Opgelicht voor 300.000 euro in Benidorm!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Opgelicht voor 300.000 euro in Benidorm!

TransparencyFearHide

Betreft ongelofelijk verhaal over een voorschot op de boek- en filmrechten die via een koerier aan mij moest worden gegeven. Blijkbaar eerst nog heimelijk gezien de doofpot en vervolging door de Nederlandse staat. Die probeert laf en corrupt geleid vanuit het Ministerie van Justitie, ons laffe Koninklijk huis voor uitkomen van deze doofpot sinds 1972 te beschermen. En daarmee ernstige negatieve publiciteit. Dat justitie daarbij omgekeerd aan hun missie werken en dus verkrachters en andere daders beschermen tegen vervolging en daarbij ons als slachtoffers bedriegen en juist tegenwerken door bewijzen te manipuleren en te verbergen, maakt de justitie schoften vanzelfsprekend niets uit! Te laf om eerlijk te zijn.

Immers het Koninklijk huis moet door alle hondse(kafka) ambtenaren, dus ook Ministers en laffe politici, beschermd worden. Ook al zijn ze nog zo gruwelijk fout geweest op grond van nota bene bedrog door voormalige broer mr. Johan Smedema uit Gennep en o.a. psycholoog prof. dr. Onno van der Hart.

Het Koninklijk huis wat hier hoogverraad pleegt tegen het Nederlandse volk, en verraad tegen mij en mijn vrouw, wordt gretig ‘de kont gelikt’ om het even grof maar glashelder te stellen.

De koerier geeft niet mij het pakje, maar aan een toevallig barmeisje Gemma uit Oekraïne om te bewaren voor mij, die het geld 300.000 euro verdeeld met haar oekraïense baas van het direct rechts van Heartbreak Gelateria Pinoccio en ieder rustig met 150.000 euro weglopen! Nog belangrijker is het feit dat er documenten bij waren die ik dus nooit heb gekregen!

Zie voor gedetailleerde versie Ripped off by an Ukrainian crook in Benidorm! 300.000 euro lost!

Een jaar later gebeurd dit precies zo in Jalon met slechts 75.000 euro volgens de dader André Gruters en zijn vrouw Joke Laven uit Houten. De koerier geeft het pakje niet aan mij, maar aan oplichter en dief André die sluw het onderschept, misbruik makend van mijn trauma’s en PTSS. Hij werkte toen voor geld al met mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep samen!

Zie Post Opgelicht voor 75.000 euro in de Spaanse Jalon vallei!

Mijn leven wordt later verfilmd en de digitale E-boeken zijn er al over. Laatste deel 4 van de onderzoeksversie, dus heel gedetailleerd, maak ik nu af. Kortere commerciële verzamel versie voor publiek volgt kort daarna. Maanden denk ik.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.