Dief en oplichters Hans en Marian Stigter in Albir op oorlogspad!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Dief en oplichters Hans en Marian Stigter in Albir op oorlogspad!

Legal tactfulness ©Steve Geshwister
Hans Stigter uit Rotterdam, in Sunshine bar Albir  tegen weerloos slachtoffer Hans Smedema! Aangifte durft hij niet als dief en oplichter

Hans Stigter uit Rotterdam die luidkeels mij als zwaar getraumatiseerd weerloos slachtoffer van de grootste doofpot affaire uit de Nederlandse geschiedenis, even publiekelijk zwart probeert te maken in Sunshine bar in Albir! Maar natuurlijk laf zwijgt over hun meewerken aan de diefstal van 3 ton!

Huiveringwekkend als je bedenkt dat hij heeft meegewerkt met André de Rat uit Houten en zo 300.000 euro van mij heeft gestolen. Wetende dat ik volkomen weerloos was bij mijn eenzame gevecht tegen de staat der Nederlanden! Zonder recht op effectieve advocaat of ook maar enige verdediging!

En bovendien als oplichter heeft samengewerkt met de Criminele Organisatie in Nederland achter deze doofpot. Zoals het heimelijk geven van een onbekend anti psychicoticum verborgen in het officiele doosje baby aspine 100 mg. En waarbij in ieder gevaL Andre de beschikking had gekregen van de Criminele Organisatie die hier achter zat(mr. Johan Smedema uit Gennep) over een drug die men steeds op mij toepast voor mind control. Om mij zodanig te verzwakken dat ik kansloos was bij het oplossen van de reeks misdrijven tegen mij en mijn weerloze zieke vrouw.

Wij jarenlang bijna wekelijks uit eten, terwijl hij achterbaks achter mijn rug mijn vrouw tegen mij opzette om te gaan scheiden! Zogenaamd om schulden te voorkomen, terwijl wij helemaal geen schulden hadden gehad als wij onze(!) 3 ton wel hadden gekregen!

Huiveringwekkend echtpaar! Zie onder voor de gruwelijke details.

Complaints about text? Klachten over inhoud?

Complaint contents & Klacht inhoud!

Brutaal aangevallen door Hans Stigter en anderen in de Sunshine bar in Albir!

Zojuist op dinsdag 29 september 2015 ging ik om 18.30 nog heel even naar de Sunshine bar in Albir voor een warm makend borreltje gezien de regen en kouder weer, en daar heeft blijkbaar iemand direct Hans Stigter gewaarschuwd dat ik er zat.

Later bevestigt serveerster Sandra dat ze 50 euro had gekregen van Hans Stigter om hem direct te bellen als ik er weer was! Dus zorgvuldig gepland allemaal net als de diefstal van 3 ton en het anti-psychoticum in officiele(!) doosje aspirine.

Toen ik drie mensen aan een ronde tafel, Ruud nog iemand en Guus even gewoon groette, draaide Guus zich weer zonder iets te zeggen om en dus ging ik even de krant lezen bij een los tafeltje en bestelde een ’43’ met ijs. Guus en ik mijden elkaar keurig netjes.  Ik weet dat ze mij volgen hier, want stel ik krijg weer geld of zo? Dan willen ze dat weer blokkeren! Ook in Catral en Jalon bleek ik gevolgd voor geld. In Catral vermoedelijk Ad en Marijke, en in Jalon eerst André de Rat en Joke de Onnozele uit Houten/Murla en toen ik die ging mijden, dus later Hans en Marian Stigter die blijkbaar contact hebben met de criminele organisatie van mijn broer en justitie die hier achter zit.

Hans Smedema mag vooral geen eerlijke kans krijgen om de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis te bewijzen en ontmaskeren. Hoewel dat al is gebeurd als je even de moeite neemt on naar de vele bewijzen en gemakkelijk te controleren zaken, te kijken dan.

Hier nog even een leuke post die ik eerder over hun gemaakt heb. daar kun je verder linken naar de andere gedetailleerde(!) Posts over hun:

Als mens vermomde ratten!

Aangifte gedaan in Nederland en Spanje!

Ik publiceer alleen maar wat ik over deze diefstal weet en dat is mijn goed recht! Ook rechter Rex J. Ford uit Miami Immigration Court bevestigde mijn visie hierover tijdens mijn politiek asiel aanvraag in 2009 met 28 weken detentie. Gezien uw extreme situatie mag u alles publiceren, zelfs als het achteraf niet klopt, maar u dat door gebrek aan informatie als gevolg van de doofpot, kon aannemen.

Ik heb ook netjes (poging tot)aangifte gedaan over deze zaak bij zowel Justitie Spanje, als bij Justitie Nederland. Mijn vrouw is daarover ook gehoord. Ik wacht dus rustig af en publiceer gewoon alles wat mij overkomt. Hoe meer rechtszaken hoe beter! Zie Posts

https://hanssmedema.info/aangifte-minister-justitie-spanje-van-diefstal-300-000-euro-75-000-euro-documenten-en-hersenspoelen/

https://hanssmedema.info/aangifte-oplichting-en-diefstal-75-000-euro-en-cruciale-bewijzen/

Dief en oplichter Hans en Marian Stigter tijdens een verraderlijk etentje in restaurant Tramonti in Parcent. Vlak na de diefstal van 300.000 euro en Engelse documenten!
Dief en oplichter Hans en Marian Stigter links tijdens een verraderlijk etentje met mij rechts in restaurant Tramonti in Parcent. Vlak na de diefstal van 300.000 euro en Engelse documenten eind 2011/begin 2012. Ik wist argeloos nog van niets! 17 Nederlanders hadden dat zo afgesproken. Omerta! Laat Hans mooi creperen, als wij die 3 ton maar hebben. De gezichten zijn ook sprekend! Zij glunderend zo van wij hebben lekker die 3 ton mee gestolen waar Hans lekker niets van weet door zijn verdringing van te emotionele zaken, en genieten daar lekker van, en mijn onnozele wat verbaasde gezicht, zo van wat gebeurd er eigenlijk. Wat echt was, ik wist van niets nog!

Hans Stigter is leuk woedend! Net goed, klein beetje gerechtigheid!

Dief en oplichter Hans Stigter uit Rotterdam
Dief en oplichter Hans Stigter uit Rotterdam, foto net na de diefstal van 300.000 euro en Engelse documenten en bewijzen doofpot! Kijk hem glunderen van genoegen over zijn eigen sluwheid!

Want toen ik mijn glas ’43’ praktisch leeg had op wat ijswater na, dus hooguit een half uurtje kwamen Hans en Marian Stigter plotseling erg hard aanlopen met kennissen, of vermoedelijk betaalde(!) getuigen, en begon hij mij luidkeels(!) en laag bij de grond zwart te maken bij de andere aanwezigen. Dus vooraf afgesproken met hun kennissen of betaalde judas getuigen. Typisch ambachtsschool niveau! Type straatvechter, net als zijn goede vriend en baas André de Rat uit Houten. De leider van de criminele roedel Nederlanders! Ongelofelijk zo laag niveau mensen. Of beter ‘als mens vermomde ratten.’

Feitelijk ook al stalken juridisch gezien. Straatvechtersmentaliteit. Gebrek aan niveau! Hij kan immers gewoon aangifte doen, wat ik op prijs zou stellen en ook op mijn blog om gevraagd heb. Dat is dan netjes en zoals ik het met mijn veel hogere niveau wel gedaan heb. Hij mag ook reageren op mijn Posts over hun, maar is daar blijkbaar te laf en corrupt voor.

Meerdere plotselinge(!) bezoeken aan Sunshine bar Albir!

Al eerder had ik Hans Stigter drie keer achter elkaar gezien op zaterdagmorgen, want immers lees ik dan even de Telegraaf en drink een koffie, met appelgebak en slagroom(en een gratis borreltje).  Kosten slechts 2.95€. Eigenaar Ruud nog gewaarschuwd of het niet te goedkoop was, maar hij wil het zo houden. Dat is uitgebreid vermeld op mijn Blog en via Facebook ook te vinden. Ik heb immers niets te verbergen. Alles is bij mij altijd open en transparant. Positief en negatief, want het maakt me niet uit. Ik vecht voor mijn leven en dat van mijn arme Wiesje.

Hans Stigter verzwijgt wel, namelijk de diefstal van de 300.000 euro en het witwassen samen met zijn broer Piet Stigter, waar hij vanaf het begin bij betrokken was na de zondagavond eind 2011 in Casa Aleluya in Jalon. Waar hij overigens niet bij was. Dat was de sluwheid van André de Rat en Joke de Onnozele.

Zie Post https://hanssmedema.info/opgelicht-voor-300-000-euro-de-spaanse-jalon-vallei/

Dat Hans Stigter de moeite neemt om vanuit Mascarat waar hun appartement staat, naar Albir te rijden en daar binnen een half uur te zijn, is frappant! Maar wel logisch gezien zijn enorme woede over het uitkomen van zijn diefstal en de daarbij behorende sociale schade die hij daardoor natuurlijk door zijn eigen criminele domheid oploopt.

Zijn broer Piet Stigter en zijn kinderen zullen hem terecht ook wel van domheid en fraude beticht hebben. Of de vriendin van Piet die ook geld(15.000 euro?) in briefjes van 50€ uit Zwitserland mee moest nemen en dat nog aan mij vertelde en zich afvroeg of dat allemaal wel legaal was! Ze vond het maar angstig en Hans en Piet Stigter keken toen betrapt net allebei de andere kant uit en begonnen snel over wat anders.  Ze had dat natuurlijk niet in mijn bijzijn mogen vertellen, maar dat deed ze eerlijk wel! Nee, dus, want gestolen geld!

Altijd eerlijk en oprecht blijven Hans Stigter, dan overkomt je zoiets niet! Leer van Hans Smedema, die is altijd eerlijk en oprecht en volkomen transparant! Hij vertelt zelfs waar je hem kunt vinden en erkent alles openlijk! Waar jij te laf en corrupt voor bent.

Luidkeels naar andere gasten roepen!

Hij liep in de Sunshine Bar in Albir speciaal naar de ronde tafel, en riep luidkeels tegen o.a. Ruud de Nederlandse eigenaar en baas ‘kijk dat is hem nou, die man plaatst zaken op internet over mij.’ Wat op zich klopt, maar hij vertelde laf niet wat er werd verteld. Namelijk de diefstal van 300.000 euro. En nog wat meer wat ik niet meer weet zo snel. Hij kende Ruud de eigenaar blijkbaar niet want hij vroeg of hij wel Nederlands kende. Ook naar de aardige Sandra achter de bar zei hij ‘kijk dat is hem nou, die man schrijft openlijk op internet over mij’. Wat dus in moet houden dat hij al eerder wat over mij tegen haar verteld moet hebben, wat Sandra dan voor mij verzwegen moet hebben. Zou zij naar hem gebeld hebben, of Guus? Voor wat judas geld? Ik geef haar bijna altijd 55 cent extra op elke 2.95€ als fooi en beloofde haar veel meer geld als ik mijn miljoenen kreeg. Zij heeft het hard nodig. Of die andere man? Het was zeker geen toeval, maar vooraf precies gepland, dus iemand heeft gebeld. En ze moeten bijna klaar hebben gestaan in Mascarat! Terwijl ik thuis zou blijven, maar toch nog een warm makend drankje wou en dus nog heel even net voor de hevige regen naar beneden ging.

Wel leuk, dat ze al die moeite doen alleen om mij even te spreken en mij zwart te maken. Dat doen er zoveel, dus in de rij aansluiten zou ik zeggen. Ik publiceer het natuurlijk wel, wat me wordt aangedaan. Mijn enige verdediging!

En dus wat ik al verwachtte door de eerdere plotselinge aanwezigheid drie keer op zaterdagmorgen als ik er net zit. Daar moest wat achter zitten. Hij doet dat met een goede reden. Een vooropgezet plannetje van Hans Stigter om getuigen te hebben die na mij uit te dagen, mij horen zeggen dat ik hem beschuldig van diefstal? Hij zei toen op de zaterdagen drie keer geen woord! Zwijgen hoorde ik hem nog tegen de arme Marian zeggen, toen ik nog zei ‘O, gezellig!’

Of gewoon laag bij de grond mij zwart maken en mijn leven hier nog eenzamer en geïsoleerder maken dan het al is? Door het leven mij hier onmogelijk te maken? Het is dan gewoon natrappen van een slachtoffer dat al op de grond ligt! Huiveringwekkend laag niveau. Crimineel, maar dat is alles aan deze beide rattenvrienden voor het leven!

André de Rat, of Gruters uit Houten. Herkenbaar aan zijn onnatuurlijk spierwitte valse tanden! Overigens is alles aan deze oplichter en dief vals.
André de Rat, of Gruters uit Houten. Herkenbaar aan zijn onnatuurlijk spierwitte valse tanden! Overigens is alles aan deze oplichter en dief vals.

Maar dat beschuldigen doe ik al openlijk op deze Blog, maar het zal hun zaak wat sterker maken zal een advocaat hun verteld hebben. Wat voor mij geen enkel probleem is. Ik heb het ook aan anderen verteld dus hierbij erken ik dat weer openlijk. Bij mij is alles volkomen transparant. Ik zou dolblij zijn met weer een schijn(!) rechtszaak over deze zaak.  Hoe meer bewijs hoe beter over het bestaan van deze gruwelijke doofpot. Zie ook Post https://hanssmedema.info/ook-bedrogen-door-hans-en-marian/

Ook vroeg ik hem nog even fijntjes(!) of hij nog steeds in die na die diefstal van 3 ton(met Andre/Joke) gekochte Jaguar rondreed? Had hij geen antwoord op! Hij had niets gestolen zei hij wat later. Klopt dat deed Andre de rat. Maar wist er wel vanaf en waarschuwde mij niet! Maar wel mee helpen witwassen via Zwitserland naar Nederland en moet daarvoor vorstelijk beloond zijn. 

Hier nog even de foto’s van de twee direct na de diefstal 3 ton gekochte Jaguars op de oprit van André de Rat in Murla. Vrienden, oplichters en dieven voor het leven! Laat Hans maar creperen.

Oprit André Gruters waar voor de diefstal nog een erg oude Renault Laguna stond! Voor van Hans Stigter en daarachter van André en Joke Laven.
Oprit André Gruters waar voor de diefstal nog een erg oude Renault Laguna van 750 euro stond! Voor van Hans Stigter en daarachter van André en Joke Laven.

HansScooterEn hier ook mijn Scooter om het grote verschil even aan te geven.  Dat is met een koffer nog alles wat ik heb! Afgedwongen scheiding door Hans Stigter, en door de diefstal geen geld meer voor een auto. Moet leven van beslagvrije voet GGN/CJIB! Dus een honderd of twee per maand na huur en zo! Terwijl deze ratten rondrijden in Jaguars van ons geld en daarvan eind 2011 al grote feesten organiseerden! Hans Smedema mocht kafkaësk van niets weten. Omerta! En dan nog Hans Smedema sociaal zwart maken in bar Sunshine! Ongelofelijk en niemand die het iets kan schelen. Minister President Mark Rutte die het moet oplossen met Willem Alexander wast zijn handen in onschuld. Struisvogelpolitiek.

Ook aanwezig was Guus die mij al eerder beschuldigde van het plaatsen van beschuldigingen op internet zonder bewijs. Wat er wel degelijk is, maar door politie in of Spanje, of Nederland moet worden vastgesteld door horen van de betrokkenen onder ede en ze te vervolgen. Guus heeft met zijn vrouw een winkel in kleding en doet nog wat met een terras voor die winkel. Erg negatieve man over mijn blog die hij niet geloofde en onsamenhangend vond. Die ik dat ik direct heb meegedeeld, en hem verzocht om bij mij uit de buurt te blijven. Dat deden we dan ook wederzijds keurig en dus zonder verdere problemen. Ik ga nooit bij hem zitten en omgekeerd. Hij groet ook niet. Maar ik voel dat hij erg boos is omdat ik hem onder getuigen een nare erg negatieve man heb genoemd en hem vroeg uit mijn buurt te blijven. Hij dreigde al direct met een advocaat als ik hem op mijn blog zou noemen. Dus hij zal zeker graag met Hans Stigter samenzweren om mij zo negatief mogelijk neer te zetten. Zou hij die dus gebeld hebben? Hij kan al eerder contact gezocht hebben met Hans Stigter om samen mij te pakken te nemen? Spannend allemaal! Maar later bekent serveerster Sandra dat ze van Hans Stigter 50 euro had gekregen om hem direct te bellen!

Zaterdagmorgen 10 uur Sunshine bar Albir! Spannend!

Hoe zal het zaterdag morgen om 10 uur gaan? Zitten Hans Stigter en André de Rat er dan al? Of komen ze later bij me zitten en me weer luidkeels zwart maken? Spannend, maar erg laag niveau! Zwijgen is het beste nu denk ik, want ik vertel eerlijk de waarheid en dus beschuldig hun openlijk, terwijl zij gewoon doorgaan met liegen en bedriegen. Wie zou hun stoppen? Nederlandse Justitie niet natuurlijk, want dan kan de grootste doofpot van de Nederlandse geschiedenis wel eens uitkomen. Onschendbare laffe corrupte naam Koninklijk huis is veeeeel belangrijker dan de creperende slachtoffers Hans en Wies Smedema.

Zaterdag ben ik gewoon niet meer naar de Sunshine bar gegaan natuurlijk. Hoop dat hij daar wel was en deze mededelingen waren daarvoor bedoeld. Ben er sindsdien niet meer geweest ook. Heb genoeg andere plaatsen waar ik gewoon nog even normaal een biertje of zo kan drinken. Maar geldgebrek maakt dat vrijwel onmogelijk.

Zaak wordt steeds ernstiger!

Hans Stigter links na de diefstal van 3 ton! Ikzelf nog argeloos en naïef!
Hans Stigter links net na de diefstal van mijn 3 ton! Let op de verraderlijke arm om mij heen! Ikzelf nog argeloos en naïef! Achter mij rechts mijn laatste auto, Renault Vel Satis. Door de diefstal van de 3 ton door Hans Stigter ging die later naar de sloop.

Hans Stigter was in de bar Sunshine heel erg boos en heel agressief tegenover mij. Luid mij beschuldigend van het plaatsen van leugens op internet.  Abnormaal, en bijna in staat om te vechten. Dus het zit hem gelukkig erg hoog, wat mij goed deed. Het gaf me een tevreden gevoel. Eindelijk een beetje gerechtigheid.

Ook drs. Jaap J. Duijs, Jaap de Vaginajager uit Drachten is door mijn simpel publiceren van alles op internet mentaal volledig kapot gegaan volgens mijn nu ex-vrouw, die hij 25 jaar lang achter mijn rug misbruikte met toestemming van Justitie waar hij nota bene als informant(als crimineel) voor werkte! Hij had mind control over mijn vrouw die zijn seksslavin was. Zie mijn post

J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Prima, mooi zo! Dan hadden zij zich maar beter moeten gedragen immers. Als je beslist om crimineel te worden, dan is de kans dat je gepakt wordt met publiciteit en negatieve sociale gevolgen erg groot!

Bar ‘t Haventje Altea! Bierviltje naar mij gegooid!

Al weken eerder liep ik eens langs bar het Haventje en werd er achter me een bierviltje naar buiten gegooid met de abnormaal woedende woorden ‘kijk daar heb je hem!’ van Hans Stigter en even later ‘stil straks komt hij terug’ van Marian, toen ik wel even omkeek, maar rustig door liep. Geen belang bij dit slag laag bij de grond gedoe. Dat laat ik graag aan André de Rat over en nu ook aan Hans Stigter. Die zoeken nu de problemen omdat ze ontmaskerd zijn en blijkbaar sociaal zwaar onder druk komen te staan in Nederland en wellicht ook al wat hier in Spanje. Anders reageer je niet zo dom en agressief.

Links naar rechts: Tiny en Hans Bauerlein, Hans Smedema, Bep en Theo van Mierlo, Joke Laven en André Gruters, Marian en Hans Stigter, vriendin en Piet Stigter.
De zwerm dieven bij elkaar tijdens feestje in Benidorm Palace om dat heugelijke feit te vieren! Links naar rechts: Dieven Tiny en Hans Bauerlein, nog argeloos onnozel slachtoffer Hans Smedema, dieven Bep en Theo van Mierlo, dieven en oplichters Joke Laven en André Gruters, dieven en oplichters Marian en Hans Stigter, vriendin en Piet Stigter voor witwassen in Zwitserland.

‘Zaterdag komt er nog een stel mee’, zo vertelde Hans Stigter trots en strijdlustig. Dus blijkbaar komen ‘André de Rat en Joke de onnozele’ (André Gruters en Joke Laven uit Houten/Murla) ook mee en proberen ze zo door met een overmacht op mij als zwaar getraumatiseerd slachtoffer sinds 1972 los te beuken, hun gelijk te bewijzen? Waarom niet rustig via een laster en smaad procedure? Dan krijgen ze ook nog ieder 1500€ en kunnen later civiel om nog meer vragen immers. Maar dat is hun te gevaarlijk denk ik, zijn dieven meestal te laf en corrupt voor. Maar wordt leuk en spannend zaterdagmorgen!

Ik heb de andere aanwezigen met name het stel wat bij hun aan het tafeltje zat, rustig verteld dat deze man 300.000 euro mee van mij gestolen had, en vroeg of hij nog wat over had daarvan?

Hij ontkende de diefstal, net als eerder in Rotterdam.  ‘Ik gestolen? Nee!’ Wat klopt want dat deed Andre de Rat! Maar was wel op de hoogte achteraf en waarschuwde mij niet! Wist ook dat ik heimelijk een antipsychoticum kreeg en waarschuwde mij ook niet. Dat deed Hans Bauerlein wel. Maar ik hoorde hem in Rotterdam nog wel tegen Marian zeggen ‘hij weet wel erg veel!’ Wat dus een heimelijke achterbakse bekentenis is, net als de vriendin van zijn broer Piet die zich afvroeg of al die briefjes van 50€ wel legaal de grens over mochten. En veel meer in de eerdere Posts daarover.  Ook heb ik immers de kopie van de whatsapp gesprekken waarin hij mijn argeloze ernstig zieke vrouw opjut om te gaan scheiden, terwijl hij tegenover mij liegt nooit contact met haar te hebben gehad! Op 29 juni 2015 zijn we dan ook eindelijk officieel gescheiden. Mijn vrouw heeft mij afschuwelijk bedrogen, mijn hele leven lang bijna!

Om schulden te voorkomen, stelt de rat, die we nooit hadden gehad als hij niet samen met André de Rat en Joke de onnozele(André Gruters en Joke Laven uit Houten) die 3 ton mee had gestolen al eind 2011.

Nog even verteld dat dit mijn beste kennissen waren uit de tijd in Jalon tot ik achter de diefstal kwam dan.

Antipsychoticum stiekem in baby aspirine 100 mg!

Nog gruwelijker wordt het als ik voor de derde keer, nu in San Diego asiel vraag op 30 september 2016 en dus een echt(!) aspirin 81 mg krijg en NIET het heimelijk door Nederland, André en Joke, en Hans en Marian Stigter met anderen georganiseerde antipsychoticum verborgen als officieel dagelijks baby aspirine 100 mg! Welke psychiater is daarbij betrokken?

Ik kon weer mijn normale vrij hoge(IQ135/EQ145) intelligentie gebruiken en wist plotseling dat ik in Jalon door hun ben bedrogen, zelfs regelmatig gedrogeerd en tot tekenen van een formulier aangezet! Daarmee zagen ze kans om mij tot een halve zombie te maken wat levens gevaarlijk bleek. Hans Bauerlein en meisje Farmacia waarschuwden mij nog om NIET die aspirine te slikken!

Maar ik kon toen al niet meer helder denken. Dus er is meer bewijs van hun criminele kwaadaardige gedrag!

Nam een keer drie aspirine 100 mg voor wat hoofdpijn, dus veel te veel heimelijk verborgen antipsychoticum en reed als een zombie naar Calpe om te eten, terwijl ik al gegeten had en waar Policia Local mij gered heeft! En Wies op vakantie in Jalon nam ook drie op mijn aanraden en was met haar maar 60 kg uren lang bewusteloos. Levensgevaarlijk en feitelijk poging tot moord! 

Antipsychotic secretly since Sept 2003 by corrupt psychiatrist!

Ik ben dus niet arbeidsongeschikt geworden in 2003 door de trauma’s, zoals ik dus foutief dacht, maar simpel doordat de corrupte psychiater drs. Frank van Es mij heimelijk en achterbaks samen met mijn juist zelf zieke(dissociatie) vrouw, een antipsychoticum toediende. Daardoor werd mijn normale hoge intelligentie ernstig verzwakt en liet ik veel maar op zijn beloop. Dus vocht niet fel en assertief genoeg terug! Inkomensverlies 145.000 euro per jaar en vele extra jaren lijden. Ik ben nu 18 jaar bezig tegen zich achterbaks verbergende vijanden.

Hier maakt Hans Stigter dezelfde domme fout met mijn mentaal zieke vrouw met zware dissociatie en zelfs dubbele extra persoonlijkheid, wat mij nog meer jaren onnodige ellende opleverde. Terwijl aan mij niets te merken is. Alleen een ongelofelijk verhaal wat ik in alle rust opschrijf op mijn eigen blog en boeken als schriftelijke verklaring. 

Hans Stigter tegen MIJN vrouw(!): Ga zo snel mogelijk scheiden!

Hoe dom, arrogant, crimineel en achterlijk moet je zijn om de vrouw van een zogenaamde jarenlange vriend op te jutten om te gaan scheiden? Zonder die te waarschuwen? Zonder enige kennis van zaken? Hij begreep helemaal niets van wat er gaande was! Nog steeds begrijpt hij niet waar hij mee bezig is en hoe gruwelijk en grotesk deze zaak is. De grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis en hij begrijpt er nog steeds niets van ondanks urenlang uitleg van mij persoonlijk tijdens vele tientallen erg gezellige etentjes per jaar, gedurende drie jaar!

Hier nog even ter lering en vermaak de kopie van het belangrijkste stukje van de Whatsapp gesprekken(die hij nooit heeft gehad volgens hem!) met mijn weerloze ernstige zieke(dissociatie) nog argeloze nu ex-vrouw:

KnipselHansStigterScheiden
In geel mijn opmerkingen!

Hun zware smaad en laster tegen mij zal ik verder uit de weg gaan. Zij liegen en bedriegen, dus laster smaad van hun kant.

Ik heb gewoon zowel in Nederland, als in Spanje aangifte tegen hun gedaan met alle 17 getuigen en betrokkenen genoemd. Daarmee is voorlopig voor mij de zaak even rustig. Maar komt nu weer in het nieuws door hun gedrag wat ik wel moet publiceren om de gulle gevers van de tweemaal 300.000 euro te waarschuwen. Immers ook zij moeten nog aangifte doen samen met de Nederlandse koerier die weigerde om het geld aan mij te geven. Hoewel ook hij eind 2011 André de Rat(Gruters) al onbetrouwbaar vond!

Later meer zodra er nieuws is, maar ik eis vervolging van hem en alle andere betrokkenen door justitie Nederland!

ing. Hans Smedema, Albir, Alicante, Spain.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.