Deurwaarder GGN pleegt alweer fraude!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Deurwaarder GGN pleegt alweer fraude!

GGN als organisatie zou moeten staken en weigeren om mee te werken aan fraude en bedrog van Hans en Wies Smedema en het Nederlandse volk.
GGN als organisatie zou moeten staken en weigeren om mee te werken aan fraude en bedrog van Hans en Wies Smedema en het Nederlandse volk.

 

De behandeling die ik krijg van deurwaarder GGN in Naam des laffe corrupte Konings, die achterbaks zelf de oorzaak is van het vernietigen van ons leven, is ver beneden fatsoensnormen, niet integer en niet transparant, dus fraude en zelfs corrupt te noemen!

Ze horen in de eerste plaats natuurlijk NIET mee te werken aan fraude door het Koninklijk huis en Kroon zelf door mij/ons nota bene een boete te laten betalen aan de verkrachters(zelfs vader zoon) van mijn vrouw gebaseerd op fraude, vervolging staat/koninklijk huis en zware mensenrechtenschendingen door de overheid zelf!

Toch doen de lafaards dat gretig, en ook nog zonder enige coulance door dan minimaal wel de wet te volgen. Namelijk dat een beslagvrije voet ook in Spanje geldig is!

Weken van te voren zond ik hun steeds informatie over AOW voor alleenstaanden en huur van 375 euro, en vroeg naar de beslagvrije voet in Spanje zodat ik mijn uitgaven daarop kon afstellen. Maar laf en achterbaks gaven ze corrupt gewoon GEEN antwoord! Lekker makkelijk! Negeren de slachtoffers van de staat.

Geen bevestiging of kopie klachten!

In the name of the people ©Steve Geshwister
In the name of the people ©Steve Geshwister

Het indienen van een klacht of iets anders digitaal via hun site wordt NOOIT bevestigd door een kopie van dat ingediende bezwaar, zodat je als slachtoffer NOOIT kunt bewijzen dat al veel eerder bijvoorbeeld melding is gemaakt van de huur van 375 euro en dat natuurlijk GGN daar dan ook rekening mee moet houden bij het bepalen van de beslagvrije voet. Pas eind juni krijg ik bericht dat ik een specificatie van de huur moet opgeven, maar niet hoe. Dus stuur ik een kopie van het contract, meer heb ik hier in Spanje niet en bewijs van overboeken van ieder maand 425 euro, bestaande uit 375 euro huur en 50 voorschot utilities.

Maar op 16 juli nog GEEN antwoord en opgaaf hoe men plotseling aan 507 euro beslagvrije voet komt! De helft van in Nederland en zonder enige uitleg. Geen aanpassing aan huur ook. Ze geven GEEN antwoord, de laffe corrupte schoften! Ook bleek SVB bij controle van plan om nog steeds mijn hele AOW in te houden, maar na telefoontje beloven die toch de 507 over te maken op 23 juli. Achterstand bij hun werk en ik was net op tijd, anders was het weer mis gegaan.

Maar na betaling van 425€ blijft er dan nog slechts 82 over om van te leven.

Fouten in administratie!

Dan is hun administratie ook nog een puinhoop want klopt niets van. Fraude?

Hier het overzicht van 16-07-2015 wat ruim 3300 schuld nog aangeeft, terwijl het volgens ons veel minder dan 2000 euro moet zijn inmiddels.

GGNOverzicht16072015
Ook had ik per ongeluk vrijwillig geld overgemaakt en dat is hier ook niet vermeld. Direct gestopt omdat je nooit vrijwillig moet betalen als het gebaseerd is op fraude volgens asielrechter Rex J. Ford Miami, Florida. En dat was ik met hem eens. Dus daarna is het via beslag op AOW gegaan, wat de Staat schadeplichtig maakt.

Geen formulier te downloaden

Op hun site vermelden ze frauduleus dat er een inkomsten en uitgaven formulier te downloaden is, maar dat is gelogen. Dat moet je speciaal aanvragen en komt dan pas na ruim een maand of zo! Pure opzet van deze laffe organisatie die liever de kont van de laffe en corrupte Koning Willem Alexander likken dan ons als slachtoffers helpen!

Huiveringwekkend en grotesk!

Het is natuurlijk te gek voor woorden en regelrechte fraude en martelen van ons als slachtoffers!

 • Wij worden al sinds 1972 verkracht, gemarteld en ik onvruchtbaar gemaakt,
 • kinderen van verkrachters als gevolg,
 • jarenlange verkrachtingen van mijn weerloze vrouw met een extra emotionele persoonlijkheid,
 • en alle misdrijven worden na bedrog, drogeren en afpersing verborgen gehouden door speciaal Koninklijk wetje in 1975,
 • verlies door gebrek aan informatie kafkaësk mijn hoge positie met 140.000 euro inkomen,
 • moet twee keer politiek asiel vragen in Amerika tegen de vervolging door Nederlandse corrupte staat, 28 weken in 2009 en 10 weken in 2013/14 tussen asielzoekers als oud directeur en Rotary lid Leeuwarden-Zuid
 • ik ben van onbesproken gedrag
 • vraag als sinds 2000 aan Justitie om uitleg en onderzoek, wie heeft dan gelijk?
 • vraag Spanje om politie onderzoek
 • Oplichtersechtpaar André Gruters en Joke Laven uit Houten stelen rustig 3 ton zonder te worden vervolgd!
 • getuigen a decharge zoals mr. Ruud Rosingh destijds hoofd officier justitie Leeuwarden in 1991, zedenrechercheur Voshol en Haye Bruinsma die kunnen getuigen van verbod op onderzoek en bescherming Hans en Wies Smedema worden NIET gehoord! Staatsveiligheid zogenaamd om laffe Koninklijk huis te beschermen.
 • Maar wij hebben met staatsveiligheid niets te maken! Alleen het laffe en corrupte Koninklijk huis wil niet negatief in beeld en pleegt dus (hoog)verraad tegenover ons en het hele Nederlandse volk!

Maar Hans En Wies Smedema worden daar als de grootste slachtoffers ooit van de grootste samenzwering ooit in de Nederlandse geschiedenis, juist voor bestraft met het betalen van een boete aan de verkrachters en medeplichtigen waarbij GEEN enkele verdediging of getuige a decharge wordt toegestaan ondanks betrokkenheid mr. A. Bram Moszkowicz!

Zal wat er nog gebeurd hier aanvullen later.

Hans Smedema, Albir, Costa Blanca, Spain.

 

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.