J’Accuse corrupte psycholoog drs. Janne Geraets Alfaz del Pi!

Print Friendly, PDF & Email

J’Accuse corrupte psycholoog drs. Janne Geraets Alfaz del Pi!

Corrupte psycholoog drs. Janne Geraets Alfaz del Pi, Costa Blanca, Spanje die mij drogeerde voor latere moordaanslag!

Waarschuwing voor deze criminele en corrupte zich psycholoog noemende drs. Janne Geraets uit Alfaz del Pi, Costa Blanca, Alicante, Spanje. Has was ook betrokken bij de moordaanslag op mij in Altea, Costa Blanca! Ook niet officieel ingeschreven bij BIG!

Zie voor alle beschuldigingen van betrokken criminelen mijn page

https://hanssmedema.info/4-jaccuse/

In mijn geval werkte Janne sluw samen en werd betaald door geheime ‘Georganiseerde Criminele Organisatie’ in Nederland met in AIVD geïnfiltreerde ‘MOl-X'(oorspronkelijke verkrachter Utrecht 1972!) die zijn bevoegdheden misbruikt om argeloze Nederlandse slachtoffers via mind control te misbruiken, desnoods te vermoorden of buiten gevecht te stellen. Hier door mij Hans Smedema spaans document te laten tekenen, kopie weigeren, en zo heimelijk een antipsychoticum in de officiële doosjes en doordrukstrip baby aspirine 100 mg toe te laten dienen.

Dat foutieve middel maakt je een halve zombie die dus nooit zijn normale intelligentie kan gebruiken om zich te verdedigen tegen de door deze criminelen toegepaste vervolging zoals inmiddels vijf moordaanslagen en zelfs heimelijk na drogeren hersenspoelen(!) en programmeren van gedrag door martelen! Daarvan zijn twee getuigen mij bekend, namelijk oud politierechercheur Ad in Catral die ervaring had en gelukkig medelijden met me had en de corrupte psycholoog prof. dr. Onno van der Hart met zijn dienstpistool bedreigde en wegjoeg eind 2008, en zeer integer meisje in Nightclub Pretty Woman in Benidorm die mij 4 uur lang hoorde schreeuwen op 20 mei 2010 waar dezelfde corrupte Onno van der Hart mij martelde in bijzijn van buurman leraar frans drs. Jaap J. Duijs die heimelijk voor Mol-X bij AIVD werkte met maandelijkse toelage en zelfs 100.000 gulden kreeg om de grond voor zijn Villa te kopen! Met afluister microfoon in onze meterkast en ook op mijn kantoor als directeur Ingenieursbureau IHN Leeuwarden. Om mij kansloos te maken voor mijn carrière(gevaarlijk!) en bij openblazen doofpot.

Doel van dat alles was Mind Control en hersenprogrammering! Brain Programming! Ik reageerde op opdrachten van Jaap Duijs, maar al veel eerder ook.

Zie posts

Brainwashed and tortured at Police Officer Villa in Catral!

Hersenspoelen en martelingen 20 mei 2010 Benidorm chronologisch!

Geplande(!) toevallige ontmoeting Janne Geraets Brew Rock!

Psycholoog(?) Janne Geraets bij Badmintonclub Calpe, die mij corrupt heimelijk drogeerde om mij zwaar te verzwakken voor moordaanslag Altea voor veel geld!

Op een avond werd ik van de bar Brew Rock weggeduwd door een mij onbekende man en kwam Janne Geraets naar mij toe en begon gesprek over mijn situatie. Bood mij hulp aan! Hij werkte dus voor AIVD of Mol-X(oorspronkelijke verkrachter uit 1972) die daar in is geinfiltreerd sinds 1972.

Ik verwacht dat niet met mijn positieve instelling, was dus gedrogeerd met nog steeds antipsychoticum in aspirine verstopt en liep dus argeloos als een halve zombie in de door hun sluw opgezette val.

Het hersenspoelen lijkt sprekend op de beroemde Jason Bourne films waar die ook werd geprogrammeerd en amnesie had. The Bourne Identity etc.

 

Afspraak op 29 januari 2016 Brew Rock

Later dus afspraak met hem op vrijdag 29 januari 2016 om 11.00 uur!

Daar was het te veel lawaai door een band die oefende en dus naar Ritz ietsje terug naar Albir. Daar weigerde de eigenaresse om een drug in mijn drankje te doen vertelde ze me! Dus wou Janne weer naar Brew rock waar achteraf meisjes mij flesje met drug laten zien wat ze in mijn drankje moesten doen! Maar niet hadden gedaan!

Hij stelde corrupt dat hij alleen met mij kon praten als ik een document tekende! Wat ik weigerde. Ik wil alleen gesprek en pas als je iets kunt doen zien we wel verder. Beslist GEEN behandeling! Heb ik niet nodig! Eerst de feiten vast stellen en wat je zou kunnen doen.

Het document is in het spaans en na zijn bevestiging en belofte dat het uitsluitend om gesprek ging en geen andere zaken, teken ik met een eigen kopie voor mij om later te vertalen en te reageren.

Maar wat later stelt hij dat het fout was en ik een ander document moest hebben, of beter maar helemaal niets! Laat maar zitten! Helaas geef ik het argeloos en naïef terug! Te positief ingesteld!  Dus weet ik nog steeds niet wat het was! En dit gebeurt steeds! Ik krijg NOOIT een kopie van de documenten die ik moet tekenen en terwijl men mij zwaar misleid met valse opmerkingen. Of meestal na zwaar drogeren met geheugenverlies veroorzakende middelen. Je kunt dan niet meer normaal denken.

In Albir juli 2018 ontkent hij het getekende document!

“Waarom zou ik dat nodig hebben? Onzin Hans”

Dus het document was zeer cruciaal, anders zou hij het gewoon erkend kunnen hebben en dat hij het niet had gebruikt of zo! Het ontkennen maakt het hoogstwaarschijnlijk cruciaal document en het moet dus bij AIVD en in Spanje bekend zijn want gebruikt tegen mij voor toedienen heimelijk onbekend antipsychoticum.

Arts Dra Montoya en Farmacia

Weer wat later bij arts voor nieuwe medicijnen vroeg ze naar Janne Geraets, maar ik spreek nauwelijks Spaans en begreep het niet. Moest weer document in Spaans tekenen zonder te begrijpen waarom het ging en kopie was NIET nodig vond ze! Ze spreekt geen Engels en ik kan haar nooit goed uitleggen wat ik wil of uitleg van haar die ik begrijp. Allemaal gevolg vervolging door Nederland door medici, justitie, AIVD en familie.

Bij Farmacia precies hetzelfde! Geen kopie en niemand die Engels sprak! Doosje aspirine kwam uit speciale lade waar het op een briefje lag! Ander doosje werd door systeem geweigerd. Zelfde gebeurd nu met Amlodipine! Speciaal doosje waar ik voor moet terugkomen nadat ander doosje werd geweigerd door hun computersysteem.

Hoe verweer je je tegen dat soort schoften zonder advocaat en zonder Spaans te spreken? Asiel wordt door Amerika nog steeds geweigerd.

 

Betrokken bij moordaanslag Altea!

Ze hadden blijkbaar een getekend spaans document nodig om mij weer heimelijk het antipsychoticum toe te dienen verborgens als baby aspirine 100 mg in het officiële doosje en doordrukstrip. Hij was psycholoog zo vertelde Janne! Ik had voor ca. 7 maanden aspirine mee uit Nederland, speciaal extra gekregen van Apotheek De Drait in Drachten. Heimelijk via mijn juist zelf zieke vrouw(dissociatie/selectieve amnesie voor misbruik) geregeld samen met welke psychiater? Corrupte Frank van Es nog steeds? Ik begrijp nu waarom mijn vrouw in die tijd zo nieuwsgierig was naar mijn medicijnen! In opdracht medici om mij te verzwakken en als een halve zombie te laten rondlopen! Moordaanslag paar weken later in Altea gaat ook veel gemakkelijker na drogeren slachtoffer.

Zie post…

Fifth Murder Attempt Altea

Janne Geraets maakt heimelijk(!) foto wond moordaanslag oor!

Janne zelf wil met me praten op 12 juli 2016, hoewel ik me herinner augustus! AIVD kan datum in mijn emails hebben aangepast! Deden ze ook met boek! Boden geld voor wijzigen tekst met cruciale tekenen van document! Ook krantenartikelen worden voor veel geld aangepast zodat ze in de archieven niet terug te vinden zijn! Leve de Republiek!

Hij maakt heimelijk een foto van mijn oor, dus wist dat er een moordaanslag gepleegd was en wou zien waarom ik niet aan een zogenaamde hartaanval dood was gegaan!

Zie ook over Janne in post

J’Accuse Psychiater drs. Frank D. van Es UMCG

Als ik hem later op 20 juli 2018 in Albir daarmee confronteer ontkent hij het tekenen van het document, en de foto van mijn oor. Maar als ik hem beschuldig van werken voor AIVD en of Mol-X en geld daarvoor krijgen wordt hij plotseling rood en nerveus! Dus schuldig!

Deze man is zwaar corrupt en ik waarschuw iedereen rond Alfaz del PI, Albir,  Altea en Calpe voor deze misdadiger!

Binnenkort post over alle medici die mij hebben bedrogen! Alleen eerste 20 jaar of zo ben ik niet bedrogen door medici denk ik. Daarna door allemaal! Ook veel door Justitie, verkrachters, ouders, vriendin later vrouw, 3 broers en zuster, en schoonfamilie. Ongelofelijk, maar dat is alles in deze gruwelijke zwaar criminele zaak.

Levensgevaarlijke(moordaanslag) corrupte schoft die ook al weer misbruik maakte van mijn veel te positieve maar naïeve instelling!

ing. Hans Smedema, geisoleerd levend in exile in El Albir, Costa Blanca, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.