Ook bedrogen door Hans en Marian Stigter!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Ook bedrogen door Hans en Marian Stigter!

André Gruters oprit waar toen nog een erg oude Renault Laguna stond!
Oplichter en dief André Gruters uit Houten zijn oprit in Murla met voor de Jaguar van medeplichtige Hans en Marian Stigter uit Mascarat Spanje en Rotterdam, en daarachter die van André Gruters en Joke Laven. Auto’s gekocht direct na de diefstal 300.000 euro! Hier stond eerst een oude Renault Laguna van 750 euro!

Verraden! Het is niet te geloven, maar ik had in Spanje twee echtparen waar ik goed mee kon opschieten. Eerst een tijd André Gruters en Joke Laven uit Murla, die ik net in de vorige posts heb ontmaskerd van oplichting, diefstal van 300.000 euro en achterhouden van cruciale documenten en bewijzen, en ik kon beter opschieten met Hans en Marian Stigter die in Mascarat woonden, vlak bij Altea aan de Costa Blanca. Beiden hebben ook een mooie woning in Nederland en zijn allen welgesteld. Dus stelen van geld is helemaal niet nodig! Als ik de onderstaande leuke foto’s zie, kan ik het bedrog nog steeds niet geloven!

Waarom deden jullie dit mij en Wies aan? Voor het geld? Twee huizen, vier auto’s en nog niet genoeg? En ik met Wies creperen? En haar zelfs tegen mij opzetten? Zie onder. 

Ik vermoed dat Hans Stigter tussen de 50.000 en 100.000 euro heeft gekregen voor zijn medewerking en witwassen van het grootste deel van de 3 ton in briefjes van 50 euro. Ook de Belg Luc kreeg geld mee om naar Nederland te brengen. Maar het grootste deel werd door Hans Stigter en Marian meegenomen in de oude Opel Corsa van Theo en Bep van Mierlo(kochten hun Citroen van Hans met heel veel briefjes van 50 euro) die Hans en Marian speciaal(!) naar Nederland reden via Zwitserland waar hij goede contacten heeft en waar het geld zonder probleem kon worden gestort en witgewassen. Heling van gestolen geld!

Zelf verliet ik Jalon zonder geld en zonder auto(naar de sloop) op 13 juni 2013. Ik had en heb alleen nog een koffer met wat kleding! Mijn vrouw kan al tijden niets meer kopen. Ik heb dringend geld nodig om tegen de Nederlandse staat te vechten, die mij afschuwelijk bedriegt en heimelijk vervolgd. De maand onschuldig gevangen in P.I. Ter Apel is hoogstwaarschijnlijk grotendeels aan Hans Stigter te danken!

Het stuk over oplichter André Gruters uit Houten die 300.000 euro en bewijsmateriaal voor rechtszaken steelt, staat als samenvatting in Post Opgelicht voor 75.000 euro in Jalon en woordelijk in Post Oplichting in Jalon chronologisch met alle betrokkenen!

André Gruters en Joke Laven werden naast deze oplichting, ook al in verband gebracht met wietplantages en verzekeringsfraude! André werd rond 2012 verdacht van het in brand (laten) steken van een oud pand om de hoge verzekeringsuitkering op te strijken. 

De diefstal blijkt achteraf niet slechts 75.000 euro te zijn, maar totaal 300.000 euro in twee(!) pakjes! Hij deelt vermoedelijk alleen eerste 75.000 euro met andere oneerlijke Nederlanders!

Pas veel later kom ik erachter dat Andre en Joke betrokken waren bij het mij stiekem geven van een antipsychoticum verborgen in het officiële doosje baby aspirine 100 mg wat mij ernstig verzwakte en tot een halve zombie maakte!

Ook werd ik weer, net als bij Ad in Catral,  naar hun Villa in Murla gelokt en daar door de corrupte Onno van der Hart en leraar frans buurman Jaap Duijs die voor justitie werkte gemarteld en geconditioneerd zodanig dat ik niets zou ondernemen om hun criminele acties te openbaren en tegen te werken! Ze moeten daarvoor minimaal duizenden euro’s hebben gekregen net als Jaap Duijs!

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

Samen met hieronder slechts een miniem stukje van het grote geheel van de ruim 1000 pagina’s over ons totaal verwoeste leven. Uit onderstaande blijkt dat André weet dat wij bij speciaal Koninklijk decreet  vogelvrij verklaard zijn en dat hij nooit vervolgd kan worden in Nederland en Spanje!

Zou me niet verbazen als André en Joke, en Hans en Marian geld gekregen hebben voor hun medewerking aan het bedriegen van ons. Dat is mij bekend van anderen ook!

Maar gezien het vele liegen en mij in steek laten, deels betrokkenheid bij het oplichten, witwassen van 300.000 euro, helen, achterhouden van cruciale documenten en het bedrog hier vermeld, geef ik na lang wikken en wegen hier onder toch de details die ik al in mijn boek deel 4 verwerkt heb.

Hans Stigter uit Rotterdam
Oplichter Hans Stigter uit Rotterdam die de 3 ton witwaste in Zwitserland

Ontzettend jammer, maar als je onder ziet hoe ook Hans en Marian achter mijn rug om mij bedrogen hebben en mijn vrouw beïnvloed om mij te laten opsluiten, behandelen, scheiden en tegenwerken, dan lopen mij achteraf de koude rillingen over de rug. Verraad. Waarom?

Dit had ik ook al weer nooit achter hun gezocht. Vreemd ook dat ze na het ene pakje met de 75.000 euro, het andere met 225.000 euro en die documenten, en vooral mijn verdringing van die pakjes, dus konden weten dat mijn verhaal de waarheid was en geen verzinsels. Verdringing en pakjes kun je niet met wanen verwarren. Ik sprak vrijwel niet over mijn gevecht met de Nederlandse staat met hun! Zinloos wist ik en liet hun er zoveel mogelijk buiten, dus waarom dan tegenover mijn argeloze vrouw praten over zogenaamde behandeling en medicijnen? Snel scheiden! Beslag leggen? Geld geboden door de leiders van de doofpot? Gezien de rest is dat het meest waarschijnlijke.

Dus waarom dringt hij er bij mijn vrouw dan op aan dat ik behandeld moet worden? Hebben ze met mij tijdens onze tientallen etentjes, nooit(!) over gesproken! Hij was zelfs blij dat ik in de gevangenis zat en hoopte op goede behandeling met medicijnen! Zie onder.

Hij noemt ook tegenover mijn vrouw natuurlijk niets over het stelen van die 300.000 euro en die Engelse documenten!

De ontmoeting met oud voorzitter Tweede kamer Frans Weisglas in de viswinkel in Rotterdam toen ik bij hun op bezoek was om hun te waarschuwen(!) nota bene, kan via hun gemaakt zijn, of werd door justitie na afluisteren zo gepland. Waarom? Zien wie de eerlijke tegenstander is?

Hij liegt daarin dus bewust en zet mijn vrouw opzettelijk op het verkeerde been! In een bericht stellen ze dat er nooit contact met mijn vrouw geweest is! Wat ronduit gelogen is en bewezen hieronder.

Weer klopt de slogan heel goed:

Duizend maal erger dan een vijand, is een vriend die een vijand blijkt te zijn!

Hier al vast de desbetreffende stukken uit mijn boek Vechten tegen het onbekende – deel 4. Zonder tegenbericht zal ik aannemen dat die stukken correct zijn en ook in de uiteindelijke versie vermelden.

tuchtrecht 1
Oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven, die samen met Hans en Marian Stigter, ons leven nog even helemaal verwoesten! Natrappen van weerloze slachtoffers!

In een Whatsapp gesprek(zie verder onder) uit 2013 stelt Hans tegenover mijn argeloze bedrogen vrouw o.a.:

 • Ik hoop dat Hans goede medicijnen krijg. En dat hij geholpen wordt met zijn ziekte.
 • Hebben ze nog iets aan zijn ziekte kunnen doen?
 • Wij beschouwen Hans niet als cremineel. Maar als patient. En zijn zo met hem omgegaan. Jammer dat hij niet in therapie kan. Hij kent zichzelf niet. Maar ik ben een leek. Hij heeft het altijd over zijn Wies. Jammer, deze sitiatie.
 • Ik zou beslag laten leggen op zijn tegoeden. Je heb recht op 50 %.
 • Ik zou toch beslag laten leggen. Ga naar een advokaat van onvermogen. Voor je alle schulden op uw dak krijg. Sterkte.
 • Toch naar de usa gegaan. Terwijl hij weet dat hij de usa niet in mag. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Sterkte Hans en Marian.
 • Hallo wies. Wat moet hij in de USA zonder geld en een vermogen kostende gezondheids zorg. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Voor je aan zijn schulden mag meebetalen. Groetjes en Sterkte hans en marian.
 • Wies zet nu alles op een rijtje. Ondanks de moeilijkheden. Neem een advokaat van onvermogen. Liever de helft van zijn pensioen als tonnen schulden. Er zijn zat mogenlijkheden. Neem stappen en wacht niet af. Het is een zinkend schip.
 • Goede middag. Nog nieuw van Hans. Heeft hij zijn medicynen.
 • Ben je er financieel een beetje uitgekomen. Want dit schiet niet op. Pas op dat je niet met grote schulden komt te zitten. Hij is ziek en overziet niet alles naar werkelijkheid. Sterkte Hans.

Terwijl ze daar met mij tijdens al die tientallen gezellige etentjes en samen lange wandelingen en meer, nooit over spraken! Nooit mij verteld dat ik medicijnen moest hebben, of behandeld moest worden. En als ik hem vraag welke medicijnen en waarom, geeft hij geen antwoord. ‘Vond je mij te open, te gezellig, te eerlijk?’ Maar geen antwoord. Terwijl alles door het pakje met documenten en die 300.000 euro eind 2011 toch wijst op echt zijn en geen wanen. Ze proberen dus mijn vrouw opzettelijk te misleiden. Geld aangeboden gekregen om dat te doen van de leider en Godfather mijn broer mr. Johan Smedema uit Gennep?

Frans Weisglas Rotterdam
Oud voorzitter Tweede Kamer Frans Weisglas Rotterdam. Betrokken bij doofpot! Of bij de oplossing?

Vandaar ook dat lange wachten voor parkeerkaartje in Rotterdam en de daardoor vreemde ontmoeting met oud voorzitter tweede kamer Frans Weisglas! Allemaal voor opgezet en gepland. Dus er is rechtstreeks contact van Hans Stigter met de doofpot die voor het Nederlandse volk verborgen moet worden gehouden. Dus illegaal is! Degenen die bang zijn voor transparantie, hebben iets te verbergen!

Heel merkwaardig vind ik het feit dat hij nota bene tegen mij zegt

‘Hans als je zo door gaat houd je geen vrienden meer over!’  

Ik vraag hem dat dan ook en hij geeft geen antwoord…

‘kun je één vriend opnoemen dan?’

Want het achterbaks stelen van 300.000 euro en achterhouden van cruciale documenten, of mijn arme argeloze weerloze vrouw bedriegen, noem ik beslist geen ‘vriendendienst!’

En net als bij alle andere misdadigers worden die ook hier weer beschermd door het Koninklijk huis! Koninklijke bescherming voor verkrachters, oplichters, dieven, helers en meer! Hans en Wies mogen creperen!

En ik heb mijn Engelse slogan die het prachtig uitdrukt

‘Never in world history…,
has a single loving couple…,
been betrayed so badly…,
by so many…,
for so long.
 
Of in het Nederlands:
 
Nooit eerder in de wereld geschiedenis…,
is een enkel verliefd stelletje…,
zo erg bedrogen…,
door zo velen…,
voor zo lang.

Veel getuigen oplichting en diefstal of deels medeplichtig?

 1. André Gruters en Joke Laven zelf door initiatief oplichting en diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten! Oplichters zelf!
 2. Hans en Marian Stigter uit Rotterdam, waarschuwden mij niet en zwaar betrokken.
 3. Hans en Tini Bauerlein uit Jalon die mij zelfs meerdere keren waarschuwden! Hulde!
 4. Raoul en Pien van de Weerdt uit Jalon die vertaalwerk deden en mij NIET waarschuwden! Zwaar betrokken!
 5. Theo en Bep van Mierlo uit destijds Murla, nu IJsselstein die auto kochten met briefjes van 50. Licht betrokken.
 6. Marjo van Zomeren uit Jalon/Collada die mij meerdere keren waarschuwde! Hulde! Licht betrokken voor vertaling Engels. Haar familie ook op de hoogte diefstal.
 7. Harrie en Ine van Rijbroek uit Uden met villa in Liber/Jalon die één volle dag naar Jalon kwam vliegen uit Uden, en kopieën documenten naar Godfather mr. Johan Smedema die leider samenzwering brachten!
 8. Josefa en Dani Mengual, dochter en zoon eigenaar Juan Mengual van Casa Aleluya die getuige waren van ‘blokkade deur’ door oplichter André Gruters voor mijn gesprek met koerier uit Nederland.
 9. Willem Scholman uit Goy bij Houten, beste vriend van André die er direct werd bijgehaald en volledig betrokken is en geld heeft gekregen. Zwaar betrokken!
 10. Anderen via de tam-tam.

Vechten tegen het Onbekende – deel 4, enkele stukken:

 

Villa André en Joke in Murla.
Villa oplichter en dief 300.000 euro en documenten/bewijzen André Gruters en Joke Laven in Murla. Ook villa in Houten bij Utrecht.

2014 augustus – André en Joke hebben ons opgelicht!

Als ik bezig ben met nadenken over het bedrog in de HeartBreak bar en het pakje, herinner ik me plotseling nog een pakje dat mij werd aangeboden! Het was op die avond dat er een callgirl was met die man die met me wou spreken!

Zie 2012 -Callgirl en weer opgelicht voor 300.000 euro!

Daar heb ik al de uitleg gegeven hoe sluw en meedogenloos  André mij er in heeft geluisd.

Hij heeft direct met die man gesproken toen ik zei dat hij naar mij had gevraagd via die callgirl. Hij moet die man hebben verteld dat hij een vriend van me was, wat niet echt zo is. Die man moet hem verteld hebben dat hij een pakje voor mij had. André zal gezegd hebben geef het maar aan mij, dan regel ik dat wel. Toen die man mij sprak en zei is dat een vriend, volgens mij is dat helemaal geen vriend van je. En hij probeerde immers nog in het tuintje met mij te spreken, maar André kwam er tussen rennen nota bene en blokkeerde het. Later nog een keer toen de man mij vertelde dat er een pakje was. Ik vroeg hem om het me direct zelf te geven, want André en Joke bemoeien zich veel te veel met mij. Alsof ik een klein kind ben en zij het wel even voor mij regelen.

Ze hielden het die avond tegen! Kom het morgen maar halen, veel beter. Dan passen wij er wel op! Maar de volgende morgen kreeg ik het pakje niet mee! André hield het tegen! Ze hielden het en hebben er alles aan gedaan om uit te vinden wat ik wist later met getuigen bij de Duitser in Orba, en of ik er ooit achter zou komen! Er waren meer kennissen bij. Hans en Marjan ook, en die waren vreemd stil.  Maar één keer heeft die wat gezegd dacht ik. In ieder geval erg weinig.

En Willem de beste vriend van André, die zal hij als eerste gebeld hebben ‘Willem…,  je geloofd het niet, maar ik heb een pakje voor Hans onderschept en daar zit 300.000 euro voor hem in, maar Hans weet zelf van niets!’Kom snel hierheen, dan regelen we het zo dat ik het kan houden! Zit voor jou ook wel wat aan vast. zo is het gegaan.

Met André en Joke heb ik geen vrijwel contact meer.

Dus ik stuur Hans en Marjan via Whatsapp wat berichtjes om ze uit de tent te lokken. En ja hoor Hans heeft niets in de gaten. Hier de belangrijkste, die feitelijk bewijzen of zeer aannemelijk maken, dat Hans bij een hint op de diefstal van dat geld en documenten, direct André in Houten belt!

Op 18 augustus om 14.32 stuur ik Hans een Whatsapp met daarin voor het eerst de melding dat ik in Spanje voor 300k ben opgelicht. Hij vraagt wat dat is, en ik antwoord 3 ton. Hij weer 300.000 euro? Ja, antwoord ik om 15.45 en ook dat ik over hun een positief stukje in mijn boek ging schrijven om 15.49.

Als ik dan wat later op mijn Blog kijk naar wie er zo al gekeken hebben, zie ik een melding van iemand uit Houten, waar André en Joke wonen, om 16.12 die even op mij Nederlandse Blog kijkt of er nieuws is. 23 minuten verschil! Precies een telefoontje of  wat berichten!

Hij zoekt dan niet verder. Het IP-Address is: 83.83.18.0 wat ik dan AndréJoke als label meegeef. Host werd genoemd als 53531200.cm-6-4a.dynamic.ziggo.nl en het was een Chrome Browser. Operating system: Win 8.1 en Resolutie 1600×900. Dus iemand met een Ziggo kabel aansluiting.

Maar ze kijken niet weer. Geen toeval. Hans Stigter heeft direct André Gruters Of Joke Laven gebeld. Moet je eens horen, Hans is achter die diefstal gekomen! En wellicht wist Hans niet van die 3 ton? Het was veel meer dan André hun had verteld? Of het was een lager bedrag?

Harrie en Ine hadden vast contact met mijn broer om zoveel mogelijk gegevens van mij te krijgen. André moet dat geweten hebben en heeft Harry gebeld over de documenten, en later aan Ine meegegeven! Die was daar heel plotseling! En dus had ik gelijk met mijn vermoeden over dat meisje, dat die in opdracht van mijn broer Johan daar was. Alles betaald natuurlijk door Ministerie van Justitie Nederland! Die mij verder op alle mogelijke manieren afluisterde, en zo André en Joke, en Harrie en Ine kon inschakelen om die papieren in handen te krijgen!

Hoe sluw zoiets gaat! André moet al tijden gegevens van mij naar Johan hebben gezonden, vandaar dat hij direct naar die man van die callgirl ging om te praten! Hij wist immers meer dan ik! André en Joke zijn geen vrienden, maar alweer vijanden! Hoewel dus Joke een paar keer heeft geprobeerd om mij te waarschuwen en André te blokkeren. Die morgen na de avond in de Aleluya bar belde ze om mij te waarschuwen en vooral te komen en het pakje meenemen! Ze waarschuwde zelfs dat André het wou houden! En ik vroeg om het pakje, maar wist niet wat er in zat! Ik vroeg Welk pakje en wat zit er in? Maar André vatte dat op als een gouden kans om de 3 ton te stelen. Kan ook minder zijn geweest overigens!

Later bij de Duitser in Orba, waarschuwde ze mij weer met de cryptische opmerking ‘André, ik doe hier niet aan mee, je had het pakje gewoon niet moeten openmaken!’

En André schoot toen naast me weg, en liep naar haar toe en zei iets krachtigs, want hij bleef staan en Joke werd even terecht geroepen en bedreigd. Zo van, als je niet meewerkt ga ik van je scheiden en zoek je het verder maar uit!’ Ik heb er maar iets van verstaan, maar dat was de strekking. Tine was er speciaal voor gekomen woensdag! Logisch want die werd door mijn broer Johan natuurlijk direct gestuurd om uit te zoeken hoeveel ik wist en ze probeerden om dat meisje bij mij in huis te krijgen om me nog meer uit te horen!

Iemand in mijn huis die zogenaamd zou meehelpen, zou schitterend geweest zijn voor Justitie Nederland. Dus toen ik haar al direct waarschuwde en vroeg of ze mijn broer Johan soms kende, nadat ze vroeg of ik nog meer bewijs had, kroop ze duidelijk in haar schulp. Tine probeerde alsnog om een afspraak te maken zodat ze mij verder kon uithoren bij hun in huis. Om alsnog haar in mijn huis te krijgen.

Johan kan hun het geld geboden hebben! Houd het geld maar. Waarom niet? Justitie was betrokken dus het was of leek allemaal legaal!

André had in de bar zich bij de man natuurlijk voorgedaan als de goede vriend, die alles wel even keurig zou regelen! En de man was wantrouwend geweest. Terecht. Hij waarschuwde ook dat ik het pakje morgenvroeg om 11 uur moest ophalen en dat hij dat heel duidelijk aan André zou vertellen, want hij vertrouwde die niet! Terecht! Want André dacht als een dief en wou het houden!

Donderdag 21 augustus gebeurt er weer wat bijzonders.

Andre, Hans en Joke tijdens feestje op zondagmiddag bij Seze in Bernia. Ik wist argeloos nog niets van de diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten!
Andre Gruters, Hans en Marian Stigter en Joke Laven tijdens feestje op zondagmiddag bij Suze in Bernia. Ik wist argeloos nog niets van hun diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten! Zij reden al Jaguars van mijn geld toen! Ze hebben erg veel plezier!

Ik probeer nu zoveel mogelijk te weten te komen en stuur om 12.08 een whatsapp naar Hans en Marjan met daarin de vraag hoe het restaurant ook al weer heet van die Duitser in Orba. Verder niet want ik wil hun nog niet te veel waarschuwen.

Want ik wil de echte naam graag in mijn verhaal hebben, omdat het immers een cruciale gebeurtenis was en liefst controleerbaar moet zijn later. Ze hebben daar met meerdere mensen mij uitgehoord, dat voelde ik toen heel duidelijk, en besloten om het geld te houden!

En wat later om 12.32 stuur ik een bericht met het verzoek om een afspraak.

‘Wil als jullie hier weer zijn even met jullie twee spreken over wat dingen voor in mijn boek. Jullie weten veel. Alleen met zijn drieën. Niemand anders. Kan dat nog voor jullie naar Spanje gaan?Rijd wel naar Rotterdam.’

En vrijwel direct om 13.03 krijg ik via Hangout een berichtje door van Viber om 13.03. Het geeft aan dat Hans Stigter nu Viber gebruikt. Standaard berichtje, maar kan alleen als Hans even heeft gebeld! Hij belde dus hoogstwaarschijnlijk met André! Zo van, moet je horen, nou wil Hans ook nog met ons spreken, maar zonder jullie erbij! Hij vraagt ook om de naam van die Duitser uit Orba! Waar wij toen dat gesprek hebben gehad over het geld houden of niet!

Wat later krijg ik bericht van hun dat ze dat graag doen en mij uitnodigen voor een etentje. Komen maandag terug via Dubai en zullen dan een afspraak maken. Voor de zekerheid stuur ik nog bericht; dus zonder André en Joke!

Het kost even tijd, maar ik weet nu zeker dat Hans en Marjan ook bij die Duitser waren! Hoe diep zijn ze dan betrokken? Die nieuwe auto die ze beiden gekocht hebben? Cash, dus even bij een vriend die niet moeilijk doet?

Het werd vreemd stil na die tijd tussen mij en André en Joke. Logisch die wilden geen zaken meer oprakelen met mij. Dan had je kans op uitkomen en werd André als dief neergezet.

En dat gaat nu gebeuren want ik zal aangifte gaan doen zowel in Nederland als in Spanje. Zal niets opleveren natuurlijk, maar is prima voor mijn boek en de publiciteit later. Niemand zal dit ongestraft ons aandoen.

Ik was niet van plan om er veel over in mijn boek te zetten, maar nu wordt het erg veel en zeer gedetailleerd. Heb ik toch nodig voor de aangifte.

 

2014 – Wiesje

Situatie met Wies is onmogelijk.

Ik vertel Wies niet alles, want ik weet dat ze onmiddellijk de tegenpartij waarschuwt dat ik gek ben en als ze niet oppassen in mijn boek terecht komen, of op mijn blog beschuldigd worden.

Maar als ik dit allemaal in juli en augustus eindelijk door heb, vloek en tier ik soms openlijk lopend door huis, of zittend voor de tv. Ik kan er niets aan doen. Ik moet luid pratend mijn ongenoegen uiten. Ook ’s nachts zelfs kan ik het niet tegenhouden.  ‘Hoe is het mogelijk!’ Of ‘Wat een schoften.’

Maar over de drie ton vertel ik heel kort en ze gelooft het niet natuurlijk. Je bent gek en verzint weer wat anders. Dus heb ik over de oplichting van André en Joke haar niets gezegd, maar ze is slim genoeg om door te hebben dat als ik een afspraak met Hans en Marjan probeer te maken, ik iets van plan ben wat gebaseerd is op mijn wanen.

Zelfs als ik rustig thuis zit en even nadenk over wat en hoe het heeft kunnen gebeuren, ziet zij al dat ik ergens mee bezig ben en gaat er van uit dat ik met mijn wanen bezig ben.

Als Hans en Marjan een dag later dan gepland, pas dinsdagavond laat aankomen, zie ik toevallig op whatsapp dat zowel Hans als Joke rond dezelfde tijd 11.23 naar hun wa hebben gekeken. Hans zou mij een dag en tijdstip doorgeven. En met de jetlag kan dat wat langer duren.

De volgende dag om 10.49 kijkt Hans, maar stuurt geen leuk berichtje of zo. Wat normaal zou zijn geweest als er niets mis was geweest. Dan om 18.53 weer en nog steeds geen enkele reactie. Vreemd nu toch. Later op de avond nog een keer! Dan donderdag om 8.45 en nog steeds geen reactie, terwijl we een afspraak zouden maken!

Ik weet inmiddels wel zeker dat Wies contact heeft met Joke via email en dus heeft de stakker al weer onze vijanden gewaarschuwd. Natuurlijk zo van ‘waarschuw Hans en Marjan, en pas ook zelf op, want Hans is weer bezig met zijn wanen. Nou gelooft hij plotseling dat hij drie ton is misgelopen in Benidorm en er was ook iets in Jalon gebeurd. Dus alsjeblieft kijk uit voor Hans! Geen afspraak maken, want je komt in het nieuws.

HansMarianZelfTramonti
Hans Stigter en Marian bij Tramonti in Parcent, met mij gezellig uit eten. Ik nog argeloos na diefstal door André Gruters van 300.000 euro en cruciale documenten en bewijzen. Hans bracht het gestolen geld naar Zwitserland en vervolgens naar Nederland waar ze een nieuw Cadillac kochten. En nog een nieuwe Jaguar in Spanje.

Althans dat dacht ik maar als ik haar nog eens vraag is ze heel stellig en geloofwaardig dat ze geen enkel contact met Joke heeft gehad. Wil ze ook niet. Dus dan moeten Hans en Marjan zelf liever geen gesprek willen en gaan gauw weg naar Spanje in hun ‘sportscar Z4‘ zoals hij mij vertelde. Zou eind augustus of begin september zijn.

2014 augustus – Hans en Marjan in Rotterdam

Dan om 10.17 stuur ik Hans een berichtje, wanneer ze naar Spanje gaan, want ik wil niet het risico lopen dat ze al stiekem naar Spanje rijden en dan zeggen jammer volgende keer. Want ik wil nu voor ze weg zijn praten zodat ik in mijn boek erover kan schrijven. Bedriegen ze me, of niet? Heeft hij ook meegeprofiteerd van het geld van André? Als ik hun spreek weet ik dat.

Afspraak wordt gemaakt voor zaterdag 30 augustus in Rotterdam. Dik twee uur rijden, maar dit is cruciale informatie voor de rest van het boek. Alles wijst erop dat ze meewerken aan mijn ondergang. Dus moet ik ze wat onder druk zetten en kijken wat er gebeurd.

Als ik er ben drinken we koffie en wat inleidend gepraat. Ze willen me Rotterdam laten zien en pas vanavond eten. Ik wil boter bij de vis dus begin ‘wat vinden jullie van André? Zien jullie die in staat tot diefstal?’

Hans reageert direct afwijzend, niet eerst even luisteren ‘nee, zoiets doet André niet.’

‘Nou het is toch zo hij heeft mij opgelicht voor drie ton of 75.000 euro in Jalon!’

‘Nee’ weet Hans al direct. ‘Dat is niet zo. André is niet zo en schud zijn hoofd.’

‘Weten jullie iets van een pakje af dat voor mij bestemd was?’

‘Nee, niets. Wat zou dat dan moeten zijn?’

En ik vertel kort wat er gebeurd is in Casa Aleluya toen de man met die callgirl daar op zondagavond was en André en Joke dat opzettelijk meerdere keren blokkeerden. Ook buiten dat zij het pakje wel mee zouden nemen en ik het de volgende morgen mocht ophalen om 11 uur. Ik moest nog afrekenen en had te veel op.

Zeer specifiek, dus normaal zou iemand daar op moeten reageren, maar Hans en Marjan niet. Integendeel Hans antwoord zijn hoofd schuddend ‘nee, hoor dat hebben ze niet gedaan. Dat kan niet.’

En hij gaat snel over wat anders praten met Marjan. Maar ik wil nu even boter bij de vis. Wat weten ze, ja of nee.

Dus ik ga rustig en zeker verder en zeg ‘Hans luister nou eerst even, want dit is cruciaal. Hiervoor ben ik hier gekomen!’ En ga direct door ‘de volgende morgen belt Joke mij en vertelt dat André het had opengemaakt en geld en Engelse documenten had gevonden. Hij wou het allemaal houden en niets aan mij geven. Was de hele nacht nerveus opgebleven. Joke probeerde dat tegen te houden. Vervolgens dat ik het de volgende morgen niet mee kreeg van André!’

Hans en Marjan reageren afwijzend, maar ik ga door ‘er vindt een verhoor plaats in Orba over dat pakje en meer. En aan het eind van die avond geeft Joke mij het pakje met veel getuigen. O. a. Marjo en Raoul. Maar André haalt het weer terug, en brengt het boven, waarbij iedereen lacht. Mij dus belachelijk makend. Maar Joke doet het achter in mijn auto en ik rijd onwetend met of drie ton rond of 75.000 euro en voor mij cruciale documenten. Die waren al vertaald door Marjo en Raoul. Maar niemand had mij nog verteld, wat er nou in het pakje zat!’

Ze kijken elkaar aan en luisteren nu wel. Blijkbaar herkennen ze het, want volgens mij waren zij erbij toen Joke mij het pakje gaf en later in mijn auto deed. Maar dat ontkennen ze dus nu en zwijgen!

Ik maak het af door te zeggen ‘en tijdens en happy hour ziet André toch nog kans om het uit mijn auto te stelen! De schoft. Dus praat mij niet over André, want die heeft nog geen flauw idee wat er hem nog te wachten staat, want ik ga aangifte doen natuurlijk. en ik ga hierover publiceren. Ik heb mijn blog aan klaar met de titel ‘Opgelicht voor 300.000 euro in de Jalon vallei!’

Hans en Marian Stigter met André en Joke op de rug gezien in Houten. Wilden niet in beeld meer! Wij wisten nog niets van de diefstal van 300.000 euro en documenten/bewijzen!
Hans en Marian Stigter met oplichter en dief André Gruters en Joke Laven op de rug gezien in Houten bij Tapperij de Zwijger. Juni 2013. Wilden al niet in beeld meer! Wij wisten nog niets van de gezamenlijke diefstal van 300.000 euro en documenten/bewijzen die onze gruwelijke zaak nu al met drie jaar hebben verlengd!

Ze zijn murw heb ik het gevoel en willen nu op weg de stad in. Hans zegt nog wel ‘doe nou kalm aan en geen gekke dingen, want je vergist je vast.’

Ik zeg nog snel ‘ik ben hier nu. Dus als jullie hier iets van weten, zeg het dan, want dit wordt een enorme rel straks! Daarom wou ik jullie waarschuwen gezien onze leuke en goede relatie. Wij hebben het altijd gezellig gehad en ik heb jullie nota bene aan André en Joke voorgesteld. Dus voel me ook schuldig. Maar wat een schoft. Terwijl wij creperen geeft hij mijn geld weg aan Marjo, Raoul en Willem! Joke wist ook dat ik bij gebrek aan geld naar Nederland terug moest en dat Wies geen geld meer had. Ook heeft André een nieuwe Jaguar gekocht hier in Nederland. Willem een nieuwe Peugeot 608, Theo die van jullie overgenomen, Marjo later ook. En achteraf dus van mijn geld!’

En vervolg dan heel boos ‘en als ik dan mijn arme Wiesje zie kijken op haar tablet bij Wehkamp naar een leuk T-shirtje of broek of zo en dan zielig zegt we hebben geen geld meer daarvoor. Dan ben ik witheet en zal André wel krijgen nog. Jammer voor Joke.’

Marjan zegt nog ‘ze had niet met een dief moeten trouwen! Hoeveel geld hebben jullie te besteden?’

‘We hebben 1800 euro per maand en daar blijft een 400 van over voor boodschappen en zo.’

‘O, daar kun je bijna niets van doen!’

Inmiddels had Hans ook buikpijn gekregen. Die is gevoelig voor stress, en ik weet dus dat hij bang is voor het uitkomen van deze zaak. Dus hij is diep betrokken!

‘Daarom vind ik het ook zo gewetenloos van André en Joke. Wie doet nou zoiets ons als slachtoffers aan? En wij hebben al zoveel geleden ook. En het gaat niet alleen om die drie ton of 75.000 euro, het gaat ook om die documenten. Daarmee had ik wellicht bewijs gehad en was deze zaak al opgelost. Had Wies al therapie kunnen krijgen. André en Joke hebben ervoor gezorgd dat wij twee a drie jaar extra hebben geleden vermoedelijk. Dus dat gaat hun veel meer kosten. Ik laat gewoon beslag leggen op hun Villa in Murla en Houten later. Gaat om vele tonnen denk ik.’

Ik haal even een bodywarmer uit Wies haar Twingo en als ik terug ben hoor ik nog net Hans tegen Marjan zeggen ‘hij weet wel erg veel!’

Dus ik heb beet. Ze weten er wel degelijk van, maar doen of hun neus bloed.

Als we parkeren bij een bekend visrestaurant lukt het Hans niet om een parkeerkaartje te kopen, maar ik voel dat hij snel André en Joke even belt, want die willen natuurlijk op de hoogte gehouden worden. Zitten natuurlijk op hete kolen, wat gaat Hans doen en hoeveel weet Hans?

Vind ik prima, hoe meer zenuwen hoe beter. Ik zal ze krijgen. Terwijl ik sta te wachten binnen en naar de ingang kijk komt daar iemand binnen die mij wat langer aankijkt. Ik sla er geen acht op. Dan loopt de man met zijn vrouw naar een plek vlak naast me en haalt wat spullen uit een rek om te kopen blijkbaar, maar kijkt me weer lang aan en knikt dan met z’n hoofd als groet. Nu let ik wel op hem want toch wel apart zo en zie een bekend gezicht, met zijn vrouw lijkt het, en vraag dus ‘bekend gezicht maar ik kan het zo snel niet thuis brengen.’

Hij lacht en zegt ‘dat zijn er wel meer. Ik ben Frans Weisglas oud voorzitter Tweede kamer.’

‘O, ja nu weet ik het weer. Hoe bevalt u het pensioen? Beetje vol te houden, en vermaakt u zich nog wel?’

Hij lacht ‘ja dat gaat prima.’

‘En u mevrouw, houdt u het nog wel vol? U bent plotseling uw hele vrijheid kwijt nu toch’ zeg ik grappend.

‘Nee, dat valt reuze mee hoor. Hij is nog erg veel weg!’

Hier hoe goed we konden opschieten samen, maar ik wist niets van de diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten nog!
Hier hoe goed we konden opschieten samen, maar ik wist niets van de diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten door André Gruters nog!

En ze gaan verder. Maar als ik er later nog eens aan denk, vond ik het allemaal net wat te toevallig en mij net te veel aankijkend. Het zou me niet verbazen als dit geen toeval was. En ik ben voor het eerst buiten het huis en in een andere stad. Mij aanspreken en zien was tot nu toe vrijwel onmogelijk. Dus als er nu in de politiek gezocht wordt naar een oplossing en ze hebben iemand nodig om daar leiding aan te geven, dan zou Weisglas heel geschikt zijn! VVD’er maar kan met alle politieke partijen goed opschieten, en kent alle betrokkenen. Dus het zou kunnen dat men in de fase zit van hoe lossen we dit op? Maar op dat moment stond ik daar niet zo snel bij stil.

Hans en Marjan komen eindelijk binnen en hij heeft al weer last van buikpijn en moet tussendoor weer naar het toilet. Hij raakt dus in paniek. Logisch als hij net André heeft gebeld en ook daar de paniek uitbreekt.

Verder hebben we een leuke dag en eten ’s avonds nog gezellig met hun kinderen. Vlak voor ze mij weer bij Wies haar zwarte Twingo brengen zegt Hans nog ongerust ‘ik wil liever niet in je boek. Kun je daarvoor zorgen?’

‘Ja, ik kan de namen anoniem maken en in plaats van Mascarat Altea noemen. Maar helemaal weet ik niet. Maar dan kun je later als mijn zaak is uitgekomen zelf kiezen of je tegen kennissen wel of niet verteld dat je de beroemde Hans Smedema persoonlijk hebt gekend!’

Ik zit hun lekker wat te jennen en voel gewoon zijn angst. De arme Marjan heeft vroeger net als bij Joke geprobeerd om het tegen te houden natuurlijk, maar Hans zag geld en is met de alcoholist André in zee gegaan.

Dan ga ik naar huis, waar ik pas half elf aankom.

Onderweg schoot me nog te binnen dat Theo en Bep ook plotseling een andere veel betere auto kochten van Hans en Marjan! Hun tweede auto voor 1800 euro, maar later verteld Bep mij dat ze cash ook nog een paar duizend hebben betaald in briefjes van 50 euro. Dus dat was dan ook al weer mijn geld. Bep polste dus of ik er van wist! Maar op dat moment met mijn verdringing wist ik echt van niets. Ik was wel jaloers op al die mensen die andere veel betere auto’s kochten plotseling.

Ook gaven Theo en Bep een feest, terwijl ze normaal nooit geen geld hadden voor dat soort zaken. Dan moeten dus Hans en Marjan minimaal van die abnormaal vele briefjes van 50 euro geweten hebben. En zich minimaal hebben afgevraagd hoe Theo aan al die briefjes kwam. Alweer een zware indicatie dat Hans liegt dat hij zogenaamd van niets weet. Ik weet vrijwel zeker dat Hans en Marjan ook in Orba waren tijdens het verhoor door Willem en dus er hoogstwaarschijnlijk bij waren dat Joke mij het pakje gaf en André het weer stal, en vervolgens Joke het achter in mijn auto deed. Hoewel ze eerder weg kunnen zijn gegaan om er niets mee te maken te hebben.

Het bewijst ook dat André met ons geld heel gul is geweest! Vrijwel al hun kennissen werden rijkelijk bedeeld, behalve de slachtoffers Hans en Wies!

Huiveringwekkend en gewetenloos als ik dan mijn Wiesje weer op de Wehkamp site zie zoeken naar leuke dingetjes die ze dringend nodig heeft en zo graag had willen kopen, maar wat haar door al die corrupte laffe Nederlanders niet gegund wordt.

HansenZelf
Hans Stigter en ikzelf bij Tramonti Parcent, nog argeloos na de oplichting en diefstal van 300.000 euro en cruciale documenten en bewijzen!

2014 augustus – Whatsapp gesprekken Hans, met Wies

De volgende morgen wil ik toch weten welke contacten Wies nu onderhoud en kijk even naar haar Whatsapp berichten. Daar zie ik Hans en Marjan ook bij! Ik email mijzelf even het gesprek en schrik me later kapot.

Hans en Marjan proberen Wies van mij te laten scheiden en willen dat ze ervoor zorgt dat ik mijn medicijnen krijg! Zelf gevangenis vonden ze prima! Dit is heel vreemd wat ze zijn dus betrokken bij de diefstal van het geld door André en kunnen dus weten dat ik gelijk heb. Anders kreeg ik geen geld uit Amerika en documenten! Dus waarom dan proberen om mij in de gevangenis te krijgen? Gevaar voor uitkomen is dan minder? Pure opzet en Wies opstoken? Dat had ik niet achter hun gezocht.

Welke medicijnen wil hij dan ik slik? Want tijdens onze etentjes wordt er nauwelijks over mijn zaak gesproken! Welk resultaat willen ze dan bereiken van die medicijnen? Ze hebben nooit ook maar iets geks aan mij gemerkt! Wel vindt Hans dat ik geen asiel moest aanvragen, maar is dat een reden voor gedwongen opname met medicijnen? Grof vind ik dit. Achterbaks ook. Zeg het dan openlijk. Maar scheiden is voor Wies heel ongunstig juist.

En als ik gelijk heb en Hans en Marjan wel degelijk op de hoogte zijn van het pakje met 75.000 euro cash, of 3 ton en de Engelse documenten, dan weet hij juist dat ik niet gek ben! Hij weet dan ook dat het geld voor ons bedoeld was en gestolen is. Maar hier houdt hij de arme naïeve argeloze Wiesje daar opzettelijk buiten?

Ik weet of heb het sterke vermoeden dat Johan in Gennep via Harrie en Ine op de hoogte gebracht moet zijn. Dat meisje is gestuurd om te achterhalen of ik nog meer bewijs heb. Of via Raoul die zijn contacten bij de Marine heeft ingelicht? Is de hele ‘zwerm’ Nederlanders bezig om voor justitie te werken en mij uit te horen? En zoveel mogelijk tegen te werken? Spannend allemaal. Wie weet wat?

Hans en Marian en André en Joke weten dat ik geen aangifte mag doen en dat er geen onderzoek en verdediging tijdens rechtszaken worden toegestaan, wat tegen Nederlandse en Internationale wetten ingaat! Waarom dan onderste en geen simpel onderzoek? Doodsimpel DNA-testje bewijst mijn zaak al!

Mijn aanhouding in Vancouver waar men gewaarschuwd was voor mij komst en mij terug stuurden(kosten 3200 euro voor niets), kan door Hans Stigter zijn gekomen! Hij was de enige die ik per ongeluk vertelde de volgende dag in Vancouver te zijn! En direct op Schiphol al toevallig hoorde dat ze dachten dat ik asiel ging vragen in Amerika! Daarom vertelde ik Hans Stigter bij de volgende vragen NIETS meer!

Hans Smedema Ter Apel Hoofd
Hans Smedema na maand onschuldig in P.I. Ter Apel september/oktober 2013. Mentaal al kapot! Verkrachters en dieven van 3 ton vrijuit, en slachtoffer Hans de gevangenis in! Omgekeerde wereld bij laffe Politie/OM/Justitie!

Hier letterlijk: (In geel mijn opmerkingen)

18:38 18 Sep 2013 – wies: Hans is gisteravond eindelijk ……..gearresteerd. Een drama.  (dus er was vooraf al contact met Hans Stigter en André Gruters over mijn gevangen zetten! Strategie om Hans buitenspel te zetten!)

18:39 18 Sep 2013 – wies: Groet Wies.

18:40 18 Sep 2013 – Hans Stigter: Hallo Wies. Ik hoop dat je tot rust komt. Je zoon trouwd. Ik hoop op een mooie bruiloft. Groetjes Hans en Marian.

08:23 21 Sep 2013 – Hans Stigter: Een mooie en gezellige bruiloft. Groetjes. Hans en Marian (tegenover mij heeft hij zogenaamd nooit contact met Wies gehad!)

08:26 21 Sep 2013 – wies: Dankjewel. Wat lief.  Hans is voor 3 mnd overgeplaatst naar gevangenis Ter Apel. Heftig hoor. Maar ik ga genieten vandaag.

08:29 21 Sep 2013 – Hans Stigter: Maak er een mooie dag van. Dat heb je wel verdient. Ik hoop dat Hans goede medicijnen krijg. En dat hij geholpen wordt met zijn ziekte. groetjes Hans en Marian. (Huh? Nooit met mij over medicijnen gesproken! Wat moeten die dan doen?)

15:48 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Wat hoor ik. Is Hans weer uit ter Apel. Gr. Hans en Marian 

16:59 4 Nov 2013 – wies: Ja…..tis afschuwelijk. Wegens fouten bij de Rechtbank hebben ze hem op 16 oktober vrij moeten laten! Ik heb hem toch maar weer binnen gelaten. Hij is hier 26 oktober weer weg gevlucht. Niet via Schiphol maar met de trein de grens over. Waar hij nu is weet ik niet! Groet Wies.

17:44 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Goede middag. Hans sms mij. Maar laat ons niet weten waar hij is.  Daar hij dat niet wil laten weten. Ondanks diverse malen gevraagt te hebben. Hebben ze nog iets aan zijn ziekte kunnen doen? Sterkte. Groetjes Hans en Marian. ( hem werd door de doofpot gevraagd uit te zoeken waar ik was, maar inmiddels vertrouwde ik hem al niet meer. Hij was de enige die wiost dat ik naar Vancouver ging! Dus hij heeft er voor gezorgd dat ik in Vancouver werd tegen gehouden! Kosten daardoor(!) in totaal 7000 euro om Amerika te bereiken.)

17:48 4 Nov 2013 – wies: Nee. Ik heb de officier van Justitie om behandeling gevraagd. Ik wil dat ze hem geen boete en gevangenis straf opleggen maar de stoornis aanpakken.  Jammer mislukt. Hij was al weer gevlucht.

17:50 4 Nov 2013 – wies: Hij moet en zal Amerika om politiek asiel vragen. Via Canada mislukt. We hebben geen geld meer voor dure vliegreizen. Ik wacht in spanning af!

17:53 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Wij beschouwen Hans niet als cremineel. Maar als patient. En zijn zo met hem omgegaan. Jammer dat hij niet in therapie kan. Hij kent zichzelf niet. Maar ik ben een leek. Hij heeft het altijd over zijn Wies. Jammer, deze sitiatie.  ( Maar waarom dan daarover nooit met mij gesproken? Wat mankeert mij dan?)

17:54 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Ik heb hem uitgelegd dat hij nooit amerika of canada in zal komen. Maar ik kan hem ook niet vasthouden.

17:57 4 Nov 2013 – wies: Tja het is bizar. Maar ik ben ten einde raad…..

Hans Smedema na weer asiel aanvraag 10 weken detentie in januari 2013.
Hans Smedema na weer asiel aanvraag Texas en 10 weken detentie, in januari 2013. Totaal nu 10 maanden onschuldig gevangen, en ik vraag alleen om een onderzoek door justitie! Mentaal, emotioneel en financieel kapot!

17:58 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Ik zou beslag laten leggen op zijn tegoeden. Je heb recht op 50 %.

18:02 4 Nov 2013 – wies: De tegoeden zijn op. Hij heeft hoge schulden gemaakt.  Ik kan de huur binnenkort niet meer opbrengen. Kan geen huis huren. Heb geen inkomen. Ons gezamenlijke inkomen telt niet omdat Hans niet hier maar in Spanje staat ingeschreven.

18:05 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Triest. Ik kan hier niets in veranderen.     (gelogen want hij heeft 300.000 euro helpen witwassen en wist van de cruciale documenten en bewijzen!)

18:06 4 Nov 2013 – wies: Toch bedankt voor mede leven. Groetjes Wies.

18:06 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Goetjes hans en marian

18:07 4 Nov 2013 – wies: Groet je ook Andre en Joke van mij? (de stakker heeft nog steeds argeloos niets door van de diefstal van 3 ton en bewijsmateriaal!)

18:07 4 Nov 2013 – Hans Stigter: Natuurlijk

21:57 4 Nov 2013 – Hans S.: Ik zou toch beslag laten leggen. Ga naar een advokaat van onvermogen. Voor je alle schulden op uw dak krijg. Sterkte.

08:51 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Al iets vernomen van Hans. Ik hoor niets meer.gr. Hans en Marian.  (waarom zo nieuwsgierig?)

08:53 12 Nov 2013 – wies: Ik hoor ook niets! Maak me zorgen. Groet Wies.

08:59 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Na 4 november niets meer vernomen. Gr.hans

09:01 12 Nov 2013 – wies: Ik ook niet.

09:02 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Ik heb hem net een sms gestuurd, met de vraag waar hoj zit.

09:03 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Hij zit niet in een wifi omgeving. Of hij zet zijn telefoon uit.

09:03 12 Nov 2013 – wies: Heb ik gisteren gedaan. Maar ik kan zien dat WhatsApp niet wordt gelezen.

09:05 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Ik krijg ook maar een vinkje. Dat betekend dat hij of telefoon uit heeft staan. Of niet in een wifi omgeving.

09:05 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Zit

09:06 12 Nov 2013 – wies: Hij heeft 2 november voor het laatst gepind op een Duitse luchthaven.

21:19 12 Nov 2013 – wies: Hans zit in detentie in Texas!

21:23 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Toch naar de usa gegaan. Terwijl hij weet dat hij de usa niet in mag. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Sterkte Hans en Marian.

22:26 1 Dec 2013 – Hans Stigter: Goede avond. Hoe gaat het met Wies.? En nog iets van Hans  vernomen. Gr. Hans en Marian. (weer info proberen te krijgen)

15:19 2 Dec 2013 – wies: Hans zijn 1e verzoek om politiek asiel is afgewezen. Hij heeft hier natuurlijk bezwaar tegen gemaakt. Ik kan elk moment een telefoontje krijgen dat ie weer terug moet. Groet Wies.

15:22 2 Dec 2013 – Hans Stigter: Hallo wies. Wat moet hij in de USA zonder geld en een vermogen kostende gezondheids zorg. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Voor je aan zijn schulden mag meebetalen. Groetjes en Sterkte hans en marian. (schulden? Je hebt met André Gruters 3 ton van ons gestolen! Wij hadden geen schulden gehad!)

15:30 2 Dec 2013 – wies: Dank voor mede leven.  Momenteel erg moeilijk om helder te denken. Even geen energie en veerkracht. Lekker weertje daar?

15:34 2 Dec 2013 – Hans Stigter: Gisteren slecht weer. Vandaag half bewolkt. Wies zet nu alles op een rijtje. Ondanks de moeilijkheden. Neem een advokaat van onvermogen. Liever de helft van zijn pensioen als tonnen schulden. Er zijn zat mogenlijkheden. Neem stappen en wacht niet af. Het is een zinkend schip. Je kinderen staan achter je. Denk daaraan. Gr. Hans. (Hoezo tonnen schulden? In Benidorm en in Jalon 2x 3 ton gestolen! Door André Gruters en jijzelf Hans en Marian hebben nota bene laf en corrupt mee geholpen! Wij hadden helemaal geen schulden gehad als jullie eerlijk waren geweest! En ik had geen asiel meer hoeven vragen en had niet een maand onschuldig in P.I. Ter Apel vast gezeten! Bewijzen van mijn gelijk zaten inde Engelse documenten! Die bewijzen achterhouden is crimineel! Verborgen houden misdrijven voor ons en Nederland is ook strafbaar!(kinderen staan achter je? Ze werken mee aan de doofpot en dus aan onze totale vernietiging. Wat voor hulp is dat nu 14 jaar?)

14:55 16 Dec 2013 – Hans Stigter: Goede middag. Nog nieuw van Hans. Heeft hij zijn medicynen. (Welke medicijnen? Wat moeten die doen? Doodsimpel DNA-testje bewijst mijn verhaal al en het feit dat ik 3 ton kreeg en Engelse documenten! Hij zet opzettelijk mijn Wiesje op het verkeerde been! Hij liegt om hun oplichting en diefstal te verbergen.)

Hoe is het met Wies. ????

14:57 16 Dec 2013 – Hans Stigter: Nieuw moet nieuws zijn.

22:06 16 Dec 2013 – wies: Goedenavond Hans, het laatste nieuws is dat Hans mij zaterdagavond heeft gebeld met de korte mededeling dat hij elk moment op het vliegtuig wordt gezet naar Nederland.

22:07 16 Dec 2013 – wies: De kans is aanwezig dat hij weer wordt aangehouden. Ik wacht af. Groet Wies.

22:10 16 Dec 2013 – Hans Stigter: Ben je er financieel een beetje uitgekomen. Want dit schiet niet op. Pas op dat je niet met grote schulden komt te zitten. Hij is ziek en overziet niet alles naar werkelijkheid. Sterkte Hans. (Waarom wel met mijn Wiesje over mijn zogenaamde ziekte praten, maar nooit met mij? En bewijs zit ook in de 3 ton en Engelse documenten!)

22:14 16 Dec 2013 – wies: Ik ben druk om goedkoper te gaan wonen.  Verder ga ik eerst proberen om de kerst gezellig door te komen. Jullie ook al vast fijne feestdagen.

22:14 16 Dec 2013 – wies: Wordt vervolgd.

22:18 16 Dec 2013 – Hans Stigter: Oke. Groetjes en prettige dagen met de kinderen. Hans en Marian. (Maar door hun bedrog en diefstal van 3 ton en bewijsmateriaal zat ik met kerst in Texas in detentie en met oud en nieuw in Buffalo bij New York! Totaal 10 weken tussen asielzoekers. Ja leuke kerst met de kinderen! Mijn god wat zijn jullie een corrupte schoften!)

******

Het verhaal klopt naadloos met de waanzinnige aangifte die Wies via rechercheur Bart van Someren heeft gedaan toen ik al vast zat op het politie bureau Drachten! Wies is opgezet tegen mij om hun diefstal te verhullen!

Mijn vrouw vertelt dus Hans dat we zonder geld zitten, en Hans Stigter vertelt haar niets over de 300.000 euro en cruciale documenten die onze zaak natuurlijk erg geholpen zouden hebben! Dus hij houdt dat opzettelijk en achterbaks achter! Opzet en misdadig! Hans heeft zelf geld uit Spanje in een Corsa naar Zwitserland gebracht en witgewassen.

Marian toegezongen tijdens onze vele feestjes! Maar ik werd intussen bedrogen van 3 ton en cruciale documenten!
Marian toegezongen tijdens onze vele feestjes! Maar ik werd intussen bedrogen van 3 ton en cruciale documenten!

2014 september – Meer herinneringen over het pakje

Ook komt later boven dat ik bij Hans en Marjan werd uitgenodigd voor een borrel en uit eten. Daar noemde Marjan specifiek tegen haar man ‘Hans je hebt nog nooit een echte vriend gehad.’

Ze vond een contact met mij dus prima. Tijdens het gesprek begonnen Marian en daarna Hans over een pakje. Maar ik wist van geen pakje behalve dan mijn Google Nexus 7 die in precies 24 uur werd geleverd!

Maar dat bedoelde hij niet. Waarop ik zei ‘als je me niet meer informatie geeft, weet ik niet over welk pakje het hebt.’ Dat is achteraf een duidelijke aanwijzing dat hij er wel van af wist. Vermoedelijk wou net als bij Joke, Marjan niet dat Hans aan de fraude meedeed.

Het zijn altijd vrouwen die eerlijk zijn en mij willen helpen! Behalve Al Rust dan en asielrechter Rex J. Ford, maar dat zijn Amerikanen.

Ook stelt Hans, terwijl ze alweer in twee dagen naar Spanje reden en bij Tramonti zitten te eten, zonder meer, dat hij zijn handen in het vuur steekt voor André en Joke. Terwijl ik hun veel informatie heb gegeven van het tegendeel met getuigen als Raoul en Marjo.

Hans Stigter steekt zijn handen in het vuur voor André en Joke! Die stelen echt niet!

Heb nog wat berichten met Hans en Marjan, en stel nog wat vragen over Bep en het contante geld. Maar Hans weet van niets. De auto is verkocht voor 1800 euro en alles per bank. Zijn dus volgens hem geen contanten aan te pas gekomen. Wat dan gelogen moet zijn. Vermoedelijk hebben ze het contante geld naar Zwitserland meegenomen waar André en Joke veel kwamen en een huis hebben gehad. Daar is het geld witgewassen en vervolgens later gebruikt om de Jaguar voor André en Joke te kopen. En gingen toen pas naar Nederland.

Inmiddels heb ik Raoul en Pien een lange email gezonden op 2 september om zeker te zijn dat ik hun een eerlijke kans op opbiechten heb gegeven. Net als bij Hans en Marjan.

Villa Raoul en Pien. Raoul deed de Engelse vertalingen en kreeg minimaal 10.000 euro van het gestolen geld!
Villa Raoul en Pien. Raoul deed de Engelse vertalingen en kreeg minimaal 10.000 euro van het gestolen geld! Hij verzweeg samen met Pien de diefstal van geld en die cruciale documenten! Strafbaar feit.

Beste Raoul en Pien,

Hoop dat alles goed met jullie gaat? Was altijd erg gezellig bij jullie. Wat hebben we wat afgelachen Zou dolgraag weer naar Spanje, maar geld ontbreekt helaas. Emotioneel heel zwaar als ik er achter kom dat ik in 2010 voor drie ton ben opgelicht, en wellicht in 2011/12 nog een keer. Of slechts 75.000 euro zoals André en Joke stellen.

Ben bezig met het voorbereiden van de aangifte bij politie Spanje en Nederland mbt de bij jullie bekende diefstal van een pakje dat voor mij bestemd was. 

André zag in Casa Aleluya met Joke kans om het pakje op sluwe wijze te onderscheppen, misbruik makend van mijn PTSS en dus mentale zwakheid(verdringing van emotionele zaken) soms. Erg laf en gewetenloos. Ik zou het de volgende morgen ophalen, maar kreeg het niet. Veel ingewikkelder ,maar hij heeft het uiteindelijk bij Happy hour in Jalon weer uit mijn auto gestolen. 

Hij had zijn vriend Willem Scholman erbij gehaald en ze vroegen Marjo voor de vertaling van het Engels. 

Die heeft jou Raoul erbij gehaald. Terwijl dus het pakje voor mij bedoeld was, maar ik mocht van niets weten. Uiterst merkwaardig en dus oplichting en diefstal van geld en cruciale documenten die het lijden van Wies en mij met bijna drie jaar heeft verlengd.

Dus onze schade is veel groter dan het gestolen geld. 

In Benidoleigh Temple dacht ik heb jij in mei 2013 nog speciale vragen gesteld mbt het feit of Marjo het geld legaal mocht houden. Immers gekregen voor vertalingen. Dat gesprek heb je nog opgenomen met je telefoon. 

Het beste zou zijn om dit mondeling samen met Marjo te bespreken nog voor ik aangifte tegen André doe. 

Jullie hebben twee mogelijkheden denk ik. Of jullie werken met mij mee en zijn welwillende ook bedrogen getuigen en kunnen hoogstwaarschijnlijk het geld houden, of jullie worden gezien als ontkennende medeplichtigen. André en Joke zullen aangeklaagd worden en voor de totale schade moeten opdraaien. Kan tonnen zijn ivm gevolgschade door ons drie jaar langer lijden. 

 reservationPien

Spreek dit even door met Marjo en laat me snel weten welke kant jullie kiezen. Laat André hier buiten is mijn advies. Wees altijd zo eerlijk mogelijk! Ik ga ook met anderen (buiten André/Joke) praten. Voor het doen van aangifte in Spanje moet ik daar toch zijn, dus ik kan een paar dagen of een week naar Jalon komen. Karl heeft altijd wel een plekje zei hij net. We hebben geen geld meer, dus hotel wordt al moeilijk. 

Ons geld is immers door een zwerm Nederlanders gestolen! Leuk is dat ik me nog herinner dat André jullie en Marjo het geld bracht in Casa Aleluya en jij met hem meeliep om het inde auto te doen. Marjo liep niet mee en heeft André toen nota bene bedankt voor mijn(!) geld! 

Schitterend voor de film later. Die wordt bij Casa Aleluya opgenomen natuurlijk. In mijn boek deel 4 wordt dit allemaal uitgebreid verteld ook. Maak deel 4 nu af deze maand en dan een kortere commerciële versie. 

Weet je nog de datum dat Marjo of jij gevraagd werden voor die vertaling? Ik zoek nog naar de juiste zondagavond dat André met Joke het pakje sluw wisten mee te krijgen zodat ik het niet kreeg. Dat is dan de zondagavond voor de vertaling geweest. 

Hans en Marian weten van niets zeggen ze en ik weet dat Theo en Bep ook geld hebben gekregen. Veel hebben er een nieuwe of betere auto voor gekocht. André Jaguar, Willem 608, Theo auto van Hans en Marian, Marjo auto pas na Benidoleigh. Durfde niet eerder. Dus ik zou jullie er buiten kunnen houden als getuigen. 

Als jullie meer info(documenten) hebben kom ik naar Jalon voor een weekje en kunnen we een strategie bespreken. 

Zal me later een rel worden.

Groetjes,

Hans Smedema

 

Al na snel krijg ik het antwoord

Beste Hans,

Wij weten van onderstaand verhaal niets af, dus wensen ook van verdere mails hierover verschoond te blijven.

Groeten

Raoul en Pien

En ze sturen direct mijn mail door naar André Gruters en Joke Laven, Hans en Marjan Stigter, Marjo van Zomeren en Willem Scholman.

Hoi allemaal;

 Onderstaande mail ontving ik net van Hans Smedema, stuur hem ook maar naar jullie door, want volgens mij is hij nu toch helemaal knettergek aan het worden.

Weet niet of jullie er iets aan hebben, maar dan is iedereen in ieder geval op de hoogte…

Liefs van Pien

Ze gaan dus voor ontkennen! Marjo wellicht ook, maar die stuur ik voor de zekerheid toch even een sms en complimenteer haar voor haar integriteit destijds. Maar ze reageert niet. Zal dus door politie verhoord moeten worden en dan haar keuze maken, liegen of eerlijk zijn. Jammer mentaal niet sterk genoeg.

Uit het antwoord van Hans dat alles via de bank liep, blijkt dus als Bep de waarheid heeft gesproken, dat ook Hans en Marjan liegen. Dat blijkt ook al uit andere feiten zoals gebruik Viber voor telefoontje en binnen 15 minuten in Houten iemand die op mijn Blog kijkt. Dat is geen toeval meer te noemen. Hij heeft in paniek of woedend André gebeld en die 3 ton genoemd. Dat Hans zware buikpijn kreeg in Rotterdam is ook geen toeval, maar direct gevolg van zijn angst op uitkomen van de hele zaak.

Het is mij duidelijk dat hij liegt. Ik stel ook de strikvraag ‘Hoor van Wies dat jullie willen dat ik behandeld word en medicijnen krijg? Wat moeten die dan doen? Niet naar Amerika? Stoppen met schrijven boek? Hebben jullie nooit met mij over gesproken toch?’

Maar hij houdt zich op de vlakte en stelt dat hij geen contact met Wies heeft. Wat dus al weer gelogen is. Zijn berichten aan Wies waren grof gezien onze vele etentjes en veel meer. Achterbaks en bedrog, want hij zette Wies daarmee op het verkeerde been. Zo nadrukkelijk stellen dat de kinderen achter haar staan, was ook vreemd. Net alsof er contact is geweest. Hans was de enige die vooraf wist dat ik op weg was naar Vancouver. Vrijwel zeker heeft hij Wies gewaarschuwd en opgeroepen om mij tegen te laten houden met therapie en medicijnen. Maar dat alles terwijl hij dus hoogstwaarschijnlijk wist van die 75.000 in briefjes van 50 euro en Engelse documenten! Leuk is dat ook hier weer het de vrouwen zijn die tegen de oplichting zijn! Eerst Joke zelf die mij waarschuwt en mij het pakje meerdere keren probeerde te geven, dan Marjo die het stelen van 75.000 euro en vertaling Engelse documenten opbiecht en dan later Bep over die briefjes van 50 euro als cash betaling aan Hans begint. Ook Marjan heeft Hans aangezet om de waarheid te vertellen over het pakje, maar Hans gaf geen heldere informatie waardoor ik in de verkeerde richting zocht. Hij vond het dus prima dat ik het vergeten was en heeft niet voor mij gekozen, maar voor André.

Ik probeer nog wat uit te lokken en stuur hem een berichtje met de vraag of hij ook weet of er een contact tussen André en Joke en onze kinderen bestond? Maar hij geeft daarop geen antwoord. Ik vraag ook of hij toevallig een email adres en telefoonnummer heeft van Marjo, omdat ik die er buiten wil houden.

En hij antwoordt vreemd genoeg ‘zou ik niet doen. Ze is helemaal over haar toeren. Vanwege de aantijgingen. Marjo heeft het financieel al heel moeilijk. En kan dit er niet bij hebben.’

Waarop ik natuurlijk antwoord ‘en Wies en ik dan? Ze is rijk met een villa van 500.000 euro! Als ze gewoon de waarheid verteld aan politie gebeurd haar waarschijnlijk niets! Van wie hoor je dat ze over haar toeren is?’

Ik stel nog wat indringende vragen want het komt nu toch uit straks, maar krijg eerst geen antwoord. Hij begrijpt vermoedelijk, dat ik hem door heb?

HansMarianAndreJokeZelfSuze
9-9-2012 Lunch bij Suze. Joke Laven, Hans en Marian Stigter, Ikzelf en André Gruters uit Houten na de oplichting en diefstal van 300.000 euro van ons geld en cruciale documenten en bewijzen bij Restaurant Suze bij Bernia! Nog heel erg gezellig als je nog niet door hebt dat je bent bestolen door al die mensen om je heen!

2014 september – André in paniek!

Op 8 september bel ik met het landelijk nummer voor het doen van aangiftes, maar wordt diverse keren doorgestuurd en moet steeds weer mijn verhaal vertellen over een pakje. Doorgestoken kaart dus, ze wisten al dat ik ging bellen en weten zogenaamd niet aan wie ze dit moeten doorgeven. Ik noem zelf Edema die mij immers kent van een eerder verhoor samen met Jan de Groot. Ze zullen me doorverbinden wat nooit gebeurd.

Dus breng ik snel de schriftelijke aangifte van 29 pagina’s bij politie Drachten gericht aan rechercheur Edema. Ik stuur met opzet een berichtje naar Hans dat de aangifte loopt om te zien wat er gebeurd om 18.56, en ja direct om 19.05 kijkt iemand in Houten(André?) al nerveus op mijn blog. Ze hadden dus gehoopt dat het mij verboden zou worden om aangifte te doen! Hij weet al van mij sinds 2008 van het verboden zijn om aangifte te mogen doen en dat er tegen misdadigers nooit vervolging kan worden ingesteld. Daar zit hij nu op te wachten.

Hij kijkt langdurig naar mijn Post; Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte.

Dus hij weet van mijn broer Johan Smedema uit Gennep, de leider van deze samenzwering, dat hem niets kan gebeuren in Nederland en wellicht in Spanje ook. Nederland heeft Spanje om hulp gevraagd immers net als Amerika.

Hier het IP adres en de pagina´s die hij op 8 september en daarvoor nerveus bekijkt.

Planet Technologies (84.82.30.94) André?    0 returning visits

Netherlands FlagHouten, Utrecht, Netherlands

3 Sep   22:14:47

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Kort CV Hans Smedema Drachten

hanssmedema.info/27-bio-wie-was-hans-smedema/30-bio-hans-smedema/

3 Sep   22:20:00

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Vechten tegen het onbekende – Overzicht

www.google.es/

3 Sep   22:25:17

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Kort CV Hans Smedema Drachten

www.google.es/

3 Sep   22:29:58

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte!

www.google.nl/

5 Sep   17:39:06

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte!

www.google.nl/#2 (Keywords Unavailable)

8 Sep   19:05:13

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte!

hanssmedema.info/politie-drachten-weigert-hans-smedema-het-doen-van-aangifte-tegen-verkrachters/

8 Sep   19:06:16

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Gehersenspoeld in opdracht Justitie!

8 Sep   19:07:18

hanssmedema.info/wp-content/uploads/sites/5/2014/08/PrettyWomanNightClubBenidorm.jpg (Download)

hanssmedema.info/politie-drachten-weigert-hans-smedema-het-doen-van-aangifte-tegen-verkrachters/

8 Sep   19:07:32

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Gehersenspoeld in opdracht Justitie!

www.google.nl/#2 (Keywords Unavailable)

8 Sep   19:07:49

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte!

8 Sep   19:12:56

hanssmedema.info/wp-content/uploads/sites/5/2014/02/PolitieNoordChefAntw205.jpg (Download)

www.google.nl/#2 (Keywords Unavailable)

8 Sep   19:14:56

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende » Blog Archive Politie Drachten weigert Hans Smedema het doen van aangifte!

www.google.nl/#1 (Keywords Unavailable)

8 Sep   19:16:32

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Kort CV Hans Smedema Drachten

 

hanssmedema.info/27-bio-wie-was-hans-smedema/30-bio-hans-smedema/

8 Sep   19:17:12

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Vechten tegen het onbekende – Overzicht

www.google.nl/#1 (Keywords Unavailable)

8 Sep   19:20:32

Hans Smedema – Vechten tegen het onbekende Kort CV Hans Smedema Drachten

 

2014 september – Contact Hans en Marjan Stigter beëindigd

Ik probeer Hans en Marjan nog wat uit de tent te lokken, maar op directe vragen geeft Hans geen antwoord. Hij blijft vreemd vaag, hoewel als je weet dat hij liegt, is het logisch.

Hier de belangrijkste vragen die ik stel en waar geen antwoord op komt:

Erkent Joke het stelen van het pakje met geld en documenten?    (had toch in de verwachting gelegen om hun te bellen en vragen, als ze het niet wisten? Dus waren ze wel op de hoogte en betrokken!)

Van wie hoorde je dat Marjo over haar toeren is?

Heb je een email adres van Marjo?

Jullie en André en Joke krijgen een email van Pien over mijn beschuldigingen en hebben daar geen contact over? Lijkt me vreemd toch? Maar bij Ole weet men het al wel? Wie wist dat dan?

Hoorde van Wies dat jullie mij als patiënt zien. Waar baseren jullie dat op? Kan me niet herinneren daar ooit met jullie over gesproken te hebben. Te gezellig? Te open? Te eerlijk?

Uiteindelijk zegt hij dat ze half oktober weer in Nederland zijn en we kunnen afspreken ergens in Utrecht of zo.

Maar ik heb geen zin meer, vertel hem dat ik weet dat hij liegt, en dat Bep wel degelijk een paar duizend in briefjes van 50 heeft betaald, en zeg de vriendschap op.

Naar waarheid opgemaakt,

ing. Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.