1.8 Wat is Amnesie, verdringing en een oproepbare emotionele persoonlijkheid?

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Wat is amnesie, verdringing en een oproepbare emotionele persoonlijkheid?

Zie ook: FAQ Frequently Asked Questions

En ‘Mind Control’ of ‘Brainwashing’.
Brainwashing (also known as mind control, menticide, coercive persuasion, thought control, thought reform, and re-education) is the concept that the human mind can be altered or controlled by certain psychological techniques.

Later blijkt dat mijn vrouw, maar ik ook via mind control(hypnose met drugs) alle bevelen van onze vijand Jaap Duijs braaf en argeloos opvolgen. Ook ik werd door Onno de Duivel gedrogeerd en zwaar gemarteld tot ik de opdrachten van Jaap opvolgde. Conditionering! Hersenspoelen. Gevolgen daarvan zijn o.a. …

Uitnodiging Spaanse Guardia Civil Benidorm!

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

J’Accuse prof. dr. Onno van der Hart!

Trauma, Dissociatie en Hypnose!

J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

en feitelijk al mijn Ebooks!

‘Boze meneer, mama kleertjes uit. Papa gauw komen en boze meneer wegjagen!’  Wanhopig dochtertje van ca. 5 jaar meerdere malen, tijdens weer een verkrachting door Rieks P. uit Roden, terwijl haar papa NOOIT kon komen met zijn onmiddellijke verdringing in combinatie met de gruwelijke doofpotBrainwashing
Brainwashing (also known as mind control, menticide, coercive persuasion, thought control, thought reform, and re-education) is the concept that the human mind can be altered or controlled by certain psychological techniques.

Meer wetenschappelijke informatie in Post Hervonden Herinneringen!

Hersenspoelen door martelen

Hier nog niet vermeld is het gruwelijke feit dat ik/wij werden gehersenspoeld om alles te vergeten! Dus was het deels niet door ziek zijn, namelijk verdringing, maar ons aangedaan door prof. dr. Onno van der Hart UU en prof. dr. Robert van den Bosch UMCG. Ze probeerden om ons alles mbt verkrachtingen en meer, te laten vergeten. Dus weerloos tegen die verkrachters! Wies werd steeds weer opnieuw verkracht en ook voor mij was ieder misbruik wat ik zag steeds weer nieuw! Dus GEEN normaal leerproces waardoor je aangifte gaat doen en je gaat verdedigen. Zie mijn Ebooks en deze blog voor alle huiveringwekkende details.

Duivels contract afgeperst door prof.dr. Onno van der Hart!

Selectieve amnesie

Het blijkt mij dat veel mensen er moeite mee hebben om te bevatten wat selectieve(!) amnesie met iemand doet en hoe het dus werkt. Ook de dubbele of beter extra emotionele persoonlijkheid snapt men niet zo maar.

Amnesie is gewoon geheugenverlies. Dus iets wat je vergeten bent door een trauma, verdringing bijvoorbeeld, tenminste dat is hier het geval. Selectieve amnesie noemt men dat beperkte verschijnsel. Er moet iets verschrikkelijks gebeurd zijn, zodanig dat je brein het niet meer aan kon en het zolang even apart in een kluis opslaat. Het is niet verloren, maar opgeslagen zonder de normale relatie met andere stukken informatie in je brein. Het geheel is afgesloten van de rest. Een zelfbeschermingsmechanisme.

Verdringing(dissociatieve amnesie) en in een ernstige vorm een extra emotionele persoonlijkheid (Dissociatieve identiteitsstoornis DIS) en bij mijn vrouw zelfs gemakkelijk oproepbaar, is dus het plaatsen van datgene wat te emotioneel en te veel voor je is in die kluis. Ik noem dat ook wel ‘het zwarte gat’. In het heelal zijn immers zwarte gaten die alles opslurpen. Zelfs licht kan niet ontsnappen en in ons geval kan geen gedachte ontsnappen. Zodra er maar iets plaatsvond, wat met datgene wat te erg was te maken had, dus misbruik en zo, werd het ook weer in die kluis of het zwarte gat opgeborgen! Je merkt het wat, doordat je brein vrijwel stil gaat staan als je probeert om er wel aan te denken, of aan iets wat er te dicht bij zit. je krijgt een wat verdoofd gevoel! En je kunt pas weer normaal denken als je aan iets normaals denkt.

Je kunt het je zo voorstellen, een lijn geeft aan wat er gebeurd en normaal wordt opgeslagen in je geheugen:

1————-2————–3———–4——————5———–6—————-

En dit blijft er over van je geheugen nadat er twee rode stukken gewist zijn, die met misbruik of verkrachting te maken hadden:

1>———-<2>———–< 4>—————-< 6>—————<W1

Tijdverlies bij extra emotionele persoonlijkheid

Dit is vrijwel uitsluitend door bijhouden tijdverlies vast te stellen! In ons geval werd mijn vrouw twee maal voor een simpel advies naar de bouwvakkers van ons huis gelokt en wist naderhand NIET meer waarom dat een hele middag moest duren! Ze zou met een uurtje thuis zijn en haar moeder moest naar een bridgewedstrijd. Woedend dus. Terwijl familie, Justitie, Politie gewoon op de hoogte waren van haar weerloosheid en amnesie. De schoften.

De ontbrekende stukken waren dus verkrachtingen of misbruik, of iets dat daar te dicht bij zat:

<3—————->W2  <5——————–>W2

De twee stukken zitten nu in de geheime kluis, waar je zelf dus geen weet van kunt hebben. Het zwarte gat en het zit daar onlogisch en niet relationeel als losse stukken opgeslagen. Bij mij ging dat in maart 2000 langzaam open, maar ik kon het eerst niet begrijpen! Want het is niet logisch maar als losse flarden opgeslagen, dus zijn het net losse puzzelstukjes die je zelf nog moet plaatsen in een logisch verband. En zeker bij ontkenningen van alles, wat de sluwe psycholoog Prof.dr. Onno van der Hart voor ons had bedacht, gaat dat heel langzaam, want je wordt onzeker en raakt je zelfvertrouwen kwijt. Je wereld stort in, want het is niet meer logisch. Aan de ene kant heb je de beelden en herinneringen waarvan je zelf weet het moet waar zijn, want het klopt ook met de normale herinneringen en oude foto’s. En aan de andere kant de gruwelijke en gewetenloze ontkenningen van ‘vrienden en familie’ die je vooraf(!) gepland(20.000 gulden en maandelijkse toelage in 1973) vertellen je bent gek, ga naar een psychiater. Gruwelijk, want hier pure opzet om hun eigen gruwelijke criminele beslissingen stil te kunnen houden en het zou zwaar bestraft moeten worden.

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

Mijn door Justitie beschermde tot seksslavin gemartelde vrouw drogeerde mij gedwongen tientallen jaren lang!

Hervonden herinneringen wel mogelijk!

De kluis of het zwarte gat gaat pas weer open nadat je feitelijk een soort acceptatieproces hebt doorgemaakt. Dus langzaam ga je accepteren wat er gebeurd is en wordt het onbewust toch logisch en dus te verwerken. Normaal moet een psychiater je daarbij helpen, maar bij ons weigerde Onno van der Hart om dat te doen en werd door de Staat juist verzocht om ons beiden alles te laten vergeten. Zo lang mogelijk. Wat stom is, want wij waren met die verdringingen dus weerloos tegen iedere verkrachter. Mijn vrouw met haar oproepbare dubbele persoonlijkheid nog veel meer. Feitelijk ‘mind control’ of een ‘geestelijke gijzeling!’ Na enige dwang kwam ze vrij gemakkelijk in haar emotionele persoonlijkheid en deed tijdelijk wat haar werd opgedragen en leefde vervolgens weer gewoon verder zonder nog te weten wat er had plaatsgevonden. Dus ze leerde nooit dat ze werd verkracht. En zelfs nu nog gelooft ze niet wat ik haar vertel over die verkrachtingen en onze kinderen die niet van mij zijn, maar van verkrachters. Ze kan het niet geloven, omdat de dna/vaderschapstest bij ons met Koninklijke goedkeuring vervalst mocht worden. Uitsluitend met professionele hulp en natuurlijk niet liegen, maar liefdevol begeleiden en kalmpjes steeds wat verder gaan, is dat op te lossen. Wat ik niet kan doen nu door de ontkenningen en weigering van de schoften van psychiaters om daaraan mee te werken. Integendeel ze dreigen mij gedwongen op te sluiten voor paranoia! Terwijl ik voor 90% praat over wat MIJN vrouw is overkomen! Ze willen daarmee opzettelijk voorkomen dat ze te weten komt hoe gruwelijk ze bedrogen is door haar eigen familie, medici en overheid!

Voorbeeld verdringing is het feit dat ik gewaarschuwd dat mijn vrouw met twee mannen in de garage van het Oranje Hotel in Leeuwarden tussen twee mannen iets geks deed, daar heen liep en zag dat mijn vrouw door twee vrienden van Hans van der Heide uit Leeuwarden werd misbruikt of beter verkracht(tegen haar wil), en me omdraai en van niets meer wist. Buiten vroeg een vriend ‘en heb je Wies gezien?’ ‘Nee, ze is daar niet en wat zou ook in de garage moeten doen?’ Zo gruwelijk was dus mijn ernstige verdringing! In mijn boek ‘Vechten tegen het onbekende’ is dat in deel 2 – ‘Onmogelijke Flashbacks’ uitgebreid besproken! Mijn vrouw kon haar hele leven worden verkracht, zonder dat ze het zelf besefte en zonder dat ik haar kon verdedigen! Familie, medici en justitie wisten dat wel(!) en vonden het prima en weigerden ons iedere hulp!

Een dubbele of beter emotionele persoonlijkheid(W2) is dus juist dat een andere, voor de persoon(W1) in kwestie onbekende(!) persoonlijkheid, het misbruik zo snel mogelijk ‘afwerkte’ en dan graag gewoon door wilde leven. Een domme psychologe Van der Heide in Drachten ontkende de mogelijkheid, omdat volgens haar immers iemand met een dergelijk trauma heel anders reageert en zo. Wat natuurlijk onzin en erg onnozel is. Immer juist om die reden heeft haar brein een andere persoonlijkheid ontwikkeld!
Ze W1 kent helemaal geen trauma’s en dus is ze gewoon normaal de vrouw waar ik daarom ook 28 jaar lang argeloos mee samenwoonde! W2 wel! Dat ik als leek dat nog aan haar moest uitleggen maakt duidelijk hoe achterlijk onnozel men hier in Nederland nog is met dit soort zaken.

Sommige psychiaters vertellen rustig dat een dubbele of emotionele persoonlijkheid nog nooit is voorgekomen in Nederland, wat logisch is als ze zelf de mogelijkheid ontkennen en niet eens in staat zijn om het te herkennen. Al zouden ze op zo iemand vastgespijkerd worden! Achterlijk onnozel noem ik dat, want zelfs na uitleg blijft men het afwijzen. Maar het is wetenschappelijk bewezen!

In 2009 tijdens mijn eerste asielaanvraag met 7 maanden detentie werd mijn casus professioneel onderzocht en stelde men via DNA testen vast dat de drie kinderen NIET van mij waren maar van drie verschillende vaders, waarvan één verkrachter Rieks Perdok uit Roden was. Die dat schriftelijk ontkende tijdens rechtszaak en hoger beroep! Mijn vrouw ontkende daarin ook dat ze OOIT verkracht was was of vrijwillig seks met andere mannen had gehad.  Dus dat is zwaar bewijs maar alleen in Amerika! Nederland weigert DNA testen! Dochter pas in 2014 erkende dat ze als kinderen de DNA testen zelf hadden vervalst! Zie Kinderen vervalsten zelf hun eigen DNA-test!

J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

Zie ook wat allemaal bewezen werd: Verhoren Hoger Beroep

Zie ook wat er allemaal in Amerika wel werd onderzocht, wat het corrupte Nederland(kon huis) weigerde om zichzelf te beschermen. Slachtoffers? Huh, hoezo?

Resultaten Amerikaans Onderzoek Hans Smedema Affair

Oproepbare extra emotionele persoonlijkheid

In het geval van mijn vrouw bleek ze door haar verkrachter Jan van Beek en zijn psychopathische vriend tot een seksslavin te zijn gemaakt door ernstige mishandeling toe te passen. Een stroomstok in haar geval. Dat maakte van haar in bepaalde oproepbare gevallen, namelijk vragen om seks met wat geweld, een oproepbare emotionele persoonlijkheid! Mind control en geestelijke gijzeling. Wat nog bij justitie en door een meerderheid van psychiaters en psychologen voor onmogelijk wordt gehouden!

Belangrijk is dus dat iemand met een dubbele persoonlijkheid of emotionele persoonlijkheid, dissociatie noemt met het ook wel, tijdverlies kent als de tijd van verkrachting maar lang genoeg is. In het geval van mijn vrouw dus wel twee keer een middag meervoudig verkracht door de bouwvakkers, en op een boot tijdens het verwekken van een kind door buurman Jaap Duijs uit Drachten, een cruciaal half uur. Achteraf kon ze zich niet meer herinneren wat ze zo lang had gedaan die middag op de bouw en had al veel eerder thuis zullen zijn. Want haar moeder moest om vier uur bridgen, maar zij zat toen in haar emotionele persoonlijkheid terwijl ze meerdere malen werd verkracht en wist dus niet van bridgen af, en voerde gewoon haar ‘opdrachten’ uit! Moeder witheet, en zij zelf begreep ook niet want voor haar gevoel was daar hooguit een half uurtje geweest! Ik begreep het tijdsverschil van ruim 4 uur toen ook nog niet. Op die boot is ze door buurman Jaap Duijs uit Drachten even snel een half uurtje onder in de boot verkracht nadat hij mij met zijn vrouw Wimke met een smoes even wegstuurde, en ze liet haar dochter van vijf op het dek achter, die nog niet kon zwemmen! Dat moest van de buurman Jaap zo vertelde het kind mij en buurvrouw Wimke toen we argwanend te vroeg terug kwamen. En mijn vrouw zou in haar normale persoonlijkheid natuurlijk NOOIT haar kind alleen op dek achterlaten, en was volgens haar normale persoonlijkheid hooguit een minuut beneden geweest dacht ze zelf! Tijdverlies is een heel belangrijk symptoom!

Dat vond ook buurvrouw Wimke zo vreemd en had foto’s gemaakt van onze dochter alleen op het dek. Die nu natuurlijk ‘plotseling’ verdwenen zijn. Buurvrouw Wimke wil niet dat mijn vrouw erachter komt dat ze door haar man Jaap jarenlang verkracht of misbruikt is. En laat mij rustig paranoïde verklaren! Dan kan ik niets doen en raakte zo ook volledig arbeidsongeschikt! Inkomensverlies 145.000 euro/jaar. Leuke vrienden hé? Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig, het zijn achterbakse vijanden.

Groot probleem is dat stompzinnige politie van iedereen verlangt dat die zelf(!) aangifte komen doen, dus ook als jij amnesie hebt en nog van niets weet, omdat het zo ernstig was, dus juist de ergste gevallen! Achterlijk onnozel noem ik dat maar weer, want ze weigeren ook om dit te onderzoeken en noemen het gewoon kennelijk ongegrond en ongeloofwaardig! Dan kunnen ze gewoon niets doen en lekker vroeg naar huis. Stupide gedrag.

Zie daarvoor met meer uitleg…

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

ing. H. (Hans) Smedema 2008 januari Hans Smedema Drachten