Mooi meisje/Jonge vrouw is doodsbang voor mij!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Mooi meisje/Jonge vrouw is doodsbang voor mij!

Zomer 2018 vond er iets heel merkwaardigs plaats in Bar Restaurant Beach Lounge Brew Rock in Albir/Altea. Na meer nadenken is het wel noodzakelijk om dit te melden, want het mooie meisje, jonge vrouw is hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer van mijn(!) corrupte Nederlandse Koninklijk beschermde vijanden. Ze proberen nog steeds om mij zwart, negatief en daarmee kapot te maken! Want als het me lukt om deze samenzwering open te blazen, dan gaan er waarschijnlijk mensen de gevangenis in voor wat ze ons hebben aangedaan.

En alleen op deze manier kan ik iedereen die haar kan helpen waarschuwen voor wat er is gebeurd. Ongelofelijk maar dat is alles wat mij wordt aangedaan sinds 1972, en al tijdens mijn jeugd door mijn ouders en broers. Ik ben het slachtoffer van de grootste Koninklijke doofpot en samenzwering in de Nederlandse geschiedenis, en de grootste asielaanvraag ooit  in Amerika! En nog steeds wordt deze gruwelijke zaak doodgezwegen in het laffe Nederland.

Zie post Unbelievable 5 grounds for asylum according to Judge Rex. J. Ford Miami court Florida!

Zomer 2018 Brew Rock Albir

Ik loop op een middag BrewRock binnen en zie een bekende, Jan van As, die ik natuurlijk even begroet. Hij komt regelmatig voor een paar maanden naar Albir. Op dat moment was er blijkbaar een Nederlandse jonge vrouw als DJ muziek aan het spelen voor de gasten. Die duikt plotseling weg onder haar tafel als ze mij met Jan ziet praten! Het valt me eerst niet op, maar Jan wel want die maakte foto’s van haar en wou met haar uit eten op een avond en hoogstwaarschijnlijk veel meer. Ik let er verder niet op en heb eerst nog niet eens door dat het om mij(!) gaat.

Als ik met Jan Sangria zit te drinken, is ze gestopt en wil ze naar het toilet blijkbaar en durft niet langs mij te lopen ze vraagt zelfs Mien een serveerster om mij af te leiden zodat ze erlangs kan zonder dat haar gezicht te zien was voor mij. Later wil ze terug, wenkt Jan en gaat Jan voor haar staan en blokkeert haar gezicht al lopend(!) voor mij! Ze gaat weg met haar gezicht afgewend.

Op dat moment zit ik gewoon gezellig met iemand te praten en het dringt nauwelijks tot me door dat ze dus bang is voor mij! Jan had als dank voor zijn hulp een afspraakje met haar gekregen wat ze hem eerst weigerde. Vreemd dus allemaal. Hij liet mij een foto van haar gezicht zien maar ik herkende haar niet direct. Ik had haar dus drie jaar geleden in juni 2015 slechts een klein uurtje met haar vader in bar Sunshine gezien! Als DJ gebruikte ze een helm als logo en bordjes met Jij en Ik. Er waren vroeger fotos van maar nu niet meer. Zag de helm bij DJ’s in Benidorm, maar is nu plotseling weg!

Juni 2015 Sunshine bar Albir!

Achteraf denk ik dus dat het een meisje van toen 20 lentes, vrouw was die ik in juni 2015 ontmoet in Bar Sunshine ook in Albir. Ze zocht met haar vader naar een kamer of appartement omdat ze in Alfaz del Pi drie maanden stage ging lopen bij een opticien, Euro optics dacht ik. Ik geef wat aanwijzingen en vertel haar dat ik zo iemand als haar zoek! Als erfgenaam en wellicht nog een kind. We praten een half uur of zo daarover en over de vervolging van mij. Ze was precies mijn type. Ik dacht dat haar naam Mireille of zoiets was. Ze vertelde dat ze als hobby DJ had! Dus is het wel degelijk dezelfde als in zomer 2018 met Jan van As!

Haar moeder was toen ze 10 jaar oud was gestorven aan kanker, dus vond ik dat ze wel recht had op wat extras. Ik bied haar 5 miljoen als ze me helpt en nog een paar mooie jaren en wellicht een kind geeft later, waar ze erg serieus en positief op reageerde, net als haar vader. Later in 2015 krijg ik een mailtje van haar, maar weet niet direct meer wie ze was, terwijl ik kapot van haar was! Verdrongen waarschijnlijk als te emotioneel of door het heimelijk gegeven antipsychoticum dat je een halve zombie maakt! Ze legt het helaas ook niet verder uit. En ik hoor van Ruud toen eigenaar Sunshine bar dat een mooie jonge vrouw naar mij zocht en mijn telefoonnummer nodig had. Had hij niet dus geef ik dat. Nooit meer iets gehoord helaas. Maar er moet haar dus uit mijn naam iets ergs zijn aangedaan! Gedrogeerd en weer mind control natuurlijk, dat is standaard bij Jaap Duijs en AIVD! Ook Ruud heeft zijn contacten weet ik wel. Diverse mensen zijn ingehuurd om gegevens over mij door te spelen, dus zeker Ruud die ook de gegevens van die mooie meid ook heeft doorgegeven? Maar de email alleen al was voldoende voor geheime afdeling binnen Justitie aan het werk te zetten om iedere hulp aan mij direct de kop in te drukken door intimidatie of zelfs moord! Vijf moordaanslagen op mijn leven! 1975, 1980 2x en Cees van ‘t Hoog vermoord, 20 mei 2010 en begin 2016. En in 2018 nog even een poging om me kreupel te slaan! Zie posts

6th attack on my life in Altea Spain!

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Fifth Murder Attempt Altea

AIVD grotesk Cordon Sanitaire!

Maar Nederlandse AIVD-Mol-X en AIVD-verkrachter leraar frans drs. Jaap Duijs uit Drachten volgt alles om hun groteske Cordon Sanitair rond mij intact te houden, Staatsveiligheid wegens betrokken laffe Kon. huis, dus haar mailtje(!) gaf hun de naam en meer van die mooie jonge vrouw! Ook Ruud had contact met AIVD over mij. En wegens de infiltratie door verkrachter van mijn vriendin in 1972 Mol-X met staffunctie binnen AIVD, ook de porno industrie die daar weer achter zit, en natuurlijk weet dat mijn smaak precies goed is om vrouwen en meisjes te ronselen voor sex movies en zo! Ze hadden al een paar meisjes geronseld o.a. via AIVD-verkrachter Jaap Duijs. En omdat ik hun het leven zuur maak door mijn niet aflatende publicatie van alles wat ik weet van hun, zijn ze natuurlijk woedend en willen iedereen die mij maar zou kunnen helpen direct kapot maken! Dus ook dit totaal onschuldige argeloze (prachtige) meisje. Ik had haar overigens gewaarschuwd in juni in de Sunshine bar al! Met mij om gaan is gevaarlijk toen al 4 moordaanslagen, inmiddels 5! Zie post Fifth Murder Attempt Altea

Zomer 2016 Brew Rock Albir/Altea

Maar dan herinner ik me nog een eerder voorval weer in Bar Brew Rock, waar ik gewoon veel kom, dus logischerwijze daar. De bar zelf heeft natuurlijk niets met deze zaak te maken! Hoogstwaarschijnlijk in 2016, want tussen 29 september 2016 en 5 april 2018 zit ik 5,5 maand in detentie in San Diego voor derde asielaanvraag tegen de gruwelijke vervolging door Nederland en dan vanaf 16 maart 2017 in detentie in Nederland tot 5 april 2018 wegens de zogenaamde(!) belediging van de AIVD-verkrachter van mijn vrouw en onze gruwelijke sociopaat vijand Jaap Duijs uit Drachten. 5+5= 10 maanden + 85 dagen extra omdat ik natuurlijk weiger om vrijwillig een boete te betalen van inmiddels 8000 euro aan deze corrupte AIVD-verkrachter schoft. Na al eerder 7000 in 2013 via beslag op deel AOW. Totaal dus al 15.000 euro betalen aan AIVD-verkrachter terwijl mij het doen van aangifte is verboden en tijdens rechtbankzittingen er GEEN enkele verdediging is toegestaan wegens staatsveiligheid. Een grote beerput van onrecht en obstructie van recht door betrokkenheid blijkbaar achterlijk Koninklijk huis.

Overigens als ik de twee harde bewijzen(69-seks foto en DNA-tests had gehad die de drie kinderen hebben vervalst en vernietigd, was ik hoogstwaarschijnlijk niet veroordeeld voor belediging, maar juist Jaap Duijs voor jarenlange serie verkrachtingen van mijn weerloze vrouw.

Hoogstwaarschijnlijk wil ik een biertje drinken in Brew Rock als Micky the Flute speelt. Dus loop nietsvermoedend eind van de middag of begin avond binnen zie wat meisjes of jonge vrouwen aan de bar zitten, let daar verder niet op en ga dus wat verderop zitten en bestel argeloos een biertje. Maar een van de meisjes gaat tussen mij en hun zitten en kijkt wat vreemd veel naar me vond ik al. Maar ik kijk even naar de berichten op mijn mobieltje drink een biertje en wacht gewoon op Micky. Wat later komt er nog een vrouw en die gaat ook naast mij zitten, let ook heel erg op me en ziet dat ik rustig wat berichtjes doorneem en zo en dus niets aan de hand. Maar begint dan natuurlijk vragen te stellen. Wie ik ben en wat ik daar doe. Wat ik haar gewoon vertel. Het blijkt dat het meisje vermoedelijk dus ook Mireille(?) bang voor mij was en haar gezicht niet durfde te laten zien! Dus net als in 2018! Ik geef gewoon mijn naam en vertel wie ik ben. Ik zou haar stalken zegt de (mooie aardige) jonge politie agente. Kan niet want zou ik nooit doen en ben ik te oud en te eerlijk voor. En ik zou nooit iemand, laat staan een mooie vrouw kwaad kunnen of willen doen.

Ondervraging door zedenrechercheur wegens stalken!

Of ik veel in Benidorm kwam, waar het blijkbaar gebeurd was? Nee, bijna nooit. Of ik dat kon bewijzen? Zeker want ik schrijf boeken en blog, eet met wifi en maak veel foto’s dus daaruit kun je via logs en zo prima opmaken waar ik op welk moment ben. En op dat moment heb ik dus haar gezicht nog niet gezien en heb ook geen enkel idee om wie het gaat! Ze zit aan de bar angstig met haar gezicht van mij afgekeerd! Ik bied aan dan maar weg te gaan, want ik wil hun avondje niet verpesten en zeg haar nog even dat ik NIET de persoon ben die haar iets moet hebben aangedaan! Vraag of ze me even wil aankijken, dan kan ze het zelf constateren! Maar durft ze blijkbaar niet. Ik zeg nog grappend tegen serveerster Miem achter de bar dat ik wel stiekem om de bar kan lopen dan proberen haar gezicht te zien, maar dat ze dan natuurlijk mee wegdraait. Als ik wegloop laat ik politieagente nog scan van mijn paspoort via mijn mobieltje zien. Want die stelt dat ze werd lastig gevallen door iemand die sprekend op mij leek en een paspoort had met mijn naam Hans Smedema! Ik noem nog dat ik een zoon had die 24 jaar jonger was en inderdaad vaak met mij werd verwisseld in Nederland! Maar dat die niet Smedema heet, dus normaal geen paspoort met die naam kan hebben!

Tenzij hij zijn naam heeft gewijzigd in Hans Smedema(Hij is een zoon!) en voor de AIVD is gaan werken? Ze kunnen hem rustig een miljoen bieden. Net als het meisje overigens. Maar volgens de politieagente in burger kleding kon dat niet want het was iemand van mijn leeftijd. Maar dat kan AIVD uitstekend camoufleren natuurlijk. Als ook nog melding maak dat ik geen auto heb en vrijwel nooit in Benidorm ben, zeker niet in de avond is ze blijkbaar overtuigd van mijn onschuld.

Zie post My sperm was taken for a son in 1972!

En ik heb een jaar jongere neef die wat op mij lijkt maar Hans Jan Smedema heet en in Nederland Leeuwarden woont. Als ik kijk is hij aftredend secretaris bij Bontekoe Tennis in begin 2018, en lijkt totaal niet op mij met een grote snor. Vertel haar ook nog van de gigantische doofpot en samenzwering tegen mij en dat ik denk dat het daar vandaan komt en dat het meisje dan gevaar loopt en hulp nodig heeft! Politieagente vraagt nog of ik aangifte tegen haar wil doen wegens smaad of zo? ‘Nee, zeker niet, dat meisje heeft juist hulp nodig!’

Nooit meer iets gehoord dus tot zomer 2018 na 1,5 jaar onschuldig gevangenis zie boven. Alleen fotootje van Jan van haar gezien en zou heel goed dus Mireille kunnen zijn en nu ik me inderdaad herinner dat ze als hobby DJ-en had, is het zelfs hoogstwaarschijnlijk.

Eind 2015 bar rechts van Sunshine in Albir!

Ook zag ik serveerster Sandra op een avond met vriendinnen eind 2015 of begin 2016 en ook daar ging een meisje die ik in slechts een flits van 10 meter zag, direct haar gezicht verbergen achter haar (mooie)blonde haar! En ze weigerde met me te praten of mij aan te kijken waardoor ik dus haar niet kon helpen. Ik bleef even doorvragen en heb de andere meisje gevraagd om goed op haar te letten omdat het op mind control leek! Maar een totaal andere vrouw, advocaat bleek later, zag alles en verdenkt mij ervan om haar lastig te vallen en stuurt mij zelfs boos weg, niet begrijpend wat er aan de hand is. Ze wil dat Mireille met haar de volgende morgen om 10 uur aangifte doet wat ik ondersteunde en vroeg haar om mijn verhaal daarbij te vertellen! Namelijk dat het nooit mij kan zijn geweest, dus een wreed iemand die zich als mij voordoet!

De volgende morgen krijg ik nog een telefoontje van haar om mee naar politie te gaan, maar kan me van het voorval NIETS meer herinneren! Alleen nog het gezicht van het meisje dat even naar me keek, maar niets meer van ons toch een kwartier gesprek! De advocate laat het er dan maar bij en gaat alleen met Mireille naar Alfaz del Pi bij Policia Local aangifte doen.

Sandra waarschuwde Mireille dat ik eraan kwam lopen, dus was alles daar vooraf gepland! Stalken was nog niet bij politie gemeld, dat gebeurde de volgende morgen naar aanleiding van ons gesprek en de hulp van de Nederlandse advocate. Ik liep gewoon nog een eindje om en had op dat moment zelfs nog niet door om wie het ging.

Dus toen werd ik al zwart gemaakt natuurlijk dat ik haar iets vreselijks had aangedaan, maar dat heeft Sandra mij niet verteld! Dus wat Mireille(als dat haar naam is) is aangedaan en wat tot haar stalken heeft geleid moet al tijdens haar stage in Alfaz del Pi bij Euro-optics 2015 gebeurd zijn! Wat logisch is voor de stasi afdeling binnen Justitie/AIVD die reageerde op haar email of op Ruud zijn opmerking dat een mooie jonge vrouw naar mij vroeg!

Conclusie!

Zo’n meisje, jonge mooie vrouw wordt niet zomaar doodsbang en durft zelfs haar gezicht niet aan mij te laten zien! En gaat zelfs naar de politie voor stalking, als haar niet iets ergs is overkomen! Iemand die zich als mij voordeed en haar heeft gedrogeerd en verkracht? Of dezelfde porno organisatie mijn mijn vriendin, later (ex)vrouw, voor rape videos misbruikte? Zelfs meerdere keren met honden ook toen we al argeloos en weerloos gemaakt, getrouwd waren!

Ze kende mij als hoog niveau en eerlijk en wist van mijn boeken en blog, en zou argeloos met hem/mij meegaan! En ze was zomer vorig jaar doodsbang(!) voor mij! Waarom? ‘Ik ben juist bang voor vrouwen’ zeg ik altijd grappend.

Nu logisch in de tijd gezet:

 1. 2015 – half juni. Sunshine bar met haar vader en mijn aanbod en waarschuwing.
 2. 2015 – eind bar rechts van Sunshine bar met Sandra vooraf gepland.
 3. 2016 – zomer Brew Rock bar met zedenrechercheur wegens stalken.
 4. 2018 – zomer met Jan van As als DJ in Brew Rock nog steeds doodsbang voor mij!

En gezien het topniveau van mijn AIVD-stasie vijanden, de porno-gang contacten van de Mol-X en hun wens om mij kapot te maken zou het logisch zijn dat die haar wilden afschrikken en mij zo zwart en negatief mogelijk neerzetten! Stalken maakt mij zeker heel zwart! Ga niet met Hans Smedema om. Ik moet immers geïsoleerd blijven leven, geen kinderen, dan heb ik geen of minder kans om hun doofpot op te blazen! Dus iemand vermommen als mij en een namaak paspoort is doodeenvoudig voor deze AIVD-stasi schoften. Koninklijk beschermde ‘Stasi cultuur’ daar blijkbaar.

Kan ook nog mijn zoon zijn van het gestolen sperma eind 1972, die boos is geworden toen ik alles wat zijn moeder mij vertelde weer verdrong en dus niet begrijpend wegging uit Morra! Hij kan geronseld zijn, wat licht ouder gemaakt en een speciaal paspoort Hans Smedema hebben gekregen! Maar dan is hij corrupt bezig en heeft Mireille misleid, gemolesteerd of zelfs verkracht. Dat is allemaal crimineel! En weer later weet ik nog dat de niet biologische vader van mijn zoon Rudolf Broersma(Fryske Rie) uit Leeuwarden mij vertelde dat hem een baan bij de AIVD was aangeboden! Dus hij is hoogstwaarschijnlijk geronseld en heeft daar misbruik van gemaakt en haar angst aangejaagd. Of het is de porno-gang waar MOL-X contact mee had voor verkoop rape movies en bestialiteiten met gedrogeerde slachtoffers, maar die lijken weer totaal niet op mij! Of eerst mijn argeloze zoon misleiden en opdragen contact met haar te maken, en haar daarna te pakken laten nemen door de porno-gang? Bestialiteiten net als bij mijn vriendin in 1972 en later vrouw?

Mind control & Mentale gijzeling!

Andere reden voor haar bang zijn, kan zijn dat ze zich schaamt? Ze moest meewerken om mij zwart te maken door de aangifte wegens stalking?

Maar waarschijnlijker is het dat net als bij mijn vrouw, buurmeisje en anderen deze porno organisatie met o.a. ketamine, haar via hypnose en mind control tot een sex slavin maken die net als bij mijn vrouw gewoon hun opdrachten braaf en weerloos uitvoert! Mentaal gegijzeld! Dan is ze nu wellicht tot een high class call-girl gemaakt met opdracht om NIET naar mij te kijken en mij zelfs te ontwijken en zwart te maken via stalken aangifte bij Spaanse politie. Dat is het meest waarschijnlijke!

Hoe is mijn zoon dan betrokken? AIVD? Crimineel?

Ik hoop maar dat haar niets ergs is overkomen en het dus bij intimidatie en afschrikken is gebleven, maar sluit niets uit! Ze ronselen zo met Ketamine ieder argeloos weerloos meisje en die gaat de prostitutie in voor hun en hoor je nooit meer wat van. Hun leven is totaal verwoest.

Van politie of recherche hoef je niets te verwachten! Die willen dat iemand die weerloos is of alles verdringt en dus niet zelfstandig aangifte kan doen, toch ZELF aangifte komt doen. Wat ze dus NIET kan. Dus juist de ergste gevallen worden NIET onderzocht. Achterlijke idioten!

Groningen meisje ook woedend op mij!

Ik heb op Hogeschool Paddepoel in Groningen twee keer een uur lang gesproken voor een groep studenten en ontmoet daar ook een leuke meid die met me wil praten over alsnog een kind. Maar na een telefoontje voor een afspraak hierover belt ze me plotseling op een morgen woedend op en zegt ‘jij rotzak!’ en nog iets dergelijks en als ik verbluft vraag ‘wat is er dan gebeurd’, hangt ze al boos op!

Net als in Brew Rock zijn beide meisjes blijkbaar overtuigd dat ik het ben! Ze twijfelen geen seconde! Waarom niet even praten eerst? Nu kon ik hun niet bewijzen dat het iemand anders was!

Dus ook daar moet iets dergelijks zijn gebeurd! Moet begin 2000/2004 zijn geweest! AIVD-verkrachter psychopaat Jaap Duijs die weer achter mijn meisjes/vrouwen aangaat? Met hulp van een corrupte op seks beluste dubbelganger? Zoon? Iemand anders?

Het rijtje wordt steeds langer:

 1. mijn vriendin, later vrouw sinds 1972
 2. Buurman Cees van’t Hoog vermoord 1980
 3. 5 moordaanslagen op mijzelf in 1975, 1980(2x), 2010, 2016.
 4. Hersenspoelen door prof. dr. Onno van der Hart 1975 – 2010?
 5. Mijn Office Manager gedrogeerd verkracht en ontmaagd door Jaap Duijs 1990.
 6. buurmeisje gedrogeerd en ontmaagd door Jaap Duijs 2004
 7. vriendin van buurmeisje gedrogeerd en ontmaagd door Jaap Duijs 2004
 8. Meisje Hogeschool Groningen 2004? Gedrogeerd? Dubbelganger of gewoon weer verkrachter drs. Jaap Duijs die haar gelokt heeft net als Office manager?
 9. Valse aangifte AIVD-verkrachter Jaap Duijs geen seks met mijn vrouw, veroordeling corrupte politierechter Jeroen van Bruggen 9-2-2009, na vernietigen 69-seks-lucht-foto en vervalsen DNA-tests in opdracht Jaap en door kinderen zelf!
 10. Mireille-DJ 2015/18? Erg angstig! Gedrogeerd? Verkracht?
 11. Tijdens maagden-, pardon druiven-plukken als leraar frans heeft AIVD-verkrachter Jaap Duijs tientallen meisjes gedrogeerd en zo seks meegehad. Sexueel roofdier met Koninklijke bescherming via Min. Justitie en Biza! Sexual predator!

En deze schoft gaat vrijuit door de bescherming van het blijkbaar corrupte Koninklijk huis en Justitie/AIVD! En ik heb als grootste slachtoffer uit de Nederlandse geschiedenis net 13 maanden vastgezeten wegens zogenaamde belediging van o.a. de verkrachter van mijn vrouw, terwijl er GEEN onderzoek naar zijn misdaden is toegestaan! En ik GEEN aangifte mag doen en politie geen(!) PV mag opmaken, en OM geen onderzoek mag doen! Maar Jaap lijkt totaal niet op mij, dus moet men iemand hebben gevonden als dubbelganger! Zoon, 24 jaar jonger wat ouder laten lijken? Of…? Ik probeer nu in contact te komen met deze zoon via deze website en via heraldiek ontwerper Rudolf J. Broersma Leeuwarden die contact heeft met zijn moeder en er veel(!) van wist, vermoedelijk de niet biologische vader, maar hij reageert nog niet op mijn email. Waarom niet? Pas recent rond 4 maart wel en heeft geen contacten met die zoon en/of moeder. Toch werd ik naar die moeder en zoon gelokt in 2004! Dan via Sneupers! De organisatie die in Dokkum onderzoek doet en mensen helpt!

AIVD ronselt mijn sperma-donor zoon!

Inmiddels weet ik zeker dat Rudolf Broersma of iemand van Sneupers mij vertelde dat zijn(?) zoon een job bij AIVD had aangeboden gekregen! Wat hij niet wou gezien hoe ze mij/ons bedrogen, maar ik stelde dat hij dat rustig kon aannemen. Als hij maar ethisch correct bleef handelen. Dus dat heeft hij gedaan en zijn naam was ook Hans, dus heeft hij zijn achternaam gewijzigd in Smedema. Dus paspoort Hans Smedema, maar 24 jaar jonger! Maar wie let op de geboortedatum? Mireille moet hebben gedacht dat ik het was en is in haar onschuld met hem meegegaan. En toen?

Waarschuwing & veel getuigen!

Dus wil ik dat Amerikaanse FBI gezien mijn asiel aanvragen en vermoedelijk lopende UNCAT procedure ook deze zaak onderzoekt! Als ik deze asielzaak alsnog win, zal ik dit zelf laten onderzoeken! Eigenaar de sympathieke Lisa Griffin van Brew Rock moet haar betaald hebben of kent haar in ieder geval. Serveerster Miem was in beide gevallen getuige en kent haar ook, net als Jan van AS die dus nog een afspraakje met haar had in Benidorm. Politie kent haar ook vanwege de stalking  aangifte. En serveerster Sandra Sunshine bar Albir kent haar ook, met meerdere vriendinnen dus doodsimpel uit te zoeken.

Ik ben niet de stalker maar voel me toch verantwoordelijk omdat ze argeloos in de val van mijn(!) Nederlandse vijanden is gelopen door mijn aanbod en verzoek om hulp!

Dus ik waarschuw iedereen die haar kwaad doet dat dat zware gevolgen zal hebben voor hun en dat het corrupte Nederlandse Koninklijk huis en Regering, maar ook Dutch Ministry of (In)Justice of AIVD hun daarbij NIET zal kunnen beschermen!

Complaint CTIVD about corrupt AIVD

Earlier in 2008 I filed a complaint with the Dutch ‘Review Committee for the Intelligence and Security Services (CTIVD)’ which they investigated and made a positive report to stop with the conspiracy and cover-up! But Cabinet JanPeter Balkenende refused to stop and the report was kept State Secret because of the corrupt involvement of the Dutch Royals!

So now I filed a complaint again about this young woman who was abnormal afraid of me assuming I harassed or maybe even raped her! I still don’t know what was done to her and when or where! See the post just above about that and the Spanish police involved. The CTIVD sent my complaint to the Ministry of Internal Affairs(BIZA) and I got the following negative(!) answer.

Smedema, H., brief 13-02-2019

So again in the largest cover-up, conspiracy, criminal organisation with continues rapes of many women, medical abuse and torture, international officials involved, three asylum request in America, innocent detention of me the victim asking for an investigation(!) the Dutch again refuse to investigate the many many crimes done hidden behind a corrupt Royal Decree! 

Hans Smedema, El Albir, Costa Blanca, Spain

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.