7 maand gevangen Florida USA!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

7 maand gevangen Florida USA

Ongelofelijk, dat is overigens alles in dit verhaal, maar bijna 7 maanden gevangen gezet toen ik argeloos in Miami Florida in Amerika op het vliegveld om politiek Asiel vroeg tegen de criminele slechte behandeling in Nederland.

Merk op dat u dit ongelooflijke verhaal, wat al voldoende bewezen is NOOIT in een Nederlandse krant of media zult tegenkomen! Verboden met beroep op staatsveiligheid om hooggeplaatste personen te beschermen.

Ik werd als een VIP 20 meter na het vliegtuig al opgewacht na mijn aankondiging op mijn Engelse Blog van mijn vluchtnummer en dat ik niet wist of ik op het vliegveld of in het land om asiel moest vragen. Dat moet hier zei manager Brenda Cruz van Border patrol, anders verliest u alle rechten. Ik had mijn asiel aanvraagformulier I-589 tegen marteling en met name ‘mistreatment’ al ingevuld en dus gaf ik dat haar. Ze had al mijn hele file klaar liggen incl. copies van mijn websites! Dat was prima werk van hun.

Hans007Na een eedaflegging voor een schriftelijke verklaring direct naar Broward Transitional Center gebracht, wat een verborgen lichte gevangenis is. Prikkeldraad en geen enkel contact met buitenwereld meer mogelijk. Wel een 15 telefoons voor 650 gevangenen of bodies zoals ze dat daar noemen. Ook wel ‘detainees of inmates’. Maar die telefoons werkten vrijwel nooit met woedende inmates en soms huilend. Zonder internet en zonder toegang tot je files een hulpeloze en onmenselijke situatie die tegen alle internationale verdragen ingaat. Ik zal daar nog veel over vertellen later als ik hier in Drachten de zaak weer wat op orde heb.

 • geen internet en dus geen enkel goed contact met buitenwereld!
 • telefoons werkten vrijwel nooit met 650 bodies! Huilende en woedende mensen die dagen probeerden en dus telefoons bezet hielden!
 • advocaten zorgen er altijd voor dat je machteloos blijft zitten juist!
 • erg slechte ongeïnteresseerde advocaten. Drama’s!
 • alleen een advocaat kan aan je bankrekeningen komen tegen hoge kosten dan! Weerloos dus en onvoldoende controle mogelijk. Mijn advocaat weigerde gewoon bepaalde brieven te schrijven!
 • gemiddeld 2 uur per dag in de rij voor voedsel! Later door te veel flauwvallen werden ouderen zoals ik met mijn 61 jaar naar voren gehaald! Moest ik nog voor vechten ook tegenover een guard!
 • vijf tissues om een kamer, badkamer en wastafel schoon te maken, geen borstel of spons, kapotte veger was alles!
 • 3 rollen wc-papier per week met 6 man, soms 7 man op een klein kamertje!Wel airco gelukkig met 40 graden of hoger en hoge luchtvochtigheid.
 • 1 uur per dag voor juridische  bibliotheek en gebruik computer!
 • naar een externe psychiater voor ONAFHANKELIJKE evaluatie met hand- en voetboeien om! In openbare gelegenheid als een terrorist en de vraag wat is de aanklacht tegen u? Geen? Asiel?
 • Gedeporteerd naar Miami airport voor vlucht naar Nederland met hand- en voetboeien en ketting om de middel! Toen ik hem een ‘disgusting American bastard’ noemde vond hij dat IK(!) geen respect toonde! 25 man daar met boeien om als seriemoordenaars nota bene en IK(!) geen respect? Paar minuten geweigerd, maar wou wel weg en had het al gehoord eerder. Voor film natuurlijk prachtig, dus uiteindelijk maar wel gedaan! Schitterend later!
 • Bijna naar strenge gevangenis gezonden toen ik een Indische vriend met een gebrBTC1oken rug verdedigde en zoals beloofd niet voor in de rij mocht staan. Kreeg toen van directeur/ward een speciale kaart nadat hij hoorde dat ik ook Rotary lid was geweest in Nederland! Hij ook. Gezien mijn Universitaire Management opleiding vroeg hij mij om een rapport te maken hoe het management op te waarderen!
 • Uitkering verzekering gestopt omdat ik volgens hun in een gevangenis zat! Noemen ze een detentiecentra. Vrouw dus zonder inkomen plotseling!
 • kon Visa card niet maandelijks betalen, hoewel ruim 11.000 euro op rekening, maar geen toegang zonder internet! Dus gecanceld!
 • Machteloze woede en totale mentale leegheid en depressief natuurlijk. Men loopt daar verdwaasd wat rond.  Niemand die komt kijken of mij vragen stelde.
 • Geen Amnesty International, geen Human Rights Watch, niets! Hoewel die wel anderen daar gevraagd hebben.
 • Niemand die bereid is om informatie te verstrekken.
 • geen fruit, één of twee appels of sinaasappels per week!
 • vrouw zag het niet meer zitten en werd afgesnauwd toen ze me probeerde te bereiken.

Ik heb dus bijna 7 maanden niets kunnen doen! Totaal niets! Wel vrienden gemaakt over de hele wereld en uitgenodigd om daar langs te komen en op twee bruiloften. Moslims bleken de meest vriendelijke en intellectueel hoogstaande mensen te zijn daar. Uitgenodigd in Kuwait door de zoon van een hooggeplaatst persoon die ook Abdul Ilah Marafie kende waar ik 1980 zaken mee had gedaan. Zijn paspoort verlenging was 2 dagen te laat(!) gekomen,dus even(!) drie maanden vastgezeten!!! En iedereen heeft een dergelijk onmenselijk verhaal!

Ik werd daar overigens tussen alle illegalen en maar een tiental blanken als een VIP behandeld door de inmates. Ik had nog al wat ruzie met de guards en supervisors en heb die Amerikanen op luide toon(voor een honderd wachtenden) de huid volgescholden(go fuck yourself!) over hun arrogante onmenselijke behandeling. Diverse malen is gedreigd om me naar een zware gevangenis te zenden, maar dat durfden ze blijkbaar niet aan. Met handboeien om naar de directie en op het laatst zoals iedereen daar met handboeien en voetboeien naar het vliegveld gebracht en gedeporteerd omdat ik onvoldoende bewijs had dat de overheid betrokken was bij de doofpot. Dat zat wel deels(overheid weigert iets te doen) in mijn bagage en netbook, maar daar mocht ik niet aankomen! Geen goed woord over voor die idioten daar.

Advocaat heeft de zaak slecht behandeld en liet alles maar lopen. Een ‘officer’ mrs Balde Bataille hoofd Library heeft nog mijn document met legale stukken en een klacht tegen haarzelf(!) zelfs gewist! Geen reprimande of aangifte, het werd rustig toegestaan door de leiding! Niet te geloven allemaal. Zelfs valse aangifte tegen mij dat ik haar had vastgepakt!

AmerikaansHansbaarde overheid reageerde niet op verzoek van rechter om informatie over mijn oude vriend Al Rust bij USA Militaire Inlichtingendienst en ook Paul Bremer reageerde niet op twee  verzoeken advocaat om mij bij te staan met zijn kennis van mijn zaak! Ze houden dus hun kruit droog? Of willen er niets mee te maken hebben!

Dat alles wijst dus op het feit dat Nederland aan Amerika heeft gevraagd om mij zolang mogelijk vast te houden en vooral geen informatie te geven. Ik ben in een val getrapt daar en kon niet meer doen, dan wachten!

Niemand, maar dan ook niemand heeft ooit met mij gesproken over deze zaak, wel inmates die op een enkeling na mijn versie voor goed mogelijk hielden gezien mijn normale en vriendelijke opstelling naar iedereen. Nog geld gegeven aan arme stakkers zonder.

Psycholoog Joseph James sprak intern wel 2 uur met me op verzoek rechter en vond het weliswaar een ongelofelijk verhaal, maar het kon zeker waar zijn en vond mij volledig normaal en consistent. Ligt ook  schriftelijk vast.

Vrienden gemaakt van zwart tot blank.

Hier wat documenten, rechter stelde mondeling 5 jaar niet welkom in Amerika, maar 10 jaar in document! Waarom? Doofpot moet zo lang mogelijk in stand blijven?:

BTC2BTC4BTC3

 

Later meer …

Hans Smedema, Drachten.    Copyright 2009 Hans Smedema, Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.