Medisch Tuchtcollege Groningen

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Medisch Tuchtcollege Groningen

Leven Hans Smedema kapot maken!

Alle betrokken psychiaters en psychologen al in 2006 aangeklaagd gezien dreiging met zelfs gedwongen opname nadat ik door hun zelf kapot werd gemaakt! Ik had al wat bewijzen dat ik zeker niet gek was geworden zoals men mij wilde doen geloven. Kinderen zelf vervalsten DNA vaderschapstest en foto van 69-seks van buurman/justitie-verkrachter Jaap de Vaginajager zelf in opdracht van de Criminele Organisatie geleid door mijn corrupte broer mr. Johan Smedema uit Gennep.

Jaap de Vaginajager kreeg als verkrachter van mijn vrouw sinds 1972(!) 100.000 gulden en maandelijkse toelage om direct schuin tegenover ons een huis te bouwen zodat de criminele organisatie geleid door mijn corrupte broer mr. Johans Smedema uit Gennep en geheime afdeling binnen Ministerie van Justitie ons in de gaten kon blijven houden en een zwaar corrupt cordon sanitair rond ons kon opzetten in 1977 wat tot in 2010 en hoogstwaarschijnlijk nog, zo doorliep.

Daardoor was ik kansloos, zeker ook omdat alle advocaten en alle normale hulporganisaties iedere hulp weigerden. Nog steeds overigens want alle documenten en acties moet ik zelf als slachtoffer doen.

Wat ik ook nog niet wist tijdens deze klacht bij Tuchtcollege was het feit dat mijn corrupte broer kans had gezien om het Koninklijk huis erbij te betrekken via de omgekochte Onno van der Hart en Robert van den Bosch die ieder een miljoen kregen om prof.dr. te kunnen worden rond 1975. Dat maakte deze zaak plotseling Staatsveiligheid en dan mogen advocaten maar heel beperkt iets doen! Dus later in 2009 oneerlijke rechtsgang wegens beledigen verkrachters van mijn vrouw, zonder(!) dat mij dat vooraf werd meegedeeld en ik kreeg niet alle juridische gegevens want een rechtszaak in Zwolle waar wij beide niets van wisten, werd geheim gehouden! Ik weet nog steeds niet wat er in Zwolle over ons werd beslist!

Corrupte psychiater Drs. Frank D. van Es geeft heimelijk foutief antipsychoticum!

Met name door drs. Frank van Es die terwijl ik niets met hem te maken wou hebben mij kapot maakte door mij tegen mijn wil en zonder enige diagnose of behandel traject, gebaseerd op foutieve(!) uitspraken en handtekening van mijn juist zelf ernstig zieke pathologisch liegende vrouw(3 kinderen van 3 verkrachters maar is nooit(!?) verkracht), heimelijk(!) het antipsychoticum Risperdal gaf verborgen in officiële doosjes en doordrukstrip dagelijkse baby aspirine 100mg.

Zie post J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Terwijl ik volgens hem dus in 2000 al plotseling(?) gek(delusional) was geworden, maar ik gewoon op topniveau(!) doorwerkte en 145.000 euro per jaar verdiende en ook niemand iets aan mij merkte. Want ik hield het gewoon stil en privé. En ik had al wat bewijzen voor mijn ongelofelijke verhaal gevonden ook nog en ik bovendien na een eerder antipsychoticum Semap via de ook al achterlijke corrupte psychiater Oostveen in Drachten in 2000 juist twee weken NIET meer kon werken! Die schreef dat corrupt voor ZONDER dat hij mij nog had gezien of gesproken en uitsluitend omdat mijn juist zelf zieke vrouw hem zelf hysterisch had gebeld. En na stoppen daarmee dus nog jaren tot eind 2003 zonder enig probleem gewoon doorwerkte tot de ook al achterlijke corrupte psychiater Frank van Es mij dus ziek maakte met al weer een nu heimelijk antipsychoticum terwijl ik helemaal niet psychotisch of delusional ben. Normaal gebeurd dat alleen bij hele verwarde gevaarlijke mensen, dus was bij volkomen overbodig.

Want ik ben helemaal niet delusional of ziek, maar het slachtoffer van een criminele bende en een doofpot en samenzwering zoals nog nooit eerder in Nederland is voorgekomen! Ik verdrong emotionele zaken doordat de corrupte psycholoog prof.dr. Onno van der Hart mij heimelijk en illegaal conditioneerde en zelfs martelde om alles te vergeten. Verdringen dus! En omdat dat allemaal heimelijk gebeurde na drogeren en meestal als een dief in de nacht, nam ik eerst foutief aan dat mij wel iets moest mankeren. Wat totaal niet het geval was, maar je kunt je niet verdedigen tegen iets wat je nog niet weet. En daar maakte Onno en iedereen betrokken sluw gebruik en misbruik van.

In Catral werd ik gemarteld volgens oud rechercheur Ad en hij joeg Onno de Duivel en Jaap de Vaginajager met zijn dienstpistool en twee honden weg uit zijn Villa! Zie post Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

En voor gedetailleerde info over hoe ik twee keer sluw werd gelokt voor weer conditioneren en martelen in Spanje op 20 mei 2010 zie mijn artikel

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

En voor hoe dit kon ontstaan de post over de gruwelijke psycholoog prof.dr. Onno van der Hart die ik nog niet eens kon aanklagen bij gebrek aan kennis en de gruwelijke Omerta. Hij conditioneerde mij al tegen mijn wil in 1975 zodat ik iedere verkrachting van mijn vrouw zou verdringen en dus gewoon argeloos en weerloos(!) doorleefde! Net als zijzelf werd geconditioneerd en dus weerloos was tegen de verkrachters die dat wel wisten! Iedere verkrachting was weer nieuw en ze was ook tot seksslavin gemarteld dus voerde braaf iedere opdracht uit en verdrong het dan, dus kon geen(!) aangifte doen. Net als ik geen aangifte kon doen tegen Onno van der Hart zelf! Het doen van aangifte werd mij helemaal verboden door Justitie Den Haag en zelfs Politie mocht geen proces verbaal opmaken! Via bedrog onno werd zelfs Koninklijk huis erbij betrokken om geen onderzoek of vervolging van verkrachters en medeplichtigen toe te staan. Zware mensenrechtenschendingen die deze zaak tot de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis maken.

J’Accuse prof. dr. Onno van der Hart!

Onno is inmiddels in januari 2020 voor een ander feit veroordeeld en mag zijn vak niet meer uitoefenen! Zie https://www.sin-nl.org/tuchtzaak-beroepsverbod-tegen-hoogleraar-onno-van-der-hart-psychotherapeut-ivm-grensoverschrijdend-gedrag/

en https://tuchtrecht.overheid.nl/zoeken/resultaat/uitspraak/2019/ECLI_NL_TGZRAMS_2019_223?zoekterm=psychotherapeut%20grensoverschrijdend&Pagina=1&ItemIndex=3

En voor fraude door alle psychiaters en psychologen de gedetailleerde post

Fraude door psychiaters!

Hoorzitting Medisch Tucht College Groningen

De op dat moment door de Deken aangewezen advocaat Ad Speksnijders weigerde weer mij bij te staan bij deze juridische procedure tegen diverse psychiaters! Conform zijn opdracht van ‘Koninklijke Criminele Organisatie Mengele’ KCOM!

Mijn klachten

TuchtKoopmans1 TuchtKoopmans2 TuchtKoopmans3

 

TuchtKoopmans1 TuchtBruggeman TuchtBruggeman2 TuchtKootstraVenema TuchtKoopmans2 TuchtKootstraVenema TuchtKootstraVenema3

TuchtKootstraVenema4 TuchtMutsaers1 TuchtMutsaers2 TuchtMutsaers3 TuchtMutsaers4 TuchtMutsaers5 TuchtOostveen TuchtVanES

Prof. dr. R.J. van den Bosch Hoofd psychiatrie UMCG, dus betrokken via psychiaters Bruggeman en Luttikhuizen, als leider onderzoek Medische tuchtcollege na aanklachten door Hans Smedema en aangifte wegens fraude bij politie Drachten, zwijgt en ontkent kwaadaardig betrokkenheid alle psychiaters bij doofpot!  Hij stelt kafkaësk  ‘uw vrouw heeft het recht om van niets te weten!’ Belangenverstrengeling! Fraude, want hij was volgens Amerikaan Al Rust betrokken bij de gruwelijke doofpot! Waarom Hans de zaak niet uitgelegd? Angst voor hun eigen criminele acties?

Uitspraak en vrijspraak

Voor hele uitspraak zie file

TuchtProcesVerbaal1-converted

TuchtUitspraak1-converted

Opzettelijk fout vonnis! De zitting was een nepzitting! Doodsimpel DNA-testje van 500 euri bewijst gelijk Hans Smedema als het NIET weer vervalst zou worden op MEDISCH advies met vrijwaring KCOM!

Later in 2009 tijdens asielaanvraag bleek dat ik juist gelijk had en de drie kinderen NIET van mij waren maar van drie verkrachters, waaronder Rieks Perdok uit Roden. Dus niet ik ziek, maar mijn altijd al liegende vrouw die mij afschuwelijk bedroog, maar ook slachtoffer was van de gruwelijke weerloos makende conditionering na al tot een seksslavin te zijn gemarteld door Jan van Beek en zijn vriend met een stroomstok voor vee in 1972!

Door alle liegen en bedriegen en vooral het zware Cordon Sanitair rond mij opgezet, waarbij mijn vrouw de sex slavin van Justitie/buurman was en zijn opdrachten om alle bewijzen te vernietigen opvolgde. Dus ik was kansloos! Hij had een microfoon in onze woning en in de telefoon op mijn kamer als directeur IHN Engineering Leeuwarden! In Spanje was ik iets veiliger want ze moesten nu Spanje er bij betrekken, dus veel moeilijker om te verbergen.

ing. Hans Smedema in gedwongen exile in El Albir, Costa Blanca, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.