Verraders van Hans & Wies

Please Share! Fight this 'Perfect' Crime!

Bij Anne Frank en overigens alle samenzweringen van deze omvang en zo volstrekt bizar, is men historisch gezien altijd bezig om de verraders achteraf vast te stellen. Bij Anne Frank is dat zelfs na 60 jaar nog zo.

Om alle verraders van Hans & Wies Smedema alvast voor de historie vast te leggen geef ik degenen die ik al ken of vermoed in aflopende prioriteit alvast hieronder:

 1. Koningin Juliana, later Koningin Beatrix wellicht betrokken via speciaal decreet of wet, door misleiding, fraude en stompzinnige Ministers?
 2. Kabinet der Koningin? Staat en regering zelf, want zijn verantwoordelijk. 100% zeker.
 3. Ministerie van Justitie zelf en alle Ministers terug tot/met 1973! Getuige E.B. Nooit een verkrachter vervolgd, hoewel men wist dat mijn vrouw verkracht werd! Gewetenloze schoften! 100% zeker.
 4. College van Procureurs Generaal, de hufters die onze burgerrechten aan de kant geschoven hebben! Ze hielden zelfs onderzoeken naar verkrachtingen tegen! 100% zeker. Vuurpeloton!
 5. Politieorganisatie als geheel! Niet individueel, maar inmiddels kunnen ook die verantwoordelijk worden gesteld, door gebrek aan steun voor Hans en Wies Smedema. Sinds 1972 stelselmatig in de steek laten van ons als weerloze slachtoffers! Politie Utrecht, Zwolle, Leeuwarden en Drachten negatief betrokken bij doofpot en samenzwering. Nooit hulp gehad en aangifte en onderzoek geweigerd!
 6. Prof.dr. Onno van der Hart als deskundige in de rol van psychiater betrokken bij drogeren van Hans met meerdere getuigen en aangifte politie Zwolle(!) en vervalsen documenten! 100% zeker. Onthoofden!
 7. Broer mr. Johan Smedema als hoofddader met vervalsen documenten, het monster uit Gennep, samen met broers Ruud en Marinus Smedema, meer meelopers. Getuige E.B. 100% zeker.
 8. Zuster Rinske(Rinneke) De Jong-Smedema en zwager Tjitte de Jong uit Norg, die een zwaar vals en leugenachtig deel op zich geladen hebben en hun broer en zwager rustig voor gek laten verklaren. Lieten toe dat mijn vrouw kinderen van verkrachters kreeg, maar NOOIT een waarschuwing of hulp! sterker nog probeerden privédetective te misleiden! Meedogenloos en gewetenloos! 100% zeker.
 9. De twee zusters van mijn vrouw, Klazien J. het monster uit Meppel, en Betty het monster uit Wijk bij Duurstede. Lieten mijn weerloze vrouw gewoon verkrachten en laten haar ook nu nog steeds in de steek. Gruwelijke en meedogenloze wezens. 100% zeker.
 10. Verkrachter, mishandelaar Jan van Beek huisbaas uit Utrecht, vader van oudste kind en dochter. Maakte mij heimelijk en illegaal onvruchtbaar zodat hij zelf een kind van haar kreeg. 100% zeker.
 11. Verkrachter en vader middelste kind en oudste zoon. Jan de V. uit Leeuwarden. 90%.
 12. Verkrachter en vader jongste zoon, H. (Rieks) P. uit Roden. 99%.
 13. VVD fractie Tweede Kamer, altijd gezwegen en weigeren iedere hulp, terwijl ik 30 jaar lid was!
 14. Betrokken psychiater Oostveen uit Drachten, vond staat belangrijker dan slachtoffers. 100%.
 15. Psychiater Bruggenman en prof. Bosch UMCG, staat belangrijker dan individu. 100%.
 16. Psychiaters Luttikhuizen, Bauke Koopmans(intimidatie door dreigen gedwongen opname) en Frank van Es van GGZ Drachten. Verbonden aan ziekenhuis Nij Smellinghe. 100%.
 17. Chirurg Van Looyen van ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten, die een duidelijk litteken een huidplooi noemde, had zogenaamd iedere man daar! 100% zeker.
 18. Huidarts De Groot die zwijgt over duidelijk en niet te missen litteken maar wel politie inschakelt.  Vriend of vijand?
 19. Huisarts Lefering. Weet van de geheime brief, maar liet ons rustig in deze hel. Was wel fel tegen de doofpot. Had nog verkrachtingen kunnen voorkomen, maar liet dat na! Weigert hulp. 100%
 20. Oud vrienden Paul en Ans Schuh uit Alphen a/d Rijn die ons rustig kinderen van verkrachters lieten krijgen en dat blijkbaar doodnormaal vonden! Zelfs nooit een waarschuwing gehad. 100%
 21. Oud vrienden Roland en Tea Wester, idem. Geen reden om ons te waarschuwen of medische hup aan te raden. Wel positief enkele jaren geweigerd om aan de doofpot mee te werken. 100%
 22. Oud vrienden Henk en W. Kamstra, op de hoogte van misbruik en kinderen van verkrachters, maar geen reden om ons even te waarschuwen. Lachen erom en zwijgen als het graf. 100%
 23. Oud vrienden Jaap en Wimke D., die ook op de hoogte waren en ons hadden kunnen helpen, maar juist het omgekeerde deden. Liegen, bedriegen, wegwerken bewijzen. Jaap misbruikte haar gewoon tegen haar wil sinds 1978. Blijkbaar met toestemming van zijn vrouw Wimke. Jaap was ook de vader van het kind uit 1980, dat gelukkig werd geaborteerd. Geen vervolging door Justitie die wist van de verkrachtingen! 100%.
 24. De Telegraaf bij monde van John van den Heuvel ‘nee wij publiceren dit niet.’ Al weer collaboreren met de vijanden van het Nederlandse klootjesvolk, net als in de oorlogstijd. Laf.
 25. Friese Pers hoofdredacteur Rimmer Mulder, die dit in de doofpot wil houden. Mag het Nederlandse klootjesvolk beslist niet weten. Stel je voor. Collaboreren met de vijand, net als in de oorlogstijd.
 26. Vereniging van hoofdredacteuren. Weigeren dit verhaal te publiceren. Nederlanders mogen dit niet te weten komen. Terwijl één goed artikel meerdere getuigen zal opleveren, die mijn verhaal bevestigen! Zoals artsen/assistenten collega’s Zwolle die aanklacht indienden tegen de gewetenloze psychiater Onno van der Hart.
 27. Meer schoften later….

Bedenk dat velen, zoals oud vrienden en Onno van der Hart geld ontvangen hebben om te liegen en zich daardoor gecommiteerd hebben. Anderen moesten een geheimhouding tekenen, of waren ambtshalve al aan geheimhouding gehouden.

Kortom deze zaak is zo gruwelijk en bizar, en ongelofelijk. Ook ontstaan er intussen veel meer slachtoffers, omdat leerproces achterwege blijft door doofpot en samenzwering. Hervonden herinnering zijn onmogelijk zeggen nog stompzinnige idioten, maar in deze geheime files is dat allang bewezen! Maar voor de staat en koningin moeten er gewoon meer onschuldige slachtoffers blijven vallen! Het klootjesvolk mag van niets weten! Dom houden! Laat ze in de file staan, houd de belastingen hoog, hun dochters verkrachten en ze hebben wel andere problemen.

Dus blijkt hieruit dat er onmiddellijk een republiek moet worden uitgeroepen. Dit kan en mag nooit voorkomen. Er moeten veel meer slachtoffers rondlopen! Wij kunnen een dergelijke staat en koningin missen als kiespijn. Overheidsdienaren en zeker Ministers moeten zwaar gestraft worden als ze Koningin of Staat belangrijker vinden dan ernstige verkrachtingen van argeloze burgers. Vuurpeloton!

Later kan deze conceptpagina nog meer verraders bevatten en wat gewijzigd worden! Hij zal dan ook bij de vaste pages geplaatst worden.

Hans Smedema Copyright 2008 Hans Smedema, Catral, Spanje.

Published by

Hans Smedema

High level Dutch man(Rotary member) who became the victim of an unbelievable conspiracy set up by his own family and by a criminal organisation of rapist. De Facto Stateless! Now fighting for 18 years but the Dutch government refuses to open an investigation. America offered help and maybe this case will run at UNCAT. Almost certain this case will be filmed.