Valse aangifte Klazien Jansma

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Valse aangifte strafzitting zuster Klazien Jansma


Toch een paar meer Proces-Verbalen PV’s hier noemen.

Het is zo bizar, te gek voor woorden, maar ik zal het toch proberen.

Hier het PV van Klazien J. uit Steenwijk, de gewetenloze zuster van mijn weerloze vrouw. U weet wel, die de vrucht afdreef in 1975/6, zonder ons te waarschuwen, dat mijn vrouw verkracht werd en er later niets meer van wist. Of Hans waarschuwen dat hij onvruchtbaar gemaakt was in 1972 door de psychopathische verkrachters. Dat wist zij natuurlijk wel, maar vond het niet nodig om haar bloedeigen zuster dat even mee te delen en er voor te zorgen dat haar zuster therapie kreeg, of in ieder geval haar zwager.  Ondergetekende Hans Smedema dus. Een paar weken eerlijk zijn en integer met wat therapie en Hans had geen last meer gehad van ernstige verdringing van al het misbruik en juridisch gezien verkrachtingen van zijn weerloze vrouw! Eigen kinderen had dan ook nog steeds gekund!

Nee liegen en bedriegen vond dit gruwelijke monster veel beter, samen met mijn gewetenloze broer mr. Johan Smedema uit Gennep, zwager Tjitte de Jong uit Norg met mijn zuster Rinneke, en haar zuster Betty J. uit Wijk bij Duurstede.

In J’Accuse Klazien J., zie bij Pages, heb ik alles behoorlijk uit de doeken gedaan.

Maar hier presteert Klazien J. het, om aangifte te doen van het feit dat Hans Smedema waanzinnig is! Letterlijke tekst in haar brief van 27 maart 2008 ‘Mijn zwager lijdt aan een waanstoornis en alles wat hij op zijn website stelt is niet waar!’ Maar in het offciele PV staat helemaal niet meer dat het niet waar zou zijn! Juridische heel slim en zoiets kunnen onnozele politie lieden NOOIT waarnemen! Dus voor alle duidelijkheid, dit monster uit voorheen Meppel en nu Steenwijk, weet dat haar zwager onschuldig is en de waarheid spreekt, maar is zo gewetenloos en meedogenloos, dat ze het prima vindt dat nota bene de echtgenoot van haar bloedeigen zuster door heel Nederland en zijn zakelijk netwerk als een waanzinnige wordt gezien en spitsroeden kan lopen om een advocaat te krijgen. Wat nog steeds niet gelukt is! Niemand die dit nog kan geloven.

Klazien J. nam persoonlijk een brief van een klokkenluider mee uit ons huis in Drachten die het verhaal van Hans Smedema juist bevestigde! Kinderen niet van Hans, Hans onvruchtbaar, psychiaters betrokken, geheime file bij GGZ Drachten aanwezig! Toch stelt ze valselijk in haar brief, dat het hele verhaal van Hans Smedema NIET waar zou zijn! En hij ook nog lijdt aan een waanstoornis! Zie liegt dus openlijk en met medeweten van justitie en ze wordt NIET aangeklaagd!

Pas op! Het volgende is een rechtstreeks gevolg van dit kwaadaardige monster! Mede aanklager Rieks P.(Klazien werkt daarmee samen bij de aanklachten!) verkracht mijn weerloze vrouw gedurende een jaar(!) en verwekt een kind bij haar. Als hij komt verweert mijn vrouw zich nog en moet dus Rieks P. voldoende dwang uitoefenen om haar in de dubbele of emotionele persoonlijkheid te krijgen zoals hij van zijn baas Hans van der Heide uit Leeuwarden heeft geleerd! Dochter van nog geen vijf jaar ziet nota bene meerdere malen kans om mij via mijn secretaresse Stella van Arkel te bellen!

‘Boze meneer, mama kleertjes uit! Papa gauw komen en boze meneer wegjagen!’  Maar omdat het kwaadaardige monster uit nu Steenwijk, Klazien J. voor Hans en zijn weerloze vrouw verborgen hield dat die ernstig ziek waren en zij gemakkelijk kon worden verkracht, kon ik mijn vrouw en mijn arme dochter NOOIT helpen. Ik verdrong het ter plekke allemaal! Dochter hysterisch later bij thuiskomen. ‘waarom papa niet gauw komen en boze meneer wegjagen?’

En dit is maar één voorval! Deel 2, ‘Onmogelijke Flashbacks’ staat er vol mee! En politie, OM en justitie weigeren categorisch ieder onderzoek op grond van een handtekening van de achterlijke Koningin Juliana!

Advocaten durven Hans Smedema niet bij te staan. Hans Smedema, met twee HTS diploma’s en het Advanced Management Program van Nijenrode, oud directeur van Ingenieursbureau IHN in Leeuwarden, Oud voorzitter Rotary Leeuwarden-Zuid, waar Henk Kroes en kamerheer Rienk Wegener Sleeswijk o.a. ook  leden van waren, headhunter in Noord Nederland met een prima inkomen, die dus uitsluitend zijn baan verloor omdat Klazien J. uit Steenwijk  loog en bedroog, en hij mag van haar blijkbaar opgesloten worden? En schadevergoeding betalen aan de verkrachters van zijn weerloze vrouw en daarmee de vaders van hun kinderen!

En ja, als je de stukken ziet, dan hebben rechercheur Bolier en Officier Justitie Rietveld inderdaad besloten, dat Hans Smedema waanzinnig moet zijn en dus GEEN recht heeft of hoeft op doen aangifte, verdediging of een onderzoek.

Enkel de daders met een duidelijk motief voor liegen en bedriegen zijn gevraagd, verder niemand! Mijn vrouw kan niet anders dan op grond van de leugens van haar zusters en justitie mij ook voor gek verklaren, speciaal gezien haar dubbele persoonlijkheid die nog steeds niet behandeld kan worden door de leugens en het bedrog!

DNA- test? Onderzoek naar bestaan doofpot bij mr. Ruud Rosingh? Bij de drie rechters van procedure 337/87 en de beide advocaten? Waar tijdens de mondelinge zitting de brief van de CIA werd getoond die alles wat Hans beweert bevestigd? Huh…? Onderzoek…? Hoezo…? Wat bedoel je…, je was toch gek…? Moeten we dan ook nog checken of het wel klopt? Nee, daar kunnen we niet aan beginnen hoor, we nemen altijd aan of iemand schuldig is, anders kost het zo veel extra tijd…!

Maar later bevestigd haar dochter pas in 2014 dat de drie kinderen zelf hun eigen vrijwillige DNA vaderschapstesten hadden vervalst door simpel de swabs even te verwisselen met die van schoonfamilie Snieders. Waar nota bene drie(!) artsen in zitten! Hoezo eerlijk en artseneed?

Zie post Kinderen vervalsten zelf hun eigen DNA-test!

en zie post Verkrachtingsfoto’s in geheim vak speciaal bureau!

Hier de brief en het PV van  Klazien J.:

 

 

Maar in de dagvaarding stond letterlijk

Dat voornoemde Klazien J. de ongeboren vrucht bij zijn, verdachtes, vrouw heeft laten afdrijven met een chemisch middel en/of met vrienden en/of familie de samenzwering ‘Groep Mengele’ heeft opgericht en/of zijn, verdachtes, vrouw heeft laten verkrachten.’

Ze durft de ontkenning van die uitspraak blijkbaar niet in haar brief en PV op te laten nemen! Ze vertelde mij al vroeg dat ze al lang bij advocaten geweest waren, en die hebben haar blijkbaar geadviseerd om het zo precies te zeggen. Juridisch zegt nu het OM namelijk dat Hans Smedema het(ongeboren vrucht afdrijven) zelf zegt. Zij ontkent het dus niet! Het OM had het haar moeten vragen. Heb je wel of niet die vrucht bij je bloedeigen zuster heimelijk afgedreven?Maar die hufters bij het OM hebben dat natuurlijk opzettelijk nagelaten! Waarom? Opzet! Hans moet hangen en verder moet iedereen vrijuit gaan. Dus vooral geen lastige vragen stellen waardoor dit uit kan komen!

Hier is Klazien zo zielig en bang voor haar eigen baan en inkomen, maar toen Hans Smedema zijn veel betere baan en hogere inkomen in januari 2004 al verloor door haar(!) bedrog, was ze in geen velden of wegen te bekennen! Laat staan de verkrachtingen sinds 1972 onmogelijk maken door te waarschuwen. Het monster uit Steenwijk. Ze gaf mijn weerloze(!) vrouw zelfs even aan haar(!) minnaar tijdens douchen na tennissen in Drachten!

Dit is zo gewetenloos en pure opzet. Hoe verdedig ik me tegen dit slag schoften? Tegen een partijdig OM? En zonder een advocaat? Die durven blijkbaar nog steeds niet. Waarom niet? Het is immers al voldoende bewezen. Het is statistisch onmogelijk dat er bij mij bij beide zaadleiders een gap te voelen is en bovendien een litteken, wat achteraf een huidplooi genoemd wordt, moet worden weggebrand en ook nog door een politie fotograaf op de foto moet, maar dan heimelijk! Dit mag je niet zien Hans Smedema.

Het afdrijven van die vrucht rond 1975/76 wordt door Klazien J. uit Steenwijk dus helemaal niet bestreden, en zal in het vervolg dus als bewezen en vaststaand feit beschouwd kunnen worden! En ze ontkent veel meer niet in het officiële PV, wat dus ook als bewezen en vaststaand feit beschouwd kan worden.

Zie Post J’Accuse Klazien J.!

Ben ik de laatste Nederlander die nog kan nadenken?

Later meer…

Hans Smedema

Copyright 2009 Hans Smedema, Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.