Gehersenspoeld in opdracht Justitie!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Gehersenspoeld in opdracht Justitie!

PrettyWomanNightClubBenidorm
In juli 2014 na dus een half jaar bijkomen van de mentale klap van voor de tweede keer geen politiek asiel gekregen in America/Texas herinner ik me plotseling de volgende cruciale gebeurtenissen! En die roepen ook een volgende op! Ongelofelijk allemaal. De film hierover zal wereldwijd de aandacht trekken later als het in het nieuws komt!

Diefstal 300.000 euro in Benidorm met hersenspoelen door martelen!

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Opgelicht voor 300.000 euro in Benidorm!

Hier de link naar de gedetailleerde post in het Engels: Brainwashed by the Dutch secret service!

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

In 2015 lukt het mij om John de bartender uit Heartbreak op te sporen. Hij bevestigt dat hij mij gewaarschuwd had dat ik gedrogeerd was via een flesje bier dat één van de twee mannen speciaal wou ophalen(!), dat hij dat uit mijn verwarde blik kon opmaken, en dat hij vervolgens Fernando een Argentijnse fotograaf had gewaarschuwd. Ook dat hij mij later de foto nog had gegeven. De zelfde foto die ik ook tijdens het gebeuren in Pretty Woman kreeg, maar door de misdadigers weer werd gestolen natuurlijk.

Hij stelt dat de fotograaf plotseling ook nog in 2010 naar Argentinië was terug gekeerd! Waarschijnlijk weggestuurd met 100.000 euro om geen getuigen in Spanje te hebben? Misschien al vermoord in opdracht Nederlandse Koninklijk huis en Kabinet? Zogenaamd hartaanval weer, net als bij mijn buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde?

Na afloop van het conditioneren door folteren door prof.dr. Onno van der Hart, werd ik gewaarschuwd door een meisje dat het niet had vertrouwd en mij vertelde dat ze mij had horen schreeuwen! Ook dat het veel later was dan ik dacht. Alle meisjes hadden 1500€ gekregen!

Loopt dit moedige meisje als weer een belangrijke getuige ook weer gevaar? Nederland maakt een paar moorden blijkbaar niet uit!

 
Never in world history…,
has a single loving couple…,
been betrayed so badly…,
by so many…,
for so long…!   Hans Smedema

Waarom de hypnose sessie en het hersenspoelen?

Het vond eerder al plaats op mij in 1975 door dr. Onno van der Hart die ik elders op mijn blog beschuldig van bedrog en afpersen na drogeren,van een document wat hem het recht gaf om over mijn leven en dat van mijn weerloze vrouw te beslissen. Met dit document kon een Koninklijke regeling gestart worden die ieder onderzoek door justitie, politie en OM kon verbieden. Het maakte de zaak ook staatsgeheim omdat het laffe Koninklijk huis, toch al onschendbaar,  ook nog eens nooit negatief in de publiciteit mag komen. Ook mijn weerloze vrouw werd door hem behandeld en zodanig dat ze alle misdrijven zou vergeten.Wij waren samen als direct gevolg van zijn fraude, weerloos tot heden. Hoewel bij mij in 2000 langzaam begon door te dringen wat er gebeurd was. Omdat iedereen ontkende werd ik arbeidsongeschikt en is nu ons leven inmiddels totaal verwoest.

aivdIn 2010 kwam ik net terug van 28 weken in detentie wegens het aanvragen van politiek asiel tegen Nederland, in Amerika. Dus wou natuurlijk Justitie graag weten wat daar gebeurd was. Bovendien had men net ontdekt dat er een website bezig was om voor mij een vrouw te zoeken die mij nog een eigen kind zou geven. Dat was gevaarlijk, want ik moest geïsoleerd blijven en als gek gezien worden. Dus een familie in Spanje zou de kans op uitkomen van deze doofpot affaire te hoog maken. Dus weer nieuwe hypnose sessie en hersenspoelen zodanig dat ik alle hulp en alles wat te maken had met vrouwen en relaties, zou vermijden. Een eerder onderzoek door CTIVD had al aangetoond dat AIVD betrokken was en adviseerde stopzetten van deze oneerlijke samenzwering tegen een argeloos verliefd stelletje. Zie Post Onderzoek CTIVD

Net als eerder in 1975 al was gedaan dus.

En dit heeft weer heimelijk gewerkt tot juli 2014. Nu kom ik er achter en publiceer wat ik ervan weet.

Ook maak ik nu mijn boek deel 4 af met alle details van deze Dutch Queengate.

Dat het justitie zelf is die hier mij als slachtoffer tegenwerkt en juist de misdadigers helpt is al eerder verteld door getuige Elise Boers uit Uden, mr Ruud Rosingh voormalig hoofd officier justitie Leeuwarden, zedenrechercheur Voshol Politie Leeuwarden, en zedenrechercheur Haye Bruinsma politie Drachten. Het volgt ook uit het feit dat zelfs rechters mee werken aan de doofpot door geen enkele verdediging en doodsimpel dna-testje toe te staan, ondanks mr. A. (Bram) Moszkowicz als advocaat! DNA-testje zou immers direct bewijzen dat mijn vrouw ernstig ziek is en niet doorheeft dat onze drie kinderen niet van mij zijn, maar van drie verschillende verkrachters. Hele ongelofelijke en complexe verhaal is beschreven in mijn E-boeken en summier op deze Blog.

 

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.