Scheiding op grond van fraude!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Scheiding op grond van fraude!

In the name of the people
In the name of the people

Mijn arme onwetende argeloze en bedrogen vrouw, die valselijk door haar familie, zusters en eigen kinderen wordt voorgehouden dat ik gek zou zijn, heeft eenzijdig de echtscheiding aangevraagd via advocaat en rechtbank Leeuwarden!  Dat is gebaseerd dus op fraude door politie, OM en rechters die de werkelijkheid voor haar verborgen proberen te houden zonder(!) mij daarin te betrekken. De corrupte schoften!

Deurwaarder heeft Echtscheidingsverzoek op 20 maart 2015 betekend. Ik heb tot 6 mei 2015 de tijd voor verweer. Maar zal dat niet meer doen, tenzij voor die tijd er nog cruciale veranderingen optreden. Maar niet kunnen beschikken over een advocaat en het feit dat advocaten, politie, OM en rechters blijkbaar geen verdediging mogen toestaan, maakt verweer ook zinloos onder de huidige omstandigheden.

Ze komt nu dus in de bijstand omdat ze nog geen AOW krijgt voor 1,5 a 2 jaar. Daarop wordt dan nog geld ingehouden wegens de boete die wij op grond van genoemde fraude moeten betalen aan het CJIB en GGN, aan de verkrachters van mijn argeloze vrouw.  Terwijl ze dus tegen(!) mij aangifte had gedaan en de klagers had geholpen met foute(maar volgens haar echte) verklaringen. De arme stakker moet dan proberen te leven van ca. 800 euro per maand!

Wel geef ik haar de helft van ons pensioentje van 750 euro/maand. Wou het haar helemaal geven, maar kan dan mijn gevecht tegen de corrupte Staat der Nederlanden en het corrupte Nederlandse Koninklijk huis niet meer voeren. Dus daarvan toch afgezien. Ze krijgt het ook pas als ze 65 wordt. Totaal is al ons spaargeld voor pensioen, 250.000 euro sinds 2000 opgegaan aan mijn eenzame gevecht tegen de Staat der Nederlanden en specifiek het laffe en corrupte Koninklijk huis. Op mijn AOW wordt al door noodgedwongen leven in Spanje door de vervolging in Nederland, 8% ingehouden.

Heb nog weken tot 2 maanden om een woning te zoeken. Ik heb van haar tot 1 juni gekregen, dus moet ik iets vinden. Liefst in Spanje, hoewel ik daar belastingschulden heb. Maar had Minister van Financiën Spanje om uitstel gevraagd tot ik de 1,5 miljoen voorschot op mijn schadevergoeding van 5 tot 10 miljoen krijg. Niets op gehoord, dus loopt blijkbaar nog.

Maar geld om woning te huren ontbreekt mij. Ik alleen nog een koffer met wat zomerkleding. Dat is alles. Geen geld meer, geen auto, wel mijn AOW, met beslag erop van 310 euro, en dus klein pensioentje. Beslagvrije voet is een 1100 euro netto, maar kan GGN lager vaststellen, want ik heb geen advocaat om iets anders af te dwingen. Maar daar kun je wel van leven alleen. Borg, kosten en vooruitbetaling maken huren feitelijk onmogelijk. Ook dreigt nu gevangenis op grond van het frauduleuze vonnis om o.a. de naam van verkrachter drs. Jaap Duijs uit Drachten en anderen van mijn blog te halen. Dus dat is minimaal drie maanden, als politierechter daar niet nog meer aan toevoegt, en dan wordt AOW ook gestopt, en kan vervolgens huur in Spanje niet meer worden betaald. Dus borg van twee maanden en kosten een maand huur en vooruitbetaling zijn dan verloren. 1400 euro bij 4x 350 euro. Weet een leuk appartementje, waar ik deel 4 en mijn commerciële boek af kon maken en publiceren, maar kan het nu dus niet huren door geldgebrek en de dreiging van OM en corrupte rechters rechtbank Leeuwarden!

Scheiding is direct gevolg van verraad!

André Gruters en Joke Laven uit Houten. Vrienden?
Verraders André Gruters en Joke Laven uit Houten direct na de diefstal o zo blij! Zo merkbaar vreemd genietend, dat ik nog argeloos toen, eerst een foto maakte voor het biertje aan te nemen.

En dan te bedenken dat de verraders, oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten,  samen met Hans en Marian Stigter uit Rotterdam en wat andere Nederlanders, 300.000 euro en cruciale documenten(bewijzen doofpot) van mij gestolen hebben eind 2011, begin 2012. Daarmee had ik veel problemen en zeker deze scheiding kunnen voorkomen! Hoogstwaarschijnlijk had ik deze doofpot kunnen opblazen en hadden wij nog gewoon samen oud kunnen worden. Ook had ik dan nog een vrouw gevonden die mij een eigen kind had kunnen geven. Nu kon dat niet bij gebrek aan geld en bewijs dat ik NIET gek ben, maar het slachtoffer van de grootste samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis.

Duur horloge, gespaard!
Duur horloge, gespaard!

Hier wat Hans Stigter uit Rotterdam naar mijn vrouw stuurt via Whatsapp terwijl ik voor de tweede keer om asiel vraag in Amerika, Texas nu. Hij liegt hier opzettelijk en bewijsbaar! Hij verbergt laf en meedogenloos het stelen van de  3 ton cash en bewijzen voor haar! Aanzetten van ontoerekeningsvatbare vrouw tot scheiden! Diefstal 3 ton en de bewijzen, daar zijn veel getuigen van! Aangifte gedaan in Spanje en Nederland, maar niets meer gehoord. Zijn contact met Frans Weisglas wijst op betaalde informant voor justitie en politiek. Voor geld moeten Hans Smedema en zijn vrouw blijkbaar verraden worden en scheiden? Dan is Hans niet meer automatisch de juridisch verantwoordelijke als bewezen is dat ze ontoerekeningsvatbaar is! Dus heeft de criminele Koninklijke organisatie daar veel geld voor over! Tonnen?

Hele verhaal in Post Ook bedrogen door Hans en Marian Stigter, zie onder. In blauw mijn opmerkingen:

21:23 12 Nov 2013 – Hans Stigter: Toch naar de usa gegaan. Terwijl hij weet dat hij de usa niet in mag. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Sterkte Hans en Marian.

Hans Stigter uit Rotterdam
Hans Stigter uit Rotterdam

22:26 1 Dec 2013 – Hans Stigter: Goede avond. Hoe gaat het met Wies.? En nog iets van Hans  vernomen. Gr. Hans en Marian. (weer info proberen te krijgen)

15:19 2 Dec 2013 – wies: Hans zijn 1e verzoek om politiek asiel is afgewezen. Hij heeft hier natuurlijk bezwaar tegen gemaakt. Ik kan elk moment een telefoontje krijgen dat ie weer terug moet. Groet Wies.

15:22 2 Dec 2013 – Hans Stigter: Hallo wies. Wat moet hij in de USA zonder geld en een vermogen kostende gezondheids zorg. Probeer zo snel mogenlijk te scheiden. Voor je aan zijn schulden mag meebetalen. Groetjes en Sterkte hans en marian. (schulden? Je hebt met André Gruters 3 ton van ons gestolen! Wij hadden geen schulden gehad!)

Zie voor details Posts:

  1. https://hanssmedema.info/opgelicht-voor-300-000-euro-de-spaanse-jalon-vallei/
  2. https://hanssmedema.info/oplichting-jalon-chronologisch/
  3. https://hanssmedema.info/ook-bedrogen-door-hans-en-marian/

En de volgende Post met alle Nederlanders die er bij betrokken waren nog eens genoemd. https://hanssmedema.info/scheiding-gevolg-verraad-oplichting-en-diefstal/

Alles bij Justitie bekend!

Frans Weisglas Rotterdam
Frans Weisglas Rotterdam

En dan te bedenken dat wij al sinds 2000 een 250.000 euro nodeloos hebben besteed aan het uitzoeken van zaken die gewoon bij politie, OM en Justitie bekend zijn.

Frans Weisglas is met Hans Stigter betrokken bij de doofpot en wil onze scheiding afdwingen? Juridische beter voor hun doordat ik dan niet automatisch haar vertegenwoordiger ben zodra bewezen is dat ze ontoerekeningsvatbaar is!

Ik heb besloten om geen verweer te voeren tegen de scheiding meer. Hoewel ik een rechtszaak zou kunnen voeren omdat ze het argeloos onwetend op valse gronden doet!

Zwartboek Expertgroep Klokkenluiders fase 6!

Ons leven speelt zich nu af in de laatste fase 6 van hun zwartboek. Zie mijn Post daarover

Expertgroep Klokkenluiders & Hans Smedema Affaire!

https://hanssmedema.info/expertgroep-klokkenluiders-weigert-ook-hulp/

Fase 6 – Leven melder totaal verwoest

Na verloop van tijd is de melder alleen nog maar bezig met de strijd voor zijn eigen geloofwaardigheid, integriteit en gelijk. En om eerherstel en een vergoeding van de geleden – inmiddels fors opgelopen – schade te verkrijgen. Het is hier waar de melder helemaal alleen komt te staan en alleen nog via gerechtelijke procedures zijn doel (lijfsbehoud) kan trachten te bewerkstelligen.

Maar omdat de onderneming, en in het bijzonder overheidswerkgevers, over een onuitputtelijke bron van financiële middelen beschikt en de taaiheid heeft van een olifantshuid om niet verantwoordelijk te worden gesteld voor gesignaleerde misstanden, raakt de melder uitgeput.

Alleen de echte volhouders met karakter gaan gedreven door. Tot het gaatje. Maar meestal zonder het beoogde resultaat. Uiteindelijk eindigt het in noodgedwongen ‘thuiszitten’ met in het gunstigste geval een uitkering. En hier zit dan ook de angst bij ambtenaren en werknemers in de private sector om misstanden te melden. Het melden van een misstand is gegarandeerd een ’weg naar het kruis’. Een ervaring overigens die dicht bij een ernstig psychotrauma komt; ‘stukgeprocedeerd’, persoonlijk failliet, beschadigd en verlaten. Geen erkenning en geen eerherstel.

Klopt, ik zat thuis of als vluchteling in Spanje met hoge extra kosten, en nu met 325.000 euro schulden die we nooit meer kunnen terugbetalen! Alleen nu AOW en een heel klein pensioentje waar men nog op gaat inhouden. Mijn vrouw ten einde raad. Zelfs in Spanje werd ik heimelijk achter mijn rug om als gek neergezet! Waartegen geen enkele verdediging mogelijk is, want het is heimelijk. Met mijn ernstige PTSS, dus verdringing van alles wat met relatie te maken heeft is het vrijwel onmogelijk om nog een vrouw te vinden die mij eigen kinderen geeft! Ik bevries en verkramp zodanig als zich een mogelijkheid voordoet, dat ik probeer weg te komen en het verdring! Had afspraken maar verdrong het! Diverse jonge mooie vrouwen waren geïnteresseerd om mij alsnog kinderen te geven! Doodzonde! Alleen een vrouw die dat afweer proces bij mij begrijpt kan daar doorheen breken! Ik associeer het onbewust en foutief met de trauma’s van vroeger en wat mijn vriendin/vrouw werd aangedaan! Simpel gewoon blijven doen en contact zoeken is voldoende om er doorheen te breken.

Gevangenis dreigt!
Gevangenis dreigt!

Drie maanden onschuldig gevangenis!

Advocaat Generaal meldt in een brief van 12 maart 2015 het volgende: zie hierboven…,

en geeft de betekenis voor mij als slachtoffer aan.

En zie nieuwe verzamel Page over politierechter April 2015 met alle links naar belangrijke Posts.

Maar niets over de fraude die gepleegd is tijdens dit vonnis dat hier aan ten grondslag ligt. Hij durft ook weer niet zijn naam te geven, want weet dat ik die direct zal publiceren en hem openlijk als zijnde corrupt zal beschuldigen.

Hij hoort niet mee te werken aan openlijke fraude tegen onschuldige weerloze slachtoffers.

quotejeffersonIk heb al sinds de corrupte politierechter Jeroen van Bruggen aangegeven, en heb het herhaald tijdens zitting Hof Arnhem, dat ik geen gehoor zal geven aan welk Nederlands vonnis dan ook.

Dat moet toch voldoende bekend zijn. Ik moet immers mijzelf en mijn vrouw verdedigen en bovendien het enorme maatschappelijk belang dienen door publicatie van de fraude door Koninklijk huis en Ministerraad, uitgevoerd door corrupt onderdeel Ministerie van Justitie zelf die bewijzen vernietigt of vervalst.

Tot zover, later meer…

ing. Hans Smedema, slachtoffer vervolging en fraude door politie, OM en rechters.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.