Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink over Hans Smedema Affaire!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink over Hans Smedema Affaire!

Link naar zijn pagina!

20 jaar na aanvang in 2000 van mijn eenzame gevecht tegen misdadigers, porno criminelen, familie, medici, de corrupte Nederlandse staat en met name drie generaties Koninklijk huis, is er nu op 9 maart 2020 al(!) een eerste nog erg zwakke neutrale(geen naam) poging in Nederland die nota bene met twee(!) links naar mijn blog Hans Smedema Affair durft(!) te verwijzen.

Een wonder! Je moet zoiets maar durven!

De heldhaftige(?) poging werd aangedurfd door Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink!

Hulde, ere wie ere toekomt, ook al is het een miniem artikeltje van wat ik zelf(!) bij zijn comments plaatste(wat hij angstvallig verwijderde!) en na hem op mijn blog en over Onno de Duivel per email te hebben getipt weken eerder:

Email **************************

Onno van der Hart en Hans Smedema Affair

Hans Smedema <[email protected]>
Sat, Jan 18, 11:17 AM
to misdaadjournalist2017

Ik kreeg de laatste 3 dagen 3000 hits op mijn blog pagina J’Accuse Prof.dr. Onno van der Hart!

Maar dat gruwelijke verhaal wordt nog steeds door de media doodgezwegen!

Ook interessant is KLM Co-Pilot King Willem Alexander blocked my Asylum Request in American Airspace!

Advocate Jacqueline Schaap Amsterdam probeert nu zijn naam en/of mijn blog uit de lucht te halen.

Ben nu 20 jaar bezig zonder juridische hulp en zonder media hulp! Nederland op zijn best!

Voor samenvatting zie https://hanssmedema.info/global-magnitsky-act-and-justice-for-hans-smedema/

of https://hanssmedema.info/

en https://hanssmedema.info/request-access-to-classified-records-from-the-office-of-the-high-commissioner-for-human-rights/

Of https://hanssmedema.info/timeline-of-only-the-most-crucial-events/

Groetjes,

Hans Smedema

*************************

Zie zijn eerdere post

Onno van der Hart: scheve schaats hoogleraar (“Epe en satanisch misbruik”)

Mijn verwijderde(!) reactie daarop was:

7 maart 2020 – 18:10

Veel ernstiger is wat Onno de Duivel mij en daarmee mijn weerloze mentaal ernstig zieke vrouw(dissociatie) heeft aangedaan sinds minimaal 1975! Iedere 5 a 6 jaar conditioneren om alle misbruik en verkrachtingen te verdringen(!), martelen volgens getuige oud rechercheur Ad in Catral die hem met zijn dienstpistool wegjoeg! Zie mijn gedetailleerde post met daarin ook link naar Catral vermeld.
https://hanssmedema.info/jaccuse-prof-dr-onno-van-der-hart/

Nog leuker wordt het als zojuist Advocate Jaqueline Schaap uit naam van Onno de Duivel probeert om mijn Blog waar ik alles wat mij overkomt feitelijk noem, van Internet probeert te verwijderen! Ook daar vermeld met link naar meer gedetailleerd! Door zowel Amerika als België werd bewezen de conditionering in Benidorm na mislukken in La Nucia door waarschuwen Belgische eigenaresse waar ik nog met haar en Belgische onderzoeksrechter mee gesproken heb. Alles natuurlijk als dief in de nacht en via omkopen! Zij kregen 3500 euro en in Benidorm werd hele nachtclub afgehuurd!
Zie mijn post
https://hanssmedema.info/hersenspoelen-en-martelingen-20-april-2010-chronologisch/

En als dat nog niet genoeg is zijn de gevolgen zoals KLM Co-Piloot Koning WA die ronduit loog en daarmee mij nota bene aangeboden(!) asiel door Judge Rex J. Ford in de lucht boven Montana blokkeerde! Met als gevolg 13 maanden detentie na unfair trial. Etc.
Dat verhaal loopt nog steeds en werd alleen maar groter en groter en naar mijn niet zo’n bescheiden mening de grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende(!) geschiedenis. En wordt nog steeds doodgezwegen.

Groetjes uit El Albir, Spanje!

Reply

*************************

Publicaties over doodgezwegen Hans Smedema Affaire

Maar hij publiceerde vervolgens wel een echt artikel zonder de namen, en cruciale gegevens weg latende! Zie de links.

Vele jaren eerder alleen Barracuda met een erg negatief bericht over hun eigen domdenken wat ze juist proberen te bestrijden! Ook dat heb ik snel voor de geschiedschrijving vastgelegd op mijn eigen blog want dan kunnen ze het later niet laf verwijderen en zeggen:

Wir haben es nicht gewusst!

Mijn god wat is iedereen in Nederland blijkbaar dom en laf! Zelfs Telegraaf die weigert om het Nederlandse volk te waarschuwen net als bij Anne Frank, Fred Spijkers en Willem Oltmans. Te laag ethisch denkvermogen blijkbaar.

Zie mijn post Barracuda: Dutch Queengate!

Verder rond 4 november 2014 nog een paginagroot artikel in een Mexico City krant een paar dagen na mijn reis daar na toe, wat ik nog niet digitaal kon terug vinden. Ik sta op de foto in het vliegtuig erna toe na gesprek met (mooie) journaliste, maar zag zelf een lege(!) stoel door de gruwelijke conditioneringen of beter martelingen door de duivelse prof. dr. Onno van der Hart! Meer over dat fenomeen waar zelfs FBI in San Diego nog nooit van gehoord had!  Saw 9 blanc lines on a full(!) page during official memory-test!

Laatste conditioneringen (martelingen volgens oud rechercheur Ad in Catral) waren in Spanje op 20 mei 2010 in Nachtclub Pretty Woman Benidorm en in Villa Joke Laven en Andre Gruters in Murla eind 2010 of begin 2011. Rond november 4, 2014 was ik volgens mijn foto’s in Mexico City, dus moet artikel op of rond die dag gepubliceerd zijn.

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Verder is mij niets bekend over publiceren over deze grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende(!) Nederlandse geschiedenis!

Nederland blijft deze zaak doodzwijgen hoewel vele jaren eerder John van den Heuvel er wel 10 zaterdagedities mee kon vullen zo stelde hij tijdens een gesprek bij Hotel Jan Tabak in Bussum destijds. Maar redactieraad Telegraaf durfde dit laf niet aan volgens hem, of mogen niet? Vals beroep Staatsveiligheid? Ook hier laat Hendrik Jan mijn naam angstvallig weg. Of wegens staatsveiligheid juist slim?

Artikel op Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink!

Omdat vrijwel altijd de artikelen weer snel verdwijnen via dwang door Justitie en staatsveiligheid leg ik het hier even vast voor de geschiedschrijving over deze grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende Nederlandse geschiedenis.

Hier nog een keer de huidige link: https://www.misdaadjournalist.nl/2020/03/onno-en-epe-de-lange-staart/

Artikel zelf

Onno en Epe: de lange staart
Hendrik Jan Korterink 9 maart 2020

Hadden we ‘t hier in januari nog over: gelover in satanische misbruikrituelen in Nederland Onno van de Hart liet van zich spreken, was ernstig over de schreef gegaan. We kennen hem van het beruchte Eper incestschandaal met Jolanda/Yolanda van B.

Iemand reageert nu:

“Veel ernstiger is wat Onno de Duivel mij en daarmee mijn weerloze mentaal ernstig zieke vrouw (dissociatie) heeft aangedaan sinds minimaal 1975! Iedere 5 à 6 jaar conditioneren om alle misbruik en verkrachtingen te verdringen(!), martelen volgens getuige oud-rechercheur Ad in Catral die hem met zijn dienstpistool wegjoeg! Zie mijn gedetailleerde post met daarin ook link naar Catral vermeld.

Nachtclub

Nog leuker wordt het als zojuist advocate Jaqueline Schaap uit naam van Onno de Duivel probeert om mijn Blog waar ik alles wat mij overkomt feitelijk noem, van internet probeert te verwijderen! Ook daar vermeld met links naar meer details!

Door zowel Amerika als België werd de conditionering in Benidorm bewezen, nadat in La Nucia (Spanje) was mislukt, dankzij het waarschuwen van de Belgische eigenaresse. Alles ging natuurlijk als een dief in de nacht en via omkopen.  Zij kregen 3500 euro en in Benidorm werd de hele nachtclub afgehuurd! Zie hier

KLM-piloot WA

Alsof dat nog niet genoeg is zijn er de andere gevolgen, zoals KLM Co-Piloot Koning WA die ronduit loog en daarmee het mij door de rechter aangeboden asiel in de lucht boven Montana blokkeerde.  Met als gevolg 13 maanden detentie na een oneerlijk proces. Dat verhaal loopt nog steeds en werd alleen maar groter en groter en naar mijn niet zo bescheiden mening is het de grootste doofpot en samenzwering uit de mij bekende geschiedenis. En het wordt nog steeds doodgezwegen.

Groetjes uit El Albir, Spanje!”

3 REACTIES

Moi ik
10 maart 2020 – 15:49
Die man is zelfs door Wim dankbaar en Micha kat 9 jaar geleden al niet.meer serieus genomen…kommop zeg

Hans Smedema
24 maart 2020 – 14:50
Andere leuke negatieve reactie was op Barracuda jaren geleden: https://hanssmedema.info/barracuda-dutch-queengate/

Hans Smedema
13 maart 2020 – 17:20
Zie ook mijn eigen artikel met wel de volle namen heel transparant genoemd! En natuurlijk weer met wel(!) mijn volle naam.
https://hanssmedema.info/misdaadjournalist-hendrik-jan-korterink-over-hans-smedema-affaire/

**************

 

Ik had een volkomen transparante reactie met mijn volle naam Hans Smedema natuurlijk en directe volle links. Zie mijn reactie onder aan zijn artikel wat hij niet heeft goedgekeurd en dus niet aandurfde! Nog een keer geprobeerd maar weer niet goedgekeurd. Ook geen uitleg waarom. Bang voor smaad? Of staatsveiligheid? Ook geen enkele reactie op mijn eerdere email aan zijn tips. Te eerlijk en te gedurfd vermoedelijk. Doodzwijgen!

Onno van der Hart: scheve schaats hoogleraar (“Epe en satanisch misbruik”)

KLM Co-piloot Koning WA pleegt fraude!

Zelf had ik ook nog de link naar KLM Co-piloot Koning WA genoemd, maar die laat hij angstvallig(of slim?) weg. Dus hier die rechtstreekse link naar die spannende fraude met veel getuigen! Koning WA op 15 maart 2017 in de lucht boven Montana loog dat ik juist GEEN asiel zou willen nadat het mij doorJudge Rex J. Ford was aangeboden en ik dat juist had bevestigd via Stewardess KLM. Maar ze mocht NIET meer met mij praten van zijn Intel man Sjon die rechts naast mij zat. Sjon had net gezegd dat er twee gevechtsvliegtuigen rond het vliegtuig waren gezien! Via vrouw voor mij die heimelijk(!) wel(!) met Stewardess sprak, kreeg ik door dat Koning WA als officieel KLM Co-piloot had gelogen dat ik GEEN asiel wou! Links van mij zat Amerikaanse diplomaat op weg naar Rome via Amsterdam die 3000 dollar had betaald om te ruilen met eerdere vrouw links van me! Hij is een perfecte getuige van de hele fraude door Koning WA en feitelijk daardoor KLM. Ik werd vervolgens 13 maanden volkomen onschuldig slachtoffer in zijn(laffe Kon WA) kerkers opgesloten op Schiphol en P.I. Heerhugowaard.

Linklater Advocaten weigeren laf!

Nederlandse ‘Linklater advocaten‘ weigeren weer zowel in Amsterdam ‘Daniella Strik‘ als in Brussel ‘Francoise Lefevre‘ om deze zaak voor mij te doen met aansprakelijk stellen KLM. Geen enkele reactie op mijn emails! Staatsveiligheid? Over deze zaak kan Koning WA moeten aftreden dus is eenheid Kroon zogenaamd in gevaar? Koninklijk huis heeft zichzelf in gevaar gebracht.  Ik/wij hebben nooit ook maar iets te maken gehad met Justitie of Koninklijk huis! Dat alles NIET openlijk gebeurt maar in het geniep bewijst overigens dat ze weten dat ze crimineel bezig waren en nog steeds zijn! Het Nederlandse volk mag van niets weten!

Justitie probeert achterbaks mijn asielaanvragen in Amerika heimelijk tegen te werken!

Ook Justitie heeft diverse keren geprobeerd om mijn pogingen om asiel te krijgen in Amerika tegen Nederland te blokkeren, maar met hulp van Amerika en Mexico lukte het mij steeds wel om uiteindelijk na veel onnodig hoge kosten, Amerika drie keer te bereiken. Uiteindelijk hielp President Obama mij zelf door de zaak naar UNCAT of gelijkwaardige procedure te verwijzen vlak voor zijn vertrek Jan 2017! Dus wel professionele Amerikaanse hulp, maar terwijl heel Nederland mij nog steeds laf doodzwijgt omdat het hun verstandelijke vermogens blijkbaar te boven gaat! Wat een volk! Gruwelijk, net als bij Anne Frank en Multatuli(Eduard Douwes Dekker) destijds die daardoor gedesillusioneerd buiten Nederland stierven. Laten we er niet omheen draaien ‘Nederlanders zijn een laf en corrupt volk!’

KLM Co-Pilot King Willem Alexander corrupt blocked my American Asylum Request against the Netherlands in American Airspace!

KLM Co-Piloot Koning Willem Alexander fraudeerde en blokkeerde het mij aangeboden asiel tegen Nederland boven Amerikaans grondgebied!

KLM negeert laf en corrupt mijn aansprakelijkheidsstelling wegens fraude Koning Willem Alexander!

Voor het juridische gevecht over Onno van der Hart die via Advocate Schaap deze blog wil verwijderen zie mijn speciale post daarover

Prof.dr. Onno van der Hart neemt advocaat, maar durft geen aangifte!

Door de tuchtzaak over Onno van der Hart kreeg mijn beschuldiging hier al 3000 hits in 3 dagen, en nu met deze melding van Hendrik Jan Korterink al direct vele honderden! Die site misdaadjournalist.nl wordt dus toch erg veel gelezen en blijkbaar op goed hoog niveau en zelfs internationaal!

Totaal nu 29 maanden detentie als volkomen onschuldig slachtoffer!

Door om asiel in Amerika te vragen tegen de vervolging door zware mensenrechtenschendingen door Nederland, heb ik in 2009, 7 maanden, in 2013/14, 2,5 maanden en in 2016/17, 5,5 maanden in detentie tussen asielzoekers moeten doorbrengen! Gruwelijk traumatisch onrecht voor juist een slachtoffer wat ook nog een 30.000 euro ingehouden(!!!) inkomen opleverde omdat ik zogenaamd een crimineel ben en dus arbeidsongeschiktheids uitkering en AOW werd ingehouden als straf. Terwijl de koninklijk beschermde justitie-verkrachter drs. Jaap J. Duijs uit Drachten(wiens naam ik hier volgens vonnis corrupte rechters niet mag noemen) vrijuit ging door zijn bescherming vanuit Justitie. Verkrachters beschermd, gruwelijk traumatisch slachtoffer Hans Smedema vogelvrij verklaard de gevangenis in wegens belediging verkrachter van zijn vrouw!

Totaal 15 maanden detentie voor het misdrijf(?) vragen asiel tegen het laffe en corrupte Nederland omdat ik juridische hulp nodig had dat Nederland mij corrupt weigerde omdat het Koninklijkhuis crimineel betrokken was, en waar het Nederlandse volk blijkbaar niets van mag weten! Hoezo transparant en hoog ethisch niveau?

Daarnaast 1 maand onschuldig voor achteraf zogenaamde(!) vergissing in P.I. Ter Apel in 2013, en dus door fraude liegende corrupte Koning WA 13 maanden in zijn kerkers op Schiphol en P.I. Heerhugowaard. Dus nog 14.

Oftewel als volkomen onschuldig slachtoffer van de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis samen 15+14=29 maanden!

En totaal doodgezwegen, mentaal en financieel kapot gemaakt en sinds 2000 zonder juridische bijstand! Alles moet ik alleen als slachtoffer zelf uitzoeken in de meest sluwe samenzwering! Weerloos machteloos slachtoffer! Bram Moszkowicz deed alleen de smaadzaak(geen laster) waarbij corrupt weer geen enkele perfecte getuige a decharge werd toegestaan en weigerde(!) de cruciale hoofdzaak en juist context waarom ik alles WEL mag publiceren volgens justitie Amerika(DOJ) na diepgaand zeer professioneel onderzoek waarbij alles wat werd onderzocht bleek te kloppen en zelfs beter dan ik te bescheiden zelf stelde!

Hoogstwaarschijnlijk worden via het Cordon Sanitair alle cruciale brieven en/of zelfs emails onderschept! Dus als U geen antwoord krijgt heb ik NIETS ontvangen! [email protected]

ing. Hans Smedema, in exile in El Albir, Costa Blanca, Spanje

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.