Leven in Albir! Zoek leuk Speeltje!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Leven in Albir! Zoek leuk Speeltje!

Hans Smedema in El Arenal bij Javea.
Hans Smedema in El Arenal bij Javea.

Inmiddels bijna drie maanden in Albir aug. 2015, maart 2016 bijna jaar, net ten noorden van Benidorm en vlak naast Altea en dan Calpe.

Voor de juiste sfeer in zij kolom ‘I want to know what love is!’ Foreigner.

Albir blijkt goed gekozen, want veel te doen, en minder druk dan Benidorm zelf waar ik wel eens even naar toe ga. Javea ook mooi ligt wat te ver van alles af en het strand daar is erg slecht geworden op het ronde Arenal na dan.

Scooter bevalt echt prima, is hier veel handiger in de stad en omgeving dan een auto die je heel moeilijk kunt parkeren in het hoogseizoen. Soms zijn ze een uur bezig om een plekje te vinden en weer terug te lopen. Je gaat nu voor je plezier een eindje rijden en ergens even rondwandelen. Je parkeert dat ding bijna altijd bijna voor de deur waar je wilt zijn. Parkeren kost ook niets. Dus onder de huidige moeizame omstandigheden voor mij het beste tot het geld van de schadevergoeding of boek- en filmrechten binnen komt.

HansScooterVoltanken is 7 liter, dus meestal 5 of zo en kost dan 7 € dus bijna niks voor weken rijden. Voor grote afstanden ongeschikt natuurlijk, dan moet ik een auto huren, maar was nog niet nodig. Toen ik de laatste week nog een huurauto had, gebruikte ik alleen maar de Scooter! Veel leuker en handiger.

Rechtstreeks contact via [email protected] is het beste. Ook ben ik tegenwoordig veel op zondag om 14.00 of zo even bij Brew Rock naast de Camping Cap Blanche waar je een prachtig uitzicht op de baai hebt en rustig een biertje met wat pinda’s, kunt drinken. Ook later op de zondagavond om 18.00 is daar veel live muziek waar ik meestal wel even ga kijken en luisteren. Op andere plaatsen zoals de Sunshine bar kom ik niet meer zoveel. Veel foto’s en info over mijn leven via mijn Facebookpagina. Zie linker zij kolom.

Erg eenzaam!

HansLaScala
Lunch bij La Scala in Albir!

Wel is door mijn speciale situatie met veel beschuldigingen, rechtszaken, natuurlijk het contact met anderen minimaal. Zoek ik ook niet echt onder de huidige zware omstandigheden. Ik wil er niet nog meer anderen bij betrekken. Zeker niet na door die zwerm Nederlanders te zijn bedrogen door diefstal en oplichting van de 300.000 euro. Zie vorige Posts daarover. Dit gevecht moet ik zelf doen. Ik ben te berucht geworden om normaal mee om te gaan. Verberg het ook niet natuurlijk. En ik moet wel doorgaan, wil ik deze ongelijke gruwelijke strijd tegen de Nederlandse staat winnen. En ik denk dat ik dit ga winnen. De corrupte Nederlandse schoften worden banger en banger, dus nog even doorzetten en kalm de druk opvoeren.

Zoek dus nog een leuk ‘Speeltje’!

HansKUCopa
Copa Sangria bij KU Beach Lounge café in Benidorm!

Ik moet zien dat ik een leuke meid of vrouw vind. Dit is mijn ‘speeltje’ noemde ik mijn vriendin/vrouw vroeger grappend. Ludiek gesteld dan natuurlijk, want het is heel erg serieus voor mij. Ik heb zelfs nu na(!) de scheiding nog haar ring om! Gaat pas af als ik iemand anders heb.

Jong, 19 tot 35 of zo, want om nog mijn kind of zelfs kinderen op te voeden zodat er erfgenamen zijn voor dit gruwelijke verhaal. En er bovendien nog een happy eind aan komt is voor het boek en de film ook prima.

Want sinds 1972 is het mij heimelijk(!) verboden om eigen kinderen te krijgen. Dat begon met de hoofddader Jan van Beek uit Utrecht en is in mijn boeken uitgebreid vermeld. De hele doofpot is ook mede daarvoor opgezet. Mijn argeloze weerloze vrouw mag niet weten wat haar is aangedaan blijkbaar en alle ambtenaren en andere betrokkenen hebben inmiddels na alle bedrog en ronduit criminele acties, ook groot belang bij zwijgen en liegen. Als ik een kind zou krijgen, en dus een getuige en wat hulp, zou dat de doofpototters erg slecht uitkomen! Wat mij nu allemaal sinds 2010 is overkomen, was met een vrouw die natuurlijk GEEN last heeft van verdringing en vluchtgedrag, NOOIT zo gebeurd! Ik had dan al een eigen kind of liefst dochtertje van 3 a 4 jaar kunnen hebben!

Dus voor een ‘happy ending’ van dit gruwelijke verhaal, wat verfilmd zal worden, is nog een kind nodig. Wat heel erg emotioneel voor me zal worden na alle jarenlange trauma’s.

En leuke meiden zijn er genoeg, maar zitten normaal natuurlijk niet te wachten op een oude vent van inmiddels 67. In 2000 toen ik hier langzaam achter begon te komen, was ik nog maar 52 en had het nog prima gekund! Maar men zweeg laf kafkaësk en orwelliaans!

Maar wat ik hun vrijwel zeker(!) kan bieden is wel heel extreem ook. Een volkomen vrij leven, niet meer hoeven te werken, financieel onafhankelijk, zodra ik gewonnen heb dan. Hun eigen vriendjes, ook voor seks, of vriendinnen is natuurlijk prima. Het gaat mij niet meer om haar vagina, maar om de kinderen en een goede nette moeder. Maar ik kom liever nu al iemand tegen, dat is veel eerlijker dan met alleen geld. Oudere vrouwen zijn er genoeg overigens, maar hebben nu onder de huidige extreme omstandigheden totaal niet mijn interesse. Ik ben te veel bezig met mijn gevecht, de grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis, om wat over koetjes en kalfjes te praten. En ik wil en zal nog een kind, dat is een emotioneel heel erg diepe wens.

Ik wil een jonge moeder voor een kind, wat voor het kind het beste is, maar hoeft zeker geen huwelijk te zijn natuurlijk. Ze moet gelukkig zijn zodat het kind dat overneemt. Kan een stel zijn waarvan de man geen kinderen kan krijgen, of een lesbisch stel. Of iemand die uit empathie mij nog een paar mooie jaren wil geven, zoals de Spaanse uit 2010 dat mij al aanbood. Heb al 13 jaar geen liefde en seks meer gehad, dus dat is geen prioriteit, daar ben ik aan gewend. Kind of kinderen is mijn prioriteit. Iemand om wat mee op te trekken, en wellicht toch nog wel een tijdelijke relatie, zou natuurlijk wel prachtig zijn en mij direct uit mijn isolement halen. Ze is wel helemaal vrij ook voor seks met een leuke vent.

Sterker nog een relatie met mij zou enorm stimulerend op mij werken natuurlijk! Mijn boeken schrijven en acties zouden enorm toenemen. Mijn energie zou ook direct sterk toenemen, weet ik uit ervaring.

 

HansPalmNormale dating werkt niet omdat het leeftijdsverschil veel te groot is en die sites werken daarmee. Mijn situatie is natuurlijk heel extreem. Even Tinder geprobeerd, maar die zoeken alleen seks. Dus vaak de verkeerde types. Happn, Lovo en OKCupid werken ook niet. Niemand van jonge leeftijd kijkt bij ouderen en op die sites is geen ruimte om uit te leggen wat je zoekt en waarom.

Dus moet ik zelf iemand vinden die mij wil helpen aan een kind in ruil voor totale vrijheid. Of via mensen die het horen en even rond kijken naar een geschikte kandidaat. Dat laatste lijkt me het beste, maar hoe? In de Hallo? Doen ze niet denk ik.

Even contact via email voor een afspraak is natuurlijk het beste, dan kan mijn vluchtgedrag(!) niet werken: [email protected] 

En vertel het door en laat me weten of er mogelijkheden zijn. Als ik weet wie het is, kan ik ook contact zoeken. Nederlandse heeft mijn voorkeur, want veel meer echt contact goed mogelijk, maar Spaanse zijn ook erg lief en die willen wel weet ik uit 2010 en later. Geen enkel probleem als je het geld hebt vertelde iemand mij hier al. Maar ook zonder het geld, maar met alle boeken en het hele verhaal, de twee keer 3 ton gestolen en zo meer, staat er al voor duizenden uren aan ‘verhaal’ klaar. Mijn levenswerk! Die leuke blonde Spaanse wou zo mee in 2010! Seks en een kind, en ze wou wel mee helpen, ook met werken eventueel en zoeken journalist om dit verhaal hier in Spanje in het nieuws te krijgen. Maar dat was toen niet nodig met ruim 60.000 inkomen uit beroepsverzekering. Nu wordt het even tijdelijk wat lastiger, maar niet onmogelijk. Inkomen is nu gestegen van 800 naar 1100 netto en na aflossen schuld nog ruim 230 erbij. Snel een voorschot op het boek is ook mogelijk, maar beter wachten tot het groot nieuws is, want veel(!) betere deal dan.

Ik denk gezien de hoge schadevergoeding(5 a 10 miljoen) die ik verwacht, en/of de boek en filmrechten die bij succes nog eens zoiets kunnen opbrengen, aan een prachtige Villa met zwembad(3 tot 5 ton) hier in Spanje(dus gratis wonen) en een inkomen van 50-60.000 per jaar, en voor ieder kind maximaal drie, beter twee, 20 jaar lang 50.000 euro, dus als ze 20 zijn kunnen die 1.000.000 op de bank hebben als compensatie voor wat mij/ons is aangedaan door de laffe betrokkenen in Nederland. Het geheel geïndexeerd, maar alles natuurlijk afhankelijk van hoeveel er binnenkomt en na aftrek van kosten en vergoedingen aan mensen die geholpen hebben of kosten hebben gemaakt. Dat zou dan via mijn Hans Smedema Amnesia Foundation lopen, dus risicoloos! Zie hanssmedema.info voor alle blogs of rechtstreeks hanssmedema.info en via de links in de zij kolom.

Nederlandse leuke jonge vrouw met moeder

Toch zag ik vrijdagavond 14 augustus rond 21.00 dacht ik bij Sunshine bar een Nederlandse moeder met een prachtige en leuke dochter die speciaal voor mij daar moeten zijn geweest. Ik werd zeer geïnteresseerd toen ze ook nog met opzet vlak voor me ging staan.  Ze raakte mij blijkbaar diep door haar uitstraling en houding, wat positief is, maar daardoor kreeg mijn reflex van verdringing en afhouden helaas direct weer de overhand. Het sloeg als een bom op mijn oude open wond. Ik was al weg voor ik het zelf doorhad. Heel erg abnormaal heftig was het, pure angst, hoogstwaarschijnlijk als gevolg conditionering/martelingen door de duivelse prof.dr. Onno van der Hart in 2010 Benidorm. Dus moet ze juist heel interessant voor mij geweest zijn. Ze durfde zich heel kwetsbaar op te stellen, dus haar karakter is goed en past bij mij! Weet niet wat ze wou natuurlijk en of het verder wederzijds zou klikken. Maar zij met haar moeder zullen foutief gedacht hebben dat ik juist niet geïnteresseerd was.

Vluchtgedrag heet dat als gevolg van de zware trauma’s van vroeger met mijn eigen mooie vriendin in 1972. Mijn arme domme getraumatiseerde onderbewustzijn/brein maakt direct een vergelijking met mijn vriendin(19/20 jaar) van vroeger, en stuurt me in een reflex direct weg. Die wil niet nog meer van die ellende die tot 28 jaar verdringing heeft geleid. Pas de volgende dag, na een nacht dus, kon ik dat moment verwerken, en moest ik steeds maar weer aan die dochter denken.

Maar haar of hun helaas niet meer gezien. Nog gevraagd of iemand hun kenden, maar nog geen succes. Als iemand weet wie het was, of ze lezen dit nog, dan graag contact zoeken. Lukt via Sunshine bar of via deze site altijd wel. Ik vermoed dat ze hier wonen, maar vakantie kan ook.

Tweede ontmoeting?

Op maandag 14 september als ik in gedachten snel naar Brew Rock loop tegen 22.30 zie ik terloops(niet echt zoekend op dat moment meer) een stel bij Sunshine bar wat de moeder met dochter konden zijn, die ik niet direct herken, maar volgens mij later na nog eens goed nagedacht te hebben, best hun geweest kunnen zijn! Maar ik had hun hooguit twee minuten gezien weken daarvoor, en als je anders gekleed bent en je net een andere gezichtsuitdrukking hebt, kan ik me zo vergissen. Dus weer domme gemiste kans, maar dan wonen ze dus wel degelijk hier in de buurt in Spanje! Benidorm? Neem contact op via mijn email hier boven! Ik nodig je uit voor een afspraak met je voor een etentje  op mijn kosten natuurlijk, ergens wat je goed uitkomt bij je in de buurt, en dan weten we zo hoe en wat! Noem maar een plaats en tijdstip!

Ik moet proberen dat vluchtgedrag onder controle te krijgen, maar de verkeerde reflex is heel erg sterk! Hoe leuker het meisje of de vrouw, hoe zwaarder de foute reactie van mij is. Als ik geen interesse heb, loop ik dus ook niet weg. Via gewoon een praatje over mijn blog of zo lukt het denk ik wel, want dat leidt me af. Ik moet eigenlijk vastgepind worden. Handboeien of zo? Mij gewoon direct aanspreken hierover is het beste. Ik vraag niet aan iedere leuke meid of ze me een kind wil geven natuurlijk. Krijg terecht direct een klap voor m’n kop natuurlijk.

Zie o.a. Post Geen eigen kinderen toegestaan! met foto van mij op naaktstrand toen ik 30 was.

Zal iemand moeten zijn die door wat mij is overkomen en dus empathie, mij ondanks het leeftijdsverschil toch nog een kind wil geven. Opvoeden eigenlijk. DNA sperma kan gecontroleerd worden natuurlijk voordat er iets gebeurd. En er kan gewacht worden tot er voldoende geld is. Dat duurt nog hooguit maanden, geen jaren meer, maar niets is zeker bij domme laffe politici.

Type vrouw?

Slank, kleine borsten of beter geen grote, dus klein tenger type, fris, erg natuurlijk, weinig opmaak, helemaal zichzelf, direct en erg open, loopt het liefst op slippers of sneakers, geen poeha, gelukkig met zichzelf, vriendelijk naar anderen, charmant en hoeft zeker niet perfect, wel heel erg eerlijk en integer. Dus rookt zeker niet en is natuurlijk niet aan de drugs. Onbesproken hoogstaand gedrag, dus zeker geen hoertje of een vrouw die direct met elke man het bed in duikt. Daar zijn er voldoende van, maar wil ik natuurlijk niet. Door het huiveringwekkende verhaal zal er bekendheid ontstaan en zal alles onderzocht worden, dus hoogstaand type. Niet te verwarren met hoge opleiding direct. Niveau kan ook zonder hoge opleiding hoog zijn!

Later meer…

ing. Hans Smedema, Albir, Costa Blanca, Spanje

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.