Dag Gjalt,

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Dag Gjalt,

Later bleek dat Gjalt voor de geheime dienst werkte! AIVD neem ik aan. Vandaar zijn vragen naar waar haar ouders die foto’s van Wies hadden verborgen! Maar ik gaf hem nooit die informatie. Integendeel. Maar later komen haar zusters Klazien en Betty erachter en vernietigen vermoedelijk die foto’s of ze zijn bij AIVD in hun files.Zie Verkrachtingsfoto’s in geheim vak speciaal bureau!

Maar ik laat de post zoals ik die toen schreef:

Gjalt die mij als enige in Nederland gewoon eerlijk en oprecht behandelde(buiten nu CTIVD dan), zond een email hoe het met me stond in Spanje:

Dag Gjalt,

Ja er is veel gebeurd inmiddels.
De situatie met de lieve Wies was verslechterd en ik kon daar nooit deel 2 afmaken. Ze werd dan hysterisch.
Ook ben ik Nederland en het cordon sanitair dat rond mij is opgezet meer dan zat, ik besta daar niet eens, en probeer nu hier de media op het spoor te zetten, en om juridische en medische hulp te krijgen. Feitelijk ben ik vluchteling, maar wacht nog even met officieel politiek asiel aanvragen tot CTIVD en BIZA geantwoord hebben.

Eerst nu twee weken de administratieve kant geregeld, moet nog wel wat gebeuren, en dan deel 2 afmaken, al 20 pagina’s in een twee uurtjes klaar, dus dat kan snel gaan als ik de rust even heb hier.
Dan tegelijk nu brieven of bellen naar redactie weekbladen en met name Engelse kranten. Als een Engelse krant het oppikt ben ik direct klaar denk ik.
Ook een afspraak met een Nederlandse advocaat proberen hier en een afspraak maken met een uroloog en huisarts voor opvragen medische files(geheime?) uit Nederland. Zal dat komende week proberen.
Zoals je hebt gelezen is het uitstekende(meer van die onafhankelijke integere units en budget direct verdubbelen) CTIVD op mijn hand! Cruciaal. Hun advies moet al bij BIZA liggen en die MOET het of opvolgen OF mij informeren. Paniek bij hun in de tent dus.
Maar politiek, die mij volledig negeert, had ze geen macht over en die zullen dit in de doofpot willen houden. Kost hun stemmen.
Dus impliciet geeft ze mij gewoon gelijk! Ze was blij dat Al Rust wel er nog positief af was gekomen als ENIGE tot nu toe met zijn 10 jaar doorbetalen. Dus impliciet zegt ze Hans je bent slachtoffer en ik zal proberen om het recht te zetten. Ze zei ook dat de rechten van de mens hier verschrikkelijk geschonden worden.

Dus nu spannende weken. Een ‘echt’ mens heeft overigens vervolgens geen 6 to 12 weken meer nodig om in te zien dat dit gruwelijke bedrog DIRECT moet stoppen en nooit had mogen gebeuren, maar de hufters binnen Justitie en of BIZA die hier achter zitten moeten natuurlijk EERST nog even hun eigen hachje juridisch afdekken! En dat kost tijd. Slachtoffers komen in die afweging niet en nooit voor! Ze staan ook voor de gigantisch moeilijke beslissing ‘blijven we gewoon liegen en bedriegen zoals we al sinds 1973 doen, of zijn we voor een keertje eerlijk en oprecht?’ Voor dat slag mensen een enorm dilemma natuurlijk, dat begrijpt iedere wel eerlijke Nederlander direct.

Wies belde me gisteren met brekende stem en soms huilend op en kan het bijna niet meer aan. Hartverscheurend. Alles is ook erg emotioneel. Beiden zitten we met enorme stressfactoren die boven elke schaal liggen! Ze denkt nog dat ik gek ben, snapt niet waarom ze mij niet behandelen! En als ik probeer uit te leggen dat het haar omgeving, zussen, medici met justitie en overheid juist zijn die haar bedriegen, dan ontkent ze dat natuuurlijk en zegt wat ben jij ontzettend ziek. De lieve kinderen zijn wel van jouw, je kunt het zien. Ze loopt bij iemand van GGZ Drachten die haar zegt dat het een rouwproces is, dus dat ze mij gaat verliezen. De schoft, een vrouw zei ze, wil dus blijkbaar dat wij uit elkaar raken en bereid haar daar op voor! Wat helemaal niet nodig zou zijn, als GGZ Drachten, en de rest, haar (en vooral eerst mij!) gewoon de waarheid durfden te zeggen. Bekend is dat iemand binnen GGZ Drachten mij ooit een brief stuurde en alles openbaarde! In hun files is alles dus gewoon bekend nota bene. De schoften weten dus wat er speelt maar willen ons blijkbaar pertinent uit elkaar spelen! Bizar en gewetenloos. Ook alweer tegen alle rechten van de mens in! Wij hebben recht op een normaal gezinsleven zonder liegen en bedriegen door familie, medici en overheid.
Ik heb haar hulp geboden, uitgenodigd hier en kan ook in een dag bij haar zijn, maar dat helpt haar niet zegt ze, want we staan immers door de leugens en doofpot lijnrecht tegenover elkaar. Dus wij zijn aan beide kanten machteloos! In een Nederland dat gewoon crimineel en gewetenloos is tegenover ons, is dit probleem onoplosbaar. In een ‘eerlijk en oprecht’ land was dit nooit zover gekomen! Hoezo Nederland is een rechtsstaat en democratisch land? Waar burgers dit misdrijf van de eeuw niet eens mogen weten? Waar nog steeds andere onschuldige argeloze slachtoffers moeten vallen. Telegraaf en anderen die deze kennis en het verschrikkelijke onrecht voor alle Nederlandse burgers gewoon verbergen?

Je bent overigens uitgenodigd om even een lang weekend of zo langs te komen! Hier is een slaapkamer en badkamer over. Zembad 9×5, nu 27 a 28 graden. Kunnen we wat bomen over hoe het had kunnen zijn in een land met wel eerlijke en integere mensen. Vliegveld Alicante of Murcia liggen vlak bij. Zit wat krap nu met tijdelijk twee huizen, aanloopkosten hier en zo, dus vliegreis moet je helaas nu zelf even betalen, maar hier lukt mij wel. Leven is goedkoop hier. In tweede helft juli ga ik een week of twee naar Nederland.

Groeten,

Hans

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.