Lieve Wiesje

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Latere opmerking:Ze heeft mij gruwelijk bedrogen! Een pathologische leugenaar en ik was nooit met haar getrouwd als ik niet via hypnose en mijn corrupte ouders en familie was gedwongen! Zie post

Broke up with my cheating girlfriend but forced to date and marry her!

*************

Lieve Wiesje,

Helaas mag ik haar mooie naam niet van haar gebruiken in de website. Sterker nog ze wil helemaal niet dat ik deze ‘wanen’ schrijf en ook nog durf te publiceren. Immers bedrogen door haar totale omgeving denkt zij nog steeds dat haar drie kinderen wel van mij zijn en dat ik paranoïde moet zijn.

Alles wat ik haar meedeel over mijn bewijzen van deze lugubere samenzwering, wordt door haar onmiddellijk als onzin afgewezen. Dat ze in 1975 zelf de assistente van GGZ Zwolle, die samen met mij aangifte wilde doen over de gewetenloze en criminele psychiater Onno van der Hart, en speciaal naar ‘t Harde was gereden met een vriend, heeft weggestuurd bij de deur en mij verbood om naar buiten te gaan wat ik graag wilde, heeft ze compleet verdrongen. Zoals ze alles wat heeft plaatsgevonden heeft verdrongen. Een analytisch gesprek met haar is daarmee onmogelijk.

Alleen een therapie en een omgeving die haar niet bedriegt kan dat verhelpen. Maar de lugubere samenzweerders in de criminele organisatie ‘Groep Mengele’ hebben daar bezwaar tegen. Het zou hun blunders en gewetenloosheid immers publiekelijk bekend maken.

De zaak loopt nu helemaal uit de hand, want op grond van het bedrog van deze samenzweerders, wil ze niet meer met me op vakantie. En juist de vakanties waren perioden die ons weer bij elkaar brachten. ‘Groep Mengele’ zal opzettelijk haar opzetten tegen mij, zodat wij uit elkaar gedreven kunnen worden. Immers dan zal mijn eigen vrouw mij juridisch kunnen bestrijden bij een eventuele publicatie van het boek. Zou ze de waarheid leren en therapie krijgen, dan zou ze juist mij helpen, heeft ze mij meegedeeld en dat weet ik ook zonder die toestemming wel. Ze is een vechter die op de barricaden zou staan, zou haar de waarheid meegedeeld worden.

Dus terwijl ik nog steeds zielsveel van haar houd, moet ik aanzien hoe ze juist omgaat met haar bedriegers en zelfs verkrachters als Jaap Duijs en zijn vrouw, maar mij meer en meer afwijst. Ze wil nog een paar mooie jaren, liefst met mij. Maar ze wil dat ik dan mijn gevecht met de Staat der Nederlanden en ‘Groep Mengele’ opgeef. Wat natuurlijk onmogelijk is. Immers dat zou dan tevens inhouden dat ik moet toezien zoals nu dat zij gewoon met deze bedriegers om blijft gaan. Voor mij emotioneel en fysiek onmogelijk. Dat ‘Groep Mengele’ voor haar een ‘waanwereld’ heeft geschapen is luguber en gewetenloos gezien de schade die dat ons heeft berokkend. Dat niemand uit haar omgeving ‘eerlijk’ tegen haar is, is hun ernstig aan te rekenen.
Om een misverstand uit de weg te ruimen, want dat soort dingen gaat een eigen leven leiden, ook al klopt het niet, het volgende over mijn geplande vakanties. Zoals al ons hele leven ben ik altijd degene die met het initiatief komt tot het vroegtijdig plannen van onze volgende vakantie. Dat doe ik al tijdens de zomervakantie en bespreek zo snel mogelijk. Immers anders zijn de mooiste en goedkoopste plekjes al weg. Dit keer wilde Wies niet bespreken, wat uiteindelijk tot mijn beslissing heeft geleid om dan toch maar vast te bespreken. Je kan nog terug als zich wat anders en beters voordoet. Op mijn dringende verzoek aan de lieve W…, kwam echter geen alternatief. Tot drie weken voor de komende vakantie kwam er geen idee voor een vakantie. Toen wel naar een Grieks eiland, maar de kosten zijn daarmee veel hoger en we zouden in en klein appartementje moeten zitten en een auto moeten huren, terwijl we die gratis hier tot onze beschikking hebben. Geen vergelijk met het prachtige huis dat we nu gehuurd hebben in Spanje. Ze wil alleen mee zegt ze, als ik weer de oude Hans word, wat onmogelijk is. Want misdrijven gebeuren en kunnen niet als wanen worden afgedaan zoals ‘Groep Mengele’ probeert.

Omdat sommige aandelen die we nog hebben van honderden naar duizenden euro’s zijn gestegen vond ik dat wij samen wel twee vakanties verdiend hebben. Dus zelfs ook nog twee weken in een goedkoop huis in Toscane gepland. Of ze dan meegaat weet ze ook nog niet. De stakker wordt door haar totale omgeving bedrogen, maar wijst mijn hulp af. Sterker nog ze wijst mij totaal af eigenlijk. Buren en familie worden hoger ingeschaald dan haar eigen man. Terwijl ik dus de enige ben, die NIET tegen haar liegt.

Op grond van bovenstaande heb ik besloten om dan maar desnoods alleen te gaan. Het heeft geen zin om hier dan bij haar te blijven, hoewel ze ‘weerloos’ achter blijft. De buurman (en anderen) kunnen haar misbruiken wanneer hij maar wil.

Dus in de komende vier weken ben ik afwezig en dan een dikke week weer hier. Vervolgens al of niet met de lieve W. nog eens twee weken naar Toscana. Ik plan vervolgens om naar Amerika te gaan om daar te bekijken of hulp en juridische bijstand mogelijk zijn. Kan heel goed zijn dat ik ‘politiek asiel’ of de ‘vluchtelingen status’ zal aanvragen. Immers het heeft geen zin om Nederlander te blijven, sterker nog dat moet en wil ik afwijzen onder de huidige omstandigheden. Ik wens niet langer te leven in een land waar dit allemaal doodnormaal gevonden wordt en doodgezwegen. Ik zal in Amerika ook naar bewijzen en een therapie voor haar zoeken. Ik weet dat beide daar aanwezig zijn en dat ik daar vroeger in ieder geval nog welkom was.

Later is ze gelukkig toch mee naar Toscana gegaan, maar moesten we drie dagen vroeger naar huis wegens het overlijden van mijn moeder. Overigens kon ik niet naar de begrafenis van mijn beide ouders. Immers dan zou ik mijn totale bedriegende familie tegenkomen, waar ik vanzelfsprekend nooit meer iets mee te maken wens te hebben. Niemand daarvan heeft ooit ons getracht te helpen.

Hans Smedema

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.