Koninklijk huis betrokken bij doofpot affaire en zware mensenrechten schendingen!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Koninklijk huis betrokken bij doofpot affaire en zware mensenrechten schendingen!

censorship

Doofpot en hoogverraad door het Koninklijk huis en Kabinet tegen het Nederlandse en Amerikaanse volk, en verraad tegenover de onschuldige argeloze slachtoffers Hans Smedema en zijn inmiddels door hun leugens en bedrog afgedwongen(!) ex-vrouw.

Grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis! Zo niet wereldwijd en zal dus verfilmd worden, E-boeken zijn er al.

‘Life is not measured by the moments we breathe, but by the moments that take our Breath away!’

Zie ook mijn post J’Accuse Minister President en Koninklijk huis

en vooral KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

of meer gedetailleerd KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum against the Netherlands in American Airspace!

en hoe KLM ieder contact laf weigert KLM negeert laf en corrupt mijn aansprakelijkheidsstelling wegens fraude Koning Willem Alexander!

En voor een totaaloverzicht van de meest cruciale gebeurtenissen zie mijn post

Timeline all most crucial events!

Miljoenen aan gestolen belastingen!

Tientallen miljoenen belastinggeld heimelijk en achterbaks besteed aan voorkomen uitkomen van hun criminele acties! Meerdere landen inmiddels betrokken in een zich als een inktvlek uitbreidende samenzwering. Minister President Mark Rutte blijkbaar te dom, laf en corrupt om hier een eind aan te maken.

Het leven van succesvol zakenman met 140.000 euro inkomen door hun kafkaëske en orwelliaanse  lafheid en corruptheid sinds 1972 totaal verwoest, met miljoenen schade door hun weigering om simpel te stoppen en te erkennen wat ze sinds 1972 gruwelijk fout hebben gedaan. Gruwelijk gebrek aan ethisch denkvermogen en laat hun lafheid en corrupt egocentrisch denken zien.

Zware jarenlange mensenrechtenschendingen sinds 1972!

 • Heimelijk en achterbaks vogelvrij verklaard en buiten de normale wetten geplaatst, nadat eerste kind niet van Hans bleek te zijn! Daardoor alle drie kinderen natuurlijk niet van Hans.
 • Cruciale feit dat Hans in 1972 al heimelijk en illegaal onvruchtbaar werd gemaakt door de verkrachters, voor Hans in 1975 verborgen gehouden! Echtpaar dacht dus dat er niets aan de hand was.
 • Geen vervolging van de verkrachters toegestaan!
 • Heimelijk derden die over en voor ons beslisten en daardoor ons leven totaal hebben vernietigd. En dat feit laf en corrupt verzwijgen.
 • Daardoor zware mishandelingen en verkrachtingen en mensenrechtenschendingen!
 • In 2010 werd Hans nog weer even gedrogeerd en vervolgens gehersenspoeld en geconditioneerd om uitkomen te voorkomen. Wellicht zelfs met hersenbeschadigingen. De corrupte duivelse prof. dr. Onno van der Hart was weer de uitvoerder net als in 1975 en andere keren.
 • Zijn mede dader die altijd moest mee tekenen was prof. dr. R.J. (Robert) van den Bosch van het UMCG. Beide grof geld miljoen ontvangen voor hun ‘hulp’bij het bedriegen van ons als weerloos en argeloos echtpaar!
 • Politie en OM mogen geen onderzoek doen en doen dat laf en corrupt ook niet! Geen enkel verweer tegen de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis.
 • Rechters moeten meewerken op grond van staatsveiligheid door betrokkenheid laffe en corrupte Koningshuis, maar zwijgen over dat cruciale feit met dus enorme volkomen onnodige financiële schade.
 • Doen van aangifte wat iedere Nederlander wel mag, voor mij verboden ivm staatsveiligheid.
 • Iedere verdediging wordt dus niet toegestaan, maar dat moet je dan in de jarenlang slepende samenzwering zelf maar langzaam uitvinden! De laffe corrupte schoften!
 • Beiden leven nu gescheiden van de bijstand of erger door beslag op AOW Hans die nota bene boete van 7000€ moet betalen aan de verkrachters. Waarvan één nota bene de vader van een zoon! Dus gemakkelijk te bewijzen als dat zou worden toegestaan conform internationale wetten!

Moordaanslagen en moord geen enkel probleem!

Drie moordaanslagen op mijn leven en een moord op mijn buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde die te dicht bij de waarheid kwam en dus even(!) werd vermoord!

Justitie is NIET geïnteresseerd in dit gruwelijke feit, want de stasi afdeling binnen Justitie is met de uitvoering belast en verbiedt rustig ieder onderzoek wat het Koninklijk huis en de Monarchie in gevaar kan brengen!

En als dit uitkomt allemaal kan de Republiek uitgeroepen worden!

ing. Hans Smedema, Albir, Alicante, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.