Duivels contract afgeperst door prof.dr. Onno van der Hart!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year Royal Crime!

Last Updated 20/04/2020 published 05/04/2020 by Hans Smedema

Duivels contract afgeperst door prof.dr. Onno van der Hart!

Voorbeeld elektroshock therapie waardoor mensen tot halve zombies worden gemaakt om onwelkom gedrag te veranderen. Hoe gebeurd ‘s nachts heimelijk(!) conditioneren/martelen dan? Ook zo? Vrouw in La Nucia, en(!) 5 meisjes Nachtclub Pretty Women waarschuwden na zien gruwelijke medische instrumenten uit pure angst(!) de Policia Local Benidorm die mij niet(!) mocht beschermen vanuit Justitie Madrid die met corrupte Nederland moest samenwerken!

Tijdens zwaar professioneel 7 maanden durende onderzoek in opdracht van asielrechter Rex J. Ford in 2009 in Florida, Amerika, nadat ik voor de eerste keer om asiel vroeg tegen de zware gruwelijke vervolging door de staat Nederland en specifiek het Koninklijk huis wat mij heimelijk(!!!) mijn normale burgerrechten had afgenomen, bleek dat het contract of document wat door duivelse Onno van der Hart rond maart/april 1975 bij GGZ Zwolle mij afperste cruciaal te zijn!

Terwijl ik al zwaar getraumatiseerd was in 1972 (en alle info onthouden) en hij dus heimelijk(!) na zwaar drogeren en mentaal sluw retraumatiseren(!) mij dat afperste.  Als ik dat NIET had getekend had Amerika mij wel direct kunnen helpen via asiel en zo! Nu blijkbaar niet volgens Rex Ford! Uitermate vreemd vond ik dat! En ik heb gelijk volgens UNCAT art. 15. Zie onder.

Hier wat mij (en mijn vriendin) al was aangedaan in 1972!

  1. 1971 Eerste mentale klap: Ik werd in september/oktober 1971 al door hypnose en mind control gedwongen om alle leugens en seks van mijn pathologisch liegende vriendin te verdringen door Röben van bekende Instituut Röben Leeuwarden die een verhouding had met mijn ook altijd pathologisch liegende moeder. Hij gebruikte net als later Jan van Beek in Utrecht Ketamine wat zwaar hypnotiserend werkt. Ik zag haar zelfs heimelijk seks hebben met mijn vader en wist achteraf daar niets meer van. Deze hypnose of Mind Control gebeurde nadat ik haar(wies) had betrapt met haar jeugdvriendje sinds ze 14 was, en die ze verborg(!!!) op haar slaapkamer als ik daar was! Familie, dus vader Jolle Jansma, moeder Els, zusters Klazien en Betty werkten daar gezellig aan mee! Bedrieg Hans zo veel mogelijk was hun motto blijkbaar. Ongelofelijk en ze probeerden ook om mij te laten denken dat ze nog maagd was! Wat ik wel wist van niet van diverse anderen! Maar zo dwong mijn moeder mij tot met haar doorgaan zodat mijn vader seks met haar kon hebben zijn verdere leven! Ik verdrong alles wat ik zag of vermoedde!
  2. 1971 Tweede mentale klap: Vriendin loog en had als pure slet seks met iedereen behalve mij rest van 1971, en loog zelfs dat ze nog maagd was. Ik zag wel cruciale zaken maar verdrong het ter plaatse conform hypnose van Röben! Traumatisch omdat je al niet meer logisch begrijpt wat er gebeurde.
  3. 1972 Derde mentale klap: Vriendin huurt 1 jan 1972 kamer bij Jan van Beek in Utrecht. Wordt door hem gedrogeerd met narcose middel Ketamine en later via Cattle prod of stroomstok voor varkens opzettelijk gemarteld tot een weerloze seksslavin die iedere opdracht braaf uitvoerde. Ook Rape movies, specifiek met honden en hij verhuurde haar voor veel geld aan mannen. Ik werd ook gedrogeerd als ik daar was en zodanig mentaal kapot gemaakt dat ik ook al zijn opdrachten om weg te gaan braaf uitvoerde, en werd door hem onvruchtbaar gemaakt wat ik half onder narcose moest toezien! Zwaar traumatiserend.
  4. 1972 Vierde mentale klap: Als ik eindelijk niet meer verder wil met haar, regelt mijn corrupte altijd liegende moeder tegen mijn uitdrukkelijke wil heimelijk(!) een slaapkuur met ook mind control om zaken te vergeten. Ze lokt me met een smoesje naar ziekenhuis in Leeuwarden waar ik natuurlijk van niets weet! Ze stellen dat ik iets had getekend! ‘Wat dan?’ Werd me NIET meegedeeld en dus gedrogeerd en onderging gedwongen een slaapkuur die ik totaal niet nodig had. Medici zijn schoften! Je wordt nog meer weerloos!
  5. 1972/73 Vijfde mentale klap:  Mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep ziet kans om de controle over mijn hele leven over te nemen met hulp MOL-X(oorspronkelijke verkrachter) binnen Justitie die later de leiding krijgt over speciale geheime afdeling!
  6. 1973 Zesde mentale klap: Ik word via mind control gedwongen om van haar te houden en dus met haar te trouwen op 23 februari 1973, maar zie weer haar met mannen en verdring dat ter plaatse zoals nu door bovenstaande vier methoden mij was opgedrongen. Weer trauma’s!
  7. 1975 Zevende mentale klap:  Op 29 januari eerste moordaanslag op mijn leven omdat dochter niet van mij bleek te zijn wat voor ons vanzelfsprekend geheim werd gehouden! Mijn vrouw had het recht om van niets te weten? Dus wij beiden weerloos blijven! Ik overleef het alleen omdat een vrouw in Motel Bunnik bij Zeist de politie waarschuwde! Zware hartproblemen en arbeidsongeschikt met kalmeringsmedicijnen. Zwaar traumatiserende ervaring want je weet door geheugenverlies toebrengend ketamine achteraf van niets, maar hebt het allemaal WEL meegemaakt. Corrupte ook omgekochte huisarts HogenEsch uit ‘t Harde liegt en lokt mij onder het valse voorwendsel dat wellicht met hypnose meer uit mijn geheugen te krijgen zou zijn, naar Sophia Ziekenhuis Zwolle! Zijn vrouw waarschuwd mij heimelijk om juist NIET te gaan want het zou niet goed zijn voor mijn leven! Ze werd hoogstwaarschijnlijk vermoord omdat ze onder verdachte omstandigheden van de trap was gevallen! Emotionele zaken!
  8. 1975 Achtste mentale klap:  En dus in 1975 weer hetzelfde via omgekochte duivelse Onno van der Hart via drie keer drogeren met geheugenverlies toebrengend middel. Je kunt niet meer je verstand gebruiken bent een zombie! Ik bleef eerder immers stellen dat ik wel moest weten wat mij en mijn vriendin was overkomen om haar en mijzelf te kunnen beschermen. Hij vond van niet en wou toestemming om mij na hypnose NIET te hoeven informeren!  Ik mocht ook niet gewoon weglopen! Deur op slot en dreigen met opsluiten, ze zouden hem geloven en niet mij!  Na 3 x heimelijk drogeren met ketamine of zo wist ik van niets meer! Duivels contract afgeperst wat vervolgens misbruikt wordt om Koningin Juliana(met hulp ook weer bedrogen politici) speciale ruling te laten tekenen die alle justitie onderzoeken levenslang verbood!

Iedereen had dat onder gelijke omstandigheden getekend. Het had mijn doodvonnis kunnen zijn wat ik tekende want mijn brein was niet meer in staat om het te bevatten. Slechts een klein deel werkte nog net en ik wou juist alles weten en GEEN gerommel aan mijn brein. Zoiets is onder normale omstandigheden natuurlijk ongeldig zeker omdat het vervolgens geheim werd gehouden en alle conditioneringen heimelijk na drogeren meestal in de nacht gebeurden! Ik mocht niet achter de gruwelijke waarheid komen! Wat klopt met de mensenrechten en UNCAT regels.

Dit mij dus volkomen onbekende(!) document misbruikte de corrupt duivelse schoft dus om het Koninklijk huis via een oud onbekend wetje er bij te betrekken, en om NOOIT meer vervolging van de betrokken misdadigers en medeplichtigen toe te staan! Zogenaamd omdat ze het recht heeft om van niets te weten! Ministerie van Justitie werd daarmee belast want dan lijkt het integer en ethisch correct zal iedereen foutief denken. Hij had een tweede diagnose nodig en dat werd zijn handlanger Robert van Den Bosch die ook een miljoen kreeg en zo werden ze beiden prof.dr. Simpel! Via promotie onderzoek.

Gruwelijke levenslange gevolgen duivels contract!

Wij verdrongen daardoor iedere verkrachting en leefden dus weerloos(!) verder. De verkrachters gingen altijd vrijuit en konden ons dus gewoon regelmatig misbruiken voor o.a. rape-movies, zelfs met honden voor mijn vriendin later via ook mind control gedwongen(!) vrouw!

Terwijl dus alle Collega’s bij Sophia Ziekenhuis Zwolle en alle collega’s bij GGZ Zwolle weigerden om aan zijn gruwelijke criminele actie mee te werken. Het zal je hele leven verwoesten zei een collega getuige die ook de drie keer drogeren had gezien! En mij zelfs waarschuwde(bracht opzettelijk even koffie) via een briefje met daarop ‘NIET TEKENEN!

In mijn Ebooks zijn tientallen gruwelijke voorbeelden genoemd sinds 1972!

O.a. betrapte ik verkrachter Rieks Perdok uit Roden rond 1979, vader jongste zoon juni 1980 terwijl hij in officiële aanklacht wegens smaad(!) beweerd nooit seks met mijn vrouw te hebben gehad, naakt boven bij mijn vrouw zich verstoppend in een berging. En als ik hem in de berging zie(!) verdrong ik het volgens conditioneren/martelen van Onno de Duivel direct en leefde argeloos verder! Een weerloos slachtoffer net als mijn weerloze vrouw!

Mijn hele Ebooks staan vol met al deze cruciale gebeurtenissen.

Zie o.a. mijn post Saw 9 blanc lines on a full(!) page during official memory-test!

Nederland beroept zich corrupt op een mij onbekend(!) contract uit 1975 met Onno de Duivel!

Nederland beroept zich dus corrupt op dat contract wat tegen mijn wil en zonder enige kans op lezen of bevatten inhoud mij door fysiek drogeren en mentaal martelen werd afgedwongen! Ik kreeg op dat moment ook een medicijn tegen hyperventileren en had net mijn eerste moordaanslag overleefd zonder dat te beseffen nog!

Maar ik heb natuurlijk nooit vrijwillig toestemming gegeven om mijn brein te laten veranderen en naar believen te programmeren of hersenspoelen via martelen! Niemand zou dat ook bewust doen! Waarom zou je dat doen? Mij mankeerde vrijwel niets op dat moment. Ik had wel net een moordaanslag overleefd op 29 januari 1975(twee weken na geboorte kind van verkrachter Jan van Beek), wat ik nog niet eens begreep door de zware omerta opgezet door mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep toen. En was daardoor weken overspannen, en hyperventileerde eerst wat uit angst omdat ik niet begreep wat er gebeurd was door de drug ketamine die geheugenverlies tot stand brengt.

En dat nadat ik door hypnose en mind control was gedwongen om te trouwen met mijn pathologisch liegende vriendin die ik al had verlaten nadat ik de slet had betrapt op seks met erg veel mannen en zelfs haar jeugdvriend die heimelijk(!) logeerde op haar kamer, later helaas vrouw, wat ik juist NIET meer wou! Haar hele corrupte familie inclusief twee zusters hielden hem verborgen als ik daar was! Ging mijn bevattingsvermogen volkomen te boven hoe mensen tot zoiets in staat zijn. Mijn ergste vijand was dus feitelijk mijn vriendin en later vrouw. Inmiddels eindelijk veel te laat officieel gescheiden pas op 29 juni 2015!

Ook had men mij argeloos en tegen mijn wil ook weer heimelijk(!) een slaapkuur gegeven waar ook meer is gebeurd met betrekking to mind control. Argeloos naar een ziekenhuis gelokt door mijn moeder en heimelijk(!) gedrogeerd en slaapkuur gekregen die helemaal NIET nodig was. Ik had zogenaamd iets getekend volgens ziekenhuis, maar toen ik vroeg wat dan? Kreeg ik weer geen antwoord en kreeg wat(drug) te drinken! Wist achteraf niet wat er gebeurd was. Werd me kafkaesque ook NIET verteld door familie. Medici zijn corrupte arrogante idioten in mijn geval. Alleen in de corrupte fantasie van mijn achterlijk onnozele en corrupte altijd liegende (soms ook lieve) moeder die mijn leven dus totaal heeft verwoest.

Dus in die zwaar getraumatiseerde toestand werd ik in de gruwelijke val van Onno de Duivel gelokt! Achteraf logisch dat zowel zijn wel integere collega’s Sophia Ziekenhuis Zwolle mij waarschuwden te vluchten en alle(!) collega’s GGZ vooraf al een klacht indienden bij directie GGZ en Politie waarschuwden. Huisarts HogenEsch werkte omgekocht mee aan deze gruwelijke val want waarschuwde mij niet, integendeel hij lokte mij daarheen! Zijn vrouw nota bene waarschuwde mij meerdere keren en werd hoogstwaarschijnlijk vermoord via zogenaamde val van de trap wat later! Velen zijn vermoord waarschijnlijk! Cees van  Hoog zeker volgens getuige/verkrachter uit 1972, Jan van Beek.

Tijdens verhoor 2009 in Broward detention center Florida!

Was natuurlijk in het Engels maar hier vertaald.

‘Maar je stelt zelf dat je uiteindelijk hebt getekend’ zo stelde rechter Rex J. Ford!

‘Nee, want ik zou natuurlijk nooit iemand aan mijn brein laten knoeien om de werkelijkheid voor mij verborgen te houden! Immers ik had hem dat ook twee uur lang juist daarom uitdrukkelijk geweigerd!’

‘Maar je hebt wel getekend!’

‘Maar zonder dat ik door de geheugenverlies toebrengende drugs nog kon bevatten wat er in dat zorgvuldig voorbereide document of contract stond! Ik kon  geen woorden meer bevatten en kwam niet verder dan een paar woorden van een 10 pagina’s groot document of contract! Dus vroeg ik of ik het mee kon nemen en er later in alle rust op terugkomen net als bij een hypotheekcontract hield ik hem nog voor! Onno de Duivel heeft ook niet uitgelegd wat hij met mij van plan was en waarvoor hij dat document nodig had! Hij bedreigde mij door de deur op slot te doen en als ik kwaad werd liet hij mij wel opsluiten!

Ik kon het altijd later herroepen zo stelde hij corrupt en poeslief want door de 3x drug kon ik me alles van die hele twee uur niet meer herinneren. Ook niet meer de waarschuwing door zijn collega’s bij Sofia Ziekenhuis! En hij weigerde de volgende dag corrupt om mij een een kopie te geven nadat ik telefonisch werd gewaarschuwd door collega’s en politie!

‘Nee, je krijgt van mij GEEN kopie!’ zo stelde Onno de Duivel gewetenloos(omgekocht met miljoen of zo via Rabobank/Interpolis waar vriendin werkte en dus verantwoordelijk waren) waar dus Politie en GGZ(?) in Zwolle getuigen van waren!

Dus kon ik toen NIET herroepen wat ik niet wist! Sluw, sluw!

Maar in Amerika bleek dat afgeperste document waar ik juist op tegen was en juist NIET wou tekenen omdat ik het meer kon begrijpen, dus cruciaal was in zowel Amerika en in Nederland!

In mijn boek uit 2007 stond het ook niet omdat ik het tijdens schrijven in 2007(!) nog niet meer wist! Mijn editor kreeg zelfs 3000 euro om aan mijn manuscript stiekem een paar zinnen toe te voegen vertelde ze me eerlijk! Ik gaf haar juist toestemming(!) om naast mijn 3000 euro ook die 3000 mooi mee te nemen, maar goed te onthouden en op te schrijven wat ze precies moest doen en in de tekst veranderen! Dan had ik later immers bewijs van hun fraude! Rex J. Ford heeft contact met haar gehad vertelde hij. Hij heeft met heel veel betrokken contact gehad overigens. Diepgaand professioneel onderzoek! Maar in Nederland zijn er nog steeds mensen met blijkbaar slechts een half brein die alles als onzin afdoen. Alles word daar doodgezwegen!

Geloven die idioten echt dat er een zo zwaar 7 maanden onderzoek zou komen als ik echt gek zou zijn? 

De rechten van de mens en specifiek United Nations Convention Against Torture (UNCAT) geven in artikel 15 aan dat vanzelfsprekend alle door martelen of gelijkwaardig verkregen documenten ongeldig zijn tijdens juridische zaken zoals rechtszaken! Behalve tegen de schuldige, dus hier tegen de corrupte prof.dr. Onno van der Hart!

Article 15 UNCAT

Each State Party shall ensure that any statement which is established to have been made as a result of torture shall not be invoked as evidence in any proceedings, except against a person accused of torture as evidence that the statement was made.

Waarom is dat afgeperste nog steeds onbekende(!) document dan toch geldig?

En waarom mag ik dat document niet gewoon inzien en een kopie?

Volgens mij is dat NIET geldig onder die omstandigheden en overigens zou NIEMAND bij zijn volle verstand een dergelijk contract sluiten, zeker niet na waarschuwen Sofia ziekenhuis en collega’s GGZ. Ook vrouw HogenEsch had mij gewaarschuwd, maar niemand vertelde mij wat er stond te gebeuren of wat er aan de hand was! Dus kreeg ik veel te weinig harde informatie!

Voorafgaande

De duivelse met veel geld omgekochte Onno de Duivel of Onno van der Hart rond maart april 1975 lokte mij argeloos en nog naïef iedereen vertrouwend naar Sofia Ziekenhuis in Zwolle dat weigerde mee te werken en mij zelfs waarschuwde om te vluchten(!), reed mij vervolgens argeloos door de omerta van familie, medici en justitie zelf, naar GGZ Zwolle en perste mij via zwaar drogeren met geheugenverlies veroorzakend middel dat je een zombie maakte, een geheim duivels contract af! Wat hij precies had klaar liggen en dus minutieus voorbereid was door juristen en justitie! Ik werd NIET gewaarschuwd door de dus ook corrupte omgekochte huisarts HogenEsch ‘t Harde of mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep die heimelijk leiding gaf aan de speciaal opgezette Criminele Organisatie die voor de doofpot en samenzwering moest zorgdragen sinds 1972/73!

Dit gebeurde weken nadat op 15 januari 1975 ons eerste kind, een dochter was geboren, wat heimelijk(!!!) NIET van mij was zoals wij foutief aannamen maar van verkrachter Jan van Beek uit Utrecht. Nadat daders in paniek raakten omdat ze een zwaar onderzoek verwachten naar mijn mentaal ernstig zieke vrouw met een opzettelijk door hun(!) veroorzaakte dubbele extra emotionele oproepbare persoonlijkheid(als hun seksslavin) werd op 29 januari al de eerste moordaanslag op mij gepleegd in Motel Bunnik/Zeist. Met Ketamine of gelijkwaardig middel werd ik door twee mannen gedrogeerd en via mind control opgedragen om tegen een vrachtwagen te rijden. Wat mislukte nadat ik door een vrouw werd gewaarschuwd en door haar gewaarschuwde politie net op tijd verscheen en het glas liet onderzoeken. Vastgesteld werd dat het dodelijk had kunnen zijn! Ik bezocht argeloos in paniek voor zware hartklachten door de drugs de Spoedeisende hulp Boerhaave Ziekenhuis Nijkerk die tegen zijn verplichting corrupt GEEN aangifte deed bij politie! Alle medici in deze gruwelijke criminele zaak op een enkeling na houden zich corrupt niet aan hun eed en verplichtingen! Daar komt nog een speciale post over.

Doel geheime cruciale na zwaar drogeren afgeperste contract!

Geheime cruciale contract wat Onno de Duivel blijkbaar toestemming gaf om mijn brein naar believen te programmeren en hersenspoelen om alles wat emotioneel was te verdringen en dan argeloos door te leven!

Doel moet dus zijn geweest om Hans alles te laten vergeten wat er met hem en vooral zijn vrouw was gebeurd! Immers anders zou hij/ik aangifte doen van de verkrachtingen, mind control, misbruik ketamine, kinderen van verkrachters, heimelijk onvruchtbaar te zijn gemaakt, en veel veel meer!

Daardoor konden dus de daders, broer Johan, familie, medeplichtigen en verkrachters de gevangenis ingaan! En dat wilden ze natuurlijk voorkomen!

Daarvoor was nodig iedere 5 a 6 jaar opnieuw hersenspoelen of programmeren om alle emotionele zaken te verdringen! Maar dat had tot gevolg voor mijn vrouw en mij dat we beide iedere aanval zoals verkrachtingen, maken rape-movies en veel meer, direct verdrongen! En dus argeloos en onwetend doorleefden! We konden dus onszelf NIET meer beschermen, waarvoor ik juist Onno de Duivel nog had gewaarschuwd tijdens de val bij GGZ Zwolle!

Wat natuurlijk zijn tijdelijke(heimelijk in Zwolle gestationeerd uitsluitend voor het in de val lokken van Hans Smedema) collega’s wel begrepen en dus juist NIET wilden meewerken! Onbegrijpelijk dat die nu niet opstaan en de waarheid openbaren!

De Facto Stateloos! Alleen Amerika heeft hulp aangeboden wat Nederland hun kwalijk neemt en juist NIET wil en tegenwerkt. KLM Co-piloot Koning WA loog daarom en blokkeerde mij aangeboden asiel in de lucht boven Amerikaans grondgebied(Montana)! Zie post KLM negeert laf en corrupt mijn aansprakelijkheidsstelling wegens fraude Koning Willem Alexander! en ook KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum Request against the Netherlands in American Airspace!

De Nederlandse Mengele?

Ik noemde Onno de Duivel ook wel ‘De Nederlandse Mengele’ maar vond dat iets te veel nadat advocate Jacqueline Schaap Amsterdam namens Onno van der Hart mij daarop wees. Maar nu alles overziende denk ik dat die uitspraak wel degelijk de lading dekt. Kamparts Mengele had dit nooit zo gruwelijk gedaan!  Onno wel dus is het gebruik rechtvaardig! Zie post Prof.dr. Onno van der Hart neemt advocaat, maar durft geen aangifte!

Later meer,

inf. Hans Smedema, als vluchteling voor staat Nederland in exile in El Albir, Costa Blanca, Spanje!

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.