Bizar en ongeloofwaardig!

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Bizar en ongeloofwaardig!

Het is voor mij niet meer voor te stellen dat er nog mensen bestaan, die dit niet geloven. Toch is dat blijkbaar zo, ondanks de zeer gedetailleerde verslagen, die zeer consistent zijn en ondersteund worden met documenten.

Maar als overzicht hier nog even de belangrijkste redenen voor het feit, dat mensen dit bizarre verhaal niet kunnen bevatten en dus in de ontkenningsfase blijven hangen:

  1. Amnesie& Emotionele Persoonlijkheid! Zaak gaat om mijn vrouw met selectieve amnesie, ernstige verdringing en zelfs dubbele/emotionele persoonlijkheid. Dus denkt men al Hans is ‘gek’.
  2. Amnesie & Verdringing! Hans Smedema had zelf ernstige verdringing en amnesie tot maart 2000.Dus een stelletje met amnesie, wat nog nooit eerder is voorgekomen, althans beschreven. Dus Hans is gek.
  3. Hervonden herinneringen! Hervonden herinneringen worden als mogelijkheid door 99% nog ontkend, dus Hans is gek.
  4. Doofpot Justitie! Dat familie met Justitie een politiek en Koninklijk goedgekeurde doofpot op heeft gezet. Dus Hans is gek.
  5. CIA! Amerika is betrokken met CIA, Al Rust Militaire inlichtingen dienst en deels oud Ambassadeur Paul Bremer. CIA(?), dus Hans is gek.
  6. Afweerreactie! Bij ziekte vrouw horen ernstige afweer- en verloocheningsreacties, dus ontkennen van alle cruciale stellingen van Hans. Dus Hans is gek, ook volgens politierechter Jeroen van Bruggen!
  7. Combinatie effect! De combinatie van 6 maal Hans moet wel ‘gek’ zijn, maakt Hans definitief ‘gek’. Dus hij moet wel ernstig ziek zijn.
  8. Geen advocaat! Dus geen hulp advocaten(waar rook is, is vuur), geen hulp normale instanties(hij gaat maar naar een psychiater), geen mediabelangstelling(stel we helpen een idioot, dan gaan we af als een gieter), etc. Geen advocaat(?), al sinds januari 2004(!)dan moet Hans wel gek zijn.

En op grond van bovenstaande overwegingen, verklaart dus rustig, maar ijskoud een politierechter Jeroen van Bruggen, Hans Smedema voor ‘gek’ en veroordeelt hem zonder recht op advocaat, zonder recht verdediging/pleidooi en zonder zelfs een DNA test over vaderschap (verkrachter) van jongste zoon, tot relatief zware straffen voor overigens een (zogenaamde) ‘gek’. Die als hij ‘echt’ gek zou zijn geweest, overigens zou moeten worden vrijgesproken! Plus geldboetes van 1500 euri te betalen aan de verkrachters van zijn vrouw! En de wrakingskamer Leeuwarden vindt dat heel normaal en niet partijdig!

En als iemand de post en page bewijs leest, blijkt het statistisch al onmogelijk dat het niet waar is. Bovendien hebben diverse mensen het tegenover Hans Smedema wel bevestigd, maar zwijgen openlijk. Familie weet dat Hans helemaal niet gek is, maar laten dit onmenselijke onrecht gewetenloos doorgaan. Bij de klagers zit schoonzuster Klazien J. die samen met de verkrachters van mijn vrouw ijskoud mij (valselijk) waanzinnig noemt, wetende dat ze daarmee een onschuldige echtgenoot en zijn vrouw wreed uit elkaar drijft.

En over dit ongelofelijke verhaal, is geen enkele journalist(!) of onderzoeker bereid om ook de kant  van Hans Smedema eens te belichten in de media. Pas dan kunnen er meer mensen opstaan en vertellen, dat het wel degelijk waar en mogelijk is.

Het artikel in de Leeuwarder Courant van 10 februari 2009 is bewust negatief gemaakt. Hans moet hangen. En dat terwijl Hoofdredacteur Rimmer Mulder nota bene Jan de Vries, een belangrijke getuige en volgens eigen(!) zeggen de vader van middelste kind oudste zoon, goed kent en dus gemakkelijk het gelijk van Hans kan controleren. Sterker nog Hans heeft vroeger al met Rimmer hierover gecommuniceerd, maar Rimmer weigert Hans met een artikel te helpen. Hij collaboreert liever met vijanden van het Nederlandse volk?lcourantbizar1

De vele bewijzen dat getuigen/daders liegen zoals visitekaartjes, foto’s, oude artsenkaart en oude agenda’s, maar ook het litteken en twee urologen die bevestigen dat er aan mij geknoeid is en sluiten wanen definitief uit, wat klopt met flashback van onvruchtbaar maken. Te veel om op te noemen.

‘Mon Dieu, mon Dieu, ayez pitie avec moi en mon petit people.’

Ben ik de laatste Nederlander die nog ethisch kan denken? Het moet haast wel zo zijn.

Later meer …

Hans Smedema

Copyright 2009 Hans Smedema Drachten

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.