Rechtenforum.nl

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Rechtenforum.nl maakt Hans Smedema Affaire belachelijk!

De Post Uitdagende casus voor Advocaten werd door Hans Smedema op het Rechtenforum.nl gezet in een dramatische laatste oproep om juridische bijstand in deze huiveringwekkende ‘Dutch Queengate’.

Link naar casus Miljoenen Claim Staat der Nederlanden! op dit forum wat als doel heeft om juridische vragen te beantwoorden en/of door te verwijzen naar de juiste adviseurs, maar is helaas voor beginnende juristen! Gruwelijk is de manier waarop de ‘gevestigde orde’ op dit forum meent Hans Smedema te moeten behandelen. Zo wil een Dr. Dunno (verbastering van WeetNiet) direct al de hele Casus laten verwijderen zonder kennis te nemen van het onderliggende dossier, of door het stellen van vragen.

Alle vier zware posts zijn zonder enige verklaring door Rechtenforum verwijderd. Daarbij is cruciaal bewijsmateriaal laf vernietigd! Hans Smedema is de toegang tot het Rechtenforum.nl vanaf heden 21 oktober 2011 geweigerd! Een prachtig voorbeeld van het standaard laffe Nederlandse handelen, namelijk anti ehtisch denken, of Dutch Thinking zoals Hans Smedema het wereldwijd is gaan noemen! Huiveringwekkend! Hoger beroep zaak zal ook weer doodgezwegen worden natuurlijk! Gedwongen door Justitie met beroep op staatsveiligheid?

Hier nog de snel gewiste pagina’s van Rechtenforum uit Google cache:

 1. Rechtenforum.nl Miljoenen claim Staat der NederlandenTekst1
 2. Miljoenen claim Staat der Nederlanden Rechtenforum.nltekst2
 3. Vragen Hans Smedema affaire Rechtenforum.nltekst
 4. Oplossing Hans Smedema Affaire Rechtenforum.nltekst

Het principe ‘Onschuldig tot het tegendeel is bewezen’ en ‘ieder mens heeft recht op juridische bijstand’ blijkt voor hem en anderen daar ongeldig in het geval van de huiveringwekkende Hans Smedema Affaire!

Hier korte blik op de nog lopende disscussie daar zodat het ook voor de historie vast ligt op mijn Blog:

 1. Ik lurk al een tijdje op dit forum, maar ik moet toch zeggen dat, zelfs na mijn stages psychiatrie, ik zelden zo’n onsamenhangend verhaal heb mogen aanschouwen met steekwoorden als ‘Beatrix aansprakelijk’, ‘misdrijf van de eeuw’, ‘CIA medewerker’, ‘van historisch belang voor Nederland’, ‘verkrachting’ en ‘ontkenning vaderschap’. Juridisch (voor zover aan de orde) rammelt het sowieso aan alle kanten. Daarom is het advies aan TS om deze post gewoon in te trekken en zichzelf niet googlebaar te maken op de eigen naam en die van naasten om hem heen. En vervolgens hulp te zoeken bij een medisch professional voor zijn psychosen en wanen.
 2. Wat een grap dit. Volgens mij heeft onze Hans vroeger voor een bedrijf gewerkt dat horoscopen schreef… Zoveel wordt er geschreven maar echte informatie ontbreekt…
 3. Er zijn helaas veel mensen bij wie in de loop der jaren een steekje los raakt. Die denken dan de cirkel te hebben gekwadrateerd, een perpetuum mobile te hebben uitgevonden, of zien zoals hier allerlei merkwaardige samenzweringen. Cranks.
  _________________
  Hanc marginis exiguitas non caperet.
 4. Nou, zodra je begint over het aanklagen van de Koningin weet een advocaat ook zonder een dossier in te zien echt wel hoe laat het is…. En je verhaal zit vol met dit soort alarmbellen.
  _________________
  Hanc marginis exiguitas non caperet.
 5. Ik krijg een beetje plaatsvervangende schaamte hoor van je antwoorden Hans Ik had toch een nickname gekozen als ik jou was.Als je het allemaal al zo goed hebt geregeld en de beste advocaten achter je staan, wat doe je dan op een forum met mensen zonder kwaliteiten?
  _________________
  ~Tempora mutantur, et nos mutamur in illis~
 6. Dat moet dan wel een tijdje geleden zijn, want Audrey Wollfs is begin 2011 reeds vertrokken bij M, M, M & M Amsterdam.
  https://juridischdagblad.nl/content/view/10111/85/ 
 7. Deze post en de openingspost vertonen tenminste kenmerken van een grootheidswaan, bizarre wanen, psychoses, een (hypo)mane episode en een schizofrene stoornis. En om het af te toppen heeft hij wat namen gegoogled en een citaat uit een South Park aflevering genaamd ‘Terrance and Phillip – Not without my Anus (based on a true story)’, s02e01 voor de liefhebbers). Kortom, met de beste wil van de wereld geen touw aan vast te knopen en een feest voor elke co-assistent psychiatrie.Dat hij nog altijd reageer begrijp ik wel, dat jullie dat nog steeds doen verbaast me alleen wel.
  _________________
  Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
  — Herman Finkers
 8. Jij gelooft nu dat die jongens die geprobeerd hebben om inhoudelijk te reageren allemaal onder supervisie van Koningin Beatrix staan?
  _________________
  Veritas incognita ergo dubito.
 9. Ik heb een en ander vluchtig bekeken op zijn blog… Deze persoon is echt gestoord…Een plot van de Koninging om jou onvruchtbaar te maken en het in de doofpot stoppen???Wat een oetmeloen.
 10. Ahw, ik word niet geciteerd in je blog  Terwijl ik nog wel zo mijn best voor je heb gedaan!Overigens, mijn laatste colleges heb ik al achter de rug. Betekent dat dat het nooit meer wat met me wordt, Hans?Ach, als mijn carriere mislukt kan ik altijd nog de Koningin de schuld geven, toch?
 11. Ik vind dit eigenlijk allemaal wel erg fascinerend. Waarschijnlijk niet op de manier als TS dat wil maar ik val in de ene verbazing in de andere als ik sommige zaken lees. Beyond Bananasplit!!
  _________________
  ~Tempora mutantur, et nos mutamur in illis~
 12. Dan moet je ons een dossier, of in ieder geval de samenvatting van de samenvatting van de samenvatting van de samenvatting ervan, ter beschikking stellen. Zonder empirisch onderzoek te verrichten durf ik te stellen dat minstens 90% van de mensen die hier een juridische vraag posten in ieder geval een deugdelijk antwoord krijgen.Wanneer je je echter beperkt tot het beeld te scheppen van een slechte uitgave van Franz Kafka’s das Prozes, zonder een logische opbouw van feiten, omstandigheden en gebeurtenissen en er af en toe wat verwijtende kreten doorheen schrijft kunnen we je helaas niet volgen en dus niet serieus nemen.Als je op de dam gaat schreeuwen dat je tegen Koningin Beatrix in actie wilt komen wordt je weggehoond en vastgezet. Als je een logische opbouw geeft van hetgeen je precies hebt meegemaakt zul je hier genoeg mensen vinden die je zaak eens willen bekijken. Vanuit de kern bezien zijn we namelijk allemaal republikeinen;)
  _________________
  Veritas incognita ergo dubito.
 13. dr. Dunno Als er bij iemand een claim in te dienen is, dan is het m.i. wel bij Hans Smedema’s vader die ooit vergeten heeft een rubbertje om te doen.Ik heb veel gezien tijdens mijn co-schap psychiatrie, maar mijn god wat een gezwam.
  _________________
  Wie haar benen spreidt, spreidt gezelligheid.
  — Herman Finkers

Conclusie

Men neemt niet de moeite om kennis te nemen van het onderliggende dossier. Heel duidelijk blijkt hier dat  Rechtenforum.nl een site is voor BEGINNENDE JURISTEN! Het hele dossier op rechtenforum neerzetten is zinloos, eerst moet er een advocaat juridisch naar kijken! De uitspraken getuigen van stuitend gebrek aan kennis over hoe complex deze zaak in elkaar zit en een gebrek aan normen en waarden.

Asylum Judge Rex Ford Miami Florida noemde het na 4 a 5 lange zittingen geloofwaardig, Audrey Wolffs destijds bij Moszcowicz idem, psycholoog Joseph James Miami noemde het mogelijk en verklaarde Hans volledig gezond, psychiater Bruggeman UMCG noemde het ook mogelijk en na test Hans niet paranoïde of schizofreen, psycholoog Ellert Nijenhuis GGZ Assen idem.

Deze zaak kan bewezen worden met een doodsimpele DNA test als die dan NIET wordt vervalst dit keer, maar een bod 10.000 euro aan politierechter Jeroen van Bruggen rechtbank Leeuwarden op 9 februari 2009 werd afgewezen, waarbij nota bene GEEN advocaat aanwezig was gezien de weigering van de totale advocatuur in Nederland!

Latere opmerking: In 2014 bekend haar dochter dat de drie kinderen samen met schoonfamilie(3 artsen!) de DNA vaderschapstesten vervalst hadden door de swabs sluw te verwisselen!

En in 2003 werd door haar twee zoons de luchtfoto van 69 seks door AIVD-verkrachter Jaap Duijs met mijn weerloze vrouw(seksslavin) gewist uit mijn camera en mijn email tegen mijn uitdrukkelijke wens in! Tijdens zittingen en officieel verhoor liegt Jaap rustig dus dat hij nooit seks met mijn vrouw gehad had! Tientallen getuigen!

Later zet ik gezien hun verzoek om meer details toch de Post ‘1.2 Misdrijven chronologisch’ op Rechtenforum.nl en vervolgens weer uitsluitend negatieve berichten en wat later verwijdering van alle berichten, zonder opgaaf van reden! Zitten op rechtenforum uitsluitend mensen met slechts een half brein die blijkbaar niet ethisch kunnen denken?

Prachtig voorbeeld van het door mij geïntroduceerde begrip ‘Dutch thinking’ of anti ethisch denken!

Schuldig ZONDER recht op verdediging!

Sinds januari 2004 zoekt Hans Smedema vergeefs naar juridische bijstand in deze zaak. Alle acties moeten door hem daardoor ZONDER juridische bijstand uitgevoerd worden, wat ‘men’ op rechtenforum blijkbaar prima vindt hoewel tegen de rechten van de mens!  Het enige succesje was het strategisch opzettelijk uitlokken van een laster en smaad zaak tegen hem, waardoor inderdaad mr. Audrey Wolffs van destijds kantoor mr. A. (Bram) Moszcowicz bereid bleek om hem in uitsluitend die hoger beroep strafzaak te verdedigen. Van het hoger beroep is echter sinds 9 februari 2009 NOOIT meer iets vernomen zonder opgaaf van redenen! Doofpot! Koningin is belangrijker dan slachtoffers!

Via deken verzoeken om aanwijzen van een advocaat sinds 2004 liep op niets uit omdat Ad Speksnijders niets wou of mocht(beroep staatsveiligheid) doen. Hof van Discipline en Raad van Discipline procedures(weer zonder advocaat natuurlijk) met verzoek aanwijzing advocaat, binnen de advocatuur zelf liepen ook op niets uit.

Dus ondanks het hebben van recht op miljoenen van de Nederlandse staat en/of wellicht anderen, blijkt het daarmee onmogelijk om die via een advocaat hard te maken.

De hoger beroepszaak die al op 9 februari 2009 een aanvang nam, is nog steeds in de doofpot. Ik verwacht daar ook niets meer van en ben dus weer begonnen met het uitlokken van laster en smaad rechtszaken tegen mijn persoon. Dat ik Koningin Beatrix van ‘Hoogverraad’ beschuldig en veel meer, zou toch tot een strafzaak wegens ‘Majesteitsschennis’ moeten leiden lijkt mij. Mijn beschuldigingen zijn veel ernstiger dan die van Erwin Lensink en zijn waxinelichthoudertje.

Waarvan akte…

Hans Smedema, Nederlands vluchteling, Xalo/Jalon, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.