Jaap de Vaginajager als Informant Justitie in grootste Nederlandse doofpot en samenzwering ooit!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Jaap de Vaginajager als Informant Justitie in grootste Nederlandse doofpot en samenzwering ooit!

Justitie zorgde er speciaal voor dat Jaap Duijs, type sexually violent predator,  de grond schuin tegenover ons kocht VOORDAT wij ons stuk mochten kopen, maar pas na(!) onze definitieve beslissing waar mijn corrupte broer mr. Johan Smedema speciaal voor naar ons toekwam!

Justitie, bij speciaal decreet Koningin Juliana belast met de gruwelijke uitvoering van de doofpot en samenzwering tegen Hans en Wies, gaf hem 100.000 gulden en een maandelijkse toelage(1000 gulden) van 1977 tot minimaal 2010 of zelfs heden?

En betaalde hem de hele universitaire studie tot drs. Italiaans in Groningen! 50.000 tot 100.000 euro? Omdat ik Hans Smedema in zijn woning Sydwende 107 dringend weer gemarteld en gehersenspoeld moest worden om bepaalde zaken te vergeten! Ik zag die avond buiten Onno van der Hart en werd gedrogeerd door Jaap Duijs. Zie mijn Ebooks voor de gruwelijke maar zeer educatieve details. Leerzaam hoe de AIVD/Justitie argeloze Nederlandse burgers molesteert om corrupte Koninklijk huis voor negatieve publiciteit te beschermen! En ook leerzaam hoe meisjes en anderen door drogeren, martelen en mind control gedwongen worden om criminele zaken tegen hen te verdringen!

Daarbij kreeg hij toestemming om mijn vrouw wekelijks te misbruiken, microfoon in onze woning en in de telefoon op mijn werkadres als directeur IHN in Leeuwarden, om af te luisteren en kreeg van contact politie Drachten gratis drugs om ons onder zijn mind control te houden!

Zwaar kostbaar(belastinggeld!) Cordon Sanitaire! Geschat een 20 miljoen inmiddels! Mede via hersenspoelen regelmatig als er gevaar dreigde als ik te dichtbij kwam. Corrupte Sylvia te Wierik bij politie Drachten gaf hem die drugs gratis op verzoek Justitie/AIVD, die daarvoor ook weer werd beloond door bevordering tot nu districtschef Drachten.

Meer en meer besef ik dat Jaap de Vaginajager uit Drachten niet toevallig onze buurman was aan de Sydwende, maar daar speciaal werd geplaatst om mij en mijn vrouw onder controle te houden! Hij moest er voor zorgen dat wij nooit achter de gruwelijke waarheid kwamen en onder hun/zijn mind control bleven. Het Koninklijk huis mocht immers NOOIT negatief bij deze zaak betrokken worden. En de betrokken ministers wilden dat natuurlijk ook niet.

Dat ik ook zelf door serieverkrachter drs. Jaap Duijs ‘gestuurd’ (mind control) kon worden heb ik nooit goed en duidelijk beseft, maar blijkt uit de gedetailleerde reconstructie die ik hier op deze blog en in mijn boeken gemaakt heb. En hier onder een wat directere analyse van hoe dit sluw door Justitie zelf uitgevoerd werd.

Het is alleen mogelijk doordat drs. Jaap Duijs tijdens een of meer hypnose en conditioneringssessies samen met prof. dr. Onno van der Hart er bij aanwezig moet zijn geweest! Daar zijn nu sterke aanwijzingen voor en het kan bewezen worden! Zie onder!

Godfather mr. Johan Smedema Gennep
Godfather mr. Johan Smedema Gennep die ons leven totaal heeft verwoest en door fraude het Koninklijk huis erbij heeft betrokken!

Hij kon dat alleen met hulp van verrader MOL-X(Demmink?) die bij Justitie of AIVD een hoge staffunctie had gekregen. En dat kon weer alleen doordat mijn broer mr. Johan Smedema uit Gennep via bedrog, vervalsen documenten, afpersing, drogeren en omkopen in staat is geweest om het argeloze onnozele Koninklijk huis en politici (lubbers)erbij te betrekken. MOL-X werkte dus samen met mijn broer(Rotary-lid Gennep) in opdracht Koninklijk huis en kon met een dus (vals) beroep op de staatsveiligheid alles doen, manipuleren en bewijzen vernietigen. Daarmee zijn eigen eerdere betrokkenheid sinds 1972 bij de vele verkrachtingen van mijn vrouw, mij heimelijk onvruchtbaar maken en gebruik Ketamine mooi buiten beeld houden. Politici zijn te onnozel om dat door te hebben.

Juist door zijn eigen ervaring en kennis van verkrachtingsmisdrijven en gebruik speciale drugs, kon hij snel carrière maken volgens verkrachter Jan van Beek uit Utrecht.

Analyse sluw misbruik bevoegdheden door Justitie!

 • Om mind control over iemand te krijgen moet je hem of haar een tijdlang kunnen drogeren en door martelen conditioneren, of beter africhten als een hond. Prof. dr. Onno van der hart werd daarvoor in 1975 omgekocht met 1 miljoen en werd meerdere keren ingeschakeld. Laatst bekende met lokale politie betrokken op 20 mei 2010 in Nachtclub Pretty Woman in Benidorm en daarvoor La Rambla in La Nucia. Belgische onderzoeksrechter ook betrokken. Jaap Duijs moet dus bij een of meer hypnoses aanwezig geweest zijn, zodat ik op hem werd afgericht door de corrupte martel prof. dr. Onno van der Hart, de Nederlandse Mengele!
 • Om een stuk grond te kunnen kopen door Jaap de Vaginajager en hoerenloper tegenover onze woning, voordat wij dat konden doen, moest justitie ingrijpen in gemeente Smallingerland waar Drachten het stuk grond had wat wij al hadden uitgezocht! Immers dan leek het net alsof wij later(!) kochten en het dus toeval was! Wij gingen dan naast hem wonen! Wat NIET het geval was. Zie onder.
 • Om ons te kunnen controleren moest men een soort heimelijke TBS regeling tot stand brengen. Dat bleek uit het heimelijk achteraf mee tekenen van Justitie tijdens ons huwelijk op 23 februari 1973 door twee ambtenaren die wij niet mochten zien en dus op een los vel.
 • Hoerenloper Jaap Duijs was al een vaste klant van mijn weerloze vrouw in 1972 en wist precies hoe haar in de extra emotionele persoonlijkheid te krijgen. Dus werd hij gevraagd om tegenover ons te gaan wonen voor een leuk gratis bedrag van 100.000 of meer? En maandelijkse toelage van hoeveel? Moet toch altijd een 1000 gulden zijn geweest? Sinds 1977 tot heden?
 • En veel meer, maar hier even niet belangrijk.

Analyse aankoop grond Sydwende Drachten

Wij wilden een stuk grond in Drachten kopen rond 1977. Na bezichtiging perceel uitgezocht en optie genomen. Overbruggingshypotheek bleek geen probleem en we gingen naar afdeling grondzaken Gemeente Smallingerland en wilden dat stuk grond vastleggen. Speciale afspraak gemaakt daarvoor en vanuit ‘t Harde er naar toe gereden. Wel wou hij speciaal weten welk stuk grond en zou het vasthouden. Mijn broer leider van de samenzwering, waar wij nog argeloos niets van wisten, kwam toevallig ook langs en wou weten welk stuk grond we gingen kopen en of dat nu definitief was! Hij controleerde welk stuk grond wij kochten om dan vervolgens Jaap Duijs het stuk schuin tegenover ons te laten kopen! Met veel geld toe en een maandelijkse toelage ook nog.

Wij kregen vanzelfsprekend NIETS! Ja mijn vrouw werd nu mer en meer door Jaap Duijs misbruikt tegen haar wil, dus juridische verkracht. Hoewel ze meewerkte na in de extra emotionele persoonlijkheid te zijn gebracht door hem.

Dus mr. Johan Smedema uit Gennep werkte mee, wat logisch is, aan het plaatsen van Jaap J. Duijs de verkrachter van mijn vrouw sinds 1972, daar in 1977 neer te zetten voor 100.000 en maandelijkse toelage van 1000 gulden tot minimaal 2010 wegens de hersenspoeling in Benidorm!

Wij kregen vanzelfsprekend niets, alleen maar bedrog, meer verkrachtingen van mijn weerloze vrouw en nog meer ellende.

Wat schets onze verbazing, dat kon even niet, we moesten twee dagen later dacht ik weer speciaal uit ‘t Harde terug komen!

 • Geen goede uitleg waarom! Mocht hij niet zeggen!
 • Gedraai, ik werd zelfs boos en het viel me dus op!
 • Speciaal weer terug naar ‘t Harde en later weer naar Drachten heen en terug was een heel eind en extra kosten.
 • Nog gevraagd of alvast tekenen door ons kon en dat zij dan later het zelf wel konden tekenen met hun eigen datum. Hij belde zijn manager grondzaken, maar dat mocht niet! Dus er was contact over met hogere heren. Mijn corrupte broer, manager grondzaken, en natuurlijk de Burgemeester in die tijd die door Justitie werd aangestuurd om mee te werken aan de doofpot en kwaadaardige actie. Volgens de aardige klokkenluider vertelde men hun niet waarom dit moest gebeuren in opdracht Justitie Den Haag waar de Stasi afdeling zat die namens het laffe corrupte Koninklijk huis de uitvoering van hun frauduleuze(op grond bedrog, drogeren en afpersing)besluit had gekregen.
Verkrachter drs. Jaap J. Duijs
Verkrachter namens justitie drs. Jaap J. Duijs

Als we terug komen blijkt er al een stuk grond precies schuin tegenover ons gekocht door hoerenloper en serie verkrachter Jaap de Vaginajager, toen nog beter bekend als  leraar Frans(veel vrije vagina-uren met minderjarige meisjes) Jaap J. Duijs. 

Wij kopen Sydwende 97.

Dat gebeuren met Jaap zijn aankoop werd ons speciaal meegedeeld door grondzaken! Dus hij waarschuwde ons destijds al, of wij hem kenden(!) en of hij belangrijk voor ons was? 

Kent U Jaap Duijs, de leraar Frans hier uit Drachten? Nee? Vreemd, want hij moet voor u heel belangrijk zijn! Hij moest de grond pertinent VOOR jullie kopen!

Zijn leven loopt nu gevaar! Men, mijn broer, MOL-X, Koninklijk huis en Ministerraad willen geen losse eindjes met getuigen, dus weer even snel een moord die op een hartaanval lijkt? Kan veilig, want onderzoeken zijn immers verboden via betrokken Koninklijk huis.

Als informant voor Justitie moest men immers iemand hebben die ons kon bewaken en zich als vrienden voordoen. Vanaf die plek kon hij beide woningen in de gaten houden! Precies er tussen in. Hij kocht Sydwende 107 en wij uiteindelijk 97 voor 84.000 gulden. Dus zat hij sluw schuin tegenover ons en kon mijn vrouw gewoon blijven misbruiken tegen haar vrije wil omdat hij inmiddels haar ‘meester’ was en ze gewoon ‘even’ in haar extra emotionele persoonlijkheid ging en dus achteraf bij mij niets meer wist. Hij kreeg ook een microfoon in onze woning en kon zo alles wat wij bespraken afluisteren! Ook email en telefoon werden continue afgeluisterd!

Wij zijn inmiddels gescheiden en ik ben voor dit criminele geweld gevlucht(criminele stasi organisatie vanuit Justitie!) en woon in Spanje en mijn arme bedrogen nog argeloze en weerloze ex-vrouw sinds 29 juni 2015, ergens anders.

Schitterend geregeld door Justitie in samenwerking met Gemeente Smallingerland. Hun woning was nu EERDER gekocht. Dus wat ik hiervoor al aannam, namelijk dat als hij na ons gekocht had, het bewijs van betrokkenheid kon zijn, had men sluw al vooraf geregeld!

Zie mijn post waar ik die fout zelf ook eerst maak!: Het monster van Drachten!

Ik weet inmiddels meerdere gevallen waar Jaap mij belt en opdrachten gaf. Die ik vreemd genoeg ook braaf uitvoerde en me daar later niets meer van herinnerde.

Ongelofelijk wat een moeite men deed om het betrokken Koninklijk huis, toch al onschendbaar, te beschermen! Tientallen miljoenen werden heimelijk gestolen van de argeloze Nederlandse belastingbetalers. Terwijl deze hele operatie toch oorspronkelijk moest zijn opgezet om ons te helpen????? Wij zitten in de bijstand en ik leef van een creditcard! Dus welke hulp bedoelen ze dan? Nooit hebben wij medische hulp door therapie gehad na de gruwelijke traumatische gebeurtenissen.

Later hoorde ik van Jaap zijn vrouw Wimke van der Meer, dat zij plotseling veel geld kregen, vermoedelijk meer dan 100.000 euro,  en heel plotseling dit stuk grond kochten. Ze kreeg geen tijd om naar wat anders om te kijken. Het was dit stuk grond en het geld of niet! Hij kreeg als informant ook een maandelijkse toelage voor het verkrachten van mijn weerloze vrouw en ons onder hun invloed houden.

Dus Jaap de Vaginajager heeft het stuk grond officieel VOOR ons gekocht, en dus is er geen bewijs van betrokkenheid. Behalve dan de getuigen destijds bij Gemeente Drachten die immers voorkennis hadden en speciaal NIET ons stuk grond wilden vastleggen! Boze opzet!

Ook Jan van Beek de hoofddader uit Utrecht had mij al verteld dat een vaste klant van mijn vriendin en later vrouw werd ingehuurd om ons in de gaten te houden. Het alternatief was onze moord geweest via een gezamenlijk auto ongeluk, maar dat vond men te gevaarlijk! Bovendien wou Jan van Beek niet dat zijn dochter die argeloos door ons werd opgevoed, zonder moeder achter bleef en stemde dus tegen.

Immers de eerdere moordaanslagen op mij in 1975 en 1980 waren door toeval mislukt. Zou me niet verbazen dat prins Bernhard daar bij betrokken moet zijn geweest vroeger in 1975 en 1980. Waarbij dus mijn arme buurman Cees van ‘t Hoog uit  Harde, vermoord werd. Meen drogeerde hem gewoon en het leek dus een hartaanval. Standaard methode bij de Koninklijke Stasi afdeling bij Justitie!

Opvallend is dat iedereen om ons heen geld krijgt, behalve wij als de grootste slachtoffers zelf! Miljoenen worden uitgegeven aan omkopen betrokkenen, tientallen aan het in stand houden van deze doofpot.

Hier weer minimaal 100.000 euro en een maandelijkse toelage van rond 1977 tot heden? Of hebben ze dat gestopt? Denk het niet, want hij kan nog invloed uitoefenen op mijn vrouw!

Ook tijdens mijn verblijf in Spanje heeft men onmiddellijk voor controle gezorgd!

 • drs. Jaap J. Duijs Drachten 1977 tot heden?
 • In Catral waren dat Ad en Marijke in 2008
 • in Parcent André Gruters(André de Rat) en joke Laven uit Houten die ook die 300.000 euro even gestolen hebben 2010 – 2012,
 • en later toen ik dat door kreeg, in 2012 – 2015 Hans en Marian Stigter uit Mascarat Spanje en Rotterdam die gezellig mee hielpen om die 300.000 via Zwitserland wit te wassen en naar Nederland te brengen. Hij kende immers Frans Weisglas oud voorzitter Tweede Kamer die hij mij toonde als prooi!
 • En hier is dat speciaal geregeld door een psycholoog met mij in contact te brengen. Janne Geraets uit Alfas del Pi. Heel erg geïnteresseerd in wat ik ga doen en wie achter de 300.000 euro zat. Wou pertinent weten wie dat was! En veel meer details. Polste ook welk bedrag ik wou hebben. 10 miljoen minimaal genoemd. Vrijwel zeker een drug gebruikt om mij meer te laten vertellen. Maar ik heb gelukkig niets te verbergen, jullie Nederlandse corrupte schoften wel!
 • Het valt op dat hulp alleen uit Amerika komt, en alle kwaadaardige acties door Nederlanders! Bijna net als bij Anne Frank!
 • Kent iemand nog een eerlijke integere Nederlander? Zou ik graag eens mee willen praten.

Ik schat de totale kosten voor Nederland op minimaal 20 miljoen euro! Wij nog geen cent, terwijl wij toch de slachtoffers waren die geholpen moesten worden oorspronkelijk?

Hypnose sessies prof. dr. Onno van der Hart & Jaap Duijs!

In Benidorm is dat eenvoudig te bewijzen via de Belgische eigenaresse die mij al waarschuwde voor prof. dr. Onno van der Hart en zijn martelwerktuigen in hun gehuurde kamer boven. Daar was volgens haar nog iemand waar Onno vaak mee sprak, maar die zijn kamer bijna nooit verliet! Dus bang om herkend te worden! Ik moest die dus goed kennen! Een dag of zo te voren zag ik zelf Jaap Duijs op de Boulevard Llevante lopen die toen hij mij zag plotseling verdwenen was! Niemand mocht weten dat hij daar was en Nederlander Ton die geregeld had dat ik naar La Rambla zou komen, had nog gepolst of ik die dag thuis bleef of naar Benidorm ging. Thuis had ik geantwoord, maar bedacht me toen wat later en ging toch. Zo zag ik dus Jaap Duijs zelf!

PrettyWomanNightClubBenidormVan mijn vrouw hoorde ik later dat drs. Jaap Duijs plotseling in Spanje was geweest voor raadselachtige afspraak waar zelfs zijn vrouw Wimke niets van mocht weten. Dus het was Jaap Duijs op 20 mei 2010 in Benidorm Nachtclub Pretty Woman, en daarvoor in La Rambla in La Nucia waar ook de Belgische onderzoeksrechter bij was later. Onno heeft dus mij op Jaap laten reageren met stroom schokken. Pijn als ik niet op Jaap reageerde, wat het meisje van de Nachtclub immers had gehoord! Ze hoorde mij uren lang schreeuwen! Ik ben afgericht en meer natuurlijk.

Zie mijn post https://hanssmedema.info/hersenspoelen-en-martelingen-20-april-2010-chronologisch/

Verder natuurlijk de sessie die ik in 1975 moest ondergaan door Onno van der Hart bij GGZ Zwolle! Jaap zal daar nog niet bij geweest zijn neem ik aan.

Wel weet ik dat ik bij Jaap de Vaginajager in zijn woning door hem ben gedrogeerd, want ik miste later vele uren toen ik vroeg in de morgen pas bij mijn vrouw kwam. Die had nog gebeld naar Jaap zelfs. Ik werd bij hem wakker op hun bank in de kamer en was dus bewusteloos geweest door hun drogeren! Weer een sessie met conditioneren en dat was vele jaren eerder! OP die avond werd er bij hun aangebeld en toe ik keek dook er iemand weg. Dus Onno van der Hart die er steeds bij was om mij klein en niet scherp te houden via hun mind control.

Meer later…

ing. Hans Smedema, verbannen in El Albir, Costa Blanca, Spanje.

Nog niets over de zitting Rechtbank Leeuwarden van 4 augustus.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.