Spanje en psychiater

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Weer naar Spanje & Psychiater Russo weigert diagnose!

Inmiddels weer een woning gehuurd in Spanje, aangezien mijn oude woning daar natuurlijk al weer aan anderen verhuurd was. Plan daar per 1 december al weer te zijn na alles hier zo goed mogelijk voor mijn vrouw geregeld te hebben.

Ik kan hier in Nederland niet blijven wonen gezien de vervolging en heimelijke afname van normale burgerrechten, en stond ook al ingeschreven in Spanje. Daar voel ik me veel vrijer. Daar kan ik deel 3 nu snel afmaken en publiceren na wat aanpassingen om te veel juridische toestanden te voorkomen. Hoewel de enige manier om een juridisch gevecht te kunnen krijgen is juist te worden aangeklaagd door onze vijanden.

Onze woning is na de 9 maal verf gooien(opzettelijke vernieling) verkocht op 30 oktober 2009 en alle administratieve zaken zijn weer redelijk op orde. Belastingdienst had beslag gelegd op die woning inmiddels en wou het ook al veilen! Mijn vrouw heeft daar een stokje voor gestoken. Toen ik hoorde hoe prachtig naturel ze dat gedaan had, lag ik blauw van het lachen. Ze heeft het allemaal perfect geregeld in mijn afwezigheid. Zal proberen om dat in mijn boek te vermelden.

Mijn vrouw had blijkbaar in haar angst verzekeringmaatschappij en UWV situatie gemeld (UWV waarschuwde daarvoor en mogen daar gelukkig niet aan meewerken) dat mijn situatie veel ernstiger was geworden. Wat helemaal niet waar is, die is onveranderd. Vastzitten is wel erg in Florida, maar heeft niets met mijn mentale toestand te maken. Die is prima op orde nu ik steeds meer aan de winnende hand ben. Mijn strategie van extreme openheid om deze doofpot open te blazen middels dit open dagboek, werkt immers! Toegegeven niet veel durven dit aan, maar er zijn extreme maatregelen nodig hier.

 • Rechters zijn nu zowel in Nederland als in Amerika op de hoogte van deze zaak na openlijk namen van de verkrachters en medeplichtigen te hebben genoemd en aanvraag asiel
 • Justitie Nederland moet gedwongen wel open kaart spelen met hun weigering van ieder onderzoek(!) en wordt daarmee mooi te kijk gezet
 • Moszkowicz heeft het hoger beroep opgepakt, hoewel ze de hoofdzaak (nog) weigeren, maar ben ik al heel blij mee.
 • Amerikaanse regering en justitie zijn nu op de hoogte door de rechtszaak over mijn asiel aanvraag!
 • Verenigde Naties zijn door asielaanvraag standaard nu ook op de hoogte van mijn zaak!
 • 6.5 maand vastzitten is zeer ernstig en zal uiteindelijk aandacht trekken. Minimaal zullen Nederlanders zich later afvragen waarom ze dit niet mochten weten?
 • Hoger beroep met Moszkowicz zal aandacht trekken, hoewel media het niet mogen publiceren gezien staatsveiligheid die zogenaamd(fraude!) in het geding is. In werkelijkheid bescherming ‘foute’ hooggeplaatsten.
 • Media worden te kijk gezet omdat ze dit verborgen houden voor hun burgers. Verraad volgens mij en niet conform hun beroepsethiek.
 • In Florida zaten gedurende alle zittingen niet geïdentificeerde lieden de zaak mee te beoordelen of in de gaten te houden. Ook die zullen deze zaak nu wel volgen?
 • etc.

Psychiater Russo Psyon weigert diagnose te openbaren!

Veel informatie over amnesie en verdringing staat in mijn Post: 1.8 Wat is amnesie?

Maar ontving toch uitnodiging van verzekeringmaatschappij arbeidsongeschiktheid ‘De Amersfoortse'(overigens een prima organisatie!) voor herkeuring bij Psyon in Leeuwarden ivm mijn claim uit mijn brief uit Florida via mijn vrouw verzonden! BTCAmersfoortse1BTCAmersfoortse2

Op 2 A4tjes de zaak kort samengevat AmersfoortsePsyon en zojuist even mee gesproken. De heer Russo, psychiater. Het zou 2 uur duren, maar ik stond al na een uurtje weer op de stoep. Hij was totaal niet geïnteresseerd in bewijzen net als alle andere psychiaters. Of het waar is of niet kon hij niet beoordelen zei hij, maar gaat wel mij vertellen of ik gek ben of niet! Over waar of niet  ging hij niet over en dat ik boos was op de foutieve diagnoses, arrogantie en behandeling door psychiaters in Nederland die vooral mijn vrouw dit aandoen(geen therapie dus), samen met familie en justitie, kan wel eens negatief uitpakken voor mij. Psychiaters zien dat snel als onaangepast gedrag en dus zijn(volgens hun dan) medicijnen nodig! Hem nog mijn boek als schriftelijke verklaring gegeven, waar hij van opkeek. Ook nog verteld dat alles zeer consistent(dus niet psychotisch) is en dat alles al schriftelijk bewezen is door inmiddels twee urologen en zelfs bevestigd door psychiater Bruggeman UMCG en psycholoog Joseph James Miami als zeker goed mogelijk. De laatste verklaarde mij gezond! Bruggeman kende hij overigens wel want hij heeft daar gewerkt.

Vroeg veel over financiën, dus mijn vrouw zal daar over gesproken hebben in een brief aan Amersfoortse? Verzekering keerde niet meer uit tijdens asielaanvraag en inderdaad heb je dan een probleem, zeker na een 14.000 euro aan advocatenkosten, nog buiten die van het huis om de schade van niet doorgaan verkoop te compenseren. Maar uit gesprek maak ik op dat hij dat vermoedelijk als basis zal gebruiken voor mijn ziek zijn? Wanorde financieel, dus snel opnemen?

Vreemd ook dat in plaats van de schriftelijk vermelde 2 uur, wat nog erg kort is voor een zaak zo ingewikkeld, hij slechts een uurtje had tot zijn volgende klant al kwam. Wijst op het feit dat hij ZEKER was van zijn zaak en dus even snel Hans Smedema kon veroordelen op grond van de verouderde gegevens van een ook al foute psychiater Mutsears uit Haren. Ook die negeerde al mijn uitspraken dat het tegenover mij al erkend was als waar. Of natuurlijk Russo weet van de files die bij GGZ Drachten lagen, en weet daarmee dat ik gelijk heb uit hun geheime files en hoeft dus helemaal niets daarover te vragen en beoordeelde alleen even mijn geestelijk toestand en woede die ik duidelijk heb laten blijken ook.

Ik leer steeds beter die psychiaters kennen. Nog nooit een integere(die open staat) tegengekomen, maar laat me graag verrassen natuurlijk. Eens kan er de eerste zijn? Toch? Of toch niet?

Ook uit de andere vragen maak ik op dat hij vermoedelijk naar een behandeling of zelfs opname toe wil. Hij wou ook even naar mijn oude huisarts bellen en vroeg om toestemming daarvoor. Die heb ik gegeven, immers ik weet dat Lefering de brief van Interpolis had waar in stond dat de kinderen niet van mij waren en dat alle behandelingen betaald zouden worden door verzekeringsmaatschappij Rabo waar ze inderdaad in 1972 heeft gewerkt!

Hij vond het overigens maar vreemd dat ik zei dat ik niet gek was en dat het door twee urologen al voldoende bewezen was, dat ik onvruchtbaar gemaakt moest zijn in 1972. Dus dat dit nooit hallucinaties kunnen zijn omdat die nooit littekens en zo achterlaten! ‘Maar als ik je gezond verklaar stopt je uitkering toch, is dat niet erg?’  ‘Nee, dat kan me niets schelen(schreef vermoedelijk op: geen realiteitsgevoel!), het gaat hier om de waarheid en ik wil volledig gerehabiliteerd worden, daar gaat het om! Door de achterlijkheid van psychiaters heb ik mijn inkomen verloren en is alle ellende ontstaan juist! Bovendien heb ik een beroepsverzekering en kan mijn vroegere werk niet uitoefenen als gevolg van de foutieve diagnoses in combinatie met de doofpot en samenzwering en natuurlijk mijn PTSS als gevolg trauma’s.’

Ik vertrouw het niet, ik voel dat hier nog een hele ellende achterweg komt weer. Ik zei al eerder, psychiaters zijn totaal ongeschikt voor zoiets. En wie kan in een uurtje een complex verhaal als dit uitleggen? Aan iemand die al zeker is van paranoia of zo op grond van achterhaalde gegevens van jaren terug? Hij had het vorige rapport uit 2004(!) van psychiater Mutsears uit Haren die een totaal foutieve diagnose stelde en alles wat ik hem vertelde verdraaide. Zelfs ronduit heeft gelogen!  Het is ook volledig achterhaald nu door de bewijzen en zeer consistente schriftelijke reconstructie in mijn boek. Dat alle vaders en verkrachters het tegenover mij mondeling al erkend hebben laat ik maar even weg, omdat die het nooit zullen toegeven openlijk. Criminelen doen dat vrijwel nooit immers.

Hij hoort dan over kinderen die niet van mij zijn, dubbele persoonlijkheid, geheime dienst en justitie die samenzweren, veroordeling door politierechter voor smaad, aanvragen politiek asiel USA, 6,5 maand vast daar, enz. Conclusie is dan voor iemand met geen belangstelling in bewijzen, die man is gek! Toch? Hem nog geholpen door te stellen dat hij simpel de waarheid moest vertellen: Dat hij in een uurtje nooit kan stellen of iemand de waarheid verteld of niet. Dat het inderdaad conform UMCG heel goed waar kan zijn en dat uit tests is gebleken dat Hans niets mankeert! Dus zal zijn kinderlijke conclusie en diagnose zijn: duidelijke verward, paranoïde en moet direct gedwongen opgenomen worden en aan de zware medicijnen tot hij stopt met het schrijven van zijn boek en Blog? Ik heb hem proberen te overtuigen dat een boek schrijven niet betekend dat iemand paranoïde is, maar hij bepaalde zelf wel of ik gek was of niet! Huh? Hangt dat niet af van of iets de waarheid is of hallucinaties of zo?

adhd_baby_big

Zal me benieuwen. Ik krijg mijn kopie rapport per email en zal het direct publiceren hier. Als ik al niet voordien opgesloten ben door achterlijke en goddelijk alwetende psychiaters dan natuurlijk. Zou mooi zijn, dan ben ik niet meer inwoner van Spanje en zal belastingdienst mij weer hier in Nederland belasten ook. Terwijl Spanje nu juist gunstiger is. Schade natuurlijk weer voor Hans en Wies! Maar dat is logisch toch?

Overigens durf ik er wel een mooie fles Pinot Noir van René Muré uit Roufach Elzas onder te verwedden, dat deze man nul komma nul ervaring heeft met dubbele persoonlijkheid, amnesie, ernstige verdringing, samenzwering door een corrupte familie en justitie, vervalsen van dna testen, mri scan, etc.  Nada, niente, niets! Maar wel arrogant en met goddelijke alwetendheid even een leven kapot maken natuurlijk. Ongelofelijk dus, maar standaard gedrag in deze gruwelijke zaak. De Dutch Watergate!

Maar laten we even afwachten nog, wellicht loop ik wijs geworden, toch wat te hard van stapel.

Ik had een contact om een video interview te gaan maken, wat we gaan uitzenden en verkopen. Maar de dame in kwestie was erg slecht voorbereid, dus ik verwacht daar niet veel van voorlopig. Maar het begint echt te rommelen nu. Belangstelling wordt langzaam groter en groter. Na deel 3 zal ik agent zoeken! Heb al een Nederlands aanbod, maar buitenland betaalt hier zo een miljoen voorschot voor denk ik. Maar eerst moet het in de publiciteit natuurlijk, maar weer liever niet voordat deel 3 klaar is.

Inmiddels zit ik per 1 december 2009 al weer in Spanje noord van Alicante, Parcent en kreeg mijn vrouw aangetekend een brief dat Russo weigert om zijn conclusie te geven voordat ik een behandelaar heb genomen! Die kan volgens hem beter de consequenties uitleggen!PsyonRusso

De schoft geeft niet aan welke consequenties, maar het zou heel goed kunnen zijn de consequenties van het openbaren van deze medische  doofpot! Na aanvragen politiek asiel dringt langzaam tot de schoften door dat Hans Smedema deze gruwelijke criminele organisatie totaal open zal blazen met meer en meer nadeel voor de betrokken psychiaters!

Is hij gek geworden? Moet iedereen die een boek schrijft over criminelen en hier zelfs een doofpot affaire, en daardoor zijn vrouw en eigen naam wil verdedigen, behandeld worden? Daar heb je detectives of rechercheurs voor nodig, of publiciteit die de hoge politici die dit beslist voor ‘het volk’ verborgen willen houden, eens even degelijk aan de tand voelen! Is het niet verdacht dat hij niet zijn bevindingen openlijk durft te geven? Hij voelt blijkbaar wel dat hij fout zit? Kan zijn dat hij nu eindelijk openheid over de samenzwering wil geven onder de oplopende druk? Ingeschakeld door…? Het moet een medische samenzwering geweest zijn oorspronkelijk, waar de geheime dienst en Justitie aan mee gewerkt hebben. Vermoedelijk politiek en koninklijk goedgekeurd. Kan ook zijn dat Amerika mij wel heeft gedeporteerd terug naar Nederland, waar ik niet wil wonen overigens, maar onder de voorwaarde dat ze stoppen met deze samenzwering tegen mij en mijn vrouw, maar ook tegen het volledig onwetend gehouden Nederlandse volk als geheel. Het heimelijk gebruiken van belasting gelden zonder dat de Nederlandse burger dat mag weten, is in Amerika een doodzonde! We zullen nog zien hoe dit afloopt. Het blijft bere spannend allemaal, maar helaas ook dramatisch ernstig. Ons beider leven is er vrijwel door vernietigd.

De andere mogelijkheid waarom hij geen diagnose durft te geven, kan liggen in zijn conclusie ‘deze man is stapel gek want dit kan helemaal niet waar zijn’. Bewijs van urologen laat hij dan gemakshalve maar even weg, net als justitie en rechter Jeroen van Bruggen! Merkwaardig fenomeen overigens. Veel psychiaters zonder kennis en ervaring op dit specifieke gebied ontkennen namelijk nog de mogelijkheid dat geheugen na 28 jaar terug kan komen en dat dubbele persoonlijkheid bestaat! ‘De aarde is plat, ik zie het toch zelf‘ type mensen! Ik zal zeker niet een behandelaar nemen, laat staan kiezen natuurlijk. Tegenover mij is het allemaal ruim voldoende erkend en bekend, en nota bene twee urologen bevestigen zelfs mijn onvruchtbaar maken. Hallucinaties laten geen littekens en zo achter. Russo had simpel zijn mening of diagnose moeten geven. Of beter die achterwege moeten laten wegens onvoldoende inzicht en beschikbare tijd. Dat was nog integer geweest. En als hij schoon schip wil maken en de medische doofpot eindelijk en veel te laat bekennen, had hij mij voor een gesprek moeten uitnodigen. Ik ben verzekerd en leef in Spanje, en dit alles is vermoedelijk uitgesloten, want was bekend vooraf. Nee het gevecht om deze doofpot open te breken, gaat gewoon door.

Het wachten is nu op bericht van ‘De Amersfoortse’ die mij over het rapport zou gaan berichten! Al een email gezonden dat ik het ondeskundig vind. Maar ‘De Amersfoortse weigert om de diagnose te sturen! Ze hebben dus ook iets te verbergen! Meewerken aan de doofpot? Ze zijn gewoon op de hoogte dat mijn geheugen terug kwam en dat dit een medische doofpot is? Hoe willen ze dat later verklaren? Ik werd steeds foutief behandeld!

Consequenties? Stommiteiten van psychiaters zul je bedoelen:

 • Psychiater Oostveen in 2000 eist op grond van uitspraken van mijn vrouw(!) zonder mij te hebben gesproken zelfs(!), dat ik antipsychotica medicijnen moet slikken nog voor ik hem zelfs spreek! Ik kon daardoor niet(!) meer werken! Pas toen ik stopte met die foutieve medicijnen kon ik weer normaal werken! Wink, wink! Foutieve diagnose!
 • Neuroloog Van Laar UMCG stelt dat mij niets mankeert.
 • Psychiater Bruggemans UMCG in 2003 stelt dat uit tests blijkt dat ik boven gemiddeld intelligent ben en niet paranoïde en niet schizofreen. Hij bevestigd dat het ongelofelijke verhaal heel goed waar kan zijn als mijn vrouw een dubbele persoonlijkheid heeft. Een oproepbare emotionele persoonlijkheid. MPS, of dissociatieve persoonlijkheidsstroornis. Hij kan niet beoordelen of het waar of niet is, maar zo niet dan ZOU het Delusional Disorder kunnen zijn! Fout in dit geval! Maar toen was het door haar zuster Klazien tegenover mij al erkend! Die waren allang bij advocaten geweest en weigerden op advies om ook maar iets te zeggen!
 • Als direct gevolg foutieve diagnoses in combinatie met doofpot, per jan 2004 arbeidsongeschikt geworden!
 • Psychiater van Es en Koopmans GGZ willen mij weer aan de anti psychotica(foutieve diagnoses), terwijl ik enkel de zaak onderzoek en degelijk schriftelijk vastleg voor de geschiedschrijving. Koopmans praat met mijn vrouw, zonder eigen ervaring met dubbele persoonlijkheid en stelt desondanks dat haar niets mankeert. De duidelijke symptomen zoals heftige emotionele reacties gemakshalve  maar weer negerend. Vreemd terugkerend fenomeen. Hij dreigt mij zelfs met laten opnemen! Voor schrijven boek?
 • Psychiater Mutsears Haren op verzoek van De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering stelt al weer foutief dat ik paranoïde ben. Negeert mijn uitspraken ook al weer volledig! Vreemd terugkerend fenomeen bij psychiaters.
 • Psychiater GGZ Assen verbiedt of weigert een gesprek van mij met deskundige Ellert Nijenhuis op gebied dubbele persoonlijkheid! Huh? Waarom? Doofpot moet in stand blijven? Ellert stelt juist dat vaak een foutieve diagnose door ondeskundige psychiaters gesteld wordt!
 • Psychiater Russo van Psyon op verzoek Amersfoortse(ik stel namelijk dat ze hun hele uitkering terug kunnen krijgen!) ziet in een uurtje, zonder inhoudelijk in te gaan op mijn verhaal, dat ik niet mag weten wat zijn diagnose is! Al mijn uitspraken, brief, boek en Blog blijkbaar weer negerend? Vreemd terugkerend fenomeen bij psychiaters. Ik moet behandelaar kiezen? Na al deze blunders? Voor welke behandeling? Hufter!
 • Bedenk, dat bij alles ik voor meer dan 80% praat over wat mijn vrouw is overkomen en waar ik slechts getuige van was! De boodschapper wordt paranoïde verklaart! Zowel justitie als rechter weigeren onderzoek wat het doodsimpel kan bewijzen. DNA test, MRI scan worden vervalst door geheime dienst wegens beroep op staatsveiligheid?
 • Consequenties(!) dus toppositie kwijt met hoog inkomen vermindering, voor gek gezien, geen advocaat kunnen krijgen voor hoofdzaak, vluchteling, huwelijk vrijwel kapot, huis moeten verkopen, en hoogstwaarschijnlijk dat de betrokken psychiaters later wel gebrandmerkt zullen worden voor stompzinnige blunders. Ook hoge extra kosten voor ons om zaken te bewijzen, die allang bij betrokken medici, familie, veel derden en justitie bekend zijn! De daders lachen zich een hoedje natuurlijk. Ik veroordeeld tot 50 uur dienstverlening en betalen van schadevergoedingen aan nota bene de verkrachters! Het misdrijf van de eeuw in al zijn glorie.
 • Psycholoog Joseph James na een onderzoek in Broward Transitional Centre Florida rond juli 2009, stelt ook als diagnose ‘ongelofelijk verhaal, maar wel degelijk mogelijk en vond mij normaal rustig reagerend.’ Dus verklaarde hij mij gezond. ER zijn tientallen boeken en wetenschappelijke verhalen over dubbele persoonlijkheid, of DIS.

Lees ook nog eens mijn ‘Page’ (links boven) 5.2 ‘J’Accuse De Medici’ er op na. Hij is uit 2006 en nog steeds prachtig  ‘to the point’!

‘Wie vrijwillig naar een psychiater gaat, moet zijn kop laten nakijken!’

Mijn titel ‘Vechten tegen het onbekende’ blijkt ook hier al weer helemaal  ‘to the point!’

Later meer…

Hans Smedema Drachten.     Copyright 2009 Hans Smedema Drachten/Spanje

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.