Hulp gevraagd bij oplossen misdrijven!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Hulp gevraagd bij oplossen misdrijven!

Deze post is uit 2007! Inmiddels is veel meer bekend!

In de linker kolom onder Pages is de kern van dit bizarre verhaal verteld. Van kort tot wat uitgebreider.

Het is een Nederlandse ‘Watergate’, een doofpot affaire zonder precedent in de (bekende) geschiedenis. Ik denk niet dat ik overdrijf als ik stel dat deze reeks misdrijven thuishoort in een rijtje van Multatuli, Anne Frank en Ayaan Hirsi Ali. Allen ook verstoten door Nederland en op de vlucht. Ik ben een balling in eigen land!

De inhoud zal nog hier en daar aangepast worden naar het voortschrijdend inzicht.

Deze reeks misdrijven is zo bizar, dat wij Nederlanders dit niet zomaar kunnen laten gebeuren, zonder in opstand te komen. Zeker niet omdat er dus vermoedelijk veel meer mensen en vooral onschuldige en weerloze meisjes zullen zijn die zoiets overkomt!

Opzettelijk worden meisjes gedrogeerd met geheugenverlies toe brengende middelen die ook nog eens hen zeer gevoelig maken voor suggesties. Mind control! Zeg maar rustig, die middelen maken haar volgzaam en weerloos zonder het zelf te beseffen. Geestelijk gegijzeld! Bij wat langere duur en ernstig misbruik, kan zelfs verdringing en amnesie (geheugenverlies) ontstaan, zodanig dat ze achteraf niet meer weet heeft van wat ze heeft moeten doen. Dit fenomeen is onvoldoende bekend en sommige criminelen, zoals wellicht ook lover boys maken daar handig en gretig gebruik van. Het meisje kan wel weggehaald worden, maar volgt na een telefoontje of gesprek gewoon weer de bevelen van de criminelen op. Slechts psychiatrische hulp kan dan nog helpen door de hersenspoeling teniet te doen. Maar veel psychiaters zijn daar te achterlijk voor. Ze geloven het niet en geloven niet eens dat het kan.
Als dit al mag, wat blijft er dan over van de zogenaamde rechtsstaat Nederland?

In ons geval gedoogd door justitie en politie dus nota bene met hulp van de overheid zelf, en met ons belastinggeld aangewend om een paar van ons (schrijver en zijn vrouw) even te mangelen op een wrede en criminele wijze, wat blijft er dan nog over van de zogenaamde rechtsstaat Nederland?

Een aanfluiting. De overheid laat gewoon vaderschapstesten en MRI rapport vervalsen! Getuigen worden geïntimideerd en durven niets meer te zeggen. Slechts een enkeling spreekt heimelijk wel, maar mag vervolgens weer niets zeggen.
Wat is nodig? De media worden misleid en werken mee aan de doofpot, dus is het nodig om dit verhaal wel in het nieuws te krijgen. Dat kan via ingezonden brieven, links naar deze Blog of websites. En kamervragen uiteindelijk. Tot op heden weigeren alle politici om in actie te komen.TV-rechtvaardigheid noem ik dat. Ze worden pas rechtvaardig en tonen empathie met slachtoffers, nadat het in het nieuws is gekomen of dreigt te komen.
Tot op heden moet ik deze strijd tegen formidabele tegenstanders, dus zonder enige hulp voeren. Justitie en politie, zijn normaal immers de aangewezen instanties om misdrijven op te sporen, maar als die zelf tegenwerken en aan een doofpot meewerken, dan blijft er weinig (niets) over in Nederland. Want dat is niet voorzien door de politici. En dan nog tegen medici en gewetenloze familieleden met allemaal hun miezerige en gewetenloze motieven om dit pertinent niet in in de openheid te krijgen. Ze zouden immers aan de schandpaal genageld worden! Bovendien ben ik als slachtoffer ook nog door de emoties en een onbehandeld trauma nou niet direct de beste persoon om dit aan te pakken. Toch heb ik al veel bereikt. men raakt in paniek. Tegen openheid is namelijk geen doofpot en samenzwering bestand! Ik strijd immers met open vizier, terwijl zij zich als ratten onder stenen moeten verschuilen. De rechter die mij dit recht zal durven ontnemen, is voor het leven getekend! Net als alle betrokkenen. Tenzij er weer een poging wordt gedaan om mij om te brengen, zoals in Zeist in 1975 al is gebeurd. En zoals mijn arme buurman uit ‘t Harde is overkomen, die na eigen onderzoek bij Tijl door justitie medewerkers naar Dronten werd gelokt, een overdosis drugs kreeg toegediend zonder het te beseffen en als gevolg daarvan zogenaamd aan een hartaanval stierf. Moord met voorbedachten rade dus. Politie en justitie vinden – vanzelfsprekend – alles wel goed zo.
Nodig is vooral een advocaat of jurist die wil meedenken. Tot op heden weigeren honderden advocaten dit al drie jaar lang. Dus ik ben vermoedelijk de enige Nederlander die niet over juridische bijstand kan beschikken bij zijn verdediging tegen criminelen en justitie zelf. Volledig tegen de Rechten van de Mens in nota bene.

Ook moet dit beslist wel in het nieuws gebracht. een doofpot kan uitsluitend door openbaarheid opgeblazen worden. Wie weet een journalist die wel durft? Telegraaf, John van den Heuvel, Friese Pers, Peter R. de Vries, HP de Tijd en meer durven dit blijkbaar niet. Of worden misleid? Denken ze het is gewoon een ‘fout’ meisje dat gewoon opzettelijk kinderen van verkrachters kreeg?

Op een speciale post zal verder ingaan op wat nog beter bewezen met worden.

Reacties zijn met deze post al wel mogelijk.

Zie ook deze Blog voor zeer uitgebreide informatie met veel bewijzen onder Posts.

ing. Hans Smedema

e-mail: [email protected]

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.