Lieve Wiesje

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Latere opmerking: Ze heeft mij gruwelijk bedrogen en ik was nooit met haar getrouwd als ik niet via hypnose en mijn corrupte ouders en familie was gedwongen! Ze heeft mijn totale leven verwoest! Maar hieronder wattoen nog argeloos en naïef dacht. Zie o.a.

Broke up with my cheating girlfriend but forced to date and marry her!

Al(!) in 2014 bekende haar dochter dat de drie kinderen in september 2003 samen met mijn broer Johan en Jaap Duijs de swabs hadden verwisseld met schoonfamilie Snieders! Dus was ik kansloos en werd voor gek verklaard! Ook een toevallige luchtfoto van Jaap Duijs in 69-seks met mijn vrouw op zijn gazon werd door de kinderen vernietigd van mijn camera en email.

Je zult maar zulke kinderen en vrouw hebben! Om over de familie en buurman Jaap nog maar niet te spreken.

Zie post Kinderen vervalsten zelf hun eigen DNA-test!

Children deleted photo evidence of AIVD-rapist Jaap Duijs having 69-sex with MY wife!

*************

Lieve Wiesje,

Je wilt nu op grond van wat je denkt zeker te weten, eerst snel een huwelijk buiten gemeenschap van goederen aanvragen. En vervolgens van elkaar scheiden.

Dat alles is gebaseerd op uitspraken van familie, vrienden, politie, justitie en zelfs nota bene medici! Volgens hen is je man en echtgenoot gek of  paranoïde  en sommigen denken zelfs aan schizofreen. En dat allemaal gebaseerd op het feit, dat het bizarre verhaal en de reeks van misdrijven, waarvan Hans Smedema stelt het slachtoffer te zijn sedert 1972, niet waar zou zijn. Even onderzoeken of hij gelijk heeft? Nee, daar hebben we geen tijd voor! De vaders/verkrachters van de kinderen worden niet eens gevraagd!

Toch hebben diverse getuigen en met name vaders van je kinderen, tegenover je man, die nog steeds zielsveel van je houdt, de misdrijven vroeger al erkend. Ook heeft je (boosaardige) zuster Klazien tegen hem erkend, dat ze dit (zogenaamd) doet om je tegen mij te beschermen. Hoe dat mogelijk is als ze het daarbij prima vond, dat je meervoudig misbruikt kon worden zonder het zelf te beseffen en dus gewoon kinderen kon krijgen van verkrachters, valt voor mij (en vele anderen later) niet te bevatten.

Maar in deze bizarre zaak zal niemand achteraf dit kunnen bevatten lijkt me. Een zo groteske samenhang van fouten, blunders en ronduit criminele acties, is zonder precedent in Nederland en ver daarbuiten.

Toch zijn mijn stellingen eenvoudig te bewijzen. Ik zal er hier een aantal opnoemen, hoewel er veel meer zijn:

  • 1. Een gewaarborgde DNA-test, die bewijst dat ik niet de vader ben van onze drie kinderen. Gezien het feit, dat de AIVD vroeger al betrokken was en politici toestemming moeten hebben gegeven voor een doofpot op vermoedelijk medische gronden, zal die vrijwel uitsluitend onder internationaal toezicht kunnen worden uitgevoerd. En de vaders van de kinderen zijn overigens bekend en hebben de waarschijnlijkheid tegenover mij erkend.
  • 2.We vinden toch nog een uroloog, die het wel ethisch verantwoord vindt, om mij forensisch te onderzoeken en daarmee te bewijzen, dat ik rond 1972 inderdaad onvruchtbaar gemaakt ben. Als er immers aan mij geknoeid is, moet mijn verhaal op waarheid berusten.
  • 3.We vinden één van de vele door mij genoemde getuigen, die wel bereid is om eerlijk en oprecht te zijn. Dus toegeeft, dat hij heeft waargenomen, dat jij dingen deed die je achteraf niet meer wist. De meest betrouwbare zouden zijn, Herman van Kesteren RA en mr. Ruud Rosingh die immers als Hoofd Officier van Justitie zelfs een onderzoek naar jouw verkrachting door twee vrienden van Hans van der Heide begon en direct werd gedwongen om het weer te stoppen. Dat bewijst immers dat mijn verhaal op waarheid berust en in 1991 nog in volle omvang aanwezig was.
  • 4.De vrouw van Rieks P., is bereid om schriftelijk te verklaren, dat haar man inderdaad meerdere malen je kon misbruiken en tegenover haar erkend heeft, dat hij door mijn broer Marinus en Joop de Boer in ons huis de trap is afgeslagen.
  • 5.Justitie erkent mijn stellingen en geeft vrij wat ze weet over deze zaak. Dat kan inhouden dat ook AIVD dat moet doen. Kunnen ook politici van vroeger zijn. Vele tientallen dus.
  • 6.De Nederlandse regering geeft een vrijwaring aan oud ambassadeur Paul Bremer en expliciet toestemming om alle kennis die hij heeft over deze zaak openbaar te maken.
  • 7. De files van de twee rechtszaken van Amerikaan Al Rust met Baker Brothers, worden openbaar gemaakt. Die bewijzen namelijk dat het over mij ging en mijn vrouw.
  • Elise B. krijgt ook een vrijwaring van de Staat der Nederlanden en kan dan verklaren, dat in 1999 mijn gewetenloze broer Johan via zijn makelaarskantoor nog in volle omvang bezig was met de doofpot in innige samenwerking met Justitie. In 1976 of 1973 begonnen! Een jarenlange voorsprong op mij als eenzame vechter.

En zo zijn er vele mogelijkheden. Stella van Arkel, die immers door onze dochter om hulp werd gevraagd, zou ook veel kunnen verklaren.

Ik verzoek je, nee smeek je om eerst aan te dringen op een paar van dit soort bewijs mogelijkheden, voordat je je door deze gewetenloze schoften tegen mij laat opzetten.

Veel liefs,

Hans Smedema

Copyright 2007 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.