Gruwelijk Decennia Lang Cordon Sanitaire Sydwende, Drachten!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 10/11/2021 published 18/04/2021 by Hans Smedema

Gruwelijk Decennia Lang Cordon Sanitaire Sydwende, Drachten!

Zonder enige twijfel is de bewaking met afluisteren via microfoon in destijds onze woning Sydwende 97(in 2010 verkocht als gevolg van de zware vervolging), het zwaarste onderdeel van een totaal Cordon Sanitaire rond het argeloze en weerloze echtpaar Hans en Wies Smedema in de bekende geschiedenis van Nederland.

Wat weer onderdeel is van de zwaarste doofpot en samenzwering uit de bekende Nederlandse geschiedenis, en met een Koninklijke bescherming van de verkrachters en speciale ruling of decreet door Koningin Juliana rond 1972/3 die iedere vervolging door OM en Justitie verbood en blijkbaar zelfs bewijzen moest vernietigen. Daarvoor werd KCOM, ook wel de Omerta organisatie genoemd, opgericht onder leiding van mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep die weer werd gestuurd door verkrachter MOL-X binnen Justitie. En dat is vrijwel zeker Joris Demmink die zijn vak van verkrachten leerde van verkrachter en drogeerder Jan van Beek. Zie daarvoor mijn artikel…

Joris Demmink blijkt verkrachter en MOL-X binnen Justitie in mijn Hans Smedema Affair!

KCOM Geheime Koninklijke Criminele Organisatie Mengele!

Deze ‘bewaking’ werd uitgevoerd door een oud verkrachter leraar frans Jaap Duijs uit 1972, vaste klant en vriend van de beide hoofd-verkrachters van mijn gedrogeerde weerloze vriendin uit 1972. Die met een stroomstok voor varkens tot een seksslavin was gemarteld. Vrienden Jan van Beek en MOL-X binnen Justitie (vrijwel zeker Demmink) die Jaap Duijs dus in 1977 100.000 gulden met maandelijkse toelage aanboden voor de aankoop van Sydwende 107 schuin tegenover ons. Binnen dagen beslissen! Pertinent verplicht door grondzaken Drachten op speciaal abnormaal verzoek justitie(!) een dag vlak vóór(!) ons met hulp van mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep die even speciaal(!) toevallig(!) langs kwam om even onze definitieve gewijzigde keus van 113 naar 97 te horen. Dan leek het immers alsof wij zelf toevallig schuin tegenover Jaap kwamen wonen en dus zogenaamd niet(!) gepland. Zijn Villa moest ook pertinent eerder klaar zijn dan dat van ons. Maar er zijn veel getuigen van binnen gemeente Smallingerland, want die vreemde opdracht was daar natuurlijk top nieuws.

Want waarom moest een leraar Frans Jaap Duijs uit Drachten nou speciaal vlak voor ons uit ‘t Harde dat perceel grond kopen? Wij moesten speciaal terugkomen uit ‘t Harde na het weekend. En ook Jaap Duijs wijzigde zijn eerdere keuze voor 109 in 107 nadat wij definitief gekozen hadden.

Zie daarover mijn specifieke post…

J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Zie bijgaande desbetreffende overzichtsfoto van Google Earth.

Situatie Sydwende met bijna gratis(100.000 en maandelijkse toelage) Villa voor verkrachter ‘Jaap de Vaginajager’ die schuin tegenover ons moest gaan wonen op 107. Merk op dat 107 in opdracht justitie door Google Maps naar 105 werd verplaatst. Unieke hulp voor de koninklijk beschermde serieverkrachter die ons daar 32 jaar lang kon misbruiken, afluisteren met microfoon en post onderscheppen als zogenaamd onze vrienden. Mijn vrouw was zijn seksslavin sinds 1972.

Links onder onze woning van 1978 tot 2010 met de gele plaatsbepaler, daar tegenover onder is 105 zichtbaar waar 107 opzettelijk(!) ook foutief is vermeld, maar rechts daarvan dus de echte speciaal geheim gehouden 107 van waaruit de koninklijk beschermde serie-verkrachter Jaap Duijs met zware mind control(zijn seksslavin) over mijn vrouw ons dus kon bewaken. In onze meterkast centraal in onze hal was een zeer gevoelige microfoon geplaatst die heimelijk via de ongebruikte tweede lijn  rechtstreeks was aangesloten op de Telecom verdeelkast die stond naast de bushalte die rechtsboven blauw is aangegeven. Daar was hij sluw doorgelust naar dus Sydwende 107. Daarvoor had een Telecom man mij al eens gewaarschuwd, maar niet naar welke woning. Alleen maar dat die lijn was doorgelust met een briefje daar niet aan te komen.

Rechts de Telecom verdeelkast waar mijn tweede lijn van 97 was doorgelust naar 107.

Bewijs voor het doorlussen en voor het feit dat Jaap rechtstreeks contact had met mijn corrupte broer mr. Johan Smedema(Meester in de Rechten) was dat toen ik met veel problemen op mijn afgeluisterde telefoonlijn die een keer op de andere tweede lijn aansloot, ik vrijwel direct Jaap plotseling hoor in mijn kantoor die zegt

“ben jij dat Johan…? Johan…? Ben jij dat? Vreemd wat is dit nou weer.”

Ik schrok me kapot natuurlijk zonder eerst te begrijpen waar die stem van Jaap vandaan kwam en zeg nog argeloos en dom “nee, ik ben het Jaap, Hans!”

Maar zijn stem kwam uit de luidspreker van mijn desktop computer. Dus had Jaap rechtstreeks contact met mijn tweede ongebruikte lijn, en veel contact met mijn broer Johan via zijn computer.

Microfoon heimelijk in onze meterkast!

Wat ik toen nog niet begreep was dat die door mij ongebruikte lijn wel was aangesloten op een klein kastje waar heimelijk een zeer gevoelige microfoon in zat. Zo kon leraar frans en justitie verkrachter Jaap Duijs alles horen waar ik zakelijk en privé mee sprak. Zoals buurmeisje Sophie die door mij ontmaagd wou worden en dus snel door Jaap werd gedrogeerd en samen met haar argeloze ouders bedrogen. Ik was argeloos kansloos natuurlijk.

Asielrechter Rex J. Ford vertelde mij later in 2009 ook dat ze geen rechtstreeks contact tussen Jaap en Johan konden vaststellen via telefoon. Waarop ik hem deze gebeurtenis vertelde die aangeeft hoe sluw Justitie alles heimelijk(!) regelde! Dus buiten normale afluister zaken om waarbij anderen(rechters?) toezicht houden.

Daarnaast werden al mijn emails en telefoon gesprekken(ook mobiel later) ook afgeluisterd zodat ze snel konden ingrijpen als ik onderzoek deed naar de vele negatieve ‘vreemde’ zaken decennia lang. Jaap had de opdracht van justitie om mijn leven zoveel mogelijk kapot te maken zodat er minder gevaar voor uitkomen MOL-X(Demmink?) zou zijn. Zie daarvoor…

Timeline all most crucial events!

Dus buiten de normale Telecom centrale om! Wat de zeer geheime koninklijke doofpot(uit 1975) door zeer speciale geheime afdeling binnen Ministerie van Justitie feitelijk al bewijst. Justitie werkte heimelijk voor de verkrachters(waaronder Demmink?) en de doofpot door alle bewijzen te vernietigen en iedere vervolging van de vele daders, waaronder porno industrie en medeplichtigen te voorkomen. Wij mochten rustig creperen en kregen nooit een cent.

Tijdens mijn eerste asielaanvraag tegen de gruwelijke vervolging door Nederland in 2009 werd na zeer professioneel onderzoek het heimelijk doorlussen naar 107 bevestigd door asielrechter Rex J. Ford in Miami, Florida en CIA/FBI. Zie daarvoor ook mijn artikel…

Resultaten Amerikaans Onderzoek Hans Smedema Affair

Speciaal verplaatste woning 107 naar 105 om de werkelijke geheim te houden op speciaal verzoek justitie Den Haag.

Het verplaatsen van 107 naar 105 is dus op speciaal verzoek door Justitie Nederland aan Google Maps opgedragen om de koninklijk beschermde top-crimineel en verkrachter van vele meisjes en vrouwen te beschermen. Argeloze zoekers komen op een verkeerd adres direct tegenover onze woning destijds(!) terecht, maar dat perceel 105 was al verkocht in 1977. Ik ga ervan uit dat Jaap inmiddels is verhuisd naar een bejaarden centrum. Hij was van 1942,

Totale controle door Jaap Duijs!

Wij werden dus argeloos totaal gecontroleerd door serieverkrachter Jaap Duijs die hulp kreeg van Justitie! Een lijst is het volgende:

  • gratis dagelijkse drugs via Politie Drachten en zijn vriendin daar, Sylvia te Wierik(later beloond tot manager Politie Drachten) om ons licht gedrogeerd te houden nodig voor zijn heimelijke mind control over mijn vrouw en later mijzelf. Sluw via zogenaamde vitamines.
  • afluister microfoon in onze meterkast en op mijn kantoor in Leeuwarden als directeur Ingenieursbureau IHN waar hij mij kapot probeerde te maken want ik mocht niet succesvol zijn want dat was te gevaarlijk voor de doofpot en samenzwering.
  • sleutel van onze brievenbus want als argeloze vrienden pasten wij op elkaars woning tijdens vakanties dus hij kon brieven onderscheppen zonder dat wij dat wisten.
  • controleerde mijn gedrogeerde weerloze vrouw totaal als zijn geheime seks-vriendin met o.a. stelen cruciaal medisch dossier door mijn vrouw. Zie post Cruciaal medisch dossier heimelijk onderschept en gestolen!
  • was lid KCOM en dus werd betaald voor doorgeven van cruciale informatie naar mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep en had direct computer verbinding met hem voor gesprekken. Na natuurlijk zijn verkrachten en zo te hebben verborgen…! Doodsimpel.
  • Onderscheppen post rechtstreeks van postbode!
  • Mijn vrouw mijn paspoort laten verwisselen met het van haar waardoor ik op Schiphol niet naar Zwitserland kon voor cruciaal gesprek met Mensenrechten advocaat. Dat was blijkbaar te gevaarlijk!
  • het vervalsen(!) van zogenaamd vrijwillige DNA Vaderschapstesten door vrouw en kinderen de swabs te laten verwisselen met die van schoonfamilie Snieders(drie artsen) van Dirk Snieders uit Oegstgeest die toevallig arbeidsongeschiktheids arts was bij weer Justitie! Zie Kinderen vervalsten zelf hun eigen vrijwillige DNA-test!
  • etc. een 32 jaar lang! Zie mijn Ebooks.
Video die mede als gevolg van mijn casus met waarschuwen 2008 CTIVD over MOL-X geinfiltreerdbinnen Justitie, deze blog sinds 2007 en mijn eerste asielaanvraag 2009 in Miami Florida met zwaar professioneel onderzoek door FBI/CIA naar ook ‘wie is de mol’.

Exile 2008 naar Costa Blanca, Spanje!

Mede de reden dat ik al in 2008 uit Nederland ben gevlucht in exile naar Costa Blanca, Spanje. Maar ook daar werd ik gruwelijk vervolgd en zwaar mishandeld, gedrogeerd en geprogrammeerd met hulp van de corrupte omgekochte prof.dr. Onno van der Hart en in innige samenwerking met weer justitieverkrachter Jaap Duijs uit Drachten! Hij zelf vertelde mij dat de reisjes erg leuk waren en alles contant werd betaald om geen sporen na te laten. Dus beide criminelen wisten dat het zwaar criminele acties waren. Hans Smedema moest geestelijk verminkt worden en zo buiten gevecht gesteld als een verwarde zombie.

Zie o.a. 2008 Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

en 2010 Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

en weer 2011 Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

Ministerie Binnenlandse zaken NIET op de hoogte geheime koninklijke doofpot?

Uit de brief van Minister aan AIVD rond 2007/8 blijkt dat ze dacht dat ik een ‘verwarde geest’ was! Hoewel CTIVD weer wel op de hoogte was van de doofpot en mondeling mij vertelden dat ze zouden adviseren om daarmee te stoppen, wat schriftelijk weer niet zo was. Dus door desbetreffende Kabinet Balkenende(?) afgewezen. Dat zou wijzen op het cruciale feit dat zelfs sommige(?) Ministers en dus Kabinetsleden NIET op de hoogte werden gehouden van deze grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis. Werd Koninklijk huis zelf wel op de hoogte gehouden? Ik betwijfel dat zeer. Zie …

AIVD Rapport met eindelijk vrijgegeven informatie!

Meer later…

ing. Hans Smedema, in exile (over)levend in El Albir, Costa Blanca, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.