Onschuldig gevangen gezet P.I. Ter Apel door Politie Drachten & OM!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Onschuldig gevangen gezet P.I. Ter Apel door Politie & OM!

Hans Smedema Ter Apel Hoofd
Hans Smedema in P.I. Ter ApelOp grond fraudeleus (geen verdediging toegestaan!) vonnis van 3 dec 2012 ook nog!

Zoals in de vorige Post aangegeven was mijn vermoeden mbt fraude rechercheur Bart van S. politie Drachten en Officier van Justitie Hoekman juist! Ik werd op dinsdagavond 17 september 2013 enkele uren(!) voor mijn vertrek via Schiphol en Mexico City naar Texas voor tweede asielaanvraag tegen de vervolging uit Nederland, razendsnel al om 20.15 door maar liefst 3 overigens erg aardige agenten bij mij thuis opgehaald en als een VIP netjes zonder handboeien aangehouden en gevangen gezet! Reden zogenaamd niet voldoen vonnis Hof Arnhem, dus belediging van justitie-verkrachter(sinds 1972!) voormalig betaalde(!) geplande(!) leraar frans buurman drs. Jaap J. Duijs, maar dat was de drogreden.

Werkelijke reden achteraf was dat door opzettelijk een juridische fout of zogenaamde(geplande!) vergissing te maken, de hele vorige zaak, gebaseerd op 5 valse(!) aangiften, vernietigd en dus ongeldig zou worden! Dus kon Amerika de liegende klagers nooit meer daarvoor aanpakken! Sluw, sluw, sluw! En ik hoefde dan enkel de maximale maand in detentie te zitten werd iedereen voorgehouden zodat ze zouden meewerken aan dit spelletje.

Want daarvoor moest eerst nog het Hof in Arnhem beslissen na een nieuwe zitting en ook dan is dat lang niet voldoende zware reden die ik hieronder uitleg! Mijn vrouw kwam op dat moment vreemd genoeg niet thuis en bleef dus bij onze dochter Ilse en Renier Snieders in Groningen mijn gevangen nemen rustig afwachten. Dus mijn vrouw had rechtstreeks contact met rechercheur Bart van Someren! Ze wisten daar al dat ik zou worden vastgezet!

Kosten weer dik 1200 euro aan achteraf onnodige vlieg en hotelkosten als ze mij dat even hadden verteld vooraf. Mijn selectief ontoerekeningsvatbare vrouw met zware dissociatie en zelfs een dubbele emotionele persoonlijkheid(!) had in opdracht van Jaap tegen de corrupte rechercheur Bart van Someren gelogen(!) dat ik op de trouwdag van haar zoon Arne ‘stennis’ zou schoppen. Wat nooit kan vanuit Mexico of Amerika en ik geen enkele reden voor heb ook nog. Totaal niet mijn wel(!) hoge ethische niveau. Ik lieg en bedrieg als enige niet, nooit! Bij mij is al mijn hele leven alles volkomen open en transparant. En ik was al eerder via Vancouver op weg naar Amerika tegengehouden met 3500 euro onnodige kosten, had ik Bart ook verteld tijdens het verhoor enkele uren daarvoor nota bene, dus hoe kon ik dan ooit stennis scheppen op zijn verjaardag? En waarom? Pas het volgende jaar 2014 bekend eindelijk haar dochter dat de drie kinderen zelf de swabs hadden verwisseld in opdracht broer Johan en Jaap Duijs en zo de DNA Vaderschapstesten hadden vervalst met die van gelijke gezin schoonfamilie Dirk Snieders die als arbeidsongeschiktheids arts voor weer Justitie en AIVD werkte! Broer(uroloog) en zus(huisarts) van haar man waren beide ook artsen die dus alle drie ook maar weer even(!) hun artseneed hadden gebroken! Zoals alle(!) medici die betrokken waren sinds ik 23 jaar was, met uitsluiting van mijn buurman chirurg internist Ronald Zijlstra die daardoor ook zelf weer slachtoffer werd samen met zijn vrouw en arme dochter.

Dus mijn eigen vrouw en kinderen bedrogen mij en zorgden daardoor rechtstreeks voor mijn eerste volkomen onschuldige(als slachtoffer!) maand gevangenis omdat ik mijn vrouw en mijzelf durf te verdedigen tegen het Koninklijk huis en staat! Later in 2017/18 nog 13 maanden onschuldig! Omdat ik geen harde bewijzen had!

Zie post

Kinderen vervalsten zelf hun eigen DNA-test!

Ook kan voorlopige of preventieve hechtenis uitsluitend bij ernstige zaken van 4 jaar gevangenis of meer! Dus openlijke fraude met mijn 3 maanden nog steeds voorwaardelijk en na twee frauduleuze vonnissen waar geen enkele verdediging(zware mensenrechtenschendingen) werd toegestaan!

Werkelijke reden was natuurlijk dat ik voor de tweede keer probeerde om naar Amerikaans grondgebied te komen, nu via Mexico en net had ingecheckt op stoel 42F bij KLM vlucht naar Mexico City (MEX) de volgende middag 18 september 2013 vanuit Schiphol! Moet een direct spoed bevel van Min. Justitie geweest zijn en dus controleerbaar tot ze het snel uit hun systeem hebben gewist! Zittingen politierechter en Hof Arnhem zijn ook nooit gepubliceerd!

Niets mag het Nederlandse volk te weten komen over deze zaak!

Min. Justitie Nederland is blijkbaar erg benauwd voor het uitkomen van hun doofpotaffaire en politieke samenzwering! Twee keer in een week mij tegenhouden om Amerikaans grondgebied te bereiken is geen toeval, maar corrupt optreden van onze blijkbaar corrupte Justitie Maffia! Het is een van de cruciale basis mensenrechten nota bene!

Een ieder die in eigen land vervolgd wordt, heeft het recht om in een ander land politiek asiel te vragen! Wat hier duidelijk het geval is!

Voorlopige hechtenis kan alleen bij zware misdrijven met meer dan 4 jaar gevangenis!

Zie Art. Judex.nl Voorlopige hechtenis

Mijn aanhouding was vanaf het begin onrechtmatig! Het gaat om maar 3 maanden voorwaardelijk. Waarom lieten rechercheur Bart van S. politie Drachten, RC Jansen rechtbank Leeuwarden en mr. Sipma van GVK Adure Advocaten dat dan toch toe?

Hier de noodzakelijke redenen:

  1. Eerst moet Hof Arnhem beslissen om voorwaardelijke 3 maanden(!) in definitief om te zetten! Dus gewone procedure van weken of maanden!
  2. Het moet gaan om een ernstig feit met gevaar volgens de punten 3 – 5. Hier niet het geval! Fraude dus!
  3. Het moet gaan een een delict waar 4 jaar of langer gevangenis op staat! Hier 3 maanden en nog voorwaardelijk ook! Dus geen voorlopige hechtenis toegestaan, maar toch werd slachtoffer Hans Smedema aangehouden en een maand gevangen gehouden in P.I. Ter Apel!
  4. Er moet sprake zijn van ernstige bezwaren! En die zijn er niet bij slechts belediging(lange tenen) van verkrachter Jaap Duijs uit Drachten waartegen mij het doen van aangifte sinds 2004 niet is toegestaan! Ook tijdens aanhouding niet! Verboden om aangifte te doen!
  5. Er moeten ook gronden zijn voor de voorlopige hechtenis. Alleen bij gevangenis van 6 jaar of meer! Dus hier niet van toepassing!

Dus was de aanhouding in opdracht van Min. Justitie onrechtmatig! Net als in Vancouver een week eerder die mij het vragen van politiek asiel in Amerika onmogelijk wou maken en daarbij zelfs fraude en corrupt handelen blijkbaar acceptabel vond!

Hans Smedema moest ten koste van alles tijdelijk ‘kaltgesteld’ worden! Bekend is dat Justitie Nederland Amerikaanse justitie om hulp heeft gevraagd bij hun Koninklijk goedgekeurde politieke samenzwering tegen onschuldig slachtoffer Hans Smedema! Tijdens die maand in P.I. Ter Apel heeft men Amerika opnieuw verzocht Hans direct aan de grens terug te sturen of jaren in de gevangenis te zetten? Ik ben stateloos! 

Chronologisch de bedenkelijke gang van zaken van Politie Bart van S., OM OvJ Hoekman en RC Jansen!

Hier het hele dossier als pdf! 4MB! StamProcesVerbaalHansSmedema115

Hier het hele verkorte stam proces verbaal opgesteld door Bart van S.!

VerzamelPVHansSmedema140VerzamelPVHansSmedema141VerzamelPVHansSmedema142VerzamelPVHansSmedema143VerzamelPVHansSmedema144VerzamelPVHansSmedema145

 

Voor latere rechtszaak wegens belediging rechercheur Bart van Someren met heimelijke audio opname van hele verhoor hier omschreven, door mij als bewijs 2 jaar achter gehouden, zie Post

Politierechter (opname verhoor)  28-4-2015!

MEX Monterrey Vliegtickets

1 ProbBoarding Pass KLM MEXHotel Ramada MEXeer via Vancouver Canada op Amerikaans grondgebied te komen, maar wordt op 13 september 2013 tegen gehouden na waarschuwing/verzoek Justitie Nederland! Mag Canada niet in.

 

2 Boek op maandagmorgen KLM vlucht op woensdag 18 september naar Mexico om dan naar Amerikaanse grens te gaan.

3 Maandag middag(direct na boeken KLM vlucht Mexico) twee rechercheurs politie Drachten die mij op dinsdag 17 september 2013 om 14.00 uur willen horen mbt belediging.

  1. HansSmedemaPV123HansSmedemaPV124HansSmedemaPV125HansSmedemaPV126HansSmedemaPV127HansSmedemaPV128Dinsdagmiddag verhoord door rechercheur Bart van S. over de inmiddels 5 jaar oude zaak tegen verkrachter Jaap Duijs uit Drachten waartegen mij het doen van aangifte werd verboden op 23 april 2004 na 5 maanden wachten op toestemming in september 2004, terwijl de verkrachters en medeplichtigen dat wel mochten! Ernstige mensenrechtenschending en civiel Nederlands recht! Duurde tot 17.15, dus ruim 3 uur lang! Was al vonnis van Hof Arnhem nadat mij iedere verdediging werd verboden! Geen waarschuwing dat ik zou worden aangehouden, maar voelde het wel aankomen door de achterbakse houding van de heren rechercheurs tijdens het verhoor! Weigerde eerst te tekenen en verzocht weer om het recht op doen van aangifte tegen mijn vijanden en klager Jaap Duijs uit Drachten die mijn vrouw gewetenloos 25 jaar misbruikte tegen haar wil en er een vrucht bij verwekte! Ze nam nog geen pil om een paar weken na de geboorte van onze jongste zoon even op adem te komen! Maakt een gewetenloos monster als Jaap Duijs niet uit natuurlijk. Verkrachters houden geen rekening met wel of niet de pil nemen! Justitie destijds was op de hoogte, maar hij werd niet vervolgd in 1980! Het verkrachten van mijn vrouw werd gedoogd!

JaapDuijsPV154JaapDuijsPV155JaapDuijsPV156JaapDuijsPV157JaapDuijsPV158JaapDuijsPV159JaapDuijsPV160JaapDuijsPV161JaapDuijsPV162JaapDuijsPV163JaapDuijsPV164

 

 

 

 

 

4 Hier de PV’s  van verkrachter Jaap Duijs uit Drachten! U weet wel die zich als mijn onze vriend voordeed 25 jaar lang, maar achterbaks en gewetenloos mijn weerloze mooie vrouw verkrachtte zodra het maar kon! Honderden keren sinds 1978 of zo! Nooit tegengehouden door politie Drachten die het gewoon gedoogde!

PV Aanhouding Hans Smedema171PV Aanhouding Hans Smedema1725 Dezelfde avond drie aardige politieagenten die mij als VIP zonder handboeien aanhielden om 20.15 uur. Keurig, complimenten! Ik zou wellicht al weer diezelfde avond terug zijn! Dat wisten ze niet! Ik had net ingecheckt op stoel 42F KLM vlucht naar MEX city en Hotel, en verdere vlucht naar Monterrey bij de Amerikaanse grens bij Harlingen Texas geboekt. Totaal 1200 euro! Was niet gewaarschuwd dat ik het land niet uit zou mogen! Niets! Achterbaks en Fraude! En voorlopige hechtenis kan uitsluitend bij veel ernstiger gevallen met min. 4 jaar gevangenisstraf! Dus openlijke fraude!

6 Die avond werd mij door hulp officier S. van der Heide justitie politie Drachten meegedeeld dat ik werd aangehouden omdat ik het vonnis Hof Arnhem niet had opgevolgd en volgens art. 44 of zo. Hem meegedeeld dat ik de volgende dag om 9.30 op de trein naar Schiphol moest om mijn vlucht met KLM naar Mexico te kunnen halen. En dat nationaal recht ‘belediging’ geen reden was om zonder enige waarschuwing mijn reis naar Amerika voor het vragen van politiek asiel tegen Nederland tegen te houden! Ook dat Justitie Nederland dat in Vancouver ook al had gedaan! Internationaal recht gaat boven nationaal recht! Weer geëist dat ik het recht zou krijgen om aangifte tegen verkrachter Jaap Duijs te mogen doen! Maar hij hield mij toch vast! Reden van de plotseling haast werd NIET gegeven! Laf en achterbaks!

7 Volgende dag woensdag 18 september in de morgen weer een andere hulp officier justitie die mij officieel inrekende! ‘Ik reken U in!’ zo zei hij met een boos intimiderend gezicht tegen het arme slachtoffer Hans Smedema uit Drachten! Weer was belediging en niet houden aan vonnis Hof Arnhem om namen van Blog te halen de zogenaamde reden! Ik vroeg om de mogelijkheid om aangifte te doen, wat mij sinds 2004 door Politie Drachten NIET werd toegestaan! En of het onderzoek van mijn aangifte op 23 april 2004 al wat opschoot na 9 jaar? Ik moest een advocaat regelen! Nee, want geen geld meer en sinds 2004 vele tientallen advocaten vergeefs gevraagd, dus ik weiger dat verder! 10.000 aan Bram Moszkowicz gegeven en geen enkele getuige werd gehoord en geen DNA vaderschaptest toegestaan! Hij zou dan een piket advocaat regelen!

8 In de middag komt mr. Baukje Dijkstra van GvK Adure Advocaten uit Drachten direct bij me langs en hoort mijn bizarre verhaal meer dan twee uur aan, hoewel ze onheus werd geïntimideerd door de mij onbekende hulp officier van justitie van die morgen, dat ze slechts een half uur de tijd had mogen nemen! Bij het misdrijf van de eeuw en een zware politieke samenzwering nota bene! Trok ze zich helemaal niet van aan gelukkig! Hulde voor deze dame! Warm aanbevolen!

9 Direct naar een andere verhoorkamer! Hoofdagent Lilian Eyssink verhoorde mij als hier getoond. Weer geëist dat ik aangifte mocht doen, maar weer geweigerd!
JeroenvanBruggenPV153

EyesinkPV151

EyesinkPV152

 

 

 

 

10 Vervolgens heeft rechercheur Bart van S. blijkbaar in paniek(onvoldoende grond voor aanhouding) contact gezocht met politierechter Jeroen van Bruggen rechtbank Leeuwarden, maar die wou geen aangifte doen tegen mij. Terecht want het gaat hem zijn positie als rechter kosten in deze zaak, naast gevangenisstraf.

11 Merk op dat deze rechercheur dus maar één klager had toen ik op maandagmorgen mijn reis naar Amerika via Mexico boekte! Dus bij lange na niet genoeg voor een abnormaal snelle aanhouding die normaal bij justitie een jaar kost en bovendien uitsluitend bij ernstige delicten met gevangenisstraf van 4 jaar of meer! Hier 3 maanden en nog steeds voorwaardelijk ook nog!  Nu binnen enkele uren geregeld bij directe opdracht van corrupte Min. van Justitie waar dus de geheime afdeling zit(volgens getuige Elise B.) die deze hele samenzwering in opdracht van de Kroon organiseert! Alle andere zijn daarna! Toen hun bleek dat art. 44 en belediging helemaal niet kon, hebben ze snel een andere drogreden verzonnen! Fraude dus van Bart van S. en OvJ Hoekman om mij en mijn vrouw daarmee politiek asiel te onthouden! Hij weigerde ook mijn aangiftes opnieuw(sinds 2004!) maar ik moest wel zijn PV tekenen! Mijn god wat een corrupte schoften werken er bij de Politie?

12 Maar op dat moment wist ik van dit alles nog niets want je zit een een hok vast en je mag van niets weten! Geen enkel papier of dossier mocht ik van deze schoften inzien! Ik werd zonder enige kennis van het dossier voor Rechter Commissaris Jansen geschopt! Baukje Dijkstra had de zaak aan mr. Sipma doorgespeeld en die zag ik pas een half uur voor de zitting op vrijdag 20 september bij rechtbank Leeuwarden!

Ik ging de zitting dus in ZONDER het dossier te hebben gezien! Kon me niet verdedigen zonder de reden van aanhouding te kennen en was niet op de hoogte van het vier jaar vereiste! En dus van de onrechtmatigheid van de aanhouding! Had mr. Sipma moeten doen!

13 RC Jansen vond dat ik het corrupte(geen verdediging toegestaan) vonnis had moeten opvolgen. Hoewel ik hem waarschuwde dat mijn zaak veel complexer was en dat ik nu twee keer werd tegengehouden om politiek asiel in Amerika te vragen! Kosten 4000 euro! Ook dat ik het volste recht had om alle namen voluit op mijn Blog te noemen omdat volgens rechter Rex Ford ik onder deze extreme omstandigheden die mij mijn civiele rechten hebben afgenomen, mij moest kunnen verdedigen! Toch leek het me niet slim om niet de namen even te anonimiseren! Kleinigheid en ik kan na asiel de zaak zaak wel opblazen en heb dan toch nog gewonnen! Dus direct aangeboden wat gevangenis nog moeilijker maakte, en in een PV vastgelegd. Het vier jaar gevangenis beginsel wist ik niet anders had ik dat natuurlijk genoemd! Mr. Sipma heeft die 4 jaar ook niet genoemd! Maar deze arrogante RC wist alles weer beter en veroordeelde me tot een maand preventieve gevangenis in P.I. Ter Apel! Wat alleen kan met gevangenis van 4 jaar of meer! Hier drie maanden en nog steeds voorwaardelijk! Geen verweer mogelijk! Dus openlijke fraude! Zaak voor de Rijksrecherche en hij moet geschorst worden als rechter! Hij hoopte dat binnen een maand er een zitting voor de meervoudige kamer zou komen. Daar mocht ik mij wel op voorbereiden zo vond hij. Maar ook hij pleegde volgens mij opzettelijke fraude, want het was gezocht, veel te haastig en plotseling, en met drogredenen! Hij was ook onbevoegd!

14 Hier zijn corrupte vonnis.

StamkaartHansSmedema129StamkaartHansSmedema130StamkaartHansSmedema131StamkaartHansSmedema132BevelRCJansen167

 

15 Vervolgens na al 4 dagen in Politiecel te hebben gezeten via tussenstops naar Veenhuizen en later naar Ter Apel! Hier wat stukken uit die tijd als aandenken en bewijs!

ZittingRechtbank16okt165ZittingRechtbank16okt16616 Een dikke week voor de zitting kreeg ik de melding dat op toevallig precies de laatste dag van een maand gevangenis ik op 16 oktober 2013 voor de meervoudige kamer rechtbank Leeuwarden Leeuwarden moest verschijnen om terecht te staan voor het niet houden aan het vonnis van Hof Arnhem om de namen van mijn Blog te halen!

17 Een kleine week voor de zitting sprak mr. Sipma pas met me in P.I. Ter Apel! Waarom heeft hij niet direct een kort geding tegen mijn onrechtmatig gevangen zetten gevoerd? Hij zond me pas het hele dossier toen ik hem er op wees dat ik nog steeds geen enkel dossier had waar ik hem ook voor de zitting met RC Jansen al op had gewezen! Twee dagen voor de zitting op 16 oktober kreeg ik pas het dossier! En tot mijn verbazing stond daar ook een PV van mijn bloedeigen vrouw in waarin ze werd verhoord door alweer de partijdige en blijkbaar corrupte rechercheur Bart van S.! En hij moet in paniek zijn geweest door zijn grove fouten, en heeft mijn vrouw zwaar onder druk gezet om negatieve zaken over mij te verklaren! Zo erg heb ik haar nog nooit over mij horen praten! Nooit, want ze was net drie weken bij me in Spanje geweest en we zijn daar gezamenlijk veel uit eten geweest en met vrienden weg geweest! Niets aan de hand omdat ik er niet over wil praten en ze dan ook niet hysterisch wordt! Toen op 13 juni naar Nederland Drachten en drie maanden  zonder enig probleem gebarbecued en andere leuke dingen. Veel boeken gelezen en de hele zomer in de mooie tuin gezeten. Mijn mooie teakhouten tuinstel prachtig opgeknapt en andere zaken voor haar klaar gemaakt. In onderling overleg maar mijn initiatief vlucht naar Madrid geboekt op 9 september en op 12 september via Schiphol naar Vancouver! Dat laatste wist ze niet en kon alleen Justitie weten als ze mijn gangen natrokken! Toen terug naar Parijs en 42 uur zonder slaap. Dus helaas dacht ik wel even naar Drachten te kunnen omdat ik via Schiphol met KLM ik het voordeligst naar Mexico kon vliegen. Even bijkomen van de jetlag en alles weer even schoon moest toch kunnen? Dacht ik in mijn onschuld! Ja helaas!

18 Hier het PV van mijn bloedeigen vrouw die ik al mijn aardse goederen heb gegeven! 2500 per maand sinds we apart wonen omdat zij mijn vijanden als vrienden blijft zien! Alles wat ik nu nog bezit zit een in middelgrote koffer met kleding van 19,5 kg! Van haar PV klopt bijna helemaal niets! Volledig het verhaal van een schizofreen figuur! Twee puntjes waren goed. Dat ik een arbeidsongeschiktheidsuitkering van de Amersfoortse kreeg en iets anders! De rest klopt niets van! Zo stelt de dame: ‘Hans zit nu gelukkig vast. Afgelopen zaterdag is onze zoon getrouwd en kon Hans geen stennis maken op de trouwerij.’ Huh? Ik was 9 september al weg en zou niet meer terug komen voor ik asiel had gekregen ergens! Ik ging helemaal niet naar dat huwelijk op 21 september! Ook wou ik zo snel mogelijk asiel krijgen om de zaak op te lossen! Had nog voor het huwelijk immers ook op woensdag 18 september de tweede poging via Mexico geboekt! En ik zat dus vast al op 17 september! Dan wou ze ook graag even dat mijn boeken verboden werden, en dat ik gedwongen opgenomen en behandeld werd! Waarvoor?  UMCG stelde na testen al in 2003 vast dat mij niets mankeerde! En ik leef zonder enig probleem in Spanje. Geen enkel gevaar voor wie dan ook. Goed sociaal leven. En uitsluitend omdat ik daar zo nu en dan iets vertel op de vragen, waar is je vrouw? Waarom komt die niet hier, vinden ze het natuurlijk een vreemd verhaal. Wat klopt en niet in een vijf minuten is uit te leggen!

19 Maar als je alleen in een cel zit en je moet je verdedigen tegen dat soort leugens, dan ben je niet blij! Mentaal krijg je daarvan een enorme klap! Ik heb niets meer dan een koffer en wat kleding! Voordeel is nu wel dat alles mooi vastligt in een PV. Want alles is bewijsbaar fout! Ze stelt o.a.: ‘Mijn familie zou veel geld hebben verdiend door mij te verkopen.’ Wat niet klopt en ook nergens in mijn boeken staat! Ze verteld hier dus openlijk niet de waarheid!

VrouwZiekPV119VrouwZiekPV120VrouwZiekPV121

 

20 Hier het PV wat haar gezien haar Dissociatie en de zware verhoortechniek van Bart van S. niet mag worden aangerekend! Maar hier het bewijs! Dit moet gepubliceerd want ze probeert mij voor de rest van mijn leven op te sluiten zonder recht op verdediging! Dat is een zwaar misdrijf! Zeker in een land waar mij alle civiele rechten en iedere verdediging is afgenomen.

21 Toen de zitting op 16 oktober 2013 bij meervoudige kamer Rechtbank Leeuwarden! Mr. Sipma had zich prima voorbereid en kwam nog voor men echt wou beginnen met de vraag over bevoegdheid! Hij stelde dat onder 14g het Hof Arnhem moest bepalen of mijn voorwaardelijke gevangenis van 3 maanden moest worden omgezet in echte! en de verbaasde Hoekman had tien minuten nodig om dat te bevestigen! ook was volgens mr. Sipma de hele aanhouding onrechtmatig geweest, wat klopt met mijn bevindingen! Ze hebben fouten weg willen moffelen en stiekem en achterbaks  de reden gewijzigd! Wat een corrupte schoften weer! Als iemand nog een eerlijk persoon kent, laat mij daar dan ook eens mee praten! Dolgraag! Maar hulde aan mr. Sipma van Gvk Adure advocaten Drachten! Rechters vonden dat ik direct moest worden vrijgelaten! Ik werd al na twee uur vrijgelaten uit Ter Apel! Om 16.30 mocht ik weg en stond net na 17.00 uur bij de bus, maar die was net weg. Dus een uur gelopen door de kouder wordende landerijen rond Ter Apel en half uur gewacht op een bus, naar Emmen maar moest via Groningen naar Drachten waar ik na lopen door de regen om 21.00 bij mijn vrouw kwam! Ik kreeg er direct van langs en moest maar op het logeerbed! Wat ik boos weigerde en ze ging er toen zelf maar op! A tien jaar geen seks meer, omdat ik immers de schuldige ben van alles hoewel duidelijk is dat mij alle civiele rechten heimelijk moeten zijn afgenomen! Mensenrechtenschendingen. De 4000 euro extra kosten van twee vergeefse pogingen om asiel in Amerika te vragen zijn mijn schuld en moet ik zelf betalen van mijn helft van onze laatste geld. Zeer binnenkort faillissement! CJIB wil ook nog 6400 euro voor de verkrachters van mijn vrouw! O.a dus verkrachter Jaap Duijs

22 Hier de stukken: Invrijheidstelling118OntslagPITerApel117

 

Later meer…

ing. Hans Smedema, vluchteling voor mensenrechten schendingen tegen hem in Nederland!

 

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.