Advocaat trekt zich tijdens zitting plotseling terug!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Advocaat trekt zich tijdens zitting plotseling terug!

Mr. Heiko Eckert uit Groningen trok zich tijdens de zitting(juridisch net voor) politierechter rechtbank Leeuwarden vanmorgen 28-4-2015 plotseling nerveus(!) terug! Hij liep de zaal uit en liet zijn cliënt Hans Smedema stomverbaasd in de steek.

Had te maken met publicatie van de vorige Post

Politierechter 28-4-2015 Rechtbank Leeuwarden

Dus zat ik voor de tweede keer zonder advocaat tijdens een politierechter zitting. Net als op 9-2-2009 bij de corrupte politierechter Jeroen van Bruggen ook van rechtbank Leeuwarden, die mij iedere verdediging ontzegde(!) en zelfs geen advocaat toestond. Dus mij onschuldig en weerloos(!) veroordeelde tot 3 maanden voorwaardelijk en boete(liep op tot 6800) te betalen aan nota bene de verkrachters van mijn weerloze en nog steeds argeloze zieke vrouw met dissociatie.

Aanhouden zitting

Ik moest dus wel aan de vrouwelijke (mooie) rechter om aanhouding verzoeken, want ik ben geen jurist en had mijn voorstel pleidooi aan Heiko gezonden. In de verwachting dat hij immers voor het juridische stuk zou zorgen. Hoewel ik ondanks aandringen geen pleidooi vooraf kreeg te zien en dus ook geen enkele notie had hoe(en of) hij mij wou verdedigen. Dus groot(!) risico van mijn kant op fouten. Maar ik vind dat je een advocaat zoveel mogelijk op zijn eigen manier moet laten werken, en heb me na twee of drie keer aandringen en waarschuwen, bij geen enkele informatie vooraf(!) neergelegd. Immers onder alle omstandigheden zou zichtbaar worden of van een eerlijke rechtsgang sprake was, ja of nee!

Maar ik was dus ook totaal onvoorbereid op deze nogal laffe plotselinge abnormale wending. Je laat toch niet zomaar een cliënt tijdens(juridisch vlak voor) de zitting nog in de steek? En loopt de zaal uit? Uniek? Maar dat is alles aan deze groteske zaak. Hij had wel iets van te voren gezegd over vertrouwensbreuk door publiceren hele dossier in vorige post, maar niet dat hij gewoon zou weglopen. De Dutch Queengate. Staatsveiligheid zogenaamd in het geding.

Ik kon mij nu niet alleen zonder voorbereiding en schriftelijk degelijk pleidooi verdedigen tegenover een politierechter die alleen maar in een paar minuten denkt deze zaak even(!) te doen. De grootste en langstdurende samenzwering uit de geschiedenis van Nederland.

Achteraf had ik gewoon de zitting moeten laten doorgaan heb ik nu later alles overwegende bedacht. Dat was veel beter en eenvoudiger geweest. Het is net als iemand met een gebroken been, vragen om toch hard te lopen.

Maar tijdens die zitting kon ik die moeilijke afweging nooit zo snel maken met mijn PTSS(verdringing van zaken) die op heftige en/of emotionele momenten mijn brein juist vertraagd.

Ik had geen pleidooi en geen stukken bij me. Ook wist ik van te voren dat er geen enkele verdediging zou worden toegestaan gezien de doofpot, dus veroordeling en dus moest ik dan alleen hoger beroep aantekenen. Maar moest dan binnen twee weken weer een advocaat zoeken. Wat onmogelijk is, dus veroordeling door politierechter is daarmee definitief! Dat alles liet mij vragen om aanhouding wat mij het veiligst leek. Maar achteraf foutief lijkt.

Immers nu moet ik uit Spanje speciaal terugvliegen naar Leeuwarden voor een zitting. Alleen als ik er ben kan ik schrijven over de huiveringwekkende samenzwering en vervolging tegen mij en mijn weerloze nog argeloze vrouw. Waarom heeft mijn advocaat mij kafkaësk niet beter gewaarschuwd vooraf? De beste mogelijkheden voor mij even doorspreken? Dat had toch nog ruim gekund? Het is weer het oude liedje, Hans Smedema wordt iedere cruciale informatie over wat er gebeurd kafkaësk onthouden. Dat is al zo sinds 1972, en is nog steeds het geval. Als je de lange lijst ziet is het niet te bevatten hoeveel lieden Hans cruciale informatie steeds maar weer onthouden. Wat ons lijden alleen maar erger maakt en daardoor een voortdurend misdrijf sinds 1972 en vermoedelijk de langste marteling ooit tegen een onschuldig verliefd stelletje is geworden.

Dat is door de overigens aardige en blijkbaar integere rechter toegezegd, ook mr Mous OvJ/OM had correct geen grote bezwaren, en nu is de zaak aangehouden tot over een maand of twee drie. Met het dringende verzoek aan mij om voor een advocaat te zorgen, wat moeilijk zou worden, heb ik de rechter uitgelegd. Sinds 2004 weigeren vele tientallen advocaten, heel Trip Advocaten met destijds 100 man weigerde in 2004 bij monde van mijn advocaat in vele andere zaken partner Justus Werle, gebroeders Anker weigeren al 10 keer sinds 2004, en Bram Moszkowicz hebben ze volledig kapot gemaakt nadat hij mijn zaak wel aannam. Hij gaat vermoedelijk de politiek in om deze zaak door tweede kamer vragen alsnog op te blazen? Kan overigens alleen als hij GEEN trouw zweert aan het laffe Koninklijk huis.

Zie o.a. Post Fraude Anker & Anker Advocaten Leeuwarden!

Unmaskthecorrupt

Reden

Als reden geeft mr. Heiko Eckert plotseling op dat ik het procesdossier heb gepubliceerd! Wat al op 25 april plaatsvond. Terwijl ik al sinds 2008 het hele dossier met alle politie/OM files publiceer! Ook bij Bram Moszkowicz die daar geen enkel probleem mee had. Liever rechtop sterven, dan op de knieën leven. Dus mijn handelwijze is consistent sinds 2008 en was bij hem bekend of had bij hem bekend moeten zijn! Ook in ons gesprek op 13 april in Groningen uitgebreid meegedeeld dat ik alles wel moet(!) publiceren en waarom. Immers art. 261 lid 3 gaat daarover. Hij wist dat asielrechter Rex J. Ford in Miami mij had meegedeeld dat na diens onderzoek en gezien mijn extreme situatie(!), ik volgens hem alles wel degelijk mocht publiceren. Immers ik probeer fraude bij Justitie Nederland zelf te bewijzen. Dus een drogreden? Werkelijke reden is waarschijnlijk dat deze zaak door de staatsveiligheid en betrokkenheid Koninklijk huis voor advocaten gevaarlijk is? Door hun foute eed van trouw aan het laffe Koninklijk huis moeten ze aan deze fraude meewerken? Daarom weigeren tientallen advocaten en hele kantoren? Sinds 2004 zoek ik vergeefs.

HeikoEckertAlleenInzage

 

Dus dat het normaal gesproken niet mag, is in mijn geval helemaal niet van toepassing.

De hele zaak gaat nu juist om het feit dat ik gedwongen(!) ben om alles te publiceren!  Alle rechtszaken gaan daar over en nergens anders over. Dus waarom dan deze plotselinge nerveuze abnormale wending? Wat zit hier werkelijk achter? Ik weet dat mijn openheid een geweldig machtig wapen is in de strijd tegen corruptie. Corrupte lieden houden niet van transparantie! En hier is OM en politie corrupt bezig. Maar dat hoeft toch een advocaat niet zo nerveus te maken, dat hij tijdens de zitting het opgeeft? Dus begrijpen doe ik het nog niet.

Vlak voor de zitting vertelde Heiko mij overigens nog dat de tenlastelegging nog even zou worden uitgebreid met nieuwe punten. Hij stelde dat dat mocht, wat ik maar erg vreemd vond. Want je kunt je dan toch niet meer goed voorbereiden? Klopt dat wel?

Geen informatie over de heimelijke zitting!

Ook stelde Heiko nog dat hem iedere informatie over de heimelijke eerdere zitting mbt rechercheur Bart van Someren op 4-12-2013 hem NIET werd verstrekt! Wat hem ook nerveus gemaakt zal hebben. Als advocaat werd hem cruciale informatie onthouden! Laffe Koninklijk huis is veel belangrijker dan de onschuldige burger slachtoffers sinds 1972.

Zie Post Rechtbank Leeuwarden weigert kopie heimelijk vonnis!

Scheiding

De verraders, oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten.
De verraders, oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten. 300.000 euro gestolen en geen vervolging! Foto direct na hun succesvolle diefstal en kopen Jaguar en o.a. duur Horloge. Hun tevredenheid over hun heimelijke diefstal straalt je tegemoet en was reden dat ik argeloos en naïef eerst een foto wou maken, voor ik zijn gratis(!) biertje aannam. Scheiding was ook niet gebeurd als ik dat geld en die bewijzen gewoon had gehad! Foto op 15-4-2012 om 19.37 in Casa Aleluya in Jalon.

Ook rechter meegedeeld dat ik over een week officieel gescheiden ben(dus op grond van fraude door justitie!) en dat ik per 1 juni naar Spanje verhuis. Daar kon ik wel direct een appartement huren. Anders ben ik zonder vaste woon en verblijfplaats en moet wellicht in een park ergens slapen.  Ik heb alleen nog een koffer met wat zomerkleding, dus Spanje is enige mogelijkheid. Ik blijf wel zo goed mogelijk voor mijn ex-vrouw zorgen overigens. Zeker als ik toch nog de miljoenen van de Staat der Nederlanden krijg. Ik zal moeten leven van een 1100 netto of lager per maand wegens beslag op AOW door CJIB/GGN, terwijl de misdadigers André Gruters en Joke Laven uit Houten 300.000 euro van mij gestolen hebben en onrechtmatig(!) weer NIET vervolgd worden. Ik verdiende 140.000 euro per jaar voordat justitie mij ging vervolgen en mij iedere informatie onthield. Mijn arme argeloze zieke vrouw komt in de bijstand per 1 juni 2015! Ze zal geld moeten lenen van de kinderen omdat pas begin juli bijstand ingaat tot haar pensioendatum. Dus een anderhalf jaar, of ik kans zie om de Staat der Nederlanden tot een voorschot op de schadevergoeding te dwingen.

Verraden!

Zie Post Opgelicht voor 300.000 euro in de Jalon vallei!

of Post Ook bedrogen door Hans en Marian Stigter!

en o.a. Post  Scheiding gevolg verraad, oplichting en diefstal!

Huiveringwekkend is de meedogenloze criminele manier waarop wij als echtpaar door André Gruters en Joke Laven uit Houten zijn verraden. Net als bij Anne Frank, waar deze zaak wat op lijkt. Daar zoekt men nog steeds naar de verraders, maar hier zijn die gelukkig allemaal bekend. Ook in de beroemde Dreyfus affaire was een verrader mol de oorzaak van zijn onschuldige jarenlange lijden.

Jarenlang hebben die mij al sinds 2010 voor judaspenningen verraden, argeloos voor de gek gehouden, en alle informatie direct doorgespeeld naar mijn broer mr. Johan Smedema de Godfather  en initiatiefnemer doofpot van de familiemaffia met een direct contact binnen justitie met een mol/verrader. Wellicht Demmink of iemand uit zijn omgeving? En ze stalen dus ijskoud 300.000 euro en cruciale bewijzen of documenten van mij in Jalon met toestemming en bescherming door justitie!

Dat maakt de tevreden grijns op hun gezichten heel begrijpelijk, toen ze net terug kwamen uit Nederland met hun nieuwe Jaguar met leren bekleding en het dure horloge dat Hans Stigter nog in Zwitserland voor André had gekocht toen hij toch daar die 3 ton moest witwassen. Horloge viel niet op bij de grens natuurlijk. Logische tevreden grijns als je nu achteraf weet dat justitie hem heimelijk beschermde! De tevreden hypocriete criminele oplichters grijns was zelfs voor mij als naïef argeloos slachtoffer, zo abnormaal, dat ik hem verzocht om het ‘gratis(!)'(net 3 ton gestolen) biertje nog even vast te houden zodat ik die prachtige foto van hun kon maken op 15 april 2012 om 19.37 in Casa Aleluya in Jalon.

En als ik nu kijk naar ons lijden sinds 1972, geen geld meer, scheiden op grond van ook hun fraude, weer op twee plaatsen leven en mijn arme weerloze vrouw in de bijstand, dan vervloek ik deze corrupte schoften en de andere betrokkenen.

Later meer…

ing. Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.