Aanslagen 1000+20.000 beloning!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Eerder gaf ik al aan dat sinds we onze woning voor 580.000 euri verkocht hadden, er verf naar gegooid werd. We ontvingen twee maal een aanmaning aan de koper gericht op ons adres, terwijl we daar nog gewoon woonden en koper dus nog geen eigenaar was. Koper heeft het zelfs nooit betaald en het staat opnieuw te koop op Funda.nl voor 598.000 euro in Drachten.

Al in de zomer dus verf naar ons pand, vooral oprit en de brievenbus gegooid en dat is inmiddels een achttal maal gebeurd en steeds weer schoongemaakt. Nu even niet, want is zinloos hoewel pand vrijwel onverkoopbaar is geworden natuurlijk tot we hem te pakken hebben dan.

Politie deed nooit iets aan dat soort dingen gaven ze eerst aan, maar al na de vijfde keer(!) kwamen ze zowaar in actie. Erg snel volgens mij. Ze spreken nu over opzettelijke vernieling. Het is geen normale vandalisme meer. Ze denken aan een psychopaat. Maar het kan ook iemand zijn die ons kapot wil maken natuurlijk. Verzekering dekt gelukkig de schade grotendeels, maar het blijft lastig. Gezien de krediet crisis lijkt mij gedurende een jaar of twee terug verhuizen het beste. Kan ik intussen mooi politiek asiel aanvragen in Amerika en kijken of uitnodiging nog steeds geldig is.

Hier een paar van de foto’s die ik zo snel kon terugvinden. Er zijn er veel meer hoor. Als je er op klikt krijg je ze nog mooier te zien!

 

 

Dit zijn wel de leukste denk ik. Dat Leeuwarder Courant dit niet publiceren wil, is weer logisch gezien hun collaboreren met de vijanden van het Nederlandse volk bij Justitie en/of Staat. Doodzwijgen vindt hoofdredacteur Rimmer Mulder het beste blijkbaar. Hoe minder hier van weten hoe beter of zo? Laat de geheime overheidsorganisatie ‘Groep Mengele’ maar mooi z’n gang gaan? Na ons de zondvloed? Volgens mij medewerking verlenen aan puur fascisme.

Samen met de drie moordaanslagen en de moord, begint het echt de moeite waard en leuk te worden volgens mij.

De beloning neemt politie vanzelfsprekend niet over.  €1000 direct en €20.000 bonus later uit eventuele opbrengsten schadevergoeding of boek/film voor degene die tips of bewijzen heeft die kunnen leiden tot veroordeling van de verfgooier.

Overigens ik spreek dus niet met politie, want die willen blijkbaar ook niet met mij spreken. Immers ik probeerde in 2000 en 2004 vergeefs aangifte te doen tegen de verkrachters van van mijn vrouw en vaders van onze drie kinderen, maar natuurlijk vergeefs. Politie werkt vrijwel uitsluitend voor daders, wat ook bleek uit het feit, dat ik wel gehoord werd toen die vanzelfsprekend weer wel aangifte mochten doen! Ik hoor nu via via dat er een dagvaarding sinds 23 december onderweg(?) is en dat ik op 9 februari voor de politierechter moet of mag verschijnen zelfs. Mijn vrouw onderhoudt dus de contacten met politie en dat doet ze perfect. Ze staat op de barricaden, wat ze ook voor mij zou doen als justitie en medici haar niet zouden bedriegen. En ja ik weet dat je het de individuele medewerker bij politie natuurlijk niet kwalijk mag nemen, maar de behandeling die ik van de politie organisatie krijg is gewetenloos en schandalig. Hoewel wel typerend voor een monopolist natuurlijk. Maar collectief is men verantwoordelijk voor wat ons is overkomen en nu nog steeds overkomt.

Schitterend toch? Hans probeert al jaren(april 2000 en 2004) vergeefs om aangifte te doen, wat een recht zou moeten zijn, en wordt zelfs paranoïde, schizofreen en nog meer verklaard, verliest daardoor zijn baan en inkomen, zonder recht op verdediging(normaal mensen recht), en onderzoek of het ook klopt, geen advocaat(normaal recht van de mens), en de daders krijgen onmiddellijk alle hulp die maar mogelijk is. Ik kan uitsluitend een oprechte minachting voelen voor een dergelijke organisatie en overigens ook de advocatuur en medici als beroepsgroep. Te weinig moreel besef.  Zelfs niemand die in opstand komt! Geen excuus of wat hulp, niets, nada, etc. Wel bij andere kleinere zaken of onderdelen zoals kort geding tegen koper een advocaat, maar niemand die ons hierbij, dus de oorzaak van alles, wil bijstaan sinds januari 2004!

Leuk is nu ook, dat onze overburen, Els en William zich nu ook tegen ons gekeerd hebben, lijkt het.  Toen ik maar weer even snel een videocamera plaatste kreeg ik een telefoontje van eerst Els. Ik mocht wel een camera ophangen vond ze genereus(dank daarvoor), maar ze waren er helemaal ‘klaar mee’ en als ik hem niet onmiddellijk weghaalde of zodanig dat hun oprit er niet opkwam, gingen ze aangifte doen bij politie!  ‘Ik ben er ook helemaal klaar mee, al jaren’ zei ik stomverbaasd nog redelijk ad rem en haalde hem natuurlijk zeker niet weg toen.  William belde al direct de volgende morgen en  ze wilden beslist niet dat hun oprit er op kwam en gingen anders de volgende morgen om 11 uur naar de politie om aangifte te doen. Wat ik hun natuurlijk direct dankbaar zelfs bijna smeekte. ‘O, je zou ons geen groter plezier kunnen doen, dan direct naar de politie te gaan, waarom zou je nou nog wachten? Ik haal hem dan zeker niet weg voor 11 uur morgenvroeg, en William alvast bedankt bij voorbaat en vergeet je niet ook Els alvast te bedanken voor jullie (niet aflatende onbaatzuchtige) steun? Niet vergeten hoor(!)’ antwoordde ik nog blij. En er was net iemand van politie geweest bij ons, wat William vreemd genoeg nog bluf noemde, maar later hoorden we van politie dat die ook geen camera’s mochten ophangen door weigering van bepaalde buren. Els en William zijn na mijn smeekbede overigens wel direct naar politie gereden(nog dank daarvoor), maar die namen hun aangifte helaas weer niet op. Dat moet blijkbaar via een civiele procedure. Wat we dan maar afwachten, want het is fysiek vrijwel onmogelijk om niet opritten van buren op camera’s te krijgen als je ons pand goed(!) wilt beveiligen, bovendien kunnen de verfbommetjes zelfs daar vanaf gegooid worden. Overigens is dit weer een prachtige bevestiging van het door mij geïntroduceerde begrip ‘Dutch thinking’. Dus anti-ethisch denken. Het lijkt alsof ik de enige Nederlander ben die nog ethisch kan denken? Nog moreel besef heeft? Zo lijkt het althans wel.

En in het omgekeerde geval zou ik zelfs aanbieden om zelf een camera op te hangen! Maar mij bekruipt steeds meer het gevoel dat ik wel eens over een heel sterk ethisch en moreel besef kan beschikken. Ik ben blijkbaar gewoon een veel beter en hoger niveau denkend mens, dan in ieder geval de meeste die wij nu tegen ons krijgen. Bij mij niets in het donker zoals bij de verfgooier, of achterbaks en stiekem zoals bij de medici en groep Mengele, nee gewoon rechtstreeks op internet voor iedereen zichtbaar. Een kwestie van karakter volgens mij.  Of de advocatuur die al sinds januari 2004 geen tijd heeft zogenaamd? Geen recht op verdediging dus voor ons. Hoezo moreel besef?

Ik weet nog dat ik als buurman in 2003 door Els binnen 5 seconden al als gek werd bestempeld en bij het oud vuil werd gezet, toen we spraken over Wies met kort haar en Els dat ontkende, overigens zonder dat ze daar in 1972 bij was geweest. Want we wonen daar pas sinds 1978. Maar niets verbaast me meer in deze bizarre zaak. Het haalt perfect blijkbaar het slechtste uit mensen naar boven, blijkt wel. Nooit heeft iemand op de buurt mij zelfs maar gevraagd wat er eigenlijk aan de hand was. Wel Jaap Duijs natuurlijk, maar die moest mij uithoren om zijn criminele strategie te bepalen!

‘In tijden van nood leer je je echte vrienden kennen!’

Inmiddels wordt een professionele installatie geplaatst met vier camera’s en aansluiting op een centrale. Zo goed als kan geen opritten van buren, die interesseren ons totaal niet natuurlijk, maar dat is vrijwel onmogelijk, dus hoop ik op een civiele procedure van Els en William. Ik wil wel eens weten wat wel en niet mag in onze situatie. Onze zwaarwegende belangen zijn cruciaal dan denk ik.

Grappig is nu dat Els en William ‘er klaar mee zijn’, buurman Jaap ‘er klaar van(!) kwam’ (hij neukte mijn weerloze vrouw met een dubbele persoonlijkheid 28 jaar lang en misschien nu nog wel!) en dat ik al sinds januari 2004 ‘er ook helemaal klaar mee ben’. Een andere buurman is ‘er nog niet klaar mee’ want weet als chirurg uit onze files dat ik gelijk heb en een litteken heb van onvruchtbaar maken wat zijn collega Van Looyen sluw een huidplooi noemt. Hij zal later samen met meerdere medici dus nog mogen uitleggen, waarom ze nooit voor ons arme slachtoffers zijn opgekomen? Rustig arbeidsongeschikt laten worden en gek laten verklaren van je buurman is toch niet niks? Zo werden en worden wij dus omringd met ‘foute’ buren? Feitelijk collaboreren met de geheime criminele overheidsorganisatie ‘Groep Mengele?’

Overigens ben ik dus tijdelijk naar Nederland terug gekomen en zal hier eerst orde op zaken moeten stellen. Pand moet nu van buiten opgeknapt en een kort geding tegen de koper die ons maandenlang aan het lijntje hield(nee, financiering is echt rond maar werd vervolgens maandenlang steeds nooit bij notaris gestort), dreigde eerst. Maar koper heeft netjes aangeboden om de schade en boete deels te vergoeden en dus is er een schikking getroffen via zijn advocaat. Binnen twee weken weten we of dat nu echt rond is of niet. Overigens al een thriller op zich.

Later meer over mijn dagvaarding en politierechter zodra ik die nu eindelijk ook ter inzage krijg. Nooit meer iets van gehoord sinds ik begin dit jaar werd verhoord, wat vreemd is omdat ik immers de enige ben met veel informatie over deze groteske en bizarre zaak. Maar wel consistent met de monopolistische centraal geleide politieorganisatie die vrijwel uitsluitend daders bijstaat, dat moet je hun toch nageven.

Hans Smedema

Copyright 2009 Hans Smedema (tijdelijk weer) Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.