Dagvaarding 24 augustus 2015 13.30 uur!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Dagvaarding 24 augustus 2015 13.30 uur!

Pas gisteren 14 augustus ontving ik de dagvaarding voor het vervolg op de eerder geschorste zitting politierechter Rechtbank Leeuwarden! De brief was van 29 juli!

Gaat weer om:

  1. Belediging rechercheur Bart van Someren politie Drachten, die immers weigerde om mijn aangiften op te nemen. En om ook maar enige verdediging toe te staan, naast bedrog tijdens het verhoor en in het StamPV.
  2. Belediging Jaap de Vaginajager, drs. Jaap J. Duijs uit Drachten. De pedofiel die onschuldige meisjes drogeert, stiekem video’s daarvan maakt zodat hij later terwijl hij masturbeert verlekkerd nog eens kan kijken hoe hij gepijpt werd, of hoe hij haar ontmaagde. Hij heeft het totaal onschuldige weerloze prachtig meisje tot prostitutie aangezet en haar hele leven vernietigd. Net als dat van mijn ex-vrouw en vele ander meisjes en vrouwen uit Drachten en omstreken die hij heimelijk drogeerde. Hij was informant voor Justitie en had afluisterapparatuur in onze woning, zodat hij misbruik kon maken van wat het weerloze meisje in vertrouwen mij mee had meegedeeld. bij haar verzoek om advies en hulp. Hij wordt natuurlijk beschermd door justitie en Koninklijk huis om uitkomen van deze grootste samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis te voorkomen. Geen verdediging toegestaan, waarvan hij op de hoogte is en sluw gebruik van maakt.
In naam des laffe corrupte Konings!
In naam des laffe corrupte Konings! Criminelen worden beschermd en slachtoffers mogen creperen!

Zie mijn Post

Politierechter 28-4-2015,

met daarin de heimelijk door mij opgenomen 180Mb file van het verhoor waarbij ik werd gemangeld en Bart weigerde om ook maar enige verdediging toe te staan, of mij ook in staat te stellen om aangifte te mogen doen. Wat sinds 2000(!) immers wordt geweigerd, om het laffe en corrupte onschendbare(!) Nederlandse Koninklijk huis nog wat meer te beschermen ten koste van de creperende slachtoffers.

Ook het hele procesdossier van 10 Mb is daar te downloaden. GEEN enkele verdediging is daarin toegestaan! Niets is onderzocht, alles wat ik hun heb verteld ter verdediging is volkomen genegeerd! Zware mensenrechtenschendingen!

Geen advocaat en geen verdediging toegestaan!

Ik heb nog een week om een advocaat te zoeken die dan kan, de grootste samenzwering en doofpot uit de Nederlandse geschiedenis in een paar dagen zich eigen moet maken, geen tijd meer heeft om getuigen op te roepen, en om geld te vinden om er heen te vliegen! Het is op maandag 24 augustus om 13.30 Rechtbank Leeuwarden, Zaailand 102, 8911 BN Leeuwarden. Ze willen dus duidelijk dat ik niet kom! Dan is het bedrog simpel door hun uit te voeren, want niemand die het in Nederland wat kan schelen!

Eerdere zoektochten naar een advocaat hebben nooit iets opgeleverd, behalve mr. A. (Bram) Moszkowicz die direct nadat hij mijn zaak aannam, zwaar werd aangevallen door justitie en belastingdienst om het toch al onschendbare laffe corrupt Nederlandse Koningshuis, nog wat meer te beschermen, terwijl wij als slachtoffers daarvan mogen creperen. Sindsdien niemand die het durft op te nemen tegen dit corrupte Koninklijk huis. Het leven van mij en mijn nog argeloze vrouw, beide zwaar getraumatiseerd door wat ons werd en nog wordt aangedaan, is totaal verwoest. Veel erger dan beroemde Fred Spijkers en Willem Oltmans verhaal. Sinds de vorige zitting dan ook niet meer gezocht, wel op Nurecht.nl mijn zaak gemeld en om een advocaat gevraagd, maar niemand heeft zich aangeboden.

Raad voor de Rechtsbijstand weigert ook laf om voor zaken zoals deze, waarbij een slachtoffer zonder geld het moet opnemen tegen de corrupte Staat der Nederlanden met ongelimiteerde middelen, een speciale regeling te maken. Ze hadden ook buitenlandse advocaten moeten financieren, maar ze zijn te laf, corrupt en onethisch om dat te doen.

Zie Post Bezwaar Raad voor de Rechtsbijstand

Geen geld door fraude GGN!

Terwijl ik in Albir in Spanje zit zonder geld, want CJIB int via deurwaarder en incasso bureau GGN op grond van fraude tijdens eerdere schijn(!) zittingen, iets van 7000 euro boete te betalen aan de verkrachters van mijn vrouw. Die dat ontkennen, maar waarvan één, Rieks Perdok uit Roden zelfs de vader van een zoon is. Dus doodsimpel te bewijzen als er sprake zou zijn geweest van een eerlijke rechtsgang. Laffe en corrupte Koninklijk huis gaat voor de creperende slachtoffers. En alle ambtenaren, laffe politici en laffe ministers moeten mee helpen het toch al onschendbare Koninklijk huis nog meer onnodig te beschermen voor het uitkomen van hun misdadige handelingen.

Kosten zouden ruim 400€ zijn, nog zonder eten en drinken wat dan veel duurder zou worden in restaurants en zo, als ik daar bij mijn nu ex-vrouw mag logeren, en zij mij naar en van de Rechtbank wil halen en van en naar NS Heerenveen  voor mijn vluchten van Alicante naar Amsterdam en terug.

Dan loop ik nog het risico dat ze mij direct aanhouden omdat ik nog drie maanden moet zitten, wegens mijn heldhaftige en moedige beslissing om geen gevolg te geven aan het vonnis na schijnzittingen en de fraude door justitie en rechters, om de namen en dergelijke te verwijderen van deze Blog hanssmedema.info. Terwijl ik in Spanje nog de bescherming heb van bezwaar tegen de eventuele uitzetting wegens fraude en zware mensenrechtenschendingen tijdens politieke schijnzittingen in Nederland! Die heb ik daar in Nederland niet!

En uit de vorige zittingen en de tientallen verzoeken om een diepgaand onderzoek naar deze zaak, weet ik al dat er weer GEEN enkele verdediging is toegestaan, om het laffe Koninklijk huis tegen negatieve publiciteit te beschermen!

Het onder die omstandigheden zoeken naar een advocaat is zwaar traumatiserend voor mij geworden. Steeds maar weer alles moeten uitleggen en zonder harde bewijzen van de doofpot, die immers alleen blijkt uit wat de Staat en Justitie weigeren om te doen! Weigeren namelijk doodsimpel DNA-testje en iedere verdediging.

 

Dagvaarding!

Hier de nieuwe dagvaarding met nog een week voorbereiding(!) en weer zonder advocaat, die immers weigeren of vooraf wegvluchten:

Dagvaarding24082015

dagvaarding240820152

 

Zie mijn Post Advocaat trekt zich tijdens zitting terug!

Dus ik had een voorbereiding destijds, maar die advocaat weigerde om ook maar iets te doen en trok zich terug aan begin zitting.

Wel of niet naar de zitting?

Ik leef nu van de creditcard van de Rabobank Drachten. En alles kon net goed gaan eind deze maand als de huur weer betaald moet worden en de vorige creditcard periode(1500€ incl. Scooter 1150€) moet worden betaald. Want een krediet is onmogelijk door de op fraude gebaseerde boete van 7000 euro van CJIB/GGN die bij BKR natuurlijk staat ingeschreven. Ook betaalt Dickmanns Rent a Car de borg nog niet terug van de tweede huur auto in juli. Als die rond 24 of 27 terug komt, gaat alles goed. Maar omdat die terug komt in de volgende periode, moet ik dus 950€ cash opnemen en storten bij de Rabobank.

Allemaal het gevolg van diefstal 300.000 euro in 2011/12 door André de Rat en Joke de Onnozele!  Oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten. Ik had anders mijn pensioen kunnen herstellen, maar door hun corrupte bedriegende opstelling dus niet.

Zie post Opgelicht voor 300.000 euro in de Spaanse Jalon vallei!

Maar nog 400 of eigenlijk 500€ met alle kosten, extra via de creditcard om naar een schijnzitting van de corrupte Nederlandse staat, justitie en rechtbank Leeuwarden, geeft grote problemen, want red ik niet op met slechts 507 AOW door beslag en fraude door GGN! En ik zou dat pas in de volgende periode na 21 augustus moeten boeken, want in deze periode moet het al op 27 augustus betaald worden. Kosten zullen in het weekend veel hoger worden. En ik moet eigenlijk zaterdag 22 of uiterlijk zondag 23 vliegen.

Als justitie dat beslag zou opheffen voor een maand of twee, zou het wel lukken. Of ze moeten even 1000€ overmaken op mijn Raborekeing NL73Rabo0143554182 tnv H. Smedema, Alfas del Pi, dan kan het wel. Ze zijn mij nog de vergoeding van het onschuldig vastzitten in P.I. Ter Apel schuldig dat hoger is.

En ga ik wel of niet nog even op zoek naar een advocaat? Waarvan ik weet dat het zinloos is, omdat ze niets mogen doen door de zogenaamde staatsveiligheid om het laffe en corrupte Koninklijk huis te beschermen?

 

Geen advocaat tijdens zitting!

Hulp zoeken van advocaat is zinloos weet ik, dus doe ik niet meer, maar dat geeft ook geen mogelijkheid om in hoger beroep te gaan! Verlies staat vast omdat ik buiten de wet en vogelvrij ben verklaard door Koningin Juliana rond 1975. Dus geen enkele verdediging en dus veroordeling. Simpel. En welke advocaat durft deze zaak nog aan nadat Bram Moszkowicz totaal kapot is gemaakt?

Kom hoogstwaarschijnlijk niet naar de zitting!

Alles overziende is het financieel onmogelijk om de kosten op te brengen door de fraude tijdens eerdere zittingen en de daarop volgende boetes van totaal al 7000€, en het feit dat alle advocaten dit niet aandurven.

Onze hele pensioenpot van 250.000 euro is opgegaan aan ons vechten tegen een onbekende zich verbergende vijand, die onze eigen staat en Koninklijk huis blijkt te zijn! Als ons dat was meegedeeld waren wij al in 1975 uit Nederland gevlucht en hadden nog eigen kinderen kunnen krijgen!

Verlies van top positie als headhunter in Noord Nederland gaf verlies van 140.000 euro per jaar, klein deel gecompenseerd door uitkering Amersfoortse.

 

Weer nieuwe boetes!

Dus ook geen hoger beroep en dus direct boetes van 1500€ ieder die ik weer correct als altijd weiger te betalen omdat het gebaseerd is op fraude en corrupt handelen Justitie en rechters zelf.

 

ing. Hans Smedema, Albir, Costa Blanca, Spain.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.