Fractieleiders Tweede Kamer

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Ik verzocht opnieuw aan alle fractieleiders van de Tweede Kamer om aandacht voor deze groteske zaak.

Hoe het kan dat al zeven jaar lang niemand (!) op het idee komt om dit eens even te laten onderzoeken, is mij een raadsel en zal denk ik wereldwijd tot stomverbaasde internationale minachting voor de Nederlandse overheid leiden. En de Politie dan? Zult u zeggen? Vergeet de Politie in deze zaak, overigens kent u een zaak waarbij de politie daadwerkelijk krachtdadig heeft opgetreden? In ons geval zijn ze in de 35 jaar meerdere keren gewaarschuwd en nooit hebben ze ook maar één keer iets voor ons gedaan! Hufters in Nederland-Hufterland dus. Zie binnenkort ook www.nederland-hufterland.nl Hoewel de individuele agent er weinig aan kan doen. Ze mochten niets doen, als ze al iets zouden willen dan. Wel krijgen wij regelmatig een boete als we weer net iets te snel reden en even niet opletten. Dat wordt vanzelfsprekend onmiddellijk direct hard afgestraft. Dat is logisch toch?

In ieder geval leek het me gezien de nu dreigende scheiding op grond van leugens en bedrog door met name de overheid, zaak om dit nog eens aan te kaarten. Samen met een verzoek om een onderzoek door het CTIVD. Dat is een organisatie die onderzoek kan doen naar de AIVD. Of die wel eerlijk een integer handelt en of het wel zinvol is. Het bedrog van mij en mijn vrouw zou daaruit als niet zinvol moeten komen, dus onrechtmatig. Hoewel misschien vinden ze kinderen van verkrachters en misdrijven verbergen, wél zinvol? Je weet het nooit zeker in Nederland-Hufterland natuurlijk.

Overigens even een aanbeveling voor Buro Jansen. Dat is een geweldig buro die onderzoeken doen naar de rechtmatigheid van veel zaken. Ze durven hun echte namen niet eens te noemen dacht ik, zo rechtvaardig is Nederland-Hufterland wel. Ik heb zojuist een donatie aan hun overgemaakt, want zij zijn de enigen die mij op dit CTIVD wezen en wie weet helpt het nog wat ook. Hun giro is: 60904 tnv St. Res Publica Amsterdam. Van harte aanbevolen. www.burojansen.nl Als mijn boek een succes wordt krijgen ze nog veel meer donaties.

In de brief naar het CTIVD geef ik alle zaken aan, waarvan ik inmiddels weet, dat het met de BVD en nu AIVD te maken heeft gehad. Met name de zaak met oud ambassadeur Paul Bremer. Ik zal de brief binnenkort op de website plaatsen.

Naar de fractieleiders zond ik een totaal overzicht van twee kantjes en ook de brief aan het CTIVD.

Maar wees gerust, niemand van deze fractieleiders zal hierop inhoudelijk reageren. Ze zullen weer gewoon hun nietszeggende briefjes sturen. Maar goed, in ieder geval kan ik hierna dan op het omslag van mijn volgende deel zetten ‘zelfs de partij voor de dieren’ weigerde hun hulp! Dat wil zeggen als er niets gebeurd dus. Het kan ook nog andersom zijn, maar niet waarschijnlijk.

Aardig om te weten is, dat ik op een post hier een berichtje kreeg van een G. Biesma uit Zwolle. Die reageerde heel normaal en voor de eerste keer zo. Dus een afspraak gemaakt en zowaar hij kon heel goed luisteren en meedenken. Dat is dus voor het eerst sinds maart 2000! Hij heeft inmiddels een persbericht verzonden en zowaar ik zag een paar berichtjes op een forum. Hij krijgt dus meer voor elkaar dan ikzelf. Ik spreek hem deze week nog een keer en hij krijgt mijn boek om nog eens te lezen. Wie weet komt er nu eindelijk wat media aandacht? De daders zullen enkel door druk van de media en publieke opinie openheid geven en dan zelfs nog maar zo weinig mogelijk.

Dit zit zo diep, dat ze dolgraag uit beeld willen blijven. Liegen en bedriegen is hun motto.

Later meer…

Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.