Jaap Duijs valse aangifte!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Valse aangifte politie door Jaap Duijs uit Drachten!

‘Duizend maal erger dan een vijand, is een vriend die een vijand blijkt te zijn.’

‘Boze meneer, mama kleertjes uit. Papa gauw komen en boze meneer wegjagen!’  Wanhopige dochter van 4 jaar, tijdens een verkrachting, terwijl haar papa NOOIT kon komen helpen door criminele mind control!

Dat Jaap Duijs uit Drachten liegt en uiterst sluw probeert Hans Smedema, de  echtgenoot van de vrouw die hij 30 jaar lang kon misbruiken door wetenschap van haar weerloos zijn als gevolg van een ernstig trauma(martelen tot seksslavin) uit 1972 en later mentale conditionering om alle emotionele zaken te verdringen, als waanzinnig neer te zetten, blijkt hier overduidelijk! Ook ikzelf blijk zijn opdrachten braaf(geconditioneerd) uit te voeren. Hij had microfoon in onze woning en op mijn kantoor als directeur IHN Leeuwarden en kon zo mij in alles sluw tegenwerken! Waarbij MOL-X binnen Justitie de leiding kreeg over een geheime afdeling en zon alles vanuit justitie in hun criminele richting kon manipuleren.

Zie met name de uitgebreide post J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Kinderen vervalsten zelf DNA vaderschapstesten!

Kinderen vervalsen in 2003 zelf in opdracht Jaap Duijs en broer mr. Johan Smedema uit Gennep, leider van de criminele organisatie met justitie(!), hun eigen zogenaamd vrijwillig toegezegde(!) DNA vaderschapstesten! Dochter bekende dit in 2014 pas! Toen had ik al 7 maanden in detentie gezeten voor asiel Miami Florida, 1 maand onschuldig P.I. Ter Apel en 2,5 maand voor tweede asielaanvraag Texas! Later in totaal 29 maanden onschuldige detentie! Gruwelijk en ze wou niet zeggen waarom ze gelogen hadden en waarom, en ook niet van wie(!) ze niets mogen zeggen! Kafkaesk!

Twee zoons wissen al in 2003 ook toevallige luchtfoto met 69 seks Jaap Duijs met mijn weerloze vrouw in het zonnetje op zijn gazon! Children deleted photo evidence of AIVD-rapist Jaap Duijs having 69-sex with MY wife!

Maar in deze post uit 2009 weet ik dat allemaal nog niet! Voortschrijdend inzicht komt heel langzaam mede door het heimelijk gegeven antipsychoticum Risperdal via corrupte drs. Frank van Es en mijn (zelf juist mentaal zieke) vrouw! Zie J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Sluwe Jaap Duijs liegt openlijk!

Zie hoe sluw hij dat doet in de eerdere posts, maar ook de volgende brief die deel uitmaakt van de dagvaarding en het dossier van OM/Politie.

 

Een opmerkzaam intelligent lezer, dus dat sluit helaas OM en Politie al uit, zal opmerken dat Jaap Duijs probeert om Hans, samen alle andere stukken die al eerder zijn getoond, als waanzinnige neer te zetten. Net als overigens de andere aanklagers, die ook een zwaar motief hebben om Hans Smedema uit de weg te ruimen, onschuldig of niet, dat maakt criminelen nooit uit.

Merk ook op dat Jaap Duijs ook uiterst sluw gebruik maakt van zijn macht over mijn(!) vrouw. Hij stelt dan ‘zijn vrouw zegt ook dat wij nooit op die boot zijn geweest.’

Alle foto’s van verkrachter Jaap Duijs en zijn medeplichtige vrouw Wimke zijn plotseling uit ons huis verdwenen, dus ook van onze dochter van 5 jaar alleen op het dek(!), maar het super 8 filmpje was Jaap vergeten. Criminelen maken altijd fouten en dat wordt hun altijd fataal uiteindelijk. Vandaar ook deze Blog.

Het filmpje bewijst dat verkrachter Jaap Duijs en zijn vrouw wel degelijk op de boot van mijn broer waren. De foto’s zijn geplaatst onder punt 7.1 besloten files! Later bevestigen Jaap Duijs en Wimke plotseling toch dat ze toch wel op een bootje zijn geweest en daarmee dus expliciet dat zij het zijn op deze foto’s! Dat mijn vrouw dat niet meer weet, bewijst juist de stellingen van Hans Smedema dat ze de bevelen van haar ‘meester’ met mind control of geestelijke gijzeling opvolgt. Wij hebben zelf nooit(!) een grijs bootje gehad en de boot van mijn broer Marinus staat ook op de foto’s en het filmpje! Ook staat op het filmpje dat Wimke foto’s maakt en iedereen die hun kent weet dat Wimke altijd hele reeksen foto’s maakt en alles keurig bijhoud. Opzettelijke fraude dus door Jaap en Wimke, maar politie is nooit geïnteresseerd in fraude door de daders, enkel in het aanvallen van de slachtoffers!

 

Hieruit blijkt dat Jaap Duijs de waarheid duidelijk in zijn voordeel, dus nadeel van de arme Hans Smedema, probeert te verdraaien. Dat hij samen met zijn vrouw zoveel moeite doet om het feit te verdoezelen dat ze op die boot waren, spreekt boekdelen voor intelligente opmerkzame lezers die niet partijdig en bevooroordeeld zijn, maar sluit helaas daarbij Politie en OM door hun standaard onnozelheid natuurlijk uit. Dat doe je alleen als het cruciale informatie betreft.

Dat mijn zwager Tjitte de Jong uit Norg en broer mr. Johan Smedema uit Gennep toen er een vrucht geaborteerd werd, niet politie of justitie om een onderzoek gevraagd hebben en de verkrachter Jaap Duijs aangeklaagd hebben, bewijst hun criminele bedoelingen en het bestaan van de Koninklijke Criminele Organisatie Mengele KCOM, zoals ik die politieke staats samenzwering later noem.

Ook blijkt uit mijn site dat ik nooit eerder de volle achternamen publiceerde op mijn website, pas in mijn Blog in december 2007 dacht ik, geef ik uiteindelijk, gedwongen door de omstandigheden, de volle achternamen. Ik heb als enige met kennis van een bizarre politieke samenzwering immers de plicht om het Nederlandse volk te informeren. Ik beroep mij daarbij op de ‘Convention Against Torture’!

Maar Jaap Duijs stelt in zijn PV’s en brieven dat er al sedert 1 januari 2007 hem laster of smaad wordt aangedaan. Maar zijn achternaam is dan nog niet genoemd. Manipulatie en misleiding dus. Ook stelt Jaap Duijs dat in zijn stukken van 10 september dat hij nog steeds met naam en al genoemd wordt, terwijl uit een revisielog van deze Blog blijkt, dat Hans Smedema al op 7 mei weer over gaat tot anonimiseren door uitsluitend de eerste letter van hun achternaam te gebruiken.

Ook brengt Jaap Duijs op 10 september 2008 dus nog een stuk van 21 maart 2008 in, terwijl de achternaam al op 7 mei weg was.

Maar dat valt OM/Politie niet op blijkbaar en vinden ze ook niet nodig om te melden. Weer achterhouden van gegevens voor de rechter. Pure opzet.

In juni 2011 worden de namen van alle verkrachters en medeplichtigen weer openlijk op deze Blog vermeld! Ook foto’s en proces verbalen PV’s worden vanaf dat moment gewoon openlijk geplaatst. Reden is dat het OM, Ministerie van Justitie en ‘De Kroon’ weigeren om met deze doofpot te stoppen! En Hans kan zich niet langer permitteren om te wachten, dus forceert hij de zaak. ‘Men’ zal nu toch wel in actie moeten komen tegen Hans Smedema, wat een juridisch gevecht zal opleveren en wellicht(!) deze doofpot en samenzwering opblazen? Hans beroept zich op zijn recht op zelfverdediging en het grote algemene Nederlandse en Amerikaanse belang!

Later meer…

Hans Smedema

Copyright 2009 Hans Smedema, Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.