Terreur 1.000/10.000 beloning!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Terreur 1.000/10.000 beloning!

Een tijdje even geen berichten meer gegeven, maar nu er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, de gebeurtenissen maar even noemen.

Ontvangst was in Spanje prima, heel normaal en veel meer mensen hier die met een eigen reden uit Nederland zijn verdwenen natuurlijk. Dat schept al een band. Vooral het feit, dat mijn vrouw nu niet direct de kans krijgt om mij voor gek uit te maken(aangezet door de wederzijdse gewetenloze familie), helpt natuurlijk. Nu wordt ik direct gewoon serieus genomen en denkt men wat mee zelfs. Vrijwel iedereen wil na aanhoren van details van mijn verhaal, het boek bestellen, wat nog niet kon door censuur vooraf van laffe Nederlanders. Maar staat nu op korte termijn te gebeuren. Deel 2 is ook klaar en deel 3 kan er direct achteraan. Dan op verzoek uitgever direct de nog kortere filmversie maken. Die beide verzamelwerken moeten het gruwelijke bedrog van de Staat der Nederlanden, familie en medici duidelijk maken. Gelukkig lijkt er voldoende belangstelling voor het boek. Hier in Spanje wil men het direct bestellen na iets van mijn verhaal gehoord te hebben. Maar kon nog niet en ik had helaas maar tien meegenomen. 50 stuks besteld, maar konden niet op mijn postbus bezorgd en gingen  retour naar Nederland! Meestal leest eerst vader het, dan moeder en dochter en meer. Kunnen kopen lijkt snel te gaan veranderen nu, maar vlak de Nederlandse staat en hun geheime dienst nog niet uit natuurlijk. Ze zullen er alles aan doen inclusief manipuleren van recensies en veel meer. Deze ambtenaren moeten hiervoor zwaar gestraft worden volgens mij.

Wel erg wennen aan de Spaanse cultuur die heel relaxed is, maar ook stroperig en bureaucratisch. Maar het meest stoor ik me aan het misbruik maken van de onwetendheid van nieuwkomers. Vooral door juist Nederlanders. Ik werd hiervoor al direct gewaarschuwd door een Nederlander.  Is minimaal wanprestatie, zo niet erger.

Ik vertelde al eerder dat ik vanuit Nederland een Finca huurde in Dolores via HS Properties in Catral. Eigenaresse Petra Grapendaal, was op de hoogte dat ik bij de gemeente geregistreerd moest worden. Omdat dat vereist is voor o.a. auto op Spaans kenteken en meer. Kosten totaal 2200 euro, maar na vijf weken moest ik een andere woning huren en kreeg geen cent retour. Het bleek dat je je niet in Dolores kon inschrijven zonder o.a. bewijs dat de eigenaar zijn belastingen betaald had. En dat bleek onmogelijk, dus verhuizen en natuurlijk niets van de kosten retour. Weg deposito van 900 euro en 400 euro als fee. De andere huur van 900 euro bleek ook nog eens naar HS Properties te gaan, hoewle Petra dat ontkende. De eigenaar was woedend toen hij hoorde dat ze dubbel geld kreeg. En natuurlijk bij nieuwe woning via Holidayhomes Catral, prima eerlijke mensen, weer deposito storten en zo. Leuk allemaal he?

Aangesloten bij Amigos de Espana in Moiraira en Alfaz del Pi. Ook bekend als Accountnet. Voor 75 euro lidmaatschap en storten van 500 euro zijn die bereid om veel kennis over te dragen. Ging eerst prima, maar een Wieteke die alles prima voor mij regelde was plotseling verdwenen. Mijn auto op Spaans kenteken zetten moest volgens een Belgische Hugo van Havermaet 2500 euro kosten, maar nadat ik fijntjes(!) de expert had gewezen op het feit, dat belasting pas betaald hoefde worden als niet binnen 2 maanden na binnenkomst/emigratie in Spanje het geregeld was, ging er 1700 euro af. Wat op zich al veel te hoog was ook nog. Betaalde 800 euro voor kosten en zijn tijd en zo. Maar Hugo ging verder en wou ook alle uren en km kosten nog een keer vergoed hebben. Auto kon alleen in Orihuela gekeurd volgens hem, wat later niet waar bleek te zijn. Auto werd goedgekeurd maar moest wel een certificaat komen van Renault, dat de in Nederland officieel gemonteerde banden, goedgekeurd waren. Dat koste 104 euro en zou 5 dagen duren volgens Renault en Hugo. Maar vijf maanden later nog niets klaar en Hugo deed gewoon niets voor de 800 euro die ik helaas al bij hem gestort had. Tientallen keren er zelf achteraan gebeld, zonder enig resultaat. Van de 500 euro bij Amigos gebruikte hij ook nog 200 euro op en zond ten overvloede ook nog een rekening van 520 euro voor alle km kosten van Benidorm naar Catral rijden en al zijn zinloze(!) uren. Die heb ik gelukkig maar even in gehouden, met het lieve verzoek om dan eerst even te zorgen dat mijn auto op Spaans kenteken zou komen? Maar van Hugo is nooit weer iets vernomen.

Naar een ander ITV station gegaan en de auto werd met de banden gewoon direct goedgekeurd! En voor minder geld ook nog. Had Hugo een deal gemaakt? Nu moest ik wel de 1000 euro(geen 1700!) belasting bij Hacienda Elche betalen, wat niet nodig zou zijn geweest als onze Hugo zijn werk gewoon direct binnen de 2 maanden goed had gedaan. In Alicante nog een 100 euro betaald en komt nog een paar tientjes bij. Dus hoe onze belgische Hugo aan 800 euro kwam en 200 en 520 nodig had, is mij een raadsel. Wanprestatie of zelfs oplichting denk ik. Hij heeft nog steeds het geld van mij voor het kenteken in zijn bezit en geeft niet thuis. Klacht bij Amigos gaf ook totaal geen gehoor. Ze zijn niet thuis of wellicht failliet? Geen idee, ik wil er niets meer mee te maken hebben. Een wa verzekering via Accountnet werd gewoon maandelings afgeschreven inplaats van per jaar één keer! Nooit geld teruggezien ook! Dus een waarschuwing voor Nederlanders, pas op voor deze organisatie Amigos en Accountnet in Spanje. Ze komen hun verplichtingen in mijn geval(!) niet na en behandelen mij ronduit schandalig.

Twee advocaten kantoren in Barcelona geprobeerd voor juridische hulp in mijn gevecht tegen de Staat der Nederlanden, na de honderden in Nederland, maar beiden geven niet thuis. Te ingewikkeld en te druk blijkbaar bij Tjaard Gimbrere, die ook in boek ‘Misdaad’ schrijft, en de andere wil wellicht wat helpen nadat ik nog meer hard bewijs heb zoals DNA-vaderschapstesten.  Waarvoor ik nu juist eerst een advocaat nodig heb, want dat moet buiten de invloed (geheime dienst), van de Staat der Nederlanden om gebeuren. Die mogen het politiek goedgekeurd vervalsen blijkt uit mijn totale verhaal. En om de Staat tot stoppen te dwingen, is nu juist weer ook eerst een advocaat nodig.

Onze woning in Drachten was voor 580.000 euro verkocht, maar blijkt al sinds 24 september niet gepasseerd te worden bij notaris. Geld wordt steeds wel beloofd, maar nooit daadwerkelijk gestort, waardoor wij diep in de problemen raken! Immers zonder over ons eigen geld te kunnen beschikken, wat in de woning vast zit, kunnen ook belastingdienst en pensioenpot in bedrijf niet volgestort worden. Een drama voor ons. Het ziet ernaar uit dat om kosten te besparen, wij beiden eerst weer tijdelijk terug naar onze oude woning moeten verhuizen. En dit komt nog bovenop alles wat ons al is aangedaan door de Staat, familie en medici in Nederland.

Tot overmaat van ramp is een verfgooier actief, die blijkbaar om 12 uur nachts het prachtig vindt om verf op de oprit en tegen muren van een inmiddels lege woning in Drachten te gooien. Net als onze andere vijanden natuurlijk laf en in het geniep. Nooit openlijk en met argumenten. Politie weigerde vanzelfsprekend(!) de eerste 4 keer om actie te ondernemen, maar tot mijn stomme verbazing zowaar al(!) na de 5e keer, is een onderzoek gestart. We zitten nu op minimaal 8 keer verf gooien of zo? De namen die ik noem, worden niet meegenomen, want immers zegt mijn eigen (bedrogen) vrouw ‘hij is gek hoor! Niet naar luisteren, allemaal onzin.’ En politie hoor ik dan zeggen ‘O, dat dacht ik al!’  Schade door verzekering Unigarant/ANWB vergoed, beloopt al vele duizenden euri. En die natuurlijk op dader verhaald zullen worden.

Ik loof dan ook een beloning uit van nu direct 1000 euro voor degene die zodanige inlichtingen verstrekt, dat de dader opgepakt kan worden. Later bij succes van schadevergoeding Staat, boeken of film, verhoog ik dit nog met bonus van 10.000 euro! Ik zal dit nog speciaal aankondigen met foto’s en zo hier later. De dader zal ook een plaats krijgen op deze site en in het boek, en ook als een laffe verrader van Hans en Wies de geschiedenis ingaan. Lees ook de andere posts over hoge beloningen voor degenen die daders en medeplichtigen, geheime dienst medewerkers, en meer weten te traceren met bewijzen. Totaal een miljoen hoogstwaarschijnlijk als alles is uitgezocht later.

Inmiddels blijkt het gooien van verf een vergissing! Hij bedoelde juist mijn vijand Justitie-verkrachter Jaap Duijs die zijn vriendin had gedrogeerd en ontmaagd, maar nam aan dat het mijn grotere huis wel zou zijn.

Zie J’Accuse Jaap Duijs het Monster van Drachten!

Later meer…

Hans Smedema, Catral, Spanje  Copyright 2008 Hans Smedema, Catral, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.