Jaap, de vaginajager & mind control!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Jaap, de vaginajager & mind control!

vaginasdeserverespect
Waarschuwing voor deze zware politieke samenzwering! Het misdrijf van de eeuw of Dutch Queengate. Hier chronologisch de gebeurtenissen rond serie verkrachter en leraar Frans en Italiaans drs. Jaap J. Duijs uit Drachten en zijn seksueel misbruiken van een minderjarig meisje van 15 jaar. Ook een analyse van de psyche van deze Koninklijk door justitie beschermde(!) serieverkrachter, pedofiel en vaginajager uit Drachten, vanuit wat tot op heden bekend is in de huiveringwekkende nu al ruim 40 jaar lopende Hans Smedema Affaire! Drogeren met hypnotiserend middel en mind control was zijn favoriete methode voor het misbruik! Hij leerde dit al van Jan van Beek uit Utrecht rond 1972 die mijn vriendin en mij ook drogeerde met het hypnotiserende Ketamine, zwaar mishandelde, martelde en daardoor ernstige dissociatie bij ons beide tot stand bracht.

Gepubliceerd op NuJij.nl Politiek: Jaap, de vaginajager & mind control!

Zie voorgaande Post met details Drogeren en verkrachten van minderjarig meisje door drs. Jaap J. Duijs uit Drachten

Hij kan overigens nooit veroordeeld worden door zijn protectie door een mol/verrader(? #Demmink) vanuit het Ministerie van Justitie zelf, en door een speciaal laf en corrupt oud wetje of decreet uit 1975/76 door het Koninklijk huis wat corrupt en onder zware mensenrechtenschendingen ieder onderzoek in de Hans Smedema Affaire sinds 1972 al verbiedt. Hij was zelfs informant om een oogje op ons te houden, wegens het cordon sanitair dat rond ons was opgetrokken. Deze politieke samenzwering en Koninklijke misstappen, mochten nooit uitkomen! Ook een onderzoek door CTIVD(Commissie Toezicht Inlichtingen en Veiligheid Diensten) wees mij op het feit dat deze doofpot alleen mogelijk was met hulp van een mol binnen Ministerie van Justitie zelf! Maar de laffe politici destijds wezen haar positieve rapport voor mij, af bij gebrek aan morele moed.

Zie Post Onderzoek CTIVD

Het lijkt zeker dat hij zelfs in onze woning kon afluisteren. Hij had informatie die alleen daar verkregen kon worden! Hij kon zo het jonge nog argeloze 15 jaar oude meisje dat mij juist in vertrouwen om advies vroeg voor haar ontmaagding door mij, en die ik juist met heel integer en correct advies naar haar moeder zond, sluw toch misbruiken.

Dat Hans Smedema en zijn vrouw argeloos en onwetend zwaar mishandeld werden, Hans heimelijk en illegaal onvruchtbaar gemaakt, en zijn vrouw zo ernstig verkracht en gemarteld dat ze een extra emotionele persoonlijkheid ontwikkelde in 1972, maakt het Koninklijk huis en Justitie vanzelfsprekend niets uit. Die betrokken schoften feesten allemaal rustig door en laten ons als echtpaar nu al 43 jaar creperen zonder kafkaësk en orwelliaans de reden op te geven. Geen enkele informatie wordt gegeven, terwijl slachtoffer Hans Smedema zonder recht op het doen van aangifte, vervolging, onderzoek en verdediging tijdens schijn rechtszaken, inmiddels onschuldig veroordeeld werd en nota bene een boete van 6800 euro moet betalen aan twee verkrachters van zijn vrouw en die beide heimelijk een vrucht verwekten met één kind van verkrachter Rieks Perdok uit Roden in 1980 als gevolg. De vrucht van Jaap Duijs paar maand na geboorte zoon Rieks Perdok uit Roden in 1980( serieverkrachter Jaap Duijs hield natuurlijk geen rekening met het feit dat zijn seksslavin, maar mijn weerloze vrouw nog niet aan de pil was) werd achteraf gelukkig door mijn vrouw afgebroken. Ze had volgens haar nooit seks met hem gehad en was ook nooit verkracht of zo, en wij namen destijds aan dat het toch van mij was. Maar ik was heimelijk al onvruchtbaar gemaakt in 1972 door verkrachter en psychopaat Jan van Beek. Ook nu nog heeft mijn vrouw geen weet van verkrachtingen en wordt direct hysterisch als ik er tegen in ga.

Het is verkrachter Jaap Duijs die mij zegt ‘Hans ik geef je even ‘X’ die wil je wat vertellen.’ En dan meisje ‘X’, die me blij zegt ‘Hans ik ben nu een vrouw! Ik zit boven op Jaap en het deed helemaal geen pijn. Jaap kan direct gewoon doorgaan. En jij ligt lekker alleen in bed zonder een vrouw, dat heeft Jaap zo voor je geregeld, had je maar voor mij moeten kiezen. Jaap gaat nu in mij klaarkomen, luister maar even…’

Ook werd ik, Hans Smedema, door een corrupte rechercheur bij politie Drachten, Bart van Someren, onschuldig en zonder enig recht op verdediging een maand in P.I. ter Apel gevangen gezet, voordat een meervoudige rechtbank Leeuwarden constateerde dat het onrechtmatig was.

Voor meer informatie over deze serieverkrachter, zie ook de meer gedetailleerde Posts:

 1.  J’Accuse Jaap Duijs uit Drachten!
 2. Casus Jaap Duijs uit Drachten!
 3. Jaap Duijs valse aangifte!
 4. Verhoren hoger beroep Jaap Duijs uit Drachten
 5. Verhoor politie Drachten ivm drs. Jaap J. Duijs uit Drachten
 6. Onschuldig gevangen in P.I. ter Apel!
 7. Voorloop Strafzitting politierechter Jeroen van Bruggen 9-2-2009

Chronologisch zijn sluwe misbruik van het weerloze minderjarige meisje!

Vaginajager Jaap Duijs kreeg volgens eigen zeggen een kick van het feit dat hij na haar drogeren, in de vagina van een vrouw klaarkomt, zijn sperma daar achterlaat, wetende dat haar argeloze man druk op zijn werk bezig is en ‘s avonds niet begrijpt waarom zijn vrouw geen seks wil of al zo nat is!

 1.  Op een feestje tref ik 55 jaar oud de prachtige jonge dochter van ca. 15 jaar die mij diep in mijn ziel raakt. Liefde op het eerste gezicht, maar onmogelijke situatie gezien het leeftijdsverschil met mij van 55 jaar, dus maakt ik er openlijk grapjes over. Dat ik, als ik een paar jaar ouder dan haar was geweest, ik smoorverliefd op haar geweest was en zo. Onschuldig dus en erg open, we hebben nog wat heel open gepraat. Achteraf was mijn ernstige situatie daar de oorzaak van. Ik kwam achter de groteske politieke samenzwering en moest het moederziel alleen doen, terwijl psychiaters ons bedrogen en alles ontkenden. Dan stapt plotseling in geen drie seconden dit prachtige meisje mijn leven binnen met haar totale onschuld en liefde uitstralend voor mij. Ze had blijkbaar al een speciaal gevoel voor mij wat ze uitstraalde en mijn ziel diep raakte. Als de liefdes pijl in het hart. Alleen met mijn vriendin, later vrouw heb ik dergelijke heftige emoties gevoeld. Maar dit was zelfs heftiger. Wimke, de vrouw en beschermer van verkrachter Jaap Duijs zei ‘zo heb ik Hans nog nooit gezien.’ Want men dacht dat ik dronken was, maar werd door het kind in een natuurlijk high gebracht na alle ellende van de gruwelijke doofpot. Jaap moet toen al jaloers op mij geweest zijn en zijn psychopathische geest was al op zoek naar mogelijkheden om mij te vernederen en het kind zelf te krijgen natuurlijk. Mijn gevoelens waren daarentegen open, eerlijk en volkomen zuiver.Totaal niet seksueel of zo, meer vaderlijk.
 2. Paar weken later komt ze heel kwetsbaar en lief bij me voor hulp en advies om te worden ontmaagd. Weer raakt ze me emotioneel diep in mijn ziel met haar eerlijke open houding. Ik schrok me wezenloos zo plotseling. Of ik dat wel voor haar wou doen. Ik zie kans om haar het openlijk met haar moeder te laten bespreken door haar een slimme tip te geven om het bespreekbaar te maken. Ze durfde eerst niet. Beloof haar dat als ze het echt wil ik het voor haar de mooiste dag in haar leven zou proberen te maken, liefst na twee weken Malediven of zo. Je hebt recht op een eigen leven, maar ik vind dat je een leuke jongen van je eigen leeftijd moet nemen en zal je proberen over te halen. Maar dat wou ze pertinent niet, had ze allemaal al langsgelopen en afgewezen. Hele prachtige bijzondere verhaal in mijn boek deel 4. Het was voor mij een zodanige emotionele gebeurtenis dat ik gezien mijn zware dissociatie sinds 1972 mbt mijn eigen vriendin en later vrouw, het hele voorval binnen een paar minuten compleet verdring. Mijn arme brein  associeert het met de trauma’s uit 1972 met mijn vriendin en later vrouw en sluit het gewoon af. Het meisje praat gelukkig wel met haar moeder, maar die wil juist dat ik het doe en belt me zelfs.
 3. Als ze dan weer komt begrijp ik(door mijn verdringing) niet waarom en helaas verteld ze het ook niet openlijk, aannemende dat ik het wel weet natuurlijk. Er ontstaat daardoor een vage  spraakverwarring omdat zij uitgaat van het feit dat ik op de hoogte ben, maar ik door mijn verdringing maar vaag begrijp waar het om gaat en eerst duidelijkheid wil waar ze op uit is.
 4. Haar vader komt langs en wil dan dat ze het nog niet doet en ik ben het met hem eens, maar ook dat het een mooie dag in haar leven moest worden en niet ergens achteraf in een auto of zo. Maar het meisje laat zich niet afpoeieren en zet door. Moeder is erg blij dat het bespreekbaar was geworden door mij en was het met haar eens. Ze dreigt mij zelfs dat ze anders Jaap Duijs zouden vragen, om me zo over te halen. Maar ik vindt het niet kunnen zomaar, waar mijn verdringing/natuurlijke afweer aan mee werkte natuurlijk. Strafbaar, en in mijn situatie met een zware samenzwering tegen mij, kan het als chantagemiddel tegen mij gebruikt worden. Ze gaan dan openlijk dit met meerdere getuigen bespreken en vinden het medische noodzakelijk, dus is het volgens hun legaal.
 5. Moeder vroeg nog of Jaap besneden was, want dat wou het meisje niet. Ik was dat niet had ze al vastgesteld eerder tijdens het gesprek. Ja wist ik, maar haar moeder verbergt dat helaas voor haar, anders zou ze niet willen.
 6. Serieverkrachter(uit vele andere zaken bekend) en gifmenger Jaap Duijs wordt dus nota bene gevraagd of hij het wil doen en zijn vrouw Wimke vindt het prima en zal dan een nacht weg zijn om haar man rustig de gelegenheid te geven. Maar het meisje was wat verliefd op mij, en niet op haar leraar Frans en spartelt dus tegen. Jaap heeft dat door en zal alles wel regelen(hij moest de regie hebben om iedereen te kunnen misleiden) voor een bijeenkomst zodat het meisje dan openlijk kon kiezen tussen mij of Jaap. Maar hij vertelt mij dat sluw natuurlijk niet!
 7. Het lijkt zeker dat hij zelfs in onze woning kon afluisteren. Hij had informatie die alleen daar verkregen kon worden! Hij kon zo het jonge nog argeloze 15 jaar oude meisje dat mij juist in vertrouwen om advies vroeg voor haar ontmaagding door mij, en die ik juist met heel integer en correct advies naar haar moeder zond, sluw toch misbruiken.
 8. Jaap regelt op de middag van de bijeenkomst over het meisje, dat mijn vrouw bij hem komt en wil dan alleen met mij een glas wijn drinken. Maar verdacht zie ik hem roeren met zijn vinger in mijn glas, nadat hij mij met een verdacht dom excuus even naar de keuken stuurt. Achteraf drogeerde hij mij dus met een hypnotiserend middel wat hij al gebruikte sinds 1972 op advies van Jan van Beek uit Utrecht. Hij begint een zwaar verhaal over hoe het mijn carrière kapot kon maken als het ooit uit zou komen dat ik een minderjarig meisje had ontmaagd, en zo meer. Op zich correct overigens. Maar hij zou het wel even doen, want hij was toch met pensioen bijna. Als het al uitkwam kon het hem niet schelen. Hij wist wel hoe ze over te halen allemaal. Hij verspreekt zich ook, dat viel me destijds erg op natuurlijk, want hij zou mijn vrouw wel even instrueren! Wat zijn mind control over mijn argeloze onwetende vrouw bewees. 
 9. Hij regelt dus alles en mijn vrouw vertelt mij niets in zijn opdracht(mind control), maar dan plotseling dat ik toch mee moet en dat ik wel zal horen waar het om ging! Ze weigerde mij ook maar iets te vertellen! Uiterst merkwaardig als het achteraf ging om de ontmaagding van een meisje! Ik ging dus onwetend en argeloos naar die bijeenkomst en wordt gevraagd of ik nog iets te zeggen heb? Nou nee, waarover? Ik weet niet waar het om gaat. Maak dus een vreemde slechte indruk. Wat haar zuster even later tegen me zegt. Ik vraag die boos wordend waar het nou eigenlijk om gaat? Maar helaas wil die het ook niet zeggen, dus het meisje zelf gevraagd. Maar die is ook verbaasd dat ik het niet weet. Maar zegt helaas ook niets duidelijk. Jaap had er dus voor gezorgd dat ik buiten spel bleef! Het middel in mijn glas wijn? Vraag toch nog haar vader waar het nou eigenlijk omgaat, en die zegt cryptisch en boos ‘Jij moet je er niet meer mee bemoeien. Je hebt je kans gehad.’ Dus besluit ik om dat niet te accepteren en loop boos het huis uit.
 10. Jaap vertelt hun dan sluw dat ik het niet aandurf omdat ik nog nooit eerder een vrouw ontmaagd had. Wat klopt, maar ik had het graag gedaan en was zeker niet bang zoals hij iedereen in mijn afwezigheid vertelde. Ik had het dolgraag gedaan, maar had te veel principes en wou haar juist tegen haarzelf beschermen. Het meisje had overigens met haar moeder afgesproken dat ze mij zou kiezen, maar ik was er niet meer, dus moest ze tegen haar zin wel Jaap kiezen hoorde ik later van haar terminale moeder. Die vertelde mij dat ze graag zou zien dat ik het deed en dan mijn hele leven haar peetoom zou zijn en haar zoveel als mogelijk zou helpen bij haar verdere leven! Zo had ik het meisje dat ook al toegezegd als er geen andere mogelijkheid voor haar was. Het ging dus precies zoals Jaap het allemaal sluw vooraf georganiseerd had, gebruik makend van zijn informatie via afluisteren voor justitie, mijn verdringing dan wel middel in de wijn, en zijn macht/mind control over mijn vrouw. Hij had het perfect geregeld en kon nooit veroordeeld worden met zijn mol/verrader binnen Ministerie van Justitie zelf! Mijn vrouw was al sinds 1978 in Drachten zijn seksslavin, en dus eerder waarschijnlijk. Jan van Beek had hem geïnstrueerd hoe hij haar kon gebruiken en drogeren en dat was in 1972 of wat later. Ik was uiterst sluw door hem buiten spel gespeeld. De argeloze ouders hadden ook niets door en wisten niet wat voor crimineel Jaap eigenlijk was en hoe hij meisjes drogeerde om ongeremde seks te kunnen hebben.
 11. Heel sluw en boosaardig draagt Jaap mijn vrouw op(mind control/seksslavin sinds 1972) om op de bewuste nacht bij haar zuster Klazien te gaan logeren, zijn eigen vrouw had al toegezegd even een nacht weg te zijn, zodat hij vrij spel had met het argeloze nog naïeve onschuldige weerloze prachtige meisje. Hij was nota bene haar leraar Frans en dus in een vertrouwens-positie. Ook door haar bedrogen ouders zo openlijk hem in vertrouwen nemend. Zijn criminele strategie werkte!
 12. Het meisje wordt bij Jaap wat later op de avond heimelijk gedrogeerd met een partydrug of Ketamine, zonder het te beseffen en met een zware paracetamol, zo vertelde Jaap mij achteraf vol trots. Dan had ze minder pijn en kon hij de seks mooi afmaken. En de drug maakte haar ongeremd en wild. Hij plande dus nota bene vooraf dat ik alleen thuis was en alleen in bed lag! Het gaf hem immers een kick om in de vagina van een vrouw te zitten en anderen te bedriegen en te slim af te zijn. Dat wisten de ouders en het meisje natuurlijk niet!
 13. Ik zag het prachtige meisje naar hem toegaan en voelde al een steek van mentale pijn. Ik hield echt zuiver van het prachtige onschuldige meisje en wou voor haar het beste, niet deze lage criminele vaginajager. Maar die nacht rond 1 a 2 uur gaat de telefoon drie keer heel dringend, dus neem ik hem uiteindelijk toch op!
 14. Het is serieverkrachter Jaap Duijs die mij zegt ‘Hans ik geef je even ‘X’ die wil je wat vertellen.’ En dan meisje ‘X’, die me blij zegt ‘Hans ik ben nu een vrouw! Ik zit boven op Jaap en het deed helemaal geen pijn. Jaap kan al direct gewoon doorgaan. En jij ligt lekker alleen in bed zonder een vrouw, dat heeft Jaap zo voor je geregeld, had je maar voor mij moeten kiezen. Nu is het te laat. Jaap gaat nu in mij klaarkomen, luister maar even…’  En ik hoor inderdaad die geluiden. Ik ben daar inderdaad mentaal kapot van, zoals Jaap ook had gepland. Jaap wist dat ik haar erg graag mocht, dat het meisje ook van mij hield en maakte sluw misbruik van dat gegeven om mij nog meer te pijnigen!
 15. Hij gebruikte XTC zo zei hij en soms zwaarder spul en steeds zonder dat het slachtoffer het zelf doorhad. Dit meisje was erg vrolijk en opgewonden toen ze mij belde. Had geen pijn tijdens haar ontmaagding, maar was na een tijdje was boos dat Jaap naast haar lag te snurken en ging om 6 uur ook boos weg, waarbij de deur met een klap werd dichtgedaan. Ik hoorde het zelfs. Deze symptomen passen precies bij de euforie die XTC tijdelijk te weeg brengt, maar daarna omslaat in juist depressief. Het meisje kreeg illegaal een drug en zal bovendien meer hypnotiserende middelen gekregen hebben, waarin Jaap Duijs immers een specialist was via opleiding door verkrachter en psychopaat Jan van Beek uit Utrecht. Met zware connecties met de porno-industrie in Utrecht. Jaap zal vrijwel zeker ook video opnamen hebben gemaakt voor eigen gebruik en wellicht verkoop. Een video van een ontmaagding, na drogeren en zo van onschuldig meisje is immers veel geld waard. Zijn werkkamer had altijd al een vreemd zwaar hangslot, wat niet past bij een normale leraar Frans en Italiaans.
 16. Iemand zonder principes zoals Jaap Duijs kan doen en laten wat hij zelf wil. Hij neukte mijn vrouw immers al sinds 1972 en sinds 1978 in Drachten. Wat hem ook een geweldige kick gaf. Ook daar in Utrecht in 1972 werd ik gedrogeerd en konden mannen mijn vriendin pakken terwijl ik zwaar gedrogeerd buiten westen in een stoel hing. Vonden ze geweldig! Kikken. Jaap heeft daar Jan van Beek leren kennen die hem later alles heeft geleerd mbt het drogeren. Ze werd zelfs zwanger/vrucht van Jaap in 1980 die ze gelukkig liet weghalen. Nu in 2015 verdedigt mijn vrouw hem nog, wordt hysterisch en wil daarom op valse gronden en door bedrog van mij scheiden. Jaap zou nooit seks met haar hebben denkt ze met haar dubbele persoonlijkheid. Terwijl hij dat wekelijks deed had hij me later verteld. Het meisje bevestigt later tegenover mij dat het Jaap was die beslist wou dat ze mij belde en vertelde wat ze aan het doen waren. Jaap wist het telefoonnummer uit het hoofd zo zei ze en bleef bellen. Dus allemaal pure opzet van dit ‘Monster uit Drachten.’ Zijn gruwelijke bedrog van haar terminale moeder die in mij een zuiver persoon zag die voor haar dochter zou zorgen later, werd door deze verkrachter en psychopaat gewetenloos en meedogenloos bedrogen.
 17. Dan ontmoet ik wat Jaap die alles vol trots opbiecht omdat het hem een kick geeft het mij te vertellen, hij voelt zich dan mijn meerdere. Maar dan spreek ik het meisje en komt het verhaal eindelijk uit. Dat ik van niets wist, het verdrongen had, en dat Jaap het sluw allemaal opzettelijk had geregeld! Dat ik midden in een zware mentale situatie zit door andere oude traumatische zaken mbt mijn vrouw. Haar ouders willen dan niets meer met Jaap te maken hebben en het meisje ook niet. Ze was boos dat hij na haar ontmaagding(zijn klaarkomen!) rustig ging liggen snurken. Ze had geen oog dichtgedaan en had een mooie nacht verwacht zoals ik haar had verteld dat moest. Ze komt meerdere keren bij mij en wil seks, wat ik natuurlijk correct afwimpel. Ik ben getrouwd en zo meer. Ze is ook te jong vind ik en nog niet volgroeid. Ze was weken erg boos op haar ouders dat die haar niet tegen hadden gehouden, want ze deed het met Jaap alleen om mij te pesten. Ze bleek weken ontroostbaar en ik werd meerdere keren gevraagd om met haar te praten, wat helaas niet gebeurde. Ze houd van je en is er helemaal kapot van werd mij verteld. Ze heeft zo’n spijt.
 18. Jaap had haar alleen willen ontmaagden als ze beloofd had nog een paar keer te komen voor seks, en wou haar als zijn seksslavin, net als mijn vrouw. Via het chemische middel wat hypnotiserend werkt, had hij haar indringend verteld dat ik het nooit zou doen, en dat hij als enige voor directe seks beschikbaar was. Je hebt verder niemand, dus neem mij nou en zeurde maar door vertelde ze mij. Dat zij het recht had op seks en dat hij zijn motorbootje van Eernewoude speciaal naar de jachthaven in Drachten had verlegd. Zodat ze beiden perfect de gelegenheid hadden voor langdurige vrije seks op woensdagmiddag en meer. Hij had haar vervolgens sluw gedwongen om mij een ultimatum te stellen. Of je geeft me seks, of ik neem Jaap, want die is beschikbaar, heeft een boot en heeft me toch al gehad. Als je vanmiddag niet rond vijf uur bij me langs komt, neem ik Jaap voor seks. Ik wil nu seks en niet langer wachten.
 19. En zo gebeurde het dus toch. Ze was al te veel geconditioneerd door hem, en wellicht weer gedrogeerd want dat is standaard gedrag bij Jaap als hij niet zijn zin krijgt. En dus volgde zijn wensen/bevelen al op, net als mijn vrouw nu nog doet! Mind control. Volgens hem sabbelde ze al aan zijn penis als ze nog maar net het haventje uit voeren. Dat heb ik een keer gezien overigens. Hij nam ook mijn vrouw een paar keer mee, wat ik niet vertrouwde en ik betrapte hun. Maar mijn vrouw verdringt altijd alles en weet achteraf van niets meer. Dubbele persoonlijkheid of DIS. Wat niemand begrijpt en doorheeft. Anderen denken gewoon dat ze vreemd gaat. Maar het is juridisch verkrachting, want tegen haar wil! Ze wil het niet, maar is zo geconditioneerd dat ze door hem direct weer in de tweede persoonlijkheid van seksslavin raakt. Hoogstwaarschijnlijk dus ook het argeloze (mijn) prachtige meisje.
 20. Als de havenmeester hun zo vaak ziet en achterdochtig vragen stelt over haar jonge leeftijd, draagt Jaap haar op met hem te slapen, zodat die nooit naar de politie kon gaan. Dat vertelde hij het meisje niet natuurlijk en ze bevestigde later tegenover mij dat ‘het moest’ van Jaap. Ze heeft met meer mannen geslapen op zijn verzoek/mind control opdracht.
 21. Ook zet Jaap haar aan om een vriendin mee te nemen die hij vervolgens ook drogeerde om haar gewillig en ongeremd te maken en vol trots later mij over de trio seks met de minderjarige meisjes vertelde. Specifiek dat de meisjes van leren riempjes een harnasje voor zijn piemel hadden gemaakt en hij aan een lijn achter hun aan moest lopen. Hij had de seks met hun tweeën  fantastisch gevonden. Hij was leraar Frans toen nog dacht ik, of eerder.
 22. Tijdens de wilde seksspelletjes met vastbinden en zo, horen medewerkers van een bedrijf haar toevallig schreeuwen en waarschuwen de politie. Die betrapt hun beide naakt op heterdaad. Maar ze geeft als leeftijd 18 jaar op, maar het komt toch uit met verhoren en meer. Zijn vriendin bij politie hulp officier van justitie Sylvia te Wierik neemt verkrachter Jaap in bescherming en de zaak wordt niet vervolgd. Ook de ouders zullen dat wellicht gewild hebben met te weinig kennis van wat er werkelijk gebeurd was met drugs en zo. Dat wist nog niemand, alleen ik en dat komt pas nu echt boven bij mij door het schrijven van deel 4. Nu pas zie ik het verband van alle losse gebeurtenissen.
 23. Dan gaat zijn motor stuk en omdat hij om ontdekking te voorkomen nooit zijn mobiel meenam, dus niet traceerbaar en ongestoord tijdens hun seks, moest hij in het donker over weilanden en door sloten en zelfs een vaart over zwemmen. Meisje wou in de boot wachten, maar dat kon volgens Jaap later niet omdat hij in die boot zijn drug en meer bewaarde! En hij wou niet als politie midden in de nacht ging zoeken dat ze die zaken zouden vinden! De corrupte schoft! Ze raakte hysterisch en hij had haar boos gedwongen om mee te zwemmen. Ze raakte onderkoeld en was bijna verdronken vertelde hij mij later. Terwijl zij wou dat hij zelf hulp ging halen en zij in het bootje veilig had kunnen wachten. Maar de schoft deed dat niet. Als ze drijfnat en koud bij mensen aanbellen liegt Jaap dat het zijn dochter is. Ouders boos en bang, maar beiden liegen volgens Jaap dat er geen sprake was van seks en een verhouding. Ze waren toevallig alleen een eindje varen geweest. Maar ze had in totaal ruim een jaar lang een zware verhouding met hem. En als er nog steeds sprake was van mind control/seksslavin dan heeft hij nog jaren controle over haar gehad en hoogstwaarschijnlijk dus ook nog seks. Mijn vrouw wordt ook nu in 2015 nog hysterisch en wil scheiden als ik Jaap hier openlijk beschuldig. Zo zwaar is die hypnose en conditionering als seksslavin. Weten maar weinig mensen/argeloze ouders vanaf helaas. Politie zeker niet.
 24. Hij had volgens eigen zeggen ook diverse getrouwde vrouwen(ook mijn vrouw) gevraagd of ze niet een keer mee wilden varen. Hij was verbaasd geweest hoe veel vrouwen direct met hem mee gingen. En hij gaf ze dan direct een blikje cola met de drug erin om ze ongeremd te maken, en de meesten sabbelden al lekker aan zijn penis terwijl hij nog wegvoer naar zijn liefdesnestje. Zijn stuurtje zat vlak voor het trapje waar de vrouwen op konden zitten en hem pijpen tijdens het varen. Hij had dan een wijd jasje aan in de open kuip zodat niemand hun hoofd bij zijn kruis kon zien! Het gaf hem zo’n kick om in hun vagina klaar te komen en te beseffen dat hun man argeloos op zijn werk zat en ‘s avonds zich afvroeg waarom ze geen seks meer wou. De meesten deden dat direct, maar een enkeling zat als verstijfd op het bed in het vooronder en moest hij later met veel moeite overhalen.
 25. Hij vertelde ook vol trots dat hij eerder een verhouding had gehad met een buurvrouw in Drachten. Die was daardoor gescheiden. Met zekerheid heeft hij die ook gedrogeerd en geconditioneerd. Dat was immers standaard gedrag bij Jaap Duijs. Hij ging er nog wel eens ‘s nachts heen en gaf vooraf dan zijn vrouw een paar slaappillen en reed er dan even heen. Dat deed de schoft ook bij mij en zijn vrouw, en had dan een nacht vrij spel. Zelfs in mijn huis deden ze het dan. Vond hij kikken!
 26. In 2004 als ik aangifte tegen Jaap probeer te doen in de zaak met mijn weerloze misbruikte vrouw sinds 1978, wordt mij dat verboden en ik als paranoïde neergezet. Zie de stukken. Ik ben gek volgens hem(gelogen dus) en Jaap verwijst naar mijn vrouw die dat ook foutief denkt. Hij doet dus valse aangiften, maar dat maakt de achterlijke politie Drachten niet uit. Ik kreeg nooit een onderzoek en zelfs geen proces verbaal. Hij was zogenaamd ook nooit op de boot van mijn broer gewest en had daar dus ook niet seks met mijn vrouw gehad met een vrucht als gevolg. Maar als ik een filmpje vind waar ze wel opstaan, was hij dat vergeten. Achterlijke laffe Politie Drachten vindt het allemaal prima. Waarschijnlijk omdat hij als informant optrad naar justitie/inlichtingendienst. Hulp officier van justitie Sylvia te Wierik is dan ook degene die met Jaap ervoor zorgt dat in 2008 mijn boek al verboden wordt. Terwijl in dat deel 1 nog niets stond wat beledigend kon zijn. Ik vroeg uitsluitend om een onderzoek! Politierechter Jeroen van Bruggen weigerde mij een advocaat, voldoende tijd en iedere verdediging. Dus een corrupte schoft zoals hier elders openlijk aangegeven. Justitie had en heel cordon sanitair rond mij opgebouwd en betaalde Jaap Duijs maandelijks voor inlichtingen en hulp bij het ‘kaltstellen’ van mij. Alle e-mails en telefoons werden afgeluisterd. Had ik toen nog niet goed door helaas.
 27. Jaap als informant justitie en met hoge contacten daar, werd beschermd om uitkomen van de zware politieke samenzwering te voorkomen. Zonder het te weten, was ik in een staatsveiligheidszaak terecht gekomen door de handtekening van een bedrogen Koningin Juliana rond 1975. Maar dat leer ik pas in de volgende jaren. Dit voorval met het meisje rond 2003 komt pas weer bij me op in januari 2015! Dus 12 jaar lang haar aanbod om haar te ontmaagden en zo verdrongen! Alle verdringing van de verkrachtingen mbt mijn vrouw duurde 28 jaar. Maar in 2010 ben ik weer gehersenspoeld in Benidorm, zie eerdere post, dus dat zal het verlengd hebben. De samenzweerders doen er alles aan om mij het zwijgen op te leggen en mij kalt te stellen. Want als deze zaak uiteindelijk uitkomt, dan is het het misdrijf van de eeuw, of de Dutch Queengate. Dus breaking nieuws.
 28. Ik voel me ondanks alles verantwoordelijk voor wat hij haar heeft aangedaan. Hij heeft (mijn) prachtige onschuldige meisje haar jeugd afgenomen en haar eerst nog onschuldige geest verziekt.
 29. Hij vertelde mij ook over zijn misbruik als leraar Frans na drogeren in Frankrijk tijdens het druiven plukken. Meestal meisjes die mee gingen en dan om de beurt(!) in zijn tweepersoonsbed mochten slapen. Kregen weer heimelijk het blikje cola met de partydrug en waren ongeremd en gewillig de hele nacht. Hij genoot van zijn macht over hun. Maar de boeren en meisjes krijgen hem door en het gaat niet meer door later.
 30. Nog bijzonder is dat sinds dat bewuste jaar 2003 met Jaap en het feit dat ik hem net ging verdenken van alle misbruik, mijn geconditioneerde vrouw(zijn seksslavin) geen seks meer met mij wou hebben. Natuurlijk in zijn opdracht, die ze nog steeds uitvoert. Mind control. Ik sta dus al 13 jaar droog om het maar zo te zeggen. Ik doe ook geen moeite meer en de behoefte is gelukkig ook totaal verdwenen, maar het is weer een extra reden die ons huwelijk en leven nu totaal kapot heeft gemaakt. Ze is door hem ook meerdere malen aangezet om mij bij politie aan te klagen! Ze doet valse aangiften, maar wel volgens haar waarheid. Wij zijn binnenkort ook financieel kapot, tenzij ik deze zaak alsnog in de publiciteit krijg en de schadevergoeding kan opeisen. Telegraaf weigert volgens John van den Heuvel publicatie. Fout en laf, want Nederlandse volk moet gewaarschuwd.
 31. Er is nu beslag gelegd op ons armzalige AOW-tje om de boete aan de verkrachters en vaders kind/vrucht van inmiddels 6800 euro die CJIB voor justitie int, te betalen. Inmiddels onze pensioenpot uitgegeven sinds 2000, 250.000 euro ter verdediging, advocaat Bram Moszkowicz en voor andere hoge kosten.

Tot zover deze zeer persoonlijke gebeurtenissen, maar cruciaal voor het verloop van mijn strijd tegen deze politieke samenzweerders sinds 2000. Dus maak ik hier toch openlijk melding van, zonder de naam van het meisje en ouders die hier immers niet belangrijk zijn. Dat zoiets kan gebeuren is nog veel te onbekend en zeer waardevol en educatief volgens mij. In een vorige post heb ik al melding gemaakt van het feit dat nu zelfs Reclassering achter me aanzit en ik dus vermoedelijk nog maanden de gevangenis in moet. Zeer re-traumatiserend als je onschuldig bent en wordt bedrogen zonder dat Nederland in opstand komt, maar politie weigert nog steeds ieder onderzoek om het laffe corrupte toch al onschendbare Koninklijk huis te beschermen. Ondanks het feit dat er sprake is van zware mensenrechtenschendingen en no fair trial. En ik ben al 6,5 maand in detentie geweest voor politiek asiel Miami Florida 2009, 2,5 maand asiel Texas in 2013/14, en in 2013 maand onschuldig na fraude rechercheur politie Drachten Bart van Someren in P.I. Ter Apel.

Terwijl mijn enige ‘misdrijf’ is dat ik vraag om een onderzoek door justitie, en na corrupte weigering het Nederlandse volk via deze Blog op de hoogte probeer te brengen. 

Video’s van het ontmaagden en andere seksspelletjes

Jaap heeft mij verteld dat hij heimelijk opnamen had gemaakt van haar ontmaagding en meer bij het minderjarige meisje. ook op het seksbootje van het pijpen en meer. Dan kon hij op zijn werkkamer met het hangslot nog mooi eens even er naar kijken. Hij moet het ook verkocht hebben, net als Jan van Beek deed!

Nog een eigen kind?

Ik zou nog steeds graag een eigen kind willen hebben! Maar ben nu al 66 jaar en geen geld. Pas als dit gewonnen is en ik miljoenen aan schadevergoeding kan innen, kan daar wellicht nog sprake van zijn. De bewuste vrouw krijgt dan haar leven lang een prima maandelijkse uitkering, villa met zwembad en het kind of de kinderen 20 jaar lang 50.000 euro per jaar. Is dus financieel onafhankelijk en kan leven waar en met wie ze wil. Een sprookje zeggen veel vrouwen tegen me en er was in Spanje, en zelfs al in Mexico veel belangstelling, maar ik heb nu nog niets te bieden helaas.

 

Later meer…

ing. Hans Smedema, tijdelijk in Drachten

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.