Hoe gewaarborgde DNA test?

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Voor iedere Nederlander, behalve Hans en Wies Smedema dan, is het laten uitvoeren van een rechtsgeldige DNA vaderschapstest doodsimpel te doen. Maar hier ons grote probleem bij een corrupte Nederlandse staat of overheid.

Al jaren geleden had ik bij psychiater Oostveen over een vaderschapstest gesproken. Hij sprong als door een wesp gestoken op en vroeg angstig of ik dat gewaarborgd liet doen! Dus hij was ook op de hoogte dat onze kinderen niet van mij waren en ik helemaal niet wanen had, maar gewoon mijn geheugen terug kreeg. Wat weer bevestigd werd door de brief van een anonieme GGZ er uit Drachten die dat ook bevestigde en vertelde dat alles in files bij hen lag.

De DNA vaderschapstest werd door mij zelf aangevraagd en de kinderen hebben eigenhandig met een wattenstokje hun wangslijm afgegeven. Daar kan het al fout gegaan zijn, het is mogelijk dat ze zelf al andere stokjes hebben afgegeven. Dat heb ik niet gecontroleerd, omdat het immers dan later toch wel zou uitkomen.

De testen bij Genetree in Amerika wijzen uit dat de kinderen van mij zouden zijn. Wat dus niet overeen komt met

 • o.a. de vaders die hun misbruik van mijn vrouw tegenover mij hebben toegegeven,
 • dat onze twee zonen zo sprekend leken op Rieks P. en op Jan de Vries.
 • het laboratorium in Zwolle dat mij meedeelde dat onze dochter niet van mij was in januari 1975
 • Amerikaanse intelligence Army Hospital Frankfurt die rond 1983 in de geheime dienst files zag dat de kinderen niet van mij waren en wat tijdens de ondervraging ook door zijn baas hoofd logistics divisie werd genoemd en gesproken,
 • de anonieme GGZ Drachten medewerker die dat schriftelijk meedeelde in een brief, die door haar gewetenloze zuster Klazien snel werd weggewerkt naar mijn gewetenloze broer Johan, die justitie gewaarschuwd zal hebben en de arme onschuldige ‘verzetsstrijder’ wel gepakt en vervolgd zal hebben.
 • Elise B. die als (één van de) werkneemster bij broer Johan dat in de geheime files van justitie zag staan,
 • mijn onvruchtbaar maken wat werd bevestigd door Uroloog Smorenburg maar niet verder onderzocht mocht worden
 • het slecht gehechte litteken van onvruchtbaar maken, dat plotseling een huidplooi zou zijn, maar wel wordt gefotografeerd(!) door politie
 • de MRI scan bij DiaSana die werd vervalst en niet overeen kwam met de vaststelling van de uroloog.
 • de verborgen redenen van deze hele doofpot affaire
 • etc.

Nu dus naar een gewaarborgde test gekeken en al besteld voor €660, maar weer afgewezen. De proeven zouden per normale post naar Tilburg moeten, de zegels zijn doodsimpel na te maken, de aluminium zakjes idem, vervolgens zou het naar Amerika moeten en dat kan allemaal nooit gewaarborgd zijn, als de Staat der Nederlanden toestemming geeft om het te onderscheppen en te vervalsen. Ze kunnen het dan tegen mij gebruiken. Iets wat ik ook verwacht van Rieks P.  straks in de zaak van hem tegen mij. De staat heeft gewoon gemene zaak gemaakt met de daders en verbergt nu alle blunders, fouten en criminele activiteiten door de daders juist te helpen. Als politie een test zou laten doen, zou dan de Staat ook gaan vervalsen? Hoogstwaarschijnlijk wel. Een grof schandaal wat Nederlanders later woedend zal maken.

Ik zie enkel nog een mogelijkheid als de kinderen mij hun proeven meegeven, en vervolgens onderzoek bij een laboratorium waar de Nederlandse invloed geen vat op kan hebben, dus zelfs Amerikaanse laboratoria kunnen fout zijn. Paul Bremer waarschuwde mij al, dat als de Nederlandse staat hun om medewerking en hulp zou verzoeken, zij nog mee zouden moeten werken aan deze doofpot ook! Dus als Nederland weet welk lab het gaat doen, is de uitkomst al weer bij voorbaat gemanipuleerd. Welke landen blijven dan nog over?

Weet iemand hoe dat wel zou kunnen? Ik vermoed pas nadat ik een andere nationaliteit heb gekregen, zoals Al Rust en Paul Bremer mij al meedeelden? De complete Staat der Nederlanden met miljoenen aan kosten, zal dit tegenwerken tot hun laatste snik. Iedere dag respijt is voor hun nog meegenomen.

Later……

Hans Smedema Copyright 2008 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.