Mijn door Justitie beschermde tot seksslavin gemartelde vrouw drogeerde mij gedwongen tientallen jaren lang!

Please Share! Fight this 'Perfect' 40+ year (Royal) Crime!

Last Updated 08/02/2023 published 30/09/2021 by Hans Smedema

Mijn door Justitie beschermde tot seksslavin gemartelde vrouw drogeerde mij gedwongen tientallen jaren lang!

Mijn weerloze vriendin in 1972 aan de Costa Brava, waar ze ook al veel ‘vreemde’ seks dingen deed met wildvreemde spaanse jongens.

Mijn door wederzijdse familie geforceerde vriendin, waarmee ik al in 1971 had gebroken toen ik haar betrapte met haar jarenlange vriendje, werd in 1972 opzettelijk met een stroomstok voor varkens tot een seksslavin gemarteld, waardoor ze een zogenaamde ‘gemakkelijk oproepbare extra emotionele persoonlijkheid’ ontwikkelde. Dat was een idee van verkrachter Joris Demmink die nu achteraf toch de MOL-X binnen Justitie blijkt te zijn! Van 2002 tot 2013 te topman binnen Justitie die dus alles wat ik argeloos probeerde simpel kon blokkeren! Wat uiteindelijk de reden was voor mijn vluchten in exile naar Spanje in 2008 en de 3 asielaanvragen 2009, 2013/14 en 2016/17 in Amerika en hun hulp. Zie mijn recente artikel…

J’Accuse Joris Demmink als de heimelijke crimineel en Mol binnen Justitie!

Professioneel: Dissociatieve Identiteits Stoornis DIS of in het Engels Dissociative Identity Disorder DID. Netflix heeft daar films over. Zoals Eve en Billy Milligan. Cruciale verschil met die films is dat in mijn geval iedereen is omgekocht en misleid om haar dubbele persoonlijkheid als seksslavin juist te ontkennen en alle bewijzen te manipuleren en vernietigen. Vermoedelijk zogenaamd om haar voor nog meer ellende te beschermen, maar in werkelijkheid om de samenzwerende verkrachters Joris en Jan, mijn broer Johan en Jaap Duijs zelf te beschermen. Zie daarvoor ook Medisch Tucht College Groningen waar de corrupte prof.dr. Robert van den Bosch UMCG alles feitelijk bekende door te stellen…

‘Uw vrouw heeft het recht om van niets te weten!’

Dus was ik de enige(!) die jarenlang voor haar therapie vocht, maar dat moest opgeven nadat ik in 2006 zelf voor ‘gek’ werd verklaard als direct gevolg van die criminele georganiseerde Omerta organisatie geleid door mijn corrupte broer mr. Johan Smedema(Makelaardij) uit Gennep. En vooral de achterlijke psychiaters die mij al gedwongen wilden opnemen in een Psychiatrische Inrichting, waar ik nooit meer uit was gekomen gezien de gigantische landelijke Omerta geleid vanuit Ministerie van Justitie via verkrachter Joris Demmink. Op dat moment de top(!) man Secretaris Generaal Ministerie van Justitie die dus mij en iedereen, zelfs Politie, kon blokkeren in alles wat ik eenzaam probeerde om alsnog recht te krijgen.

Zie mijn post J’Accuse Psychiater B.T.(Bouke) Koopmans wegens gedwongen opname onschuldig weerloos slachtoffer!

Zie… Uniek in Nederland: Gruwelijk verwoest leven met een vrouw met heimelijk een extra emotionele persoonlijkheid als seksslavin!

De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

Dat martelen was nodig om de dure drug Ketamine, party drug of Roofy, niet meer zo vaak te hoeven gebruiken tijdens haar verkrachten. Haar criminele verkrachter huisbaas Jan van Beek veterinair laborant in Utrecht waar ze argeloos een kamer huurde(tegen mijn advies), was al ontslagen voor te veel diefstal daarvan om haar onder zijn controle te houden. En zocht dus een betere goedkopere oplossing voor zijn gratis als hoer ingezette mooie charmante meid, wat mijn vriendin was. Ze zweeg tegenover mij zoals ze was gehersenspoeld en gemarteld om te doen. Zelfs in de weekends in Leeuwarden bleef ze daarover zwijgen, hoewel wij vroegen wat er met haar aan de hand was! Want ze was doodmoe. De Facto mentaal gegijzeld!

Ze was de facto mentaal gegijzeld door huisbaas Jan van Beek zonder dat iemand dat door had tot pas eind 1972. Wat voor mij weer verborgen werd gehouden via de Omerta organisatie opgezet door verkrachter Joris Demmink.

Ketamine is een narcose middel wat tijdens operaties gebruikt wordt en dan bewusteloosheid en geheugenverlies tot stand brengt. Het maakt dus bij hoge dosering je compleet bewusteloos, maar bij lichte/lage dosering een lichte scheiding tussen het korte geheugen en het lange geheugen. Wat je honds, volgzaam en onderdanig maakt, want je normale assertieve kennis-verstand werkt niet meer voldoende. Dus te weinig weerstand tegen misdadigers en verkrachters, zeker na al eerder martelen en zware mentale en fysieke trauma’s door het soms opzettelijk(hoe meer gruwelijke trauma’s, hoe meer gehoorzaam) horen van martelen van je vriendin. Dus ook al ben je je nog bewust van je omgeving, je weet achteraf niets meer van wat er heeft plaatsgevonden tot zelfs 10 minuten voordat(!) je het middel toegediend krijgt. Zolang duurt het om van korte geheugen naar lange geheugen te gaan.

Partydrug

Het middel wordt dus ook veel toegepast voor het hypnotiseren of controleren van een persoon. Mind control en hersenspoelen van argeloze slachtoffers. Meestal jonge argeloze meisjes zoals mijn (door familie gedwongen)vriendin natuurlijk. En waar haar omgeving zoals ouders, broers en zussen en vriendinnen haar plotseling zo vreemd ‘anders’ vinden en mij daarvan de schuld gaven! Maar omdat ze zelf soms niet in staat is om het uit te leggen bij te veel drogeren of martelen, onderneemt niemand actie naar politie, die daar overigens niets van begrijpt heb ik zelf helaas moeten ervaren. Gaat hun bevattingsvermogen blijkbaar ver te boven.

Om te voorkomen dat zo’n jong meisje, zoals mijn vriendin in 1972, weerstand gaat ontwikkelen tegen het onderdanige gedrag tegenover haar verkrachter(mind control) en hier pimp, is het nodig om haar een dagelijkse lichte hoeveelheid ketamine toe te dienen. Maar natuurlijk zonder dat ze dat zelf doorheeft, anders stopt ze er gewoon mee of iemand anders zoals ik ziet het en zegt er wat van. Ik nam haar eerste middel zogenaamd voor mooie witte tanden, nog weg. En Ans Schuh van Kesteren de pillen tijdens vakantie Costa Brava 1972 waar de foto nog argeloos en zwaar getraumatiseerd ook door Jan van Beek, door mij werd gemaakt. Maar ze kreeg later zogenaamd vitaminepillen die ze in de avond(zodat ze om 23 uur mooi onderdanig was als haar 3 tot 5 ‘klanten’ kwamen) moest innemen. Wat ze voor mij verborg en mij zelfs steeds wegstuurde(ik ben zo moe en moet slapen) als ik daar eens was, en bleef dus onderdanig en honds tegenover haar meester huisbaas Jan van Beek. En later diens vriend verkrachter MOL-X binnen Justitie wat volgens FBI/CIA wel eens Demmink kon zijn geweest. En die vervolgens mijn broer mr. Johan Smedema uit Gennep en zijn Justitie Omerta Organisatie, zodanig aanstuurde dat hij zelf veilig buiten schot bleef. Sluw, sluw, sluw.

Later dus vervangen door Joris Demmink door haar ‘gewoon’ met die versleten(geen puntjes meer) stroomstok(die ik achter het fornuis nog heb gezien) voor varkens tot een weerloze seksslavin te martelen (hersenspoelen) die zelfs met honden voor goed betaalde rape-movies werd misbruikt zonder het achteraf te beseffen! Verdringen van te emotionele trauma’s, naast vaak lichte hoeveelheid ketamine dat geheugenverlies tot stand brengt en voor honds volgzaam gedrag zorgt.

Jan van Beek heeft ook kans gezien in 1972 mij zo onderdanig te maken, ik volgde zijn bevelen later honds op! Hij drogeerde mij steeds als ik daar eens was, ik studeerde HTS Economische Bedrijfstechniek in Dordrecht,  en stuurde mij via haar(!) weg vlak voor 11 uur als haar eerste klanten kwamen, 3 tot soms 5 per avond zo stelde hij later tijdens opbiechten in 1977, trots. Zie mijn Ebooks voor de ongelofelijke details. Zelfs na verhuizen van ‘t Harde naar Drachten werden wij via verkrachter leraar Frans geplande buurman met de facto gratis Villa schuin tegenover ons Jaap Duijs dagelijks onder de facto lichte narcose gebracht. Dat verklaard ook waarom ik met een IQ van 135 zo honds niets opmerkte. Wat asielrechter Rex J. Ford in Miami Florida terecht zo abnormaal vreemd vond. Ik zelf ook.

Zijn vriend verkrachter was MOL-X die voor een operationele positie bij BVD/AIVD werd afgewezen, maar wel een staf functie kreeg 1 jan 1973 bij Justitie/Defensie!

Dat blijkt Joris Demmink te zijn geweest, omdat in 2000 mijn vrouw op de vraag wie die vriend van Jan van Beek was, zei ‘Joris…, Joris… Em of zoiets!’ Ook ikzelf heb hem gezien en zijn foto uit 1986 kan heel goed kloppen net als zijn naam Joris. En er is veel meer. Zie post Joris Demmink blijkt verkrachter en MOL-X binnen Justitie in mijn Hans Smedema Affair!

Jan van Beek was daardoor al ontslagen en kon zo in 1972 in alle rust en ongestoord leven van de inkomsten van haar ‘(af)werk’.

Waarom was jij zo onderdanig met een IQ van 135 en liet het maar gebeuren?

Tijdens het zware onderzoek in 2009 tijdens mijn eerste asielaanvraag tegen mijn zware vervolging door Nederland kwam natuurlijk het moment dat rechter Rex J. Ford mij vroeg hoe het kon dat iemand met een IQ van 135 zo onderdanig was en niet doorhad dat zijn vriendin werd gemarteld en een seksslavin was geworden, ondanks de vele aanwijzingen. Daarop had ik toen geen goed antwoord natuurlijk. Nog wel dat ik zijn bevelen ook honds opvolgde, dus ook zijn slachtoffer was. Maar als ik langere tijd in Leeuwarden was of later getrouwd in ‘t Harde na 23 februari 1973, en dus niet door Jan van Beek gedrogeerd kon worden(fout!), had ik normaal gesproken veel assertiever moeten zijn vond hij.

Ook later tijdens mijn werk voor Euro-Routing van mijn broer Marinus was ik 14 jaar lang dagelijks gedrogeerd met het lichte narcosemiddel en dus ‘de facto’ onderdanig naar hem en heb hem rijk gemaakt met mijn diploma’s en goed niveau optreden naar klanten die daardoor een kwalitatief goed bedrijf verwachten. Wat niet zo was, de kwaliteit was abominabel en hij bedroog mij later zwaar en gruwelijk.

Hoe kon dat dan wel? Jarenlang gedrogeerd!

Een zware reden was het feit dat mijn eigen moeder gebruik maakte van Ketamine dat ze kreeg van haar minnaar Röben van Instituut Röben in Leeuwarden. En dat die professioneel gebruik maakte van hypnose en zo in haar opdracht mij zodanig mishandelde dat ik na al met mijn liegende en bedriegende zogenaamd maagdelijke vriendin(19) met een jeugdvriendje voor seks sinds 14 jaar te hebben gebroken, argeloos weer (gedwongen) met haar doorging! Ongelofelijk, maar waar eind 1971 al. Dus in Utrecht was ik daardoor al gehandicapt. Ik was al honds gemaakten dus te veel verzwakt.

Ik zelf werd gewoon gedrogeerd door mijn vrouw in opdracht van Jan van Beek die haar al een paar dagen na ons huwelijk op 23 februari 1973 weer als hoer inzette in Utrecht, met een dagelijkse hoeveelheid ketamine direct na ons (feitelijk gedwongen) huwelijk! Of vitaminepillen of soms heimelijk via het eten. De Omerta Organisatie die mijn broer Johan Smedema uit Gennep had opgezet samen met MOL-X(verkrachter vriend uit 1972) die bij Justitie was geïnfiltreerd, verzweeg alle misbruik en foto’s van haar misbruik voor mij. Ik mocht van niets weten, wat mijn hele leven zo is gebleven! Dus was ik weerloos tegen de verkrachters en haar klanten die dat wel wisten.

Iedere 5 a 6 jaar geconditioneerd en gemarteld!

Ook werd ik in 1975 en vermoedelijk al eerder eind 1972 door de corrupte omgekochte traumatoloog prof.dr. Onno van der Hart iedere 5 a 6 jaar(!) zwaar gedrogeerd, vervolgens gehersenspoeld en geprogrammeerd om alles over haar misbruik te verdringen! Zie…

J’Accuse prof. dr. Onno van der Hart!

Dat verklaard ook waarom ik maanden lang zogenaamd overspannen en ziek was na de eerste moordaanslag op mijn leven op 29 jan 1975 in Motel Bunnik. Twee weken na de geboorte van haar dochter Ilse die niet mijn dochter was zoals we argeloos aannamen, maar omdat ik onvruchtbaar was gemaakt in sept 1972 door Jan van Beek en Joris Demmink, de dochter van Jan van Beek. Precies zoals die dat gepland had. De moordaanslag was uitgevoerd met hoge dodelijke hoeveelheid ketamine of gelijkwaardig, en toen ik dat nog overleefde kreeg ik dat via mijn eigen weerloze seksslavin vrouw ook weer iedere dat. Wat direct weer hartproblemen en aanvallen van hyperventilatie veroorzaakten! En dat iedere dag terwijl mijn nieren nog bezig waren de zware dosering uit Motel Bunnik weg te werken! Ze belde zelfs met Jan van Beek die haar adviseerde om mij meer ketamine te geven, wat mij weer liet hyperventileren argeloos niet begrijpende dat mijn eigen vrouw mij bijna vermoorde door de gruwelijke Omerta Organisatie via Joris Demmink en mijn broer Johan opgezet zonder dat ik dat mocht weten! De achterlijke levensgevaarlijke idioten! Hans mag van niets weten!

In 1978 als we in Drachten wonen draagt onze geplande(100.000 gulden en maandelijkse toelage via mijn broer Johan Smedema uit Gennep leider Omerta Org Justitie) verkrachter buurman leraar Frans die al van haar diensten gebruik maakte sinds 1972 in Utrecht, haar gewoon op om vitamine pillen te gebruiken die hij haar gaf. Als ze veel later een keer op waren en ik zelf even nieuwe haalde, waren dat de verkeerde zo zei mijn vrouw. En nog steeds had ik naïef en argeloos niets door. Dus zwaar honds gedrag en naïef. Want volgens mijn opzettelijk dom gehouden brein was er immers NOOIT iets crimineels tegen ons gebeurd! Daar zorgde de Omerta Org immers voor met miljoenen aan geld. Terwijl wij het meest bedrogen en gedrogeerde echtpaar waren vermoedelijk.

In 2003 nog extra een zwaar foutief antipsychoticum Risperdal!

In sept 2003 komt weer via mijn mentaal zieke vrouw daar via de corrupte idioot psychiater drs. Frank van Es heimelijk een zwaar antipsychoticum Risperdal bij op, dus kreeg ik argeloos zelfs heimelijk(!) 2 foutieve middelen. Het lichte narcosemiddel via leraar Frans Jaap Duijs en ook nog het zware antipsychoticum Risperdal! Wat klopt want in die tijd kreeg ik hallucinaties weet ik nog.  Ik werd direct arbeidsongeschikt en kreeg een uitkering van mijn Amersfoortse verzekering. Verlies van 145.000 euro bruto inkomsten. Zie…

J’Accuse corrupte Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Dus samenvattend:

  1. Hypnose door Röben in 1971
  2. gehersenspoeld en zwaar getraumatiseerd door Jan van Beek in 1972
  3. Licht narcosemiddel ketamine dagelijks na huwelijk 23 febr 1973 om honds te blijven
  4. Zwaar gehersenspoeld en gemarteld, dus meer trauma’s door Onno van der Hart in 1975
  5. Licht dagelijks narcosemiddel ketamine via justitie verkrachter buurman Jaap Duijs sinds 1978 tot 2016, en via andere omgekochte ‘kennissen’ in Spanje.
  6. Sinds 2003 antipsychoticum Risperdal via achterlijke corrupte psychiater drs. Frank van Es

Dus hoezo eerlijk, transparant en integer met mensen omgaan?

Zie vooral mijn artikel over alle betrokken medici die allemaal corrupt meewerkten, zonder naar mijn verweer te luisteren! Zelfs nadat mijn verhaal al werd bewezen door FBI/CIA in 2009 in Amerika bleven ze gewetenloos mij niet geloven, maar mijn juist zelf mentaal ernstig zieke vrouw met zware dissociatie.

De decennia lange gruwelijke medische doofpot!

Niemand had het beter kunnen doen!

In 2009 vertelde rechter Rex J. Ford mij al

‘niemand onder deze extreme omstandigheden had het beter kunnen doen! CIA en FBI hebben deze zaak goed bekeken en zijn tot die conclusie gekomen’

Omdat ik natuurlijk tijdens de zittingen in Broward, Florida me doodschaamde en geen goede verklaring nog had voor mijn stupide gedrag destijds voor en na het huwelijk.

Zie ook alles wat werd onderzocht in 2009 en bewezen…

Resultaten Amerikaans Onderzoek Hans Smedema Affair

Pas in 2016/7 als ik tijdens mijn derde asielaanvraag tegen Nederland het normale daar gebruikte 81 mg dagelijkse baby aspirientje krijg, kan ik weer helder denken!

Tientallen jaren gedrogeerd en onder een lichte narcose! Later nog zwaarder met foutief antipsychoticum!

Ik betwijfel of er veel mensen zijn die zo zwaar gedrogeerd en bedrogen werden tientallen jaren lang, als ik. Zelfs in Spanje werden mensen betaald om er voor te zorgen dat ik weer heimelijk verborgen als baby aspirientje het antipsychoticum bleef slikken! Hoewel ik zelfs een paar keer werd gewaarschuwd!

Maar bovenstaande is nu achteraf de verklaring voor mijn hondse gedrag tientallen jaren lang, terwijl er dus een speciaal opgezette Omerta Organisatie was die mijn mentaal ziek vrouw blijkbaar moest beschermen maar niet door had dat ze seks had met vrijwel iedereen. Hoewel ze al in 1975 wisten dat onze dochter niet van mij was en ik onvruchtbaar gemaakt was in 1972.

ing. Hans Smedema, El Albir, Costa Blanca, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed. View all posts by Hans Smedema