Nog eigen kinderen?

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

 

 

Zijn eigen kinderen nog mogelijk voor Hans Smedema?

  1. Waarom nog?
  2. Fysiek mogelijk?
  3. Wil een vrouw dat nog wel?
  4. Is het ethisch verantwoord?

Waarom nog?

  • Omdat ik opzettelijk in 1972 heimelijk en illegaal onvruchtbaar werd gemaakt, zodat ik nooit kinderen van mijn lieve mooie vriendin kon krijgen en hij wel.
  • Omdat ik door mijn eigen en haar gewetenloze familie, artsen en justitie nooit werd gewaarschuwd dat onze kinderen van verkrachters waren, terwijl ze sinds 1975 al wisten dat ik onvruchtbaar was gemaakt! Ook zij hebben daarmee opzettelijk eigen kinderen onmogelijk gemaakt, wat wreed en gewetenloos was, want het had nog simpel gekund.
  • Dus Wies en ik dachten eigen kindjes te verwekken, die we beiden dolgraag wensten, terwijl het voor niets was en o.a. verkrachter Rieks P. de dag erop haar wel rustig kon bevruchten zonder ooit daarvoor vervolgd te worden!
  • Mijn hele boek is één grote misdadige behandeling van mijzelf en vooral mijn lieve charmante vrouw. Ze kan het nu nog niet eens bevatten gezien de gruwelijke doofpot en haar amnesie voor alles.
  • Zelfs toen mijn geheugen in maart 2000 langzaam met onbegrijpelijke flarden terug kwam, vond men het noodzakelijk om ons te blijven bedriegen, zodat alles nog veel erger werd! De schoften. Nu al weer tien jaar verloren en enkel voor hun(!) eigen gewetenloze belangen! We leven nu zelfs noodgedwongen apart van elkaar.
  • Ik voel daardoor een erg sterke behoefte en diepe wens. Naast openbreken van deze gruwelijke doofpot, zou een eigen kind of kinderen erg emotioneel worden en onbeschrijfelijk welkom.

Fysiek mogelijk?

Dat is niet helemaal zeker, maar wel zeer waarschijnlijk. Zeker is dat ik van zeg 1972 tot ergens rond 1999 onvruchtbaar moet zijn geweest, zonder het zelf te weten nog als gevolg van de doofpot. Wies en ikzelf waren vermoedelijk te enigen die het nog NIET wisten! Maar hoogstwaarschijnlijk ben ik tijdens de operatie voor een simpele aambei, wat normaal in 5 minuten klaar is, maar nu 2,5 uur duurde, heimelijk gerepareerd. Daar zijn aanwijzingen voor. O.a. Uroloog Smorenburg die weigerde om invasief onderzoek te doen naar hoe en wat er aan mijn testikels geknoeid was, maar wel sperma aantrof. Niet vast wilde stellen of ze konden ‘zwemmen’ zoals hij dat zo leuk stelde. Ook de Uroloog in Spanje stelde dat één testikel totaal geblokkeerd was door een externe(!) invloed, maar dat de andere open leek, wat mijn veronderstelling bevestigd. Waanzin dat medici liegen en bedriegen overigens, maar deze hele zaak is waanzinnig.

Zou het niet normaal mogelijk zijn, kan er nog wat gerepareerd worden, of zelfs met hele ingewikkelde methoden heb ik vernomen.

Wil een vrouw dat nog wel?

Er zijn meerdere mogelijkheden gezien mijn nu 62 jaar(27-3-1948). Het kan een lesbisch stel zijn dat een kind wil grootbrengen(kan ik de vaderrol mooi wat invullen?), of een geschikt koppel waarvan de man geen kind kan krijgen. Ook zijn er soms vrouwen die een oudere man geen probleem vinden, maar zullen zeer schaars zijn en terecht. Boudewijn de Groot dacht ik? Meer rust, niet meer hoeven te werken, aanbeden worden, enz. Ik zou wel hoge eisen stellen, zodat het kind echt gewild is en in een prima en stabiel gezin op kan groeien.

Ook zal de vrouw wat op mijn vrouw moeten lijken of beter, gelijkwaardig moeten zijn. Dus mooi voor mij (zeker niet perfect hoor), slank(maatje 36/37 type met kleine borsten, of beter géén grote), blond, lief, open en natuurlijk, wars van alle namaak en onechtheid, compleet zichzelf zijn(ze zegt me gewoon wat ze denkt), geen poeha, in staat universitaire kinderen te krijgen(opleiding volstrekt onbelangrijk, maar hoog denkniveau), type zoals zo mooi in Marco’s ‘Zij’ is beschreven!, vul ik nog aan…

Omdat kinderen mogelijk moeten zijn is een jonge vrouw van maximaal een 35 wel nodig lijkt me. Mijn Wiesje was 21 toen we trouwden en heeft onze kinderen perfect opgevoed, dus een ondergrens wordt meer bepaald door de vrouw die terecht liever een jonge man zal kiezen. De vrouw zou ook later(of direct) met iemand anders kunnen trouwen bijvoorbeeld, wat mij logisch lijkt en geen probleem is. Kortom nog erg verwarrend in dit stadium.

Is het ethisch verantwoord?

Ik denk van wel, hoewel ik mijn vrouw altijd zal blijven bijstaan en eigenlijk niet wens te scheiden! Dan zou ik/we verloren hebben! Maar een buitenechtelijk kind zou geen probleem moeten zijn. Financieel zou ik willen wachten tot de doofpot volledig is opengebroken(tweede helft 2010?) en er dus opdracht aan mijn Hans Smedema Amnesia Foundation kan worden gegeven om voor financiële onafhankelijkheid van de vrouw in kwestie en het kind of de kinderen, zorg te dragen. Dat kan om veel geld gaan, maar is totaal afhankelijk van de afloop van dit drama, schadevergoeding, opbrengsten boeken en film(zeer waarschijnlijk komt over dit drama een film). Sterke schouders zijn dan nodig om in dat geval die weelde te kunnen dragen ook en toch een kind met goede normen en waarden op de wereld te zetten en geen verwend nest. Dus sterk karakter en persoonlijkheid zijn noodzakelijk bij de vrouw in kwestie. Een Nederlandse vrouw zou het eenvoudigst zijn, maar andere zijn zeker mogelijk. Ik wil van die vrouw kunnen houden zeg maar, anders komt er zeker geen kind van mij.

Mijn vader werd probleemloos 92 jaar en reed nog auto en kon alles nog tot vlak voor zijn overlijden. Mijn moeder werd 90 jaar ook zonder te veel problemen. De kans is dus redelijk, dat ik nu nog 30 jaar een kind of kinderen kan zien opgroeien. Vrienden hier raden me aan om het snel te doen, want ik zie er volgens hen nog prima uit net als mijn vader. Diverse aanbiedingen, maar van oudere vrouwen op zoek naar een partner en die heb ik al met mijn Wiesje. Maar ik kijk en val uitsluitend voor jonge vruchtbare vrouwen merk ik wel. Het verlangen, de drang en de wens is dus heel sterk aanwezig en volgens mij legitiem.

Ik zou graag de echte vaderrol willen overigens. Maar kan wat meer als een oom of peetoom of zo plaatsvinden. De vrouw en het kind of kinderen zouden gewoon in ons gezin als familie opgenomen worden. Enkel mijn vrouw zal tot alles wat is genormaliseerd en vooral haar de waarheid is duidelijk geworden, weerstand tonen neem ik aan. Ze gaat ervan uit dat de huidige kinderen wel van mij zijn op basis van de nog aanwezige doofpot en samenzwering.

Hoe vind je zo iemand?

Zelf vinden is een vrijwel onmogelijke opgaaf, zeker hier in Spanje waar voornamelijk ouderen wonen, of Spaanse vrouwen, die overigens prachtig en erg lief zijn, maar het taal probleem maakt die kans kleiner.  Alleen een duidelijke oproep kan voor voldoende contacten en dan het contact zorgen. Dan moet het ook nog wederzijds klikken en zal eerst de Nederlandse staat op zijn knieën gedwongen moeten worden. Want ze zullen overtuigd moeten zijn van het feit, dat ik een gewone normale volgens anderen zelfs sympathieke man met humor ben, en dus nog een goede vader kan en mag zijn, en geen schizofreen figuur, zoals sommige niet deskundige medici, gewetenloze familie en de laffe Staat der Nederlanden iedereen willen doen geloven! Dat maakt dit alles nogal speciaal en moeizaam via een relatiebureau lijkt me op dit moment terwijl de doofpot nog in volle gang is althans.

Dat ik gewoon normaal ben is niet zo moeilijk overigens, want iedereen die hier gewoon met me om gaat weet dat zo wel, maar daarvoor is wel eerst contact nodig.

Ik doe dan ook een beroep op lezers om eens om zich heen te kijken en potentiële vrouwen op deze Blog en mogelijkheid te wijzen. Dan zal wel snel duidelijk worden of nog eigen kinderen een optie is of niet.

Bij Info Hans Smedema links boven is mijn achtergrond al aangegeven en het boek deel 1 geeft ook een prachtig beeld over wie ik ben. Dat boek kan gratis gezonden worden na een verzoek en na eerst wat voorzichtig contact.

Het totale verhaal zal pas na de zomer beschikbaar komen, ik ga het volledig op zijn kop zetten vermoedelijk. Dus eerst een kort hoofdstuk over mijn en onze onwetendheid en dan direct de flashbacks en de reconstructie. Dat maakt het boek korter en voorkomt dubbele zaken te veel. Nu moet in deel 2 hele stukken uit deel 1 herhaald worden, met maar een klein detail wat werd verdrongen extra.

Bij de lijst met ‘martelingen of mishandelingen’ van de ‘Convention against Torture’ zal ik ook het opzettelijk onmogelijk maken van eigen kinderen vermelden en schadevergoeding eisen voor het alsnog krijgen en opvoeden van kinderen. Mijn Wiesje heeft nooit hoeven werken en kon gewoon van de kinderen genieten en ze dus prachtig opvoeden. Ik eis dat zelfde van de Staat der Nederlanden voor een vrouw die datzelfde nu nog een keer wil doen en nu echt met mijn kinderen. De ‘Convention against Torture’ maakt dat ook eenvoudig mogelijk en af te dwingen. De kans dat ik dit win is volgens mij gestegen van 80%, naar nu een 95%. De 6,5 maand in Florida zijn cruciaal geweest achteraf.

De ‘Complaint based on the Convention against Torture’ is zaterdag 15 mei 2010 per email ingediend.

De tekst van het liedje van Marco klopt aardig, maar niet helemaal. We hielden en houden nog steeds van elkaar!

Hier de prachtig bij ons horror verhaal passende slottekst! De sfeer is ook perfect passend bij deze Post, Marco geeft precies mijn gevoelens van onmacht hier weer.

Het is net of iemand anders
In jouw lichaam is gekropen
En ik heb niet eens gemerkt
Dat die naar binnen is geslopen

 

Om jouw liefde uit te wissen
En mijn wereld te vernielen
Wil er niemand me vertellen
Dat ik alles heb… gedroomd

Steeds weer, denk ik dat een combinatie van film met liedjes van Marco, of zelfs een hoofdrol voor Marco tot een geweldige film zullen leiden. De scènes heb ik al in mijn hoofd, want die ken ik immers al, ik zoek nog iemand die het filmscript samen met mij in een programma kan en wil zetten!

Zie ook latere Post2012 Geen eigen kinderen toegestaan!

Email mij gewoon via [email protected]

Later meer…    Plaatje van een gezellige Bar waar ik graag kwam vroeger, één van de vele, in Benidorm aan de Playa Levante. Nu 2012 ben ik vaak zondagavond in Casa Aleluya in Xalo/Jalon!

Hans Smedema

Copyright 2010 Hans Smedema, Parcent, Alicante, Spain

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.