Financieel nu ook kapot gemaakt!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Financieel nu ook kapot gemaakt!

Leven Hans Smedema kapot maken!
Leven Hans Smedema kapot maken!

In gecoördineerde acties worden alle betalingen aan Hans Smedema plotseling gestaakt, lijkt het wel. Opzet?

GGN houd volledige AOW in bij een boete te betalen aan de verkrachters en glashelder gebaseerd op fraude/verraad bij justitie zelf, PMT weigert pensioen zonder opgaaf van reden vooraf! Autohuur gaat niet met blokkeren van creditcard, maar met de daadwerkelijke betaling van 950 euro, die je pas na 20 tot 28 dagen (wellicht) krijgt teruggestort. Hoewel contract via DoYouSpain vermelde dat er een blokkering zou komen, maar je staat daar dan en kunt niets anders meer. Gelukkig kon ik bij RABO mijn creditcard limiet verhogen en ging het allemaal net goed. Ook het daadwerkelijk betalen creditcard over juni van 1200 euro naar RABO ging goed omdat immers mijn begrafenisverzekering was afgekocht en net tijdig binnenkwam. Volgende vier weken weer 950 euro betaald plus kosten, maar als(!) men tijdig de eerdere 950 terugbetaald gaat dat ook net goed.

Maar Dickmann Car Rental net buiten Alicante Airport betaalde NIET de 950€ terug en nu op 28 juli sta ik dus 893 euro rood bij de Rabo terwijl het alweer NIET mijn fout was als iedereen zich aan de afspraken hield. Terugbetaling zou nu na 20 tot 28 dagen plaatsvinden, wat nog net goed kon gaan, maar dat is alweer gewijzigd in meestal(!) 20 tot 25 werkdagen! Dus nog deze week en wellicht volgende! Na 4 dagen schrijft Rabo de incasso Mastercard creditcard terug en verlies ik dus mijn creditcard wegens wanbetaling! Tenzij die toch deze week betalen! Ze hebben nu 2 x 950€ of 1900 euro en beide auto’s van juni en juli zijn al terug! Waanzin dus. Eerder gebeurde hetzelfde toen ik in 2009 voor Politiek Asiel in Florida in detentie werd gezet omdat ons laffe Koninklijk huis ons bedriegt. Ik had 20.000 euro op mijn bankrekening, maar kon dat niet overboeken omdat dat niet is toegestaan! Dus werd Visa creditcard ingetrokken! Weer buiten mijn schuld.

Maar zit in augustus voor het eerst in mijn leven zonder auto! En hier de berg af gaat waarschijnlijk nog wel, maar terug met boodschappen wordt dodelijk voor mij. Zie nog geen oplossing! Zou een auto even moeten lenen tot het hoogseizoen weer voorbij is. Dan kun je goedkoop een auto huren. Kopen heb ik het geld niet meer voor. Misschien een scooter of zo? Hans Smedema met helm op een scooter? Wordt een prachtige selfie! Ook een leuke Quad gezien. Maar als mijn ex-vrouw dan nog eens wil komen voor haar allerlaatste vakantie, dan kan dat dus niet bij gebrek aan een auto. En zelf ook erg beperkt zonder auto voor wat meer vrijheid.

Inmiddels een Scooter gekocht van 1150€. om te kunnen overleven. Ook via creditcard, maar als steeds de borg van 950€ wordt terugbetaald geen probleem.

Gevolg van oplichting echtpaar André Gruters Joke Laven Houten!

Dit alles is een direct gevolg van de lafhartige oplichting en diefstal van een hulppakket met 300.000 euro en cruciale documenten die de doofpot bewijzen, al in eind 2011 door dit oplichtersechtpaar uit Houten. Dan hadden wij geen schulden gehad, waren er bewijzen geweest en waren we ook niet gescheiden.

Nog erger is het feit dat wij nu volkomen onnodig vier jaar extra hebben moeten lijden, alleen door de hebzucht van dit gruwelijke meedogenloze echtpaar uit Houten. Als mens vermomde ratten! Goede vrienden van o.a. de bekende zanger John de Bever die wel bij hun logeren in Murla, na de succesvolle diefstal!

Ook blijkt dat het gewetenloze oplichters echtpaar andere Nederlanders benadert en negatieve dingen over mij verteld. Ik beschadig zogenaamd mensen! Het stelen van de 3 ton verzwijgt het laffe corrupte echtpaar daarbij! Dus regelrechte smaad en laster, want zij hebben die 3 ton gestolen, niet de volkomen onschuldige en gehandicapte Hans Smedema en zijn nog veel onschuldiger argeloze (nu daardoor ex)vrouw. Name & Shame. Ik publiceer gewoon wat mij is overkomen en daarvoor was dit oplichtersechtpaar al in 2010 gewaarschuwd. Als het hun niet aanstaat moeten ze aangifte doen, wat ik juist graag wil. Maar daar zijn ze te laf en corrupt voor.

Ik heb namelijk het volste recht om alle namen van degenen die ons hebben bedrogen, openlijk hier te noemen. Met foto’s en al. Name en Shame! Dan hadden ze zich maar beter moeten gedragen immers. Het is hun eigen keuze.

Komt nog een speciale Post over met de zwerm andere Nederlanders die betrokken waren in de Jalon vallei. Vrijdag 10 juli nog een werkbezoek gebracht aan de Jalon Vallei, Hans Bauerlein van Alex Generatoren, en Casa Aleluya in verband met het volgende artikel.

Ik zou nu al blij zijn met de oude Renault Laguna (750€) van het oplichters echtpaar André Gruters en Joke Laven uit Houten en Murla. Terwijl wij altijd de nieuwste Renault reden zoals de Vel Satis, Safrane en dergelijke! Net maar een Yamaha Scooter gekocht voor 1150€ van het afkoop begrafenis geld, meer kan ik niet betalen.

Joke Laven, Houten
Oplichtster en dief Joke Laven, Houten
Dief Andre Gruters Houten die mij ook o.a. antipsychoticum heimelijk gaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

Plotseling erg veel geld!

Die stokoude auto  stond immers bij hun op de oprit vlak voor(!) de diefstal van mijn 300.000 euro! Die koste 750 euro destijds.

Maar onderhoud en zo kan ik ook niet meer betalen.

Nu rijden deze oplichters en dieven comfortabel zonder enige angst voor justitie vrolijk door Spanje met hun gestolen bijna nieuwe Jaguar. Net als het oplichtersechtpaar Hans en Marian Stigter uit Rotterdam en Mascarat die hun daarbij gretig, gewetenloos en hebzuchtig wel even hielpen.

Hans Stigter links na de diefstal van 3 ton! Ikzelf nog argeloos en naïef!
Oplichter en dief Hans Stigter links na de diefstal van 3 ton! Ikzelf dacht nog argeloos, dom en naïef met aardige kennissen te maken te hebben. Let op de verraderlijke arm om mij heen! Daarmee had hij net achterbaks 3 ton van ons gestolen! Achter mij zie je nog een stukje van mijn Renault Vel Satis die ik een jaar later bij gebrek aan geld naar de sloop moest brengen en zelfs Spanje moest verlaten bij gebrek aan geld wegens de diefstal!

O, en vergeet niet naar deze oplichters en dieven uit te kijken bij de diverse Golf clubs bij Altea en Javea! Direct na de diefstal van de 300.000 euro van mij en de cruciale documenten die ik nodig had om deze doofpot op te blazen, vonden stratenmakers André Gruters en Joke Laven plotseling dat ze daar ook thuishoorden, net als Hans en Marian Stigter al deden. Samen een gehandicapte vriend(!) voor tonnen sluw oplichten verbroederd en maakt echte vrienden(!) voor het leven! Deze corrupte schoften zijn een aanwinst voor de diverse golfclubs! Houd je geld in de gaten!

Oprit oplichter en dief 300.000 euro André Gruters Murla/Houten waar voor de diefstal nog een erg oude Renault Laguna van 750€ stond! Voor van deels gestolen geld Jaguar van mededader Hans Stigter Rotterdam/Mascarat, en daarachter de van deels gestolen geld Jaguar van André en Joke Laven. Gekocht voor 8700 euro in Nederland volgens André, maar 60.000 zit dichter bij de waarheid. Snel sluw op Spaans kenteken en niemand weet meer hoeveel hij waard was.

Deurwaarder & Incasso GGN

Toch nog 507 euro ontvangen over juni als tegemoetkoming in de blijkbaar fout gegaan beslagvrije voet van NUL euro die ze eerder hadden ingesteld, zonder kans op leveren bewijs vooraf. Laf en corrupt, maar dit is een kleine goedmaker, want ik had geen geld meer en stond overal negatief.

Maar ondanks meerdere verzoeken om inlichtingen krijg ik geen antwoord op mijn vraag hoe ze op dit bedrag komen! Het is de helft van wat in Nederland gebruikelijk zou zijn. Dus hoogstwaarschijnlijk zal ik toch vanuit hier in Albir naar de rechter in Nederland moeten stappen? En als ik wou dat ze ook rekening gingen houden met de betaalde huur, dan moest ik bewijs sturen, maar dat verzoek hadden ze al weken voor 1 juni in huis! Huur 375 euro! Dus dat nu nog een keer vragen is waanzin, laf en feitelijk alweer corrupt handelen door GGN.

Maar zo kan ik hier niet blijven leven. Dus is snelle actie GGN gewenst, maar die zwijgen gewoon! Ze weigeren tot op heden zich te verantwoorden voor de berekening beslagvrije voet! Laf en corrupt.

Alleen door een telefoontje met SVB over de inhouding en de fraude bij GGN, kon voorkomen dat ik weer GEEN AOW kreeg! Maar nu 507€, dus ook weer veel te laag. Opzettelijk NIET aan de wet houden van GGN en vooral geen namen van personen noemen. Zich laf verbergen achter algemene email adressen en geen kopie van klachten of mededelingen. Ook nooit een bevestiging of zo. Wat een corrupte laffe organisatie. Komt nog een Post/artikel over.

Wat een waanzin, even overleg en het zou toch duidelijk moeten zijn? Een erg laffe opstelling! En corrupt ook nog, want opzettelijke fraude!

Erg laf en corrupt van GGN is ook dat bij een klacht via hun site, je GEEN kopie krijgt, zodat je later NOOIT kunt bewijzen dat je al veel eerder gegevens hebt toegezonden!

Pensioenfonds PMT keert pensioen niet uit!

Ook hield Pensioenfonds PMT plotseling hun kleine pensioentje in. Zonder waarschuwing vooraf! Na(!) boze klacht bleek pas dat ik moest eerst bewijzen dat ik leefde! En dat terwijl ik dus op 26 mei mij bij de gemeente nog heb laten uitschrijven! Dat kan alleen als je nog leeft. Dus boze brief en ze keren nu bij de gratie gods voor drie maanden toch uit. Maar inmiddels heb ik met mijn RABO creditcard een printertje voor 55 euro gekocht en bij de gemeente een bewijs van leven laten stempelen en is alles weer een jaar goed. Waarom wachten ze niet even een maand of zo, en waarschuwen tijdig zodat je het vooraf netjes kunt regelen? Je hebt al genoeg zaken om te regelen de eerste weken. En pas een jaar later was veel correcter geweest na mijn uitschrijven.

De andere pensioenen keerden gelukkig wel uit.

Later meer over hoe wij kapot worden gemaakt door het laffe en corrupte Nederland.

Koning honds(kafka) de kont likken!

Iedere achterlijke politicus, ambtenaar, advocaat en rechter zweert trouw aan het laffe corrupte Koninklijk huis, en dus is iedere burger machteloos en rechteloos zodra er maar iets negatiefs over is. Dan noemen ze het gauw staatsveiligheid in het geding, want het laffe Koninklijk huis moet beschermd worden. En vervolgens mag je kafkaësk spitsroeden lopen, zonder dat je vooraf daarvoor gewaarschuwd wordt. Want als de laffe schoften het even op papier zetten, kon ik zo politiek asiel krijgen ergens en was het probleem ook zo over vermoedelijk.

De schoften moeten NIET trouw zweren aan het laffe nutteloze Koninklijk huis, maar aan het volk! Dat moet worden beschermd!

Mijn god wat een laffe schoften allemaal en dat allemaal verborgen houden voor het argeloze klootjesvolk. Weg met het Koninklijk huis, is de enige definitieve oplossing voor alle ellende ons en vele anderen aangedaan.

Scheiding is rond

Hoorde 9 juli van mijn vrouw dat de scheiding nu juridische rond is. Blijkt op 29 juni 2015 definitief te zijn geworden door de inschrijving bij de huwelijks akte. De eerste gedwongen scheiding van een verliefd stelletje dat samen oud had willen worden, als gevolg Koninklijk (hoog)verraad in Nederland? De liefde van mijn leven door het laffe Koninklijk huis, samen met mij sinds 1972 in de ellende gestort. Komt nog speciale Post over waarin ik nu ook de laffe Koning openlijk ga beschuldigen omdat ik koninklijker ben dan die schoft.

ing. Hans Smedema, El Albir, Alicante, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.