Uitnodiging bij Spaanse Guardia Civil Benidorm!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 11/04/2022 published 28/02/2021 by Hans Smedema

Uitnodiging bij Spaanse Guardia Civil Benidorm loopt totaal mis!

Voor het laatste deel 5 Ebook is het volgende belangrijke informatie, en dus noem ik dat hier ook alvast. Ongelofelijk hoe Onno de Duivel mij mishandeld heeft om weerloos te zijn net als mijn vriendin, vrouw en nu ex-vrouw.

Zomer 2015 of begin 2016 trof ik in BrewRock Albir/Altea een aardige spaanse rechercheur waar ik een leuk open gesprek mee had. Hij had me wat dagen gevolgd blijkbaar want ik zag hem al weer, vermoed dat hij mij heimelijk moest volgen, groet hem dus vriendelijk en nodigde hem uit voor een drankje staande aan de bar. Biertje mocht hij niet en hij wou pertinent zelf betalen wat ik regelde door het van het huis te laten zijn terwijl ik het afrekende stiekem later. Hij vertelde over het meisje of jonge vrouw die ik met haar vader in de bar sunshine had getroffen en die een kamer of appartement zochten in Albir of Altea voor haar stage bij een opticien in Alfaz del Pi. Ik vertelde haar over mijn leven en dat ik hulp zocht omdat ik was gehersenspoeld door Prof. dr. Onno van der Hart, Onno de Duivel. De Nederlandse Mengele, of Onno zonder Hart?

Dat gruwelijke verhaal is hier al eerder vermeld en hoe dat fout ging doordat ze werd mishandeld of waarschijnlijk zelfs verkracht door mijn(!) vijanden. Iemand deed zich als mij voor en had ook een paspoort met mijn naam Hans Smedema en leek sprekend op mij ook nog. Moet de Nederlandse sperma-donor zoon geweest zijn waar ik nog nooit mee gesproken heb uit 1972/73. Maar waarmee men mij soms verwisselde in Leeuwarden bij o.a. mijn Rotary club Leeuwarden-Zuid. Soms pas na een half uur kwam men erachter dat ik het niet was! Hij werkte voor de AIVD(Nederlandse geheime dienst die recent nog schriftelijk erkennen dat mijn zaak bij hun nog loopt sinds 1972 of zo! Ze weigeren alle cruciale informatie)  en dus moest hij zoveel mogelijk informatie proberen los te krijgen over mijn leven daar en iedere hulp direct blokkeren om het zwaar beschermde toch al immune laffe Koninklijk huis nog wat meer te beschermen ten koste van mij als slachtoffer daarvan. Ze mailde mij eind 2015 en dat(en telefoon en veel meer) werd allemaal onderschept door de AIVD, vanzelfsprekend niet van verkrachter Jaap Duijs of MOL-X(blijkt beruchte Joris Demmink!) binnen Justitie zelf natuurlijk. Ik voelde en voel mij wel verantwoordelijk voor wat haar is aangedaan! Zie daarvoor specifiek mijn post…

Mooi meisje/Jonge vrouw is doodsbang voor mij!

Verkrachter Joris Demmink uit 1972 was MOL-X binnen Justitie!

Hij kon zo alles wat ik of anderen zoals dit mooie meisje direct blokkeren met zware intimidatie of mishandelen!

Topambtenaar Secretaris Generaal Joris Demmink was 40 jaar zwaar criminele MOL binnen Ministerie van Justitie met heimelijke Koninklijke bescherming!

Leuk gesprek met aardige Spaanse rechercheur!

Zoals altijd ben ik erg open  en van ethisch en integriteit absoluut topniveau en heb hem dus alles verteld wat ik van haar wist. En liet hem ook mijn foto’s zien als bewijs van bepaalde zaken. Hij sprak vanzelfsprekend geen Engels, zoals alle spanjaarden, en ik nauwelijks Spaans maar het ging toch goed via Google translate in mijn telefoon en wat Spaanse woorden die ik inmiddels al wel kende. Ook liet ik hem mijn brief in het Engels aan de Ministro Justicia Madrid zien, ook in het Spaans via Google Translate op mijn blog.

Die brief van 7 okt 2014 is hoogstwaarschijnlijk de reden dat dit gesprek en de afspraak werden gemaakt! Samen met de aangifte tegen mij door het gehersenspoelde meisje wat ik haar zelf had aanbevolen. Zie hieronder…

Aangifte Minister Justitie Spanje van diefstal 300.000 euro, 75.000 euro, documenten en hersenspoelen!

Filing charges for 3 criminal cases with Minister of Justice, Spain

Default Spanish taxes 2012!

Dat ik alles openlijk publiceerde om mijzelf te beschermen en als zelfverdediging vond hij zeer interessant natuurlijk, want ik ben vermoedelijk de enige die dat durft te doen. Dus ook de marteling in Benidorm chronologisch die ik hem liet zien ook in het spaans.

Ik vertelde hem ook over mijn asiel aanvragen in Amerika en waarom ik eigenlijk hulp nodig had, omdat ik ook in Benidorm was mishandeld en geconditioneerd na gedrogeerd te zijn door specialist mind control Onno de Duivel(prof.dr. Onno van der Hart) en corrupte serieverkrachter (geplande) buurman leraar Frans Jaap Duijs. Zie daarvoor mijn gedetailleerde spannende artikel…

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

En voor de laatste mij bekende conditionering en marteling in Murla Spanje…

Gemarteld in de Villa van André Gruters en Joke Laven!

Volgens mij prachtige foto bij BrewRock Albir/Altea. Welke paranoïde geestelijk gestoorde idioten zien hier pedofilie in?

Heel vreemd vond ik dat er iemand had geklaagd over de volgende volgens mij prachtige foto van zomer 2015 direct na onze scheiding in Drachten, ook in BrewRock…

Het woord pedofilie werd niet gebruikt, maar uit het gesprek maakte ik dat wel op natuurlijk en ik liet hem deze foto zien die ik nam tijdens een optreden van Ilu in BrewRock. Hij vond dat zeker geen pedofilie, maar vroeg of hij alle foto’s mocht zien die ik via Google foto’s zo op mijn mobieltje kon produceren. Hij vond niets natuurlijk, want ik maak zeer zelden een foto of video van kinderen. Maar helemaal vreemd was dat er vervolgens nog een man bij kwam die ook vroeg of hij mijn foto’s mocht zien, wat ik natuurlijk ook prima vond. Wel vonden beide mannen de foto’s van mijn zwarte penis ontstaan nadat ik in 2008 bij een Uroloog een onderzoek had laten doen in Alicante en de bevestiging kreeg dat ik onvruchtbaar was gemaakt van buitenaf dus door criminelen in mijn geval. Hij was met een dunne draad in mijn zaadleiders gegaan voor foto’s en onder volledige narcose waardoor mijn penis blauw/zwart werd. Dat moest ik weer uitleggen natuurlijk en heb het ziekenhuis in Alicante genoemd.

Mijn foto’s op Google Maps hebben overigens december 2020 de meer dan 1,5 miljoen views gehaald, dus blijkbaar ben ik(helaas alleen de foto’s) erg gewild. Ik ben ook Local Guide level 6 in Albir inmiddels voor Google.

Ook die man, wellicht de vader(?) van de mij onbekende kinderen, vond ook niets natuurlijk. Maar wel erg vreemd dat ze weer mij Hans Smedema moeten hebben, die juist top niveau ethisch denkt, en handelt! Er zijn in heel Nederland wellicht maar een paar honderd mensen die mijn hoge niveau van ethisch denken en integriteit halen. Maar weer heeft mijn extreme openheid en Blog mij direct gered van iedere verdenking zoals steeds gebeurd. O.a. in Mexico in 2013 werd ik daardoor naar Texas doorgelaten terwijl het corrupte laffe justitie Nederland mij wou laten tegenhouden om weer het corrupte laffe Nederlandse Koninklijk huis nog wat meer te beschermen. Natuurlijk niet slachtoffer Hans Smedema, laat die maar rustig creperen sinds 1972. Beroemde Anne Frank verhaal is kinderspel vergeleken bij deze Hans Smedema Affair.

Afspraak Guardia Civil Benidorm 10 uur!

Hij vond het natuurlijk allemaal erg interessant en vroeg of ik de volgende morgen bij de Guardia Civil kon zijn om nog meer over mijn zaak en problemen te praten, en omdat het meisje aangifte had gedaan eind 2015, wat ik al wist en haar zelfs had aangeraden. Of de afspraak met die Guardia Civil was of dat hij daar in datzelfde gebouw was weet ik niet. Kan Policia National ook zijn geweest. Maar in hetzelfde gebouw als waar je een groene Residencia card kunt krijgen weet ik nog. Later ben ik vrijwel zeker dat het National moet zijn geweest of zelfs Spaanse Inlichtingendienst van Guardia Civil die immers ook betrokken waren bij mijn hersenspoelen op 20 mei 2010 in Benidorm samen met Nederlandse AIVD.

En dat alles weer gebaseerd op de valse misleidende informatie die MOL-X en serieverkrachter buurman leraar frans Jaap Duijs in mijn dossier hebben gestopt. Wat weer kon omdat er geen enkele controle op was via de heimelijke(!) koninklijke bescherming. Verkrachter MOL-X hoefde maar met die Koninklijke staatsveiligheid te zwaaien en kreeg alles voor elkaar. Sluw, sluw, sluw dat moet je hem meegeven. Demmink? Of iemand daar vlak bij? Sinds 1972 betrokken, dus moet Justitie inmiddels zwaar zijn geïnfiltreerd door criminelen die in alle rust onschuldige slachtoffers zoals ikzelf, natuurlijk valselijk beschuldigen en zo onschuldig de gevangenis in kunnen sturen zonder kans op uitkomen via de zogenaamde staatsveiligheid.

Maar de volgende morgen ben ik alles weer vergeten zoals ik alles verdring wat emotioneel is en tot een oplossing zou kunnen leiden! Wat ik toen nog niet wist was dat ik iedere morgen braaf, naïef en argeloos een dagelijks baby aspirientje slikte(geregeld via mijn juist zelf geestelijk gestoorde en gehersenspoelde vrouw) wat in werkelijkheid een zwaar antipsychoticum was! En wat ik al sinds 2003 argeloos slikte omdat die idioten(psychiaters/psychologen) dachten dat ik alles verzon omdat iedereen in mijn omgeving had afgesproken om te liegen en te bedriegen. Terwijl al in 2009 asielrechter Rex J. Ford alles professioneel had onderzocht en mijn verhaal had bevestigd als zijnde waar! Dus was ik om tien uur al behoorlijk dom gemaakt wat deze volgende gang van zaken in de hand heeft gewerkt natuurlijk. Kan ook heel goed zijn dat ik wat hoofdpijn had de vorige avond en toen ook al een aspirientje nam, en een paar uur later de volgende morgen nog weer één, dus een dubbele hoeveelheid heimelijk(!) zwaar antipsychoticum Risperdal of zo. Mijn IQ van 135 ging omlaag naar 90 of zo en ik kon niet meer helder denken wat juist nodig is om terug te vechten tegen de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis. Zie mijn post over de corrupte levensgevaarlijke idioot psychiater, slechts één van de vele die mijn leven totaal verwoesten …

J’Accuse corrupte Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Dus rond 10.15 gaat mijn mobiele telefoon en iemand die wel Engels sprak en was gevraagd om alles te vertalen vroeg waar ik bleef. Ze moest alles herhalen wat die avond daarvoor met die rechercheur was besproken en inderdaad in mijn agenda stond die afspraak wel degelijk maar was ik de vorige avond vergeten om een alarm voor te zetten. Ik had alles al weer verdrongen en kon me de avond daarvoor met de rechercheur niet meer herinneren.

We spreken af dat ik direct naar Benidorm ga met mijn scooter en dus rond 11.00 uur bij hun kon zijn. Dat kon nog lukken volgens haar want ze hadden twee uur gereserveerd voor mij.

Tweede keer verdrongen nu in Benidorm!

Maar in Benidorm parkeer ik nog wel de scooter maar ben dan die afspraak al weer vergeten! Verdrongen voor de tweede keer als gevolg van de mishandelingen en conditioneringen(martelen!) door prof.dr. Onno van der Hart oftewel Onno de Duivel, door mij ook wel ‘De Nederlandse Mengele’ genoemd! Zie ook post…

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

Ik sta dus vreemd me daar af te vragen wat ik plotseling in Benidorm aan het doen ben! Ik loop wat rond en daar gaat weer mijn telefoon en het is weer de dame die vraagt waar ik ben? Ik vertel haar dat ik bij het Ayuntamiento Benidorm ben en niet weet wat ik daar moet doen! Ze snapt er niets van natuurlijk wat ik haar uitleg, dat ik veel emotionele zaken verdring door mishandelingen en conditioneren.

Ze zegt dan blijf daar staan, ik zal een Policia Local vragen om je op te halen en hier te brengen dan kan er niets mis gaan!

Weer verdring ik die Policia Local!

Ik praat nog met haar en zie een Policia Local met sirene naar de Ayuntamiento komen en een deur open doen voor mij! Duurde maar twee minuten!

“Zie je hun?”  vraagt ze ook nog!

“Ja, ik loop er nu naar toe”

Ze hangt helaas op om alsnog iedereen weer bij elkaar te roepen! Had ze niet opgehangen en nog twintig seconden gewacht was alles wel goed gegaan! Maar omdat ik weer zelf ging denken werd blijkbaar alles weer gewist zoals Onno de Duivel mijn brein had geprogrammeerd. Net als in de beroemde Jason Bourne movies, maar hier geen fictie maar gewoon Nederlandse gruwelijke realiteit!

Ayuntamiento gezien vanaf de plek waar de Policia Local auto op mij stond te wachten.

Het was van de ingang naar die politieauto een 100 meter en als ik nog tien meter van hun af ben met de deur open voor mij om in te stappen, weet ik van niets meer en loop hun juist straal voorbij! Ze kijken stomverbaasd en bellen iemand. Ik kijk ook verbaasd naar hun en vraag me af waarom ze de deur open hielden! Het leek net alsof het voor mij was, maar wat heb ik met Policia Local te maken vroeg ik me nog af. Wat moest ik bij die Policia Local???

Gruwelijk wat de corrupte schoft Onno de Duivel(prof.dr. Onno van der Hart) mij heeft aangedaan! Logisch dat al in 1975 zowel zijn collega’s bij Sophia Ziekenhuis als bij GGZ allemaal(!) weigerden om hem hierbij te helpen en mij zelfs voor hem waarschuwden en de politie erbij betrokken! Zwaar heimelijk verminken van iemands brein voor judas geld.

En zo zat ik ook moederziel alleen voor de zwaar partijdige corrupte politierechter mr. Jeroen van Bruggen op 9 feb 2009 en kon zelfs de brief van mijn vrouw NIET lezen! Blokkade door Onno de Duivel. Zie

J’Accuse Politierechter Jeroen van Bruggen!

Ik loop weer verdwaasd rond en weer gaat de telefoon en weer moet de dame me alles opnieuw uitleggen! Maar nu is het allemaal te laat en kan die voor mij juist cruciale afspraak niet meer doorgaan! Ze hadden er terecht genoeg van natuurlijk. Weer gemiste kans op hulp via Onno de Duivel.

Veel mensen begrijpen helemaal niets van het verdringen van zaken! Ook Politie niet en in Nederland en Spanje. Overigens ook in Amerika, dus mind control over slachtoffers is nog veel te onbekend! Al mijn E-boeken gaan just daarover en over mijn vriendin/vrouw met zelfs een dubbele persoonlijkheid, dus weerloos net als ikzelf. Hoewel ik geen dubbele persoonlijkheid heb, maar uitsluitend alles verdring maar als ik bij hun ben juist weer niet! Zie

Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

Haar idee om mij door Policia Local op te laten halen was perfect van haar op die laatste 20 seconden na dan! Maar hoe kon zij dat vooraf weten? Daarom zijn mijn Ebooks ook cruciaal voor de geschiedschrijving. Historisch Nederlands erfgoed.

Nooit meer iets van gehoord en zelf pas vorig jaar 2020 drong dit weer tot me door als ik alles nog eens na loop voor het laatste afsluitende deel 5 – J’Accuse!

De afspraak met dat mooie meisje of jonge vrouw was overigens juist omdat ik dit soort zaken weet en dus hulp nodig heb op cruciale momenten. Zij was dan bij het gesprek met die rechercheur geweest en had er voor gezorgd dat we samen bij de Guardia Civil waren geweest op tijd! Maar mijn vijanden, de Nederlandse geheime dienst AIVD weet dat ook en blokkeert iedere hulp, en hier door haar zwaar te mishandelen of te verkrachten. Ze durfde mij niet eens aan te kijken eind 2015 en later in 2016 idem.

Ik heb zelfs nog de AIVD en Vaste Commissie Justitie 2e Kamer gewaarschuwd over haar mishandelen of verkrachten ivm mijn(!) gruwelijke zaak! Omdat ik mij juist verantwoordelijk voelde voor het feit dat ze werd verkracht, denkende dat ik het was. Ik heb haar en andere Nederlandse meisjes(haar vriendinnen) ook aangeboden om te helpen, maar daar is helaas nooit op gereageerd.

Geen ziekte, maar opzettelijk geprogrammeerd door martelen!

De eerste vier jaar nadat ik tergend langzaam achter deze grootse doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis kwam, dacht ik dat het door te zware trauma’s kwam. Daardoor duurde het door al de ontkenningen van mijn totale omgeving ook 4 jaar voordat ik mijzelf arbeidsongeschikt verklaarde.

Maar als het door trauma’s zou komen wil je er niet over praten omdat je het nog niet aan kunt. Maar in mijn geval wil ik er juist wel over praten en het wel onderzoeken. Ik had dolgraag bij Guardia Civil met hun over mijn zaak willen spreken! Net als ik al deed met die aardige oudere spaanse rechercheur.

Zie overigens ook hoe ik schriftelijke tekst verdring en blanco regels zie! Dat werd officieel bevestigd tijdens mijn eerste asielaanvraag tegen het corrupte Nederland in 2009.

Saw 9 blanc lines on a full(!) page during official memory-test!

Houd dat goed van elkaar gescheiden! Ik nam dus foutieve beslissingen na 2000 omdat ik dacht dat het uit mij zelf kwam. Dit is net als in de beroemde Jason Bourne movies, geprogrammeerd door martelen via psychotraumatologist Onno de Duivel. Pavlov reactie als een hond afgericht. Sterker nog, als ik een hond was geweest, was mij dit niet aangedaan en had ik meer rechten gehad dan ik nu kreeg omdat het koninklijk huis mij die al heimelijk en achterbaks rond 1973/75 had afgenomen.

ing. Hans Smedema, in exile in Albir, Costa Blanca, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.