Onrechtmatig aangehouden door OM Leeuwarden in opdracht Min. Justitie!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Onrechtmatig aangehouden door OM Leeuwarden in opdracht Min. Justitie!

Hans Smedema Ter Apel
Hans Smedema Ter Apel

Hier is duidelijk weer sprake van vervolging en mensenrechtenschendingen tegen onschuldig slachtoffer Hans Smedema en zijn vrouw! Ik ben feitelijk stateloos! Stasi methoden! Tijdens de gevangenschap ook de Amerikaanse Ambassade gebeld voor hulp. Wie anders…? Totale schade door obstructie van recht van Min. Justitie die twee keer mij het vragen van politiek asiel onmogelijk maken, bedraagt een 4200 euro. Terwijl we binnenkort failliet worden verklaard tenzij ik hulp van een andere staat krijg. Totale schade sinds 2000 toen ik achter de politieke samenzwering kwam een 250.000 euro! Verlies aan inkomen 100.000 euro per jaar en dus een miljoen. Mark Rutte weigert om alvast als voorschot 1,5 miljoen euro over te maken zodat bijkomende schade vermeden kan worden. CJIB vraagt inmiddels 6400 euro en kan niet niet meer betaald worden. Uitstel gevraagd to na ontvangst schadevergoeding waar het in begrepen zal zijn? Belasting Spanje 16.000 euro over 2012 uitstel gevraagd aan Minister Financiën Madrid tot de schadevergoeding ontvangen is!

Zie ook gedetailleerde post over Onschuldig gevangen gezet P.I. Ter Apel!

Wij moeten het opnemen tegen onze eigen corrupte staat en Koninklijk huis die ons leven totaal hebben verwoest en daar nog steeds mee bezig zijn!

Voorlopige hechtenis kan alleen bij zware misdrijven met meer dan 4 jaar gevangenis!

Zie Art. Judex.nl Voorlopige hechtenis

Mijn aanhouding was vanaf het begin onrechtmatig! Het gaat om maar 3 maanden voorwaardelijk. Waarom lieten rechercheur Bart van S. politie Drachten, RC Jansen rechtbank Leeuwarden en mr. Sipma van GVK Adure Advocaten dat dan toch toe?

Hier de noodzakelijke redenen:

  1. Eerst moet Hof Arnhem beslissen om voorwaardelijke 3 maanden(!) in definitief om te zetten! Dus gewone procedure van weken of maanden!
  2. Het moet gaan om een ernstig feit met gevaar volgens de punten 3 – 5. Hier niet het geval! Fraude dus!
  3. Het moet gaan een een delict waar 4 jaar of langer gevangenis op staat! Hier 3 maanden en nog voorwaardelijk ook! Dus geen voorlopige hechtenis toegestaan, maar toch werd slachtoffer Hans Smedema aangehouden en een maand gevangen gehouden in P.I. Ter Apel!
  4. Er moet sprake zijn van ernstige bezwaren! En die zijn er niet bij slechts belediging(lange tenen) van verkrachter Jaap Duijs uit Drachten waartegen mij het doen van aangifte sinds 2004 niet is toegestaan! Ook tijdens aanhouding niet! Verboden om aangifte te doen!
  5. Er moeten ook gronden zijn voor de voorlopige hechtenis. Alleen bij gevangenis van 6 jaar of meer! Dus hier niet van toepassing!

Dus was de aanhouding in opdracht van Min. Justitie onrechtmatig! Net als in Vancouver een week eerder die mij het vragen van politiek asiel in Amerika onmogelijk wou maken en daarbij zelfs fraude en corrupt handelen blijkbaar acceptabel vond! Hans Smedema moest ten kosten van alles tijdelijk ‘kaltgesteld’ worden! Bekend is dat Justitie Nederland Amerikaanse justitie om hulp heeft gevraagd bij hun Koninklijk goedgekeurde politieke samenzwering tegen onschuldig slachtoffer Hans Smedema! Tijdens die maand in P.I. Ter Apel heeft men Amerika opnieuw verzocht Hans direct aan de grens terug te sturen of jaren in de gevangenis te zetten? Ik ben stateloos! 

Boekingen van maandagmorgen 16 en 17 september

Zie onder boeken vlucht op maandagmorgen naar Mexico en grens Texas. Die middag twee rechercheurs die mij voor dinsdag 17 september 2013 om 14.00 op verhoor wilden hebben! Vlak voor frauduleuze aanhouding dinsdagavond 20.15 nog ingecheckt op stoel 42F. Onze schade 1200 euro en belangrijker, geen hulp van andere staat tegen het corrupte Nederland.

Boarding Pass KLM MEXMEX Monterrey VliegticketsHotel Ramada MEX

Enkele uren voor mijn vlucht met KLM naar Mexico City, Hotel en volgende dag door te vliegen naar Monterrey bij de Amerikaanse grens om weer een poging te doen op Amerikaans grondgebied te komen voor nieuwe politiek asielaanvraag, werd ik op last van Officier van Justitie (OvJ) Hoekman na spoedopdracht Min. Justitie(doofpot affaire) en na verhoor door rechercheur Bart van S., onrechtmatig aangehouden! Ik zat vier dagen vast op politiebureau Drachten en vervolgens samen tot een maand in P.I. Ter Apel! De razendsnelle aanhouding binnen twee dagen kan alleen op bevel Min. Justitie zijn uitgevoerd. Normaal duurt zoiets vele maanden tot een jaar! Gezochte gronden en drogredenen, dus fraude en corrupt handelen door Justitiemaffia!

En nu is gebleken dat men drogredenen heeft gezocht om Hans gevangen te zetten, achteraf nota bene! Alleen bij 4 jaar gevangenisstraf of meer kan het wel legaal. Eerst conform art. 44 of zo en een dag later bleek dat fout en was het even veranderd in art. 14G! Er was één klacht over belediging van verkrachter Jaap Duijs uit Drachten, en verder niets! Dus werd sluw er wat bij verzonnen om het toch nog wat echt te laten lijken. Klacht van andere rechercheur Bolier politie Drachten(vriendendienst klacht op verzoek), en mijn eigen vrouw met als datum 25 september ver NA(!) de onrechtmatige aanhouding op 17 september die de KLM vlucht naar Mexico blokkeerde!

Rechtbank Leeuwarden bleek helemaal niet bevoegd, want er had eerst via het HOF in Arnhem die ook het voorwaardelijke vonnis van 3 maand had gewezen, een zitting over moeten plaatsvinden! Dus in alle rust en niet in een paar uren alsof er een leven op het spel stond!

In de stukken staat dan ook dat het aanhouden preventief bedoeld was! Men nam 14G kans op herhaling als reden voorlopige hechtenis, wat niet kan bij slechts 3 maanden nog voorwaardelijk. Regelrechte fraude door betrokken OvJ Hoekman en rechercheur Bart van S. politie Drachten samen met anderen. Eerst gaf men op dat de aanhouding volgens art. 44 was, en dat werd de volgende morgen bevestigd, maar een paar uur later bleek het een vergissing en was het gewijzigd in art. 14G! Kortom ze hadden door dat ze fout zaten en zochten corrupt als altijd even snel en sluw naar een andere reden voor vasthouden! Doodsimpel…, als je niet integer bent dan.

Tweede poging tot politiek asiel Amerika op 13 september 2013

Eerste was in 2009! Eerder al in Vancouver op verzoek Justitie Nederland de toegang geweigerd! Weet uw vrouw wel dat u hier bent? Ja ze wist dat ik bezig was met politiek asiel aanvraag, maar nog niet in welk land en hoe. Vlucht was geboekt in Madrid via Schiphol en KLM naar Vancouver. Dus alleen justitie Nederland had de mogelijkheid om die gegevens te onderscheppen en om Canada te waarschuwen dat er een idioot aankwam! ‘Weet uw vrouw hier van?’ Alsof je een kind bent ipv iemand van onbesproken gedrag, oud Rotary lid, directeur van IHN Ingenieursbureau en op universitair niveau! Zie Post Bio Hans Smedema

En de vraag hield in dat justitie dus een bericht moet hebben gezonden met daarin dat blijkbaar een idioot ging proberen politiek asiel aan te vragen! Later bevestigd dat het inderdaad op verzoek justitie Nederland was gebeurd. De schoften proberen dus te voorkomen met valse gegevens dat ik hulp kan krijgen van een ander land. Nota bene een basis mensenrecht! En het is feitelijk vragen om juridische hulp en bescherming tegen de vervolging door Nederland. Wat is daar mis mee? Men is bang voor het uitkomen van hun koninklijke samenzwering en de gevolgen voor hoge pieten.

Tweede poging tot politiek asiel Amerika op 18 september 2013

Direct nadat ik geboekt had voor de vlucht via Mexico naar Amerika met KLM naar Mexico City, Hotel Ramada en vlucht de volgende morgen 19 september 2013 naar Monterrey vlak bij de grens met Texas, bij Harlingen, kreeg ik bezoek van rechercheur Bart van S. met een collega! Ik werd voor de volgende dag dinsdag 17 september ontboden voor verhoor over belediging. Prima, afgesproken. Hoe meer rechtszaken hoe eerder de doofpot is opgeblazen immers. Maar het kan geen toeval zijn geweest gezien de latere ontwikkelingen.

Voor verhoor en alle gebeurtenissen chronologisch zie de gedetailleerde Post daarover die op 27 oktober staat gepland.

Het verhoor ging er er hard aan toe, want de schoften wilden wel dat ik hun Proces Verbaal (PV) tekende, maar ik mocht sinds 2004 immers nooit officieel aangifte doen tegen onze vijanden! Dus vroeg ik hun: ‘Schiet het al wat op met het onderzoek van 23 april 2004, dus 9 jaar geleden?’

En eiste eerst mijn aangifte van 23 april 2004 in officieel PV, maar dat werd laf, achterbaks en corrupt al weer geweigerd! Later in de vier dagen bij politie Drachten totaal 6 keer geëist, maar steeds geweigerd door de blijkbaar corrupte politie Drachten!

Met de grootste moeite en na dreigementen van ‘sta jij hier terecht GVD, of sta ik hier terecht?’  Kreeg ik nog wat in het PV wat Bart van S. zo corrupt mogelijk stuurde in een richting die hem het best uitkwam! Net als indertijd bij Bolier in 2008. Ronduit achterbaks en crimineel vond ik dat! Totaal gebrek aan ethisch denkvermogen bij die lieden! Maar er zijn twee van hun en zelf mag je geen advocaat meenemen! Dus je kunt niets bewijzen.

Hij zou die avond nog langskomen, maar ik mocht wel naar huis en heb snel wat op deze Blog geplaatst in de verwachting en vermoeden dat deze lieden corrupt waren en me zonder waarschuwing in de gevangenis zouden smijten, wat ook bleek later. Ik vermoedde al een aanhouding die avond. Mijn vrouw die normaal op woensdag oppast bij dochter in Groningen had net op speciaal verzoek dochter die dinsdag de auto mee en kwam pas abnormaal laat thuis(normaal eten we samen) nadat ik was aangehouden om 20.15!

Om 20.15 werd ik door 3 aardige politieagenten opgehaald en ging natuurlijk gewoon mee. Ging heel relaxed zonder handboeien en zo. Steeds correct blijven van mijn kant en laat hun de fouten maar gewoon maken! En dat deden ze! Ze mochten dit helemaal niet doen, maar Bart van S. had top prioriteit opdracht van OvJ Hoekman en Min. Justitie! Hans Smedema mag woensdag NIET naar Mexico was de opdracht! Verzin iets!

Opgesloten diezelfde avond in opdracht Min. Justitie om politiek asiel Amerika te voorkomen, vier dagen en later naar P.I. Ter Apel voor in totaal bijna een maand!

Onrechtmatig zo stelde men tijdens de zitting op 16 oktober bij rechtbank Leeuwarden! Aanhouding kon alleen door zitting Hof Arnhem gebeuren, en niet even als een dief in de nacht zoals Bart van S. samen met Ovj Hoekman op verzoek Min. Justitie had gedaan.

Eerst denken en dan pas doen is mijn standpunt en altijd ethisch blijven handelen! Daar heeft men bij Justitie, OM en politie geen verstand van blijkbaar! Ik kan daar bij politie Drachten en OM Leeuwarden wel eens een gastcollege ethisch denken en handelen gratis houden. Dat hebben ze wel nodig daar. Mij 9 jaar een PV en doodsimpel DNA vaderschapstestje weigeren, en de verkrachter van mijn vrouw 25 jaar lang en vader geaborteerde vrucht Jaap Duijs uit Drachten, direct helpen door wel een PV te maken en dat wel te onderzoeken! Dan ben je kansloos natuurlijk!

Zelfs God zelf zou onder die omstandigheden nog veroordeeld zijn! En Anne Frank niet te vergeten! Daar was men erg boos over dat ik de vergelijking maakte tussen politie Nederland tijdens het afvoeren van Anne Frank en mijn huiveringwekkende ervaringen met politie Drachten!

In de stukken staat dan ook dat het aanhouden preventief bedoeld was! Regelrechte fraude door betrokken OvJ Hoekman en rechercheur Bart van S. politie Drachten samen met anderen. Eerst gaf men op dat de aanhouding volgens art. 44 was, en dat werd de volgende morgen bevestigd, maar een paar uur later bleek het een vergissing en was het gewijzigd in art. 14G! Kortom ze hadden door dat ze fout zaten en zochten corrupt als altijd even snel naar een andere reden voor vasthouden! Doodsimpel voor hun als je niet integer bent dan. Er was maar één klacht van Jaap Duijs en verder niets! Dus hoezo binnen paar uur aanhouden terwijl er eerst een zitting Hof Arnhem voor nodig is? De andere klachten heeft de corrupte Bart van S. er later na(!) de aanhouding dus nog bij gezocht! Bolier als collega wou natuurlijk graag even helpen met een klacht en PV, toen ten einde raad mijn vrouw pas op 25 september! Want rechter Jeroen van Bruggen weigerde aangifte. Maar zodanig dat zelfs een kind kon zien dat het van iemand met dissociatie kwam en warrig. Klopte vrijwel niets van wat haar niet mag worden aangerekend gezien haar dissociatie en DIS. Ze was o.a. blij dat ik vastzat en zag graag dat al mijn boeken werden verboden en ik gedwongen werd opgenomen en behandeld voor een ziekte die alleen in haar verbeelding speelt.

Mijn vrouw stelt dat zij nooit eerder met Bart van S. of iemand daar had gesproken voor mijn aanhouding, dus moet de opdracht van Min. Justitie zijn gekomen om mij het vliegen naar Mexico te beletten! Wat klopt met Vancouver! In Mexico of op Schiphol kon men mij blijkbaar niet meer aanhouden? En na Vancouver leek hun dit een sluwe en betere zet natuurlijk. Ook zal meespelen dat Nederland nu een procedure tegen mij voert die nog voor Hof Arnhem moet verschijnen en dus politiek asiel veel moeilijker wordt? Dat kan wel eens de werkelijke reden van deze hele corrupte razendsnelle aanhouding zijn!

Vier dagen vastgezeten politie Drachten en op vrijdag voor de RC gebracht zonder dat ik over enig document beschikte! Advocaat kreeg het stuk pas uren voor de zitting en ik had een half uurtje om het voor te bereiden zonder kopie! Dus mondeling! Hoezo eerlijk handelen?

Zitting RC Jansen Leeuwarden

Als een hond mag je voor hem verschijnen zonder enig stuk. En het ging hem zogenaamd(!) om de kans op herhaling van belediging!

BevelRCJansen167Er was geen enkele geldige reden zoals hier boven al uitvoerig vermeld! Dus merkwaardig dat RC Jansen fraude pleegt en mr. Sipma niet hier specifiek op in ging! Niets 4 jaar gevangenis en niets ernstig gevaar bij slechts belediging van een verkrachter! En ik wist niets van wanneer wel of niet voorlopige hechtenis! Ik zat vast voor ik alles kon opzoeken en mij zelf verdedigen! Er had ook direct een kort geding om vrijlating gevoerd moeten worden!

Ik heb hem meegedeeld dat ik gezien de extreme situatie zonder civiele rechten in Nederland en de vervolging ten mij en mijn vrouw, het volste recht had om alle namen openlijk te publiceren! Bevestigd door asielrechter Rex Ford uit Maimi Florida. Maar hij dacht dat die hier in Nederland niets te vertellen had! Fout stelde ik want internationaal recht mbt politiek asiel tegen Nederland gaat natuurlijk ver boven nationaal recht van belediging. Wel de splinter zien, maar niet de balk.

Ook stelde ik dat mijn pogingen om opnieuw politiek asiel in Amerika te krijgen te werkelijke reden voor de aanhouding moesten zijn en dat men mij in Vancouver al had meegedeeld dat Justitie Nederland achter het verzoek zat! Toch bood ik direct aan om de namen even te anonimiseren. Een kleinigheid en kan later altijd weer na politiek asiel aan de eisen van het desbetreffende land aangepast worden. Tot ze vervolgd en voor de rechter zijn geweest dan.

‘Ik ben hier de enige die alles openlijk en transparant publiceert, jullie/justitie doen alles heimelijk, achterbaks en crimineel’ zo stelde ik nog.

P.I. Ter Apel

Hans Smedema P.I. Ter Apel
Hans Smedema P.I. Ter Apel

Vergeleken met Florida luxe met eenpersoons kamers en alles keurig verzorgd. Met wat prachtige boeken en TV op de kamer, ijskastje, voldoende eten, bestellen van van alles en nog wat, was het prima uit te houden en werd het zelfs gezellig toen je iedereen en de bewakers wat beter leerde kennen. Niets op aan te merken en toen ik vrij kwam hun nog de complimenten gegeven.

Wel veel lieden waar blijkbaar een steekje aan los zit, die echt iets gedaan hebben, agressief soms, gestoord, een wapen gevonden en andere misdrijven, je kan het zo gek niet bedenken, alles zit er.

Zitting Meervoudige Rechtbank Leeuwarden 16 oktober 2013

Direct bij binnenkomst vroeg mr. Sipma het woord over bevoegdheid!

Hij stelde dat volgens art. 14G niet deze rechtbank, maar het Hof in Arnhem dat het vonnis van 3 december 2012 had gewezen, moest beslissen over wel of niet 3 maanden gevangenis. Ook dat de hele aanhouding onrechtmatig was!

Ovj Hoekman wist niet hoe hij het had en vroeg tien minuten om het uit te zoeken. En toen bevestigde hij het en stelde voor om mij vrij te laten en de zaak met meer tijd naar het Hof Arnhem te verwijzen.

Rechters trokken zich terug en bevestigden die zienswijze en dat ik eigenlijk direct in vrijheid gesteld moest worden, maar omdat ze niet bevoegd waren kon alleen de OvJ dat doen. Die gaf aan dat direct te zullen doen. Vermoedelijke werkelijke reden omdat nu de zaak loopt tegen Hans Smedema en Nederland de zaak weer maanden tot jaren kan rekken?

Eerst toch naar Ter Apel terug via Veenhuizen en ik was er nog geen uur en werd al vrijgelaten. Stond net voor 17.00 uur buiten maar bus was net weg en het koste me 4 uur lopen door eindeloze landerijen, wachten op bussen, naar Emmen en toen weer terug naar Groningen en dan door naar Drachten, en in regen koukleumend met alleen een Polo en en Bodywarmer naar huis. Waar tot mijn verbazing ik nog werd binnengelaten!

Mijn vrouw weigerde om een foto te maken dus heb ik nog ruim een dag rondgelopen als hiernaast te zien en een foto door een fotograaf laten maken! 10 euro omdat  je vrouw het weigert! Pas toen kom ik mijn baard weghalen en me eindelijk glad scheren! De baard had ik opzettelijk laten staan om er zo slecht mogelijk uit te zien! Een beeld is meer dan duizend woorden!

Iedere hond in Nederland heeft volgens mij meer rechten dan ik! 

Hoe het precies is gegaan horen we nog wel later, maar er klopt iets niet dat is zeker. Men verbergt iets. Het is ook merkwaardig dat de ingeschakelde piket advocaat mr. Sipma mij niet direct in vrijheid kreeg op grond van niet voldoen aan de min. 4 jaar gevangenisstraf als vereiste voor een maand voorlopig naar P.I. Ter Apel! Met een kort geding was ik zo vrij geweest! Nu schade 12oo euro tickets en maand onschuldig vast!

OntslagPITerApel117Invrijheidstelling118In ieder geval zal ik zodra dat kan mijn Nederlandse staatsburgerschap beëindigen en mijn Nederlandse paspoort publiekelijk liefst op Amerikaanse TV verbranden!

Later meer…

ing. Hans Smedema, vluchteling tijdelijk in Drachten, maar zo snel mogelijk naar een wel eerlijk land! Waar ik het gevecht met een corrupte overheid zal voortzetten!

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.