Probeerde Koning WA mij heimelijk via gratieverzoek te helpen?

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 21/09/2021 published 24/01/2021 by Hans Smedema

Probeerde Koning WA mij via gratieverzoek heimelijk te helpen?

Voor het laatste cruciale deel 5 – ‘J’Accuse’ van mijn Ebooks over de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis kwam ik nog een belangrijk feit tegen wat nog niet hier vermeld is.

Zoals hier al veel genoemd blokkeerde Koning WA als KLM Co-Piloot corrupt en dus crimineel(!) op 15 maart 2017 het mij eindelijk(!) aangeboden asiel tegen Nederland in de lucht nog boven Amerika! Dus een in Amerika gepleegd misdrijf! Zie mijn posts…

KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum against the Netherlands in American Airspace!

KLM negeert laf en corrupt mijn aansprakelijkheidsstelling wegens fraude Koning Willem Alexander!

Daardoor werd ik bij aankomst op Schiphol Amsterdam direct door drie Marechaussee aangehouden en daar 6 weken in detentie gezet zonder dat daar een advocaat aan te pas kwam! Ook tijdens de eerdere rechtszaak in Leeuwarden was niemand aanwezig! Alleen de drie rechters en dus werd ik bij verstek veroordeeld tot 5 maanden direct plus nog 5 maanden als ik nog steeds weigerde om de naam van drs. Jaap J. Duijs van deze blog te halen. En 6500(later met boetes 8000) euro boete te betalen aan de decennia lange(sinds 1972) verkrachter  en hoerenloper leraar frans en heimelijk voor justitie werkende drs. Jaap Duijs uit Drachten van mijn vriendin en later (ex)vrouw, die zich zogenaamd beledigd voelde! Later dus in totaal 5+5 maanden detentie + 85 dagen wegens weigeren vrijwillig de boete te betalen aan de verkrachter van mijn vrouw en mind control over mij, Jaap Duijs.

Zie mijn post Corrupt vonnis 2016 meervoudige strafkamer Rechtbank Leeuwarden!

Thirth Asylum Request San Diego California! Deportation to Amsterdam with Dutch Secret Service!

Ik weigerde om gratieverzoek bij Koning WA in te dienen!

Nog in P.I. Schiphol waar ik nota bene als volkomen onschuldig zeer integer slachtoffer van de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis vastzat, verzocht ik advocaat mr. Arnoud Comans, de spil van voormalig kantoor Moszkowicz van mr. A. (Bram) Moszkowicz, om te kijken of ik nog iets kon doen tegen deze zeer onrechtmatige detentie van het slachtoffer(!) in plaats van de dader Jaap Duijs!

Tijdens twee of drie bezoeken adviseerde hij mij om bij Koning WA een gratieverzoek in te dienen! Ongelofelijk en om te huilen! Maar hij moet dus geweten hebben van de achtergrond van mijn gruwelijke bijna levenslange heimelijke(!) vervolging(soort heimelijke TBS) door de Kroon.

‘Ik, als volkomen onschuldig en top integer slachtoffer van de grootste criminele decennia lange acties tegen mijn vriendin en vrouw sinds 1972, en tegen mijzelf, en niet te vergeten slachtoffer van heimelijk en achterbaks het Koninklijk huis zelf en het Nederlandse Kabinet(dus De Kroon), zou juist zelf gratie moeten vragen bij nota bene de daders?’

‘Waarom? Omgekeerde wereld! En wat heeft het Koninklijk huis met mijn zaak te maken? Officieel weet ik nog van niets dus laat ze eerst maar even hun dossier naar mij sturen! Wat staat in dat heimelijke decreet? Wat staat in het cruciale document dat Onno de Duivel blijkbaar mij heeft afgeperst in 1975 bij GGZ Zwolle?’

Ik was natuurlijk woedend. Zo achterbaks en niet transparant, zelfs crimineel zwijgen en de waarheid verbergen, maar dan volkomen onschuldig slachtoffer Hans Smedema op zijn knieën dwingen en om gratie vragen aan de daders? Nooit van mijn leven! Hoogstwaarschijnlijk neemt men foutief aan dat ik dit allemaal zelf wou? Dat zal Onno de Duivel (De Nederlandse Mengele) in zijn geheime document uit 1975 gezet hebben?

Zie Duivels contract afgeperst door prof.dr. Onno van der Hart!

Ik noemde hem nog even de slogan van mr. Bram Moszkowicz en ook van mij…

“Het is beter rechtop te sterven dan op je knieën te moeten leven!”

Maar hij kon mij niet vertellen waarom ik dat zou moeten doen en wat de documenten waren die daar achter zaten, dus het speciale decreet van Koningin Juliana rond 1975 die mij al mijn burgerrechten afnam en hoogstwaarschijnlijk een heimelijke(!) tbs regeling invoerde met mijn corrupte broer als leider.

Maar hij zei wel “Ik kan je hier in weken uit krijgen!”

‘Nee, dank je ik kies liever voor martelaarschap en blijf liever gevangen! Kan oplopen tot 5+5+5= 15 maanden want ik weiger om mijn blog aan te passen door die namen te verwijderen en weiger ook om vrijwillig die boete aan de verkrachter van mijn vrouw te betalen! Hans Smedema zal nooit aan onrecht toegeven!

‘Recht hoeft nooit te buigen voor onrecht’ zo stelde ik nog.

En dus werd ik na 6 weken overgeplaatst naar P.I. Heerhugowaard en zat in totaal 13 maanden onschuldig vast terwijl heel Nederlands inclusief Koninklijk huis en Kabinet rustig laf doorfeesten, terwijl ze cruciale informatie voor mij verborgen hielden. De 5 maanden direct, vervolgens nog 5 maanden onschuldig omdat ik weigerde om de namen van mijn blog te halen en gedwongen(!) nog 85 dagen om de 8000 euro te betalen met bijna 100 euro per dag. Dus samen ca. 13 maanden onschuldig als slachtoffer. Via een betalingsregeling had ik die 8000 vrijwillig kunnen betalen dus 85 dagen eerder vrij kunnen zijn, maar asielrechter Rex Ford had mij dat afgeraden omdat Nederland dat zou zien als vrijwillig(!) betalen en dus acceptatie van het foutieve op fraude gebaseerde vonnis. Dat heb ik wel veel anderen daar geadviseerd en geregeld die daardoor eerder vrij kwamen.

Bezoek(Van Buren) wil laf geen namen noemen!

Tijdens mijn detentie in P.I. Heerhugowaard weigerde ik ieder bezoek, weigerde iedere medewerking aan verplicht werken om klemmen in elkaar te zetten, of officiële rehabilitatie gesprekken waardoor ik veel meer in isolatie kwam.

En dus toen er in P.I. Heerhugowaard een bewaker kwam en vertelde dat er hoog bezoek was die geen(!) namen wilden noemen, weigerde ik dat woedend vanzelfsprekend. Ik was en ben geen hond of zo. Ik sterf liever!

Zie o.a. wat mij is aangedaan in Murla, Spanje eind 2010 als direct gevolg van de criminele acties van drie Generaties Koninklijk huis.

Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

Maar hij kwam weer terug en vertelde dat ze mij konden helpen en dat ik binnen een paar weken vrij zou kunnen zijn! Net als eerder bij Arnoud Comans nog op Schiphol. En weer weigerde ik dat omdat ik niet op mijn knieen wil leven via gratieverzoek aan het Koninklijk huis of zo, waar ik aan dacht.

Maar hij kwam weer terug en noemde nu de naam ‘Van Buren’ wat ik niet goed verstond omdat ik ook net antwoord gaf en hij weigerde om de naam te herhalen! Dus dat drong niet goed tot me door op dat moment. Al die gruwelijke kafkaëske geheimzinnigheid om de naam van anderen te beschermen vond en vind ik mensonterend en gruwelijk gedrag. Mijn gedrag is Koninklijk! Alles is bij mij volstrekt openlijk en direct, dus nooit achteraf problemen.

‘Van Buren’ is de naam die Koning WA gebruikt als hij anoniem wil blijven, zoals tijdens zijn Elfstedentocht in Friesland lang geleden. Dus Koning WA zelf en/of hoge heren namens hem kwamen met een oplossing voor mij nadat hij mij het aangeboden asiel crimineel boven Amerika blokkeerde! Hoogstwaarschijnlijk hetzelfde gratieverzoek waar overigens ook asielrechter Rex J. Ford in Florida mij al voor waarschuwde dat dat wellicht juridisch noodzakelijk kon zijn later.

Maar een gratieverzoek zou ik nooit indienen, maar nu achteraf gezien was een gesprek toch beter geweest! Het had verhelderend kunnen werken. Maar je bent een halve zombie daar met je verstand op nul om te kunnen overleven. Ze hadden me gewoon mee kunnen nemen en daarmee een gesprek forceren. Dan had ik vrijwel zeker gezegd ‘ik wil wel even luisteren.’ Onbegrijpelijk.

Maar het is eerlijk en ethisch correct om dit toch hier te noemen, want bij mij is immers alles volkomen transparant en van zeer hoog ethisch niveau. Terwijl bij het Koninklijk huis en Kabinet alles juist achterbaks en in het geniep plaatsvindt waarbij ze voor mij  en vooral het Nederlandse volk(!) cruciale informatie kafkaësk achterhouden zodat ik(en het Nederlandse volk) mij niet kan verdedigen. Wat een corrupte schoften.

Mijn eisen aan Koning WA

Hij is samen met Mark Rutte op de hoogte van mijn eisen die elders vermeld zijn. Zie J’Accuse Minister President en Koninklijk huis

Ze moeten beide publiekelijk hun excuses aanbieden en vermelden wat er gebeurd is en waarom. De vrijwaring aan alle verkrachters en andere medeplichtigen stopzetten. De ergste vervolgen en dossier openbaar maken zodat het Nederlandse volk daar kennis van kan nemen. En conform UNCAT regels mij schadeloos stellen en volledig rehabiliteren.

Dus ook mijn foutieve(!) strafblad wegens belediging van de decennia lange verkrachter van mijn vrouw, Jaap Duijs uit Drachten(wiens naam ik hier niet mag noemen), verwijderen.

Zie overigens ook mijn beschuldigingen aan mijn corrupte ex-vrouw en haar drie corrupte kinderen.

Kinderen vervalsten zelf hun eigen vrijwillige DNA-test!

J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

ing. Hans Smedema, in exile in El Albir, Costa Blanca, Spanje

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.