Peter R. de Vries Misdaadverslaggever?

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year Crime!

Peter R. de Vries Misdaadverslaggever?

Link naar zijn website!

Op 23 april 2021 zond ik voor de vierde keer een bericht aan Peter R. de Vries die als bekend misdaadverslaggever in Nederland met vroeger een TV programma de aangewezen persoon zou zijn geweest om destijds deze grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende Nederlandse geschiedenis bij het nog argeloze publiek onder de aandacht te brengen.

Eerder drie keer rond 2001-2006 brief met cruciale gegevens gezonden met steeds wel even telefonisch contact met zijn staf, maar men geloofde mijn verhaal niet. Steevast vragen zoals…

‘Loopt U bij een psychiater?’

Dus deze zaak ging hun bevattingsvermogen blijkbaar ver te boven.

En deze zaak is zo complex dat het niet in een kort telefoontje is uit te leggen natuurlijk. Zelfs nu zijn er nog hele volksstammen die het niet kunnen bevatten zo snel. Wat overigens logisch is omdat het zelfs mij 4 jaar heeft gekost voordat ik zeker wist dat ik helemaal niet ‘gek’ was geworden in maart 2000, maar het slachtoffer van een sluwe criminele porno organisatie en mijn wederzijdse familie geholpen door het Koninklijk huis wat overigens ook weer werd bedrogen. Ze lieten mij opzettelijk denken dat ik zomaar plotseling gek was geworden waardoor ik mijn top positie als Executive Searcher in Noord Nederland moest opgeven met verlies van 145.000 euro aan inkomen Januari 2004 en verder als zogenaamde gek door het leven moest. En in 2008 naar Spanje vluchtte voor de zware vervolging door de Nederlandse Staat en Koninklijk huis, samen met Jaap Duijs en Justitie, wederzijdse liegende en bedriegende familie die de kant van de verkrachters kozen, en niet te vergeten de vele vele medici die ook allemaal gezellig mee logen en bedrogen. Zie De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

Dus toen ik hem weer eens op TV zag leek het mij beter om nog een keer voor de geschiedenis vast te leggen dat ik hem met dit bericht vier keer vergeefs over deze unieke Nederlandse en unieke Amerikaanse inmiddels internationale zaak heb proberen in te lichten.

Immers ik wil glashelder voorkomen dat de Nederlandse media en journalistiek later kunnen zeggen…

‘Wir haben es nicht gewusst!’

Inmiddels is Peter vermoord en is daarmee een cruciale misdaadbestrijder verloren gegaan. RIP Peter…  Nota bene onder politiebescherming!

Net als ik zogenaamd werd beschermd sinds 1972, maar in werkelijkheid juist bedrogen.

Ook John van den Heuvel en Telegraaf weigeren!

Overigens heeft ook John van den Heuvel met wie ik in Hotel Jan Tabak Bussum wel een goed gesprek had rond 2006 dacht ik(zie mijn Ebooks), en Telegraaf geweigerd om over deze gruwelijke zaak te publiceren. Het Nederlandse volk mag blijkbaar van niets weten. Reden werd niet gegeven, maar natuurlijk misleiding en bedrog met buitenproportioneel beroep staatsveiligheid omdat immers de Eenheid Kroon in gevaar kon komen. Koninklijk huis was betrokken dus alles in de doofpot en bewijzen vernietigen door MOL-X/Justitie en mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep.

Als enige bracht Hendrik Jan Korterink een klein zwak artikeltje over mijn zaak toen ik hun zelf op deze blog en criminele betrokkenheid prof.dr. Onno van der Hart wees. Zie mijn post…

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink over Hans Smedema Affaire!

Ook leuk en dom is de reactie die ik hier heb vastgelegd voor de historie…

Barracuda: Dutch Queengate!

Verder alleen in Mexico City een groot artikel in een krant over mijn zaak.

Verwees Peter naar deze blog!

Dus via zijn contact formulier hem naar alle 400+ posts over deze zaak verwezen, met nog even specifiek de mooie samenvatting in de volgende Engelse post…

Prof. Nils Melzer UN Special Rapporteur on Torture and Other Cruel, Inhuman or Degrading Treatment or Punishment

en de leuke cruciale die de criminele(!) betrokkenheid Koning WA en KLM bewijst…

KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

En ik kreeg wel een automatisch antwoord met als ik niets hoor binnen 5 werkdagen hij niet geïnteresseerd is in deze zaak. Wat nu ruimschoots het geval is hoewel deze zaak veel tijd vergt om te kunnen bevatten.

En dus blijkbaar dat hij ook van mening is dat het Nederlandse volk maar beter onkundig kan blijven van de grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende Nederlandse geschiedenis. Die bovendien ook in Amerika volstrekt uniek bleek te zijn met 5 goede gronden voor asiel wat nog nooit eerder in de hele bekende geschiedenis van Amerika was voorgekomen. Dat asiel werd me ook aangeboden op 15 maart 2017 boven Amerikaans grondgebied dus juridisch in Amerika met dus een crimineel liegende en bedriegende Koning Willem Alexander en een zwijgende KLM die dat dus crimineel(?) toe liet.

Waarvan akte…

ing. Hans Smedema, in exile (over)levend in El Albir, Costa Blanca, Spanje

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.