Kerkrat zwager Tjitte de Jong drogeerde mij in zijn woonboot!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 03/09/2021 published 31/12/2020 by Hans Smedema

Kerkrat zwager Tjitte de Jong drogeerde mij in zijn woonboot!

Kerkrat Tjitte de Jong Norg Oudega

Laatste nieuws dat ik na lang zoeken en degelijk onderzoek van alle gruwelijke gebeurtenissen kon vinden in 2020 was dat mijn zwaar religieuze zwager Tjitte de Jong mij eind 1972 naar zijn woonboot in Eernewoude lokte en uiteindelijk zwaar heeft gedrogeerd met narcosemiddel Ketamine om ongezien(!) een geheim gehouden document te tekenen!

Hij verdient daarvoor mijn zwaarste beschuldiging: Een als mens vermomde kerkrat!

Hij is zwaar religieus en loopt al zwaaiend met zijn bijbel door het leven, en na een diner of lunch altijd even de bijbel erbij en een vers voorlezen. Niet dat dat hem zelf helpt natuurlijk, maar het maakt zo’n mooie enorm positieve eerlijke indruk naar zijn omgeving.

‘Duizend maal erger dan een vijand, is een vriend die een vijand blijkt te zijn.’

‘Boze meneer, mama kleertjes uit. Papa gauw komen en boze meneer(verkrachter Rieks Perdok en daardoor vader jongste zoon in juni 1980) wegjagen!’ Wanhopige dochter van 4 a 5 jaar, tijdens weer een verkrachting in 1979, terwijl haar papa NOOIT kon komen helpen door criminele mind control en gruwelijke familie(Tjitte) omerta! En specifiek de achterlijke medici die mij sinds 1972 als een hond hebben behandeld zonder recht op verdediging en argeloos en onwetend wat de schoften van plan waren! 

Zie vooral mijn post…

J’Accuse zwager Tjitte de Jong uit Norg/Oudega!

Vrouw met een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

Achtergrond van dit hele verhaal is gewoon dat mijn vriendin op dit moment bij Tjitte een dubbele persoonlijkheid had als gevolg van martelen met een stroomstok voor varkens. Zie mijn post…

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

Mijn mentale situatie eind 1972

  1. Gedrogeerd door mijn pathologisch liegende moeder met ketamine en hypnose door haar seksvriend Röben om ervoor te zorgen dat ik met mijn liegende en zwaar bedriegende vriendin Wiesje bleef omgaan nadat ik dat juist niet meer wou eind 1971. Omdat ik haar had betrapt met haar jeugdvriendje verstopt onder haar bed waar ze volgens haar zuster Betty al mee sliep sinds ze 14 was met toestemming van haar gezellig mee liegende ouders en zusters, maar mij vertelde dat ze nog maagd was. Toen al een zwaar zieke geest dus.
  2. Zwaar mishandeld en gedrogeerd in heel 1972 met ketamine en zware traumatische martelingen door de huis baas Jan van Beek in Utrecht die mijn vriendin ook met dagelijkse ketamine tot een hoer aanzette(met rape movies ook met honden voor meer geld) en mij simpel na mind conrol met lichte doses ketamine wegstuurde om 23.00 uur naar Dordrecht waar ik studeerde. Zware traumatische gebeurtenissen zonder dat iemand dat opmerkte! Pas eind 1972 komen haar ouders er achter, maar ze beschuldigde juist mij precies zoals ze natuurlijk door huisbaas en verkrachter Jan van Beek was geprogrammeerd en gehersenspoeld. Sluw, sluw, sluw maar logisch en normaal voor criminelen.
  3. Maar broer/zwager en familie geloofden haar en dus werd ik als slachtoffer juist geïsoleerd.

Je moet dit document tekenen zonder het vooraf te mogen inzien!

Hij mishandelde daarbij mij als weerloos slachtoffer en probeerde mij diverse keren om te dwingen een document te tekenen dat ik weer NIET vooraf mocht lezen! Net als bij mijn broer Johan eerder, dat was een blanco papier. Dus weer zwaar vooraf geplande samenzwering samen met mijn corrupte broer Johan uit Gennep en de andere broers.

Hij stelde dat ook woedend ‘je broers hebben mij gedwongen om mee te doen en ik moet er voor zorgen dat dat jij dit tekent! De hele familie moet meewerken anders kan het niet.

Ik wil er niets mee te maken hebben, maar het is cruciaal anders kan er iets niet doorgaan!

Maar ik bleef rustig dat weigeren natuurlijk ‘waarom zou ik iets moeten tekenen zonder dat ik dat vooraf mag inzien? Dat zou jij toch zelf ook nooit doen! En wat kan er dan specifiek niet doorgaan?’ En meedoen met wat(!) specifiek?

Dat kon hij mij niet vertellen en bleef maar doorzeuren tot ik hem zelfs boos verweet ‘je bent toch niet achterlijk tjitte! Zoiets mag je nooit iemand toe verleiden als godsdienstig persoon dat vroom met de bijbel zwaaiend door het leven gaat. Zoiets geef je dagen van te voren met uitleg aan iemand en laat hem dan kiezen, maar ik wil helemaal niets, dus waar gaat dit dan over? Ik wil naar huis.’

Pas in 2020 als ik voor mijn laatste deel 5 J’Accuse alles nog eens goed doordenk, herinner ik me die cruciale zin van hem…

De hele familie moet meewerken anders kan het niet.

Wat precies verklaard hoe sluw deze samenzwering dus al in 1972 door mijn corrupte broer Johan en MOL-X binnen BVD/AIVD werd gepland! Iedereen moest meewerken om later tegenover mij te liegen dat mijn vriendin zogenaamd  nooit was verkracht in 1972! Men plande dus dat zij en ikzelf werden gehersenspoeld om alles wat er was gebeurd te vergeten! Wat weer de vreemde zin verklaard van de corrupte psychiater prof.dr. Robert van den Bosch UMCG tijdens hoorzitting Medisch Tuchtcollege Groningen met zijn gruwelijke opmerking…

‘Uw vrouw heeft het recht om van niets te weten!’

En daardoor werd ik juist arbeidsongeschikt in Jan 2004 door de angstaanjagende omstandigheden van twee werkelijkheden die elkaar tegenspraken. Namelijk dat ik inmiddels wist dat ik helemaal niet plotseling gek was geworden, maar het slachtoffer van de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis. Vooral kon ik mijn top positie als Executive searcher niet meer uitoefenen door het zware heimelijk gegeven antipsychoticum Risperdal verborgen(!) in de officiële doosjes dagelijkse baby aspirin 100 mg voorgeschreven heimelijk en tegen mijn wil door de corrupte psychiater drs. Frank van Es. Ik werd daardoor een domme halve zombie wat mij direct arbeidsongeschikt maakte. Ik moest daarna van een verzekeringsuitkering leven. Zie mijn post…

J’Accuse corrupte Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Moeder brengt even narcose middel ketamine!

Uiteindelijk gaan we terug met via zijn roeibootje en hij belt even met iemand. We wachten op een pakje in het restaurant rechtsboven met uitzicht op de Fokkesloot. Als hij na lang wachten en een telefoontje via het restaurant even wegloopt om een pakje te krijgen, vertrouw ik het natuurlijk niet een loop heimelijk achter de corrupte schoft aan en zie dat hij iets krijgt van nota bene mijn moeder! Hij wil daarover kafkaësk weer niets vertellen later.

En we gaan dan terug naar zijn woonboot via zijn roeibootje op destijds in 1972 Camping ‘It Wied’ dacht ik. Het was het kleine eilandje links boven op onderstaande Google Earth screengrab waar nog steeds een woonboot ligt.

Het gaat om het nog steeds bestaande eilandje links boven op de screengrab van Earnewald. Je moest er met een roeibootje naar toe en er ligt nog steeds een woonboot!

Hij gaat even het pakje openen en moet iets doen, dus ik moet argeloos even wachten. Dus achteraf de ketamine die mijn corrupte altijd liegende moeder gebruikte om mij te dwingen iets te doen wat ik juist niet wou maar zij zelf wel!

Gedrogeerd met narcosemiddel ketamine!

Ik vertrouwde hem nota bene altijd als een van de eerlijkste mensen die ik kende! Dus verwacht niet te worden gedrogeerd met het narcosemiddel ketamine!  Hij komt terug en we drinken wat waarbij ik plotseling heel erg slaperig word! Hij ziet dat en weet me nog net naar een bed te laten lopen terwijl ik hem beschuldig van mij te drogeren en verder weet ik van niets meer. Vermoedelijk weer ketamine dat een narcose middel was en dat mijn moeder en haar vriend Röben ook gebruikte in lichte vorm voor hypnose/mind control en waarmee mijn vriendin Wiesje dat jaar 1972 zwaar was gedrogeerd en gemarteld door haar verkrachter Jan van Beek en MOL-X binnen BVD/AIVD en zo als hoer ingezet om geld voor hun te verdienen. En ik zelf maar even onvruchtbaar was gemaakt rond september 1972 nadat ik nog kans had gezien de blijkbaar ook al weer achterlijke politie Utrecht te waarschuwen die ons gedrogeerd rustig liet liggen bij de verkrachters die weer met een rape video bezig waren die via MOL-X en Praag naar Amerika verkocht werden.

Maar de corrupte Tjitte wou snel naar huis voor die belangrijke cursus en had dus maar wat extra gegeven. Wat overigens bewijs dat hij dat nog nooit eerder had gedaan! Dat hij bereid was om zijn volkomen argeloze onschuldige zwager gewetenloos maar even zwaar te drogeren zodat die toestemming gaf om zijn brein zodanig  te laten wijzigen  dat hij toch met de liegende en bedriegende slet(seksslavin en als hoer ingezet) bleef omgaan, maakte hem al zwaaiend met de bijbel meedogenloos niets uit.

Het (de narcose) duurde uren, want als ik weer wat wakker word is hij woedend dat hij zijn cruciale cursus die avond(!) miste omdat hij op mijn weer wakker worden uit zijn(!) narcose moest wachten. Ook weet ik nog dat hij weer woedend vroeg om iets te tekenen en vergeefs mij eerder probeerde wakker te maken! Daar weet ik verder niets meer van en dus ook zeker niet de cruciale inhoud die uiteindelijk mijn totale leven en dat van Wiesje zou verwoesten. Ik weet ook niets van tekenen. Vermoedelijk dat ik wou dat ze mijn brein mochten verminken om toch van de corrupte liegende ex-vriendin te blijven houden zodat mijn vader seks met haar kon blijven hebben! Wat mijn moeder prima vond.

Kerkrat Tjitte Jong had al onze decennia lange ellende nog in 1972 kunnen voorkomen als hij simpel eerlijk was geweest zoals in zijn(!) bijbel juist terecht wordt gestimuleerd!

Gruwelijk en meedogenloos juist mij meerdere malen na 2000 vertellen dat ik ik aan wanen leed. Wat mij weer naar huis stuurde me afvragend of ik toch echt gek was geworden en mijn arbeidsongeschiktheid tot direct gevolg had met een uitkering van De Amersfoortse van rond 60.000 euro per jaar 4% stijgend door zijn eigen verzekering bij DJA Norg die ik had afgesloten op zijn aandringen! Waarbij hij mij weigerde omdat levenslang te doen, waardoor ik nu in 2020 sinds 2013 nog steeds van de beslagvrije voet (dus sociaal minimum) moet moet leven.

En waardoor ik via de ook al weer corrupte psychiater drs. Frank van Es GGZ Drachten in sept 2003 heimelijk(!) een antipsychoticum kreeg toegediend verborgen in dagelijkse officiële doosjes baby aspirine 100mg. Om mij sluw buiten gevecht te stellen. IQ van 135 ging omlaag naar 90 of zo schat ik. Gruwelijk allemaal. Zoveel kwaadaardigheid is ongelofelijk en bijbels.

Zie J’Accuse corrupte Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Vermoedelijk vond dit allemaal nog plaats vlak voor mijn heimelijk gedwongen slaapkuur die ik totaal niet nodig had, maar een idee was van een kennis van mijn achterlijke drogerende corrupte moeder. ‘Dat is zo goed voor hem!’

Of net daarna als men Onno van der Hart omkoopt om mijn brein zodanig te verminken dat ik alles wat met het misbruik en de seks van mijn vriendin en later gedwongen vrouw te verdringen zodat hun criminele acties nooit konden uitkomen en Jan van Beek in alle rust een kind bij mijn vrouw kon verwekken zonder dat ik ook maar van iets wist. Zoals het feit dat ik in 1972 onvruchtbaar was gemaakt met weer ketamine.

Later lokte ze me inderdaad naar het Diaconessen Ziekenhuis zogenaamd om wat vragen voor Wiesje te beantwoorden wat die konden helpen, waar ik tegen mijn wil werd gedrogeerd en behandeld voor iets onbekends? Dat werd mij niet uitgelegd en was geheim blijkbaar. Wat precies is onbekend maar hoogstwaarschijnlijk om met de corrupte Wiesje te trouwen, wat ik al niet meer wou sinds eind 1971 omdat ze een pathologische leugenaar bleek te zijn die haar jeugdvriendje(seks sinds haar 14 jaar) maandenlang op haar slaapkamer voor mij verborgen hield samen met haar corrupte familie, terwijl ze zelfs bleef liegen dat ze zogenaamd nog maagd was. Dus toen al een zwaar zieke geest, al of niet haar aangedaan? Ze was al tot een seksslaaf gemarteld begin 1972 zonder dat ons te melden als ze elk weekend naar Leeuwarden kwam of als ik uit Dordrecht op bezoek kwam.

Tjitte wordt Godfather Familiemaffia in 2003 en liegt/bedriegt!

In 2003 wordt ik via zijn zoon Sietse de Jong directeur eigenaar van DJA Assurantiën in Norg voor een video opname(leuk feestje) naar Norg gelokt wat natuurlijk werd misbruikt om Tjitte als Godfather geheime familie maffia aan te stellen. Zie KCOM post KCOM Geheime Koninklijke Criminele Organisatie Mengele!

God zij dank laat ik later Sander Betten van K2 Recherche(duizenden onnodige kosten als gevolg Tjitte’s criminele gruwelijke omerta) schriftelijk contact met Tjitte zoeken en die trapt daar inderdaad in. Het mondelinge(geen schriftelijk bewijs) gesprek werd opgenomen door K2 in dit schriftelijke verslag en bewijs van deze als mens vermomde kerkrat!

Hier liegt hij weer vroom met de bijbel zwaaiend als heimelijke Godfather die op dat moment dus de leiding had over de samenzwering en doofpot! Drie kinderen van drie verkrachters als direct gevolg in 1975, 1977 en 1980 wat allemaal voorkomen had kunnen worden als hij NIET vroom had gelogen en o.a. mij zwaar gedrogeerd met ketamine op zijn woonboot om mij te dwingen als een hond een onbekend(!) document te tekenen!

Uit mijn huis gelokt voor vergadering KCOM!

Na mijn eerste asielaanvraag in Miami Florida in 2009 tegen deze zware corrupte vervolging door mijn familie, haar familie, medici, advocatuur en vele anderen zoals de corrupte zwaar partijdige politierechter mr. Jeroen van Bruggen die mijn recht op verdediging en advocaat veroordeelde terwijl hij wist dat ik heimelijk werd gedrogeerd met een zwaar antipsychoticum Risperdal of gelijkwaardig. Maar ik moest me maar zelf verdedigen! Hufter! Zie J’ Accuse Politierechter Jeroen van Bruggen!

Beslag op woningen daders!

Tijdens dat zeer professionele onderzoek in Florida door eechter Rex J. Ford werd alles wat ik stelde bevestigd zoals drie kinderen van drie verkrachters waaronder van Rieks Perdok die de vader was van dus haar(!) Jorrit uit 1980. Ook heb ik toen toestemming gegeven om conservatoir beslag te laten leggen op de woningen van iedereen die betrokken was. Dus kinderen, Tjitte, mijn broers en wellicht anderen.

Dus toen Tjitte geld wou lenen met als onderpand zijn woning in Oudega kon dat niet en werd ik daar naar toe gelokt terwijl broer Johan en de hele KCOM groep in mijn Villa aan de Sydwende 97 vergaderden met Wiesje, Rin de vrouw van Tjitte, Ans Schuh en broer Marinus, twee personen van justitie, en zo. Je moet maar zo gruwelijk meedogenloos en gewetenloos in elkaar zitten. Jorrit was daarvan op de hoogte maar ging met mij mee naar Tjitte in Oudega. Later komt mijn corrupte zus Rin in Oudega en vraagt of ik achter de beslaglegging op hun woningen zit? Niet rechtstreeks maar wel toestemming gegeven aan asielrechter Rex J. Ford in 2009. Wat weer bewijst dat deze hele zaak te grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis is en dat ik zeker niet delusional ben en wat dus volkomen fout was door de gruwelijke omerta. Risperdal sinds 2003 verborgen als dagelijks baby aspirientje 100 mg in de officiële doosjes die tijdens mijn eerste asielaanvraag in 2009 nog in Florida werden gebruikt voor babies? Een moeder hing zichzelf op daar. Waarom? Gruwelijk al deze liegende en bedriegende idioten zoals kerkrat Tjitte de Jong en mijn gezellig mee frauderende zus Rin. Later werd ik nog een keer naar zijn woonboot gelokt met zwager Pieter en daar weer verdacht vastgehouden terwijl men weer van mijn woning gebruik maakte waar mijn vijand en haar meester en verkrachter Jaap Duijs bij waren.

Gruwelijk hoe ik door mijn totale familie, vrouw en haar kinderen, haar zusters, mijn broers en zuster, zwagers, justitie en vrijwel alle medici werd bedrogen en als minder dan een hond behandeld zonder recht op zelfstandige beslissingen.

Als hond had ik meer rechten gehad, maar zelfs de partij voor de dieren weigerde mij iedere hulp.

Koning WA blokkeerde het mij aangeboden asiel!

Nog steeds ben ik de enige die openlijk alles durft te stellen en op hoog ethisch niveau terwijl iedereen om mij heen blijft liegen en bedriegen tot op het hoogste niveau zoals Koning Willem Alexander die ook gezellig meedoet en mij het nota bene aangeboden(!) asiel boven Amerika blokkeerde door te liegen dat ik dat juist niet wou! Willem je moet aftreden. Je bent corrupt en hebt je eed van trouw naar mij en het hele Nederlandse volk gebroken! Ga in exile in Griekenland!

Zie KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

Mijn huidige 8 Ebook’s (4 Nederlands en 4 Engels) worden daarom in Amerika uitgegeven en deze blog wordt door Amerika beschermd en het lukt tot op heden Justitie niet om dit uit de lucht te halen.

Zie 1.0 Ebooks Hans Smedema

Later meer…

ing. Hans Smedema, in exile in El Albir, Costa Blanca, Spain.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.