Verkrachter Jaap Duijs!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Verkrachter Jaap Duijs!

Alfred Dreyfus affaire

‘Never in world history…

has a single loving couple…
been betrayed so badly…
for so long…
by so many…!  Hans Smedema

 Jaap de vaginajager!

‘Duizend maal erger dan een vijand, is een vriend die een vijand blijkt te zijn.’

‘Boze meneer, mama kleertjes uit. Papa gauw komen en boze meneer wegjagen!’  Wanhopige dochter van 4 jaar, tijdens een verkrachting, terwijl haar papa NOOIT kon komen!

Laatste nieuws over het Monster van Drachten!

Jaap de Vaginajager blijkt al seks met mijn vrouw te hebben gehad toen hij haar leerde kennen in 1972 via Jan van Beek die haar aanbood via advertenties!

Bovendien werd hij door mijn broer samen met de MOL-X(vriend van verkrachter Jan van Beek) met top staf functie bij Justitie, ingezet om ons aan de Sydwende in de gaten te houden en regelmatig te drogeren zodat wij beide weerloos bleven.

Hij kreeg daartoe ruim 100.000 gulden en een maandelijkse toelage sinds 1977 en moest de grond EERDER kopen dan wij tegenover ons op Sydwende 107. Zodat het leek dat wij toevallig naast hem woonden. Maar afdeling grondzaken waarschuwde mij in 1976/77 al voor Jaap Duijs! Zie hiervoor de volgende posts:

https://hanssmedema.info/jaap-de-vaginajager-als-informant-justitie-grootste-nederlandse-doofpot-en-samenzwering-ooit/

De volgende post is een prachtige samenvatting hoe crimineel deze leraar Frans minderjarige meisjes drogeerde en ontmaagde en/of misbruikte! 

https://hanssmedema.info/het-monster-van-drachten/

Zie ook Post Psycho rapport verkrachter drs. Jaap Duijs Drachten

en https://hanssmedema.info/voorzitter-societa-dante-alighieri-friesland-ontmaskert-als-serieverkrachter/

 • het misbruiken en juridisch gezien verkrachten van mijn weerloze vrouw sinds wij in 1978 aan de Sydwende in Drachten gingen wonen, dus gedurende een 22 jaar minimaal. Vermoedelijk nog steeds haar meester en kan haar opdrachten geven. Mind control!
 • het vreemdgaan met mijn vrouw voor zijn vrouw Wimke verborgen houden en daarbij mij maar ook zijn eigen vrouw slaapmiddelen laten slikken, zodat zijn penis even ‘vrij spel’ had
 • het liegen en bedriegen over deze zaak, speciaal in zijn (valse)aangiften bij politie, zodat Hans Smedema als gek werd neergezet
 • het wegwerken van bewijzen en foto’s bij hunzelf, maar ook in ons eigen huis laten verdwijnen. Diefstal dus en verwijderen van bewijzen die aannemelijk zouden maken dat hij inderdaad de verkrachter en dus vader is geweest van een ongeboren vrucht uit 1980!
 • zelfs tijdens meerdere vakanties zowel zijn vrouw slaapmiddelen geven of opdringen, als mijn vrouw als haar ‘meester’ opdragen om mijzelf heimelijk zware slaapmiddelen te geven zodat zijn penis weer een nacht ‘vrij spel’ had

Laatste nieuws uit 2015!

 1. Drogeren verkrachten minderjarig meisje door drs. Jaap J. Duijs uit DRachten
 2. Jaap de vaginajager & mind control

Voor meer informatie over deze serieverkrachter, zie ook de meer gedetailleerde Posts:

 1.  Casus Jaap Duijs uit Drachten!
 2. Jaap Duijs valse aangifte!
 3. Verhoren hoger beroep Jaap Duijs uit Drachten
 4. Verhoor politie Drachten ivm drs. Jaap J. Duijs uit Drachten
 5. Onschuldig gevangen in P.I. ter Apel!
 6. Voorloop Strafzitting politierechter Jeroen van Bruggen 9-2-2009

Verkrachter Jaap Duijs uit Drachten ontkent tegenover politie dat hij ooit op een rubberbootje was geweest en ook nooit op het jacht van mijn broer Marinus, waar hij mijn vrouw even een half uurtje verkracht terwijl onze dochter van 5 jaar die nog niet kon zwemmen van hem op het dek moest achter blijven! De vele gemaakte foto’s die dat bewijzen zijn door het echtpaar Jaap & Wimke D. snel vernietigd, ook uit ons huis! Maar een super8 filmpje vergat hij en daar staan de volgende beelden op die mijn gelijk bevestigen. Ze liegen dus beiden eerst, en ze erkennen later dat ze het wel zelf zijn!

Zie Youtube video Jaap in rubberbootje!

Meer beschuldigingen:

 • Ik beschuldig hem van het feit, dat hij al sedert de bouw in 1978 op de hoogte was van het feit dat mijn arme weerloze vrouw kon worden misbruikt zonder het achteraf te beseffen. Na enige weerstand deed ze wat hij van haar verlangde en hij vond dat schitterend natuurlijk. Hij wist dat samen met Obe Posthumus, ook buurman die haar bij toeval uit een raam zag worden misbruikt door de bouwvakkers.
 • Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zijn Jaap en Wimke door familie gevraagd om een oogje in het zijl te houden. Dat nadat Rieks P. op heterdaad was betrapt door broer Marinus en Joop de Boer tijdens zijn wekelijkse ‘wip’ op mijn arme weerloze vrouw. Om over onze getraumatiseerde dochter nog maar niet te spreken.
 • Toen uit de verkrachtingen van Rieks P. een kind uit voortkwam, onze jongste zoon, gingen we samen met Jaap en Wimke varen met de boot van mijn broer Marinus. Slechts enkele weken nadat de jongste zoon geboren was. De arme W…je was nog niet aan de pil, want gaf nog borstvoeding en wilde eerst weer wat ‘normaal’ worden.
 • Dat feit maakt echter verkrachters nooit wat uit, want die hebben enkel oog voor hun eigen ziekelijke ‘behoeften’. Dus zorgde Jaap op sluwe wijze dat ik met zijn vrouw ‘even’ de natuur van Eernewoude ging zien in een bijbootje. ‘Zo mooi Wim, dat moet je gezien hebben’ zei hij toen nog zalvend. Niet wetende dat mijn arme weerloze vrouw kon worden misbruikt naar believen zonder dat ze zich kon verdedigen, liet ik haar in vertrouwen achter bij Jaap op de boot en met onze vijf jaar oude dochter ook aan dek met zwembandjes. Maar zijn vrouw vertrouwde het niet en zag dat onze dochter al snel alleen aan dek was, wat mijn lieve zorgzame vrouw nooit zou doen! En Wimke wilde terug. We kwamen een klein half uur later terug en dochter zat nog steeds alleen aan dek, wat abnormaal was. Wimke maakte er speciaal foto’s van. Volgens dochter moest ze van Jaap aan dek blijven! Mijn arme W…je wist van niets en was voor haar gevoel helemaal niet zo lang beneden geweest. Bij dubbele of emotionele persoonlijkheid is tijdverlies een heel belangrijk symptoom! Het slachtoffer gaat tijdelijk over in de emotionele persoonlijkheid, had in dit geval seks met Jaap en kwam weer boven zonder zich dat nog te herinneren! Dus tegen haar wil!
 • De volgende dag ging Jaap alleen mee, hij had Wimke overtuigd, dat het met de kinderen wel erg lastig (!) was. Weer zag hij kans om de arme W…je even onder in de boot te misbruiken. Ik moest sturen boven aan dek en vertrouwde het niet. Toen ik even snel ging kijken, zat W…je net op het toilet, terwijl Jaap uit de hut kwam waar ook het toilet zat en het grootste bed. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is op één van die twee dagen de arme W…je bevrucht, zonder het zelf te beseffen.
 • Toen bleek dat W…je zwanger was in 1980, was ze erg boos op mij. Hoewel wij vrijwel niets ‘gedaan’ hadden. Zelf wist ze dus niet meer van Jaap en haar seks met hem op de boot, maar rekende wel uit dat ze juist in dat weekend vruchtbaar moet zijn geweest. Ze was zo regelmatig als een klok altijd. Toen ik haar er op wees, dat ze een klein half uur met Jaap alleen onder in de boot was geweest, was ze natuurlijk hevig verontwaardigd. Wat ik wel niet dacht, ze zou toch niet met Jaap seks hebben, als wij het niet eens deden? Nee, dat leek mij ook. Dus moest het toch ‘iets’ van mij zijn geweest. Anders kon het niet. Dat haar bloedeigen gewetenloze zusters, mijn bloedeigen gewetenloze broers, de gewetenloze Justitie en Politie, en niet te vergeten de gewetenloze medici, ons gruwelijk bedrogen, konden wij nog niet beseffen met onze beider amnesie en verdringing.
 • We lieten het kind weghalen in Amsterdam en onze zwager Tjitte de Jong, die onze assurantiën (kosten) deed belde er nog over. Hij wist dus alweer, dat de arme W…je zwanger was geworden en dus verkracht moest zijn. Hij was op de hoogte blijkt later, van de doofpot. Waarom hij geen actie ondernam is onduidelijk. Maar niet vreemd, want niemand vond het nodig om ook maar iets te doen aan alle verkrachtingen.
 • Meerdere malen zag Jaap kans om haar te misbruiken. Hij ging zogenaamd tennissen, maar ging dan met haar in een hotel vlak bij. Ik ben een keer gewaarschuwd door vier tennissers aan de bar van de Beampipers, maar met mijn amnesie was dat tevergeefs. ik verdrong het onmiddellijk weer. En therapie werd ons opzettelijk onthouden.
 • Nog een belangrijke kwestie vond plaats toen wij hun gastvrij en vol misplaatst vertrouwen uitnodigden in Lorgues in Frankrijk. Daar zag hij kans om zowel mij als zijn vrouw te drogeren met zware slaappillen en had mijn weerloze vrouw opgedragen om op hem te wachten voor het raam. Wat mij nog opviel, want normaal ging ze direct lief naast me slapen. Ze werd door hem met een steentje naar beneden gelokt en kwam terug voor een deken. De volgende morgen kreeg ik van W…je een beste ‘beurt’ en merkte dat ze seks moest hebben gehad. Wimke kwam nog bij me en wees op de beide ligstoelen die strak tegen elkaar stonden, met de bedjes er op, terwijl die de vorige avond nog los stonden en de wij de bedjes altijd onder een afdak opborgen. Ze vertrouwde het niet , miste diverse slaappillen, en heeft Jaap later gedwongen tot een bekentenis. Hij moest mij ook bellen, maar hij wist haar net op tijd te overtuigen, dat het op de buurt voor hen dan heel ‘anders’ zou worden. Dus liegen ze nu nog steeds. Maar hij bedriegt zijn eigen vrouw dus ook. Maar zij bedriegt ons en vooral de arme W…je weer.
 • Dat ze daarmee mij voor paranoïde door laat gaan, maakt dat slag gewetenloze mensen nooit wat uit. Uitsluitend eigenbelang staat voorop. Dat wij nu uit elkaar dreigen te gaan, op grond van onder anderen HUN leugens, maakt hun alweer helemaal niets uit. Nooit heeft het onze ‘vrienden’ ook maar iets uitgemaakt overigens. Nederland-Hufterland in optima forma.
 • Veel later blijkt mij pas dat Jaap mijn vrouw wanneer hij maar kon, misbruikte voor eigen behoeften. Ze weet nu nog van niets en dus was het onvrijwillig en in haar emotionele persoonlijkheid. Ze was en is nu nog (!) de slavin van hem, en zal zijn bevelen altijd opvolgen. Tot ze therapie krijgt, maar dat kan nooit gebeuren met gewetenloze familie en medici zoals wij om ons heen hebben. Kan heel goed zijn, dat ze met Jaap bij Politie gewoon moest verklaren dat ze het vrijwillig heeft gedaan. Politie is achterlijk genoeg om die truc niet door te hebben. Ik had aangifte gedaan, maar ze weigeren die te accepteren. Het is te onwaarschijnlijk! De hufters. Want dus delen bij Justitie zelf zijn gewoon op de hoogte van de doofpot en het feit, dat ik gelijk heb en dus niet gek maar beter ben geworden. Een cruciaal verschil.
 • Ik acht de kans erg groot, dat Jaap nog steeds haar opdrachten geeft om ergens naar toe te gaan, waar ze samen seks hebben. Hij lekker omdat hij mij kan bedriegen (geeft dat slag mensen een kick), en zij zonder het achteraf te beseffen, dus tegen haar wil. En zonder hulp sta ik machteloos, want ik kan haar niet altijd beschermen.

Dus zo zit ik na dertig jaar goede vriendschap met Jaap en Wimke in een gruwelijk dilemma. Mijn bloed eigen vrouw gelooft mij niet en ze wordt door de totale doofpot van zusters, mijn familie, Justitie, Politie en medici bedrogen, dat haar zogenaamd niets mankeert! Die willen uit gruwelijke eigenbelang niet dat dit nu nog uitkomt en kiezen voor de minst erge oplossing en dat is Hans Smedema opofferen als paranoïde figuur en laat de arme W…je maar rustig misbruiken. Wat kan hun dat schelen. Feitelijk doen ze dat al sedert 1973! Ongelofelijk, maar helaas waar!

Mijn vrouw wil nu op die valse gronden scheiden van mij, terwijl als ze de waarheid zou weten, we nooit uit elkaar zouden gaan. Onze totale omgeving  gelooft vanzelfsprekend (!) Jaap en Wimke en heeft mij als gek afgeserveerd. Nooit in de nu zeven jaar heeft ook maar iemand de moeite genomen om met mij te praten, of om getuigen te ondervragen. Ik noem immers wel honderd getuigen, maar vreemd genoeg komt niemand op het idee ‘waarom vragen we die niet even?’

Kan heel goed zijn overigens, dat de omgeving denkt, dat W…je het niet WIL weten. Dat is onjuist, maar W…je ontkent alles heftig. Dat hoort ook bij het ziekteproces. Ze weet immers daadwerkelijk nog van niets. Het geheugen komt pas terug als de persoon in kwestie het langzaam begint te accepteren. En dat kan niet door de gewetenloze doofpot zelf! Pas als meer mensen haar erop wijzen, zal ze gaan nadenken. Nu niet, Hans is gek! Een DNA vaderschap test is door ‘Justitie’ met toestemming misleidde politici vervalst. Of door kinderen zelf, dat kan ook nog. Die kunnen misleid of gemanipuleerd zijn en meewerken aan de doofpot. In al die zeven jaar heeft nog geen van de kinderen met mij hierover gesproken. Enkel ontkenningen van de oudste zoon. En hij verklaart mij gewoon voor gek. Zonder enige onderzoek, terwijl hij wel drs is en dus zou moeten weten, dat onderzoek aan te bevelen (!) is voordat je conclusies trekt.

Niemand heeft overigens ooit dit onderzocht. Psychiaters verklaren je gewoon ZONDER enig onderzoek al voor gek. Dit kan volgens hun helemaal niet en dus (!) bent u gek.

Een DNA test van de geaborteerde vrucht van Jaap kan vermoedelijk niet meer, omdat de gegevens van de abortus wel niet meer aanwezig zullen zijn. Zwager Tjitte en Politie hadden dat in 1980 simpel kunnen doen, maar wilden de doofpot graag in stand houden! De schoften. Jaap en Wimke ontkennen zelfs gewetenloos dat ze ooit op die boot zijn geweest en W…je weet dat niet meer door haar natuurlijke verdringing van alles. Dat is een cruciale leugen van hen, want als ze hadden getuigd, dat ik gelijk had, dan had ik met die gegevens een therapie kunnen afdwingen voor de arme W…je. En wellicht politieonderzoek. Nu ga ik voor gek door het leven en kan niet eens en advocaat krijgen. Ook al weer schoften. Nederland-Hufterland in optima forma.
Bovenstaande is de volledige waarheid en zou (!) door getuigen bevestigd kunnen worden.

Gezien alles wat heeft plaatsgevonden is deze zaak cruciaal en zeer belangrijk voor ons. Jaap en Wimke hadden immers als ze wel integer waren geweest veel kunnen bewijzen. Nu de arme weerloze W…je zelfs wil scheiden, acht ik het verantwoord om dit verhaal nog duidelijker neer te zetten. Bovendien vind ik het terecht, dat ik hun vervloek.

Bovengenoemde feiten worden niet of onvoldoende bestreden, justitie weigert een onderzoek conform de doofpot, en dus zal het als bewezen en vaststaande feiten beschouwd worden in het verdere verloop van dit ‘misdrijf van de eeuw’.

Hans Smedema december 2007

Copyright 2007-2010 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.