J’Accuse – Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 28/05/2022 published 24/03/2019 by Hans Smedema

Table of Contents - Inhoud

Het Monster van Drachten! Top crimineel lid porno organisatie!

Verkrachter en martelende Joris Demmink werd top-man Secretaris Generaal Ministerie van Justitie die hoerenloper en verkrachter leraar Frans drs. Jaap J. Duijs aanstelde als onze criminele bewaker om ons dagelijks te drogeren honds en volgzaam te houden en om zo iedere kans op uitkomen decennia lang direct te torpederen.

AIVD-Verkrachter drs. Jaap J. Duijs de Vaginajager en maagden-plukker blijkt een veel zwaardere misdadiger en serieverkrachter dan ik eerst aannam! Hij heeft ons sinds 1978 al misleid en steeds gedrogeerd! Hij had al seks met mijn gedrogeerde  zwaar mishandelde weerloze vriendin in 1972 en is lid van de criminele Omerta organisatie onder leiding van mijn corrupte broer Godfather mr. Johan Smedema uit Gennep die hier achter zit samen met AIVD/Justitie MOL-X verkrachter Joris Demmink geïnfiltreerd binnen justitie! Joris Demmink kende Jaap Duijs als de vaste betalende klant van mijn vriendin uit 1972 en later en Joris koos dus hoerenloper Jaap als hun vertrouwde(!) bewaker in 1977 die de facto gratis een Villa kreeg aangeboden via 100.000 gulden gift en maandelijkse toelage voor de hypotheek van mijn corrupte mij hatende broer mr. Johan Smedema uit Gennep. Dus Jaap Duijs, mijn broer mr. Johan Smedema(en zoon Herbert) naast oorspronkelijke initiator huisbaas verkrachter Jan van Beek uit Utrecht kennen Joris Demmink rechtstreeks!

Joris Demmink blijkt MOL-X binnen Justitie!

Topambtenaar Secretaris Generaal Joris Demmink was 40 jaar zwaar criminele MOL binnen Ministerie van Justitie met heimelijke Koninklijke bescherming!

Joris Demmink blijkt verkrachter en MOL-X binnen Justitie in mijn Hans Smedema Affair!

Kreeg 100.000 gulden en maandelijkse toelage voor de facto gratis Villa al in 1977!

Jaap de Vaginajager(Duijs) kreeg via mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep en de MOL-X(blijkt Joris Demmink) Justitie al in 1977, 100.000 gulden om de grond schuin tegenover ons te kopen en een klein villaatje te bouwen! Met een maandelijkse toelage om zijn hypotheek te betalen en ons officieel voor Justitie en mijn corrupte broer Johan(leider/godfather criminele organisatie tegen ons) in de gaten te houden! Zwaar miljoenen kostende cordon sanitair! En gratis drugs om onze mind control in stand te houden kreeg hij gratis via in beslag genomen drugs van Politie Drachten en zijn contact en vriendin Sylvia te Wierik! Die vervolgens werd beloond met promotie tot districtschef.

Koninklijk beschermd door het laffe Nederlandse Koninklijk huis rond 1975/76   dat nota bene Ministerie van Justitie opdroeg om ervoor te zorgen dat er NOOIT vervolging tegen de criminelen/verkrachters en familie kon worden ingesteld. Dus criminelen beschermd en wij als slachtoffers weerloos en vogelvrij gemaakt! Dat is ook nu in juli 2019 nog steeds het geval!

Eerder al gepubliceerd op 9 maart 2016 maar wat geupgrade met de laatste informatie!

Gruwelijk Decennia Lang Cordon Sanitaire Sydwende, Drachten!

Zie mijn post over hoe wij werden afgeluisterd met microfoon in onze meterkast en zijn gratis Villa schuin tegenover ons sinds 1977/8. Jaap kreeg al heimelijk de drug ketamine en gaf zowel mijn vrouw als mij heimelijk via vitamine pillen een lichte hoeveelheid dagelijks. Dat is een narcose middel en dus was ik tientallen jaren heimelijk gedrogeerd en dus een halve zombie die zijn hoge IQ van 135 niet meer kon gebruiken! Way precies was wat Joris Demmink en Jaap Duijs wilden bereiken. Hans Smedema moest buiten gevecht geplaatst worden! Hij kreeg die drugs van zijn vriendin bij Politie Drachten Sylvia te Wierik, die dat weer kreeg via Joris Demmink vanuit Justitie zelf. Geniaal!!!

Heimelijk verborgen anti-psychoticum al in september 2003! Dus twee drugs!!!

Dus naast het lichte ketamine narcosemiddel dagelijks heimelijk verborgen als vitaminepillen hier OOK NOG het antipsychoticum Risperdal!!!!! Twee drugs om mijn brein te verminken! Al sinds 1972 kreeg ik dat! Dus vrijwel mijn hele leven.

In 2003 regelt Justitie samen met Jaap Duijs en broer Johan dat ik een heimelijk anti-psychoticum krijg zodat ik ernstig verzwakt werd en dus mij nooit goed kon verweren tegen de Criminele organisatie, Justitie zelf en Kon. huis.  De schoften verbergen het foutieve middel in de officiële doosjes baby aspirine 100mg die huisarts Lefering mij ook al weer heimelijk en corrupt verstrekt omdat het goed zou zijn voor ouderen! Mijn juist zelf ernstig zieke en altijd liegende vrouw tekent heimelijk mee! Wat mij zeer verzwakt en pas in 2016 als ik in San Diego voor de derde keer asiel vraag door mij wordt gemerkt als daar gewone echte aspirine krijg en weer normaal effectief kan denken! In die jaren na 2003 wordt ik steeds misleid en teken argeloos voor o.a. onderzoeken Amersfoortse verzekeringen! Wat dus helemaal niet zo was, maar hun weer heimelijk het recht moet hebben gegeven om mij het middel te blijven geven! O. a. via het corrupte Psion waar ook weer de corrupte prof. dr. Robert van den Bosch UMCG bij betrokken is of was! Een grote beerput van liegen en bedriegen! Zie post

Antipsychotic secretly since Sept 2003 by corrupt psychiatrist!

J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Kinderen vervalsten DNA tests in 2003!

Pas in 2014 bekend haar dochter dat de kinderen samen met mijn corrupte broer en leider criminele organisatie met weer Jaap Duijs betrokken, de swabs voor de vaderschapstesten hadden verwisseld met die van vooraf afgenomen gelijke(!) swabs van schoonfamilie Snieders! Waarbij nota bene drie artsen die daardoor hun eed hebben gebroken en zware fraude hebben gepleegd! Jaap gaf mij instructies voor de DNA-swabs wat zijn betrokkenheid bewijst.

Dus pas na 7 maanden gevangen tijdens asielaanvraag in Miami Florida en maand onschuldig gevangen in P.I. ter Apel! En zonder voldoende bewijs veroordeeld door politierechter mr. Jeroen van Bruggen die al bij voorbaat wist dat ik gek was! Em mentaal kapot omdat iedereen mij gek verklaard en niet geloofd! Gruwelijk en zwaar crimineel net overigens als hun verkrachtende vaders! Dus ook wel weer logisch. Tegen een dergelijke corruptheid was ik natuurlijk kansloos wat in 2009 door asielrechter Rex J. Ford werd bevestigd!

You had no chance under those circumstances! With a corrupt family like that, Justice infiltrated, and lying medici, nobody could have done any better!

Zie post Kinderen vervalsten zelf hun eigen DNA-test!

Vriendin tot seksslavin gemarteld!

Mijn vriendin werd al in 1972 door haar verkrachters met een stroomstok voor varkens tot seksslavin gemarteld. Jaap de Vaginajager en hoerenloper was toen al haar klant.

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

en J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

 

In 2006/7 onderschept Jaap samen met Justitie cruciale medische file!

Door mijn klacht bij medisch tuchtcollege afgedwongen medische file, wordt door Jaap Duijs en Justitie meerdere keren onderschept! Op mijn oprit door postbode het document te laten geven, via email door mijn vrouw die snel te laten wissen! Via Ziekenhuis Nij Smellinghe door file na tekenen door mij met auto en al te laten ophalen na mij te hebben weggelokt met smoesje, via mijn vrouw en zijn mind control over haar! Ik heb dus nooit die cruciale medische file over mij en wellicht mijn vrouw gekregen! Justitie en dus Jaap wisten precies wanneer die kwam en wanneer de email er was en snel moest worden gewist! Ik kreeg immers ook het anti-psychoticum heimelijk van de corrupte psychiater Frank van Es! Ik zag Jaap rijden voor het Ziekenhuis toen hij natuurlijk mijn weerloze vriendin daar afzette om het dossier direct te stelen voordat ik het kon lezen! Jaap regelde sluw mijn ondergang via zijn seksslavin wat mijn weerloze vrouw was!

Tientallen meisjes verkracht na drogeren!

Tientallen meisjes uit Drachten en omstreken zijn door hem gedrogeerd, en vervolgens misbruikt, ontmaagd of verkracht.

Deze Post is ook een prima samenvatting van de hele Blog en van de zwaarste  kafkaesque doofpot en orwelliaanse samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis! eerder gepubliceerd op 9 maart 2016 en steeds bijgewerkt. 

Veel ernstiger dan de wereldberoemde Franse Dreyfus affaire met Emile Zola J’Accuse…! Maar lijkt ook op de beroemde Sergei Magnitsky moord en diefstal 230 miljoen onder verantwoordelijkheid Putin.

Ook daar werden de daders NIET vervolgd en werden ook juist geëerd en beloond. Net als hier in deze gruwelijke zaak. Hoofddader Onno van der Hart en verkrachter Rieks Perdok kregen geld en zelfs Koninklijk lintje.

Met oneindige dank aan drie generaties Koninklijk huis wat deze gruwelijke kafkaëske zaak volledig (corrupt) belangeloos(?) mogelijk heeft gemaakt!

 

Conspiracy against Hans Smedema explained!

Conspiracy against Hans Smedema explained!

Timeline alle cruciale gebeurtenissen chronologisch kort!

Timeline of only the most crucial events!

Leve de Republiek!

Ik daag het Koninklijk huis dat mij achterbaks sinds 1973 buiten de wet heeft geplaatst, uit om mij wegens majesteitsschennis of liefst wat meer, openlijk aan te klagen zodat ik toch nog een leuke rechtszaak krijg. Wat ze tot op heden laf en corrupt niet aandurven. Immers mij is het doen van aangifte en  ieder onderzoek of verdediging door jullie drie generaties verboden! Jullie hebben ons hele leven totaal verwoest.

Dus doe niet zo laf en wees open, eerlijk en transparant zoals ik en begin een rechtszaak, of nog eerlijker erken jullie gruwelijke fouten publiekelijk en betaal ons en alle anderen de schadevergoeding van tientallen miljoenen. 

dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen

“Ze hebben rechtsstatelijke middelen orwelliaans 42 jaar lang gebruikt om onrecht te begaan en zijn dus ‘slecht’ of zelfs ‘kwaadaardig’ wegens de klaarblijkelijke onverschilligheid over dat onrecht. Hoogverraad naar het Nederlandse volk!”

https://hanssmedema.info/heimelijk-vogelvrij-verklaard/

https://hanssmedema.info/justitie-manipuleert-en-fraudeert-nog-steeds/

https://hanssmedema.info/jaccuse-minister-president-en-koninklijk-huis/

https://hanssmedema.info/koninklijk-huis-betrokken-bij-doofpot-affaire-en-zware-mensenrechten-schendingen/

https://hanssmedema.info/behoorlijkheidswijzer/

Verkrachter Jaap Duijs Drachten

In de vele eerdere Posts over het monster van Drachten, leraar Frans en Italiaans drs. Jaap J. Duijs de Vaginajager, of Vagina-Rat, heb ik al veel verteld over zijn seksuele criminele gedragingen tegenover jonge meisjes en vrouwen die hij vrijwel altijd eerst even heimelijk drogeerde met de gratis in beslag genomen drugs via Sylvia te Wierik van politie Drachten. Georganiseerde criminele misdrijven dus.

Hier een directe link naar de Tag, op dit moment al 68 posts waar de corrupte zware crimineel en gifmenger(mind control) met  heimelijk met Roofy gedrogeerde minderjarige schoolmeisjes, bij betrokken is!! Vaak tijdens druiven, of beter maagden-plukken in Frankrijk!  Doorklikken naar de andere 67 onderaan de pagina):

Jaap Duijs Drachten

https://hanssmedema.info/jaap-de-vaginajager-analyse-route-minderjarig-meisje-bijna-verdronken/

https://hanssmedema.info/psycho-rapport-verkrachter-drs-jaap-j-duijs-drachten/

Nota bene met drugs die hij gratis kon krijgen via zijn oude vriend-verkrachter uit Utrecht, Jan van Beek en diens vriend de MOL-X(Demmink?) op een hoge positie bij het Ministerie van Justitie in Den Haag, en(opdracht?) via zijn corrupte vriendin (Sylvia te Wierik?) bij Politie Drachten.

Die volgens hem, Jaap ook corrupt beschermde na op heterdaad te zijn betrapt, met het naakt vastgebonden minderjarige buurmeisje-x met blinddoek, en met een totale besneden erectie, in 2003 door twee politie agenten in Drachten.

Geen vervolging natuurlijk, want hij staat boven de wet door het laffe Koninklijk huis! Sylvia vindt het blijkbaar allemaal prachtig en prima! Hans Smedema mocht in september 2013 zelfs tijdens gevangen zijn in HAAR corrupte Politie bureau Drachten GEEN aangifte doen van haar!

https://hanssmedema.info/politie-drachten-weigert-hans-smedema-het-doen-van-aangifte-tegen-verkrachters/

Maar volgens de corrupte politierechter mr. Jeroen van Bruggen, de Rechtbank-Rat, was Jaap een hoogstaand persoon van onbesproken gedrag op 9 februari 2009, en ik een rotzak die hem vals beschuldigde en beledigde! Terwijl wat ons is aangedaan minstens een miljoen keer erger is.

Ondanks het feit dat ik hem zelfs zonder(!) advocaat waarschuwde dat ik juist slachtoffer was met zware verdringingsverschijnselen en PTSS, en daar zonder advocaat zat omdat ze allemaal laf en corrupt weigerden. Dat ik heimelijk een anti-psychoticum kreeg van de corrupte psychiater Frank van Es GGZ Drachten en UMCG wist ik nog niet eens, dus ik zat daar ook nog zwaar gedrogeerd!

En moet ik hem en andere verkrachters 7000 euro boete betalen omdat er wegens staatsveiligheid geen verdediging mag worden toegestaan. Laffe Koninklijk huis is in 2009 belangrijker dan Hans en Wies. Omerta, leve de (laffe) Koningin Juliana, Beatrix en later Koning Willem Alexander die zich hier zeker niet koninklijk opstellen. Integendeel Hans Smedema stelt zich veel koninklijker op!

Zie hoe corrupt Koning WA het mij aangeboden(!) asiel blokkeerde op 15 maart 2017: KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

‘Duizend maal erger dan een vijand, is een vriend die een vijand blijkt te zijn.’

Hier onder ook nog even een korte samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen ook voor mijn eigen overzicht en ter voorbereiding voor de film over mijn gruwelijke maar ook schitterende emotionele leven later.

Eerst het algemene deel, en dan specifiek rond 2003 wat Jaap de Vaginajager met het weerloze gedrogeerde minderjarige meisje, mij en haar volkomen argeloze weerloze ouders, waarvan haar moeder nota bene terminaal was, huiveringwekkend uithaalde. Immers hij vertelt mij dat openlijk! Uniek!

Wat een prachtig beeld geeft van hoe sluw een corrupte verkrachter en drogeerder te werk ging!

Telegraaf en andere media zwijgen ook dit laf weer dood natuurlijk. Nederlandse volk moet onnozel blijven. Leve de Omerta!

Zware crimineel serieverkrachter en lid Criminele Porno Organisatie

Jaap is dus een veel grotere crimineel dan de toevallige verkrachter wat ik eerst aannam.

Hij is daar speciaal neergezet(!) om er voor te zorgen dat wij mentaal op een laag bewustzijnsniveau zouden blijven door regelmatige herhaling van hun speciale hypnose of mind control middel. Mentale gijzeling dus! Mind control! En steeds opnieuw zware trauma’s, want dan bleef mijn vriendin en vrouw immers hun seksslavin!

En deze corrupte verkrachter schoft is voorzitter Italiaanse vereniging Dante Friesland! Zie post:

https://hanssmedema.info/voorzitter-societa-dante-alighieri-friesland-blijkt-serieverkrachter/

Mind control en hersensoelen door prof. dr. Onno van der Hart!

Maar het blijkt nu dat hij ook sinds 1978 zware controle had over mij! Dat heb ik nooit zo doorgehad nog. Nieuwe feiten dus. Mind control over mijn gedragingen die ik hieronder noem. Want ondanks het feit dat het weerloze minderjarige meisje en haar ouders niets meer met hem te maken wilden hebben, en veel meer mensen niet, bleef ik door zijn mind control over mijn vrouw, maar dus ook over mij, toch nog wat langer met hun omgaan.

Dat blijkt een gevolg van mind control en hersenspoelen door de corrupte prof. dr. Onno van der Hart UU die mij speciaal conditioneerde om bevelen van Jaap Duijs op te volgen!Zie post J’Accuse prof. dr. Onno van der Hart!

Ik verdrong zelfs dat hij haar liet verdrinken en minuten later nog net kon reanimeren!

Pas in april 2004 doe ik voor het eerst bij politie zedenrechercheur Haye Bruinsma Drachten aangifte tegen de corrupte schoft, wat na vijf maanden wachten door Justitie Den Haag wordt verboden! Geen officieel Proces Verbaal en geen onderzoek toegestaan wegens staatsveiligheid. Dus MOL-X die uit naam van het Koninklijk huis de zaak gewoon even tegenhoudt.

Mijn argeloze bedrogen vrouw bleef nog jaren langer onder zijn mind control en ging zelfs(laf en gemeen) naar zijn verjaardagen, terwijl ik machteloos woedend alleen thuis bleef. Ik was zogenaamd gek zo werd haar immers voorgehouden door bij de doofpot betrokken familie en ook justitie! Onze scheiding van vorig jaar(2015) is door hem aan haar opgedragen met zijn mind control over haar. Ook droeg hij haar op om diverse keren aangifte te doen tegen mij haar eigen man!

Jaap de Vaginajager-Rat was een hoerenloper en mocht al in 1972 voor geld mijn weerloos gemaakte vriendin neuken, en is er na onze keus voor Drachten en aankoop grond in begin 1977(?), er al bij betrokken! Kan zijn dat hij toen snel het huis schuin tegenover ons liet bouwen? Wanneer kocht de top-crimineel die grond? En hoe kreeg hij het geld?  Toeval? Lijkt me uitgesloten, maar kan wel natuurlijk. Als hij die grond direct na ons kocht, is het hoogstwaarschijnlijk opzet.

Latere opmerking: Hij kocht het eerder! Maar speciaal zo geregeld door justitie en gemeente Smallingerland.

Zie Post Jaap de Vaginajager als Informant Justitie in grootste Nederlandse doofpot en samenzwering ooit!

Collectieve Nederlandse Media lafheid!

Het vak van drogeren(ketamine), mentaal hypnotiseren van onschuldige weerloze naïeve meisjes heeft hij van Jan van Beek en MOL-X geleerd. Het zijn ook geheugenverlies toebrengende middelen, dus weet zo’n argeloos meisje achteraf vaak van niets of heel weinig en kan niets bewijzen, dus zwijgt dan maar.  Hij werd vanuit Justitie beschermd door die MOL-X die al mijn aangiftes of eigen onderzoeken gewoon even blokkeerde, manipuleerde of seponeerde.

Zie mijn post…

De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

Deze hoog niveau koninklijk beschermde criminele bende heeft zoveel kennis en macht via hun valse beroep op de staatsveiligheid dat Politie, OM en Justitie zelf totaal buiten spel staan. Veel te dom en achterlijk om zoiets te kunnen begrijpen of bevatten. En moeten verplicht door hun stompzinnige eed van trouw aan het achterlijke Koninklijk huis wat hier juist de oorzaak is, misdrijven verbergen en mogen geen onderzoeken doen die de naam(!) van het Koninklijk huis in gevaar kunnen brengen. En doen dat laf en corrupt ook nog! Massaal staken is de enige juiste oplossing! Of direct Republiek uitroepen. Hetzelfde geldt voor de betrokken ministers en politici!

Iedere eed van trouw aan het Koninklijk huis is feitelijk hoogverraad tegen het Nederlandse volk.

Ook de media zijn collectief laf, want ze weigeren om in te grijpen door massaal de kant van ons als slachtoffers te kiezen. Nee, de schoften helpen juist een toch al onschendbaar Koninklijk huis, nog wat meer te beschermen en laten ons meedogenloos creperen!

Spreek met John van den Heuvel die het een zeer interessant verhaal vindt, maar hoor later dat hij niets mag doen van redactie Telegraaf. Het was in de totale raad besproken, maar ze gingen hier NIET over publiceren.  Dus het volk moet onwetend blijven? Verbergen van misdrijven! Ook Peter R. de Vries durft het niet aan blijkbaar na drie keer vragen om hulp in drie jaar tijd. HP de Tijd afspraak met journalist wordt verdacht plotseling afgezegd. Idem Argusoog. Doofpot in volle omvang, niet om ons te beschermen, maar het laffe toch al onschendbare Koninklijk huis!

Daardoor zijn sinds 1972 duizenden(tienduizenden?) meisjes argeloos ook weerloos het slachtoffer van loverboys,  pimps en criminele porno organisaties, die zich hierin rustig kunnen specialiseren! Drogeren, mind control, en dan vaak inzetten als hoer. Liefhebbende ouders, die met veel moeite hun dochter netjes hebben opgevoed met jarenlange ontberingen, staan machteloos buitenspel tegen deze hoog professionele criminele porno organisaties. Uitkomen en vervolging is onmogelijk omdat niemand bij politie en OM hier genoeg verstand en vooral durf voor heeft. Collectieve Nederlandse lafheid! Laat Hans en Wies en al die andere meisjes maar mooi creperen, wat kan ons dat schelen.

https://hanssmedema.info/jaccuse-de-media/

Collectieve Nederlandse Advocatuur lafheid!

Sinds 2003 vergeefs geprobeerd om hulp van een advocaat in deze zaak te krijgen, maar nooit gelukt! Allen weigeren, zelfs bij verdediging tegen smaad! Alleen mr. A. (Bram) Moszkowicz durfde het aan via Audrey Wolfs en later zijn tweede man Arnoud Comans. Maar die werd onmiddellijk zwaar geïntimideerd door de FIOD en totaal kapot gemaakt. Geen enkele verdediging werd ooit toegestaan! Niets, terwijl een doodsimpel DNA-testje bewijst dat b.v. Rieks Perdok die stelt nooit seks te hebben gehad met mijn weerloze vrouw, de vader is van onze jongste zoon! In eerste aanleg zelfs zonder advocaat, zonder voorbereiding veroordeeld! Er liep er zelfs nog één weg bij aanvang zitting wegens smaad. Het blijkt dat ze dus helemaal geen verdediging mogen toepassen en alles wat ik inbreng aan documenten moeten negeren! Dus verlies je dan altijd! Geen eerlijke rechtsgang mogelijk in Nederland, want ook rechters moeten alles wat ik stel, negeren!

Bijvoorbeeld beroemde Anker & Anker uit Leeuwarden weigerden 9 keer mij bij te staan! Terwijl ze precies weten wat er gaande is en dat mij zo hadden kunnen vertellen. Na tientallen en zelfs honderd en meer advocaten om hulp te hebben moeten smeken, is het vragen van een advocaat inmiddels te traumatisch geworden. Ik weiger dat te doen verder, dus zal zonder advocaat verschijnen als men mij daartoe dwingt. Geen enkele advocaat durft het immers tegen een corrupt justitie en laf koninklijk huis op te nemen. Overigens zal ik niet meer vrijwillig naar Nederland komen denk ik. Spanje zal mij moeten uitleveren aan het corrupte Nederland waar dan geen eerlijke rechtsgang mogelijk is, dus dat mag normaal Spanje niet doen! Er loopt nog een leuke zaak wegens belediging van verkrachter Jaap Duijs en de corrupte rechercheur Bart van Someren.

Zelf mag ik geen aangifte doen, dus moet wel zaken uitlokken om toch nog wat muziek in deze doofpot te krijgen. Hoe meer rechtszaken hoe eerder deze orwelliaanse doofpot is opgeblazen.

Zie Fraude Anker Advocaten Leeuwarden!

https://hanssmedema.info/de-laffe-advocatuur/

Collectieve Nederlandse Ministers & Politici lafheid!

Tientallen malen politici en ministers om hulp gevraagd tegen deze huiveringwekkende doofpot, maar altijd geweigerd en afgepoeierd! Zelfs geen gesprekje kon er af. 25 jaar lang lid VVD, maar geen enkel gesprek, laat staan hulp. Terwijl die zwaar betrokken zijn net als alle andere fractieleiders via de commissie stiekem. Zie post Vaste commissie voor Veiligheid en Justitie – Hans Smedema Affaire!

Opdracht MOL_X aan Jaap de Vaginajager

MOL_X bij Justitie(Demmink?) gaf hoogstwaarschijnlijk deze opdracht aan Jaap de Vaginajager. Bij Justitie en AIVD moeten natuurlijk meerdere criminelen zijn binnengehaald door deze crimineel.

Ze gaven Jaap Duijs als verkrachter(!) van mijn vriendin/vrouw in 1977 al 100.000 gulden en maandelijkse toelage om schuin tegenover ons te wonen ons in de gaten te houden!

Zorg voor regelmatig drogeren en zo zwaar mogelijke trauma’s voor Hans en Wies zodat deze doofpot nooit uit kan komen! Ik steun je heimelijk vanuit Justitie zodat je niets kan gebeuren.

Ze zijn buiten de wet geplaatst, en kunnen dus nooit iets tegen ons doen. Daar heb ik al voor gezorgd.

Alle onderzoeken worden verboden en er worden geen Proces Verbalen opgemaakt. Ook geen budgetten verstrekt. Weigert men dan worden die uit de weg geruimd door overplaatsing of desnoods moord.  Je krijgt gratis drugs via Politie Drachten als speciale informant Justitie en ik betaal je daar openlijk voor vanuit Justitie.

Geniet intussen lekker van zijn weerloze geconditioneerde(afgericht) vrouw!

Chronologisch het Monster van Drachten

1972 -2003 Voorafgaande!

Wsmooi
Mijn prachtig mooie vriendin tijdens vakantie Costa Brava juli 1972. Wist argeloos nog niet dat ze al de seksslavin van Jan van Beek en diens vriend MOL-X was gemaakt met een taser voor varkens en dagelijkse drugs!

1972 – Jaap als hoerenloper komt in contact met Jan van Beek die mijn vriendin heimelijk met drugs en martelen met taser voor varkens tot een seksslavin heeft gemaakt. Ze ontwikkelt een extra emotionele persoonlijkheid en weet in haar normale persoonlijkheid die ik alleen zie, dus van niets! Krijgt ook dagelijks een drug toegediend, zogenaamd vitaminen.  Iedere keer is weer nieuw en ze kan zich niet verdedigen, wat tot op heden nog steeds zo is. Hij mag haar ook hebben zonder condoom voor geld en wordt een vaste klant. Tegen zijn vrouw Wimke liegt hij gewoon dat hij even op bezoek gaat bij zijn vader in Hilversum en die zogenaamd wat extra geld geeft. Maar gebruikt het geld voor betalen aan Jan van Beek voor het gebruiken van mijn door de dagelijkse hoeveelheid drugs weerloze vriendin!

De vriend van Jan was MOL-X die toen werd afgekeurd voor een operationele functie bij geheime dienst, maar een staf positie kreeg aangeboden. Vermoedelijk eerst geheime dienst en later Justitie? Demmink? Of een ander die werd binnengehaald door de porno organisatie en infiltreerde binnen Justitie? Moeten er meerdere zijn die elkaar dekken natuurlijk.

Samen met de porno organisatie laten ze mijn vriendin in rape movies en bestialiteiten acteren! Met een hond! Films of video’s worden verkocht  en vinden grote aftrek wegens de ‘echtheid’ van de actrice! Logisch want het waren echte verkrachtingen en met echte honden.

Omdat ik de politie Utrecht waarschuwde die ons gedrogeerd gewoon liet liggen, werd ik net niet vermoord, maar slechts heimelijk(!) onvruchtbaar gemaakt zodat Jan zelf een kind van haar kon krijgen!

Als Jan al snel ontslagen wordt wegens stelen drugs, laat hij mijn vriendin voor hem werken met advertenties en in speciale blaadjes die bij de bars liggen.

Familie komt er eindelijk achter, vinden allemaal zware seksfoto’s en vragen mijn broer Johan Smedema om alles te regelen. Die regelt alleen dat ik niets te weten kom van de zware mishandelingen en seks die mijn vriendin had ondergaan. Terwijl ze achteraf van niets weet net als ik. Dus beide weerloos en argeloos. Hij regelt vals en door misleiding een blanco briefje wat ik moet tekenen zodat hij iets prachtigs voor mij kan regelen. Maar vertelt dus NIET dat mijn prachtige mooie vriendin weerloos is tegen de verkrachters Jan van Beek en MOL-X, wat hun wel bekend was. Hij regelt het ook met justitie, waar natuurlijk MOL-X voor zorgt die zelf bij de verkrachtingen  betrokken was en dus groot belang heeft bij een zware doofpot. Johan trapt daar onnozel met open ogen in, en wordt daardoor later meester in de rechten en Godfather voor de familie naar justitie. Hij krijgt zelfs iemand op zijn makelaarskantoor betaald door justitie om voor de doofpot te zorgen en het verbergen legaal te maken.

1972 – Zwager Tjitte de Jong drogeert mij op zijn woonboot om een document te tekenen!

Zie mijn artikel… Kerkrat zwager Tjitte de Jong drogeerde mij in zijn woonboot!

1973 – 1978 – Wij trouwen argeloos en dus weerloos 23 februari 1973.

Foto die in bars in Utrecht in boekjes te zien was voor seks.
Foto van mijn prachtig mooie vriendin waar ik dodelijk smoor verliefd op was, Costa Brava juli 1972 die in bars in Utrecht in boekjes te zien was voor seks. Ze kreeg dagelijks speciale drug toegediend. Stond bij dat haar vriend van niets wist! Ze stonden in de rij!

Tijdens trouwen op 23 februari 1973 tekenen twee Justitiemedewerkers achteraf(!) mee! Dus Justitie regelde op dat moment al ons leven voor ons! Soort heimelijke TBS? Broer mr. Johan Smedema Gennep heeft dat geregeld zonder ons dat te vertellen en weigert nog steeds om ons dat te vertellen! Maar als ik dat na 2000 controleer in Leeuwarden krijg ik die gegevens NIET! Ook kreeg ik NOOIT onze huwelijksakte! Omerta, leve de Koningin!

Jaap blijft regelmatig seks met haar hebben in ‘t Harde waar wij woonden, en Jan van Beek wil dat na onze geplande verhuizing naar Drachten in 1978, er iemand voor zorgt dat ze niet normaal en beter wordt, maar onder invloed en dus weerloos en geen gevaar voor de porno organisatie die hier achter zit. Dat kan door haar dagelijks of regelmatig te drogeren met het hypnotiserende middel en voor steeds nieuwe trauma’s te zorgen. Hoe meer en erger de trauma’s hoe gehoorzamer een seksslavin is.

Hij vraagt zijn vaste klant Jaap de Vaginajager uit Drachten, leraar Frans met veel vrije vagina-uren, en leert die het vak van drogeren, hypnotiseren en tot een seksslavin maken van jonge schoolmeisjes, met het verzoek om mijn vrouw in de gaten te houden in Drachten. Jaap krijgt 100.000 gulden met maandelijkse toelage voor de hypotheek en onze controle en koopt een huis aan de Sydwende schuin tegenover ons.

1974- Jan van Beek overvalt ons in ‘t Harde en maakt weer video opnamen. Rapemovies. Wij werden gedrogeerd en wisten de volgende morgen van niets meer toen we naakt wakker werden. Maar buurman Cees van ‘t Hoog hoorde geschreeuw en had de politie gewaarschuwd die zelfs een waarschuwingsschot vuurde, maar men liet ons op bevel van MOL_X gewoon liggen en vertelde niets! Hoorde van vriend Henk Kamstra wiens broer bij de Politie Zwolle werkte dat een NOS ploeg nog op de snelweg was klem gereden, maar dat de video niet meer kon worden gevonden! Wij bleven dus ondanks deze enorme zaak van heterdaad met politie, weerloos en argeloos doorleven. Want er was niets gebeurd volgens ons! Wat Cees de volgende dag vaststelt en een onderzoek begint via de Zwolse Courant waar hij een hoge positie had, en daardoor uiteindelijk te dicht bij de waarheid kwam en in opdracht MOL-X en Kroon(prins Bernhard?) werd vermoord in 1980. Zie onder.

Jan maakt mijn vrouw ook zwanger zoals hij dat vooraf gepland had. Maar wij denken later gewoon dat het mijn kind is, want niemand had ons gewaarschuwd dat we misdrijven als verkrachtingen verdrongen!

1975 – Eerste moordaanslag! 

Dochter wordt geboren, maar blijkt niet van ons. Het is van Jan van Beek zoals ik veel later na 2000 pas leer. Wat familie en huisarts Hogen Esch voor ons verborgen houden! In opdracht justitie? MOL-X? Ook leert men dat ik onvruchtbaar ben gemaakt in 1972 en ook dat cruciale detail(!) vertellen familie en medici ons niet! MOL-X wil mij om uitkomen te voorkomen laten drogeren en vermoorden, maar het mislukt net omdat een vrouw het zag bij Motel Bunnik en politie waarschuwde. Op de terugweg krijg ik zware hartklachten en bezoek zelfs Boerhave Ziekenhuis Eerste hulp omdat ik denk een hartaanval te hebben, maar het is dus de moordaanslag. Ik weet ook niet meer waar ik geweest ben! Geheugenverlies toebrengend middel ketamine wat Stasi afdeling bij Justitie altijd gebruikt voor hun moorden. Net als in 1980 met Cees van  Hoog zie onder. Het is dan gewoon zogenaamd een hartaanval. Het moeten honderden zijn die zo door deze Stasi afdeling gewoon even vermoord worden. Onderzoeken worden geweigerd met staatsveiligheid als excuus.

Specialist Dissociatie (later prof. dr.)Onno van der Hart wordt erbij gehaald en Rabobank betaald hem een miljoen voor onderzoek als hij er voor kan zorgen dat zij en ik er niet achter komen. Perst na drogeren mij een document af, waar ik achteraf niets meer van weet doordat het middel geheugenverlies veroorzaakt. Alle collega’s in Zwolle dienden nog voor de geplande hypnose sessie tegen hem een klacht in bij directie GGZ maar dat werd afgewezen. Ze waarschuwden politie, en mij dat het mijn leven zou verwoesten! Wat precies klopte!

Dus kan het nooit herroepen tot na 2000 pas. Daarmee ziet broer mr. Johan Smedema samen met zwager Tjitte de Jong en politicus Lubbers kans om een Koninklijke doofpot op te starten via een oud onbekend wetje. Dat loopt nu nog! Omerta, leve de Koningin! Hiep, hiep, hoera!

1977 – Jan van Beek biecht alles op!

In 1977 biecht Jan van Beek alles op en stuurt mij zijn foto’s van het misbruik van Wiesje. als ik ze zie val ik flauw en vernietigt Wies de foto’s. Maar er was nog een serie foto’s die haar vader en moeder verbergen en mij vertellen waar.

1977/78 – Eerste zoon wordt geboren en is natuurlijk ook niet van mij, maar dat wordt ons weer niet verteld. Dus wij blijven weerloos zonder therapie! De zoon is van Jan de Vries die van Hans van der Heide(vriend broer Ruud) haar seksueel mocht misbruiken aan de Keizerskroon in Leeuwarden, waar we een tijdelijke woning hadden. Jan erkent dat het zijn zoon kan zijn tegenover mij eerlijk, maar later niet tegenover recherche bureau! Misleiding?

Wij gaan per 1 juli 1978 aan de Sydwende in Drachten wonen en Jaap die zijn huis kreeg en al klaar had voor ons, kan direct nu gratis misbruik of gebruik maken van zijn kennis van de weerloosheid van mijn vrouw als zijn seksslavin. Meer mannen zoals de bouwvakkers komen er achter en ‘gang rapen’ haar meerdere keren omdat wij immers weerloos van niets weten en ze dus steeds weer opnieuw argeloos in de val loopt. Ze heeft veel tijdverlies omdat het volgens haar maar een half uur duurde bij de bouwvakkers, maar in werkelijk met haar extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin vele uren zwaar misbruik! Familie en medici vonden dat blijkbaar geen belangrijk punt om ons toch maar eens te waarschuwen en therapie te geven.

Wij werden heimelijk door prof. dr. Onno van der Hart regelmatig heimelijk na drogeren gehersenspoeld om alles te verdringen! Dus weerloos tegen de verkrachters die daar gretig misbruik van maakten!

Omerta! Leve de Koningin!

Jaap krijgt de drugs van zijn corrupte vriendin bij politie Drachten. Sylvia te Wierik? Gedekt via MOL_X bij Justitie, die op zijn beurt Koninklijk beschermd wordt met beroep staatsveiligheid. En hij wordt ook door de MOL-X tot informant gemaakt met een maandelijkse toelage. Dat hij een verkrachter en crimineel is maakt de Mol natuurlijk niets uit. Dat was hier juist positief.

1979Rieks Perdok weet van de zwakheid van mijn vrouw als seksslavin via Hans van der Heide, vriend van mijn broer Ruud uit Epe, en verkracht mijn vrouw wekelijks. Onze dochter van nog geen 5 vraagt mij om hulp, wat ik haar moest leren hoe mij te bellen. Ze is steeds hysterisch omdat haar moeder plotseling van de normale in de emotionele persoonlijkheid, dus seksslavin gaat nadat Rieks Perdok haar boos daartoe de opdracht geeft! Mijn vrouw moest Rieks ook cash geld geven. 7000 euro die wij gekregen hadden van mijn broer Marinus als bonus uit Zwitserland en mijn vrouw wist later in haar normale persoonlijkheid natuurlijk niet meer waar dat geld gebleven was! Het kind belt als Rieks er weer is, mijn secretaresse en mij en zegt hysterisch en huilend:

Boze meneer, papa gauw komen, mama kleertjes uit!

Maar als ik kom zie ik alleen Rieks wegrijden die even nog naar de installatie had gekeken zogenaamd en weet mijn vrouw al van niets meer in haar normale persoonlijkheid, terwijl onze dochter hysterisch is. Wat mijn vrouw/seksslavin weer niet begrijpt! We konden dus niets doen. Maar de volgende keer stuurt mijn secretaresse Stella van Arkel mijn broer Marinus en bedrijfsleider Joop de Boer die hem naakt wippend op mijn vrouw betrappen en hem de trap afsloegen waarbij hij zijn hoofd verwonde met veel bloed op de muur. Wij weten van niets achteraf, dus vragen ons af hoe die rode vlek plotseling op de muur onderaan de trap kwam!

Corrupte Politie Drachten  is later natuurlijk NIET geïnteresseerd in de DNA van die vlek/bloed na 2000 als ik het hun meld, terwijl Rieks ontkent ooit seks met haar te hebben gehad en nooit in onze woning was en geen zoon heeft bij ons. Wat in Amerika tijdens asiel 2009 juist werd bevestigd.

1979 – Jan van Beek en MOL-X overvallen ons weer aan de Sydwende Drachten met hulp Jaap Duijs! In Amerika wou men meer rape-video’s van de hond met mijn vrouw. Want de actrice was zo echt! Gewaarschuwde politie wacht buiten gewoon en gaan weer weg.  Jaap Duijs? MOL-X die zijn hoge positie misbruikt en hun misleidde?  De volgende morgen blijkt een lager te missen uit de deur naar de badkamer die in de weg zat en er even is uitgehaald voor de video’s. Op het vloerkleed ligt een vieze vlek die naar hondenstront stinkt. Ik vind het lager onder ons bed en we moeten de deur verwijderen om het weer te plaatsen! Omgekochte NOS ploeg door pornoleider Jan Bik of ander deed opnamen net als in ‘t Harde! Ik zie de hond en hoor haar schreeuwen. Wij weten door gebruik geheugenverlies toebrengende middel(Ketamine?) van niets als we naakt wakker worden en kunnen ook niets. Geen aangifte gedaan, want waarvan? Pas op, wij waren dus onderdeel van een geheime(!) door mijn broer en MOL-X geregelde Koninklijke TBS regeling van justitie zelf! Om ons te beschermen?

1980 Jaap maakt haar zwanger en moord!

Derde kind/zoon in juni is natuurlijk ook niet van mij maar van de daarvoor Koninklijk onderscheiden verkrachter Rieks Perdok uit Roden. Wij denken nog steeds dat het allemaal gewoon mijn kinderen zijn, want er is nooit iets gebeurd dachten wij door onze verdringing van alle misbruik. Familie blijft zwijgen. Omerta, leve de laffe Koningin!

1980Jaap de Vaginajager-Rat maakt vrijwel direct mijn vrouw weer zwanger op de boot van mijn broer, door haar in de extra emotionele persoonlijkheid te brengen, wat ze gelukkig laat weghalen. Onze dochter van nog geen 5 moest van Jaap op op dek blijven en kon niet zwemmen. Ze voor was voor haar normale persoonlijkheid nog geen minuut beneden geweest, maar in werkelijkheid een half uur op foto’s gezet door zijn vrouw Wimke. Maar foto’s zijn later allemaal verdwenen door mind control en opdracht Jaap aan mijn vrouw, en Wimke liegt dat ze er nooit waren. Ook nooit op die boot geweest liegen ze beide, maar een oud Super8 filmpje wat ze vergeten weg te moffelen en wat ik nog wel vind en laat digitaliseren, bewijst het later. Politie, OM en rechters vinden hun liegen natuurlijk heel normaal en begrijpelijk! Mijn vrouw bevestigt door mind control van Jaap dat ze nooit op het jacht geweest waren en dat er helemaal nooit een grijs rubberbootje was! Zie zelf…, en ze bevestigen het later wel. Vergissing…

Ze nam nog even geen pil om even gewoon te worden. Daar hield Jaap de Vaginajager natuurlijk geen rekening mee! In Amsterdam vertellen ze haar dat het niet mijn kind was. Waar wij niets van begrepen. Onmogelijk, vergissing want ze is nooit vreemd gegaan en is nooit verkracht! Dat ik onvruchtbaar was gemaakt door Jan van Beek en MOL-X in 1972, werd door Justitie in opdracht Kroon voor ons verborgen gehouden. Dus het KON nooit mijn kind zijn! Omerta, leve de laffe Koningin!

1980 – Moord, buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde, komt te dicht bij de waarheid en wordt volgens Jan van Beek die alles opbiecht,  in opdracht Mol_X naar Dronten gelokt, gedrogeerd en gewoon even vermoord met zware dosis Ketamine. Onder zware hypnose werd hem opgedragen om zijn auto tegen die van mij aan te rijden. Jaap Duijs is daar hoogstwaarschijnlijk ook bij betrokken geweest, of was er bij? Ik werd daar ook heen gelokt en weer precies op tijd terug gestuurd via de zelfde weg. Ging net fout omdat we beiden net over de brug bij Dronten reden en hij mij net te laat zag en dus achter mij langs de weg afreed. Jan van Beek heeft dit aan mij opgebiecht later. Leek net een hartaanval, dus verder geen problemen. Is de standaard moord methode van stasi afdeling Justitie en MOL-X. Omerta, leve de laffe Koningin en nu Koning die dit allemaal belangeloos hebben mogelijk gemaakt!

1981 – 2000 Jaap Duijs kan zich uitleven, want wij hebben niets door. Ik verdring ook alles als ik al iets zie. Hij heeft om de week seks met mijn vrouw verteld hij mij later. Hij laat haar het Hotel betalen of het gebeurt als ik aan het werk ben in ons eigen bed of bij hun thuis als Wimke werkt. Als leraar Frans heeft hij immers allemaal vrije vagina-uren.

Tijdens druiven (maagden)plukken en bij andere gelegenheden ziet hij kans om minderjarige argeloze schoolmeisjes in zijn enige(opzettelijk zo geregeld) tweepersoonsbed te krijgen, mogen allemaal één voor één een nacht naast hem in het bed slapen, drogeerde ze heimelijk met een Roofy in een blikje cola zodat ze gewillig seks met hem hebben en de volgende dag van niets of weinig meer weten. Het middel zorgt voor geheugenverlies. Zijn vrouw Wimke bevestigde later dat hij veel betere plekken voor slapen afkeurde om er maar voor te zorgen dat er maar één tweepersoons bed was! Sluw, sluw.

Koninklijk beschermde crimineel! Velen zijn zo ontmaagd door hem wat hem een kik gaf. Die heb ik ook als eerste gehad zo zei hij dan achteraf trots. Zeker omdat er ook jongens bij waren wiens vriendin zo plotseling ontmaagd bleek te zijn. Hij misbruikte dus zijn positie als leraar Frans. Maar hij werd nooit vervolgd, want het werd blijkbaar vrijwel altijd stil gehouden om het meisje niet in verlegenheid te brengen. Toch kwam het een keer uit en was het afgelopen met zijn vaginapret tijdens maagden-plukken in Frankrijk. Hulde voor het meisje dat dat eindelijk(!) heeft durven doen! Meld je bij mij!

Omerta, leve de laffe Koningin en Koning!

1983 – Doe zaken met 97th General Army Hospital in Frankfurt. Het Amerikaanse leger ziekenhuis en had opgegeven dat ik nooit iets met justitie te maken had gehad en dus dat ik zaken met hun kon doen. Maar als mijn Amerikaanse opdrachtgever Al Rust bij Intel om clearance vraagt, gaan alle alarmbellen af met en tien pagina groot verhaal over Wies en mij, over Onno van der Hart, Robert van den Bosch en mijn broer mr. Johan Smedema, Jan van Beek Utrecht en veel meer ellende natuurlijk. Intel ondervraagt mij dus en belde mij ook vooraf, maar ik weet van niets en stel dat het om een vergissing moet gaan. Maar alles klopt verder precies! Intel maakt gelukkig een kopie(origineel verdween direct uit de digitale file!) die later in 1996 in hoger beroep er toe lijdt dat Nederland, die het bestaan in 1987 van dat dossier ontkende, door die kopie aan Al Rust een miljoen dollar betaalde als schadevergoeding voor 10 jaar creperen, net als nu ik al sinds 1972. Omdat hij door de ontkenning in 1987 onschuldig werd ontslagen uit de Militaire Inlichtingen dienst! Kroon en MOL-X natuurlijk! In Nederland weet niemand hiervan! Wel Kroon en Commissie Stiekem, dus alle fractieleiders.   Omerta, leve de laffe Koningin! 

1985(1991) – Krijg een grote order voor Basrah International Airport van een miljoen, en er moet voor nog zo’n bedrag in Zwitserland gestort worden. Totale winst een miljoen ongeveer. Mijn broer Marinus ziet kans mij als aandeelhouder te ontslaan door verdere leveringen te weigeren. Al ons spaargeld zat in de Duitse GmbH en hij betaalde dat geld niet terug zoals afgesproken. Wij financierden dus met onze inleg van 50.000 en een lening van 50.000, achterstallig salaris een 150.000 gulden zijn fraude naar ons! Pas in 1991 zie ik kans om met hulp Ruud ter Schiphorst Gedelegeerd Commissaris voor de NOM bij mijn broer, de hele zaak duidelijk te maken en betaalt de NOM ons het geld plus 25.000 gulden immateriële schade uit! Totaal een 180.000 gulden. Niet onze hele schade, maar anders ging het bedrijf failliet. Ook tijdens die onderhandelingen met Harm Wondaal van de NOM bleek dat mijn broer diverse keren 40.000 of hoge bedragen naar Utrecht overmaakte voor zogenaamd Communicatie adviezen van het bedrijf van Jan van Beek die achter de hele zaak zat. Dus via mind control door Jan van Beek zelf. Dat had het bedrijf van mijn broer bijna kapot gemaakt! Dus de Criminele Organisatie met MOL-X was ook daar de reden van onze ellende! Jaap de Vaginajager moet ook toen al mij zwaar negatief beïnvloed hebben via zijn mind control over mij en mijn arme weerloze Wiesje! Volgens mensen waar ik solliciteerde, verkeerde ik toen in het begin in een shock toestand en kon zo beter NIET solliciteren naar een baan. Zware traumatische gebeurtenissen. Marinus bleek ook de NOM een foutief verhaal te hebben voorgehouden, wat dus door mijn openheid naar Ruud ter Schiphorst teniet werd gedaan en binnen weken tot de oplossing heeft geleid. Ruud ter Schiphorst als voorzitter maakte mij daarom ook lid Rotary Leeuwarden-Zuid, waar holding directeuren Ger de Vries en financieel directeur Albert Tiemersma erg jaloers en blij mee waren!

1986/87 – Ontslag en mr. Gerrit Ham Ambtenarenrecht!!! Doofpot!

1986/87 – Ik wordt plotseling vlak voor kerst ontslagen na 7 maanden bij Systems Engineering, dochter Baker Bros Stoughton(Boston), wat blijkt te komen omdat mijn vrouw seks had met een werknemer tijdens personeelsreisje Parijs en men mij verdenkt contacten te hebben met de porno industrie. Wat niet ik ben, maar Jaap Duijs en MOL-X. Ook hier bleek telefoontje van Jaap Duijs tijdens weekend Parijs de oorzaak! Hij moest en zou mij kapot maken. 

Mijn broer regelt een advocaat voor mij met duidelijk voorkennis over wat er plaats vond.

Hij kiest in geheim(!) overleg met justitie mr. Gerrit Ham van Plas Advocaten uit Groningen die als specialiteit ambtenarenrecht(!) heeft! Normaal arbeidsrecht, maar hier dus wegens de doofpot iemand die de ambtenaren buiten beeld kan houden blijkbaar! Weer sterk bewijs doofpot en betrokkenheid justitie zelf!!!!

Het Amerikaanse bedrijf verliest de rechtszaak en betaalt mij 80.000 gulden schadevergoeding en begint een rechtszaak tegen major Al Rust militaire inlichtingendienst die mij alleen maar wat had geholpen. Justitie Nederland, dus MOL-X en Kroon(!) ontkent het bestaan van ons dossier. Alles is immers gewist, dus ze konden gewoon liegen dachten ze! Al Rust wordt daardoor onschuldig ontslagen, moet die 80.000 betalen via verkoop huis en crepeert 10 jaar lang in Harlingen Texas. Maar in 1996 wint hij met de (volgens justitie niet bestaande) kopie uit Frankfurt en krijgt een miljoen schadevergoeding van Militaire rechtbank.

1987/1988 – Jaar lang outplacement consultant Raadgevend bureau Claessens in Utrecht, Amsterdam en later Groningen. Rond 1992 bieden ze mij aan om directeur vestiging Leeuwarden te worden!

1988 – Directeur IHN  Leeuwarden en Jaap Duijs!

1988 – Directeur ingenieursbureau IHN Leeuwarden(100 pers), onderdeel IHN Holding(350pers), later Grontmij. Tijdens mijn kersttoespraak wordt mijn vrouw door iemand met kennis van haar weerloosheid mee naar het toilet genomen en moet hem pijpen wat werd gezien door Hoofd Industrie Arie Everaarts en ikzelf. Ik verdring het ter plaatste en val zelfs. Arie ontkent dit later in Hotel Drachten rond 2003 na gesprek met iemand(inlichtingdienst?) als ik naar bevestiging zoek of ik gek ben of het slachtoffer van de grootste doofpot uit de Nederlandse geschiedenis.

1991 – Mijn vrouw wordt op 12 januari 1991 ook onder mijn ogen verkracht door twee vrienden van Hans van der Heide uit Leeuwarden, met getuigen in de garage van het Oranje Hotel. Ik verdring het ter plaatse, vastgesteld door Rotary vriend Herman van Kesteren. Maar Rotary-vriend mr. Ruud Rosingh, waarnemend hoofd officier Justitie, werd het doen van al gestart(!) onderzoek en vervolging vanuit Justitie/OM Den Haag verboden! Men verwees naar een brief van een Smedema! Mr. Johan Smedema mijn corrupte broer? MOL_X natuurlijk! Hij weigerde eerst correct en werd binnen een week overgeplaatst naar Zwolle! Omerta, leve de laffe Koningin!

1992 – Office manager bekent al jaren verliefd op mij te zijn en wil dus graag door mij ontmaagd worden. Krijgt een knuffel wat omdat mijn deur altijd open stond, gezien wordt, en door hoofd industrie Arie Everaarts vals wordt gerapporteerd als een jarenlange relatie en verboden seks tijdens het werk. Dus vals aangeklaagd bij commissie(met politie zeden rechercheur!) die daar op moest toezien bij Holding Groningen. Onze beide ontkenningen werden genegeerd! Tijdens die zitting werd vastgesteld dat ik niet zaken daarover vergat, maar verdrong! Maar ik word vrijgesproken omdat er behalve die knuffel van 2 a 3 seconden immers niets was gebeurd en Holding zou meewerken om de droomwens van haar uit te laten komen. Arie Everaarts draagt telefoniste zelfs op om hem te waarschuwen als secretaresse naar mij toe ging en komt dan onverwachts binnen! Luistert ook laf en corrupt aan deuren! Hij wordt daarvoor uit het MT gezet. Holding directeur Ger de Vries wordt twee keer plotseling weggeroepen voor zogenaamd cruciale bespreking met Justitie(waar later niets uitkomt!), terwijl de ontmaagding door mij zou plaatsvinden en vraagt speciaal of ik vijanden heb bij justitie? Bleken nep gesprekken. Dus werd alles afgeluisterd en ingegrepen door AIVD-MOL_X via corrupte AIVD-verkrachter Jaap Duijs om mij kapot te maken! Maar tijdens politieonderzoek bleek ook dat ik werd gebeld door iemand die mij probeerde te hypnotiseren! Werd door telefoniste gehoord en op tijd afgekapt. Politie erbij gehaald, afgetapt en volgende keer bleek het te gaan om iemand die wou dat ik 40.000 op een bankrekening zou storten. Net als jaren eerder diverse malen bij Euro-Routing bij mij broer gebeurde en wat dat bedrijf bijna kapot heeft gemaakt. Bleek toen hoofddader Jan van Beek zijn geweest die het geld naar zijn Communicatie advies bureau liet overmaken. Politie Leeuwarden deed niets! Konden niets doen tegen hypnose volgens hun wat gelogen is en wijst op tegenwerking MOL-X! Jaap Duijs de Vaginajager heeft ook in die tijd mij diverse malen gedrogeerd. We werden dan uitgenodigd en ik kreeg wijn van hem al in de keuken ingeschonken en hij kwam even naast mij zitten. Hij moet mij zo meerdere keren geïndoctrineerd hebben, wat de oorzaak van problemen op mijn werk was. Zware mind control via prof. dr. Onno van der Hart die mij door torture op Jaap liet reageren! Brain-programming volgens later Amerika.

Ook werd bewezen dat Jaap Duijs me daar bij IHN twee keer op een cruciaal moment belde op mijn kantoor, en ik weet nu dat hij mij opdracht gaf(mind control) om dat kantoor onmiddellijk te verlaten! Wat niet had gemoeten. Daaruit maar ook uit andere zaken bleek dat mijn kantoor werd afgeluisterd en Jaap precies wist wanneer mij te bellen en via mind control mij weg te sturen! Ook mijn huis aan de Sydwende werd afgeluisterd. Secretaresse had eerder mijn vrouw om toestemming gevraagd voor haar ontmaagding door mij en dus was Jaap op de hoogte gekomen! Jaap had dus ook daar bij IHN al een actieve negatieve justitie rol! Telefoonverkeer werd genoteerd bij IHN en zijn naam stond twee keer in de file op precies dat moment. Twee keer gebeurde het!

1992 – Rijkspolitie neef Jack uit Duiven ontslagen!

Later nog een keer als neef Jack in Leeuwarden komt met een speciale afspraak. Jaap belt met mij en misleid mij met zijn mind control om Jack direct weg te sturen! Wat ik nog doe ook! Zo sterk is zijn mind control over mij! En over mijn vrouw en anderen natuurlijk.  Jack uit Duiven getrouwd met een Rijsmus, zus van Peter getrouwd met Betty Jansma(zus mijn vrouw) in Wijk bij Duurstede, was bij Rijkspolitie onschuldig ontslagen omdat hij officieel melding had gemaakt van de criminele acties(obstructie van recht) tegen mij en op mijn uitdrukkelijk verzoek, maar hij werd ontslagen en hele juridische procedure met hulp politiebond werd door Jaap via mind control over mijn vrouw voor mij verborgen gehouden! TV net naar andere zender, Leeuwarder Courant stukken weg! Etc. Dus had mijn hulp tot blijkbaar een andere positievere uitkomst geleid! Maar negatief voor de Criminele Omerta Organisatie!

Tijdens feestje voor de 180.000 schadevergoeding waarschuwen Ger de Vries en Abert Tiemersma corrupte Jaap Duijs dat ze met een onderzoek bezig zijn, waarop hij mij vraagt wie het zijn en zegt vals beschuldigd te worden. Maar dagen later wordt bij IHN de telefoniste weggelokt en de bewuste pagina uit het log-boek gescheurd en loopt de man er gewoon mee weg! Camera geplaatst later. Dus justitie/AIVD, of Mol-X die opdracht gaf om bewijzen weg te moffelen! Maar diverse getuigen dus! Beide krijgen plotseling kanker en overlijden relatief vlak na elkaar! Hetzelfde gebeurde met mijn Rotary mentor Paul Brenninkmeyer en Rotary journalist Chris Kruizinga Leeuwarder Courant! Beide helpen mij en krijgen beide kanker en sterven relatief vlak na elkaar. Directeur Leeuwarder Courant die verhaal ging halen nadat artikel over corrupte plotselinge overplaatsing mr. Ruud Rosingh speciaal voor alleen archieven werd vervangen door ander, kreeg weer(!) auto ongeluk net als ze in 1975 bij mij probeerden en hun lukte met mijn Buurman Cees van ‘t Hoog! Moord was de laatste volgens hoofddader Jan van Beek uit Utrecht!

Later vertelt secretaresse mij dat ze naar Jaap Duijs werd gelokt en onverklaarbaar plotseling geen maagd meer was! Dus Jaap die haar zwaar heeft gedrogeerd met ketamine(narcose middel) en gewoon verkracht om te voorkomen dat ik dat kon doen! Later in 2003/4 gebeurd hetzelfde weer met buurmeisje van 15 jaar! Hij moest mij kapot maken! Opdracht MOL-X bij Justitie!

Verder onderzoek Politie Groningen en OM werd door Justitie Den Haag verboden! Wat abnormaal was gezien de omvang van IHN Holding met 350 medewerkers en wat plaatst vond! Dus doofpot! Ik bood tot 2 miljoen uit de eventuele schadevergoeding als IHN wou meehelpen deze doofpot tegen mij op te blazen, maar men durfde het niet aan tegen justitie zelf! 

Dus weer proberen mij zwart te maken en klein te houden. Immers anders kwam hun Koninklijke doofpot in gevaar. Ik mocht niet te succesvol worden! Omerta…, leve de Koningin!

1994 – Grontmij neemt IHN over en ir. Jan Glas wordt directeur Noord. Maar is type veredelde projectleider en veel lager niveau dan ik. Dus dat gaat niet en ik vertel hem tijdens MT vergadering openlijk de waarheid over zijn verkeerde aanpak en beloof naar wat anders om te kijken. Batavus doet mij een prachtig aanbod, wat plotseling misloopt door de vele gebeurtenissen hier genoemd! Weer de negative invloed Justitie Doofpot! Om ons te helpen…? Dus is Jan Glas boos en hoort mij uit en maakt opname van gesprek in Oranje Hotel Leeuwarden. Vervalst dat gesprek door mij opzettelijk dingen te laten zeggen die ik dan ontken, maar maakt een samenvatting met alleen zijn versie, en dus wederzijds akkoord met ontslag wat Holding IHN  en aandeelhouders 140.000 gulden kost gebaseerd op zijn fraude! Tref ruim een jaar later Holding directeur Ger de Vries waar ik prima mee kon opschieten en tijdens etentje en analyse blijkt de fraude door Jan Glas. Ger en ik maken opname van mijn werkelijke uitspraken en dreigen met rechtszaak en Grontmij betaalt de 140.000 euro terug met rente aan de aandeelhouders IHN die daar niet meer op gerekend hadden en mij daar zeer dankbaar voor waren. Men biedt mij zelfs positie directeur Noord aan, wat ik afsla. Jan Glas had in twee jaar kans gezien om de 350 medewerkers tot 200 terug te brengen! 150 medewerkers die nota bene allemaal zelf opstapten omdat ze het na mijn vertrek he niet leuk meer vonden onder de verkeerde en ronduit domme aanpak van ir. Jan Glas! Ook mijn opvolger was een ramp volgens afdelingshoofden die ik later hoorde. De onder mij progressief opgerichte dames vergadering werd o.a. direct verboden! Jan Glas werd als directeur Noord afgezet! Eerlijk duurt het langst.

Tijdens een eerder feestje met Grontmij wegens overname zit ik bij afsluiting Nijenrode Universiteit Advanced Management Program en zit mijn vrouw naast Holding directeur Grontmij en is blijkbaar nerveus en dus in haar extra emotionele persoonlijkheid terecht gekomen en vraagt steeds weer aan hem ‘en wanneer hebben we nou seks?’ Wat er niet zou komen werd haar verteld. Maar ze bleef doorgaan en werd met een taxi naar huis gestuurd. Dit werd mij heel duidelijk gemaakt door Ger de Vries later, maar ik kon er niets mee, want wist nog van geen dubbele persoonlijkheid en mijn vrouw ontkende dat. Want wist daar in haar normale persoonlijkheid niets van, wel dat ze eerder naar huis werd gestuurd. Zal mede de reden zijn geweest van de fraude door Jan Glas om mij daar zo snel mogelijk weg te krijgen. Ook ging de positie Directeur Batavus Heerenveen hoogstwaarschijnlijk door dezelfde reden niet door. In een mondeling gesprek bevestigde de directeur dat hij was gewaarschuwd dat mijn vrouw een nymphomane was! Dus kon ik geen directeur worden!

1996/97 – Al Rust krijgt 1 miljoen schadevergoeding van Nederland!

1996/97Al Rust ziet kans de kopie van de zogenaamd niet bestaande file over ons uit Frankfurt te laten halen en wint zijn hoger beroep. Nederlandse schoften(justitie? Koninklijk huis? Kroon?) betalen hem binnen een week(!)1 miljoen dollar schadevergoeding wegens een volgens hun NIET bestaand dossier! Omerta, leve de laffe Koningin!

1998 – Ik moet voor een aambei naar Polikliniek Ziekenhuis Nij Smellinghe, maar wordt bedrogen dat het alleen onder volledig narcose kan. In werkelijkheid word ik weer vruchtbaar gemaakt door één verstopte zaadleider weer te openen. Normaal 5 minuten operatie met rubber bandje of zelfs nog veel minder, duurde 2,5 uur volgens zuster die dat mij NIET mocht vertellen! Heimelijk weer vruchtbaar gemaakt om uitkomen te voorkomen dat ik onvruchtbaar was en dus geen eigen kinderen kon krijgen! In 2008 is dat ook bewezen door uroloog in Alicante. Eén zaadleider was nog verstopt door externe oorzaak en de andere was open zoals ik al vermoedde. Hij maakte met een microcamera foto’s van binnen uit de zaadleiders. Want eerder vond uroloog Smorenburg ruim voldoende zaadcellen, dus het klopte.

1998 – Elise waarschuwt voor broer mr. johan Smedema en justitie!

Als headhunter plaats ik Elise B. bij VDM Surhuisterveen omdat ze niet wil meedoen aan de fraude en het bedrog van mijn broer mr. Johan Smedema uit Gennep samen met justitie! Ze verklaart dat uit de files van justitie blijkt dat de drie kinderen niet van mij zijn, dat er een grote doofpot is opgezet, dat justitie daar zelf een speciale afdeling voor heeft, dat geheime dienst ook betrokken is en dat ze proberen om mij zo zwart mogelijk te maken! Wat precies klopt met het voorgaande hier al aangetoond. Maar tijdens zitting politierechter ontkent ze alles, hoogstwaarschijnlijk omdat ze anders ambtsgeheimen verraad die de eenheid van de Kroon, dus laffe Koninklijk huis en laffe Ministerraad in gevaar kunnen brengen.

2000 – Rotaract meisjes waarschuwen voor vreemdgaan mijn vrouw met Jaap Duijs!

Rond 2000 neemt buurman en AIVD Jaap Duijs via zijn mind control over mijn vrouw haar mee op een busreis naar Italië! Jaap had niet genoeg geld en had dus mijn vrouw mee voor betalen alle etentjes en zo, en voor zijn seks met haar. Noemde haar zijn partner of vrouw. Meisjes maken foto’s en zien mij later met haar bij Districtsconferentie Rotary in Harmonie Leeuwarden. Ze waarschuwen mij en laten foto’s zien! Maar tijdens zitting partijdige corrupte politierechter mr. Jeroen van Bruggen Rechtbank Leeuwarden in 2009 en hoger beroep 2011/12 stelt Jaap Duijs corrupt dat hij nooit seks met mijn vrouw had gehad! Terwijl er dus tientallen getuigen van zijn! Zelfs in 2002 foto van hem met mijn vrouw in standje 69 achter in zijn tuin!

2000 Ik kom in maart eindelijk achter de doofpot met verkrachtingen, en probeer in april aangifte te doen via mijn Rotary vriend Peter Slot Politie Leeuwarden. Toevallig Manager Politie Friesland. Volgens zedenrechercheur Voshol die ook het onderzoek deed naar de verkrachting van mijn vrouw op 12 januari 1991 door twee mannen met getuigen, was in april 2000 het dossier daarover plotseling verdwenen zonder reden! Dus openlijke fraude door justitie zelf! Maar Voshol werd NOOIT gehoord, en rechters werd dit cruciale feit nooit door Politie/OM in hun stukken verteld! Als ik het later in 2009 aan de corrupte mr. Jeroen van Bruggen, de Rechtbank-Rat noem, ook schriftelijk werd het vanzelfsprekend gewoon genegeerd.

De koninklijke doofpot met MOL_X zorgen direct voor het afluisteren en aftappen van al mijn email en telefoon verkeer. Maar plaatsen later ook directe microfoon in onze meterkast die door Jaap Duijs steeds weer open werd gezet, want dan kon hij meer horen van wat ik en mijn Wiesje vertelden over de doofpot en welke acties ik ging ondernemen. Daarmee werden al mijn acties direct de kop ingedrukt! Doofpot moest immers ten koste van alles in stand blijven, want het laffe Koninklijk huis, toch al onschendbaar, moest blijkbaar corrupt nog wat meer beschermd. Omerta, leve de laffe Koningin!

2000 – 2006 Bezoek diverse Psychiaters en psychologen voor hulp aan voornamelijk mijn vrouw met een extra emotionele persoonlijkheid DIS, maar ze verklaren opzettelijk door de doofpot mij voor gek. Paranoia, psychotisch, Delusional, je kunt het zo gek niet bedenken of ze vinden het wel. Maar allemaal fout, want het is gewoon PTSS. Dus goed beheersbaar voor mij. Maar mijn vrouw en ik wordt daardoor wel medische hulp en therapie onthouden op grond van een koninklijke doofpot! In Nederland is alleen Ellert Nijenhuis GGZ Assen die wel de juiste diagnose PTSS stelde, maar werd verboden om ons te behandelen, want dan kon de koninklijke doofpot uitkomen en moest men schadevergoedingen betalen.

2002 – Ik maak per toeval luchtfoto van seks Jaap!

Tijdens vliegtochtje maak ik foto van onze Villa aan de Sydwende en zie later dat Jaap achter in zijn tuin in het zonnetje seks heeft met mijn weerloze vrouw in standje 69! Foto werd in zijn opdracht, zich als justitie voordoende(!), gewist door mijn zoons die de waarde niet begrepen! Hij werd betaald door AIVD dus niet onlogisch! Zie post J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

2003 – UMCG psychiatrie en fraude broer Johan Smedema!

Ook UMCG stelde na tests dat het heel goed mogelijk was allemaal, dat mij niets mankeerde en dus PTSS kon zijn. Maar die cruciale file van psychiater Luttikhuizen bleek later overal te zijn verwijderd en vervangen door een negatieve. Doofpot in volle glorie. Omdat hij mij probeerde te helpen en ook uitnodigde voor een vergadering waar mijn broer mr. Johan Smedema bij was, werd hij bij UMCG door de corrupte prof. dr. Robert van den Bosch ontslagen en ging naar GGZ Drachten! Dat mijn broer daar was en ik hem zag, bewijst ook dat Johan de leider was op dat moment naar Justitie en Medici! Ik mocht van niets weten en moest maar blijven creperen met mijn weerloze Wiesje. Omerta, leve de laffe Koningin!

2003 Kinderen vervalsen eigen DNA testen!

2003 – Eigen DNA-test via Amerikaans lab geeft valselijk aan dat onze kinderen wel van mij zijn, maar ik weet inmiddels dat het niet zo is uit mijn eigen onderzoek en bevestiging door getuigen zoals Elise Boers. Dus zware fraude in opdracht justitie! Later tijdens asiel aanvraag in Amerika in 2009 wordt bevestigd dat de drie kinderen niet van mij zijn. ook dat Rieks Perdok de vader is van onze jongste zoon terwijl hij schriftelijk liegt nooit seks met mijn vrouw te hebben gehad net als Jaap Duijs! In 2014 bekend dochter dat de drie kinderen samen met broer en Jaap Duijs de DNA swabs hadden verwisseld met die van schoonfamilie Snieders! Gruwelijk om tegen te moeten vechten terwijl iedereen mij gek verklaarde en zelfs tijdens zittingen rechtbanken Hof! Zie post Kinderen vervalsten zelf hun eigen vrijwillige DNA-test! en J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

2003 – Gedwongen om rechtsbijstandverzekering en Rotary te stoppen!

Jaap met zijn mind control over mij via lichte hoeveelheid ketamine in de wijn of via de vitamine pillen die hij mijn vrouw gaf, wil dat ik mijn bijna levenslange rechtsbijstandverzekering stop. Ik weiger dat want als directeur en nu deze zaak is dat zeer onlogisch. Wat later komt haar corrupte zuster Klazien Jansma en wil hetzelfde met weer ketamine nu in mijn koffie en zwaar aandringen dat ik gek ben. Zeer onlogisch maar nu zeg ik hem inderdaad op weken voordat ik die juist nodig had begin 2004 als ik mijzelf arbeidsongeschikt verklaar! Zou ik normaal NOOIT gedaan hebben, dus bewijs van de sluwe mind control van Jaap over mij en anderen. En zijn topniveau Cordon Sanitaire rond mij opgezet sinds 1977 als hij de (bijna)gratis Villa krijgt. Dit is de cruciale gebeurtenis die mij vergeefs en traumatisch twintig jaar lang naar een advocaat laat zoeken.

Idem ziet hij kans om mij mijn Rotary op te zeggen waar nota bene Rienk Wegener Sleeswijk die kamerheer van de Koningin is in heel Friesland deel van uitmaakt net als Peter Slot Manager Politie heel Friesland! Had ik onder normale omstandigheden nooit gedaan natuurlijk. Alles direct gevolg van het mij gek verklaren en de betaalde gruwelijke sluwe Omerta.

2003 – 2004 Minderjarig meisje-X en Jaap Duijs

 1. In 2002 tref ik een gezin en als die zich even voorstellen kan ik mijn ogen niet van hun dochter van 14 afhouden. Zodanig vreemd gezien het enorme leeftijd verschil dat ik het gewoon volgens mijn stijl met hun bespreek. Het blijkt te komen door een traumatische liefde van mij uit Midsland aan Zee toen ik 15 a 16 moet zijn geweest. Ik was smoorverliefd op haar, maar haar moeder stak een mes in mijn rug door het boos te verbieden. Maanden kapot geweest en nooit meer goed gekomen. Dat meisje was sprekend dit meisje-x. Omdat ze veel te jong is kijk ik er verder niet meer naar om. Maar vele maanden of jaar later is ze nog mooier geworden en zie ik haar plotseling en weer bam! Ben de hele avond high zonder drugs, want die maakten mijn hersenen gewoon zelf legaal aan. Echt kapot van haar en wil daar later wel kinderen van. Eigen kinderen, nu onze kinderen niet van mij bleken te zijn maar van verkrachters.
 2. Het minderjarige prachtige meisje van inmiddels 15 jaar met lichtblond bijna gouden haar en blauwe ogen dat ik dus kende en waar ik een erg leuke heel open maar door het veel te grote leeftijdsverschil erg afstandelijke band mee had, waar iedereen inclusief haar ouders gewoon van wisten, vraagt in 2003 mij in mijn werkkamer om haar te ontmaagden. We spreken het door en ik wil dat ze een leuke jongen van haar eigen leeftijd neemt, en ik zie ook kans om haar het openlijk met haar moeder te laten bespreken. Immers de eerst verantwoordelijke.   Ook moet het de mooiste dag van haar leven worden op haar trouwdag na dan. Maar haar aanbod was voor mij zo onverwacht, emotioneel en overweldigend dat ik gezien de andere trauma’s in de hoofdzaak het binnen een paar minuten na haar vertrek helaas verdring. Een natuurlijke beschermingsreactie bij mensen en vaak soldaten, of bij meisjes tijdens zware verkrachtingen. Ik was mentaal al kapot door de hoofdzaak en dan komt dit onschuldige prachtige meisje waar ik van hield met dat voor mij overweldigende aanbod. Ontroerend lief. Ik zeg haar ook dat het een eer is en dat als het toch doorgaat ik de rest van mijn leven voor haar zal zorgen als een goede vriend. Ook dat als mijn hoofdzaak uit zou komen, en ze na jaren en oud genoeg mij een kind wou geven, ze miljoenen van mij kon krijgen en een prachtig leven verder.
 3. Jaap de besneden Vaginajager was al groen van jaloezie omdat ze met mij een leuke open band had en niet met hem, ze mocht hem terecht niet net als haar moeder, hoort het via zijn afluister microfoon in onze meterkast en wil natuurlijk direct zelf haar nog maagdelijke vagina hebben zoals hij al jaren gewend was tijdens maagden-plukken in Frankrijk ook.  Net zoals hij mijn eigen weerloze argeloze vrouw immers om de week achter mijn rug om even lekker neukte om zijn eigenwaarde wat op te krikken en voor zijn perverse seksuele behoeftes als hoerenloper sinds 1972 in Utrecht en ‘t Harde.
 4. Hij had nu alle voordelen. Hij wist precies wat het meisje en ik besproken hadden, had gratis toegang tot alle benodigde drugs via zijn corrupte vriendin(Sylvia te Wierik?) bij politie Drachten, en kon rekenen op laffe koninklijke bescherming door MOL_X bij Justitie(Demmink?). Hem kon niets gebeuren wist hij al sinds 1977!
 5. Jaap lokt snel mijn Wiesje, zijn seksslavin naar zijn huis, en komt dan bij mij op bezoek! We nemen op zijn voorstel een glaasje wijn en hij lokt me even naar de keuken en doet zijn standaard hypnose middel in mijn glas. Ik vertrouw het niet en zie hem nog erin roeren met zijn vinger en zie wittige stofjes op de wijn drijven. Beetje kurk zei Jaap vals, maar het was geen kurk maar het drogeermiddel wat hij altijd gebruikt om meisjes maar dus ook mij en mijn Wiesje te controleren. Criminele mind control. Drink het argeloos toch op, want verwacht het niet. Hij indoctrineert mij dan dat het voor mijn carrière vreselijk zou zijn als het zou uitkomen. Stel je de krantenkoppen maar even voor Hans! Hij had het zogenaamd op de buurt gehoord en ik moest dat niet doen. Hij kon dat beter even doen. Hem kon niets gebeuren op zijn leeftijd. Hij ging daar wel even heen. Dat hij beschermd werd door MOL-X binnen Justitie zelf en dus daarom ieder minderjarig meisje kon pakken, vertelde hij nog net niet.
 6. Haar moeder vindt het gezien mijn correcte integere erg open opstelling en mijn aanbod om voor haar de rest van mijn leven te zorgen en wellicht zelfs kinderen, juist goed met mij. Ze wist dat ze terminaal was, (net als Jaap dat wist), en dat was voor haar juist een geruststelling. Haar dochter zou goed verzorgd worden later. Belt me zelfs dat ze wil dat ik elke(!) wens van haar moet inwilligen! Maar als het meisje komt begrijp ik niet goed wat ze wil en ze vertelt het helaas ook niet gewoon, dus gaat huilend naar huis. Ik had het immers allemaal weer verdrongen. Wist niets meer van haar eerdere bezoek en wens om direct ontmaagd te worden. Mijn enorme normale handicap, maar nu achteraf zwaar mede door de al jarenlange indoctrinatie door Jaap natuurlijk en de drug in de wijn vlak daarvoor. Als dat niet gebeurd was, was ik al lang beter geweest. Wat precies de reden was dat ze het WEL deden.
 7. Jaap gaat dus naar het meisje thuis en hij drogeert haar direct aan de keukentafel zegt hij later. Lokt hun even weg en doet zijn drug in haar glas en spreekt haar indringend toe. Haar zusters en moeder hadden niets in de gaten, vertelde hij later trots tegen mij.  Ze moet het niet doen met mij want mijn carrière kon dan kapot gaan, en ze wist niet wat ze moest vragen. Wat de stakker later steeds maar weer herhaalde tegenover haar zusters en moeder, maar dus door Jaap bij haar was ingeprent! Ze komt daarna ook niet meer bij me! ‘Ik weet niet wat ik moet zeggen’ was het steeds, terwijl ze daarvoor precies wist wat ze mij wou vragen en helemaal niet bang was. Dus hij zorgde voor de scheiding en voorbereiding van onze breuk! Hij kon nu iedereen van alles wijs maken, want ik was buitengesloten.
 8. Maar ze wil Jaap helemaal niet, want is juist verliefd op mij, net als ik op haar op een mooie integere volkomen transparante nog niet seksuele manier. Beide ouders komen langs en willen uiteindelijk dat ik het juist wel doe en regelen zelfs een medische verklaring van noodzaak, zodat mij juridisch niets kon gebeuren. Maar ik snap nooit goed wat er gaande is door mijn verdringing en afweerreactie door Jaap zijn mind control veroorzaakt. Had meisje-x het zelf gevraagd was het goed gekomen, maar die mocht van Jaap(mind control) mij niet meer zien! Merkwaardig was dat als ik het prachtige meisje zag, die kracht van onze band sterker was den de afweerreactie die door Jaap zijn mind control werd veroorzaakt! Echte liefde is sterker, net als bij mijn Wiesje vroeger. Zodra ik bij haar was was ze in haar normale persoonlijkheid. Maar helaas komt ze niet meer en ik ga ook dom genoeg niet daar naar toe om het uit te zoeken.
 9. Drs. Jaap J. Duijs, de Vaginajager-Rat en maagden-plukker hoort dit natuurlijk via zijn microfoon in onze(!) meterkast stront jaloers aan. Hij wil haar maagdelijke vagina immers voor zijn eigen collectie! Ziezo, die heb ik ook gehad Hans, zo zei hij later. Hij vond het een kik geven als hij de eerste was bij een meisje. De andere jongens konden daar nooit meer iets aan veranderen. Dus begint lawaai te schoppen op de buurt wat bij haar ouders bekend wordt.
 10. Haar ouders willen niets achterbaks net als ik, en regelen dan openlijk een avond waar het meisje mag kiezen tussen mij, die eigenlijk wil dat ze een leuke jongen van haar eigen leeftijd zoekt die daar het meeste recht op heeft, en Jaap de Vaginajager, drogeerder en maagden-plukker.
 11. Jaap hoort dit natuurlijk via de microfoon in de meterkast als haar moeder het mij verteld en zegt dat ze toch voor mij gaat kiezen. Maar ik verdring het te veel en zou nooit aan zo’n verkiezing meedoen ook. Graag of niet. Maar hield het ook behoorlijk af, want was geïndoctrineerd door Jaap immers. Was het meisje zelf gekomen was het wel gebeurd, want ik kon haar na tien minuten niets meer weigeren omdat ik kapot van haar onschuld was, maar dat had Jaap sluw geblokkeerd door haar juist op te dragen om niet te komen.
 12. De corrupte schoft regelt dus vlak voor het begin van de avond met haar keuze, dat mijn Wiesje weer even bij hun moest komen. Hij drogeert en indoctrineert haar om mij niet te zeggen waar het om gaat, ik verdrong het geheel toch al, en komt dan bij weer bij mij langs. Maar nu met een halve fles wijn waar hij zijn hypnose drug al vooraf in heeft gedaan. Hij wil dat ik die proef en alleen opdrink. Ik heb argeloos en naïef nog steeds niets in de gaten nog! Hoewel ik zijn(!) wijn drink en hij speciaal die van mij!
 13. Hij drogeert en conditioneert mij vervolgens blijkbaar zodat mijn brein op halve kracht werkt en ik ga later met mijn Wiesje er naar toe me nota bene afvragend waar het voor is! Maar Wies wil het NIET zeggen, dat zie later wel! Dus door Jaap zo aan haar geïnstrueerd! Mind control!
 14. Op de avond vraag ik haar zuster, haar moeder, haar vader, haar zelf, mijn Wiesje, maar vreemd genoeg nemen ze allemaal kafkaësk aan dat ik het moet weten! Maar ik weet het NIET, dus loop dan boos weg nadat haar vader mij boos had gezegd ‘jij hebt je kans gehad!’ Maar welke kans? Vroeg ik me af? En loop boos en onnozel naar huis.
 15. Meisje kan dus niet voor mij kiezen en Jaap vertelt sluw alle aanwezigen dat ik niet durf gezien mijn carrière en het nog nooit eerder had gedaan! Dus bang was. Hij was daar veel geschikter voor. Gelogen want dat was geregeld en ik had het erg graag gedaan als ze beslist geen ander wou. Dat feit was haar, haar vader en moeder wel bekend maar door Jaap zijn misleiding, drogeren en oplichting sluw gewijzigd. Ze kiest dan tegen haar zin en die van haar moeder voor Jaap de Vaginajager, mijn grootste vijand! Haar moeder vraagt mij nog of Jaap besneden is, want dat wil het meisje niet. Ja, maar ze besluit helaas om het haar maar niet te vertellen. Was meisje-x zelf gekomen was alles nog goed gekomen.
 16. Een gruwelijke vergissing zo puur door drogeren en sluw misleiden, zelfs oplichten geregeld door Jaap Duijs de maagden-plukker. Het vernietigt haar hele verdere leven later, want het is zwaar persoonlijkheid veranderend wat hij met dit nog onschuldige weerloze naive meisje van net 15 heeft uitgehaald.
 17. Jaap en het meisje hebben een voorbespreking waar hij het meisje weer drogeert en conditioneert. Hij vindt dat ze boos moet zijn op mij omdat ik haar heb geweigerd, wat gelogen is. En stelt voor om er voor te zorgen dat ik geen seks meer krijg want hij heeft controle over mijn Wiesje vertelt hij haar openlijk. Wat inderdaad tot op onze scheiding juni 2015 zo is gebleven! Nooit meer liefde of seks van mijn prachtige mooie Wiesje gehad sinds die tijd. En hij zou mijn Wiesje wegsturen zodat ik alleen in bed lag als zij het samen deden.
 18. Op de avond loopt het kleine tengere mooie blonde 15 jarige meisje naar Jaap de Vaginajager maar aarzelt bij mijn oprit, maar gaat dan toch door. Jaap had mijn(!) vrouw weggestuurd om te logeren bij haar zuster Klazien die zich al afvroeg wat er aan de hand was zo plotseling. Jaap wou mij later bellen tijdens het ontmaagden om mij te pesten.
 19. Na en tijdens haar ontmaagding belt Jaap mij drie keer(neem eerst niet op) en geeft de telefoon aan het meisje die enthousiast vertelt dat ze nu een vrouw is geworden en op de besneden Jaap zat die nu ging klaarkomen, luister maar. En jij ligt alleen in bed dat heeft Jaap zo voor je geregeld en moet jezelf maar even helpen. Had je maar voor mij moeten kiezen! Alles volgens zijn instructies! Hij moest en zou mij mentaal kapot maken, net als hij achter mijn rug mijn weerloze vrouw misbruikte sinds 1972! De emotionele klap voor mij was ook enorm en hij had dus succes. Hij had het zo heel sluw allemaal geregeld dat ik geen kans meer maakte, en maakte het meisje wijs dat ik haar niet wou helpen. Gaf hem een geweldige kik! Hij drogeerde ook vrouwen en vond het dan schitterend dat hun man of vriend later een vrouw kreeg waar zijn sperma nog in zat. Blijkbaar ging zijn minderwaardigheidscomplex daarmee wat weg?
 20. Ik zie meisje-x nog diverse keren stiekem naar Jaap gaan voor seks. Jaap had bedongen(na drogeren) dat hij meerdere keren seks met haar mocht hebben, anders deed hij het niet! Heel integer naar haar ouders dus! Niet!
 21. Doordat ik niet reageer, veel te emotioneel allemaal, denkt Jaap foutief dat ik het allemaal wel goed vind en vertelt steeds meer en meer over hoe sluw hij dit allemaal geregeld had. Ik liet hem gelukkig mooi praten en luisterde wel goed. Hoewel ik het meeste tijdelijk weer verdrong. Ik werd zijn vriend waar hij alles aan kon vertellen. Hoe vaak hij mijn Wiesje neukte en dat hij jammer genoeg niet had geweten dat ik het wel goed vond. Ook hoe hij het minderjarige meisje-x meerdere keren had gedrogeerd en hypnose had toegepast ook vlak voor haar ontmaagding zware Roofy had gegeven zodat ze lekker wild werd, en meisje-y had ontmaagd na stiekem ook drogeren met weer een gratis Roofy van politie Drachten via zijn vriendin Sylvia, op zijn seksbootje.
 22. Op een avond tref ik meisje-x en haar zusters en ouders en praat dus voor het eerst weer zelf met haar. De vonk springt direct weer over en binnen minuten weet ik weer hoe en wat en vertel haar hoe Jaap haar heeft gedrogeerd al bij hun thuis zelfs en dus misbruik heeft gemaakt van haar en haar ouders. Ze verlaten woedend direct deze borrelbijeenkomst en willen dat ik mee ga om dit te bespreken! Maar Jaap draagt mijn Wiesje snel op om met hun nog even een borrel te drinken, want hij heeft inmiddels door dat zijn sluwe streek was uitgekomen! Haar vader was natuurlijk woedend op hem! Wies trekt me mee en ik was alles alweer vergeten. Verdrongen wat haar zuster nog vaststelde na mijn eerdere waarschuwing daarvoor!
 23. Jaap de Vaginajager, drogeerder en oplichter, haalt direct een fles wijn op die hij thuis al even had opengemaakt! Dus geprepareerd met zijn drug. Heel merkwaardig natuurlijk, want die open je in bijzijn van ons normaal gesproken. Maar ik heb nog niets door vanwege de verdringing en zijn conditonering. Had ik niets verdrongen was ik natuurlijk wel achterdochtig geweest. Dus werd ik alweer gedrogeerd met zijn  speciale hypnose middel. Hij drinkt zelf even niet, want heeft wat last van zijn maag zogenaamd. Hij spreekt weer lang met mij en ziet blijkbaar kans om er voor te zorgen dat ik alles blijf verdringen en sindsdien Meisje-x en haar ouders ook ontweek! Terwijl van dat moment niemand op de buurt meer iets met de corrupte Jaap te maken wou hebben, bleven wij nog met hun omgaan via zijn mind control over vooral mijn Wiesje. Die neukte hij immers nog graag steeds even.
 24. Meisje-x is erg verliefd op mij en heeft erg veel spijt dat ze Jaap heeft gekozen. Haar moeder komt vaak langs en wil dat ik met haar praat, maar ik doe dat niet. Wat erg vreemd is en alleen kon door de conditionering door Jaap eerder! Nu ontweek ik haar! ‘Ze is niet te genieten, we hadden haar moeten tegenhouden toen ze naar Jaap ging. Ze had zo graag het met jou gedaan’ zegt haar moeder steeds maar weer. Maar ik reageer foutief en ontwijkend, want veel te emotioneel voor mij allemaal. Zware verdringing dus.
 25. Ze weet nu dat ik het graag had gedaan en stuurt mij andere meisjes die graag ontmaagd willen worden. Die ik keurig netjes allemaal weiger, want ik heb alleen seks als ik van iemand houd, en die dan teleurgesteld vaak de weg oversteken naar Jaap de Vaginajager en na een vagina uurtje ontmaagd weer naar buiten komen. Daarna alleen op afspraak op zijn speciale ontmaagdingsspreekuur op woensdagmiddag als zijn vrouw Wimke werkt. Die weet dus van niets en wordt continue bedrogen, maar steunt hem tijdens latere rechtszittingen 2009/11/12 wel! Ze liegt gewoon gezellig mee. 
 26.  Weken later komt meisje-x en wil weten of ik seks met haar wil. Jaap had met haar gesproken(natuurlijk gedrogeerd met weer zijn hypnose) en had speciaal voor haar vagina zijn motorbootje al naar de Jachthaven Drachten verplaatst vanuit Eernewoude. Hans wil het toch niet doen had hij gezegd. Maar ik wil seks zegt ze. Dus of je geeft me seks, of ik kies voor Jaap want die is beschikbaar en heeft de gelegenheid met zijn motorbootje! Ik heb al even gekeken en daar worden we niet gestoord. Denk er even over na en laat het me weten. ‘Maar ik ben getrouwd en ga niet stiekem achter de rug van Wies en je ouders zoiets doen. Je bent nog te jong en minderjarig.’ zeg ik. Dus een paar dagen later een ultimatum wat Jaap haar weer(na steeds drogeren met hypnose middel) had opgedragen zei ze zelf tegen me. Of voor vier uur een reactie bij mij thuis, of ik kies voor Jaap! Ik wil seks en nu, niet later. Net 15 jaar jong meisje! Ze was dus al zijn seksslavin net als mijn vrouw door de drugs, en daar kon je niets meer aan doen. Mijn argeloze weerloze ex-vrouw gelooft me nu in 2016 nog steeds niet en weet zeker dat de drie kinderen van mij zijn. De scheiding van 29 juni 2015 is dus gebaseerd op regelrechte fraude en bedrog door nota bene Justitie in opdracht Kroon! Omerta, leve de laffe Koning!
 27. Wat is gebeurd, want hij heeft later verteld dat hij een jaar lang een zware verhouding met haar heeft gehad. Had het veel te jonge minderjarige(15 lentes) meisje een zware seksopleiding gegeven in 2003 en 2004. Het hele boek door gewerkt met haar en veel meer zoals lingam massages. Hij maakte ook altijd stiekem video opnames van hun seks en zag die op zijn werkkamer met het zware hangslot dan even terug terwijl hij masturbeerde, zo vertelde hij later. Alles achter de rug van haar ouders om dus. Sluw aangezet door Jaap met zijn drugs natuurlijk. Ze was inmiddels zijn seksslavin geworden door de vele drugs, hypnose en mind control. Net als mijn vrouw. Hij deed dat met alle meisjes en vrouwen zei hij. Verkocht hij die video’s ook via hun porno netwerk? Ontmaagdingsvideo’s brengen wel geld op denk ik? Ook van het pijpen als hij achter het stuurtje van zijn motorbootje stond, maakte hij zonder dat het stiekem met een Roofy gedrogeerde meisje of de vrouw het wist, opnames.
 28. Tijdens hun heftige seksspel worden ze op heterdaad gestoord terwijl zij is vastgebonden en hij met een totale besneden erectie voor twee politieagenten van Drachten stond. Ze geeft op zijn bevel de naam van haar oudere zuster op, maar die wil er niet bij betrokken worden later en dus komt alles uit. Haar ouders weer woedend op Jaap de Vaginajager. Maar zijn contacten met de Porno MOL-X en zijn vriendin Sylvia te Wierik bij Politie Drachten zorgt voor geen vervolging! Hij had immers op hun eigen verzoek haar ontmaagd, dus eigen schuld zal de gedachte geweest zijn. Precies wat hij al direct in het begin tegen mij vertelde. Laat mij het nou doen want mij kunnen ze niets doen! Hij staat boven de wet! Haar ouders staan machteloos, net als de vele andere ouders, met sluwe loverboys of pimps die plotseling hun jonge dochter in een seksmaniak zien veranderen. En ook maar niet begrijpen wat er aan de hand is. Dat het drogeren en hypnose is, weten maar weinig mensen. Politie snapt daar niets van en doet ook niets, veel te druk met parkeerbonnen en zo. Vele tientallen keren is politie sinds 1972 gewaarschuwd dat mijn vriendin later vrouw werd misbruikt of verkracht, maar het achteraf NIET wist! Toch kregen al die aangevers het advies: Dan moet ze toch echt zelf aangifte komen doen! Wat ze nou juist nog NIET kan zonder eerst therapie! Waar Jaap juist voor zorgde dat ze dat NIET kreeg door mij totaal te isoleren en als gek neer te zetten.  Ludiek gesteld, als die ‘s avond de weg naar huis nog kunnen terug vinden, dan is het al een prestatie.
 29. Om uitkomen te voorkomen draagt hij haar na drogeren met mind control, op om ook seks te hebben met de havenmeester in Drachten die moeilijk ging doen. En met zijn collega leraar Frans om samen een trio te hebben. Ze krijgt prima cijfers plotseling, waar haar moeder nog zo blij mee was. En andere mannen ook, dus aanzetten tot prostitutie. Politie Drachten en zijn vriendin Sylvia te Wierik vinden het allemaal prima natuurlijk en blijven hem voorzien van de gratis in beslag genomen drugs zodat hij zijn slachtoffers kon blijven drogeren en mentaal indoctrineren. Mij wordt het doen van aangifte in april 2000 en april 2004 inmiddels geweigerd! MOL-X hield dat natuurlijk tegen.
 30. Dan wil in 2004 zijn motor een keer niet starten, door de havenmeester bewerkt,  en is het erg koud. Staat uitvoerig beschreven hiervoor in een post. Hij dwingt haar woedend om een vaart over te zwemmen en ze verdrinkt door onderkoeling en angst. 200 meter doorlopen naar Oudega wou hij niet want dan kwam zijn verhouding met haar vagina immers uit naar haar ouders.  Na minuten lang bewusteloos ziet hij toch nog net kans om haar te reanimeren. Mijn zwager Tjitte de Jong en Rin wonen daar en komen erachter en waarschuwen eindelijk haar ouders die weer woedend maar machteloos staan.Ze blijkt geen zware gevolgen te hebben, maar hersenbeschadiging is niet uit te sluiten. Politie wil huiszoeking doen naar de drugs, maar zijn corrupte politie-vriendin Sylvia te Wierik waarschuwt hem net op tijd verteld hij mij later zelf trots. Wat ik toevallig zie. Hij scheurt weg en brengt alle drugs en video opnames naar zijn seksbootje onder de vloer vertelt hij me later. Politie vindt dus niets en de zaak wordt weer geseponeerd door geen vervolging via zijn bescherming bij Justitie MOL-X en Sylvia te Wierik die ook geen enkel belang heeft bij uitkomen van haar fraude met drugs en zo. Ze wordt daarvoor via Justitie blijkbaar beloond later en tot Districtschef gepromoveerd! Kan ze mooi alle onderzoeken en pogingen om de doofpot op te blazen tegen houden natuurlijk. Sluw, sluw!

https://hanssmedema.info/jaap-de-vaginajager-analyse-route-minderjarig-meisje-bijna-verdronken/

2004 – 2009 Geen advocaat en geen aangifte!

Ik doe in april 2004 een eerste aangifte tegen hem, en veel anderen, wat wordt geweigerd via Mol-X Justitie Den Haag na vijf maanden wachten. Zeden-rechercheur Haye Bruinsma politie Drachten mocht GEEN officieel Proces-Verbaal opmaken. Verboden en ook mocht er geen onderzoek gedaan worden. Staatsveiligheid zogenaamd, door de handtekening van een achterlijke Koningin Juliana rond 1975. Net als in april 2000 met Voshol. Omerta, leve de laffe Koningin!

2004 – Al meerdere keren psychiaters bezocht maar zonder dat die mijn vrouw willen behandelen voor dubbele persoonlijkheid of DIS. Ze weet immers zelf van niets en iedereen zwijgt. Mij willen ze alleen behandelen voor paranoia, psychotisch of Delusional, wat ik keurig netjes weiger omdat ik al weet dat het slechts PTSS is. Dus heel goed beheersbaar voor mij, hoewel ik nog alles wat te  emotioneel is blijf verdringen. Wat soms wel een grote handicap is. Omerta die al sinds 1972 is afgesproken en als ze zouden spreken zijn ze schuldig en strafbaar. Dus zwijgen allemaal gewoon en laten mij en ons spitsroeden lopen, ons afvragend wat er eigenlijk gebeurd. Wij maken totaal onnodig hoge kosten die ons de hele pensioenpot van 250.000 euro kost uiteindelijk. Terwijl Justitie, Kroon en familie ons dat allemaal zo hadden kunnen vertellen. Maar daar dus te laf en corrupt voor waren.

2004 – Arbeidsongeschikt gemaakt!

Meld mijzelf in januari 2004 arbeidsongeschikt, want ik dacht door de zware emoties niet meer normaal op top niveau te kunnen functioneren. Maar pas in 2016/17 kom ik erachter dat de corrupte psychiater drs. Frank van Es mij heimelijk tegen mijn uitdrukkelijke wil een antipsychoticum geeft met medewerking van mijn juist zelf ernstig zieke en pathologisch liegende vrouw die ook nog gehersenspoeld werd(net als ikzelf) door prof. dr. Robert van den Bosch en/of prof. dr. Onno van der Hart! Daardoor kon ik niet meer gebruik maken van mijn relatief hoge IQ van 135 of EQ van 145! Ik werd een halve zombie die niet meer zaken begreep en bij zware cruciale gesprekken als een halve zombie er bij zat. Ook cruciale beslissingen voor belegging pensioenpot gingen daardoor fout. Kosten tonnen. Inkomensverlies van 140.000 euro per jaar. Krijg een met 4% stijgende beroepsverzekering Amersfoortse die tot mijn pensioen april 2013 loopt met 62.000 euro/jaar. Daarna veel lager pensioen door pensioenbreuken en pensioenfraude broer Marinus. Ik ben sindsdien fulltime bezig met deze zaak! Duizenden uren vechten tegen een zich laf verbergende vijand.

Psychiater W.H.J. Mutsaers uit Haren wordt door justitie omgekocht en maakt een vals rapport waarin staat dat ik zogenaamd hartstikke gek ben. Wat ook volkomen afwijkt van de vele andere rapporten. UMCG vond dat mij niets mankeerde wat uit hun tests bleek, maar dat rapport mist plotseling op alle plaatsen ook uit mijn computer en bij anderen. Ik weerspreek dit en klaag hem in 2006 aan bij het Medisch Tuchtcollege Groningen samen met nog een zwikje andere bedriegers. Maar prof. dr. Robert van den Bosch UMCG regelt even dat ik zogenaamd gek ben tijdens een verhoor en alle klachten worden dus afgewezen. Doofpot moet in stand blijven. Hij had zich moeten verschonen wegens belangenverstrengeling.

2004 – Minister Veerman Kabinet Balkenende biedt 5 miljoen als afkoop!

Via zakenrelatie ir. Klaas Keestra Vice President NOM wordt een afspraak gemaakt met Minister Veerman op 12 augustus 2004 in gesloten Restaurant in Groningen. Hij was daarvoor speciaal naar Groningen gekomen met iets anders als excuus. Die deed een aanbod van 5 miljoen als afkoop met geheimhoudingsrestricties, maar liep mis door mijn zware trauma’s in combinatie met onzekerheid wat er precies gaande was destijds. Kabinet Balkende moet dus toestemming hebben gegeven voor die 5 miljoen!

2004 – Advocaten weigeren hulp!

Vele tientallen advocaten weigeren simpelweg hulp! Of ze geloven het niet, of ze doen mee aan de doofpot. Pas veel later kom ik er achter dat ik via de deken een advocaat kan afdwingen en krijg Ad Speksnijders toegewezen. Maar die krijgt direct valk voor mij bezoek en wijst op een tas waar blijkbaar afluisterapparatuur in zit. Justitie die dus hem heeft gewezen op staatsveiligheid en hij weigert verder iedere hulp! Grote handicap is natuurlijk dat mijn vrouw nog vn niets weet door de doofpot en haar conditioneren via Jaap Duijs en zijn mind control over haar. Pas veel later in 2009 krijg ik voor hoger beroep mr. A. (Bram) Moszkowicz maar ook die mag wegens staatsveiligheid niets doen blijkbaar en er wordt geen enkele verdediging toegestaan.

2004 – Rieks Perdok lid Orde van Oranje Nassau!

Rieks P. lid orde Oranje Nassau 25 april 2014
Rieks P. lid orde Oranje Nassau 25 april 2014

Op 25 april 2004 wordt Rieks Perdok, de verkrachter gedurende een jaar en vader zoon,met een lintje beloond voor zijn diensten! Idem Onno van der Hart en vele anderen zoals Jan Peter Balkenende en anderen die mee hebben geholpen met de doofpot. Lijkt veel op de beroemde Russische Sergey Magnitsky zaak waar ook alle daders corrupt door de staat geëerd werden en niet vervolgd! Stasi methoden dus.

2005? – Zoek ik nog op wanneer precies. Maar krijg contact met een mensenrechtenadvocaat waar ik een afspraak mee maak in Geneve! Maar Jaap Duijs geeft via zijn mind control mijn vrouw al vooraf opdracht om haar paspoort bij de hand te houden en het vlak voor mijn vertrek om te wisselen met dat van mij! Inderdaad als ik nog even naar het toilet ga, gaat de telefoon waarmee Jaap die alles kon afluisteren via de microfoon in de meterkast, haar opdracht gaf om het nu te wisselen!  Als ik weer in hal ben zit ze nog aan mijn Jolly bag en blijkt op Schiphol dat ik haar paspoort bij me had! Toen ik terug kwam stond Jaap lachend voor het raam. Allemaal met medeweten en in opdracht justitie en politie Drachten natuurlijk ook. Of inlichtingen dienst. Hans Smedema mag GEEN hulp krijgen en GEEN bewijs koninklijke doofpot. Omerta, leve de laffe Koningin!

2006 – Ik laat op 17-05-2006 een MRI-scan doen bij Diasana in Mill om het knoeien aan mijn zaadleiders te bewijzen. Jaap en justitie, en mijn corrupte broer mr. Johan Smedema Gennep luisteren alles af en regelen snel voor duizenden euro dat alles vervalst wordt! 20.000 euro? Maar als ik er kom wordt de eerst enthousiaste radioloog  die zo’n  vraag nog nooit eerder had gehad, plotseling weggeroepen(weigerde correct aan de fraude mee te werken!), zit er een dame naast mij die precies wil weten wie ik ben en waar ik vandaan kom. Dus Justitie of onderzoeksrechter die moest vaststellen dat ik het werkelijk was. In de computerruimte zit een vreemde oude vent die blijkbaar moest bewaken dat ze wel precies uitvoerden wat hij wou, en een jongeman van precies mijn leeftijd en bouw die vlak voor mij moest. De test is vervalst via afhuren door justitie van Diasana!  Er was niets te zien zogenaamd, maar later in 2008 in Alicante wel! Dus vervalsen van bewijzen in opdracht Koningin Juliana, Beatrix en justitie, die omgekeerd aan hun doelstelling en missie, bewijzen juist vervalsen en wegwerken om het Koninklijk huis en anderen te beschermen. laat Hans en Wies maar creperen. In 2009 geef ik in Florida als bewijs de vervalste file aan Asielrechter Rex J. Ford! Omerta, leve de laffe Koningin!

2006 – Fraude Med. Tucht College Groningen prof.dr. R.J. van den Bosch UMCG

Ik dien een klacht in tegen alle betrokken psychiaters die immers opzettelijk foutieve diagnoses afgeven, terwijl bij GGZ Drachten er een dossier over ons was wat alles bevestigde. Maar weer een schijn-zitting waarbij prof.dr. Robert R.J. van den Bosch UMCG als onderzoeker optreedt, terwijl zijn afdelingsmanager psychiater Bruggemans ook werd aangeklaagd. Dus belangenverstrengeling en hij had zich moeten verschonen! Doofpot in al zijn gruwelijke glorie.  Ze werden allemaal vrijgesproken en ik als gek neergezet.

2006 – Jaap Duijs onderschept cruciaal document Frank van Es!

Onder zware druk secretaris Medisch Tuchtcollege Groningen wordt eindelijk de corrupte psychiater drs. Frank van Es juridisch gedwongen om openheid van zaken te geven! Via Ziekenhuis Nij Smellinghe krijg aan de balie door twee medewerkers, na ondertekening voor ontvangst een document in grote A4 envelop! Daarvoor zag ik Jaap Duijs langsrijden! Als ik in mijn auto zit krijg ik telefonisch bericht van Wies, die liegt thuis te zijn, gestuurd via Mind Control door AIVD’er verkrachter Jaap Duijs, om nog een envelop op te halen! Als ik terug kom heeft Wies mijn auto meegenomen met het document en moet ik naar huis lopen! Ze weigert me het document te geven. Jaap Duijs onderschepte ook via Postbode eenzelfde document door Frank verzonden. Ook liet hij Wies via zijn mind control(seksslavin!) een email van Frank met alles nog een keer digitaal, deleten van mijn(!) email account bij Gmail! Dus nooit cruciale stuk ontvangen door corrupt ingrijpen AIVD via Jaap Duijs!

Idem onderschept AIVD via Jaap Duijs een email met cruciale gegevens over mijn tijd als directeur Ingenieursbureau IHN Leeuwarden! Hij geeft telefonisch opdracht aan mijn vrouw waar ik bij was om die bewuste email die ik blijkbaar net had ontvangen te wissen!  AIVD had afluisterapparatuur op mijn bureau.  Email was van Office Manager Jeltje Bos over Politieonderzoek Groningen in opdracht IHN Holding over die afluisterapparatuur en heimelijk doorgeven offerte bedragen aan Constructiebureau Den Haag! Die dan net wat lager aanbood. Eerdere email rechtstreeks aan mij als directeur moest in opdracht Justitie, die dat blijkbaar controleerden, vernietigd worden door Jeltje Bos! Maar in mijn opdracht had ze eerst een kopie naar haarzelf gezonden en dat nu later genoemd(wat werd afgeluisterd door AIVD) en dus via Jaap Duijs onderschept en vernietigd! Omerta, Hans Smedema mag van niets weten!

2007 – Boek gepubliceerd

2007 – Ik heb mijn deel 1 van mijn boek ‘Vechten tegen het Onbekende’ klaar en laat het eind van het jaar drukken. Maar Jaap de Vaginajager zorgt met zijn vriendin Sylvia te Wierik en wellicht MOL-X ervoor dat iedereen het weigert en er geen publiciteit komt. Sylvia schrijft zelfs op politiepapier naar betrokken dat ik zogenaamd gek ben. Dus trek ik het later terug en vernietig het, want inmiddels begrijp ik dat ik het niet in Nederland moet uitgeven, maar via Amerika. Daar kunnen ze mij niet bedriegen immers en mag ook veel meer.  Ook begin ik voorbereidingen te maken voor wellicht politiek asiel later in Amerika en eerst maar emigreren naar Spanje. Veel mooier land en heerlijk weer, en als Nederland mij iets wil aandoen moeten ze eerst langs de Spaanse rechter. Dus een extra handicap voor ze. Meer pottenkijkers die achter hun doofpot kunnen komen en daar hebben de corrupte justitie schoften een hekel aan! Vreemd want ik vind juist elke aandacht, positief of meestal negatief juist prima! 

2008 – Ik word aangeklaagd door drs. Jaap Duijs de maagden-plukker, Rieks Perdok de verkrachter/vader van mijn jongste zoon die NOOIT seks met mijn vrouw heeft gehad stelt hij in schriftelijke verklaringen en onder ede, Klazien Jansma de zuster van mijn vrouw en Elise Boers die mij juist had gewaarschuwd, maar het nu terug trekt. Ze werd zwaar bedreigd door Justitie wegens breken ambtsgeheim heb ik gehoord later. Omerta, leve de laffe Koningin!

2008 – AIVD CTIVD bewijs doofpot!

2008 – Ik vraag CTIVD Den Haag om onderzoek naar fraude binnen AIVD en Justitie! Door de wel eerlijke onafhankelijk rechter mevr. mr. I.P. Michels van Kessenich-Hoogendam. Wat ze mondeling tijdens hoorzitting bevestigt! Kon alleen zo zijn door mol binnen justitie zelf! Ik was inderdaad het slachtoffer van een gigantische doofpot affaire in Nederland en ze was erg blij dat Al Rust als enige er nog goed vanaf was gekomen met een miljoen schadevergoeding.Ze schrijft een positief rapport om met deze doofpot te stoppen maar gaf al aan dat de politiek daarover beslist! Dus Kroon en fractieleiders! Minister President Jan Peter Balkenende en Ministerraad, met name Justitie Hirsch Balin weigeren om met de doofpot te stoppen!

https://hanssmedema.info/4-onderzoeken-bewijzen/47-ctivd-onderzoek/

Ik emigreer op 1 juni naar Catral Spanje waar ik blijf tot einde jaar en dan terug kom voor kerst en verkoop huis en zo. Hoogstwaarschijnlijk neukte Jaap de Vaginajager nog steeds regelmatig mijn weerloze vrouw die mij door de doofpot nog steeds niet wou geloven!

Ik tref daar oud politierechercheur Ad die blijkbaar opdracht had om contact met mij te zoeken en die lokt mij naar zijn Villa en drogeert me voor weer een hersenspoelen door prof. dr. Onno van der Hart samen met verkrachter buurman leraar Frans Jaap Duijs! Maar hij jaagt ze met zijn dienstpistool omdat het niet conditioneren was zoals hem was voorgehouden, maar martelen want hij had dat eerder meegemaakt! Dus doen ze het later in 2010 nog een keer in Benidorm na mislukken door waarschuwing vrouw eigenaar La Rambla in La Nucia op 20 mei 2010 en weer in Villa Rattenechtpaar André Gruters en Joke Laven uit Houten en Murla. Zie desbetreffende posts.

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

Ik stuur vanuit Catral in 2008 voor de zekerheid een waarschuwend briefje naar Koningin Beatrix dat ze wellicht betrokken is geraakt in een doofpot affaire en dat ze dat maar beter kan onderzoeken en oplossen. Maar hoor later in Duitsland van hoog niveau dat ik wel degelijk tegen het Koninklijk huis vecht, maar dat ze het briefje niet vriendelijk genoeg vond!

Dus wij tientalen jaren creperen en zij vindt het briefje niet vriendelijk genoeg en laat ons daarom gewoon verder creperen! Huiveringwekkend monster van Soestdijk.

https://hanssmedema.info/open-brief-koningin-beatrix/

2009 – Zitting corrupte politierechter mr. Jeroen van Bruggen!

Op 9-2 2009 blijkt er een zitting politierechter gepland, waar ik pas twee weken van te voren toevallig achter kom en zelf om de dagvaarding moet vragen!  Bij alle stukken ook later zit deze merkwaardige bijsluiter die verwijst naar Zwolle! Maar uitleg wordt geweigerd. Stukken krijg ik niet want moet eerst een advocaat hebben! Een week van te voren krijgt die pas de stukken en besluit direct zich terug te trekken als ze verneemt dat er geen verdediging wordt toegestaan wegens staatsveiligheid! Wat ze mij niet mag vertellen! Op zich begrijpelijk overigens. Advocaten mogen mij niet bijstaan en moeten alles wat ik inbreng negeren. Dus weigeren hulp, ik sta dus moederziel alleen zonder advocaat voor de corrupte politierechter mr. Jeroen van Bruggen  die heimelijk(!) de opdracht heeft om alles wat ik stel te negeren bij speciaal Koninklijk bevel en doofpot. Wat de corrupte schoft en Rechtbank-Rat mij en het volk in de zaal sluw NIET verteld. Omerta, leve de laffe Koningin Beatrix!

2009 – Zitting mr. Jeroen van Bruggen blijkt doorgestoken kaart. Want inderdaad niets van wat ik stel wordt meegenomen of onderzocht. Al bij de ingang van het (on)rechtsgebouw vertelt iemand dat het te boek staat als een pro forma zitting! Dus nep zitting waarbij pas later de echte plaats vind! Jaap ontkent ooit seks met mijn vrouw te hebben gehad, later bij hoger beroep ook onder ede. Dus dat mocht hij blijkbaar doen, want er zijn in Drachten tientallen die dat wel weten maar helaas laf zwijgen. Mijn vrouw moet eerst therapie en weet het dan wel en kan dan pas aangifte doen. Dus verlies je dan altijd. Ik noem hem sinds dien een corrupte schoft en nu nog later ludiek de Rechtbank-Rat. Wraak hem als leek(!) nota bene, moest allemaal stukken tekenen met juridische termen waar ik geen verstand van had. De corrupte schoften rechtbank-ratten van de wrakingskamer Leeuwarden. Iemand met een zwaar getraumatiseerd brein die veel emotioneel niet aankan, wel zonder advocaat stukken laten tekenen! Maar Jeroen van Bruggen de Rechtbank-Rat wil mij geen enkele verdediging of doodsimpel DNA-testje toestaan. Was eerst zogenaamd te duur, maar toen ik hem daarvoor 10.000 euro bood, wou de corrupte schoft het nog steeds niet. Pure fraude van deze rat.

Tijdens Jeroen heb ik het over iets herroepen, want daar leek het op en hij reageert daar op. Dus dat klopt maar de corrupte schoft vertelt niet WAT dan wel herroepen moet zodat ik weer rechten heb! Idem wrakingskamer die zeggen ‘bezwaar stoot!’ Maar niet aangeven welk bezwaar en bij wie. Zonder advocaat is dat natuurlijk niet te doen.  Maar aan het eind gebeurd er iets cruciaals.

Een prachtig mooi lichtblond meisje-y met sensueel lang haar staat op en wil alleen anoniem getuigen met kennis van haar vriendin minderjarig  meisje-x uit 2003/4 die ook niet zelf durft te getuigen tegen haar pooier en drogeerder Jaap Duijs de Vaginajager en maagden-plukker. Ze heeft kennis van zaken die ik blijkbaar verdrong. Wat later in 2016 blijkt te kloppen. Maar ik ben mentaal al kapot door uren tegen deze schoft als leek zonder advocaat het te moeten opnemen en wil een advocaat. Dus word ik onschuldig als slachtoffer, juist als dader veroordeeld. Wel lukt het me nu om op grond hiervan voor mijn hoger beroep mr. A. Bram Moszkowicz voor slechts 10.000 euro als advocaat te krijgen, maar die wordt direct zwaar aangevallen door belastingdienst en anderen. Vrijwel zeker door MOL-X zo geregeld. Tijdens later jaren in 2011 en 12 wordt weer corrupt iedere verdediging geweigerd en dus vonnis bevestigd.

2009 – Eerste asiel aanvraag Amerika!

Op grond van deze duidelijke zware vervolging door Nederland, waarbij iedere aangifte, verdediging, onderzoek en juridische hulp wordt geweigerd vraag ik op 23 april 2009 op Miami Airport Politiek asiel aan tegen het corrupte Nederland en specifiek tegen het corrupte Nederlandse Koninklijk huis. Ik zit daar 28 weken in de hel tussen andere asielzoekers.

Maar ook daar wordt ik gered door meisje-x! Die voor mij een prachtige hoog niveau karakterbeschrijving maakt die cruciaal blijkt en mij van de hulp van Amerika verzekerd! Ze haalt haar ouders over om daar vakantie te houden en bezoekt me, wat net fout gaat omdat ze me zo snel niet konden vinden en haar terminale moeder de emoties daar in die hel niet meer aankon.

Veel blijkt bewezen, zoals inderdaad dat de kinderen niet van mij zijn, en andere cruciale zaken, maar onvoldoende zwaar bewijs dat de Nederlandse overheid er achter zit. Dus wordt ik toch gedeporteerd naar Amsterdam op 4 november, waar ik op 5 november 2009 aankom. Je krijgt geen asiel voor misdrijven, maar alleen als de overheid er achter zit.

Op 1 december 2009 verhuis ik naar Parcent in Spanje en vlak van te voren wil meisje-y graag mee. Maar durft uiteindelijk niet. Jaap Duijs en MOL-X horen het via afluisteren en zorgen ervoor dat het fout loopt, en Jaap past zelfs telefonische hypnose op mij toe om te voorkomen dat ik haar alsnog ophaal! Heel vroeg in de morgen rond vijf zes uur. Dus was een speciale noodprocedure bij Justitie om te voorkomen dat ik hulp zou krijgen van dit mooie meisje, wat hun criminele plannen totaal zou hebben verstoord. Meisje-y bevestigde dat ze plotseling allemaal telefoontjes kreeg om het niet te doen. Moet rechtstreeks(!) afluisteren en meeluisteren van mijn mobiele telefoon zijn geweest, anders lukt dat niet.

2010 – heden Spanje

2010 – 20 mei Hersenspoelen in Benidorm door prof.dr. Onno van der Hart!

Want op 20 mei 2010 wordt ik weer door prof. dr. Onno van der Hart in Benidorm gemarteld en gehersenspoeld in Nachtclub Pretty Woman zodat hun doofpot niet kon uitkomen. Staat allemaal uitgebreid beschreven in de laatste posts. Met dat mooie meisje-y was dat nooit gebeurd en was deze hele zaak al open geblazen en opgelost met een hoge schadevergoeding van ca. 10 miljoen euro. En had ik al een leuk eigen dochtertje gehad van 3 a 4 jaar? Staat hier uitvoerig beschreven en wordt deels bevestigd door John de bartender uit HeartBreak Beach bar in Benidorm per email.

Belgische eigenaresse La Rambla in La Nucia vertelde dat er zware medische instrumenten in een kamer boven waren en dat ik moest vluchten! Prof. dr. Onno van der Hart was daar aanwezig en nog iemand volgens haar die nauwelijks buiten kwam!

Dat is Jaap Duijs geweest die ik vlak daarvoor nog in Benidorm had zien lopen en snel wegvluchtte. Hersenspoelen om mij gehoorzaam te laten zijn aan Jaap Duijs? Mind control moest in stand blijven om uitkomen doofpot te voorkomen? Dan moet dat ook met mijn vrouw gebeurd zijn in Nederland.  Zie details in de volgende post.

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

2010 – Diefstal 300.000 euro!

Nederlandse koerier probeert mij 300.000 euro te geven op een wel heel domme manier. Ging om voorschot op de boek en film rechten voor mijn boek ‘Vechten tegen het Onbekende’ en ‘Fighting the Unknown’. Had in Amerika iemand ontmoet en die zou de deal maken zodat ik even vooruit kon. Hij nam contact op met Nederlandse film makers. Dus John de Mol, Reinout Oerlemans en dergelijke neem ik aan. Maar zolang de doofpot in Nederland nog loopt, willen ze er geen ruchtbaarheid aan geven. Hij geeft het geld niet aan mij, maar aan een barmeisje om even op te passen. Die ziet het geld en documenten en steelt het samen met haar baas Manager Pinocchio naast Bar HeartBreak. Ieder 150.000 cash in briefjes van 50 euro. Met een corrupte advocaat zien ze kans om mij argeloos te laten zeggen dat ze het geld mogen houden zonder dat ik besef waar het om gaat en zonder mij het te laten zien. Dus pure oplichting.

https://hanssmedema.info/opgelicht-voor-300-000-euro-benidorm/

2011 – Gemarteld en geconditioneerd in Villa Murla van André Gruters en Joke Laven!

Omdat politie aanwezig wa tijdens conditioneren in Benidorm durfden Onno en zijn handlanger Jaap de Vaginajager niet al te duidelijk mij te martelen om alles te verdringen en los te laten, dus weer begin 2011 door André Gruters en Joke Laven uit Houten en in Spanje Murla tienduizenden te bieden als ze mij voor een etentje in hun Villa konden krijgen en daar lieten martelen om alles te verdringen en los te laten. Dus buiten spel te zetten tijdens mijn gevecht tegen de Staat der Nederlanden. Wat ze is gelukt, maar ik moest een grote boodschap doen maar hield dat even op tot ik thuis ben, dacht ik argeloos voor wat het corrupte gruwelijke stel met mij van plan was. Dus na drogeren liet ik mijn spieren los en moest het echtpaar met Onno en Jaap mij de kont wassen en is hun dure stoel vernietigd! Hadden ze niet bij stil gestaan! Maar als ik weer in Drachten ben verteld Jaap over een geval waar iemand zijn poep liet lopen en zo een stoel had vernietigd vermoedelijk om te checken of ik dat voorval nog wist. Maar dat was inside informatie die alleen de betrokkenen konden weten! Zie mijn prachtige artikel…

Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

2011 – Diefstal 300.000 euro tweede keer!

Nederlandse domme koerier probeert nog een keer om mij het geld toe te spelen en geeft het geld weer niet rechtstreeks aan mij, maar aan een goede kennis André Gruters, de straat-rat. Die het de volgende morgen maar aan mij moest geven maar de twee pakjes open maakt en in de ene 75.000 euro en de documenten, en in het andere 225.000 euro cash in briefjes van 50 euro vindt. Omdat in die documenten werd gesproken over het mislukken van de eerdere overdracht, stelt oplichter en dief André Gruters uit Houten, samen met zijn vrolijk en gezellig mee stelende vrouw Joke Laven tegenover een zwerm mee liegende  Nederlanders dat ik het geld niet wil hebben en het weggeef. Maar ik weet van niets en kom pas later als de gever erachter komt dat ik niets heb gekregen, achter de oplichting. Mede natuurlijk door mijn zware verdringing van alle te emotionele zaken.

https://hanssmedema.info/opgelicht-voor-300-000-euro-de-spaanse-jalon-vallei/

2011/2012 Hoger beroep smaadzaak Hof Arnhem!

Weer geen enkele verdediging toegestaan, ondanks verzoek om 12 getuigen a decharge te horen door mr. A. (Bram) Moszkowicz en zijn rechterhand Arnoud Comans! Alleen de klagers worden gehoord, dus weer pure fraude door de Hof-ratten! Boosaardige opzet om het Koninklijk huis buiten schot te houden! Net als in 2009 met Rechtbank-Rat mr. Jeroen van Bruggen! Tijdens regiezitting en echte zitting was geen publiek toegestaan! Nooit worden deze vonnissen gepubliceerd! Doofpot in voille omvang! Boete van 5400 euro die door mijn weigering om te betalen tot 7000 oploopt en dan wordt geïnd door CJIB en incassobureau GGN via inhouding op AOW. Loopt nu in 2016 nog steeds! Moet ook namen verwijderen wat ik weiger omdat volgens art 261 lid 3 ik dat wel degelijk mag en zelfs moet. Ik moet immers het Nederlandse volk waarschuwen! Ook asielrechter Rex J. Ford Miami Immigration Court Florida bevestigde dat ik dat wel degelijk mocht publiceren gezien de ernst van onze situatie.

https://hanssmedema.info/8-0-hoger-beroep-smaad/

2013 – Tweede asiel aanvraag Texas, Amerika!

Eind 2013 wil ik voor de tweede keer asiel aanvragen in Amerika. In Vancouver Canada word ik direct tegenhouden en terug gestuurd op verzoek Nederlandse Justitie vertelt een eerlijke ambtenaar mij en zegt dat ik het via Mexico moet proberen. Veel gemakkelijker. Blijkt dat een zich als goede vrienden voordoende Hans en Marian Stigter uit Rotterdam mij uit te horen en zo via afluisteren of direct alle gegevens over mijn pogingen om hulp te krijgen te blokkeren. Hij zet ook mijn vrouw op om van mij te scheiden terwijl wij drie jaar lang elke week één of twee keer samen uit eten gingen! Hans Stigter Rotterdam werd door Justitie MOL-X betaald met maandelijkse toelage om mij uit te horen over mijn acties om deze doofpot op te blazen. Ook André Gruters en Joke Laven krijgen maandelijkse toelage om mij uit te horen en alle gegevens naar Justitie of mijn corrupte broer mr. Johan Smedema Gennep te sturen.

https://hanssmedema.info/canada-vancouver-airport-immigration-denies-entry-victim-hans-smedema/

Maar ik word verhoord na boeken reis naar Mexico binnen twee uur door recherche Politie Drachten die nu plotseling WEL mogen optreden van MOL-X binnen Justitie. Ik word verhoord en maak stiekem een 3 uur durende opname van het corrupte verhoor hier gepubliceerd met 180 Mb file. Ik word uren voor vertrek aangehouden op gezochte gronden die juridische helemaal niet kunnen! Ik mag weer geen aangifte doen en de corrupte schoften bij Politie Drachten, Bart van Someren en anderen zoals de blijkbaar corrupte Sylvia te Wierik, weigeren mij weer zes keer het doen van aangifte over deze hele zaak. Zit maand onschuldig vast in P.I ter Apel voor ik door meervoudige strafkamer word vrijgelaten omdat het een vergissing was zogenaamd. Maar in werkelijkheid proberen ze mijn reis via Mexico naar Texas te blokkeren.

https://hanssmedema.info/nieuw-verhoor-politie-drachten-wegens-belediging/

Totale kosten om Amerika te bereiken voor mij/ons bijna 10.000 euro en maand onschuldig vast door de tegenwerking van Justitie, terwijl het vragen om asiel een basis mensenrecht is!

Immers de MOL-X wil niet dat zijn fraude sinds 1972 uitkomt en gebruikt zijn macht via het laffe en corrupte Koninklijk huis en zogenaamde staatsveiligheid om de zaak te blokkeren.

Probeer het stiekem nu via Frankfurt nog een keer in het weekend en met plotseling boeken vlucht uren voor vertrek, en dat lukt wel. Via Mexico zie ik kans met wat hulp om Texas te bereiken en vraag weer asiel aan. Nu 10 weken vast tussen asielzoekers met 100 op en zaal(zwaar traumatisch) maar geen asiel en weer deportatie naar Amsterdam. Mag 20 jaar Amerika niet in.

2014 – Verzoek operatieverslag uit 1998! Bewijs doofpot!

Ik had de opvolger van chirurg Hermsen Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten, Ronald Zijlstra al gevraagd om een kopie van het operatieverslag uit 1998 waarbij ik voor een doodsimpele aambei maar liefst 2,5 uur onder narcose werd gebracht en heimelijk weer vruchtbaar werd gemaakt aan één testikel door de verstopping te verwijderen. Later bevestigd in Alicante! Maar tijdens weer een aambei verwijderen eind 2014 blijkt er iemand van justitie aanwezig te zijn die oplet op ik geen cruciale informatie krijg die de doofpot en het laffe Koninklijk huis in gevaar brengt. Het formulier dat Ronald me geeft voor het lichten van het dossier wordt door haar onder valse uitspraak van me afgepakt! Dus eind 2014 is de doofpot en Justitie nog steeds volledig bezig om alles wat ik probeer tegen te werken op kosten van de argeloze Nederlandse belastingbetaler! Het dossier wou ik publiceren en naar asielrechter Rex J. Ford in Florida sturen als bewijs doofpot en gruwelijk medisch verwijderen en vervalsen van bewijzen door Justitie zelf!

Immers ik had in 2009 asielrechter Rex Ford al verzocht om mee te helpen om de MOL-X en verrader binnen Justitie zelf op heterdaad te betrappen en zo het Nederlandse volk en mij te helpen!

2015 – Scheiding en Zitting Politierechter

Zitting Politierechter op 28-4-2015, maar mijn advocaat durft het niet aan als hij hoort dat het een schijnzitting is op grond staatsveiligheid, en verlaat de zaal direct aan het begin. Ik vraag om aanhouding, wat ik beter niet had kunnen doen achteraf. Was weer een zitting op 24-8-2015, maar ik zat toen al in Spanje en had geen geld om te komen, dus weer aangehouden en nu naar de meervoudige strafkamer. In 2016 volgt er een zitting maar zonder geld kon ik daar niet meer heen. Ook geen advocaat meer gezocht. Zal heimelijk(!) door psychiater in 2003 drs. Frank van Es gegeven antipsychoticum verstopt in een officieel baby aspirientje 100 mg wel de oorzaak van zijn. Pas in 2017 kom ik daar achter in San Diego als ik voor de derde keer asiel vraag! wegens belediging 5 + 5 maanden gevangenis en 6500 euro boete betalen aan verkrachter Jaap Duijs die natuurlijk weer vrijuit gaat. Ook geen hoger beroep mogelijk bij gebrek aan een advocaat.

https://hanssmedema.info/politierechter-28-4-2015-rechtbank-leeuwarden/

https://hanssmedema.info/verzoek-aanhouding-zitting-politierechter-24-8-2015/

Corrupt vonnis meervoudige strafkamer Rechtbank Leeuwarden OM/Hans Smedema!

Op 29 juni 2015 zijn we op haar éénzijdig verzoek officieel gescheiden. Ik heb het sinds 2003 ongeveer tegen kunnen houden. Hoewel steeds gesteld dat als ze het echt wil, ik haar niet zal tegenhouden. Wat nu het geval was. Ze is zeker door derden opgezet om te gaan scheiden. En omdat ik nu steeds meer en meer en zwaardere boetes zal krijgen, is het zelfs juridisch beter. Immers ik heb niets meer en dus kunnen ze bij mij slechts tot de beslagvrije voet gaan. Dus de hoeveelheid schulden maakt dan niets meer uit.

Plus ik beloof haar als ik de zaak toch nog opblaas ze daar natuurlijk ook recht op heeft.

AlbirVillapoolViewBayOp 1 juni 2015 vlieg ik naar Alicante en woon daar moederziel alleen in een appartement met schitterend uitzicht over de baai van Albir, Altea en Calpe. Vlak ten zuiden ligt Benidorm waar het altijd gezellig druk is. Relatie is heel moeilijk omdat ik immers alles afweer wegens de trauma’s en eigenlijk eerst de doofpot wil opblazen en mijn miljoenen schadevergoeding krijgen.

Maar het is natuurlijk gruwelijk dat wij dus door het laffe corrupte Koninklijk huis, gedwongen worden om te scheiden! Immers als mijn vrouw de waarheid was verteld, waren wij NOOIT gescheiden.

Omerta…, leve de laffe corrupte Koning. 

2016 – Vonnis meervoudige rechtbank Leeuwarden.

Corrupt vonnis meervoudige strafkamer Rechtbank Leeuwarden OM/Hans Smedema!

2016 – Derde asiel aanvraag San Diego Californie!

Ik vlucht voor de derde keer naar Amerika voor asiel en juridische hulp in deze gruwelijke zaak! Vraag weer President Obama om hulp en die heeft blijkbaar de zaak bij United Nations Human Rights UNCAT of gelijkwaardig als klacht ingediend want na deportatie op eigen verzoek werd ik plotseling verhoord in het vliegtuig van Los Angelos naar Amsterdam door geheime dienst Nederland en later in Mei 2017 nog veel meer. Alles heimelijk en achterbaks natuurlijk zoals Nederland dat gewend is. Totaal in Nederland 13 maanden gevangen gezeten om dat ik geen aangifte mag doen en me niet zonder advocaat kan verdedigen, wat ook steeds tijdens zittingen wordt geweigerd! Een dergelijke zaak bij UNCAT kan maximaal 2 jaar duren! Dus in mei kan pas een raport komen, nu alles nog niet publiek! Op 5 april 2018 pas weer vrij gelaten en weer naar Albir gevlucht. Exile!

Thirth Asylum Request San Diego California! Deportation to Amsterdam with Dutch Secret Service!

2017 – Tijdens deportatie LA Amsterdam blokkeert Koning WA het mij aangeboden(!) asiel!

Bewijs van de doofpot en samenzwering tegen mij…

Zie mijn post KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

Probeerde Koning WA mij heimelijk via gratieverzoek te helpen?

2021 – Joris Demmink blijkt criminele MOL-X binnen Justitie!

Zie posts…

Topambtenaar Secretaris Generaal Joris Demmink was 40 jaar zwaar criminele MOL binnen Ministerie van Justitie met heimelijke Koninklijke bescherming!

J’Accuse Joris Demmink als de heimelijke crimineel en Mol binnen Justitie!

Huiveringwekkende uitspraken Jaap de Vaginajager!

Ze wou niet, maar ik dwing haar woedend die vaart over te zwemmen, hooguit 10 meter. Blijkt ze nauwelijks te kunnen zwemmen! Op z’n hondjes! Dat moet ik net weer treffen natuurlijk. De meesten zwemmen als en rat en zijn in een paar slagen aan de overkant, maar zij niet.

Door haar bijna verdrinken moesten we wel om hulp vragen en ging mijn mooie plannetje om naar Drachten te lopen en een smoes voor haar ouders te verzinnen, niet door. We hebben toch naar haar ouders gelogen dat er geen relatie was en die trapten er nog in ook.

Het is verkrachter Jaap Duijs die mij zegt ‘Hans ik geef je even ‘X’ die wil je wat vertellen.’ En dan meisje ‘X’, die me blij zegt ‘Hans ik ben nu een vrouw! Ik zit boven op Jaap en het deed helemaal geen pijn. Jaap kan direct gewoon doorgaan. En jij ligt lekker alleen in bed zonder een vrouw, en al weken zonder seks, dat heeft Jaap zo voor je geregeld. Had je maar voor mij moeten kiezen. Jaap gaat nu in mij klaarkomen, luister maar even…’

Ik kon haar daar in die boot niet laten wachten, want dan ging ze natuurlijk snuffelen en zou ze de video apparatuur gevonden hebben die ik achter boeken had verstopt, en de drugs die ik daar bewaarde zodat de politie die niet bij mij thuis aan de Sydwende kon vinden.

Dat was een ramp geweest als ze was verdronken. Want hoe leg je dat uit aan haar ouders en de politie later? Met mijn sperma nog in haar vagina en slechts 200 meter van Oudega? DNA-test zouden immers achteraf eenvoudig aantonen dat ik als laatste seks met haar had gehad. Mijn hele mooie plannetje om zo naar Drachten te lopen en een verhaal te verzinnen voor haar ouders, liep zo mis.

Je moet vrouwen de gelegenheid geven, dan willen ze wel vreemd gaan!

Conclusie over drs. Jaap J. Duijs Drachten

Hij was al sinds 1972 betrokken bij het verkrachten van mijn weerloze vriendin en vrouw! Heeft gedurende ons wonen aan de Sydwende in Drachten sinds 1978, gebruik gemaakt van zijn kennis van drogeren, hypnose en verkrachten om mijn vrouw weerloos te houden door regelmatig haar de drogeren, wat blijkbaar haar mentaal gevangen en onderdanig houdt. De kennis daarvan kwam van Jan van Beek en diens vriend MOL-X, later hoge positie bij Justitie of AIVD.

Doordat hij boven de wet was geplaatst door MOL-X, en met hulp Sylvia te Wierik Politie Drachten, en gratis drugs kreeg toegewezen, kon hij vrijelijk jonge minderjarige liefst maagdelijke meisjes lokken, en na drogeren ontmaagden. Niemand kan hem aanpakken is ook wat ik een keer hoorde tijdens verhoor Politie Drachten. Dus er zijn meer aangiftes tegen hem gedaan, maar altijd tegen gehouden of de zaak geseponeerd! Door het valse beroep op het laffe corrupte Koninklijk huis, kon MOL-X altijd sluw een beroep op de staatsveiligheid doen en daarmee verdere onderzoeken direct de kop in drukken. Zelfs met zijn hypnose of moord, om uitkomen te voorkomen.

Hij had mind control over mijn vrouw en mijzelf!  Mentale gijzeling van de slachtoffers wat volgens mij nog praktisch onbekend is in Nederland en daarbuiten.  Meisje-X was zijn volgende slachtoffer en was eigenlijk al verdronken! Hij gaf het meisje-x opdracht om te liegen over zijn verhouding met haar vagina, want hij wist dat het fout was!

Tijdens zijn drogeren van meisje-x heeft hij mij meerdere malen ook gedrogeerd, en omdat hij mij foutief als vriend begon te zien vertelde hij mij precies hoe sluw hij het meisje en andere drogeerde en misbruikte of verkrachtte.

Een uniek kijkje in de psyche van een serieverkrachter en drogeerder. Maar Politie Drachten en Justitie zijn vanzelfsprekend NIET geïnteresseerd! Binnenkort sta ik weer terecht voor belediging van een verkrachter!

En tijdens maagden-plukken in Frankrijk natuurlijk hetzelfde. Zijn eigen vrouw Wimke vertelde mij destijds dat er veel betere plaatsen waren met veel meer bedden, maar hij moest er één vinden met maar één tweepersoons bed. Om de vaak minderjarige meisjes in zijn bed te lokken en te kunnen drogeren moest hij ze alleen hebben. In al die jaren moet hij honderden meisjes zo te pakken hebben genomen. En als serie verkrachter en ook leraar Frans had hij het volste vertrouwen van de ouders en het meisje! Argeloos liepen die in zijn sluwe val.

Dit is zonder enige twijfel de grootste crimineel en serie verkrachter uit de Nederlandse geschiedenis.

Meisje-Y lijkt net te zijn ontsnapt aan zijn klauwen, hoewel dat niet helemaal zeker is.

Het Koninklijk huis is de oorzaak van deze hele fraude en gruwelijke tientallen jarenlang doorlopende criminele porno bende. Hun achterlijke en laffe opstelling heeft dit allemaal veroorzaakt. Alle Nederlandse ambtenaren moeten verplicht meewerken aan deze doofpot en helpen dus verkrachters en moordenaars om niet vervolgd te worden. Immers de eenheid van de Kroon, dus het laffe Koninklijk huis en laffe Ministerraad moet niet in gevaar komen. Het creperen van duizenden of tienduizenden meisjes maakt daarbij de schoften niet uit!

Met oneindige dank aan drie generaties Koninklijk huis wat dit allemaal volledig belangeloos mogelijk heeft gemaakt!

dat Ik de vrijheid en de rechten van alle Nederlanders en alle ingezetenen zal beschermen

“Ze hebben rechtsstatelijke middelen orwelliaans 42 jaar lang gebruikt om onrecht te begaan en zijn dus ‘slecht’ of zelfs ‘kwaadaardig’ wegens de klaarblijkelijke onverschilligheid over dat onrecht. Hoogverraad naar het Nederlandse volk!”

Zie met name mijn Post Behoorlijkheidswijzer die alle gruwelijke fouten door de overheid aangeeft!

https://hanssmedema.info/behoorlijkheidswijzer/

Complaints about the text? Klachten over inhoud?

Complaint contents & Klacht inhoud!

ing. Hans Smedema, vluchteling ‘De facto Stateloos’ in El Albir, Costa Blanca, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.