Ervaringen in Spanje positief

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Mijn eerste ervaringen in Spanje zijn behoorlijk positief.

Eerste contact met alle mensen is normaal en dus vragen ze wat er aan de hand is en probeer ik het complexe verhaal samen te vatten, wat niet eenvoudig is. Ze kijken vervolgens ook op de site en een behoorlijk aantal zou graag mijn boek deel 1 lezen, maar ik had door het doodzwijgen in Nederland zelf, maar 6 meegenomen en de laatsten moet ik nu als naslagwerk voor mijzelf, advocaat en arts houden.

Ook Engelsen willen het lezen en sporen me aan om het te laten vertalen, wat weer niet kan door gebrek aan financiën voorlopig. Ik had geld verwacht van deel 1, maar dat kwam dus nooit. Een contract met een uitgever zou dat natuurlijk snel oplossen, maar in Nederland zal het boek nooit toegestaan worden. Dus beter nog even wachten, deel 2 en 3 afmaken en dan een Amerikaanse uitgever zoeken of de samenvatting laten vertalen.

Eerste ervaring met een arts was positief, ze gaat een uroloog regelen voor beter bewijs dan de uroloog Smorenburg in Nederland, die immers uit ethische overwegingen(!) weigerde om ons te helpen en bewijs te leveren! Vervolgens weet ik dan snel of de arm van de criminele overheidsorganisatie groep Mengele, ook tot hier in Spanje reikt of niet. Zou dat ook hier zo zijn, zal ik dus Spanje weer moeten verlaten, maar maak hier wel eerst deel 2 en 3 af. Ook moet ik eerst uitslag van CTIVD poging om deze groep Mengele tot integriteit te dwingen, afwachten. Ik vraag om foto’s en zo als bewijs en ik zal die hier gewoon publiceren! Dus mijn ballen en wat nog meer te zien zal zijn, gewoon hier op internet zichtbaar. Wil ik dit gevecht tegen een corrupte Staat der Nederlanden winnen, dan mag privacy beslist niet meespelen!

Een advocaat gebeld en mail gezonden. Mail bleek eerst door storing(opzet of toeval?) verdwenen, maar tweede keer kwam hij wel aan. En zowaar deze eerste advocaat belde terug en vertelde eerst het niet te willen doen, maar vroeg me het hemd van het lijf over deze zaak. Hij is de eerste die dat doet sinds 2000! En hij gaf als ‘eerste’ advocaat ook sinds 2000(!) ook nog gewoon normaal feedback! Tot op heden moet ik maar gissen wat iedereen hier van begrijpt, want helemaal niemand geeft feedback. Dus moet ik maar aannemen dat het voldoende duidelijk is allemaal. Wat volgens deze advocaat niet het geval is! Hij adviseert een communicatiebureau, maar dat kunnen we nu niet betalen. Weer moet je dan voldoende geld hebben en dat lukt nu met het doodzwijgen nog niet. Na een uur praten wilde hij wel helpen met verkrijgen van bewijs, dus dna testen kinderen via een forensisch instituut en van onvruchtbaar maken. Uitgezocht moet nog worden nu of dat hier in Spanje ook kan. In Nederland weigerden immers advocaten iedere hulp en ook om bij Nederlands Forensisch Instituut een gewaarborgde dna test aan te vragen.

Het was voor deze advocaat, naam wacht ik nog even mee, tot we gesproken hebben over een aanpak en vooral hoe te financieren, ook moeilijk om in te zien, dat de Staat der Nederlanden zoiets zou doen. Hij vond eerst dat ik meer zelf moest bewijzen, maar toen ik uitlegde dat ik juist de enige ben, die aanbiedt om bewijs te leveren, middels uroloog(weigert), MRI scan(vervalst), dna testen(vervalst), wel 100 getuigen, en andere zaken, ging hij later toch anders denken. Het is ook vrijwel onmogelijk om als slachtoffer met PTSS, dus concentratieverlies, besluiteloosheid, minder denkvermogen op juist cruciale punten, tegen de volledige Staat der Nederlanden, met niet integere medici, met niet integere justitie en politie, zelfs tegenwerking(!), toch zelf bewijs te moeten leveren. Volgens mij mag je dat niet van slachtoffers verlangen zelfs, in deze bizarre situatie.

Nu maar hopen dat deze eerste integere en behulpzame advocaat die ik direct al hier in Spanje tegenkom, ook low cost mij wil helpen, of wat eerst wat uren voorfinanciert. Want zodra dit in het nieuws komt zal alleen al een TV interview genoeg geld opbrengen om alles ruimschoots te financieren. Zie de advocaten die Kampusch(kelder horror) hielpen en tonnen voor een interview kregen. Dus het is de kip of het ei verhaal zolang de media dit verhaal niet willen publiceren. Maar willen de Spaanse of Engelse media het wel publiceren? De paar in Amerika hebben nooit gereageerd zelfs! Waarom niet? Financiën zijn ronduit slecht nu met dubbele lasten, enkele honderden euro’s zouden nog gaan, maar uroloog hier moeten we ook zelf betalen, want alles uit Nederland is uitgesloten van verzekering natuurlijk. Na verkoop woning kan er wat meer gebeuren, maar dat is pensioengeld wat ik voor Wies zou moeten reserveren en ze kan afdwingen ook. Zou ze weten dat ik gelijk heb, dan zou ze alles inzetten, net als ik. Veel dank voor alle hulp die wij nooit(!) kregen in Nederland-hufterland, denk ik dan maar weer. ‘Burn in hell’ voor alle betrokkenen, zogezegd.

Van een Iers stel kreeg ik het advies om een bepaalde Engelse journalist te benaderen. Wat ik zal proberen te doen.

Grappig is dat die advocaat wist te vertellen, dat ‘Dolores’, ‘pijn’ betekent!

Later meer…

Hans Smedema Copyright 2008 Hans Smedema Dolores, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.