KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year Royal Crime!

KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

Nouveau.nl Wil je horen – de koning als co-piloot!

Tijdens mijn deportatie(15-3-2017) op eigen verzoek na mijn derde asielverzoek in Amerika tegen de onmenselijke vervolging door Nederland en koninklijk huis vanuit San Diego, via Los Angeles Airport naar Amsterdam Schiphol, fraudeerde KLM Co-Piloot Willem Alexander dat ik zogenaamd(!) geen asiel wou en blokkeerde daarmee het mij nota bene aangeboden asiel door Immigration Judge Rex J. Ford en Amerikaanse DOJ! Die had in januari 2014 zijn professionele asiel onderzoek uit 2009 heropend!

Zie mijn post Resultaten Amerikaans Onderzoek Hans Smedema Affair

Dit is een kortere Nederlandse versie van mijn eerdere meer gedetailleerde Engelse post van vorig jaar…

KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum against the Netherlands in American Airspace!

Koning loog na mijn drie asielverzoeken tegen Nederland en Koninklijk huis!

Hij deed dit door te liegen dat ik zogenaamd(!) GEEN asiel zou willen nadat ik dat nota bene drie keer had bevestigd dat ik dat juist WEL wilde! Hij verbood ook corrupt de stewardess om dat aan mij te communiceren via zijn Intel man Sjon rechts va mij die haar weg stuurde!

Machtsmisbruik in KLM vliegtuig(!) en obstructie van recht dat mij in de lucht in een KLM vliegtuig boven Amerika werd aangeboden tegen de door het Koninklijk huis zelf veroorzaakte zware onmenselijke vervolging van specifiek mij en deels mijn weerloze mentaal zieke vrouw!

 • Tegen KLM Stewardess door Co-Piloot Koning WA speciaal naar mij gezonden en na al eerdere check van mijn Nederlandse paspoort, had ik bevestigd dat ik zeker asiel wou boven de desbetreffende Amerikaanse staat!
 • Vervolgens ook tegen de handlanger van de Koning KLM-Sjon(inlichtingen dienst?) rechts van mij
 • en ook tegen de Amerikaanse diplomaat links van mij op weg naar Rome via Amsterdam! Die had om mij te kunnen beschermen tegen de corrupte Koning en handlanger Sjon 3000 US$ betaald om te ruilen met dame die al naast mij zat!
 • Ik eis dat Nederland mij en hem en dus Amerika volledig schadeloos stelt!

Al in 2009 had ik om asiel gevraagd en destijds ook specifiek genoemd tegenover asielrechter Rex J. Ford dat volgens mij dat zelfs al in de lucht mogelijk was als het vliegtuig boven Amerikaans grondgebied vloog!

Eerder stelde hij namelijk dat ik alleen op Amerikaans grondgebied om asiel kon vragen! Hij bevestigde die mogelijkheid juridisch wat later. Het was dus mijn eigen idee geweest wat Rex J. Ford op 15 maart 2017 uitvoerde en ik dus correct op reageerde! Ik kwam immers vanuit Californië in zijn jurisdictie o.a. boven Montana!

Wat ik toen helaas nog niet wist was dat President Obama zelf nog vlak voor zijn vertrek in Jan 2017 op mijn herhaalde verzoek, mijn gruwelijke zaak bij de UNHRC of UNCAT als klacht via een speciale procedure liet indienen door de Staat Amerika(DOJ/DOS) tegen de staat Nederland. Vandaar de plotselinge paniek bij Justitie Nederland en pure angst bij Koning WA. Zonder mij daarover in kennis te stellen  overigens maar dat is standaard bij deze gruwelijke kafkaëske doofpot en samenzwering tegen mij sinds 1972.

Zie ook het gedetailleerde verhaal in mijn eerdere post…

KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum against the Netherlands in American Airspace!

En zie hoe laf en corrupt(?) KLM vervolgens mijn klacht totaal negeert!

KLM negeert laf en corrupt mijn aansprakelijkheidsstelling wegens fraude Koning Willem Alexander!

Gruwelijk handelen door Nederlandse Kroon sinds 1973/75!

Zie voor alle ca. 400 post sinds 2007 over deze grootste doofpot en samenzwering uit de bekende geschiedenis van Nederland, en in Amerika ook al volstrekt uniek omdat daar maar liefst 5 goede gronden voor asiel gevonden waren als de betrokkenheid van de Nederlandse staat en/of Koninklijk huis hard bewezen kon worden.

Begon al in 1972! Verkrachter kreeg gratis 100.000 gulden en maandelijkse toelage voor hypotheek voor een Villa schuin tegenover ons in Drachten met gratis drugs via politie Drachten die hij gebruikte om mijn vrouw en kleine meisjes te drogeren voor zijn sexuele lusten! Hij kon nooit worden vervolgd door de bescherming door het Koninklijk huis! Politie zelf stond machteloos en mocht mijn pogingen tot aangifte NIET in een officieel Proces Verbaal opmaken! Zogenaamd was deze zaak staatsveiligheid! Maar niet door ons, maar door corrupt optreden door Koninklijk huis en Politici!

Wat zijn deze Koninklijke schoften meedogenloos en gewetenloos!

Zie voor eenvoudige uitleg en samenvatting:

1.1 Press- Het bizarre perfecte misdrijf!

Press Explanation Conspiracy!

Timeline all crucial events!

13 maanden detentie op P.I. Schiphol en P.I. Heerhugowaard!

Direct bij aankomst op Schiphol werd ik al als een van de eersten uit het vliegtuig bij de deur door drie marechaussee opgewacht en vervolgens 6 weken op P.I. Schiphol opgesloten en daarna nog maanden op P.I. Heerhugowaard wegens mijn weigering om namen van deze blog te halen 5+5 en weigering 8000 euro (3 maanden) aan de justitie-verkrachter drs. Jaap Duijs uit Drachten van mijn weerloze mentaal zieke vrouw te betalen) voor in totaal, 5+5+3= 13 maanden als volkomen onschuldig slachtoffer van de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis!

Maar twee keer werd mij hulp geboden via gratieverzoek aan Koning WA. Zie mijn post Probeerde Koning WA mij heimelijk via gratieverzoek te helpen?

Ik verliet Spanje op 29 september 2016, vroeg in San Diego op 30 september voor de derde keer om asiel en werd pas weer vrijgelaten uit P.I. Heerhugowaard op 5 april 2018!

Dus 18,5 maand detentie als onschuldig juist slachtoffer van de grootste criminele doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis! Door het laffe en corrupte optreden van Koning WA als KLM Co-Piloot boven Amerikaans grondgebied.

Zie mijn eerdere veroordeling uit 2016 waar weer geen enkele verdediging werd toegestaan en geen advocaat van mij of klager en verkrachter voor justitie werkende drs. Jaap Duijs aanwezig was! Niemand in de meervoudige rechtszaal! Ik had geen geld meer en er werd sinds 2009 nooit enige verdediging toegestaan in de eerdere zittingen andere procedure wegens smaad! Dat politieke onrechtmatige onethische vonnis was juist de reden voor mij om voor de derde (of vierde wegens eerdere heropening in 2014 van zaak A087-402-454 uit 2009) keer asiel in Amerika aan te vragen!

Zie post Corrupt vonnis 2016 meervoudige strafkamer Rechtbank Leeuwarden!

Zie voor alle 400+ posts, page Contents Sitemap – Inhoud blog

Koning en Justitie(!) vernietigden mijn heimelijke foto’s van de moordenaars in Altea!

Ook bleken alle foto’s die ik heimelijk van de moordenaars in Altea had gemaakt en argeloos en naïef aan Sjon(oud KLM piloot) de corrupte handlanger van Koning WA had verteld in de veronderstelling dat ze mij zouden helpen(!?), gewist van zowel mijn camera en Google photos! Hier de aangifte die ik nog tijdens derde asielaanvraag voor vertrek uit San Diego aan FBI/CIA had gezonden en dus door hun nog tijdig konden worden zeker gesteld! Zie voor de details mijn post Fifth Murder Attempt Altea

Alweer bewijs van hun gruwelijk en meedogenloos handelen tegenover mij en mijn weerloze vrouw! Hun eigenbelang boven dat van ons als weerloze slachtoffers stellen! Wat een corrupte schoften! Koninklijke schoften, dat nog wel!

Eis voor genoegdoening en excuses conform UNCAT regels!

 • Waarom werd mij/ons het zelfbeschikkingsrecht heimelijk en achterbaks afgenomen al eind 1972?
 • En waarom hebben drie generaties Koninklijk huis, Juliana/Beatrix/Willem Alexander, heimelijk en achterbaks zelfs het Ministerie van Justitie opgedragen om er voor te zorgen dat er nooit een verkrachter werd vervolgd? Dus heimelijk dat Ministerie dat ons juist moest beschermen(!) omgekeerd aan haar doelstelling laten werken en alle verkrachters en medeplichtigen vrijwaren van vervolging?
 • Terwijl dat ons juist vogelvrij verklaarde voor alle verkrachtingen en daardoor drie kinderen van drie verschillende verkrachters opleverde terwijl ik al in 1972 onvruchtbaar werd gemaakt door diezelfde verkrachters?
 • Waarom werden die cruciale gegevens voor ons verborgen gehouden zodat wij ons daartegen nooit konden verdedigen?
 • Waarom werd prof.dr. Onno van der Hart heimelijk en achterbaks opgedragen om mij en/of mijn weerloze mentaal zieke vrouw iedere 5 a 6 jaar te conditioneren om alles te verdringen wat maar met de verkrachtingen te maken had?
 • En waarom wordt dat niet juist correct openlijk en transparant aan ons gemeld, en het publiekelijk bekend tegenover het nog steeds argeloze Nederlandse Volk? Hoezo ethisch correct handelen?
 • En waarom worden cruciale documenten door Justitie zelf onderschept en weer vernietigd, soms nadat(!) ik daarvoor heb moeten tekenen?
 • Waarom kreeg verkrachter uit 1972 in 1977 maar liefst 100.000 gulden voor aankoop Villa en maandelijkse toelage voor hypotheek, met microfoon in onze woning(35 jaar afluisteren) en op mijn kantoor als directeur van een groot Ingenieursbureau? Wat hij ca. 7 jaar kon en blijkbaar mocht(!) misbruiken om zelfs mijn professioneel(!) leven kapot te maken? Niet om ons te helpen!
 • Was niet oorspronkelijk de bedoeling van deze doofpot en samenzwering om ons juist te helpen?
 • En waarom was het mij verboden om aangifte te mogen doen tegen de verkrachters en medeplichtigen toen ik achter deze doofpot kwam? En mocht zelfs Politie Drachten(zeden rechercheur Haye Bruinsma) GEEN Proces Verbaal opmaken vanuit Justitie Den Haag?
 • En vooral waarom mogen advocaten mij zelfs niet bijstaan in de cruciale hoofdzaak? Sinds 2000 weigeren die juridische bijstand!Ik ben de enige Nederlander die geen aangifte mag doen en geen juridische hulp kan krijgen in de hoofdzaak mbt tot de gemakkelijk te bewijzen doofpot en samenzwering via perfecte top niveau getuigen zoals twee rechercheurs en waarnemend hoof-officier OM.
 • En waarom mochten alle slachtoffer hulp organisaties mij NIET bijstaan? Alle Nederlandse hulporganisaties weigeren hulp in deze grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis.

Ik eis dat alles publiekelijk en openlijk in speciale TV uitzending door MP Mark Rutte en Koning WA wordt opgebiecht en excuses aangeboden, aan mij/ons en het Nederlandse volk. Daarnaast conform UNCAT regels ik wordt gerehabiliteerd en gecompenseerd!

En eis dat alle documenten over deze zaak worden geopenbaard.

Wellicht later hier nog wat meer details…

Free from American Declaration of Independence

‘In every stage of these Oppressions We have Petitioned for Redress in the most humble terms: Our repeated Petitions have been answered only by repeated injury. A Royal Dutch government and King, whose character is thus marked by every act which may define a Tyrant, is unfit to be the ruler of free people like Hans & Wies Smedema.’

See my Dutch article Heimelijk vogelvrij verklaard!

ing. Hans Smedema, in exile in El Albir, Costa Blanca, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.