Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Na wat onderzoek in oude e-mails blijkt dat het hersenspoelen via martelingen door prof. dr. Onno van der Hart, de Nederlandse Mengele, geuzennaam Onno de Duivel op donderdagavond 20 mei 2010 heeft plaatsgevonden.

 1. Eerste (aan)val voor argeloze slachtoffer Hans Smedema in Restaurant La Rambla, La Nucia mislukte door waarschuwing Belgische eigenaresse toen die de medische martel instrumenten zag,
 2. maar tweede (aan)val in Nachtclub Pretty Woman lukte prof. dr. Onno van der Hart, de Nederlandse Mengele met hulp van heel veel judaspenningen wel! Dit moet altijd meer dan 100.000 euro gekost hebben. Onno de Duivel werkt niet voor een klein beetje.  Wat niets is als het koninklijk huis en ministers daarmee vrijuit gaan! En het Nederlandse klootjesvolk mooi onwetend blijft met vals beroep staatsveiligheid. Omdat een agent Policia Local bij de sessie aanwezig moest zijn, lukt echt martelen hun blijkbaar niet goed genoeg! Dus…
 3. Derde aanval in Villa André Gruters en Joke Laven in Murla! Daar werd ik eind 2010 of begin 2011 ook naar toe gelokt voor etentje bij zogenaamde(!) (omgekochte/betaalde)vrienden, maar weer argeloos gedrogeerd en urenlang gemarteld(zgn geconditioneerd) om alles te vergeten door prof. dr. Onno van der Hart en justitie serie-verkrachter Jaap Duijs! André de Rat en Joke de Onnozele werkten ook mee aan weer heimelijk antipsychoticum om mij ernstig te verzwakken! Nu zonder getuigen, tenzij André Gruters aanwezig was en men mij op hem voor mind control liet reageren. Africhten via martelen als een hond. Minder dan een hond want dat zou men een hond niet aandoen?

Minister President drs. mark Rutte weigert, net als zijn laffe en corrupte voorganger drs. Jan peter Balkenende, om te stoppen met deze gruwelijke samenzwering en beschermt dus daarmee deze justitie serie-verkrachter geplande buurman Jaap Duijs uit Drachten! En nog erger, hij laat dit onrecht kil en meedogenloos, laf en corrupt jarenlang doorgaan. Sterker nog hij bedriegt het Nederlandse volk hiermee. Hoogverraad!

Zie post over topcrimineel Jaap Duijs

J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Wel bood MP Balkenende via Minister Veerman en mijn zakenvriend Ir. Klaas Keestra NOM Groningen mij 5 miljoen euro aan als ik alles geheim zou houden!

Zie post Bod Kabinet 5 miljoen als afkoop!

Perfecte vele getuigen waren:

 1. Het Belgische eigenaars echtpaar van Restaurant La Rambla in La Nucia. Daar was de duivelse prof. dr. Onno van der Hart als gast een paar dagen, en werd een kamer afgehuurd om mij te conditioneren via martelingen. Wat mislukte door de waarschuwing van de echtgenote. Maar dus prima getuigen. Volgens haar was er ook en man die zijn kamer nooit verliet en vaak met Onno sprak, maar niet wou dat het gezien werd! Dat was drs. Jaap J. Duijs uit Drachten, waar ik op werd afgericht door Onno met martelen! Mijn vrouw bevestigde later dat Jaap plotseling in Spanje moest zijn en ik had hem uren daarvoor in Benidorm gezien!
 2. Net als de meisjes uit nachtclub Pretty Woman die de politie waarschuwden.
 3. Fotograaf Fernando die ook de politie waarschuwde, zijn leven loopt ook nog steeds gevaar!
 4. En de gewaarschuwde lokale politie die nog net vooraf alle namen noteerde en een rapport opstelde! Maar NIET mocht ingrijpen van Justitie Spanje! 
 5. Justitie Spanje zelf natuurlijk maar zullen dat wellicht niet mogen bevestigen op verzoek corrupte Justitie Nederland.
 6. De eigenaar of manager van Pretty Woman die door de twee motorrijders voor veel geld de hele verder gesloten(!) Nachtclub ter beschikking stelde voor (achteraf criminele) activiteiten!
 7. Het meisje dat zich verstopte en mij urenlang hoorde schreeuwen van pijn tijdens de martelingen door prof. dr. Onno van der Hart! En vertelde dat ze mij naar boven en terug hadden moeten tillen en dat ik bijna meters was gevallen als niet de portier(dus ook getuige!) mij net had gered! Ook dat ieder meisje 1500€ had gekregen. Haar leven loopt gevaar gezien de moorden en moordaanslagen! Als ze nog leeft!
 8. Portier die mijn leven dus heeft gered terwijl ik bewusteloos was. Eén van de mannen gaf hem inderdaad veel geld! Ook zijn leven loopt gevaar!
 9. En deels vanuit HeartBreak beach bar, John de Nederlandse bartender die per email mijn drogeren vóórdat ik naar Pretty Woman ging bevestigde, en de foto achteraf via Fernando van de meisjes en één van de criminelen. Omdat Fernando wist dat ze de foto’s van mij natuurlijk weer hadden gestolen! John adviseerde mij dringend om naar de politie te gaan, wat zonder voldoende kennis nog niet kon toen.
 10. En de Belgische onderzoeksrechter met drie mannen die in september 2010 mij gehoord hebben over deze zaak. Eerst in Beach bar HeartBreak Benidorm 3 belgische rechercheurs en dan in La Rambla zelf door de onderzoeksrechter waar ik hun nog even speciaal heenreed vanuit Benidorm om door hem te worden gehoord!
 11. De psycholoog of psychiater, met zijn vrouw en (mooie) dochter die mijn eerste gesprek met ‘Ton de Judas’ hebben meegemaakt en met hem hebben gesproken! Kenden het forum van Jens(zie email) wat over mijn  verzoek voor een vrouw en kinderen berichtte!

Aangifte Justitie Spanje!

Hieronder de huiveringwekkende hierop betrekking hebbende gebeurtenissen chronologisch!

Een gevaarlijk dichtbij de waarheid komende man, slachtoffer Hans Smedema, even(!) buiten gevecht stellen door zijn brein te beschadigen, zelfs in en met hulp van Spanje, is voor de ‘Koninklijke Criminele Organisatie Mengele(Onno van der Hart)’ geen enkel probleem. Prof. dr. Onno van der Hart weer ingehuurd voor veel geld, en de MOL binnen Justitie(Demmink?) regelde even toestemming van MP JanPeter Balkenende en Hirsch Balin. Want die moeten wel betrokken zijn als Spanje om medewerking is gevraagd bij deze geheime Koninklijke marteling en conditionering van een onschuldig slachtoffer!

Overigens werkte Onno de Duivel samen met prof. dr. R.J. (Robert) van den Bosch van UMCG. Zie mijn Post

J’Accuse prof. dr. R.J. (Robert) van den Bosch UMCG!

De laatste niet(!) toevallig zowel Minister van Justitie, als van Binnenlandse zaken. Dus alle drie hiervoor cruciale Ministeries werden door slechts twee(!) CDA’ers zonder verdere pottenkijkers, en natuurlijk met toestemming laffe en corrupte Koningin Beatrix,  even gemanipuleerd tot strafbare acties. Ook laf en corrupt naar Spanje dat nu ineens ook betrokken werd. Wellicht is zelfs het Spaanse Koningshuis betrokken door de laffe corrupte Beatrix?

En dat nadat ze Amerika al betrokken hadden door te liegen dat er zogenaamd geen dossier over mij en mijn vrouw bestond! Ze hadden al één miljoen schadevergoeding betaald aan ‘Major Al Rust’ binnen een week na het vonnis in hoger beroep, waarbij kopie mijn/ons, volgens Nederlands Ministerie Justitie NIET bestaande file, juist cruciaal was.

300.000 euro gestolen in Benidorm!

Rond die tijd werd er ook 300.000 euro cash in briefjes van 50 gestolen in Benidorm Heartbreak! In 2011 nog een keer door Andre Gruters en Joke Laven ook 300.000 euro. Zie post Opgelicht voor 300.000 euro in Benidorm!

Of meer gedetailleerd Ripped off by an Ukrainian crook in Benidorm! 300.000 euro lost!

Moord en moordaanslagen!

Ook voor moord schrikken deze criminelen niet terug, want mijn buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde, werd rond 1980 ook vermoord volgens dader Jan van Beek uit Utrecht, toen hij ook te dicht bij de waarheid kwam. Namelijk dat het Koninklijk huis, Ministers en Justitie zelf(via mol/verrader en vriend(en mede verkrachter) Jan van Beek) betrokken waren. En er zijn meer betrokken getuigen die plotseling stierven onder verdachte omstandigheden.

Ik beschuldig hier openlijk, in schrille tegenstelling tot het achterbakse gedrag van de doofpot, prof. dr. Onno van der Hart en zijn vriend prof. dr. R.J. (Robert) van den Bosch van minimaal medeplichtigheid bij moord en opzettelijk(!) veroorzaken gevaarlijke omstandigheden die de dood tot gevolg konden hebben, zonder daarvoor de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te treffen. Met name dus in de hier beschreven marteling, hersenspoelen en conditionering.

Maar ‘Onno de Duivels-Rat’ was dus sinds 1972 bezig met ons mentaal zodanig te verminken dat we juist NIET beter werden! Daarmee de verkrachters beschermend en ons als slachtoffers bedriegen. Hij moet dus zwaar gestraft worden, maar kreeg juist weer een ‘lintje’ voor bewezen ‘diensten’!

Zie Post 6th attack on my life in Altea Spain!

Zie ook Post

Samenzwering binnen Justitie! Geheime afdeling voert moord, hersenspoelen en conditionering uit!

Zie voor bevestiging en bewijs drogeren in HeartBreak mijn Post

https://hanssmedema.info/drogeren-voor-hersenspoelen-in-benidorm-bevestigd/

En voor doofpot Heimelijk vogelvrij verklaard!

Zogenaamd staatsveiligheid

Toch staatsveiligheid, dus niemand die er ooit achter kan komen! En de politici en Ministers moeten door hun domme verraderlijke eed verplicht het Koninklijk huis beschermen, dus mogen NIETS doen om mij/ons als slachtoffers te beschermen! Ludiek gesteld: De kont van het Koninklijk huis likken, of 30 jaar gevangenis door in gevaar brengen staatsveiligheid.

https://hanssmedema.info/eed-tweede-kamerleden-fout/

Zie ook de vorige Post Heimelijk vogelvrij verklaard!

Volkomen onschuldig slachtoffer Hans Smedema is dus Staatsvijand nummer 1 omdat hij een officieel justitieel onderzoek wil!

Chronologisch

Vooraf gaat dat ik op 1 juni 2008 al naar Spanje verhuisde om de vervolging door Nederland te ontlopen en nog een beetje te kunnen leven. Wij werden uit elkaar gespeeld en gedreven door de doofpot en de familie die alles bleef ontkennen, en mij opzettelijk (onschuldig) als psychiatrische patiënt neerzette! Zwaar kostbaar Cordon Sanitair! Justitie deed ook niets en twee zedenrechercheurs, Voshol(2000) en Bruinsma(2004), hadden mij al meegedeeld dat ze GEEN onderzoek mochten(!) doen. En vooral ook GEEN Proces Verbaal PV opmaken! Van de tientallen aangiftes is er NOOIT een PV opgesteld. Dus doofpot van Justitie zelf! Alle normale hulporganisaties weigerden hulp! Laffe Telegraaf en andere media ook.

Rotary vriend mr. Ruud Rosingh, waarnemend hoofd officier justitie in januari 1991, die mij vertelde dat hij opdracht had gekregen om te stoppen met zijn onderzoek naar de verkrachting van mijn vrouw, waar destijds in januari 1991 Voshol al mee bezig was. Maar die file was volgens Voshol plotseling in april 2000 verdwenen! Net als de file in de Nederlandse inlichtingen dossiers in Frankfurt van het 97th General Army Hospital in Frankfurt rond 1982, die ook al na drie dagen plotseling(!) verdwenen was. Alle sporen van deze grootste doofpot affaire uit de Nederlandse geschiedenis moeten worden gewist! Al Rust had een kopie gekregen van Intel, en kon na 10 jaar creperen na onschuldig(!) ontslag  door de ontkenning door het corrupte Nederlandse Ministerie van Justitie dat er een dossier bestond over Hans en Wies Smedema, het toch bewijzen en kreeg binnen een week 1 miljoen uitgekeerd door hetzelfde Nederland! Zal NOOIT iemand iets van terug kunnen vinden, want WOB is corrupt even(!) buiten spel gezet als staat of Koninklijk huis in gevaar komt.

In 2000 en in meer detail 2004 probeerde ik aangifte te doen, maar dat was verboden speciaal voor mij volgens de beide zedenrechercheurs Voshol en Bruinsma! Perfecte getuigen! Nog steeds want alle tientallen aangiftes die ik dan maar schriftelijk stuur, worden volledig genegeerd. Ook GEEN advocaten die hulp durven of mogen geven! Geen enkele verdediging is door het laffe en corrupte Koninklijk huis toegestaan! Zelf mr. Bram Moszcowicz niet. Zware discriminatie en mensenrechtenschendingen!

In april 2009 vroeg ik plotseling(!), om tegenacties van mol binnen justitie te voorkomen,  politiek asiel aan op Miami Airport en zat 28 weken vast tussen asielzoekers. Rechter Rex J. Ford geloofde mijn verhaal wel, wist dat de drie kinderen inderdaad niet van mij waren, dus dat mijn vrouw ernstig ziek was, zelfs dat Rieks Perdok de vader van een zoon was, maar moest bij gebrek aan bewijs betrokkenheid Nederlandse overheid mij desondanks deporteren naar Amsterdam. Ik was weer in Nederland op 5 november 2009 en vertrok in januari 2010 dacht ik weer naar Parcent, Costa Blanca, in Spanje waar ik Resident was en belasting betaalde.

Leuk stel zaterdag 17 april 2010 in HeartBreak Benidorm

HeartbreakBenidorm-533x300.jpg
In het weekend van zaterdag 17 april 2010 tref ik een leuk stel, Jens en Helena  in de Beach bar Heartbreak aan de Boulevard in Benidorm.

Ik vertel over mijn gevecht met de Nederlandse staat, en dat ik nog graag kinderen wil als erfgenaam voor de miljoenen die wij als schadevergoeding nog moeten krijgen en afdwingen. Dus dat ik graag een leuke meid of vrouw zou ontmoeten die een oudere man geen probleem zou vinden. En bovendien niet meer hoefde te werken en ook mocht trouwen met iemand anders of wat dan ook maar.  Hij belooft me te helpen en zou op een Benidorm website in het Spaans hier over schrijven. Helaas besluit hij om dat anoniem te doen! Had hij gewoon mijn naam genoemd was alles goed verlopen. Ik kreeg later een link door, maar kon onvoldoende Spaans om het te begrijpen, of de conditionering en martelingen door de duivelse Onno hebben een afweer reactie te stand gebracht. Dat laatste is zeker. Zie eerdere Posts over hoe ik reageerde op het aanbod van prachtige Spaanse vrouwen! Zonder de marteling en conditionering die een pavlov reactie opriep, had ik al een eigen(!) kind gehad van 3 a 4 jaar! Zo niet twee! Erg jammer dat hij niet door dit juist openlijk te doen, veel nieuws had opgeroepen in Spanje en dat had ik nu juist nodig om deze zaak op te blazen! Nog steeds publiceert niemand in Spanje, Amerika of Nederland over deze zaak.

Eigen pogingen om El Pais en El Mundo voor deze zaak in te zetten, zijn mislukt. Geen enkel digitaal contact via email blijkt mogelijk. Ook John van den Heuvel en Telegraaf weigeren om over deze grootste doofpot uit de Nederlandse geschiedenis te publiceren! Koninklijk huis te kont likken is voor de Telegraaf veel belangrijker dan het correct informeren van het Nederlandse volk over  zware mensenrechtenschendingen door de Kroon.

Email op 21 april

Op 21 april stuur ik hem een email zoals ik had beloofd en zodat hij mijn email adres had. Al mijn email verkeer en telefoon gesprekken en zo werden en worden nog door de Nederlandse geheime dienst en/of justitie afgeluisterd, want ik was en ben staatsvijand nummer één denk ik. Alleen omdat de Koninklijke doofpot die in 1972/1975 al was begonnen, NIET bekend mocht worden bij het Nederlandse volk.  Dan kon immers de republiek wel uitgeroepen worden. Houd het normale klootjesvolk vooral onwetend!

KnipselJensHelena21-4-2010x

Deze prachtige blonde meid steelt later met haar baas de eerste 300.000 euro van mij! En met hulp corrupte Spaanse advocaat zien ze kans om mij argeloos te laten zeggen dat ze het geld mag houden. Zonder dat ik besefte waar het om ging natuurlijk. Zorgvuldig ingestudeerd en door de advocaat en haar baas Manager Pinocchio ernaast, bedacht! Wat in de documenten stond die André de Rat steelt eind 2011 en waarschijnlijk weer probeerde te gebruiken om zijn diefstal van weer mijn 3 ton naar de roedel Nederlanders wat te rechtvaardigen!  Ik kreeg diverse vragen of ik rijk was in die tijd. De koerier was echt een debiel! Zie eerdere Posts hierover

https://hanssmedema.info/opgelicht-voor-300-000-euro-benidorm/

Paniek bij MOL justitie!

Denial of Justice
Denial of Justice

Dus paniek bij de doofpot, want als Hans een kind zou krijgen en hulp van een vrouw en familie in Spanje, dan werd hun doofpot in gevaar gebracht. Er moet GEEN erfgenaam zijn die later alsnog problemen gaat maken over wat hier voor gruwelijks heeft plaats gevonden ten koste van tientallen miljoenen gestolen belastinggeld. Het Nederlandse  klootjesvolk mag van niets weten! Omerta!

Dat ik een volkomen onschuldig argeloos slachtoffer was, maakt de corrupte schoften niet uit natuurlijk. Ook de enorme buitenproportionele kosten van achteraf tientallen miljoenen belastinggeld sinds 1972 konden hun ‘gestolen’ worden. Dat weet toch niemand.

Dus moet Hans geconditioneerd worden en moet uitgezocht worden wat Hans in Florida is overkomen! Haal zijn hoofd leeg door hypnose en zorg dat zijn brein zodanig beschadigd wordt dat deze doofpot nooit kan uitkomen moet de strategie zijn geweest.

Er zijn ook andere gebeurtenissen die bewijzen dat ik werd gevolgd in dat Spaanse Forum in Benidorm en dat ik werd gemanipuleerd. Ik kreeg NOOIT de gegevens en zelfs een keer moest ik geen telefoon aannemen, terwijl het juist cruciaal was in Champagne bar in El Arenal. De Nederlander die mij aan het lijntje hield kreeg vlak daarvoor telefoon en wou toen dat ik NIET de telefoon opnam. Tientallen miljoenen kostende doofpot sinds 1972!

Minister President Jan Peter Balkenende en Hirsch Balin betrokken!

Het kan nooit anders dan dat hiervoor Spanje om hulp is gevraagd! Want politie Benidorm mocht niet ingrijpen! Dus moet op hoog niveau toestemming en opdracht zijn gegeven! Balkenende en Hirsch Balin, beide CDA, dus per definitie oneerlijk. Ook moet normaal gesproken Jan Peter dit met Beatrix besproken hebben op hun maandagmiddag onderonsje! In ieder geval is Koningin Beatrix hiervoor verantwoordelijk, samen met de MP en Balin die (niet) toevallig twee Ministeries onder zich had.

Voor deze geheime operatie maken MP JanPeter Balkenende en Hirsch Balin vermoedelijk een budget van 1 miljoen euro vrij!

Kan heel goed dat de voorgeschiedenis van het aftreden van PvdA Ministers met deze zaak te maken had en niet of minder met de opgegeven drogreden. Hier de brief waarin Balkenende ieder contact over de grootste doofpot affaire uit de Nederlandse geschiedenis, verder weigert!

En de brief met Ultimatum aan Minister van GeenJustitie Opstelten die wellicht (mede) tot zijn aftreden heeft geleid?Want hij ondernam net als de anderen GEEN actie.

Zie Post Ultimatum Minister GeenJustitie!

Balkenende093

De corrupte schoft Jan Peter Balkenende stelt en liegt hier ijskoud dat het slechts om een persoonlijke zaak gaat! Terwijl het juist om een zaak van de Staatsveiligheid gaat, door de betrokkenheid van het Koninklijk huis via handtekening Juliana. En door betrokkenheid Ministerie van Justitie zelf die bewijzen legaal mag vervalsen en manipuleren en dus het leven van mij en vooral mijn argeloze weerloze vrouw totaal kapot heeft gemaakt. Ook wordt het Nederlandse volk, en Amerikaanse volk zwaar bedrogen! Dat blijkt jaren later door liegen Koning WA als KLM Co-piloot tijdens vlucht van LA naar Amsterdam! Zie mijn post

KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum Request against the Netherlands in American Airspace!

De minister-president kan en mag zich niet als een ‘innocent bystander’ opstellen!

Email 5 mei 2010 van duivelse prof. dr. Onno van der Hart. De Nederlandse Mengele!

KnipselOnnovanderHartOntkenning5-5-2010

De Koninklijke Criminele Organisatie Mengele, zoals ik die noem(KCOM) heeft dus al direct contact gezocht met psycholoog en deskundige hypnose en mindcontrol Onno de duivel. Ik had die al zwaar beschuldigd omdat ik zeker wist dat een Van der Hart mij in 1975 bij GGZ had gedrogeerd en het document afgeperst! Ook het eigenaarsechtpaar van La Rambla had hem een paar dagen als gast en zijn dus getuigen van zijn aanwezigheid en boze opzet tot heimelijk conditioneren//martelen.

Onno van der Hart, psycholoog. Stasi methoden met martelingen!
Onno van der Hart, psycholoog. Stasi methoden met martelingen!

Alle collega’s GGZ in Zwolle hadden in 1975 bezwaar en een klacht ingediend bij directie GGZ tegen Onno van der Hart, die daar heimelijk(!) twee weken was! Daarvoor hadden al zijn collega’s bij Ziekenhuis Sophia Zwolle ook al geweigerd om met deze schoft samen te werken en zelfs mij gewaarschuwd om direct naar huis te gaan en nooit meer met hem te praten!

Ook mijn Amerikaanse vriend ‘Major Al Rust’ had zakelijk contact gehad met hem in Amerika rond 1985 als militaire inlichtingen man en Onno ontkende toen ook al corrupt dat hij mij, Hans Smedema, kende. Maar Al wist uit het na drie dagen verdwenen(!) dossier uit Frankfurt dat de duivelse Onno van der Hart diverse keren in het geheime Nederlandse rapport vermeld stond, samen met prof. dr. J.R. (Robert) van den Bosch van UMCG.

prof. dr. J.R. van den Bosch UMCG
prof. dr. J.R. van den Bosch UMCG

Zie Post J’Accuse prof. dr. Onno van der Hart!

Dus is bekend dat Onno de Duivel loog en dus liegt Onno ook hier weer. Hij geeft mij feitelijk een waarschuwing, want hij weet dat hij mij moet conditioneren en mijn brein zwaar beschadigen, zo niet een moord aanslag na drogeren met de auto terug naar Jalon. In zijn email verbergt hij sluw het feit dat hij mij weigerde te helpen, en dat hij ook al wist dat Suzette Boon ook GEEN tijd had! Logisch want dan kwamen zijn conditioneren en criminele acties uit!

Hij liegt ook over hypnotiseren in een Ziekenhuis Zwolle, wat ik nooit gesteld heb. Hij haalde mij op bij Sophia Ziekenhuis omdat die weigerden om mee te werken aan zijn criminele acties! En hij drogeerde mij bij GGZ Zwolle en perste  het cruciale document af wat hij nodig had om zijn miljoen te krijgen en om ons buiten de wet te plaatsen!

Blijkbaar, zie onder, kiest men het Belgische restaurant La Rambla bij La Nucia als de plaats om het uit te voeren.

Nu nog alleen even mij daar naar toe lokken! En dan La Rambla omkopen want een bewusteloze man valt te veel op! Daarvoor wordt Nederlander Ton omgekocht.

Verrader Ton zoekt contact in opdracht MOL binnen Justitie!

Ongeveer twee weken later tref ik (niet)toevallig een Nederlandse man, Ton dacht ik,  in HeartBreak en drink een biertje met hem. Hij zocht zelf contact en achteraf was hij gestuurd om mij in de val te lokken. Alle berichten gingen via sms’jes. Hij had zogenaamd geen email!

Getuigen van mijn eerste contact met deze Nederlandse judas, waren een Spaanse psycholoog of psychiater met zijn vrouw en mooie dochter die via het Spaanse forum over mijn wens voor een eigen kind en dus vrouw, over mij hadden gelezen. Hij dacht dat ik het allemaal verzon en Ton die wel Spaans kende, vertaalde nog wat naar mij! Dus er zijn drie getuigen die Ton hebben gezien een week of twee voor 20 mei! Vermoedelijk op een zaterdagmiddag rond 5 a 6 uur. Ik neem aan dat hij ook op dat forum over mij heeft bericht! Dus zijn die drie getuigen op te sporen! Ik probeerde hem uit te leggen dat het in Amerika al lang was bevestigd, maar dat verzon ik ook volgens hem. Want dit kon in zijn denkwereld nooit(!) hebben plaatsgevonden.

Dan een week of meer later wil judas Ton plotseling met zijn vrouw en mij mosselen eten bij La Rambla restaurant aan de weg van La Nucia naar Benidorm. Ik heb daar geen zin in, hij is helemaal niet mijn type man, te laag niveau, maar hij dringt erg aan. Wat achteraf logisch is, want hij kreeg geld, duizenden euro( 10 tot 20.000€ schat ik)  voor het opzetten van de gruwelijke val voor mij.

We spreken af op donderdagavond, hun mosselavond,  20 mei 2010 om 16.30 uur. Veel te vroeg volgens mij en verdacht, want je eet veel later in Spanje. Maar hij wil eerst een borreltje en dan pas later eten zei hij. Beslist GEEN lunch ook. Ik bood aan om hun even langs te halen, maar ook dat bleef hij vreemd weigeren, hij zou wel een taxi nemen(!). Logisch achteraf want hij kwam helemaal niet! Ze zouden mij direct drogeren, behandelen en martelen! Daarom op een rustig tijdstip als iedereen weg is. Want hij had geen auto. Ik zou hun wel even thuis afzetten na afloop of ze namen een taxi. Geen auto, want dat kon tot herkenning leiden later!

Vreemd is ook dat Ton mij de dag ervoor belde en vroeg of ik die dag nog naar Benidorm ging? Nee, ik heb geen plannen. Blijf lekker thuis. Maar wat later denk ik ik ga toch maar even kijken. Beter dan hier thuis in Parcent niets te doen. En als ik op de Levante boulevard loop zie ik plotseling buurman leraar Frans Jaap Duijs op 10 15 meter afstand en hij ziet mij helaas ook(!), mijn vijand en de meester van mijn weerloze vrouw! Hij duikt als een dief weg en ik kan hem niet meer vinden ook. Achteraf logisch want hij moest samen met de corrupte prof.dr. Onno van der Hart mij weer conditioneren of martelen om alles te verdringen! En moordaanslag door te proberen mij bewusteloos dus weerloos van 5 meter met mijn hoofd naar beneden te laten vallen! Wat alleen mislukte door weer het meisje dat de portier(doorman) had gewaarschuwd omdat ze het al niet vertrouwde!

Hier een kopie van hun Blog met vermelding van hun vaste mosselavond op donderdagavond! Dus het klopt!

KnipselLaRamblaBlog

20 mei 2010, 16.30 uur Restaurant La Rambla in La Nucia

La Rambla Google Earth
La Rambla uit Google Earth van 26 april 2011!
La Rambla uit Google Earth van 26 april 2011!

Geen Ton en zijn vrouw als ik daar om half vijf ben. Dus kijk even binnen, maar er blijkt NIET te zijn gereserveerd zoals Ton wel(!) had beloofd voor drie personen. Eerste aanwijzing van fraude en oplichting door deze Nederlander Ton.

Wel zie ik als ik binnenkom rechts drie mannen aan een tafeltje, waarvan er één direct verdacht zijn gezicht bedekt met een menukaart. Een wat oudere man die ik niet direct herkende, maar dus Onno de Duivel was zag ik wat later wel als hij schichtig langs mij en de eigenaresse loopt. Hij herkende mij natuurlijk wel toen ik met de echtgenote stond te praten. Dat wegduiken achter die menukaart die hij snel oppakte, vond ik erg vreemd en keek dus heel goed. Tegenover hem met de rug naar mij toe zaten de twee motorrijders die mij moesten drogeren.  Maar Onno van der Hart had ik sinds de twee uur durende afpersing en drogeren in 1975 niet meer gezien en dacht dat niemand mij iets wou aandoen, dus stond er toen niet verder bij stil. Maar ik had wel zijn foto op zijn blog gezien door mijn beschuldigingen op mijn Blog! Het was prof. dr. Onno van der Hart zelf die daar zat! Later in Benidorm herken ik hem weer! Klaar om mij te drogeren, martelen of vermoorden.

Dus besluit ik buiten te wachten. Maar geen Ton en hij neemt ook zijn telefoon vreemd genoeg NIET op. Wel zijn er twee mannen en die bieden mij via de vrouw van de Belgische eigenaren binnen een biertje(met drug natuurlijk) aan, maar ik weiger dat buiten gelukkig! Anders was het slecht met me afgelopen! Vermoedelijk dood door auto ongeluk zogenaamd. De standaard methode van de Stasi afdeling binnen Justitie in Nederland.

De Belgische vrouw van het echtpaar dat het Restaurant runt, komt na dik een half uur wachten weer langs en zegt nu “zeg niets tegen die mannen, maar ik heb even boven gekeken waar ze een kamer hebben gehuurd, maar dat is echt niet pluis! Allemaal medische instrumenten op die kamer! Dat klopt beslist niet! Ze hebben het verteld als een kleinigheid, en we krijgen er veel geld voor, 3000 euro, maar ik doe hier niet aan mee! En er is nog een man die zijn kamer bijna niet uitkomt! Ze smoezen heimelijk met elkaar. Dus ga direct gewoon weg en zeg verder niets! Kom hier niet terug voorlopig, kom volgende week maar even praten. Want hier is ook een oudere gast die betrokken is, hij praat steeds met die twee mannen. En hij weet nog niet wanneer hij weggaat! Vreemde man. Dat was justitie-verkrachter drs. Jaap J. Duijs uit Drachten! Die 100.000 gulden kreeg om een villa schuin tegenover ons te bouwen met een maandelijkse toelage voor de hypotheek en ons in de gaten te houden. Zie post J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Ik ben stomverbaasd natuurlijk, en snap niet helemaal wat ze bedoelt zo snel. Maar ga gelukkig wel weg, want ik was toch al boos dat Ton niet kwam opdagen en zijn telefoon meerdere keren niet opnam.

Vrijwel meteen als ik naar mijn auto loop, links op het parkeerterrein,  komt een jonge man haastig naar me toe en zegt ‘wat heeft die vrouw je verteld? En vertel de waarheid waarheid want ik weet het al. Ze heeft je gezegd weg te gaan?’

‘Nee, of ze nog rekening moest houden met de mosselen voor drie personen! Maar nee, ik krijg mijn afspraak niet te pakken en ga lekker naar huis. Lang genoeg gewacht!’

Hij wil dat ik blijf wachten, en loopt weg. Maar ik had mijn besluit genomen en wou niets met deze mannen. En als ik bij mijn auto ben komt de Belgische vrouw en zegt boos en verwijtend “ik had je gevraagd om niets te zeggen! Nu willen ze die 3000 euro terug! Had ik nou maar niets gezegd! Ik heb spijt dat ik je gewaarschuwd heb! We konden dat geld erg goed gebruiken!” En loopt direct boos terug.

Hij heeft haar dus wat anders verteld en ze is erin gelopen. Gewoon twee personen tegen elkaar uitspelen, heel sluw.  Dus ervaren oplichters of geheime dienst. Ze spraken perfect Engels, dus geen Nederlanders maar ik kan me vergissen. Later in Benidorm vergist een zich en zegt iets in het Nederlands! Dus een geheim agent speciaal voor mij naar Spanje.

De twee mannen waren op twee motoren die daar al stonden toen ik aankwam. Ze wachten dus op mij! Ik weet dat de gast dus de duivelse prof. dr. Onno van der Hart is geweest. Ik had zijn foto’s immers gezien toen ik hem beschuldigde op mijn blog.  De Nederlandse Mengele. Het Belgische echtpaar kan dat bevestigen!

Ik vond nog een advertentie dat La Rambla vorig jaar  oktober 2014 te koop stond voor 475.000 euro.

KnipselLaRamblatekoop

Ben gister op 15 december 2015 even wezen kijken en het is net geverfd, dus is verkocht en er komt een ander restaurant neem ik aan.

HeartBreak Benidorm, eerste drug! 17.45 uur 20 mei 2010.

Ik rijd terug naar de snelweg richting Benidorm en besluit dom genoeg om nog niet naar huis te gaan, maar een biertje te drinken bij HeartBreak aan de Boulevard en dan zelf daar ergens even te eten. Het is erg rustig als ik bij John de Nederlandse bartender een biertje bestel.

Vrijwel meteen gaat de telefoon, het is verrader Ton “waar blijf je nou, wij zitten hier te wachten met de mosselen” Vreemd genoeg ben ik het hele voorval over de kamer boven en de 3000 euro kwijt!

Te emotioneel voor mijn zwaar getraumatiseerde en door eerdere marteling en conditionering door Onno van der Hart, ook wel hersenspoelen genoemd, brein.

Hij wil weten waar ik ben, en ik vertel hem dat helaas. Waar zaten jullie en waarom nam je niet je telefoon op? We dronken een biertje bij Sunshine bar in Albir en het liep uit. Blijf daar tot ik er ben. We komen er aan.

Maar Ton komt niet(!) maar wel twee mannen op zware motoren parkeren vlak voor mijn tafel. Wat niet mag, maar dat maakte hun niet uit toen ik hun waarschuwde. Ik herken dus niet de mannen en motoren van La Rambla! Ze bieden mij direct een biertje aan en als John het wil brengen, mag dat niet want één haalt het speciaal op! En doet onderweg dus de drug in het flesje en schud het! Dat schudden zag ik nog net wel, want het schuim stond erop, wat niet abnormaal was. Vreemd genoeg herkende ik NIET de mannen van La Rambla! Terwijl dat wel dezelfde moet zijn geweest, maar ook een andere die Onno van der Hart moest helpen om mij te drogeren en te martelen, of via hun standaard methode te vermoorden met een auto ongeluk. Dronken of hartaanval.

De mannen nodigen mij uit voor een leuke avond bij nachtclub Pretty Woman. Veel te vroeg zeg ik nog, dat wordt pas gezellig na 23.00  uur, maar wel leuk volgens hun. Zij wisten precies waar je moest zijn! We spreken een uur later af. Dus rond 7 uur.  Ze moesten blijkbaar de zaak organiseren en klaar maken voor mij! De nieuwe martelkamer boven, Onno met een taxi uit La Rambla naar Benidorm halen en de meisjes voor 1500 euro ieder snel inhuren hoorde ik later van een meisje dat heimelijk was achter gebleven en mij had horen schreeuwen van pijn. Ze had ook medische instrumenten gezien en de politie gewaarschuwd.

John waarschuwt me om niet te gaan en kijkt diep in mijn ogen en zegt “dat zijn gevaarlijke mannen ik heb ze eerder gezien. Hans kijk me aan en luister goed, ga NIET naar die Nachtclub, maar ga naar huis.” Wat hij later in november 2015 per email aan mij bevestigd! Een goudeerlijke Nederlandse man! zijn er niet veel, dus heel bijzonder. Hij is (deels) een goede getuige!

Maar ik ben blijkbaar al te ver heen en wil wel gaan! En hij zegt dat ook. “Je bent gedrogeerd, in het biertje! Hij wou het beslist zelf ophalen, terwijl ik het zou brengen! Had ik niet in de gaten! Weet je wat, ik waarschuw Fernando een fotograaf en die komt daar wel en maakt foto’s, dan kunnen ze je nooit veel aan doen! Pas goed op daar en ga weg als je het niet vertrouwd. Nog beter ga nu naar huis!” Maar blijkbaar denk ik niet helder meer en loop wat om tot ik hun ontmoet voor Pretty Woman.

Nachtclub Pretty Woman rond 19.15 uur 20 mei 2010!

PrettyWomanNightClubBenidorm

We drinken eerst een borrel buiten. Blijkbaar moet binnen alles nog klaar gemaakt worden boven. Daar moet al weer een drug ingezeten hebben.

De rest van het verhaal staat in mijn E boek deel 4 gedetailleerd beschreven.

Wel vermeld ik nog dat ik abnormaal reageerde, en de lokale politie door de fotograaf Fernando samen met de meisjes werd gewaarschuwd. Fernando maakte twee foto’s en gaf die mij ook. Ik betaalde daarvoor 33€ cash dacht ik. Eén van de mannen staat erop met drie meisjes en ikzelf natuurlijk. Achter mij de bar.

Onno van der Hart, psycholoog. Stasi methoden met martelingen!
Onno van der Hart, psycholoog. Stasi methoden met martelingen!

Ook is nog belangrijk dat daar ook weer diezelfde oudere man even snel binnen kwam kijken en toen hij mij zag weer schichtig wegdook. Die ik nu achteraf duidelijk als prof. dr. Onno van der Hart herken! Ik had zijn recente foto immers van zijn website gezien toen ik hem ging beschuldigen op mijn blog.

Ook dat één meisje na mijn buiten bewustzijn raken, in plaats van de 1500€ opmaken, achter bleef en dus een getuige werd van mijn martelen door Onno van der Hart. Ze hoorde mij schreeuwen! En ze hadden boven in de kamer medische instrumenten gezien en vertrouwden het daarom niet.

“Waarom mocht de politie niet optreden? Wie ben jij dat ze je willen martelen? Waarom ben jij zo belangrijk” vroeg ze mij achteraf en vertelde dat het geen minuut later was, wat ik dacht maar uren later. Maar één van de mannen stuurde haar snel weg en nam mij mee naar buiten, waar het al donker was. Ik mocht ook niet zien hoe laat het was en werd direct mee genomen naar de nachtclub rechts ernaast! Daar vond een lapdance plaatst om mij dronken te krijgen en als afleiding, zodat ik nooit iets kon bewijzen. De meisjes in Nachtclub Pretty Women werd gevraagd om over het tijdstip te liegen zodat ik er slechts een half uurtje was geweest en daarnaast juist allemaal om te liegen dat ik daar 5 uur was geweest hoorde ik later nadat Amerika en België een onderzoek hadden gedaan!

Ik mis dus een uur of vier! Ruim voldoende om mij te conditioneren. Een pavlov reactie te creëren. Of zelfs een moord aanslag voor te bereiden met de auto terug. Standaard voor de stasi afdeling binnen Nederlandse Ministerie van Justitie! Koninklijk beschermd door wereldvreemde achterlijke schoften.

Maar ik voelde me natuurlijk niet goed later en heb zeker een anderhalf uur rond gelopen, voor ik naar huis reed en toch rond 2 uur vrijdagmorgen in Jalon een behoorlijk ongeluk kreeg. 12000 euro schade aan mijn en twee geparkeerde auto’s. Alle drie total loss verklaard! Maar dus gelukkig NIET onderweg, wat mijn buurman het leven heeft gekost rond 1980. Moord via justitie zelf volgens Jan van Beek de hoofd verkrachter uit Utrecht. Die dat hoorde via zijn vriend en mededader die als MOL-X een hoge staffunctie binnen justitie had gekregen. Demmink?

KnipselMCSSleepdienst

Als ik later thuis zoek naar de 2 foto’s zijn die weg. Dus de mannen hebben die gewoon uit mijn kleding gestolen tijdens conditionering/martelen om bewijzen te vernietigen. Een was Nederlandse AIVD of Justitie man.

Dagen later als ik bij HeartBreak John weer zie, geeft die mij alsnog één foto met de man, mij en drie meisjes erop!

Wat John Bollemeyer in november 2015 bevestigt per email als hij weer in Nederland is.

Zie voor meer details van wat er in Pretty Woman gebeurde mijn Post

https://hanssmedema.info/gehersenspoeld-opdracht-justitie/

Wellicht later wat meer details, maar La Rambla is nieuwe informatie en dus meld ik dat voor de geschiedschrijving alvast…

Belgische onderzoeksrechter!

Mijn auto was pas eind juni weer gerepareerd, en ik bracht hun naar La Rambla met mijn Renault Vel Satis,  dus moet het juli, augustus of september zijn geweest, als ik door drie Belgische mannen(rechercheurs of justitie) wordt aangesproken in HeartBreak.

Ze zijn erg nieuwsgierig en horen mij uit over de bewuste avond en restaurant la Rambla. Ik vertel ze over mijn drogeren, Pretty Woman en auto bijna total los, wat ze noteren met mijn Blog, maar ze dringen ook aan op het voorafgaande met Nederlandse judas Ton. Ze maken een kopie van mijn sms’jes met Ton over de afspraak bij La Rambla! Dus dat telefoonnummer en die sms’jes hebben ze, maar is natuurlijk een tijdelijk pre-paid nummer. Blijkbaar heeft het echtpaar van La Rambla justitie in België ingelicht over het gebeuren. Ik breng ze op hun dringende(!) en logische verzoek even terug naar La Rambla waar ze gaan eten. Ik kon dan even met de (onderzoek)rechter praten! Ik had al gegeten en spreek met die Belgische rechter die wat vragen stelt en zeer(!) belangstellend naar de sms’jes met de Nederlandse verrader Ton keek!

Als ik een paar biertjes bestel weigert eerst de vrouw van het Belgische echtpaar mij te bedienen! Immers volgens haar had ik haar verraden tegenover de corrupte motorrijders wat hun die 3500 euro had gekost!  Ik herkende haar niet zo snel, maar ze wist precies van de mosselen, Onno van der Hart met de gevaarlijke medische instrumenten en de twee verdachte motor-mannen, en dat ik weer weg was gegaan na haar waarschuwing. En toen herinnerde ik me alles wel weer, met name haar leuke uitdrukking ‘het is niet pluis’,  en vroeg me zelfs openlijk af waarom ik zoiets belangrijks met medische instrumenten dan vergeten was! Wat de onderzoeksrechter terecht weer heel belangrijk vond. Verdrongen via martelen door Onno de Duivel!

Als ze vervolgens ook nog hoort dat ik was gedrogeerd in Pretty Woman en mijn auto ongeluk in Jalon,  is alles weer goed. Er was dus iets gebeurd wat hun tot aangifte heeft aangezet en ik werd speciaal ondervraagd, wat ik juist prima vond natuurlijk.

Ik ben dus officieel verhoord en herkend door de eigenaresse.

Verder nooit weer iets van gehoord.

Zonder enige twijfel is dit de grootste doofpot affaire uit de Nederlandse geschiedenis, zo niet wereldwijd gezien alle landen en hoge heren, Koningshuis, Ministers presidenten,  die allemaal betrokken zijn!

En nog steeds wordt het doodgezwegen door alle media! Ongelofelijk en huiveringwekkend want het is hun plicht om het Nederlandse volk te waarschuwen!

Eigen fictief onderzoek, maar bijna letterlijk van onderzoek Fred Spijkers!

openbaar-bestuur-de-zaak-spijkers

“Sommige gezagsdragers hebben volgens de onderzoekers hun politieke verantwoordelijkheden en natuurlijke plichten ten opzichte van Hans Smedema op een reeks van manieren grof geschonden’.

De onderzoekers benadrukken dat zij daarbij ook doelen op ministers en staatssecretarissen van Justitie en Binnenlandse Zaken, van 1972 tot nu. Zij hadden Smedema direct moeten informeren over wat er sinds 1972 mis ging bij Ministerie van Justitie in opdracht Kroon, stellen de onderzoekers in hun bevindingen.

Het ontbreekt de betrokken gezagsdragers aan ‘morele moed en waardigheid’. “Ze hebben rechtsstatelijke middelen 42 jaar lang gebruikt om onrecht te begaan en zijn dus ‘slecht’ of zelfs ‘kwaadaardig’ wegens de klaarblijkelijke onverschilligheid over dat onrecht.”

“Zij waren geen hoeders van rechtvaardigheid en van de rechtsstaat, integendeel, ze gebruikten de bevoegdheden die hen ten dienste stonden om de rechten van een burger en echtpaar met voeten te treden.

”Ministers, staatssecretarissen, hoge ambtenaren, rechters en zelfs de Nationale Ombudsman negeren rechtsstatelijke beginselen en procedures als hun dat uitkomt. Ze doen dat om hun eigen hachje te redden of de vermeende belangen van hun ministerie, of van hun politieke partij te beschermen.”

ing. Hans Smedema, vluchteling in El Albir, Costa Blanca, Spain.

 

 

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.