Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 25/06/2022 published 10/10/2020 by Hans Smedema

Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

Voorbeeld elektroshock therapie waardoor mensen tot halve zombies worden gemaakt om onwelkom gedrag te veranderen. Hoe gebeurd ‘s nachts heimelijk(!) conditioneren/martelen dan? Ook zo? Vrouw in La Nucia, en(!) 5 meisjes Nachtclub Pretty Women waarschuwden op 20 mei 2010 na zien gruwelijke medische instrumenten uit pure angst(!) de Policia Local Benidorm die mij niet(!) mocht beschermen vanuit Justitie Madrid die dus blijkbaar met het corrupte Nederland moest samenwerken! Wel was iemand van Policia Local aanwezig(!) tijdens mijn conditioneren! Amerikaanse FBI onderzocht dit degelijk nog in 2010. Zware Omerta!

Al een tijd weet ik dat ik ook ben gedrogeerd, vervolgens gemarteld en geconditioneerd, of geprogrammeerd en gehersenspoeld(net als in de beroemde Jason Bourne films), begin 2011 in de Villa van het gruwelijke oplichters echtpaar André Gruters en Joke Laven in Murla, Spanje, en met een Villa in Houten, Nederland. Maar er is nog geen specifiek artikel over, dus hierbij.

‘Ere wie ere toe komt’ zal ik maar zeggen

Zie vooral ook even naar wat door FBI en CIA al in 2009 allemaal werd bewezen in mijn zaak! Dus wat ik André de Rat en Joke de Onnozele ook al deels had verteld. Maar het ging hun zeer beperkte intelligentie ver te boven want mijn mentaal zieke tot een seksslavin geconditioneerde vrouw had hun verteld dat er niets van mijn gruwelijke verhaal waar was. Allemaal onzin. Ondanks dat ik heel veel getuigen noem, maar een onderzoek in Nederland is verboden.

Resultaten Amerikaans Onderzoek Hans Smedema Affair

J’Accuse mijn vriendin/vrouw en haar(!) kinderen van mij gruwelijk psychologisch mishandelen en zware fraude!

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

Kinderen vervalsten zelf hun eigen vrijwillige DNA-test!

Als mens vermomde ratten!

Ik noem het corrupte levensgevaarlijke stel criminelen inmiddels het ‘ratten echtpaar’ en ook wel ‘als mens vermomde ratten’! En er was een hele ‘zwerm’ in Jalon die allemaal ‘gezellig’ meedoen met de jacht op het weerloze slachtoffer Hans Smedema. Vergelijkbaar met het nog keihard natrappen van een slachtoffer dat kafkaesk(alle informatie onthouden) toch al weerloos(dagelijks heimelijk gedrogeerd en zwaar getraumatiseerd) op de grond ligt.

Zie voor de hele ‘zwerm’ Nederlanders ook

Als mens vermomde ratten!

en voor hun brutale diefstal van voor mij bedoelde 300.000 euro:

Oplichting in Jalon chronologisch met alle betrokkenen

Ze werden heimelijk betaald door mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep!

Ze werkten samen met mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep die voor alle contacten(Joris Demmink) met de geheime koninklijk(Juliana) geregelde afdeling binnen Ministerie van Justitie zorgde. Daar zat weer de oorspronkelijke vriend Joris Demmink van de eerste verkrachter van mijn vriendin en later vrouw, huisbaas en kamerverhuurder de net gescheiden Jan van Beek. Ze kregen dus betaald voor alle informatie over mij die ze doorgeven.

Dat moet vele tienduizenden geweest zijn. Eerdere verraders kregen aleen al 20.000 in één klap en een maandelijkse toelage, of per aanwezigheid bij Omerta vergaderingen over hoe bedriegen we Hans Smedema! Getuige is Ans Schuh van Kesteren uit Alphen a/d Rijn die van af 1971 al betrokken was en heel veel kennis heeft en lid was van de heimelijke Omerta Org. sinds eind 1972 al, met mijn corrupte broer mr. Johan Smedema heimelijk als leider. Ik wist van niets nog tot na 2000.

Verkrachter en hoerenloper uit 1972 werd geplande(!) buurman Jaap Duijs via mijn broer en Joris Demmink met een 100.000 gift(!) en ook maandelijkse toelage(hypotheek) voor ‘de facto’ een gratis villa om ons af te luisteren met een microfoon in onze meterkast, en toegang tot alle telefoongesprekken en mails, gratis via Politie Drachten(!) voorzien van lichte hoeveelheid drug ketamine om ons honds en volgzaam te laten blijven.

En nog later rond 2000 kreeg Jaap de Vaginajager voor mij laten drogeren in die Villa en ook laten conditioneren en martelen door weer(sinds 1972) Prof. dr, Onno van der Hart, de volledige studie Italiaans Uni Groningen plus alle reiskosten en etentjes vergoed(tienduizenden) van Justitie en/of KCOM de heimelijke Criminele Omerta Organisatie geleid door mijn broer mr. Johan Smedema uit Gennep(later zwager Tjitte de Jong) samen met de mol-x(Joris Demmink) de gruwelijke vriend van huisbaas en verkrachter Jan van Beek uit Utrecht.

Ongelofelijk. Hier de laatste info dat het wel degelijk Joris Demmink is geweest die mijn vriendin tot een seksslavin martelde met een oude versleten(geen puntjes meer) stroomstok voor varkens. Die ik daar zelfs heb gezien achter het fornuis zonder nog te begrijpen waar die voor was!

Joris Demmink blijkt verkrachter en MOL-X binnen Justitie in mijn Hans Smedema Affair!

Dutch Injustice: When Child Traffickers & Rapist Rule A Nation

Hij, Joris Demmink als MOL-X kreeg als verkrachter en het mentaal verminken van mijn vrouw tot een seksslavin met een extra emotionele persoonlijkheid, ook officieel Dissociatieve Identiteit Stoornis(DIS) genoemd, een staffunctie binnen Justitie of AIVD aangeboden. Nadat hij volgens Jan van Beek in 1972 bij de BVD (later de AIVD) voor een operationele functie was afgewezen. Daar kon hij steeds mooi zijn eigen straatje(en van o.a. serie verkrachter Jaap Duijs en mijn broer mr. Johan Smedema) schoonvegen zodra dat in gevaar dreigde te komen. Politie Drachten vertelde mij al dat ze hem nooit konden vervolgen omdat de zaak altijd direct werd geseponeerd! Er waren veel meer klachten tegen Jaap Duijs ingediend. Dat binnen Politie Drachten de vriendin van Jaap Duijs, de corrupte Sylvia te Wierik die hem waarschuwde voor een huiszoeking Politie Drachten en later manager, hem steeds heimelijk en corrupt hielp, zal zwaar meegeholpen hebben. 

Door zijn grote kennis van misdrijven(logisch als verkrachter en gebruiker en specialist van ketamine destijds) kreeg hij snel promotie. En hij gebruikte weer ketamine en hypnose of mind control om hoger op te komen wat Jan van Beek hem had geleerd via zijn experimenten(! Mengele) met mijn vriendin. Sluw, sluw, sluw!

In Amerika tijdens mijn eerste asielaanvraag met 7 maanden onschuldige weerloze detentie dacht men bij Department of Justice/FBI/CIA dat het Joris Demmink moest zijn! Zie ook mijn post over Demmink en de video over hem…

 

Zie ook mijn post daarover…

Dutch Injustice: When Child Traffickers & Rapist Rule A Nation

Toevallig of niet, maar van Jan van Beek hoorde ik dat de rape-video’s via Praag werden verkocht! Top porno crimineel ‘Bik’ was daar bij betrokken. Toevallig(?) precies waar Demmink vaak was.

Villa rattenechtpaar André Gruters en Joke Laven in Murla, Spanje van voor 2010 tot minimaal 2013 waar ze mij begin 2011 lieten martelen en mentaal verminken door Onno de Duivel voor duizenden judas euro’s. Gruwelijk crimineel oplichters stel dat zich als vrienden voordoen. Ik was de facto hun huis-hond!

Naar hun Villa gelokt voor zogenaamd etentje!

De als mens vermomde ratten lokten mij daar naar die Villa toe met als smoesje een etentje. Ik wou dat niet en naar een restaurant, maar ze bleven vreemd aandringen! Dat ik via hun uitspraken en hulp ook al weer(!) een antipsychoticum kreeg toegediend via huisarts Ward Waardenburg en de Farmacia in Parcent, wist ik ook nog niet toen. Dus je bent een weerloze halve zombie die normaal nooit met dit slag laag niveau lieden zonder enige opleiding en zo dom als olie, zou omgaan. Mijn normale IQ van 135 ging omlaag naar een 90-100 schat ik, dus ben je weerloos tegen de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis en vooral prof. dr. Onno van der Hart die als top specialist trauma, dissociatie en hypnose mij heimelijk en als een dief in de nacht martelde om mijn persoonlijkheid en reacties te wijzigen! Sinds 1975 of eerder.

Dus het mentaal verminken van slachtoffers tot een ander door hem(Onno!) gewenst gedrag!

De Nederlandse Mengele! Zelfs erger dan Mengele want die zou zelfs dat nog te gruwelijk hebben gevonden. Het gebeurde al sinds 1975 of eerder eind 1972 iedere 5 a 6 jaar om mij buiten gevecht te stellen zodat ik geen aangifte kon doen.

André was een alcoholist die dat sluw verborg en anderen voor zijn tientallen biertjes liet betalen. Wat ik gelukkig al snel had geweigerd, maar hij probeerde steeds om ook anderen tot alcoholist op te leiden. Hier een foto van het corrupte stel vlak na de diefstal van mijn 300.000 euro wat een paar maand later dan mijn mentaal verminken via martelen begin 2011 plaatsvond, eind 2011.

Kijk het Rattenechtpaar corrupt genieten van hun 300.000 judas euro’s! Gelukkig nam ik eerst deze prachtige foto omdat ze er zo vreemd tevreden(!) en gelukzalig uitzagen!

En hier hun oprit met hun vlak na de diefstal(eind 2011/begin 2012)van mijn 300.000 euro, gekochte Jaguar en die van zijn hulpje Hans Stigter daarvoor, idem. Mijn Renault Vel Satis uit 2002 moest naar de sloop begin 2013 bij gebrek aan geld en ik moest noodgedwongen Spanje verlaten om mijn mentaal zieke vrouw niet in de steek te laten! Wat ik achteraf beter niet had kunnen doen, want ik werd direct weer door haar bedrogen en heimelijk met hulp achterlijke medici van het antipsychoticum voorzien.

Zie De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

Hier de in 2012 gekochte Jaguars op de oprit van André en Joke waar vlak daarvoor nog een stokoude Renault Laguna stond die ze voor 750 euro hadden gekocht. Dit alles gebeurde net na de diefstal van mijn 300.000 euro cash in briefjes van 50 euro.

Hetzelfde was mij overigens ook aangedaan door mijn corrupte godsdienstige zwager kerkrat Tjitte de Jong uit Norg/Oudega al eind 1972! Maar toen nog zonder de corrupte Onno de Duivel. Zie mijn recente post

Kerkrat zwager Tjitte de Jong drogeerde mij in zijn woonboot!

De marteling door Onno de Duivel en Jaap Duijs

Ik werd naar hun Villa gelokt waar toen nog een stokoude Renault Laguna stond in 2010 voor 750 euro gekocht, voor zogenaamd(!) een etentje. Maar tijdens dat etentje kreeg André al telefoontjes van iemand hoe ze moesten rijden om hun Villa te vinden. Dat bleek blijkbaar te moeilijk! Ze, Onno de Duivel en serieverkrachter en justitie medewerker leraar frans verkrachter drs. Jaap Duijs  waren er dus nog niet! Dus werd ik aan de praat gehouden door het corrupte criminele stel. Ik vond het wel vreemd, maar dat vond ik inmiddels van erg veel zaken en het werd dus voor mij ‘normaal’.

Als verklaring logen ze dat een paar vrienden in het appartement onder hun zouden logeren! Wat later horen we dat er iets omvalt beneden. André gaat kijken, ik mocht niet even meelopen, en ze konden de lichtknopjes niet vinden omdat het veel te donker was. ‘Waarom heb je dan niet een licht aangelaten’ zegt Joke nog verwijtend. Ik had dat allemaal moeten opvatten als gevaar! Maar het antipsychoticum en de conditioneringen door Onno de Duivel maakten dat onmogelijk. Ik bleef dus argeloos, naïef en stompzinnig nog rustig zitten, terwijl de val rond mij dicht klapte! Hier dezelfde tafel en rechts die open keuken van hun. Ik zat op de plaats in het midden en André zat net als nu rechts daarvan nu met zijn glas omhoog. Joke net als hier links. Ik was weer argeloos en naïef uitgenodigd voor hun kerstdiner.  Maar dit was een jaar later.

Precies als op deze foto werd ik achter aan hun tafel door André en Joke gedrogeerd en vervolgens gemarteld door Onno de Duivel en onze decennia lange buurman justitie verkrachter leraar frans Jaap Duijs. André en Joke zaten precies als nu rechts en links achter met rechts de open keuken waar André het narcosemiddel door mijn glas water deed. Precies hieronder is het appartement waar tijdens mijn etentje dus Onno de Duivel en Jaap de Vaginajager heimelijk op mijn bewusteloos worden zaten te wachten! Ik wist argeloos en naïef nog van niets door de gigantische miljoenen kostende Nederlandse Omerta!

Vervolgens zie ik Joke met André smoezen in de open keuken en probeert Joke vervolgens rechts van mij sluw mij af te leiden. Dus kijk ik juist wel en zie ik André links in hun open keuken bewegingen maken alsof hij iets aan het vermalen is in een kopje. Achteraf dus de pillen met Ketamine(of gelijkwaardig) om mij zodanig te drogeren dat ik weerloos werd en bovendien me later niets meer kon herinneren doordat ketamine geheugenverlies tot stand brengt. Het is een narcose middel. Het wordt dan ook wel de partydrug genoemd om argeloze meisjes te drogeren en even ‘lekker’ te verkrachten. Onno van der Hart of Jaap Duijs hadden hem dat gegeven natuurlijk want ik moest eerst bewusteloos worden gemaakt en mijn geheugen gestopt wat ketamine doet. Je weet achteraf van niets meer net als bij een operatie onder narcose.

Maar ik verwacht natuurlijk niet zoiets gruwelijks te gebeuren, want ik zit argeloos en veilig in Spanje dacht ik nog naïef. Het antipsychoticum heimelijk verborgen in de officiële doosjes dagelijkse baby aspirine 100 mg kreeg ik ook en dat maakte mij een halve zombie. Dus was ik op dat cruciale moment al vooraf weerloos tegen zoveel gruwelijke kwaadaardigheid door André, Joke, Onno de Duivel en Jaap Duijs. En feitelijk mijn hele omgeving van zogenaamde vrienden en familie inclusief kinderen waar je dat juist niet van verwacht.

Het conditioneren in Benidorm op 20 mei 2010 dus maanden daarvoor had ik nog steeds verdrongen conform de conditionering destijds door Onno de Duivel en ook Jaap Duijs die ik toen nog in Benidorm had gezien vlak voor het gebeurde. Tijdens die martel-sessie was een ‘Policia Local’ aanwezig op bevel van Justicia Madrid! FBI heeft dat degelijk onderzocht met schriftelijke verklaringen. Dus konden ze mij niet echt zwaar martelen destijds. Dus nu snel nog een keer blijkbaar via het Mengele-echtpaar.

Zie Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Ik krijg koffie en een glas water voor de wijn die we hadden gehad, wat voor mij vrijwel niets was, en wordt plotseling erg moe.

Dan dringt het gruwelijke van de situatie tot me door! André en Joke hebben mij gedrogeerd voor Onno die beneden wacht, om te worden geconditioneerd! Ik word nog even boos en zeg het ook nog “jullie hebben mij gedrogeerd… schoften!” En ik wil nog naar de deur naar buiten weglopen, of iets kapot slaan zodat het later uitkomt, maar André heeft me aan mijn linker arm vast en het is al te laat weet ik. Dit is me meer overkomen. Je hebt maar seconden tijd nog en vergeet volkomen wat er gebeurd is door die drug die geheugenverlies tot stand brengt. Nog naar mijn auto lopen of een raam inslaan en zo ontsnappen lukt al niet meer!

Ze willen dat ik op hun bank ga liggen zodat ik daar door Onno de Duivel(de Nederlandse Mengele) en serie verkrachter Jaap Duijs kon worden gemarteld, maar ga dus juist in de losse stoel rechts daarvan zitten. En val direct in slaap, dus een hoge dosering narcose middel ketamine. Althans ik weet van niets meer tot ik wat wakker wordt als ze me roepen en hun net zie binnen komen. Blijkbaar had Onno de Duivel me een tegenmiddel gegeven en die waren hoogstwaarschijnlijk gezellig uitgewuifd naar hun luxe contant(geen traceerbare sporen) betaalde luxe Hotel waarschijnlijk in Calpe.

Hun mooie stoel onder mijn poep!

Maar aan het eind van hun diner om mij geestelijk te laten verminken voor veel judas geld(tienduizenden?) moest ik eigenlijk naar het toilet, maar vond dat ik dat wel even kon ophouden tot ik weer thuis was.  Ik wou weg want het was ongezellig en geforceerd etentje. Maar als iemand je drogeert word je slap en ontspan je al je spieren, dus ook die van je anus!  Daarom moet je ook nuchter zijn en niet gegeten hebben 24 uur voor een narcose en operatie.

Wat er dus plaatsvond kwam ik een week of zo later achter als ik weer argeloos door de zwerm corrupte Nederlanders en specifiek oplichters André en Joke ‘gezellig’ wordt uitgenodigd om hun macht over mij als hun ‘huis-hond’ aan iedereen te demonstreren. Lachen allemaal, hartstikke leuk zoiets tegen een argeloos weerloos gedrogeerd en getraumatiseerd slachtoffer. Vrijwel zeker was ik net als bij Jaap Duijs zodanig geconditioneerd en gemarteld dat ik alle opdrachten van hun(alcohollist André) als een hond, honds opvolgde! Daarvoor moet je wel iedere dag een lichte hoeveelheid ketamine(of gelijkwaardig) toegediend krijgen.

Dat deed André soms ook waardoor ik in een bar of tijdens het eten plotseling heel slaperig werd en het leek alsof ik dronken was. Wat precies was wat ze wilden bereiken. Ik moest zoveel mogelijk zwart gemaakt worden immers, wat André dan juist weer als de winnaar liet zien. Hij vond zichzelf geweldig natuurlijk. Hij kreeg gratis macht en geld, wie wil dat nou niet? Zo zouden ze ook Anne Frank verraden hebben.

Als ik binnenkom wil André dat ik op die stoel rechts van hun bank ga zitten! Maar die blijkt helemaal vol met bruine vlekken! Dus iedereen was vooraf al ingelicht over mijn conditioneren blijkbaar en over mijn poep op hun stoel. Wat ze erg vonden, mijn martelen niet blijkbaar ondanks dat ik daar in exile als vluchteling leefde en ze veel wisten van wat mij was aangedaan.

Dus ik zeg argeloos niets meer wetende van de marteling en in slaap vallen, ‘wat is daar mee gebeurd? Het lijkt wel poep!’

‘Ja iemand heeft die onder de stront gepoept’ zegt Joke de Onnozele boos  ‘hij had toch wel even wat eerder naar het toilet kunnen gaan?’

en ik antwoord argeloos en naïef zonder nog iets te vermoeden…

‘Ja dat lijkt mij ook, daar wacht je niet te lang mee. Tenzij je toch naar huis gaat, maar dat had hij of zij dan eerder moeten doen. Je moet om vergoeding vragen! Via WA is iedereen daarvoor verzekerd!’

Ze zwijgt dan…, en vraagt ben jij daar dan voor verzekerd? Wat ik vreemd vond en zeg…

‘Hoezo ik…, daar heb ik toch niets mee te maken? Dat moet je aan die persoon van die poep vragen!’

Op dat moment lacht iedereen die natuurlijk gezellig met elkaar over mijn poep en conditionering wel(!) waren ingelicht.

‘Nee, dat kan niet want André had hem iets gegeven!’ zegt Hans Bauerlein die mij al eerder immers ook voor de criminele André en Joke en het pakje met 300.000 euro had gewaarschuwd nog in Casa Aleluya! Hij was het criminele liegende en bedriegende oplichters stel inmiddels wel zat blijkbaar.

Zie daarvoor mijn post Oplichting in Jalon chronologisch met alle betrokkenen

‘Wat heb je hem dan gegeven André’ vraag ik hem nog argeloos, naïef en dom nog steeds geen combinatie makende met wat mij daar was aangedaan in hun Villa door Onno de Duivel en Jaap de Vaginajager. Mijn heimelijke antipsychoticum en alle trauma’s en regelmatige conditionering om alle emotionele zaken te verdringen, zorgde daar wel voor. Pas veel later verwerkt je brein dat wel, daarom ook de iedere 5 a 6 jaar weer opnieuw drogeren en conditioneren door Onno de Duivel, de Nederlandse Mengele.

Maar iedereen lacht en beginnen een ander gesprek, ik voel me weer buitengesloten zoals steeds gebeurd, en ik pak een andere losse stoel en ga daar op zitten! Nu alles in 2020 voor het laatste deel 5 ‘J’Accuse van mijn boek ‘Vechten tegen het Onbekende!’ nog eens overdenkende moet ik dus zelf die stoel er onder gepoept hebben. En nog leuker moet Joke en/of André mij de kont hebben gewassen en mijn ondergoed en broek vervangen hebben in hun Villa! Want toen ik uren later wegreed en thuis kwam was alles schoon!  Wel zat mijn riem verkeerd om weet ik nog, waar ik niets van begreep. Ze hadden blijkbaar een andere broek en ondergoed uit mijn Villa opgehaald en later weer terug gebracht. Wat ik nog weet dat Joke een keer op mijn bed neerlegde. Terwijl ik nog steeds niets begreep door de martelingen en het zware antipsychoticum wat later Risperdal bleek te zijn volgens brief van Frank van Es aan Medisch Tucht College Groningen. Zie daarover…

J’Accuse corrupte Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Dat ik daar bij hun was gemarteld kon ik nog niet bevatten want ik dacht naïef redelijk veilig te zijn in Spanje. Net goed voor de corrupte judas schoften die poep van mij! En dan achteraf mij, het door hun zelf gedrogeerde argeloze weerloze slachtoffer, verwijten dat ik niet eerder naar het toilet was gegaan! Er waren meer Nederlanders zoals Hans Bauerlein die dus allemaal getuige waren en dus hiervan al op de hoogte waren! Ze vonden het dus prima om mij te drogeren en te laten conditioneren en martelen zodat ik een ander gedrag zou vertonen! Dus niet mijn boek deel 3 afmaken bijvoorbeeld en geen verdere diepgaande onderzoeken doen naar deze grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis. Overigens kwamen alle vragen over mijn case juist van het rattenechtpaar zelf! Die waren ingehuurd door de Omerta Organisatie om mij te controleren voor veel judas geld. Ikzelf genoot van Spanje en deed bijna niets aan mijn onderzoek.

Dus alles als criminelen in het geniep en achterbaks in de nacht, dus ze wisten dat ze een vooraf geplande criminele(!) actie uitvoerden voor veel judas-geld. 

Het was al erg laat en ze stellen dan corrupt dat ik even in slaap was gevallen en ze zogenaamd dus maar even hadden gewandeld. Ga nooit met laag niveau mensen om! Wie met pek omgaat wordt er mee besmeurd!

Maar als ik naar huis rijd ben ik vreemd onzeker en duizelig en moet vreemd langzaam rijden om geen ongeluk te veroorzaken,  wat logisch is na uren lang te zijn geconditioneerd en gemarteld(!) na zwaar drogeren volgens oud rechercheur Ad in Catral in 2008! Het was geen conditioneren maar martelen volgens hem en hij joeg ze weg met zijn dienstpistool wat hij me eerder al had laten zien! Zie Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

Ook was het erg laat als ik in Jalon aankom en moet ik dus erg lang geslapen(geconditioneerd) hebben en zeker langer dan een uurtje zogenaamd wandelen. Van wat er heeft plaatsgevonden weet ik natuurlijk niets meer net als bij een narcose, want ketamine is een narcose middel. Je lange geheugen wordt uitgeschakelde nje herinnerd je niets meer achteraf. Daarom wordt het ook de partydrug Rohypnol genoemd om jonge argeloze meisjes te verkrachten.

Eerder vertelt Jaap mijzelf nog aan de Sydwende dat hij in 2008 met een prof (dus Onno) naar Spanje was gereden en dat alles contant was betaald onderweg, want met vliegtuig liet sporen na! In 2009 kon asielrechter Rex Ford inderdaad tijdens mijn eerste asielaanvraag ook geen bewijs vinden van die autorit in 2008 naar Spanje! Wel van veel andere zaken en ruim voldoende om Jaap Duijs te kunnen aanklagen, zo stelde hij!

Zie daarvoor J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Vaker gedrogeerd door André de Rat met ketamine!

Ik vermoed dat ik ook ben geconditioneerd om op de stem van André de Rat te reageren en zijn bevelen op te volgen. Dat was zeker het geval met Jaap Duijs en met mijn weerloze vrouw. Daarvoor is weer nodig een regelmatige dagelijkse lichte dosis ketamine wat je volgzaam maakt. En inderdaad werd ik soms plotseling erg slaperig en hoorde Joke een keer tegen haar André zeggen ‘je hebt hem veel te veel gegeven!’ Maar dat vond André natuurlijk juist geen enkel probleem. Hij was dan de grote kerel die mij als zombie dronken liet lijken en hij mijn baas. Een keer kon ik mijn auto zelfs niet terugvinden en stond uren als een zombie bij de weg in Jalon tot het narcose middel Ketamine was uitgewerkt en ik weer redelijk normaal kon denken. Levensgevaarlijk, maar dat maakte André niet uit natuurlijk. Judaspenningen!

Dat gebeurde meestal in Bar 23 in Jalon, waar overigens de eigenaresse mij al een keer voor André had gewaarschuwd voor een middel in mijn biertje en me zelfs een keer weggestuurd net voordat ik zijn biertje met ketamine kreeg. Hulde voor haar integriteit. En het bewijst dat vrijwel iedereen dus op de hoogte was van het feit dat ik blijkbaar vaak gedrogeerd moest worden en zelfs geconditioneerd. Hoe is het mogelijk? Welke idioten laten dat nou zomaar gebeuren zonder in te grijpen? En zonder dat ik dat zelf mocht weten!

Wiesje St. Jacobstraat 83, Utrecht boven Indrapoera in 1972. Met mijn Renault R8.

Mijn vriendin in 1972 kreeg dagelijkse pillen( in de avond innemen) voor witte tanden en toen ik dat niet vertrouwde, gratis vitamine pillen! Die kochten we ook in Drachten, maar toen ze een keer op waren en ik zelf even nieuwe haalde waren dat zogenaamd(!) de verkeerde! Dus mijn vrouw als zijn slavin kreeg die vitaminepillen direct van Jaap die ze van Politie Drachten kreeg via zijn vriendin Sylvia te Wierik, en het waren geen normale vitamine pillen, maar hun drug ketamine of gelijkwaardige drug om ons ondergeschikt en volgzaam te laten.Daarvoor is een dagelijkse lichte hoeveelheid noodzakelijk en dat verklaard weer het feit dat mijn leven zo honds verliep. Waarom ik zoveel volgzaam(honds) accepteerde tientallen jaren lang! Hier nog een foto van mijzelf uit 1972 op haar kamer in de horror flat van Jan van Beek en waar Joris Demmink ook veel was.

Hans Smedema kamer Wiesje 1972. Ik werd al gedrogeerd.

Ik kreeg dus zelfs twee drugs, ketamine narcosemiddel als vitaminepillen en sinds 2003 het verborgen risperdal! Dus ook nog voor het antipsychoticum van de corrupte psychiater drs. Frank van Es in sept 2003, werd ik al sinds 1978 licht gedrogeerd en aangestuurd in Drachten door serie verkrachter buurman Jaap Duijs lid Omerta Org, net als mijn weerloze vrouw. Zie ook J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Voor een overzicht van alle betrokken blijkbaar achterlijke of criminele medici zie

De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

En over hoe dit alles kon gebeuren mijn artikel…

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

of specifiek Kinderen vervalsten zelf hun eigen vrijwillige DNA-test!

Antipsychoticum was de zwaarste oorzaak van alles!

Als ik niet heimelijk die ketamine en later dat antipsychoticum had gekregen, was dit allemaal hoogstwaarschijnlijk nooit gebeurd. Want dan had ik mijn normale IQ van 135 en zelfs EQ van 145 ter beschikking gehad en had dus veel beter terug kunnen vechten. Ten minste als ik niet dagelijks die lichte hoeveelheid ketamine had gekregen! Ik werd dus dubbel gedrogeerd zowel met ketamine als Risperdal. Beide maken je een halve zombie. Ook was ik dan steeds beter geworden wat al sinds 2000 op natuurlijke wijze plaatsvond. Vandaar ook de noodzakelijke conditonering door Onno de Duivel iedere 5 a 6 jaar om dat gevaar voor hem en andere betrokkenen, juist te voorkomen!

Joke de Onnozele probeert mij ook nog gratis(!) vitamine pillen(ketamine) te geven!

Ook weet ik nog dat Joke mij later vitamine pillen(ketamine!) aanbood die ze gratis(!) hadden gekregen zo vertelde ze. Natuurlijk via Jaap en Onno en gratis via corrupte Sylvia te Wierik Politie Drachten.

Ze gaven die maar aan mij als hun goede vriend. De achterlijke betaalde judassen! Maar op dat moment was ik blijkbaar redelijk helder en vertelde dat de verkrachters zo mijn vriendin hadden gedrogeerd in 1972! En ze deed snel het plastic flesje weg waarop ik haar nog vroeg ‘geef het toch maar aan mij dan kan ik het laten controleren door politie en heb ik bewijs van het drogeren! Wie gaf het aan jullie? Maar ze bracht het snel weg, maar André deed later vaak in een bar of tijdens etentje een il of twee in mijn drankjes, waardoor ik dronken leek te worden. Maar in werkelijkheid dus te veel ketamine party-drug. Ik heb wel uren zwaar gedrogeerd door André en Joke buiten gestaan en probeerde een verkeerde auto open te maken! Pas tegen de morgen was het zodanig uitgewerkt dat ik thuis kon komen en niets begreep van hoe ik zo dronken was geworden. Hoewel eigenaresse Bar 23 mij dus heimelijk had gewaarschuwd eerder al! Maar ik was al te ver heen met mijn trauma’s en de drugs(ketamine en Risperdal) die ik heimelijk kreeg toegediend.

Daar waren meerdere ‘vrienden uit Jalon bij aanwezig in hun Villa! En daarom moest André dus mij zo veel als mogelijk dat middel geven in een biertje en gaf hij maar wat extra!

Zie voor totaal overzicht Timeline all most crucial events!

Groteske gevolgen!

De gevolgen van steeds maar weer meer liegen, bedriegen, conditioneren of martelen en geen actie van Nederlandse Kabinet of Koninklijk huis om hiermee snel te stoppen, worden natuurlijk ook steeds erger! Een kind kan dat voorspellen, toch?

Zie met name mijn brief aan prof. dr. Nils Melzer over deze zaak bij de UNCAT…

Prof. Nils Melzer UN Special Rapporteur on Torture and Other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment

En mijn post over de corrupte Nederlandse Koning WA…

KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

Lust er nog iemand peultjes?

Groeten uit het prachtige warme, sensuele El Albir, Costa Blanca, Spanje!

ing. Hans Smedema, in gedwongen politiek exile door het blijkbaar corrupte  Koninklijk huis en de Kroon!

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.