El Albir, Alicante, Spain

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

El Albir, Alicante, Spain

AlbirVillapoolViewBay
Stunning view from my terrace. Schitterend uitzicht van mijn terras.

Goed aangekomen op 1 juni 2015 in El Albir, gemeente L’Alfas del Pi, provincie Alicante, streek Costa Blanca, Spanje. Hier een foto van het schitterende uitzicht dat ik van mijn appartement heb op de baai van Albir en Altea.

Kosten voor het appartement 375 euro per maand. 50 voor de utilities. Dus wellicht best uit te houden tot ik mijn schadevergoeding, 5 – 10 miljoen van de Nederlandse staat krijg. Zal de laffe MP Mark Rutte nog eens om dat voorschot van 1,5 miljoen vragen. Mijn god wat een Nederlandse schoften allemaal. Wat opvalt is dat uitsluitend Nederlanders ons bedriegen! Uit andere landen juist hulp! Hoe kan dat?

Hans Smedema in El Arenal bij Javea.
Hans Smedema in El Arenal bij Javea.

Hier mijn ‘kop’ met hoedje tegen de erg felle zon. Even in El Arenal bij Javea gekeken waar ik eventueel ook zou willen wonen.

Maar hier in Albir is erg veel te doen en ik zou ook zonder auto kunnen overleven. De auto die mij door de oplichting en diefstal van 300.000 euro met cruciale bewijzen/documenten door de zwerm Nederlanders(!) onder leiding maffiabaas André Gruters en Joke Laven uit Houten en Murla Spanje, immers werd ontnomen.

Mijn arme vrouw in de bijstand en deze schoften en oplichters samen met een zwerm andere Nederlanders gewetenloos feestvieren van ons geld.

Terwijl de corrupte justitie-schoften uit Nederland weer laf en corrupt niets tegen hun onderneemt. Doofpot moet intact blijven om laffe corrupte hoge politici, ministers, ambtenaren, Koninklijk huis voor negatieve publiciteit te beschermen.

Binnenkort overigens weer een speciale Post over dit oplichters-echtpaar uit Houten/Murla.

Ook al even weer gegeten bij mijn vaste restaurant in Parcent, waar ik in 2010 woonde, Tramonti. Christo kende mij direct! “Hans!!! Are you back?” Ook weer contact gehad en avondje bijgepraat met Robert die in Jalon mijn buurman was en waar we veel BBQ’den en wat wijn nipten(lees flessen vol leeg dronken).

poolviewNog een sfeerfoto van de villa die ik dus eerder in Parcent  huurde!

Maar in Albir viel het me erg mee, zeker omdat ik er veel helemaal alleen ben. Badkamer is netjes met en douche, en bad, en wc, en wastafel. Eigenaren zitten in Londen, komen soms paar weken, en onderhuurder werkt veel. Dus heb ik dan de hele villa voor mezelf, en ben ik al helemaal streeploos bruin! Heerlijk met een zwoel sensueel windje om je…, onder een palmboom. Dolce far niente.

Beter dan de 3 maand gevangenis die ik volkomen onschuldig(!) als slachtoffer wegens beschuldiging, belediging van de verkrachters, door de corrupte Nederlandse justitie-schoften, die ons iedere verdediging en doen van aangifte corrupt als altijd weigeren, nog tegoed heb. Sinds 2000 heeft geen enkele officier van justitie van OM mij gehoord.

Sterker nog een doodsimpel DNA-testje bewijst mijn hele zaak over vervalsing DNA en medische files, zware vervolging door de Nederlandse Staat. Maar dat wordt geweigerd en dus kan het frauduleuze vonnis waarbij GEEN enkele verdediging corrupt werd toegestaan, NIET herzien worden door de Hoge Raad. Dus moet ik, Hans Smedema 6800 euro betalen aan de verkrachters van mijn argeloze weerloze vrouw en zijn wij vogelvrij zonder dat het Nederlandse volk dat mag weten.

Deurwaarder GGN houdt hele AOW in!

Deurwaarder GGN die de boete van 6800 euro(nog ca. 3000) voor de verkrachters(zelfs één vader kind, dus doodsimpel te bewijzen) van mijn vrouw int via beslag op mijn AOW, heeft mijn AOW per 1 juni plotseling tot NUL terug gebracht(beslagvrije voet 100%) omdat ze plotseling eerst bewijs willen zien dat ik geen andere inkomsten in Spanje heb. Volgens GGN telefonisch(info geven ze natuurlijk niet uit hun zelf!!!) moest ik dat bewijzen door  een kopie van mijn Rabo rekening over mei op te sturen, wat direct begin juni nog is gebeurd. Sneller kan niet. Niets meer van gehoord. Ook toegezegd dat ik juni zal sturen zodra die er is, want wat hebben ze aan mei toen ik nog in Nederland zat? Maar hoe bewijs je dat iets wat er niet is, er ook niet is? Dat is per definitie onmogelijk volgens mij. Ik vermoed dus boze opzet om ons/mij volledig kapot te maken. Nu ook financieel, want zonder die AOW en beslagvrije voet kan ik de huur en/of levensonderhoud hier nooit meer betalen. Ook zal ik nooit meer naar Nederland kunnen vliegen om de volgende uitgestelde rechtszitting mee te maken! Nog niets gehoord van OM of rechtbank over een volgende zitting overigens! Sturen ze weer naar een 8 jaar oud adres ergens met boze opzet, terwijl ik nog tijdens de zitting het adres van mijn vrouw voor alle correspondentie opgaf en men dat zou aanhouden!

Oplichters-echtpaar uit Houten!

De verraders, oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten.
De verraders, oplichters en dieven André Gruters en Joke Laven uit Houten.

Direct gevolg dus allemaal van het oplichtersechtpaar André Gruters en Joke laven. Zo dom als olie, geen enkele opleiding en geen woord over de grens, en dus vooraf meerdere keren gewaarschuwd “blijf hier buiten, want jullie kunnen deze complexe zaak niet bevatten.”

Maar 300.000 euro cash in briefjes van 50€ vonden ze blijkbaar te veel om niet te stelen! Joke wist pas een week later dat het om twee pakjes ging met 75 en 225.000 euro. Had André ook voor haar verborgen gehouden door het pakje met 225.000 euro even tussen het haardhout te verstoppen op zijn oprit. Toen ze daar achter kwam, heeft ze de diefstal geaccepteerd. Maar de andere Nederlanders heeft ze sluw en corrupt voorgehouden dat het om slechts 75.000 en Engelse documenten ging. O dit oplichters-stel is zo sluw en gewetenloos.

Oprit André Gruters waar voor de diefstal nog een erg oude Renault Laguna stond! Voor van Hans Stigter en daarachter van André en Joke Laven.
Oprit André Gruters waar voor de diefstal nog een erg oude Renault Laguna van 750 euro stond! Voor die van heler en mededader Hans Stigter uit Rotterdam en Mascarat en daarachter van André en Joke Laven uit Houten/Murla. Let op de Spaanse kentekens! Witwassen van gestolen geld.

Zeker toen ze vol trots in hun nieuwe Jaguar met lederen bekleding mocht rond rijden die volgens André slechts 8700 euro had gekost. In Nederland gekocht voor 60.000 euro van mijn(!) geld en snel in Spanje op Spaans kenteken gezet, dan weet niemand snel hoe veel die waard was. Sluw dit oplichters-echtpaar! Hele feesten eind 2011 bij Bar/restaurant 23 in Jalon waarbij ik ook sluw en gewetenloos werd uitgenodigd, en argeloos en naïef nog een fles mooie wijn voor hun meenam, niet wetende dat het hele feest(feesten) op mijn kosten werd betaald!

Als iemand ze tegenkomt, doe ze dan vooral de groeten van mij, want van mij zijn ze nog niet af. Trof al een stel hier in Albir die hun goed kende, en nog niet wist dat ze mij en mijn vrouw hadden opgelicht. Voor alle zekerheid nog even de schitterende unieke foto waar ik volgens mij een prijs mee kan winnen hierboven.

Volstrekt uniek toch. Een foto van een zichtbaar genietend echtpaar, dat net succesvol 300.000 euro steelt van een gehandicapt iemand(ik dus met zware verdringing door de trauma’s en martelingen) en dan mij als nog argeloos slachtoffer nog zichtbaar nagenietend van hun eigen sluwheid, een gratis Judas Biertje aanbied. Dat ik intuïtief erg verbaasd door hun opmerkelijke innige tevredenheid, eerst die foto maakte voor ik dat judas biertje aannam, na hun Jaguar met lederen bekleding(van mijn geld) te hebben mogen bewonderen, was een rechtstreek gods geschenk.

Zal straks nog een keer aangifte doen hier in Benidorm en/of Jalon tegen hun. Was al gebeurd in Drachten en mijn vrouw daarover gehoord, die er niets vanaf weet, want ze was destijds in Drachten. Ik werd weer als enige NIET gehoord, maar dat is standaard in het corrupte Nederland met de corrupte Justitie-schoften. Had ook al de Spaanse Minister van Justitie op de hoogte gebracht, dus weet niet hoever ze zijn nu. Zou ik nu moeten horen.

appartementtrapjesHier nog een foto van mijn appartement en de trap die er naar toe loopt. Hele pand wordt overigens geschilderd, wat wel nodig is. Dus André Gruters als je nog moord overweegt, dan moet je hier zijn! Drie eerdere moordaanslagen in 1975 en 1980 op mij zijn mislukt, dus? Buurman Cees van ‘t Hoog uit ‘t Harde is in 1980 wel vermoord als direct gevolg van de laffe Koningin Juliana rond 1975! Ze verbood ieder onderzoek en nam ons alle normale burgerrechten af. Om over de volgende generaties nog maar even niet te spreken.

Film en Villa met logo Amsterdam!

logoamsterdamalbirVeel schaduw omdat de zon in de middag er juist achter zit. Ligging is perfect. Het huis is gebouwd door Simon de Wit(?) uit Amsterdam die director bij films of zo was. Hier het logo uit Amsterdam wat achter een plant verscholen zat. Leuk en toevallig, want over deze grootste samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis zal ook een film gemaakt worden. De 3 ton was daarvoor een aanbetaling. Filmscript is al in vergevorderd stadium.

Verder erg oude troep, maar voor mij met alleen nog een koffer genoeg. In de keuken is helemaal niets, wel een magnetron gekregen en er is een koelkast met klein vriesvakje, en een oven en gasplaat. Doe eerst alles met wegwerp bestek, want geld voor kopen borden en zo heb ik niet en straks als er geen AOW komt door de laffe fraude vanuit Nederland, de volgende maand juli ook niet. kan zijn dat ik het appartement al weer uit moet?

Zal dan een Post over deurwaarder incasso GGN maken die er dan niet om liegt. Laffe streek om zoiets te eisen zonder rustig vooroverleg en een eerlijke kans om het te bewijzen. Ik had al 6 weken vooraf hun op de hoogte gebracht, maar NOOIT een reactie! Laf en corrupt volgens mij. Het had allemaal nog in Nederland geregeld kunnen worden, dus opzettelijk mensen in de problemen brengen als ze nul AOW aanhouden. Terwijl ze dus op de hoogte zijn van het feit dat deze boete op fraude door de Staat der Nederlanden en rechters, gebaseerd is! Geen aangifte mogen doen, geen enkele verdediging toegestaan en veel meer, maar dan toch wel de boete te betalen aan de verkrachters, wel innen via beslag bij de echtgenoot van het slachtoffer, die zelf er ook aan kapot is gegaan. GGN had ook Anne Frank net zo laf en corrupt behandeld. Op 23 juni weet ik hoe corrupt deze lieden werkelijk zijn. Wordt ook al een speciale Post. Ze horen NOOIT mee te werken aan op fraude gebaseerde boetes en vervolging van argeloze weerloze burgers!

Leven in El Albir

breakfastHier hoe ik na eerst worstelen met een eitje zonder iets om het in vast te zetten, toch een oplossing vond door het in een closetrol te plaatsen. Moest ik volgens Robert patent op aanvragen. Geeft wel een beeld van toch nog wat genieten van onze gouden jaren en van ons pensioen! Wel gescheiden van elkaar en financieel kapot door de schoften André Gruters en Joke Laven uit Houten/Murla. Of had ik dat al genoemd?
Ook net mijn internet eindelijk geregeld via Orange 4G en Casa(144MB speed wireless en 30 Gb per maand voor 29,95, en een Spaans mobiel nummer. Openen nieuwe bankrekening heeft lang geduurd, want ik heb nog tienduizenden schulden bij de Spaanse belastingdienst(gevolg diefstal André en Joke, anders had ik geen schulden gehad!), maar die had ik altijd keurig netjes gewaarschuwd dat ze moeten wachten op de laffe Nederlandse MP Mark Rutte, die immers nog steeds denkt hier door de kop laf in het zand te steken, uit te kunnen komen. God wat laf en corrupt, en vooral meedogenloos en gewetenloos tegenover mijn arme argeloze vrouw en mij. Zelfs een pensioen en nog een paar mooie jaren samen is ons niet gegund door de corrupte Nederlandse schoften. Bank kreeg binnen een week(!)een akkoord van de Spaanse Justitie! Eerlijk duurt het langst!

Wij zijn 250.000 euro kwijt van onze pensioenpot aan mijn gevecht tegen de laffe Staat der Nederlanden die ons bedriegt op Koninklijk bevel, dus heeft mijn vrouw alles gekregen(al op 1 juni 2008) en neem ik alle schulden op me. Vreemd is dat wij het eens waren en mijn vrouw dus NIET om een notaris vroeg, maar die wel wordt geëist, zogenaamd omdat mijn vrouw daar om vroeg. Zal ik nog Post over maken, want bewijst dat hier derden over en voor ons beslissen! De doofpot in al zijn gruwelijke glorie! Notaris Bron uit Drachten moet het regelen en als wij niet meewerken ,dan wordt de corrupte advocaat Wim Winkel die mij eerder ook al bedroog volgens mijn voormalige advocaat partner Justus Werle van Trip advocaten en voor de tuchtrechter zou moeten, de advocaat voor mijn argeloze weerloze vrouw, en mr Sipma die eerder niets voor mij wou doen(!) de advocaat die voor mij zal gaan optreden. Hoe bestaat het wat een zootje ongeregeld! Allemaal geregeld door een domme rechter. Dus zal ik ook nog over publiceren hoe dat afloopt. Spannend allemaal. De grootste doofpot en samenzwering uit de Nederlandse geschiedenis! En de laffe Telegraaf weigert het argeloze volk in te lichten. De hufters.

Oude lopende zaken

Nooit iets gehoord van het College voor de rechten van de Mens! Wat een lafaards, dus volgt nog een Post over en internationale klacht.

Nooit iets gehoord van de Raad voor de Rechtsbijstand ook! Wel een bevestiging dat ik wellicht gehoord kon worden, wat door geldgebrek al niet meer kan. Ik kan daar niet meer heen vliegen wegens geld gebrek. Ons geld is op doordat er geen kosteloze rechtsbestand was! Terwijl de laffe en corrupte Staat en het Koninklijk huis achterbaks miljoenen van het argeloze Nederlandse volk stelen en dat tegen mij/ons gebruiken. Geschat minimaal 20 miljoen sinds dit in 1972/75 begon. Wij moeten het zelf betalen en weten eigenlijk niets eens tegen welke laffe vijand we vechten. Een zich verbergende vijand. Wat een gewetenloze schoften.

En overigens NOOIT iets gehoord van alle Nederlandse hulpverleningsinstanties.

Advocaten die net in de zitting weglopen en je in de steek laten, rechters die corrupt geen enkele verdediging toestaan. En de laffe John van den Heuvel en Telegraaf het maar voor het argeloze Nederlandse volk verzwijgen. Om over Peter R. de Vries maar niet eens te praten. Drie keer om hulp gevraagd, maar durft het laf ook niet aan. De grootste samenzwering en doofpot uit de Nederlandse geschiedenis, maar de Nederlandse ‘Crime fighters’ durven niet. De laffe schoften!

Hans is hier wel gelukkig!

gegrildekipceasarsaladeLaScalaAlbirWel loop ik hier zingend en genietend door het dorp. Ik kom weer helemaal streeploos bij van de stress uit het laffe corrupte Nederland. Hier een foto zojuist genomen bij La Scala aan de boulevard in El Albir. Mijzelf maar getrakteerd op een etentje met twee flesjes bier. Totaal 15 euri. Zwoel windje, uitzicht op het strand en lekker in de schaduw. Kost in Scheveningen drie keer zoveel?

Geloof me, Nederland en de vele betrokken laffe schoften zijn nog niet van mij af. Daarover gaan de volgende Posts.

Later meer…

ing. Hans Smedema, El Albir, L’Alfas del Pi, Costa Blanca, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.